Sziasztok!!!!
Jaj mit olvasok!!!!!!!!!!!!
VIVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,gartulalok!!!DE jo!Teljes szivembol orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En meg itthon,de lehet holnap bemegyek dolgozni,meg nem tudom,pici kohoges meg van,de mar eleg jol vagyok,hal Istennek!
Adri,olyan jo,hoyg beneztel,en is rengeteget gondolok ratok!Pihizz sokat!Az most a lenyeg!!!!!!!!!!!
Esztora,estere tuti megnyugszol,mert latni fogod,hoyg mano vigan rugkapal!Semmi baj nincs,tuti!
Majd kerdezd mega adokitol,hoyg hol tapadt a mehlepenyed!!!
Mert az enyem pl mellso falon tapadt,ami jo,csak mondta adki,hogy a szele eleri a belso mehszajat,igy ha estelge vmi verzesem lesz,az ezert lesz,es akkor fekudjek le,pihizzek,amig el nem mulik.
gyebkent ahogy no a meh,elvandorol amehszajrol a lepeny.
De nekem szerencsere nem fedi,csak epp eleri.De lehet azota mar el is vandorolt
Lehet Nalad eleri a mehszajat vagy ilyesmi es ezert verezgetsz.
A c vitaminnal viszont vigyzz,nem ajanljak kismamiknak a plusz c vitamin bevitelt,mert karososdast okoz,azt hiszem vese...ha szedsz magzatvedo vitamint,ami abban van az elege,mellette pedig termszetes uton lehet bevinni,az nem art.(narancs,citrom)
Fiona,szerintem az AFP miatt ne aggodjatok,tuti mindne okes a a manotokkal.
Mi elmentunk ide
www.downszures.hu es itt csinalnak egy integralt tezstet, 2szer vezsnek vert,majd jovo heten lesz nekem a masodik.Itt csomo erteket figyelembe veve nezik,hoyg 1: mennyihez az eselye,hoyg beteg leygen a baba.Nekem ez megnyugtatobb eredmeny,mint az AFP,amit pl nyugaton mar nem is neznek.Az fals eredemyneket hoz es csak aggodik rajta az ember.
Viszont ezt azoknak ajanlom,akik meg a 12. het elott vannak,mert az elso vervetelt a 12-13.heten kell megcsinaltatni,aztan a masodik meg 15-16.on.De akit erdekel,nezze meg a honlapot.nem olcso,de elegge megbizhato.
Fiona,nekem mar vettek jo parszor vert,plane,hoyg extrakat is bevallatunk
igy a terhessegem alatt.
Most pl jovo heten lesz emaitt 1,azatn meg lesz a terheleses cukor es az afp miatt egy napon 2 vervetel..na azt marhara varom.
Angyalkrisz,nagyon kivancsi vagyok,hoyg holnap mit mutat a manotok
Majd jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nalunk ugy nez ki megvan a lanynev,de a fiu.................
A melot par heten belul abbahagyom,szerintem 1-2 het kell az utodomnak,hyog atdjak mindent,de igy mar jo,hoyg nem egyedul leszek,es rapasszolok addig is minden melo
Szoval mar nem sok van hatra es vege
Meri kitartas a fogyokurahoz!A mozgast erositsd fel inkbb szerintem,nekem az valt be ev elejen,az eskuvo miatt tuti formaba karatam magam hozni,es ev elejteol eljartam tornazni,mondjuk akajara is figyeltem,de annyiban,hoyg oldsegeket,gyumiket,es egeszseges kajkaat ettem azert rendesen,csak tezsta,kenyer,krumpli,edesseg,n aazt nem,es eljartam jo 7 honapig rendszeresen tornazni,kondizni.
Es hat le is ment majdnem 6 kilo.Nem volt annyira nehez,mint sokan hittek,mert belejottem 1-2 honap utan,es aztan mar tok konnyen ment.(jo mondjuk en elott e is sportoltam,vilageletemben (pl 8 ev kezilabda.stb),csak kikhagytam 1-2 evet es nehez visszaszokni
)
Marietta,edesek vagytok akepen nagyon!!!!!!!!!!!
Viszont szigoruan arra gondolj,hoyg eltunik a ciszta,ne gondolj negativra!!Semmikepp!Sot szuggerald,hyog tunjon el!!!!!!!!!Hatha segit!!!!!!!!!!Mi nagyon drukkolunk!!!!!
Nalunk is szepen sut a nap,jo kinezni az ablakon!
Puszi Mindnekinek!!