Új privát üzeneted érkezett!

Megpróbálok egy szilveszteri képet feldobni magunkról. Remélem mostmár sikerül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipcsab 2009.01.30 12:21-kor.
csipcsab

az én pocakom még most kezd látszani majd ha már nem lehet össztéveszteni a hájjammal akkor lesz kép igérem.
Marietta köszi a dicséretet.ti pedig szép pár vagytok!
amúgy a paint-ben szoktak kicsinyiteni a képeket de látom neked is sikerült

Bridzsi

Kép
esztora

Adri: de jó-de jó, hogy jelentkeztél :) Izgulunk ám érted, úgyhogy néha-néha pár sort írhatsz, persze csak óvatosan...

Marietta: nagyon jó kép Rólatok :) Én is utálok ám vasalni, jöhetnél hozzánk, itt is lenne mit :)

Esztora: szerintem nem tűnik kopasznak a fátok és szép és nagy.

Szopipárna: rákérdeztem másik fórumon is és csak jókat mondtak eddig róla, sztem venni fogok. Fioona: te is rendelsz?

[/b]
szerika

Vivi: jó, hogy jelentkeztél te is :)
szerika

Sziasztok!

Adrienna! Örülök, hogy jobban vagy, de azért továbbra is vigyázz magadra, és pihenj sokat.

Esztora: szép a fátok, nem hiányzik róla semmi. Én amúgy még nem láttam csúnya karácsonyfát.

Csipcsap: vasalni én is utálok. Kemény lehetett 3 órán át. De most legalább túl vagy rajta.
vivi79

Marietta: szép pár vagytok.
Egyébként én vagyok a sorstársad vasalásban. Rengeteget kell vasalnom és hát nem az a kedvenc itthoni elfoglaltságom. De nincs mit tenni.
Köszönöm kérdésédet a kutyikról. Hát nem bánnánk ha a szilveszter petárdás része nem lenne. Ráadásul van pár kölyök, akik előszeretettel kötekednek a kutyikkal, és gondolom ők dobáltak az udvarra be is petárdákat. Nagyon sokat együtt voltunk és próbáltuk terelni a figyelmüket. Elsején -szokásukhoz híven- alig tudták kialudni magukat. Túléltük és senki nem ment világgá, szerencsére.

Esztora: szerintem sem kopasz a fátok. Nekem is nagyon tetszik.

Tegnaptól kezdtem a diétát. Hát, az este leesett mindjárt a vércukrom, aminek hatására ingerlékeny és hisztis lettem. A párom nagyon rendes volt és hősiesen tűrte. Ezerrel belevetem magam és a mozgásba is. Így minden gondolatom ekörül és az új sokkal kisebb méretű ruhák körül forog. Remélem sikerül. Egyértelműen du 5 után evészavarom lesz. Az a baj. Az első pár napot megszenvedem, de aztán egyre karcsúbb leszek.

Képzeljétek tegnap az én tündéri férjecském a mobilján mutatta, hogy van mensi naptárja, amely számolja az ovulációt, stb. Nagyon profi, sokkal több adattal dolgozik, mint a a vonalzónk. Ott számolgatta nekem, hogy mikor kellene hancúrozni. Olyan édi volt, nem akartam elvenni a kedvét, hogy nagy nehezen lecuppanok a témáról, ő meg rögtön előhozakodik vele.
meriann

Sziasztok!

Adrienna! Örülök, hogy jobban vagy, de azért továbbra is vigyázz magadra, és pihenj sokat.

Esztora: szép a fátok, nem hiányzik róla semmi. Én amúgy még nem láttam csúnya karácsonyfát.

Csipcsap: vasalni én is utálok. Kemény lehetett 3 órán át. De most legalább túl vagy rajta.
vivi79

Bocsi, kétszer ment el, de először úgy láttam, mintha nem jelent volna meg.
vivi79

vivi79

:D :D :D :D
Az előbb is ezzel próbálkoztam, de nem nyitotta meg a (másik) képet.
vivi79

Kép

Nem megy nekem ez a képfelrakósdi. Pedig ezt most annyira nagyon szeretném.
vivi79

Sziasztok!

Adrienna örülök, hogy javult a helyzet! Van értelme a fekvésnek, csak hát, tényleg unalmas lehet. De legalább megéri! :D Remélem továbbra is szépen javulgatsz.

