Sziasztok Csajok!
Már rég írtam, mert mert ez a karácsonyi készülődés elvette minden időmet, de most már ráérek. Így utólag is mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Velünk minden oké. Köszönjük a névnapi köszöntőket! Viki nemrég megkapta az első oltását, egy kicsit sírt, de még a szobában elkezdett mosolyogni. Most egy picit meg van hűlve, megy ezerrel az orrszívás, amitől majd megszakad a szívem, de muszáj, nem szeretném, ha bármi szövődménye lenne. Már egy hete szívjuk neki, de még mindig szörcsög. Kap orrcseppet, C vitamint, de nem nagyon javul. Annyira sajnálom szegénykémet. Amúgy már szépen beállt a négyóránkénti evésre, és egész éjszaka alszik. Este 9 -től reggel fél 8 -ig. Olyan aranyos, ügyes kislány. Már vannak napok, amikor sokat gagyarászik, olyan édes hangja van.
Kizsó, Judit!
Gyönyörűek a lányok! Judit, nagyon nehéz lehet neked, hogy nyugodtan tudd szoptatni Szonjust, de Dancával is törődj, hát nem könnyű a helyzeted! Sajnos ebben nem tudok tanácsot adni, de szerintem amit a többiek javasoltak, az beválhat! Kitartás, majd helyrerázódnak a dolgok!
Adra!
Jó sokáig csinálta a dokid az uh-ot, de legalább mindent megnézett. Még mindig az egyikük farfekvéses? Örülök, hogy a CTG-d jó lett, remélem kihúzzátok januárig, akkor már sokkal erősebbek a babák. Szorítok! Mikorra is vagy pontosan kiírva? Nehéz már mozogni? Már mindent megvettetek?
Brigi!
Én csak ajánlani tudom a kórházat! Amikor voltam szülőszobalátogatáson akkor mondták, hogy van 24 órás rooming-in, ha egyágyas szobába kerülsz. Nekem jó volt, hogy este elvitték, mert így én is tudtam pihenni egy kicsit, mert nagyon el voltam fáradva a szüléstől, és jól esett az alvás. A csecsemősökről inkább nem nyilatkozom, de a szülésznők nagyon kedvesek, aranyosak. Szerintem az, hogy néhány napig csak ablakon keresztül láthatják a picit a rokonok én nem bántam, nehogy elkapjon valamit valakitől, ilyenkor még nagyon nincs védettsége a picinek, de ezt Te is jól tudod. Hozzánk az első hat hétben csak anyukám jöhetett át.
Bárki bemehet a szülésre, de csak egy személy lehet benn veled. Bemehetsz szülőszobalátogatásra, felhívod a kórházat és megkérdezed a szülészeten, hogy mikor van. Ott mindent elmondanak,megmutatnak neked.
Remélem mindenkinek azt hozott a Jézuska, amire a legjobban vágyott!!!
Finike