Új privát üzeneted érkezett!

Gica,
köszike:)

Naposoldal,
köszönöm neked is a segítséget, már utánna néztem mennyibe kerül a Pregnyl , 4250 Ft. Ok, akkor minden renben lesz 11-én, így kell hozzá állni, ugyebár... megpróbálom.

Nellike,
üdv köztünk, itt jó helyen leszel a lányok sokat segítenek, majd meglátod, persze, ha tudok akkor én is. Én a HSG-n már túl vagyok, nem olyan vészes:)
Nekünk sajna a lombikkal kell kezdeni egyből.... Nem a petevezeték miatt, hál istennek az OK. Szorítok, hogy minden rendben legyen neked is:)
Egyébként mióta próbálkoztok?
szió
baby.81

Baby!

Köszi a bíztatást! :) Neked is itt csinálták a HSG-t? Azért kérdezem, mert egy ismerősömnek a múlt héten volt, igaz, hogy az ultrahangos volt és nem a BMC-be, de vinnie kellett magával a kontraszt anyagot és a katétert, mondván, hogy azt a tb nem támogatja. ( ez a művelet így 18.000 Ft-ba került) Én meg el is felejtettem megkérdezni, hogy a papucson, tisztálkodó szereken kívül mást kell-e vinnem. Csak mondták volna hogyha kell, nem? :? Úgyhogy gyűjtöm a tapasztalatokat e téren :)
Egyébként 2004. nyarán kezdtük az éleslövészetet :)
nellike

Baby81,

szivesen, bármikor.

Üdv Nellike!
Ide én is csak most csatlkoztam, de a BMC-be már régóta járok.
Én már nagyon megszoktam ,(bár azért kihagytam volna), szerintem nem rossz a meddőségi centrumok között,de az is igaz, hogy én egyből ide jöttem, nem próbáltam máshol "szerencsét".
naposoldal

Hello mindenkinek!!

Nekem ma nagyon sz@r napom van...Eleve délután 3-íg aludtam(mert ugye éjszakás voltam), és ilyenkor semmi nincs belőlem....
De nem is ez a gond. Nagyon rosszul van a gyomrom, és nem gondolnám, hogy a szilveszteri "kis" italfogyasztás az oka... Hol van az már???
De sajnos SÜNI kérdésére válaszolva, nem hinném, hogy "más " lenne a dologban, mert párom is ettől szenved...És elég valószínűtlen, hogy ugyanabban a kórságban szenvednénk...Hacsak nem gyomorrontás a neve! :roll: :roll: :lol: :lol:
Remélem holnapra már jobban leszünk!

Délután elmentünk, megleptem magam pár lábtyűvel... :wink: :lol: Annyira megtetszett!!!Gyorsan vettem is párat!!!Csak feltenninem tudom, de majd próbálkozom....
Aztán még lehet ma teszek egy táblát is!!!
Vendég

Köszi Lányok!

Én is szorítok mindenkinek:)

Nellike
nellike

Szia Nellike,
hát ez nem semmi, hogy vinni kellett magával.... meg az ára....:(
Igen, nekem a BMC-ben csinálták és nem került semmibe, csak egy kis fájdalomba.
Nekem nem kellett semmit vinni, a tisztálkodó cuccokon kívül, bár arra sem volt szükségem...., (pedig mentem én is nagy pakkal) csak a betétkére, meg a papucsomra. A beavatkozás egy másik épületben lesz, oda elkísérnek, úgy abba a ruhába, amibe mentél, nem is kellett átöltözni, meg ilyenek. (Ja még a BMC-épületében kapsz egy szurit, ami érzéstelenítő, fájdalomcsillapító.) A másik épületben az öltözőbe levetkőzöl alulról természetesen, felveszed a papucsot, és vársz, ezután szólítanak. Ja, én vittem egy nagy pólót, ami leért a combomig legalább, hogy takarjon egy kicsit, bár ott ez megszokott, gondolom, csak nekem lett volna még kellemetlenebb. Bemész, ráfekszel egy asztalra.....és kezdik, mindent fognak mondani, nekem Újvári doki csinálta, röntgenes volt, mert amikor elindul a kontrasztanyag, ami a vékony katéteren keresztül megy, fölötted van a röntgen gép, és nézik, hogy megy-e az anyag, bevallom egy kicsit fájt, mint egy erős mensi görcs:( Nekem ott megmondták, hogy minden ok. Az egész nem volt több, mint 10 perc az levetkőzéssel. Utánna vissza kísértek a BMC épületbe és vártunk a zárójelentésre talán egy bő fél órát, addig is beszélgettünk, akik a szobában voltak. Remélem érthető volt minden, ha nem nyugodtan kérdezz rá!
Üdv:)
baby.81

Sziasztok lányok!

A segítségeteket szeretném kérni, két sikertelen lombikon vagyok túl és most intézet-váltásra készülök igazából a doki miatt.Tudnátok tánácsot adni, hogy melyik orvoshoz jelentkezzek-be és az egész procedúránek mi a menete?Várólista van-e és ha igen mennyi időt kell várni?Ha egy orvoshoz bejentkezem akkor végig nála maradok?

Előre is nagyon köszönöm!
beu9

Baby81,
Köszi szépen, mindent értek és hasznos információkhoz jutottam:) Tényleg köszi :) :) :)

Beu9,
Szió! Nekem még nem sok tapasztalatom van ezen a téren, mivel én még csak négyszer voltam a BMC-ben, de a többiek bizonyára hasznos tanácsokkal látnak el. Eddig csak pozitív élményem volt :) Ezt az intézetet nekünk is jó szívvel ajánlották mások, ezért is választottuk és eddig nem csalódtunk:)
nellike

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de B.Ú.É.K. MINDENKINEK. Sok sikert, kitartást és türelmet kínánok nektek!

