Új privát üzeneted érkezett!

Mielőtt azt hinnétek, neeeem, nem alszom már.
Felébresztettem magam 5-kor nylogatni egy kis higanyrudat, aztán - lévén éhes - benyeltem két töltött káposztát...majd 11.30-kor ébresztett Kedvesem telefonon. Ma nagyon ki kell aludnom magamat, mert a héten 3 hosszú napot dolgoznom kell!!! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok, megjöttema 20. heti uh-ról! :) A doki meg a szülésznő is nagyon ari és kedves volt! :) Majd a 33. héten kerül sor a kórházban a szemem vizsgálatára, és akkor fog kiderülni, hogy sima lesz vagy csaszi! :(

Tök ok a kiscsávó, erőteljesen mutogatott a mutatóújjával! :-)

Már 25 cm-ek vagyunk, gyönyörű a gerincünk, a kis szemünkkel már pislogtunk ezerrel....és még mindig fiúk vagyunk! :)

Úgyhogy most én (anyucika :) ) nagyon boldog vagyok!

Puszi

Kép
elizabeth25

Gratulálok! Nőljél nagyra!

Kép
zölddisznó

Eliza, gratu!

Zöldi! Áruld el, mit kell dolgoznod?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Hát a suliban...

Kép
zölddisznó

sziasztok topiklakók :)
görbusz
Kép
ma nagyon görcsölök :? szerintem most rövid lesz a luteális fázisom :?

Bettike
No milyen szép erőteljes piros vonalad lett :) mondtam én hogy nem volt, hanem lesz pé :wink:

Liza
gratulálok a büszke anyukának :)

Purc
Én tini voltam mikor utoljára utcán buliztam, jó móka volt :) csak manapság tömegiszonyom van :lol:

Zöldi
pihi, kaja, jó program :)

Kép
gaby25

Gaby! Lehet, hogy ez a lutheális fázisod 266 napos lesz!

Kép
zölddisznó

Gaby, tök jó a görbéd, és Cocának lehet hogy igaza lesz! :wink:

Coca, hogy tudsz ennyit alukálni?

Snufi, hogy vagy????

Lizi, gratula kiscsávóhoz, és hát persze majd gondolok rád, hogy legyen lehetőséged simán szülni!!!!!!!

Kép
kata05

én most nem bizakodok abban hogy babás lennék, szerintem hétvégén megjön. Nem hiszem hogy apa ilyen gyorsan rendbejött volna :? és az előző görbém jobb volt :wink:

Kép
gaby25

Judith! Megnéztem a honlapodat.
Babáról nincs több kép?

Kép
zölddisznó

és emlékezzünk, hogy előző hónapban Bettikének is volt erős görcse, még gyogyit is szedett be, és nem volt baba. Lehet én is bekapok most egy merisztint

Kép
gaby25

Jajj, hát még nem is mutattam életem legviccesebb (egyben remélem esélytelen) görbéjét:
Kép

Kép
zölddisznó

Köszi Kata, elvagyok. Jól nem, de tűrhető az állapotom.

snufi

coca
hát ez biza érdekes görbe, szép egyenletes sorminta, a görbéd most tanulja a cikk-cakk varrást :lol:

Kép
gaby25

Köszi lányok a "dicséreteket" és a gratukat, jól estek! :)

Kata, köszi, aranyos vagy! :)

Én meg azért drukkolok már, hogy mindenki babásodjon most már be itt, a mindenit.....!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

A ferty circle-ba hogy kell regisztrálni? Tényleg meg kell adni a telcsiszámot?

Kép
kata05

Snufi, tessék gyógyulni!!! Ez parancs! 8)

Coca, hűűűűűűűűű... Érdekes görbusz! :lol:

Liza, gratula! Örülök, hogy egészségesek vagytok. Mennyire rossz a szemed? Lencsés vagy, vagy szemüveges?

Gaby, a tiéd már nem annyira szép... sajna... Nade ami késik, nem múlik! Lesz ez még sokkal de sokkal szebb is!!! :wink: Csak apátok gyógyuljon meg.
Enyim pasinak ma van a szülinapja. Szerettem volna egy zebrát adni neki estére, de nem mertem tesztelni. :roll: Még korai lenne, azt hiszem.
Szerintetek érdemes a 14. dpo előtt tesztelni? Mondjuk a 13.-on? Aznap államvizsgázik apa, szép ajándék lenne. :wink:
(bilibe lóóóóóóóóóóóóg a kezem...................) :shock:

Kép
szilcsi

én uramnak holnapután lesz szülinapja, de úgy kiköltekeztünk, hogy nem igen telik ajándékra :( és még + teszt sem lesz :(

Kép
gaby25

Szil! 11. napon is már láttunk zebrákat!

