Új privát üzeneted érkezett!

Nahát, már megint én vagyok az első!. Most értünk haza. Dőlünk ágyikóba.

Kép
zölddisznó

BUÉK!!!

Jelentkezem e távoli csodaszép országból, remélem mindenki jól van és sok babás van már itt, de majd mindjárt visszaolvasom az elmúlt két hét eseményeit!
klarissza32

Jó reggelt/napot/estét/éjszakát!

Én már fél 8-tól nem tudok aludni :( Nem is lenne nagy baj, ha nem fél 4-kor feküdtem volna le, és hánykolódtam volna egész idő alatt, amikor állítólag aludtam...

Találós kérdés: melyik hőt kellene beírni a ferty-be:
1. amit lefekvés előtt hajnali 3:20-kor mértem (5:30 helyett) - 36,5
2. amit felkeléskor 8:30-kor mértem (5:30 helyett) - 36,9

Tegnap délután LH teszteltem egy majdnem pozitívat, ma délelőtt meg egy totál negatívat, tehát úgy néz ki, hogy a pé megvolt, így nem tudom mi látszik majd a szerdai UH-n...Ja, és azt hiszem el is szalasztottuk Apával...Mindegy, ez az évvége és hónap úgyis nagyon stresszes volt...

Találós kérdés: a sárgatestet látni UH-n?

Még mindenki húzza a lóbőrt, ugye? Iszonyú fáradt vagyok, és holnap menni kell dolgozni :cry:

Klarissza, Te hol is vagy most?! Bocs, elfelejtettem...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Booooldddooooggg ÚJJJJJJ Reggelt!

Kérem a tegnap esti, ma hajnali beszámolókat!

Mi egy annyira jó buliban voltunk, hogy megittam egy fél pohár pezsgőt, meg egy kis csoki likőrt! És szétröhögtük az agyunkat! Nem az alkholo miatt, hanem, mert annyira jó volt, már volt olyan, hogy inkább kimentem pisilni, mielőtt a nevetés miatt bepisilek! Király volt!

Szezso! Én úgy tudom, hogy valamennyi ideig látszik a sárgatest UH-n! De hogy meddig?
Szerintem lefekvés utáni hőt írj!

Kép
bettike
Eger

Nagyon boldog új esztendőt kívánunk mi is mindenkinek! Babát, vidámságot, mindent, amit szeretnétek! :wink:

Szezso! Mit szólnál egy 36,7-es átlaghoz? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Asszem lemaradt a BOLDOG ÚJ ÉVET az előző hozzászólásom végéről v. elejéről! :lol:

Bettike: köszi, most megnyugodtam, mert ha már domináns tüszőt nem fogunk UH-n látni, akkor legalább a sárgatestre esélyes vagyok...
Végülis mivel ilyen korán volt a pé, és vasárnap-hétfőre esett, úgysem lett volna lehetőségem a normális UH-s követésre...

Szirom: ezen én is gondolkodtam, asszem a holnapi hőmtől teszem függővé, hogy mit írok mára... :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Pezsgős szép reggelt!

Szezsó! Szerintem egyiket se!
Naná, hogy lehet látni!
...hű, de szószátyár vagyok!

Bettike! Ha én elmondanám, hogy mit és mennyit piáltunk, akkor kitagadnátok innen. Király volt a buli. Utána meg egy jó nagyot sétáltunk a ködös Budapest utcáin.

Szirmi! Te hogyan búcsúztattad a Óévet?

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok!

Régen jelentkeztem, talán emlékeztek még rám!!!

Szeretnéknagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni,mindenkinek babában gazdagat!

Velem annyi újság van, hogy pénteken (január 5.-én) kell UH-ra mennem, megnézik a tüszöket és akkor meg is mondja a doki remélhetőleg, hogy mikor lesz az inszem!
kisfóka

Szia Fóki!
Hányadik? Hol? Izgulsz? Mivel simuznak?...

Kép
zölddisznó

Zöldikém! Mi a gyerekkel voltunk buliban :wink: Helyi szervezésű. kb. 50 fős, hagyományos jellegű szilveszteri mulatság. Nem voltak gyerekek, de nekünk nincs itt nagyi, szóval elvittük. Már évek óta nem voltunk sehol. A kölyök marhára élvezte, tudjátok, trombita, lufi, szerpetin, konfetti, tűzijáték, meg nyert a tombolán is, úgyhogy irtóra boldog volt. Fél 1-kor jöttünk haza, de még simán bírta volna. Aztán még itt volt egy szomszéd pár egy -két órát. Ami engem illet, végigsöröztem az estét és ittam egy kis páleszt is :wink: . Holnaptól diétázom és tornázom, mert elszaladt velem a ló. Ha így folytatom, nem lesz mit felvennem :oops: Nem sanyargatósan, hanem egészségesen csinálom, mint szoktam. Csak az a baj, hogy amint úgy eszem, mint más normális ember, röpülnek fel a kilók.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca!