Üdvözlöm az újakat is! Szomorú, hogy egyre többen leszünk, nem gondoljátok? Mármint nem az a rossz hogy csatlakoznak újak, hanem az az elszomorító, hogy egyre többen szenvedünk ebben a "betegségben".
Remélem azért az új esztendő új reményeket és boldog pillanatokat ígér mindannyiunknak!

Kicsit ritkábban fogok jelentkezni, de követem az eseményeket és ha valami fontos történik jelentkezni fogok!

Brigi:
Veled mi van? Hogy vagy?
Vendég

B.Ú.É.K!! Mindenkinek!!

Estrella! :lol:

Köszönöm kérdésed jól vagyunk, holnap megyünk UH-ra, már nagyon várom! :lol:

6 hetes leszek holnap! :D

Múlt héten volt egy kis riadalom, mert az első Uh-on nem látta a doki bácsi a petezsákot, így elküldtek vérvételre 2 vizsgálatot is megcsináltak a véremmel és 2500 volt a Hcg-m.Így aztán újra megultrahangoztak és nagy nehezen láthatóvá vált az én kis drágám!Szóval jól elbújt!Csakis lány lehet!
Most pihibe vagyunk itthon, nem
dolgozom. :lol:

Veled mi van? Mikor lesz a következő? :wink:

Üdv mindenkinek, és kitartás!!!

Brigi
brigii

Sziasztok Lányok!
Húha, délután óta nagyon beszédesek lettetek! :) És újak is csatlakoztak, üdvözöllek Benneteket!

Naposoldal!
Igen én ültem az egyes széken. Ezek szerint tudod, hogy én ki vagyok, de én is beazonosítottalak ám! :) Te vagy az a szimpatikus barna lány, akinek a recepciónál való várakozásnál lopva jól megfigyeltem az arcát, mert annyira hasonlított egy kolleganőmhöz, hogy azon gondolkodtam nem a testvére-e? De jó, hogy tudjuk ki az aki írogat a másik oldalon, nem?
A szurit eddig én is mindig megérdeklődtem, de most arra gondolva, hogy izomba kell adni, nem foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy csak szakember adhatja csak be. De ezek szerint ezt is meg lehet tanulni. Na majd meglátjuk...
Szorítok nektek nagyon hétfőre!

Baby!
A tüszőrepis kérdésedre visszatérve még szeretném mondani, hogy én ma délután váltottam ki a kórház területén lévő patikában 2 ampullát - mert csak ennyit írt fel a dokibácsi, és itt adnak ilyen kis adagot is - és ez a mennyiség 2833 forintba került.
Ja és ne foglalkozz azzal, hogy nem sikerül a stimu! Biztos, hogy sikerülni fog!!!
Amúgy meg nekem is mindig akkor jutnak eszembe a kérdések, amikor kijövök a rendelőből. De nem csüggedem, mert akkor zaklatlak Titeket... :)

Kriszti!
Ajjaj, nem irigyellek. Egy jó kis gyomorrontás... Hát... Akkor most itt a böjt ideje..
No, de a gyógyító lábtyű majd biztosan segít... :) Javasolhatok egy kis kamillateát üresen? Tudom nem valami szuper íze van, de a hatása...

Beu!
Tudtommal nincs várakozás a BMC-ben, bár nekünk egyértelmű volt a helyzet: csak lombikkal lehet kisbabánk. De, ahogy írod nálatok is ez van. Itt úgy működik a dolog, hogy az első konzultáción már el is mondják, hogy milyen vizsgálatok kellenek és gyerünk, már benne is vagy a pörgésben. Én személy szerint Wiegandt dokihoz járok, akivel eddig meg vagyok elégedve, de ahogy a fórumból tapasztalhatod, a többi dokiról is jókat írtak a Lányok. Jellemzően a választott dokid fog veled foglalkozni, de előfordulhat, hogy ha éppen szabin van, akkor máshoz kerülsz. Én is így jártam. A stimu kezdete éppen karácsony előtti héten volt, amikor az én dokim már szabizott, ezért egy másikhoz kerültem, aki szintén nagyon rendes volt. Arra viszont fel kell készülnöd, hogy tényleg nagy a pörgés, és a vizsgálatok napján a várakozás. A dokiknak nem nagyon van idejük lelkizni, gyorsan elmondják a teendőket és már kinn is vagy a rendelőből. Na ilyenkor van az, hogy itt a fórumon megosztjuk egymással élményeinket, örömünket, szomorúságunkat, kételyeinket, tapasztalatainkat....

Puszi
Gica
gica1

Brigi!
Már 6 hetesek vagytok? Hogy megy az idő... Még csak most olvastuk, hogy az örömhírt! Vigyázz a picurra nagyon!
Gica
gica1

Szia Beu9!

A BMC-t jó szívvel ajánlom neked, az évek alatt, amit ott töltöttem, nagyon sok jó tapasztalat ért ( leszámítva, hogy még nincs kisbabám :lol: )
De tényleg, komolyra fordítva a szót, várólista nincs, csak hosszú várakozás, amikor reggel beállsz a recepció felé kígyózó sorba.
Amikor telefonon bejelentkezel az első konzultációra, akkor adnak egy időpontot, azt nem tudom, hogy ez manapság milyen időintervallum.
Orvosválasztásnál szerintem itt mindenki a saját orvosát ajámlaná, egy dologgal kell tisztában lenni, hogy lélekmasszírozásra itt nincs idő, de gondolom ez ott sem volt másként, ahová korábban jártál.
A lényegi információkat, és profi kezelést megkapod, néha azért egy-egy mosoly is jut az embernek.
Viszont nagyon segítőkészek az embriológusok, nővérek, asszisztensek is, ami bizony jól esik az ember lányának.
Remélem segítettem a tájékozódásban, hozzon mielőbbi sikert a választásod!
naposoldal

Szia Gica, személyes ismerős!