Kép
zölddisznó

Sajna nagy a kísértés, mert van otthon teszt. Holnap 12. dpo... Nem tudom. Még át kell gondolnom.
:shock: Lehet, megpróbálom holnap reggel...
Bár van egy női megérzésem, hogy nem sikerült most sem. :cry:

Kép
szilcsi

Szilcsi, -8-as, de lencsét hordok, ha elmegyek itthonról mindig, sokszor itthon is....de azért van szemüvegem is.....néha az is bejátszik! :)

Kép
elizabeth25

Liza, jesszuskám, eléggé rossz a szemed.
Azért drukkolok, hogy ne legyen császár!!! +++++++++++
Én is lencsés vagyok, nekem "csak" -0.75-ös és -1.25-ös a két szemem, el sem tudom képzelni, milyen lehet a -8-as.
A műtéten nem gondolkoztál még? Azt mondják, nagyon hasznos.

Van valami konkrét határ, ami fölött nem lehet természetesen szülni? Vagy ezt hogy állapítják meg?

Kép
szilcsi

Sziasztok,
Elizabeth de édi lehetett a babikád :)
Nekünk is a 12.hetin már integetett. Nagyon aranyos volt.

a szemfeneket vizsgálják, de 10-es alatt nem csinálnak automatikusan csaszit.

Szóval szerintem a -8-al mehetsz szemüvegben szülni. Én is abban szültem, mert klencsében nem lehet (nekem -4,25ös a szemüvegem és - 3,75-ös a kontaktlencsém)
Szilcsi, holnap szerintem ha nem megy lejjebb a hőd tesztelj :)
Nekem már két hónapja a spejzban punnyad a tesztem grrrrrrrrrrrr

KépKép
Kép
csikken

Zöldi, jó kis cikkcakkos a hőd :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken, ne beszélj rá lééééééééééciii!!! :lol: :lol: :lol:

Apának megígértem, hogy csak ötödike után tesztelek! :roll:
Direkt azért, mert azt mondta, hogy mindig csak beleéljük magunkat és utána nem sikerül... Várjuk ki a 14. dpo-t.
De hát ki tud várni?????????????? :shock:
Na jó, asszem megcsinálom reggel, max nem szólok neki, csak ha + lesz. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, sztem mi nők nem tudunk várni, főleg ha gyerekről van szó! Én eddig egyszer teszteltem, de nem bántam meg!! Tesztelj és ne mond meg apának! :lol:

Ebben a hónapban befigyel nálam majd az Lh teszt!!! Múlt hónapban nem teszteltem, most megint fogok!

Kép
kata05

Sziasztok!

Akinek még nem mondtam, boldog új évet!

Végigfutottalak benneteket, de most nagyon részletes válaszhoz szita az agyam. Azt láttam, hogy vannak betegeink, jobbulást nektek lányok (és fiúk :wink: ).

Zöldi! Nekem bejön a cikkcakkod :wink:

Eliza! Gratula, klassz, hogy minden rendben! Már egyszer régebben írtam (és nem azért, hogy beledumáljak, tényleg csak segíteni szeretnék), hogy ha csaszi, akkor próbáld elérni, hogy ne programcsaszi legyen, hanem várják meg, míg a babó magától elindul, és akkor kapják ki. Az a legjobb a picinek, mert így akkor érkezik, amikor már felkészült a kinti létre.

Szilcsi! Lézeres szemkorrekciós műtét után nem lehet simán szülni! Sokan nem tudják, ami azért furcsa. Ezt a szemműtétkor nem mondják? Én két lányt is ismerek, akinek ezért volt csaszi.

Különben az én szemem is kb. olyan, mint Csikkené. Nálunk nem került szóba, hogy emiatt császár kellene. Más kérdés, hogy végül az lett.

Lányok, segítség kéne: egy ismerősömnek SOS-ben kellene, hogy hogyan kell inni a málnalevélteát és milyen homeós bogyókat érdemes szedni szülés előtt, és milyen ütemben, mennyiségben. Tud valaki segíteni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

No, csak azt felejtettem el írni, hogy még nem mérem a hőmet. Ma akartam elkezdeni, de a gyerek ébredés után azonnal akart, így muszáj volt ugranom.

