Köszönöm az átirányítást Áfonyaaa
Üdvözlök mindenkit!
Jelenleg új vagyok itt, de szorgalmasan olvasgatom a fórumot. Kiváltképpen akkor mikor össze kellene jönnie a dolognak. Úgy néz ki sikerült!! Késik az aktuális mensi - még csak 3 napja ugyan 28 napos ciklussal- de tegnap minden előjel nélkül, hirtelen felindulásból hatalmasat hánytam (kiugorva az autóból), szédültem, álomkóros vagyok, érzem a hasam hol tompán fáj, hol egész erősen, vagy csak úgy érzem. Sok a savam, azelőtt soha nem volt.
Minden nap együtt voltunk a papával (volt hogy többször is
) és 15 nap a pé-m. 8 hónapja próbálkozunk, sikertelenül sajnos. Nem tudom ez a korral összefügg-e, de 20 éves vagyok, a doki szerint egészséges. Volt egy méhszájbibim 3 éve, de szerencsésen meggyógyultam.
3 napja teszteltem egyet, de elég furcsán viselkedett a teszt, nevezetesen eltűnt a csík! Hőm viszont elég érdekeseket produkál. Ha stabil 37 és a felett voltam, (28 napos ciklus) de ma reggelre 36,7 - 36,8-ra lement, aztán - álomkór révén visszasüllyedtem az ágyba, mire felkeltem, 37,3 volt megint, akkor nem kellene örülnöm? Valaki aki ebben jártas, tudna segíteni? Nagyon megköszönném!
Nem szoktam hőmérőzni, de múlt hónapban próbálkoztam ezzel és mensim előtt lement a hőm 36,1-re. Most, mivel késik, mértem tegnap, ma és ez volt. Aggódom, mert sok volt már a vaklárma, egy baba sajnos már elment, és a papát se szeretném nyüstölni, mert neki is rosszul esik
Boldog Babákban gazdag Új Évet mindenkinek!