Nekem bizony nincs lánytestvérem, legalábbis nem tudok róla :lol: .
Úgylátom mindketten leszűrtük a Bmc lényegét, elég hasonlóan.
naposoldal

Szia Naposoldal!

Szuper, hogy megismertük egymást nem? A lánytestvér hiányát valahogy megbocsátom.. :lol:

Hát igen a Bmc nem egy lelkisegély-szolgálat, de mindenesetre rendesek és azért kedvesek a dokik és a nővérkék, recepciósok is. Hallottam már olyan helyekről is, ahol kifejezetten durvák voltak az emberrel úgy a dokik, mint a nővérkék.. Szerencsére itt nem ez a helyezet.
gica1

Hát, igen, reggel még nem is gondoltuk volna!
Jól emlékszem, ugye, hogy pénteken lesz a leszívásod?
Mert bár én is pénteken megyek, de akkor azért nem biztos, hogy találkozunk.
illetve dehogynem. Amikor zárójelentésre vársz, én meg eredményre, akkor van rá esély!
Szurkolok a péntekhez!
Nagyon izgulsz?
naposoldal

Sziasztok lányok,

csak szeretnék gyorsan beköszönni Nektek is bíztatni is mindenkit, hogy hajrá régiek és újak!!! :D Meglátjátok, hamarosan kismamik, majd boldog anyucik lesztek! :D :D
Mindenkinek nagyon drukkolok, és folyamatosan olvaslak Benneteket!

Minden újnak üdvözlet itt! És persze Nektek is mielőbbi pocakosodást kívánok!!!! :)

Brigi,
örülök, hogy rendben vagytok! :D Meglátod, hogy mennyire rohan az idő... Én is nagyon vártam, hogy végre-valahára betöltsem a "kritikus" 12. hetet, aztán már aztóta eltelt több, mint 4 hét...

Naposoldal,
:D milyen furcsa, hogy Te láttál engem eredményhirdetéskor :D
Hát igen, tényleg csoda történt, és iszonyatosan boldogok voltunk és vagyunk is azóta folyamatosan :D :lol: Kívánom, hogy hamarosan Te is átéld ezt a csodát! :D

Kriszti,
mielőbbi jobbulást!!!

Elnézést, hogy nem írok mindenkinek, de most megyek fürcsizni, holnap (is) meló :? :( :lol: Meghát nagyon megsokasodtatok :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Helló lányok!!!

Üdv az újaknak!!!
Estrella!!!
De jó hogy jelentkezel...Mostanában TE is nagyon sokat dolgozol!De remélem nem sokáíg!!!!

Brigii!!!
De szupi!!Már 6 hetes leszel!!!Tényleg rohan az idő!!!!

Gica!
A kamillateát semmi pénzért nem iszom meg, inkább szenvedek....brrrrr...iszonyat íze van, attól csak még jobban felfordulna a gyomrom!!! :lol: :lol:
A gyógyító lábtyűk remélem segítenek!Íme egy kép róluk, ha sikerül feltennem!: Kissé elmosódott, ahogy lekicsinyítettem!De sztem tök aranyosak!!! :wink: :roll: :lol:
Kép
Vendég

Én még mindig itt vagyok! :lol: A fáradtságtól nem jön álom a szememre. Hasznossá teszem magam, és táblát szerkesztek!

Mamm!!!
Nos, hogy sikerült a vizsga???? Tuti ügyes voltál!!!!

Lukrécia!!

Mi van már Bibarral????Nincs még netük???Hiányzik ám!!!!
És Tvmaciról nem tudsz semmit???
Ő elég régóta nem jelentkezett!!!Megvolt a fagyis beültetése???

Na, teszek fel egy táblát!
Kép
Kép
Kép

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Először is Boldog Új Évet!
Kicsit el vagyok maradva az olvasással is, mozgalmasak voltak az ünnepek, hát még a tegnapi első munkanap.

Hétfőn végre megyünk a gyógyszerekért. Remélem kivételesen nem találnak semmit és tényleg elkezdhetjük a protokoll-t.
Párom genetikai eredménye megjött és nem találtak semmi rendelleneset. Végre egy vizsgálat, ami jó eredménnyel zárult számunkra.

Kellemes napot Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég nem írtam, mennyi minden történt azóta! A kismamáknak nagyon sok boldogságot kívánok, a leendő kismamiknak pedig kitartást.

Velem kapcs: Január végén megyek vissza az endokrinológushoz, aki ellenőrzi a hormoneredményeimet és ettől függően változtat a gyógyszerem adagolásán, ill. küld újabb vizsgálatokra, ha szükséges. Ha májusig nem jön össze a baba, akkor visszatérünk a BMC-be és ezt az utat folytatjuk.

Szép napot Mindenkinek!

Jutka
lyutka

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a Bmc-ből,igaz Wiegandt dokival 2 szót nem tudtam váltani.Gyorsan meg Uh-ozott,közben bedigtálta az értékeket,közölte,hogy pénteken menjek megint Uh-ra.Hétfőn vagy kedden megcsinálja az inszemet,és már kint is voltam a vizsgálóból.Szóra sem tudtam nyitni a szám,mert úgy sietett.