Az első inszem, egyszer már készültünk rá, csak elmaradt műtét miatt!

Budapesti Kaáli.

Eddig azon izgultam, hogy a hormonjaim rendben legyenek, egy féléves kezelés után.Ezek Hál Istennek jók lettek.Most azon izgulok, hogy csak Clostit kapok most, a pénteki UH-n legyenek elég nagyok, hogy további szurikat NE kelljen, nem akarom!

Magától az eljárástól félek, mert írtad már nekem egyszer hogy nem fáj, csak mégis...ismeretlen dolog. Nem tudom mire készüljek.
kisfóka

B.U.É.K.!

Elöször is felteszem a görbém, majd visszaolvasok!

Kép

Lh teszt szerint ma van peteérésem, görbe alapján nem mára tenném. (bár ma nem mértem,...) Mindegy, mi a tettek mezejére léptünk!!! 1 nap kimaradt, a tegnapi. Lehet tegnap kellett volna? Lecsúsztunk róla? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szirom,
egy lovon ülünk! Vagy marhára hasonlón. Az enyém is elszaladt, nekem is ejnye bejnye van és megfontolt étkezés, torna :? utálom.
Szezso,
én nem írnám be egyiket sem, és pár napig biztosan látszik a sárgatest.
Fóka,
ne félj! És sok sikert! :wink:

Inni... hát volt finom tekila (nem a citromos-sós! A narancsos-fahéjas!!!) volt sör, bor, pezsgő, sherrys alma, más szerintem nem. A buli nagy csalódás volt, bár lehet én vártam túl sokat. Jövőre valamelyiktekhez megyek szilveszterezni! :P
Vendég

Áfi! Nekem most úgy érzem, hogy jót fog tenni az egészséges kaja és a torna. Azt nem mondom, hogy nem foglalkozom majd a babatémával, de ezt kicsit elterelő hadműveletnek is szánom, aminek végülis még haszna is van. Viszont most eszem egy kis csokit. Január elsején sose kezdek ilyesmibe :wink:

Snufi! Kapd el apát mielőbb :wink:

Fóka! Drukkolok! :wink:

Megyek vissza vasalni. Senki se borzadjon el, de annyi van, hogy muszáj. És kaptam az uramtól hiper-szuper új deszkát székkel, nem annyira gáz. Az már inkább az lenne, ha nem tudnék mit adni a fiúkra holnap :wink: És közben tévézek, és nemám kisvakondot vagy meccset nézek, mert a fiúk alszanak, hanem keresek valami jót :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Elkaptam!!! :lol: Mi az a jól bevált fogyókúra? Én is odafigyelek holnaptól, mert +4.5 kg-nál tartok! Priviben is küldheted, köszönöm.

Mi itthon voltunk sógoromékkal 4esben, lightos volt pia szermpontól, mert beteg vok... :cry: fáj a torkom!!! De jó volt így is, társasoztunk, beszélgettünk és zabáltunk!!! :oops:

snufi

Snufi! Nekem a 90 napos jön be a legjobban. http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381 Szülés után nagyon sokat fogytam ezzel, de most már sok visszajött belőle. Most az uram is csatlakozik, mert hízott néhány kilót és aggódik :wink: Jött egy kis poci a sörtől, ami bár nemigen látszik, a gatyái szűkek lettek.
Torna: a legkeményebb szerintem Béres Alexandra, nekem több is van belőle. Mármint kazi meg DVD. Ha annak nekifogsz, akkor érzed, hogy csináltál valamit. Viszont az ősszel kaptam egy callanetics DVD-t, ami nem különösebben húzós, majdnem kellemes, de rövid időn belül eredményt hoz, tényleg. Csak abbahagytam :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok

mi is elbúcsúztattuk az óévet, pezgőt ittam meg martinit :) dumcsiztunk, játszottunk, jó volt :D

kiló téma az mumus nálam :evil: 10 kilót le kéne adnom minimum, most majd összeszedem magam, még sosem szaladt el ennyire a ló velem, de a yo-yo effektus is hibás :twisted: mindig több jön vissza Kép tegnap mutogattam 98-as képeimet Tunéziában, azokra mindig azt mondják, hú milyen jól néztem ott ki, 54 kiló voltam és izmos, most 71 és hájas :( amúgy 170 magas vagyok

Kép
gaby25

Hello Lányok!

