Hurki!:) Cat!:)
Köszönöm a játszóházas infókat, így könnyen megtaláltuk és nagyon jól éreztük magunkat!
Editke!:)
Még alig kezdődött el az év és máris ennyi rossz dolog történt veletek! Remélem ezzel az egész évi adagot letudtátok, csupa szépet és jót kívánok!
Karmen!:)
Örülök, hogy jól vagytok, és sikerült híznod. Remélem a szülés után is fenn marad belőle jó pár kiló. (Magamnak meg az ellenkzőjét kívánom.
Szöszi!:)
Legalább magatokról írhattál volna pár sort!
Egcsi!:)
Mi nem kérdezzük meg, hogy kisfiú vagy kislány lesz
, úgyhogy lehet találgatni!
Meggyógyultatok már? Halad a házkeresés? Remélem hamar találtok valami jót. Még mindig jobb most költözni, mint picibabával.
Hány óra van most Las Vegasban? A férjem repülője 11:20-kor száll fel, és oda utazik. Bár üzleti tárgyalásra megy, az csak 1 napot fog igénybe venni, de ők majd csak jövő vasárnap jönnek vissza.
Lányok,
lehet, hogy én "beteg" vagyok, de nagyon rosszul érzem magam ettől az utazástól. Valahogy úgy érzem, hogy én 2,5 éve itthon vagyok, néha még azt is irigylem, hogy a férjem akkor megy el boltba, vagy valahova amikor akar, de most kimondottan rosszul érzem magam a tudattól, hogy ő egy olyan helyre megy, ahová én is nagyon szívesen mennék, de esélyem sincs rá. Luxus körülmények között pihiznek és bámészkodnak, buliznak (3 srác). Én is annyira vágyom ilyen szórakozásra, és nagyon rosszul esik, hogy ő elmehet, én meg nem. Másra soha nem szoktam irigykedni, csak rá. Nem mondhatom, hogy nekem bármiben is rossz lenne, de ilyenkor úgy érzem, hogy ő kapja a jót, én meg maradok a hétköznapokban és igazságtalannak tartom. Nagyon örülnék, ha nem éreznék így, mert nagyon rossz, de annyira, hogy nem tudom megnézni az utazásról készült fényképeit, nem bírom hallgatni a lelkendezését, meg semmilyen részletet az egészről. Tudom az észérveket, hogy csak akkor mehetnék el ha nem lenne ez a gyönyörű kislányom (meg útban a kistsó) akiért nagyon küzdöttünk és tényleg rengeteg örömet jelent, de attól még az érzéseim nem változnak.
Ráadásul a férjem nem érti meg, sőt össze is vitáztunk rajta, mert ő egy szerető kedves feleséget szeretne itthon, nem egy fancsali képűt, akivel nem tudja megosztai az örömét, mert szerinte nekem vele kellene örülnöm és lelekendeznem. És ez így is lenne, ha bárki másról lenne szó, de úgy érzem, hogy nekem ott is mellette lenne a helyem, együtt kéne örülnünk, (eszembe sem jut hogy neki nem kellett volna elmennie) e helyett én meg mindig itthon ragadok, amíg ő felfedezi a világot, méghozzá szebbnél szebb helyeket. (Volt már nélkülem Kínában és a Görög szigetek körül hajózni is. Most Peruba és Jamaicába mehetne, de azt mondja 50%-ban az én hisztiésem, 50%-ban pedig a munka miatt nem megy el.)
Jó hosszú lett, de lagalább most jobban vagyok kicsit hogy kiírhattam magamból.
Leone