Kriszti
Remélem kigyógyultatok már a gyomorrontásból?!
Ahogy olvastam a táblázatot nekem is eszembe jutott,hogy rég hallottunk Bibarról és Mammról is!Tessék lányok jelentkezni!!

BeuA várakozási idő kb.2-3 hét az első konzultációig.Vigyél magaddal minden létező papírt,ha megvan minden vizsgálat amit kérnek már kezdhetitek is.Én Wiegandt dokihoz járok és megvagyok én is elégedve vele,De jártam már Zeke dokinál is és Ő is nagyon szimpatikus volt.Ha nem tudsz dönteni húzzál sorsot :lol:

Naposoldal,Gica!
Megbeszélhetnénk egy találkozót péntekre,mert nekem is akkor kell vissza mennem!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a Bmc-ből,igaz Wiegandt dokival 2 szót nem tudtam váltani.Gyorsan meg Uh-ozott,közben bedigtálta az értékeket,közölte,hogy pénteken menjek megint Uh-ra.Hétfőn vagy kedden megcsinálja az inszemet,és már kint is voltam a vizsgálóból.Szóra sem tudtam nyitni a szám,mert úgy sietett.

Kriszti
Remélem kigyógyultatok már a gyomorrontásból?!
Ahogy olvastam a táblázatot nekem is eszembe jutott,hogy rég hallottunk Bibarról és Mammról is!Tessék lányok jelentkezni!!

BeuA várakozási idő kb.2-3 hét az első konzultációig.Vigyél magaddal minden létező papírt,ha megvan minden vizsgálat amit kérnek már kezdhetitek is.Én Wiegandt dokihoz járok és megvagyok én is elégedve vele,De jártam már Zeke dokinál is és Ő is nagyon szimpatikus volt.Ha nem tudsz dönteni húzzál sorsot :lol:

Naposoldal,Gica!
Megbeszélhetnénk egy találkozót péntekre,mert nekem is akkor kell vissza mennem!
gabicsibe

Sziasztok!

Kriszti,
köszönöm, hogy feltettél a táblicskuba, ari vagy:) Remélem szerencsét hoz:)
Bízom benne, hogy már jobban érzitek magatokat és elmúlt a gyomorrontás:) Ja és tök jók ezek a lábtyűk, lehet én is veszek, úgyis olyan fázós vagyok.

Gica,
köszönöm a bíztatást. Sok sikert péntekre, szorítok, aztán várom, hogy milyen volt, tapasztalatgyűjtésre, persze, ha megkérhetlek rá:)

Brigi,
én is szeretnék gratulálni, ma vagy UH-n ugye? Reméljük minden a legnagyobb rendben:)

Nellike,
szívesen segítettem, végre én is tudtam:) Ügyes legyél majd, mikor lesz a napja? Egyébként nálatok lehet tudni, hogy mi a gond, vagy még minden viszgálatot most csinálnak először?

Mindenkinek szép napot:)
baby.81

Sziasztok!

Én még csak most ébredezem... :oops: :oops: Tegnap elég sokáíg fent voltam(vagyis ma) :lol: :lol:

Lyutka!!
de jó hallani Rólad is!!!!!Már régebben is kerestelek, talán 1 hónapja, de nem jelentkeztél...A lényeg, hogy remélhetőleg Ti is hamarosan kezdtek!!!!!

Baby!
Kívánom, hogy hozzon szerencsét a tábla!!!!!Esetleg még egy lakhellyel megdobhatsz! :wink: :lol:
A rosszullét úgy néz ki, továbbállt.... :lol:
A lábtyű tényleg nagyon jó találmány, egyenként melegíti a lábújjaimat...Jobb mint a zokni!Kicit tartottam tőle, hogy nem fogom elviselni, de eddig nincs bajom vele( 1 éjszakát voltam benne) :lol:

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Itt is köszönjük a drukkokat, minden simán ment. A tények.Reggel 08.47 Liliána 48cm és 2450g 08.49 Boglárka 50cm és 2750g. Mindenki jól van. Képeket az egyel lejjebbi-nem sokára a tietek is- topicba raktam fel.
üdv és mégegyszer köszi:wolves
wolves

Kriszti!

Látom, javítottad a táblázatot nálam 4. lombikról fagyibabásra. KÖSZI! Olyan jó látni, hogy nemsokára újra próbálkozhatunk! Persze még sok-sok erőt kell gyűjtenem, de az eredményhirdetés óta ma ébredtem először úgy, hogy azt éreztem, minden OK. Már nem tudom, ki írta itt a fórumon, de igaza volt, hogy az idő mindent megold..
ballagyo

Sziasztok!

Bocs, hogy így ismeretlenül betörök, de hátha itt tudja valaki: a Duphastont lehet felezni (ugye elvileg filmtabletta, de van a közepén "árok")?

Köszi a választ előre is!

Fringilla
fringilla

Wolves, NViki és Liliána, Boglárka!

Megnéztem a másik oldalon a képeket, nagyon édi-bédik, nagyon grtaulálunk nektek. Szerintem itt mindenki izgult értetek:)
Csodálatos érzés lehet, immár látni őket:)
Mégegyszer gratulálunk és minden jót és szépet kívánunk:)

Lányok!
Ugye milyen édesek a babák?!
Majd ha a sajátjaink képeit "teszük" fel:)
Most tisztára feldobódtam, pedig hát igazából én nem is ismerek őket, de úgy örülök:)
baby.81

Sziasztok lányok és üdv az újaknak.
Úgy néz ki így januárban mindenki belendült, mert jó sok új nevet olvasok. Bár lehet van aki csak nekem új, mert még én sem vagyok annyira régi.