Szilcsi! Én óvatosságra intelek tesztügyben! Nekem már két halvány pozitívam is volt, de jobb lett volna, ha ezekről nem tudok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata!

Köszönöm a biztatást. :D Sajnos itt az ünnepek alatt és hétvégén képtelen voltam reggel 6-kor felkelni hőmérőzni, de majd erőt veszek magamon.
Nem kelek fel az ágyból, igyekeztem minden hasznos infot elolvasni, amit írtatok a hőmérőzésről. :D Nagyon köszönöm a segítséget mégegyszer és próbálok bízni, hogy a 11. hónap talán sikerül.

Snufi!

Jól megfertőztél.:D Úgy elkezdtem prüszkölni és fújni az orromat.:D

zsúka
zsúka

Jajj! Majd elfelejtettem megírni Nektek: ma elkezdtük férjemmel a 90 napos diétát!!!!! :D 6-6 kg-ot szeretnénk fogyni, így lehet nem kell végigcsinálni. 8)

snufi

Snufikám! Mi is elkezdtük ma az urammal :lol: :lol:

Lányok, még azt akartam kérdezni, hogy nektek mennyit fáj a pocitok? Mert ha jól átgondolom, akkor nekem őrülten sokat. Most pl. már 3. napja nincs meg, de még mindig görcsölgetek. Igaz, hogy enyhén, de folyamatosan érzem. Pé előtt szintén elkezd, pé-kor eléggé fáj, utána meg ugye két héten át szintén fájdogál, amikor meg megjön, akkor rendesen görcsölök. Hát ez azért durva, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Akkor összebeszélhetünk majd receptügyekben, hm? Ma tojásos csirke volt. Este szintén ez lesz, sajttal. A holnapit még nem tom.

Na, megyek teregetni, este jövök!

snufi

Snufi! Fokhagymás csirkeszárnyat sütöttem sütőben, alufólia alatt. Hozzá saláta volt.
A holnapin még én is eszelek. Nekem mindegy, de az uramat nem akarom elrettenteni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Eliza! Grat.

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom
Én is többet görcsölgetek a kelleténél szerintem :? Mondjuk ma erősen görcsölök, már bevettem a meristint, de még mindig görcsölök :(

Kép
gaby25

Én nem szoktam görcsölni abszolút, csak mikor megjön ( akkor sem mindig, igaz mikor látom mikit, rögtön beveszek 2 Nospát és így nincs ideje belelendülni). Pé-kor szoktam érezni a petefészkemet, meg egyszre egyszer beleszúr pé után a méhembe! Ennyi!

Ti honnan szeditek a recepteket? Kitaláljátok? Gyümi napot hogy bírjátok ki? Szirom írj egy kicsit róla?!

Biztos elkerülte figyelmeteket, hogy megkérdeztem: A ferty circle-ba hogy kell regisztrálni? Tényleg meg kell adni a telcsiszámot?

Kép
kata05

Sziasztok!

Hát eltelt az első munkanapom! Nem sok kedvem volt reggel bemenni!

Elizabeth, gratula az uh-hoz és gyrapodjatok szépen!

Pandácska, Zöldi! Tőletek kérdezném, hogy amikor az inszemet csinálták, ugye kaptatok a Kaáliba "igazolást" az napra?És utánna otthon maradtatok pár napot vagy nem kell?

Nekem most a legnagyobb bajom az, hogy pénteken kell mennem Uh-ra Pestre, de mivel én szegedi vagyok valahogy meg kell oldanom a napomat.A háziorvos meg ugye csak szakorvosi véleménnyel tud kiírni.
Szabadságot nem tudok kivenni, mert mivel már kedd van. Az osztrák főnökömnek én hiába mondanám, hogy péntekre szeretnék kivenni szabit, nem engedne el.

Mit csináljak?Beszéljek a Kaáliba a dokival?( ráadásul nem is ahhoz a dokihoz megyek, akihez eredetileg járok, mert külföldön van!)Pénteki napra adjon igazolást?Azt lehet?

Adjatok valami ötletet!

Köszike :D
kisfóka

Eliza: gratulálok a kis emberpalántához!!! Valahogy meg majdcsak kibújik, amikor eljön az ideje :wink:

Gaby: nem lehet, hogy mégis előbb volt a pé? Azért görcsölsz már most?

