Sziasztok!
Akinek még nem mondtam, boldog új évet!
Végigfutottalak benneteket, de most nagyon részletes válaszhoz szita az agyam. Azt láttam, hogy vannak betegeink, jobbulást nektek lányok (és fiúk
).
Zöldi! Nekem bejön a cikkcakkod
Eliza! Gratula, klassz, hogy minden rendben! Már egyszer régebben írtam (és nem azért, hogy beledumáljak, tényleg csak segíteni szeretnék), hogy ha csaszi, akkor próbáld elérni, hogy ne programcsaszi legyen, hanem várják meg, míg a babó magától elindul, és akkor kapják ki. Az a legjobb a picinek, mert így akkor érkezik, amikor már felkészült a kinti létre.
Szilcsi! Lézeres szemkorrekciós műtét után nem lehet simán szülni! Sokan nem tudják, ami azért furcsa. Ezt a szemműtétkor nem mondják? Én két lányt is ismerek, akinek ezért volt csaszi.
Különben az én szemem is kb. olyan, mint Csikkené. Nálunk nem került szóba, hogy emiatt császár kellene. Más kérdés, hogy végül az lett.
Lányok, segítség kéne: egy ismerősömnek SOS-ben kellene, hogy hogyan kell inni a málnalevélteát és milyen homeós bogyókat érdemes szedni szülés előtt, és milyen ütemben, mennyiségben. Tud valaki segíteni?