Szóval képzeljétek el. Kedden voltunk a BMC-ben Zeke dokinál, aki belopta magát a szívünkbe. Az első találkozásunk egy kicsit túl korrektre sikerült (ld.: sürgetett minket és alig mondott valamit), de most szépen mindent megbeszéltünk és tök rendes volt, pontosan mindent elmagyarázott, amit megkérdeztünk és még beszélgetett is velünk. Long protokollal fogunk indulni január 22-én, ami azt jelenti február elején indulhat a stimu.

Kiváltottuk a hormonokat ott a kórházi gyógyszertárban. Csak tanácsként mondom, annak aki előtte áll, hogy érdemes oda menni, mert mindenük volt (összes hormon stb.) és egy hajszálnyival olcsóbb is lett, mint amit másoktól hallottunk. Ezzel el is költöttük a megtakarított pénzünket és most várjuk, hogy hozza a gyorsposta a kisbabát.

Nellike
Az ismerősöd HSG-jét egy olyan kontrasztanyaggal csinálták, amit ultrahanggal lehet detektálni, amit tényleg nem fizeti a TB, ezért kellett megvennie. A BMC-ben a hagyományos eljárással röntgen kontrasztanyagot fecskendeznek be, amit röntgennel detektálnak és ezt fizeti a TB, mert olcsóbb,de persze ugyanolyan jó.

Mindenkinek kitartást!!! 8)
gombahölgy

Sziasztok:)

Szeretnék Én is csatlakozni a csapathoz, ha nem bánjátok!
Rólunk "röviden":
12 éve vagyunk együtt a férjemmel, ő 30 éves lesz áprilisban, Én 29 októberben. Kapcsolatunk első 2 évében védekeztünk, azóta egyáltalán nem! Szeretnék hinni a csodákban, de 10 év hosszú idő.
Sokáig próbáltam magamnak megmagyarázni, hogy biztos túl fiatal lennék még az anyaságra, ezért nem jön össze, stb...
Aztán 2001 év elején elmentem nőgyógyászhoz, elmondtam, hogy hiába szeretnénk, nem jön össze a baba. Pár hónap alatt kiderítette, hogy nálam nincs gond, és ajánlotta, hogy keresünk fel egy Meddőségi Klinikát. Rövid keresgélés után 2001 szeptemberében kezdtünk a BMC-ben, hamar kiderült, hogy nálam semmi gond, a férjemnél viszont alig-alig akad kiskatona. Rögtön lombikot ajánlottak, inszemináció fel sem merült. Októberben stimuláció, 20 petét produkáltam, hiperstimulált lettem...3 hónapba telt mire helyrejöttem, így a beültetés váratott magára.
2002 Januárban volt az első beültetés fagyasztott babókkal, sajnos nem sikerült megtapadniuk:(
1 hónap kihagyás után, kis gyógyszeres támogatással márciusban újabb beültetés, ami szintén nem hozott sikert:(
Elvileg 3-4 hónap múlva újra mehettünk volna, de nem tudtuk lelkileg összekaparni magunkat.
Egyre csak húztam az időt, féltem az újabb kudarctól.
Most pedig arra eszméltem, hogy eltelt 5 tétlen év, és újra neki kellene kezdeni.
Ma felbátorodtam, összeszedtem a bátorságon és telefonáltam BMC-be, jövő héten keddre kaptam időpontot nőgyógyászati vizsgálatra.
Jövő héten már okosabb leszek!
Eddig ennyi:)

Egy kicsit hosszúra sikeredtem, de ígérem a továbbiakban spórolok a betűkkel:)

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, és szorítok mindenkinek!!!

Timy.
timy28

Sziasztok!
Én is megkukkantottam a lányokat a másik topikban! :D Azért itt is szeretnék gratulálni az ifjú apukának és anyukának a csodás lányokhoz!!!!

Ma voltunk konzultáción Szűcs dokinál. Háát, felpörögtek az események, ugyanis lévén, hogy a 20. napon járok, ma el is kezdtük. Holnaptól szúrhatom magam ezerrel :D Picit beparáztam, de biztosan menni fog. Azt hiszem, először a combomon fogok próbálkozni. Azért meg is ijesztett bennünket, mert a férjem eredménye a herebiopszia után azért mégsem lett állítólag olyan fényes. Sokat nem találtak és állítólag fagyasztás közben is károsodhatnak, ezért döntöttünk úgy, hogy minek "fagyoskodjanak" szegények sokáig :) (Bár Kanyó dr-nő azt mondta, hogy 3 programra valót fagyasztottak le).
Azt nem tudom, hogy melyik protokollt alkalmazzák, lényeg, hogy most két hétig kell szúrnom a Decapeptyl-t, majd 2 hét múlva kontroll és akkor vinnem kell a Merionalt és a Puregon-t.

Kezd egyre izgalmasabbá válni :)

Üdv az új lányoknak!
Nekünk októberben 1 hónapot kellett várni a legelső konzultációra, de remélem, Ti hamarabb sorrakerültök.

Kriszti, remélem már jobban vagytok! Egyébként fantasztikus vagy, szólnom se kellett és máris javítottál a táblában. Köszi a figyelmességedet!!

Gombahölgy, ezek szerint majdnem egyszerre kezdünk :D

Sok sikert mindenkinek!!!
Puszi
süni76

Sziasztok!

