Sziasztok Lányok!
Húha, délután óta nagyon beszédesek lettetek!
És újak is csatlakoztak, üdvözöllek Benneteket!
Naposoldal!
Igen én ültem az egyes széken. Ezek szerint tudod, hogy én ki vagyok, de én is beazonosítottalak ám!
Te vagy az a szimpatikus barna lány, akinek a recepciónál való várakozásnál lopva jól megfigyeltem az arcát, mert annyira hasonlított egy kolleganőmhöz, hogy azon gondolkodtam nem a testvére-e? De jó, hogy tudjuk ki az aki írogat a másik oldalon, nem?
A szurit eddig én is mindig megérdeklődtem, de most arra gondolva, hogy izomba kell adni, nem foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy csak szakember adhatja csak be. De ezek szerint ezt is meg lehet tanulni. Na majd meglátjuk...
Szorítok nektek nagyon hétfőre!
Baby!
A tüszőrepis kérdésedre visszatérve még szeretném mondani, hogy én ma délután váltottam ki a kórház területén lévő patikában 2 ampullát - mert csak ennyit írt fel a dokibácsi, és itt adnak ilyen kis adagot is - és ez a mennyiség 2833 forintba került.
Ja és ne foglalkozz azzal, hogy nem sikerül a stimu! Biztos, hogy sikerülni fog!!!
Amúgy meg nekem is mindig akkor jutnak eszembe a kérdések, amikor kijövök a rendelőből. De nem csüggedem, mert akkor zaklatlak Titeket...
Kriszti!
Ajjaj, nem irigyellek. Egy jó kis gyomorrontás... Hát... Akkor most itt a böjt ideje..
No, de a gyógyító lábtyű majd biztosan segít...
Javasolhatok egy kis kamillateát üresen? Tudom nem valami szuper íze van, de a hatása...
Beu!
Tudtommal nincs várakozás a BMC-ben, bár nekünk egyértelmű volt a helyzet: csak lombikkal lehet kisbabánk. De, ahogy írod nálatok is ez van. Itt úgy működik a dolog, hogy az első konzultáción már el is mondják, hogy milyen vizsgálatok kellenek és gyerünk, már benne is vagy a pörgésben. Én személy szerint Wiegandt dokihoz járok, akivel eddig meg vagyok elégedve, de ahogy a fórumból tapasztalhatod, a többi dokiról is jókat írtak a Lányok. Jellemzően a választott dokid fog veled foglalkozni, de előfordulhat, hogy ha éppen szabin van, akkor máshoz kerülsz. Én is így jártam. A stimu kezdete éppen karácsony előtti héten volt, amikor az én dokim már szabizott, ezért egy másikhoz kerültem, aki szintén nagyon rendes volt. Arra viszont fel kell készülnöd, hogy tényleg nagy a pörgés, és a vizsgálatok napján a várakozás. A dokiknak nem nagyon van idejük lelkizni, gyorsan elmondják a teendőket és már kinn is vagy a rendelőből. Na ilyenkor van az, hogy itt a fórumon megosztjuk egymással élményeinket, örömünket, szomorúságunkat, kételyeinket, tapasztalatainkat....
Puszi
Gica