Szerike igen rendelek tönköly változatot, mert akkor később, abból tudok alvós párnát csinálni a legkisebbnek is, mivel már mindenkinek az van, ne maradjon ki ő se. Előbb néztem, megjött a gyes, még ma rendelem. :mrgreen:

Meri nem ártana azokban a kölykökben (meg a szüleikben) tudatosítani, hogy az állatokat már szigorúbban védik, és az ilyesmiért eljárás indulhat ellenük. :twisted:
Nem tudom megérteni! Ilyenkor mindig olyan mérges leszek.......
A tönköly nedvesedésekor én is aggódtam eleinte, de azóta Lilla csomót nyáladzott rá alvás közben, (meg szerintem mi is a sajátunkra :lol: ) és nincs baja. Elől kell hagyni száradásig. Legalábbis én, ezt az óvintézkedést betartom.

Marietta látszik rajtaok, hogy jó volt a buli. Az én férjem pólós, így csak a Lilla ruháit vasalom, nagyritkán azt is. :twisted: Igaz a 3 gyakorlati év alatt kivasaltam magam egy életre.

Vivi tavaszig még van pár hónap, ráérsz vele. :D

Arwen mikor hagyod abba a munkát? Jó érzés, hogy nő a poci!
Nekem is le kell cserélni a bugyikat, mert már nincs hova nyúlniuk. :D A kisbaba meg reklamál.
Képzeld azt álmodtam, hogy vért vettek tőlem. :twisted: Méghozzá a lábamból. :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szeri te tudsz még hason feküdni? Nekem folyton elkezd rugdosni. Lilla türelmesebb volt. :) De hát sejtettem én, hogy még egyszer ekkora mázlink nem lesz. :twisted:
Én is gobleneztem régen. Annyival nehezebb, hogy nincs felfestve a minta, hanem le kell számolni. Továbbá van többféle anyag, és az igazán szépek, elég sűrű szövésűek, ezért jobban fárasztja a szemet. Egyébként könnyű ezt is. Most töltöttem le gyerek magasságmérőt. Meg a kiságyba akarok ágyneműt. Ezek a legfontosabbak. Csak jó lenne tudni előtte, hogy milyen nemű lesz.

Megjött az AFP eredmény, kicsit alacsony, de a védőnő szerint ez jó. Azért kaptam 1 csillagot. Ezen a héten UH. Drukkoljatok, hogy mutassa meg, mi van a lába között. :D Én már próbáltam beszélni a fejével. :D

Tényleg "köldökzsinórosok", ti hangosan beszéltek hozzá? :shock:
Számít az? És ha igen, miért?

KépKép
KépKép
fioona

Fiona! Mit értesz az alatt, hogy tavaszig még van pár hónap, ráérek vele? Nem értelek.
vivi79

Rájöttem, bocsi. A pocsóról van szó. Azt hittem a zebráról beszélsz. Akartam ám üzenni velük Nektek valamit.
vivi79

Vivi ne szórakozz!

Ha most "feleslegesen" csaltál mosolyt az arcomra, büntibe leszel! :lol:

Mi van már??????

KépKép
KépKép
fioona

És még vonalzód sincs, hogy lessek! Ez disznóság! :D

Amúgy most telefonáltam. Csak a jövőhét csütörtökön láthatjuk a picurkát. :(

KépKép
KépKép
fioona

Vivi jól értem?Sikerült?
nekem nincs most jó hirem megint vérzek de csak minimálisat (betéten nem is látszik semmi)beszéltem a dokival este megyünk hogy megnézze uh-al.mi jön még?most azért nyugton maradok megint.

Bridzsi

Kép
esztora

Nem vicc! Gyönyörű két csíkos tesztet produkáltam délelőtt. Életem első tesztje volt, de pillanatok alatt megjelent a két egyformán erős csík.
a vonalzót szándékosan vettem le, már nem aktuális.
vivi79

na jól kibőgtem magam.
lehet hogy nem jól gondolom de remélem nincs gond mert öklendezek egész délelőtt ez azért jó jel?!

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi nagyon örülök neki megérdemelted már hogy sikerüljön!
máris jobban érzem magam! :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi 5 percenként rohagálok a géphez! :wink: A családom függőnek fog hinnni! Gratulálhatunk????

Megrendeletm a tönköly párnát, sötétnarancs huzattal. Pedig nem is azzal akartam, de valami sugallat hatására változtattam. :roll:

Na a következő 5 perc leteltéig, keresek gratuláló képet.

KépKép
KépKép
fioona

Jaj de jó!!!!!!