Nagyon, nagyon köszi az infokat.Ha eldöntöttem, hogy mit csinálok akkor jelentkezem.

Köszi,köszi.
beu9

Sziasztok!

Bibike,
Nem ma voltál ultrahangon? Jelentkezz légyszi!

Niki, Wolves, :D
Gratulálok nektek a két egészséges, gyönyörű kislányhoz!!

Kismoni
kismoni

Mindenkinek köszönjük!
wolves

Sziasztok!

Elöször is mindenkinek nagyon boldog új évet kivánunk!!

Niki,Wolves,
Gratulálok nektek gyönyörüek a kislányok!!!

Mi ma voltunk ultrahangon minden rendben van 6 cm a baba,
már láttam ahogy mozgott,nagyon cuki volt, nyaki redöt mértek az is rendben van 1,6mm.Nagyon boldogok vagyunk!!!

Kép

Lukrécia mi ujság veled?
bibike27

Brigi veled mi ujság nem ma voltál te is ultrahangon?
Jelentkezz!!!
bibike27

Jó estét mindenkinek!

Először is: Nagy gratuláció a lányokhoz! Sok boldogságot, jó egészséget, szép hosszú életet nekik!

Kriszti!

Köszönöm a táblába vételezést! Látom hiányzik még a korom, lakhelyem. Tehát: 30 éves vagyok, és budapesti.
Köszi.
Ja, és annak idején veletek is egy sorban álltam, mikor az eredményhirdetésre mentetek, és izgatottam vártam már otthon a gép előtt a híreket. Sajnos akkor nem jöttél jó hírekkel, de majd legközelebb, nemigaz?
Sőt! Kívánom, hogy ne is legyen legközelebb, csak a spontán szerelem gyümölcse!

Zsókuci!
Bizony repül az idő, mintha ma lett volna, mikor ott izgultatok a pároddal, most pedig már a mocorgást élvezitek. Sok boldogságot Kisborsóhoz!
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Látom megy a fórum ezerrel... :)

Naposoldal, Gabicsibe!
Én benne vagyok a pénteki randiban. Csak nem tudom, milyen állapotban leszek a leszívás után.
Naposoldal, mire számítsak? Azt tudom, hogy 8-ra kell mennünk, nekem étlen, szomjan és vinni kell hálóinget, köntöst, papucsot, de egyébként? Milyen az altatás? Engem még soha nem altattak. Kicsit be vagyok ijedve tőle. És utánna, mikor ébredek fel? Egyáltalán mennyi ideig tart a dolog? Húha, jó sok kérdés, de azért remélem tudsz, vagy valaki tud rá válaszolni...

Timy!
Üdv. közöttünk! Hát Nektek sem lehetett könnyű. De hátha végre sikerülni fog az idén! És remélem tudunk segíteni egy kicsit lelkileg is a dolgon!

Süni!
Szuper, hogy már Ti is a lombikozás kapujában vagytok! Meglátod menni fog a szurizás is, és nem lesz semmi gond a kiskatonákkal sem! Ha 20 napig kell szuriznod magad a decapeptyllel, akkor szerintem a long protokollon vagytok. Én is ezt csinálom(tam), ahogy olvasgattam a fórumot úgy érzékeltem, hogy Zsókuci volt az, aki a rövidet kapta, és mintha ő 1 hét alatt túl is lett volna rajta. De lehet, hogy rosszul emlékszem... Mindenesetre azért jó, hogy már itt tartotok! Szorítok Nektek és persze Mindenkinek!

Baby!
Mindenképpen megírom majd a pénteki "élményeimet"! Kicsit izgulok, de majd csak túl leszek rajta...

Kriszti!
Jópofák a lábtyűk! És jobban vagy? Ha igen, akkor tényleg gyógyító hatással rendelkeznek! :)
És Te Kriszti? Mire emlékszel a petesejtleszívást illetően? Mire készüljek?

Most pedig megnézem a másik topicban a picibabákat.

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!

Kicsit még új vagyok a fórumon, dec 27-n voltunk az első konzultáción a Konc tanárúrnál. Nagyon jó benyomást keltett bennünk a központ. Mindenki nagyon kedves és aranyos volt. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy itt a fórumban van olyan akiknél kromoszóma eltérést találtak?13-as illetve 14-es kromoszómák közötti centrikus fúziót találtak nálam. Azt mondták a bmc-be 2 ilyen estük van most az egyiknél sikeres volt a lombik a másiknál nem. Szeretném velük felvenni a kapcsolatot ha lehet. Most kezdjük a hormon vizsgálatokat meg labor meg amit még a lombik előtt kell. Tavasszal kezdjük a lombikot kb. Nagyon izgulok!!!!Utólag is B.Ú.É.K! mindenkinek és babásodás a 2007-s évre!!!

:D
nikó

Sziasztok!