Tegnapi alkoholfogyasztásom: 1 azaz egy kupica Becherovka :lol:

Fogyókúra: szerencsére eddig nem volt szükségem rá, mert az akaraterőm kb. nullával egyenlő az evés terén... :( Viszont a Zuram kenyérmentes diétán van, néha bűnöz csak, és fogyott vagy 7-8 kilót...

Coca, Áfi, köszi, most már teljesen nyugodt vagyok, hogy nem lesz értelmetlen az UH... :D

Snufi: én a 14. napra tenném a pé-t görbe alapján, úgyhogy szerintem nem maradtatok le semmiről...Az LH tesztet nem értem, de én az enyémeket sem szoktam... :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Életem legszarabb szilvesztere volt, na jó annyira nem! 2-en voltunk apával és hát csináltunk ezt meg azt! :lol:
Tegnap ittam egy kis Becherovkát én is, meg vörösbort! De antibogyót szedek így nagyon nem mertem inni!

Snufi, én 3 csíkot látok az Lh teszteden! Tudom nem létezik ilyen!!

Áfival egyetértve jövőre én is veletek tartok!!!

Hát lánykák, holnap sajna munkára fel!!!

Én is veletek tartok fogyokúra ügyileg, én esküszöm a Norbi dvd-re, meg a szobabringára!(felváltva) No kenyér, krumpli és tészta!

Kép
kata05

Szezso,
nagyon érdekelne mit eszik a Zurad kenyér helyett!
(Csak nehogy azt mondd hogy puffasztott búzát mert sírva fakadok :( )
Vendég

Áfi, én sajtot ettem kenyér helyett, annak idején és bevált!

Kép
kata05

Sziasztok lányok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az Ünnepek és Kívánom, hogy mindannyiotoknak Békességet, Boldogságot és Egészséget hozzon ez az új év, jobb legyen, mind az előző volt!

Holnap megyek a kórházba a 20. hetes genetikai uh-ra...meg beszélek Vida dokival a szemem miatt, tudjátok -8-as, de nem szeretnék csaszit :( (rájöttem nem jó az nekem :) ), meg találkozom Zachár Erikával, ha sikerül a sima szülés, akkor ő lesz a szülésznőm! :)
Drukkoljatok!

Amúgy párommal vettünk tündéri kisruhákat a Tescoba, hát behaltok olyan aranyosak :))), ilyen kis rugik, pontosan 6 db-ot vettünk, illetve három kiszoknit! Haláliak! :)

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Szezso, most én sem írnék be semmit a fertybe.

Snufi, nem biztos, hogy lecsúsztatok, ma ugorj apára! :wink:

Áfi, én is a tequila goldot részesítem előnyben :wink:

Alkoholfigyasztásom : 0
Viszont vétleztem, ettünk mekis kaját sprite-al :lol:

És Áfi javaslatára kimentünk Atlantába az utcára, köszi Áfi!!! Ennyire jó buliba én még nem voltam komolyan. Hozzáteszem kint olyan meleg volt, hogy pulcsiban melegünk lett volna, persze én vittem kabátot, szóval majd meg döglöttem. A kiscsajok haskilógatós felsőben voltak persze. Kicsit esett az eső, de még jól is esett. Rengeteg ember, koncert több helyszínen. Rengetek klub, ahova nem mentünk be, de jó ki reggea szólt néhány helyről, jaaaa és minden ingyen. Hát kész voltam. Tisztára mint a times square-en :lol: vagy még jobb...

Purc

Kép

Kép
purc

ja, és ráadásként, düddő fej :lol:

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, király ez a kép! :)

Kép
elizabeth25

Áfi: puffasztott búzát :lol: :lol: :lol: Nem ám, azt az elején evett, de megutálta...Most Abonettet eszik, a natúr verziót :lol: Remélem ez nem ríkat meg :lol:

Purc: de jó Nektek, hogy olyan jó idő van!!! Most jut eszembe, egyszer én is voltam Atlantában (10 éve), de csak a reptéren, mert átszálltam Nashville felé...Meg vissza...Máig nem tudom, hogy életem első repülőútján hogy sikerült megtalálni a Nashville-be tartó járatot, meg újra feladni a csomagot :lol:

Eliza: múltkor én is nézegettem a kiszoknikat a zoknisboltban. Volt kb. 5 cm az egész és rá volt írva, hogy térdzokni :shock: Én ezen teljesen behaltam... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, az nagyon komoly lehetett! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek.
Visszaolvasva, rájöttem, hogy nem csak mi készülünk a párommal fogyizni.
Ti melyik módszerrel próbáltok fogyizni?