Kép

Vivi kapásból egy sereget!!!!!!!!

Nagyon-nagyon gratulálok! Akkor ez az év is jól indul!!!!!

Esztora ne sírj! Ha komoly aggodalomra lenne ok, azonnal be kellene menned. Persze nem jó dolog, de látod szegény Adrinak jobban vérzet, mégsincs nagy baj belőlle! (azért kopp-kopp, a rend kedvéért)
Most nem dolgozol ugye? Tudsz pihenni? Vigyázz magatokra!

KépKép
KépKép
fioona

Esztora: nagyon drukkolok és légyszi még ha pár szót is, de írj doki után.

A dokik mit mondanak ezekre a vérzésekre? Miért vannak? Vagy ilyenkor lenne mensi?

Akit érdekel Nők lapjában 2 oldalas cikk van a „Fejlődés és veszélyek a 9 hónap alatt, Amíg az embrióból kisbaba lesz „ címmel. Fotók is vannak pár hetesen embrióként és frissen születve: hova kerültem arckifejezéssel.

Fioona amikor nekem is volt kivel beszélni, akkor én főleg „csendben” beszéltem vele, nem hangosan. Akkor én teszt előtt bőven tudtam, hogy ott van és amikor baj volt is tudtam, csak ámítottam magam hogy hülyeség az egész beszélősdi. A történések minden fázisát tudtam előre, csak nem akartam elfogadni, pedig akkor is megtörtént. És elbúcsúzott, csak nem akartam elengedni és bezártam a füleimet, hogy ne halljam. Neki ennyi dolga volt itt az én akaratomtól függetlenül.
Azt az érzést, emléket semmiért nem adnám amikor ott volt a pocimban. Na, de előbb szépen lefogyok, lelkileg–testileg felkészülök, és után a biztosan beköltözik az én pocakmacim is.
meriann

Köszi Fiona!
Aranyos vagy. Várom a képet. IGEN! Lehet gratulálni. Számítottam is Tőled egy képre. Mindig mindenkinek szoktál küldeni. Nem akartam elkiabálni, de már tegnap éreztem valamit, de csak ma teszteltem. :lol: :lol:
vivi79

Köszi! Megérkeztek. Nagyon arik. Köszi, köszi, köszi.
Még el sem merem hinni. És még a férjecskémnek sem mondtam el, pedig most beszéltünk telefonon. Majd estére személyesen.
vivi79

Vivi gratula! Rakhatlak a felső táblába????
meriann

probálok pozitiv lenni.Anyu elhozza labor eredményemet hátha ott van a bűnös.
Fioona itthon vagyok pihenek.doki után megirom mi volt,gondolom ma sem jutok be egyhamar.este 10 körül jövök majd.
hogy miért vannak ezek nem tudom,lehet a méhlepény amikor megtapad,utána azon lehet bevérzés,bizonyos hiány tünetekre is igy reagál a szervezet.szerintem ezer oka lehet.este már okosabb leszek.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora bocsánat, ha rosszul emlékszem, de nem Te is szedsz Lenkei féle vitamint?
meriann

sajnos még nem jött meg a csomag,megrendeltük de a két ünnep között nem volt szállitás.igy még nem tudom szedni.szerintem bármikor hozhatják már.nagyon várom

Bridzsi

Kép
esztora

Kép Kép

Bocsánat Vivi, de nem bírtam ki.

Észrevettétek, hogy rohamosan fogy az alsó tábla. Már alig várom, hogy egy tábla legyen. Mert annak is eljön az ideje. Tudom.

Még most látom csak, Esztora meglátod, minden rendben lesz. Nem baj ha későn írsz. A hányinger pedig jó jel.
Pihenés, nyugolam és beszélgetés a babával. Ez eddig mindenkinek bevált. Ártani pedig semmiképpen sem árthat.

Küldök sok-sok ++++++++++++++++++++++++ !
meriann

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem. Olvastalak titeket, csak írni nem igazán volt időm.

Vivi! Nagyon nagy gratula!!!!!!! Annyira örülök hogy sikerült! :lol: :lol:

Porsika! Azt hiszem én még neked nem gratuláltam, úgyhogy ezt még utúlag teszem meg! Nagyon örülök nektek is! :lol: :lol: :lol:

Esztora! Ne aggódjál, biztos nem lesz semmi baj! Szerintem azért nem ártana magnéziumot és egy pár c-vitamint bevenned... (Nekem a kórházban magnéziumot adtak a vérzésre). És a dokim is mondta, hogy amikor hallom, hogy front jön, mindenképpen vegyek be magnéziumot.