Süni,
szerintem is long protokollban veszel részt, mivel én is abban vagyok, innen gondolom, én is szúrom magam dec.29-től Decapeptyllel, utánna jan.11-én kontroll, és én is viszem a Puregont+Merionalt. És kiderül, hogy mehet-e tovább....Remélem:)
És utánna kb. két hét múlva jöhet a leszívás, ha minden rendben lesz.
De látom, neked már ez nem kell, ugye? "Csak" a beültetés lesz?!
Sok sikert Nektek!!!!!!
Bibike,
nagyon gratulálok a babához:)
Timy,
Üdv itt köztünk, remélem 2007-ben nektek is sikerülni fog, a sok megpróbáltatás után. Régebben is a BMC-be jártatok? Vagy benne volt a levélben csak nem figyeltem...
Mi okozta a túlstimulációt, én éppen az előkészítő szakaszban járok. Sok volt a szuri adag?
Gica,
komolyan mondom én is izgulok, mintha legalább is nekem is pénteken már leszívás lenne. Jó, hogy tapasztalatot meríthetek az élményeidből, köszike. Szorítok:)
Naposoldal,
sok sikert a szurizáshoz, tudom, hogy várod már, én is így voltam ezzel. Én is a longban vagyok:)

Szép napot mindenkinek!!!!!!
baby.81

Sziasztok :)

gica! Biztosan tudtok segíteni, mert úgy érzem már attól is könnyebb, hogy valakivel megoszthatom a gondjaim:)
Mikor először próbálkoztunk 5 éve, akkor megpróbáltam mindenki elől titkolni, hogy mi hova is járunk, de rájöttem, hogy már annyian vagyunk Sajnos!!! akik hasonló kezelésekre, segítségre szorulnak, hogy felesleges titkolóznom, hátha valakinek pont Én adok erőt azzal, ha elmondom ugyanabba a csapdába estünk mi is.
Na ezt jó megírtam, azért remélem érthető :)))

baby!
Igen, előzőleg is a BMC-ben kezdtünk. Először Wiegant (remélem jó írtam) volt a dokim, amikor pedig hiperstimus lettem átkerültem Konc dokihoz, Ő jobban értett a problémához talán, vagy nem tudom miért, nem Én kértem az orvos váltást, Ők döntöttek így.
És igen, sajnos a túl sok hormontól lépett fel a hs: (
Azért remélem most majd jobban odafigyelnek :)
De a bizalmam így sem vesztettem el irántuk, most sem gondolkodtam azon, hogy máshova kellene mennünk.

Szép napot mindenkinek, és sok-sok babót a 2007-es évre!!!!
timy28

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, aki már túl van a stimuláción, vagy legalább az előkészítő szakaszon. Előzmény, long protokoll, dec.29-én kezdtem a Decapeptyl....Ma kb egy órája, fájdogál a hasam, szurkál, néha a bal, néha a jobb oldalon, néha meg olyan érzés, mintha megakarna jönni,de még nem lenne itt az ideje, vagy a Decapeptyltől előbb jön meg? Természetes ez az érzés a szuri miatt? Remélem emiatt nem megy kárba az eddig szuri, ugye? Amikor mennem kell kontrollra jan. 11.-én, akkor mi a jobb, ha megvan, vagy ha még nincs? Tehát most az a jó, ha már most megjön, vagy csak később szabadna?
Segítsen valaki!!!!
Köszike:)
baby.81

Sziasztok Sorstársak, szép napot mindenkinek!

Szóval Gica!

Én is pont úgy voltam, ahogy te. Az első altatásom az első leszívás alkalmával volt, és én nagyon tartottam tőle. Ehhez képest, szinte élveztem a bódultságot.
Amikor bementem a műtőbe már benn volt mindenki, javaslom, hogy otthon intézd el az intim borotválást, ha nem szeretnéd, hogy ők csinálják. Fölfekszel, fertőtlenítés, vérnyomásmérés, és már megy is az altató. Pillanatok alatt elalszol, és kb 10 perc az egész. Amikor kitolnak, már ( elvileg ) ébren vagy, vagyis nyitva a szemed, csak nem biztos, hogy 5 perc múlva emlékszel is rá.
Egyszóval kis idő eltelik, mire teljesen magadnál leszel, de ez is egyén függő. Egy óra is eltelik ezután, mire fölkelhetsz, addig is kapod az infúziót. Utána még mindig egy-két óra pihi, és már szólnak is a nővérkék, hogy lehet öltözni, és menni a zárójelentésért.
Ezután, ha szerencséd van, már nem kell sokat várnod, és mehetsz haza. Kis fáradtságot fogsz érezni, de mindent egybevetve kibírható szerintem.

Javaslom, hogy ha teheted, vigyél magaddal valakit, jólesik ilyenkor, ha van valaki az ember mellett. ( Persze egyedül is kibírható) . Ja, és egy kis enni-innivaló jól jön a műtét utánra.

Remélem, segítettem, ha még eszembe jut valami, akkor jelenkezem.

Hamarosan túl leszel rajta, és meglátod, hogy nem is olyan szörnyű.
naposoldal

Sziasztok Lanyok,

Eloszor is Boldog Uj Evet kivanok mindenkinek es remelem 2007 ben mindenki alma megvalosul.

Ne haragudjatok hogy ilyen ritkan irok, de azert probalok kepben lenni, igaz most kicsit el vagyok maradva de igyekszem bepotolni a lemaradasaimat.

Ket dolgot akarok megosztani veletek. Onzo mondon azzal kezdenem, hogy kepzeljetek tegnap reggel teszteltem egy + -at :) , el is rohantam gyorsan a BMC-be, sajna az en dokim nem volt de Zeke doki megvizsgalt UH-val es mar egy borsoszemnyi pindurkat (azaz petezsakot) mar lattunk. Most 3x2 ultrogestan-t kell szednem. De egyelore nem merem nagyon beleelni magam, nagyon meg vagyok ijedve, hogy mi lesz ha megint elvetelek, hisz egyik vetelesem utan/ota sem talaltak nalunk semmit. Szoval igyekszem nem parazni de elozo este nem sokat aludtam csak kattogot az agyam. Szoval a Zalakarosi hetvege bejott :lol:

A masik dolog, ti hallottatok mar a Jonas napokrol? En eddig nem tudtam hinni benne, de most az egyik baratnom allitja, hogy ok technikai okokbol csak a lany jonas napjan (ami a peteerese kozeleben sem volt) voltak egyutt es hat eredmeny: egy pozitiv teszt.
Ha valakit erdekel itt ki tudjatok szamolni:

Bemasoltam egy rovidleirast is.
A http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon kattints a felül látható Astrodienst special feliratra
Eztán a legördülő listából (A Please select the type of chart you want felirat alatt) válaszd ki az Astromap world helyett a Lunar phases fertility calendar* sort (a lista legaljáról)
Majd állítsd be, mely dátummal szeretnéd kezdeni a naptáradat: start date for charts marked with* (angol dátumsorrendben: nap, hónap, év). A naptár pontosan egy évnyi időtartamot fog mutatni az itt megadott dátummal kezdődően.
Végül kattints a Click here to show the chart (azaz „kattints ide a grafikon megmutatásához”) feliratú gombra.

Udv az uj lanyoknak!

Ha egy kicsit ritkan is irok azert figyellek benneteket es szoritok mindannyiatokert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udv
Sviszter
sviszter

Sziasztok Lányok!

Már régen volt ilyen rossz napom! 2 napig nem volt net kapcsolatunk és a szolgáltató komplett idiótának néz, annyira felbosszantottam magam, hogy majdem felrobbantam!!!!!!!!!! Azt hiszem kicsit függök ettől az oldaltól, persze az volt bosszantó, hogy nem tudok írni Nektek! Ezért most próbálok mindent bepótolni. ( bocs, ha hosszú leszek)

WOLVES, NVIKI!!!!

Gratulálok! Már alig várom, hogy átjussak a másik oldalra megnézni a lányokat! Mit is kívánhatnék....? Legyetek nagyon boldog CSALÁD!!!!!

KRISZTI!

Jobbulást! Klasszak a lábtyűk, Téged nem csikiz, hogy van valami az ujjaid között?

ÚJ LÁNYOK!

Sziasztok! Üdv a csapatban! Tényleg jó, hogy csatlakoztatok, de ugyanakkor szomorú, hogy ilyen sok gond van. Akármerre megyek, mindenhonnan csak azt hallom, hogy nem jön össze, nem sikerül. Na de fére a depresszióval, okos-ügyes orvosaink vannak, akik csak összehoznak mindenkinek egy-két babát!

Hú, annyira felpörögtek az események, elindultak a kezelések, jönnek a beavatkozások. Én még nem mostanában kezdek, de teljesen magával ragadnak a TI izgalmaitok, már alig várom, hogy én is kezdhessek.

Sziasztok! Mindenkinek jó híreket és kitartást!
sharon

Gabicsibe és Gica!

Sajna nem tudok biztos ponttal szolgálni a holnapi találkozást illetően, mert még magam sem tudom, hogy mikor érkezem ( valamikor reggel ). Attól függ, hogy a férjem velem jön-e.
Úgyhogy alighanem a véletlenre kell bízni magunkat. De egyébként alacsony vagyok, és barna- hátha ez segít.

Sok sikert mindkettőtöknek holnapra, Gicának külön megy a megadrukk! Sok egészséges petikét !
naposoldal

Bibike!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sviszter!

Hát ez szuper hír,nagyon szorítok! :lol:

Viki,Wolves

Teljes szívemből gratulálok nektek!!!!!! :lol:

Krisztike

Bibarék csak január végén költöznek,addig nincs netközelben,utána akar visszamenni a fagyikért.De mindig kérdez felőletek,már mondtam neki,hogy annyi új lány van,hogy már alig tudom követni az eseményeket.... :D

Utoljára de nem utolsósorban Brigi!

Rafinált kis babód van,lényeg,hogy megvan és jó helyen!!Szorítok neked is nagyon!!! :D

MINDENKIT PUSZILOK
lukrécia

Sziasztok!

Sviszter, gratulálok!!! Vigyázz nagyon magadra!!

Sharon, a net miatt kár pocsékolni az energiádat. Tessék másra tartogatni :) Lényeg, hogy már van kapcsolat! :)

Baby.81, sajnos én nem tudok neked segíteni, mert én csak mögötted kb. 1 héttel, de a lányok biztos adnak hasznos tanácsot. Leszívásom azért lesz . Azt nem úszhatom meg :) A Decapeptyl-t te lassan nyomod be magadnak? Mert tegnap amikor a nővér adta be, elég lassan nyomta, viszont én ma reggel gyorsabban nyomtam. Számít ez valamit?

Ja, majdnem elfelejtettem: Némi kézremegéssel ugyan, de remekül sikerült beadnom az első szurimat a hasamba :) Olyan büszke vagyok magamra.
süni76

Sziasztok Lányok!

Gica,Naposoldal
Én már reggel hétre ott leszek.Barna,melírozott hajam van.Barna kapucnis térd alá érő kabátom.Egy vastag könyv lesz nálam,mert mindíg olvasok :D

Sviszter
Gratula a + teszthez!Ne gondolj a legrosszabbra,mert akkor az fog megtörténni!csak nyugi és biztos minden rendben lesz
Én hallottam már a Jónás napokról,de az én ismerősőmnek nem jöttbe!Ráadásul ők fizettek is érte nem kevés pénzt.Aztán kiderült,hogy mindenféle összenövése és miomája van azért nem esik teherbe! Szerintem ebben hinni kell és sajnos én nem tudok ilyen hókusz-pókuszokban hinni!De azértmegnézem azt az oldalt,mert hát kiváncsi természetü vagyok.

Bibike
Édes nagyon a babód!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?