Szilcsi: drükkolök a pozitívhöz! (Ahogy azt Clouseau felügyelő mondaná a Rózsaszín párducban :lol:

Coca: szép, szabályos görbe :lol: csak ez máshogy szabályos :lol: Különben szerinem mi is esélytelenek vagyunk ebben a hónapban, ilyen korai pé-m még hőmérőzésem 9 hónapja alatt nem volt... :shock:
És annak rendje és módja szerint el is szalasztottuk :(

Görcsöléshez: az én legnagyobb bánatom, hogy már a mensi előtt 1 héttel elkezdek görcsölni, így a reményeim hamarabb szertefoszlanak. Van, hogy jobban görcsölök előtte 3 nappal, mint aznap :shock:

Kata: sok sikert az LH teszthez! Eccer gyűjtsük össze a tapasztalatokat róla, mert én eddig ki nem igazodtam rajta az biztos! :lol:

Snufi: javulgat, javulgat :lol:

Csikken: szülés előtt csak biz. dipotria felett vizsgálják a szemet? Vagy mindenkiét megnézik, aki szemüveges/kontaktlencsés?

Én sikeresen túléltem az első munkanapot...de elég fáradt vagyok, de azért irány Pilates órára, mert jót tesz :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Fóka!
Igazolást nem adhatnak, csak arról, hogy ott megjelentél. Azt írják rá, hogy ezért meg azért otthonában x nap pihenés javasolt. Nekem a házidokim sosem kérte. Azt viszont tudd, hogy korlátlan fizetés nélküli szabi jár az asszisztált reprodukciós programban résztvevőknek.

Kép
zölddisznó

Akkor bennem van a hiba, hogy csak mensikor görcsölgetek?

Szezso, te mindig jó kedvű vagy? Mondjuk én is ilyen vagyok nagyjából, nekem sem szokott túl sűrűn rossz kedvem lenni! Mondjuk egyedül az optimizmus hiányzik belőlem időnként!

Tontica, én nem elüldözni, szerettelek volna! :( Azért gyere!!

Kép
kata05

(((((((((((aludtam 2.5 órát))))))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Szezso
Hát a hőm szerint nem lehetett korábban :shock: mellesleg én görcsölgetni szoktam, de ilyen erős görcs a menzi napján szokott jönni nem hamarabb :? ma délután egyfolytában görcsölök :? :( lehet este megjön 24. napra? :shock: vagy holnap a 25-re :shock: nem szokott ilyen korán jönni.

Kép
gaby25

Coca
én is szundiztam 1 órát délután :D addig sem éreztem hogy görcsöl a hasam :wink:

Kép
gaby25

Kata: hát most jókedvű vagyok, de azért vannak rossz napjaim is, főleg amikor a mensi közeleg :wink:

Gaby: viszont ha ilyen korán megjön, akkor ki kellene buliznod a következő ciklusban a 21. napi vérvételt, meg ha lehet, egy UH-s pé követést, hogy mire Apa rendbejön, nálad is oké legyen minden...

Irigy vagyok a délutáni szundikra!!!! :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Az elmúlt 24 órában 16-ot aludtam. Az olyan 2 évesnek megfelelő alvásmennyiség, nem? :roll:
Valami azt súgja, hogy holnapi napommal gondok lesznek ébrenmaradás terén :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én egy szemész véleményét olvastam, hogy önmagában az erős dioptria abszolút nem indokolja a császár szükségességét. Nekem is nagyon rossz a szemem, de azt mondták, ez nem akadálya a természetes úton való szülésnek. Mondjuk lencsében nem ajánlatos szülni, így majd szemüvegben próbálkozom. :lol:
A szemfenékkel nálam asszem nincs gond.

Rólunk: Domika egyre többet mozog, kb. 5 napja érzem. Nagyon jó érzés, néha kicsiket rúg a lábaival, néha meg "felszálló buborék-szerűt" érzek. Holnap megyek pajzsmirigy-vizsgálatra, csütörtökön meg a 20. heti genetikai UH-ra.
Valami fogyókúra-félén el kéne gondolkodnom, mert már 10 kg-ot híztam. :(

Kép
babancs

Szezsó! Neked ma ne a szumdin járjon az eszed, hanem a Kép -n!!! Megértetted?!?!?!

Kép
zölddisznó

Coca: szerintem 16 óra alvás 24-ből nagyon kevés... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lááááánnnyyyoookkk!!!

NNEEEMM TTUUDDOOKKK RREGGIISSZZTTRRÁÁLLNNI A FERRTTTYYY CCCIIRRCCLLEE-NN!!!!!!!!! SSSOOOSSS

Kép
kata05

Babancs! Eszedbe ne jusson fogyózni! Majd szopiztatás után leadod. Brrrrr!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?