Fioona! Neked mennyi lett pontosan az afp eredménye? Nekem is azt mondta rá az orvos, hogy teljesen jó, de én megnéztem a neten, hogy mettől meddig jó, és a Mom eredmény súrolja az alsó határt.

Adri! Nagyon izgultam ám érted! De jó, hogy már jobban vagy, és múlik a vérzés! :lol:

Meri! A táblába: nekünk rögtön az 1. hónapban jött össze. Remélem be fog jönni nálatok a figyelemelterelés. Igazán megérdemelnétek már, hogy összejöjjön...

Mi teljesen jól vagyunk, itthon vagyok táppénzen (legalább megírhatom a szakdogáimat). Vérzés akkor 3 hétig tartott, de szerencsére azóta nem jött elő. Karácsony előtt voltam dokinál, de a kis mazsolánk nagyon szégyenlős volt, és nem akarta megmutatni, hogy mi van a lába között... Mindig elfordult, és elmozdult, sőt a popsiját mutattta felénk. :D A szívhangját is kihangosította a doki, olyan jó volt hallani.
Holnap megyünk 4D-s ultrahangra, remélem ott már fog látszódni, hogy kisfiú-e vagy kislány. Olyan kíváncsi vagyok, hogy hogyan néz ki.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Esztora a méhlepény lehet a válasz, hiszen épp ott tartottok, ugye?
Betöltötted a 12 hetet, már mindene megvan, "csak" nőnie kell. A dokim szerint a legkritikusabb időn túl vagytok. Mit adnék ha Veled egykorú kismami lehetnék? Mindent. Na, de eljön majd az én időm is !

A vitamint 1-2 munkanap alatt kihozzák 350 km-re is, úgyhogy lehet még ma megkapod.
meriann

Angyalkrisz de jó, hogy benéztél.

Ha megvan a neme, írj ám.

Kép Kép
meriann

Odry és Réka szokott írni, vagy csak az elején írtak párszor?
Vagy csak én nem emlékszem? Mert az sem lehetetlen, nem vagyok túl jó a nevek memórizálásban.
meriann

Angyalkrisz én is frontra gyanakszom.reggel amikor észrevettem egyből vettem be magnéziumot betömtem 1 mangót is a magnézium miatt és majd este is.c vitamint is.
Meri én is azt hittem túlvagyok a nehezén.megint negativ lettem.
most áthangolom magam. :lol:
Nikóska is eltünt mostanában :(

Bridzsi

Kép
esztora

azt hiszem elmúlt a vérzés :roll:
azért megnézetem este és nyugton maradok pár napig

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora ne viccelj. Biztosan túl vagy a nehezén. A vitaminokat jól teszed, hogy szeded. Fő a nyugalom.
A front az tuti, mert nálunk irtóra hideg van, viszont kék az ég és süt a nap.
Ennyire kék az ég, hátha segít opitmistára váltani:
Kép

Erről meg az jutott eszembe, hogy olyan, mint egy 5 hetes uh kép.
Az én kismacim még ilyen stádiumban van, még egy lehelet, egy gondolat, de már létezik:
Kép
meriann

Bocsánat ezeket a felhőcskéket akartam a kék az éghez:
Kép
meriann

Jaj, de jó, hogy elmúlt Esztora. Hurrrrrrrá!
Most néztem a kék szín nyugtat.
meriann

nálunk is hasonló az idő.megnéztem melegfront közeledik holnap,utána pedig kettős front lesz.olyan fejfájással ébredtem,aztán elmúlt szerencsére.
köszönöm a nyugtató szavakat.ahogy sokan én is azt irom(mondom)örülök hogy vagytok nekem!

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Meri!
Kiegészítenéd a táblát, hogy a harmadik hónap volt a sikeres?
Köszike. Elvileg jövő hétvégén megnézetem mi újság, addigra már talán látható lesz a petezsák.
vivi79

Ja, és Odry, Réka nem ír már nekünk.
vivi79

Vivi hamarabb tudtuk, mit a férjed!? :D :oops:
Igazad van, hogy személyesen mondod el, de én nem tudom, megtudtam voltam e állni. :D (na ez szép mondat lett)
Remélem hamarosan látjuk az új vonalzód, és az UH képet! :wink:

Esztora, látod milyen hamar hat, a pozitívra hangolódás? :wink:
Nálunk csúnya felhők vannak, és fú a szél eléggé. Kép
Viszont elég enyhe az idő.