Évi
eva74

Fogyihoz:
Most jöttem haza barátnőmtől, ahol tegnap buliztunk - ételromok eltakarítása volt a projekt. Hááát ennyit a fogyiról.
...és még holnap sem tudok visszafogottan étkezni, mert még dugig a hűtő. 2-3 nap, míg felélem.
Na de aztán!!!
Zöldség, gyümölcs, ásványvíz és konditerem. Ez az én receptem.
Nekem kb 20 kilótól kéne megválni, de persze nem most. Majd. Most csak az egészségesebb kajálás a cél. Meg a mozgás.

Kép
zölddisznó

Köszi mindenkinek a kenyérhelyettesítő tippeket!
Fogyókúra terén nincs nálam nagyobb csődtömeg, de igyekszem megemberelni magam, bár drasztikus kúrába a februári lombik miatt nem kezdek, de igyekszem kicsit odafigyelni és tornázni, sétálni, ilyesmi.
Purc,
dejó hogy jóléreztétek magatokat! :D Örülök hogy segíthettem! :wink: Nagyon jó ez a kép! A piaízlésed pedig remek! :lol:
Vendég

Na Csajok, mentem vissza Apához! Holnap reggel tal. Szép álmokat mindenkinek!

Ja, és összegzés:

NOVEMBER: 1 BABA
DECEMBER: 2 BABA

fogant meg topiktársaink közül. Tehát, januárban minimum 3unknak össze fog jönni!!!!!!!!! :lol:

snufi

Sziasztok!
Kisfóka,
nekem is most volt az elsö inszemem és nagyon féltem töle de tényleg nincs mitöl. Nem fáj még nem is kellemetlen észre se vettem és már végeztünk is. Én is a kaáliba járok.Neked ki a dokid?Sok sikert hozzá majd ird meg hogy pontosan mikor lesz és mennek a drukkok.
Vendég

Szépjóreggelt!

Görbe:
Kép

Az a magányos pötty a tegnap reggel fél 9-es mérésem... :lol:

Szerintem holnap már beteszi a pé-t, ha elég magas lesz a hőm...

Puszi, megyek a gyárba :-D

Legyen szép napotok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Kép

Kép

Zöldi! Gondoltad volna, hogy holnap már jan. 3.? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom, hogy hogy fogom túlélni! :lol:

Kata! Amit a tv-ben mutogattak Demjén koncert azon voltál? Lehet, hogy lehetett téged látni a nézők között? Egész idő alatt arra gondoltam, hogy lehet, hogy látlak és nem is tudom, hogy te vagy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Igen azon voltam,lehet hogy láttál bár nem hiszem!

Tényleg egyszer össze lehetne hozni egy talit, mi a véleményetek? Bár sokatok lakik vidéken, de jó lenne!

Még nincs görbe, nem érdekes!

Kép
kata05

Sziasztok!

Egy kicsit betolakodnék hozzátok, ha lehetne.:) A babaprojekt előtt állók topicba irogatok, de most a segítségetekre lenne szükségem görbe értékelés ügyben.
Ez a 2. hónap, amit mértem. Sajnos nem vagyok tisztában azzal, hogy a második fázisban milyennek kell lennie a görbémnek. Muszáj felmennie 37-re vagy elég ha az átlag felett van és nem csökken. Megváltoztatja az értéket nagyon az, ha nem ugyanabban az időpontba mérem, hanem amikor éppen ébredek?
Segítségeteket előre is köszönöm.:)

Kép
zsúka

Hahó!

Mindenkinek BÚÉK!!!

Látom, jól sikerültek a szilveszteri bulik. :lol:
A miénk is jó volt, csak inni nem nagyon mertem...
Ilyen csöndes-ülős-beszélgetős buláj volt.
Nemsokára egyenesbe érek, mármint célegyenesbe, ötödikén talán tesztelek egyet.

Képtelenség titeket visszaolvasni!!! :wink:

Na lépek, dóóóóóóóóógozni is kell...
Most már megpróbálok sűrűbben jönni. :wink:

Kép
szilcsi

Karácsony óta volt valakinek + tesztje???

Kép
szilcsi

Zsúka,
nem muszály felmennie 37 fokra, és hát eléggé befolyásolja az értéket az ébredés időpontja, ha lehet az eltérés ne legyen több + - fél óránál... (ha átlag 7kor kelsz akkor mondjuk fél7-fél8ig jó). Persze a semminél bőven több az is ha akkor méred mikor épp ébredsz.
Vendég

Sziasztok!

Zsúka, nem kell 37 fölé mennie, az a lényeg, hogy magasabb legyen a peteérés előtti átlaghőnél.