Kriszti, jó, hogy írtál!
A MOM indexem 0.80
AFP átlag 37.7
terhes AFP 16.heti 26.5 elvileg itt 28 az alsó határ. De a védőnő szerint most vitték le 30-ról, mert mindenkinek 20 szokott lenni általában. Lillával asszem 1.15 volt az index.

Meri én is csak gondolatban beszélek hozzá. :lol: Érdekes, én meg szinte alig tudom elhinni, hogy ott tényleg egy baba van. Pedig épp most is rugdos. :P De engem az anyai érzés se lepett el a szülőágyon. SZép lassan imádtam meg a lányom. Talán az volt a baj, hogy féltem a változástól. El se tudtam képzelni, hogy ennyire természetes módon símul bele az életünkbe. Mintha mindig is itt lett volna. Mint ahogy minden bizonnyal, egy másik síkon itt is volt, és nektek is ott van.

KépKép
KépKép
fioona

Tényleg Odry több hónapja nem írt, ahogy Csibebogár sem. Réka pedig csak 1× írt be ide egy kérdést, ahogy sok más topikba is.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lánykák!

Először is Vivi:
ÉLJEN!!!!! Itt vigyorgok már öt perce!
Annyira örülök. Szép évkezdés ez valóban.

Ja és még nem is kívántam pozitív tesztekben, egészséges babákban és boldogságban gazdag új évet.

Angyalkrisz,
jó, hogy benéztél!

Adrienna,
jó, hogy jobban vagy, pihizz még.

Az én évem rengeteg munkával kezdődik. Mindenki beteg, 5 helyett ketten dolgozunk. Főszezonban. Nem unatkozom. Most is csak az ebédidőből csípek 5 percet, mert hiányoztatok :)
Szóval bocsi mindenkitől de csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, úgyhogy nem tudok mindenkihez szólni. Ez a hetem ilyen lesz, de azért bekukkolok néha!

Kép
bodzi

Őket kiveszem a táblából.
Fanny, Orsi és Toti igazoltan vannak távol.
Főleg az alsó táblásaktól tartok, hogy csak pillanatnyi fellángolás volt részükről a fórum.

Kép Kép

Ha, jönnek és reklamálnak 1 perc és visszateszem őket.

A kismamikhoz nem nyúlok. Timi és Kata ők írták, hogy imitt-amott lesznek, de régen jelentkezett Vani és Anitamami. Csak remélni lehet, hogy minden rendben velük.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de rám nagyon pozitívan hat, ahogy látom, hogy egyre kisebb az alsó tábla a felső javára.
meriann

Bodzi ahogy elnézem a vonalzódat, a munka mellett szakíts időt hancúrra is! Legalább míg belekezdtek légy ébren!
++++++++++++++++++++++

Nem is írom, hogy megszívattam magam. Szilveszter is melóztam egész nap, mert úgy volt hogy mennem kell a képviseletre tegnap Erre most nincs meg amiért be kellett volna mennem, így egész nap ugrásra készen, pontosabban a telefonra várok és potyára melóztam szilveszterkor. :evil:
Így ma tudok írogatni Nektek.
meriann

Sziasztok!!!!

Jaj mit olvasok!!!!!!!!!!!!

VIVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,gartulalok!!!DE jo!Teljes szivembol orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En meg itthon,de lehet holnap bemegyek dolgozni,meg nem tudom,pici kohoges meg van,de mar eleg jol vagyok,hal Istennek!

Adri,olyan jo,hoyg beneztel,en is rengeteget gondolok ratok!Pihizz sokat!Az most a lenyeg!!!!!!!!!!!

Esztora,estere tuti megnyugszol,mert latni fogod,hoyg mano vigan rugkapal!Semmi baj nincs,tuti!
Majd kerdezd mega adokitol,hoyg hol tapadt a mehlepenyed!!!
Mert az enyem pl mellso falon tapadt,ami jo,csak mondta adki,hogy a szele eleri a belso mehszajat,igy ha estelge vmi verzesem lesz,az ezert lesz,es akkor fekudjek le,pihizzek,amig el nem mulik.
gyebkent ahogy no a meh,elvandorol amehszajrol a lepeny.
De nekem szerencsere nem fedi,csak epp eleri.De lehet azota mar el is vandorolt :wink:
Lehet Nalad eleri a mehszajat vagy ilyesmi es ezert verezgetsz.
A c vitaminnal viszont vigyzz,nem ajanljak kismamiknak a plusz c vitamin bevitelt,mert karososdast okoz,azt hiszem vese...ha szedsz magzatvedo vitamint,ami abban van az elege,mellette pedig termszetes uton lehet bevinni,az nem art.(narancs,citrom)

Fiona,szerintem az AFP miatt ne aggodjatok,tuti mindne okes a a manotokkal.
Mi elmentunk ide www.downszures.hu es itt csinalnak egy integralt tezstet, 2szer vezsnek vert,majd jovo heten lesz nekem a masodik.Itt csomo erteket figyelembe veve nezik,hoyg 1: mennyihez az eselye,hoyg beteg leygen a baba.Nekem ez megnyugtatobb eredmeny,mint az AFP,amit pl nyugaton mar nem is neznek.Az fals eredemyneket hoz es csak aggodik rajta az ember.
Viszont ezt azoknak ajanlom,akik meg a 12. het elott vannak,mert az elso vervetelt a 12-13.heten kell megcsinaltatni,aztan a masodik meg 15-16.on.De akit erdekel,nezze meg a honlapot.nem olcso,de elegge megbizhato.

Fiona,nekem mar vettek jo parszor vert,plane,hoyg extrakat is bevallatunk :wink: igy a terhessegem alatt.
Most pl jovo heten lesz emaitt 1,azatn meg lesz a terheleses cukor es az afp miatt egy napon 2 vervetel..na azt marhara varom. :shock:

Angyalkrisz,nagyon kivancsi vagyok,hoyg holnap mit mutat a manotok :lol: :lol:
Majd jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nalunk ugy nez ki megvan a lanynev,de a fiu................. :lol:

A melot par heten belul abbahagyom,szerintem 1-2 het kell az utodomnak,hyog atdjak mindent,de igy mar jo,hoyg nem egyedul leszek,es rapasszolok addig is minden melo :lol: :lol:
Szoval mar nem sok van hatra es vege :lol: :lol: :lol:

Meri kitartas a fogyokurahoz!A mozgast erositsd fel inkbb szerintem,nekem az valt be ev elejen,az eskuvo miatt tuti formaba karatam magam hozni,es ev elejteol eljartam tornazni,mondjuk akajara is figyeltem,de annyiban,hoyg oldsegeket,gyumiket,es egeszseges kajkaat ettem azert rendesen,csak tezsta,kenyer,krumpli,edesseg,n aazt nem,es eljartam jo 7 honapig rendszeresen tornazni,kondizni.
Es hat le is ment majdnem 6 kilo.Nem volt annyira nehez,mint sokan hittek,mert belejottem 1-2 honap utan,es aztan mar tok konnyen ment.(jo mondjuk en elott e is sportoltam,vilageletemben (pl 8 ev kezilabda.stb),csak kikhagytam 1-2 evet es nehez visszaszokni :lol: )

Marietta,edesek vagytok akepen nagyon!!!!!!!!!!!
Viszont szigoruan arra gondolj,hoyg eltunik a ciszta,ne gondolj negativra!!Semmikepp!Sot szuggerald,hyog tunjon el!!!!!!!!!Hatha segit!!!!!!!!!!Mi nagyon drukkolunk!!!!!

Nalunk is szepen sut a nap,jo kinezni az ablakon!

Puszi Mindnekinek!!

Kép

Kép
arwen07

megvan a labor eredményem.egy-két érték magasabb de hát kinek nem.fehérvérsejt 12,98 a neutrophil 8,47 ez visszavezethető a betegségre is.viszont a pisim baktériumos rendesen az egyik <200 a határ nekem 235 db/ltr a másik kicsit rosszabb <1000 a határ enyém 1306 db/uL erre lehet hogy kapok majd v.mit.
Arwen tudom a c vitamin károsit nem is viszem túlzásba.megkérdezem a méhlepény merre jár.múltkor nem is mondta csak méhszájamat dicsérte :oops:

Bridzsi

Kép
esztora

Meri,
Ez tényleg borzasztó! Felesleges munka mindig rossz, de főleg szilveszterkor!
Tényleg szépen fogy az alsó tábla!
Azt akartam még írni, hogy nekem ez a hetedik próbálkozós hónapom. Estére meg igyekszem felturbózni magam :oops: :lol:

Esztora,
jó hírek!

Kép
bodzi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?