No, az enyém nem magasabb, ilyen görbém nem is volt még!!!

Kép

Na, meglátjuk!

Amúgy: beteg lettem, így be sem mentem dolgozni. Folyik az orrom, köhögök, gyenge vok, fáj a fejem. Jól indul az új év! :cry:

snufi

Köszönöm az átirányítást Áfonyaaa :)

Üdvözlök mindenkit!

Jelenleg új vagyok itt, de szorgalmasan olvasgatom a fórumot. Kiváltképpen akkor mikor össze kellene jönnie a dolognak. Úgy néz ki sikerült!! Késik az aktuális mensi - még csak 3 napja ugyan 28 napos ciklussal- de tegnap minden előjel nélkül, hirtelen felindulásból hatalmasat hánytam (kiugorva az autóból), szédültem, álomkóros vagyok, érzem a hasam hol tompán fáj, hol egész erősen, vagy csak úgy érzem. Sok a savam, azelőtt soha nem volt.

Minden nap együtt voltunk a papával (volt hogy többször is :oops: ) és 15 nap a pé-m. 8 hónapja próbálkozunk, sikertelenül sajnos. Nem tudom ez a korral összefügg-e, de 20 éves vagyok, a doki szerint egészséges. Volt egy méhszájbibim 3 éve, de szerencsésen meggyógyultam.

3 napja teszteltem egyet, de elég furcsán viselkedett a teszt, nevezetesen eltűnt a csík! Hőm viszont elég érdekeseket produkál. Ha stabil 37 és a felett voltam, (28 napos ciklus) de ma reggelre 36,7 - 36,8-ra lement, aztán - álomkór révén visszasüllyedtem az ágyba, mire felkeltem, 37,3 volt megint, akkor nem kellene örülnöm? Valaki aki ebben jártas, tudna segíteni? Nagyon megköszönném!

Nem szoktam hőmérőzni, de múlt hónapban próbálkoztam ezzel és mensim előtt lement a hőm 36,1-re. Most, mivel késik, mértem tegnap, ma és ez volt. Aggódom, mert sok volt már a vaklárma, egy baba sajnos már elment, és a papát se szeretném nyüstölni, mert neki is rosszul esik :oops:

Boldog Babákban gazdag Új Évet mindenkinek!
judith schloemer

Áfonya, Snufi! :D

Köszönöm az információt, tehát ha jól értem, nekem most az a lényeg, hogy 36.7 alá ne menjen. Szerintetek ez még jó, vagy ennek a hónapnak annyi? Progi szintem 14,2 volt a 24. napon, amikor egyszer mérték.

Snufi!

Jobbulást kívánok, lehet, hogy a betegséged most bekavar ebbe a hőbe.

zsúka
zsúka

Judith, babagyanus!!! Csinálj holnap reggel egy tesztet!!! Első pisiből!!!!

Köszi Zsúka!

snufi

Judit, hát így nehéz akármit is mondani, hogy nem mérted végig a hődet! A hő minden hónapban változik, nem mindig ugyanannyi. Nekem ebben a hónapban 37,1-gyel jött meg szóval ez lehet baba is meg nem is. A teszted valszeg rossz volt, kéne csinálnod mégegyet. De az a hányás elég biztató, meg hát hogy nem jött meg! Drukkolok!

Kép
kata05

Kép

Egy gyors görbusz!

Kép
szilcsi

Snufi, én sem mentem végül dolgozni, mert nálunk utánam a párom lett beteg, lázasodott be, így ma itthon maradtam vele! Mert hát férfi......!!!!!!!

Zsúka, jó az a görbe, de azért ahogy Áfi írta próbálj egy időben mérni, mert ha később mérsz magasabb a hőd, és akkor meg reménykedik az ember, de hiába! És mindig ébredéskor, ne kelj fel előtte!

Kép
kata05

Szilcsi, haladsz a cél felé! :wink:

Kép
kata05

Köszönöm a gyors válaszokat és segítséget!

Ma veszek pár tesztet :) kettő ma, kettő holnap!

Tényleg hálás vagyok mindenért! Drukk drukk drukk :)
judith schloemer

Sziasztok,
Szilcsi, amint látom most érted kell szurkolni :)

Nálam most semmi érdeles nincs. Hogy is lehetne :(

Ja, mindjárt felhívom a dokit és bejelentkezek jövő hétre. Hogy tegyek már valamit az ügyért. :)

Jók legyetek !!!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

:)

Egy kép: Párom és az első baba

http://kepfeltoltes.hu/view/070102/Dami ... es.hu_.jpg
judith schloemer

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X