Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsi, ha nem is gazdagok, de szebbek biztos lettetek! :wink:

Cory, boldog szülinapot!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek :)

Szelivi: boldog szülinapot :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Nancsika!
Hát mi az ilyet már állásnak neveztük! Édes!
Ha meg akarod spórolni a meghívót, akkor küldd el magadnak, és ne regisztrálj. Ilyenkor pár nap után visszakapod és megint a Tiéd asszem harminc napig.

Csillala!
De kis mosolygós Toncsika!

Kövecske!
Kis huncut mosolygós lánykád van! Aranyos!

Foria!
Gyere gyakrabban, ha csak pár szóra, akkor is!

Vok!
A férjem két pasi kollégája volt plusz egy feleség, és egy házaspár akinek Petra babájuk is itt volt. Olyan édibébik voltak, itt kergetőztek a lábunk alatt. Teszek fel majd képeket. Gratulálok az első szóhoz! Nálunk az első felismerhető szó az eva volt. Ráadásul pont amikor a pénzügytanra tanultam. MÁr kezdtem azt hinni, hogy a lánykám megtanulta velem az adózást.

Mamacka!
Hát tényleg egyformák. Sok fantasztikus és horrorfilmen felnőve azt mondom, hogy az, ha a dokijuk egy, az nem zárja ki, hogy az apukájuk is! (Ez csak vicc volt!)

Meli!
Én aludtam volna délig, de nem hagytak!

Szóval a szilveszterünk képekben:

A kis ördögöm ismerős kezében:
Kép

Petrával közös "kocsiban":
Kép

Labdázunk:
Kép

Bújócska:
Kép

A buli hajnal kettőig tartott. Eddig ébren volt Tünci is. Aztán elaludt. Azt hittem alszik délig. De óránként felébredt, fájt a foga. Hideg pohárral tudtuk orvosolni. Aztán fél héttől aludt egyben tízig. Azóta ébren van, egyszer aludt húsz percet.
És kint van két fogunk! Pont szemben a másikkal. Ha majd jobban látszik, akkor csinálunk kis vámpírfotót.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 

 
 

Livi, neked is boldog szülinapot! :)
Vendég
 


Cory!
Neked is Boldog Szülinapot! (Én innentől kezdve csak annyit mondok, hogy húsz múltam, a pontos számot nem kell tudni!)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Livi!
Neked is boldog szülinapot! (tortán osztozzatok! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Csajok a fiam leamortizált. Úgy megmászott. Úgy gondolta, h tök jó térdelve szopizni, és természetesen közben ugrálni. Aztán fel akart mászni az apjához az ágyba, közben én az ágy előtt feküdtem. Kaptam egy jó kis orr térdelést, és akkora sallert az arcomra, aztán felállt, és bónuszként rátaposott a cicimre. Tipikus esete, amikor nem tudtam eldönteni, h sírjak, vagy nevessek :) Potyogtak a könnyeim úgy röhögtünk :)

Kép

Kép
nancsika
 
 


BUÉK mindenkinek, a szülinaposokat Isten éltessse! :lol:

Mi is itthon voltunk, Aliz nagyon jó kislány volt, este 9-től aludt reggel 6-ig. :D Akkor szopi és még 9-ig húzta a lóbőrt, utána megint szopi a nagyágyban és még egy órát lustiztunk meg játszottunk együtt. Tök jó volt :)
Igaz, nem voltam annyira fáradt, 1-kor sztem már aludtam. Olyan uncsi volt a TV műsor, hogy az éjfélt is alig bírtuk kivárni apával.

Meli: Jobbulást neked!

Nancsika: Jó étit a lencséhez! :) Mi most az idén kihagyjuk, hátha így nagyobb esélyetek lesz a meggazdagodásra :wink: :lol:

Livi: Aranyos kis ördögfiókátok van :) A fogfájást sajnálom :(

Képzeljétek ... tegnap éreztem a földrengést. Ültem Aliz mellett a földön, és a sejhajom alatt elkezdett hullámozni a talaj. Először azt hittem megszédültem, nem is említettem apának, aki éppen a lakás legkisebb helyiségében tartózkodott és nem érzett semmit. Úgy látszik a budicsésze elnyeli a rezgéseket (is) :mrgreen: Csak amikor levitte a szemetet, találkozott az egyik szomszéddal, aki mesélte neki, hogy náluk a karácsonyfa is arrébb mászott. Épp a kocsit "menekítette" a mélygarázsból :) Aztán az Indexen olvastam, hogy földrengés volt. Nem semmi.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Nancsika: Sajnálom, de közben én is jót rötyögtem itt magamban, bocsi :)
Nálunk az a sláger, amitől már totál kész vagyok, hogy a kislányom ha fel akar állni, akkor a mellbimbómba kapaszkodik meg. Iszonyú amilyen hirtelen és amekkora erővel képes belecsimpaszkodni, még véletlenül sem véti el :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Jah ... és még valami :oops:

Boscó: Fannikának nagyon boldog 8. hófordulót kívánok :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Boldog Új évet kívánunk a fórum aprajának és nagyjának is!!!

Mi majd csak holnap megyünk haza Pestre, itt Szolnokon nem nagyon tudok internetezni. Remélem lesz időm visszaolvasni valaha. :roll:

Kelli napot mindenkinek!

Barti és Pötyi

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


A mi szilveszterünk telhetett volna jobban is. :cry:

A csajom 100x felébredt. Amióta elköltöztünk azóta betegeskedik.
Csütörtökön ugyebár felszúrták a fülét és kapott antibigyót is Cedax baby-t. Tegnap kiderült h allergiás rá. A háta csupa pötty és már kezd a mellkasa is olyan lenni. Természetesen a hasa is megy tőle. Elkezdett köhögni is, szerintem ez is attól van ha elalszik akkor jön rá, mint egy rossz bagós és a krákogásra felébredt. Éjfélkor még jött a harangozás (szemben van a templom) és a durrogások.
Szegénykémnak még a foga se bújt ki, pedig nagyon brutál már az ínye. Legalább az kijönne.
Holnap reggel a gyerekorvosnál kezdjük a napot, majd megyünk tovább a fül orr gégészetre kontrollra.

A szülinaposoknak SOK BOLDOGSÁGOT!

Timi az álamat rágja olyan erővel h már be is kékült nekem.

JA és ma ment 3-4 lépést egyedül!!! :lol: Kb 10 centit haladhatott előre de olyan kis aranyosan koncentrált. És a cd tokot megtanulta kinyitni. :x

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Vali!
Köszike, h gondoltatok ránk, szegény éhezőkre :)
Földrengést én is éreztem, apa nem. Én pont a gép előtt kotlottam, és úgy zizgett minden. Elsőre aszittem, h csak a mosógép, aztán éppen dumáltam az exemmel, és Ő kérdezett rá, h éreztem-e?
Röhögj csak. Semmi gond. Azért írtam! ;) Már jót tett a lelkemnek egy kis rötyögés… :?
Mellbimbóba kapaszkodás itt is van. Sőt, ha nem vagyok gyors, amikor befejezi a kaját, akkor még meg is pödri… ;) Az is gyönyörűséges tud lenni :)

Petri!
Gyógyuljatok meg hamar! Gyógymanókat küldök sokat!

Nah, és képzeljétek. Délután vettem észre, h megvan a 4. fogunk is. Ez a másik középső alul.

Most meg nem toom mit csinált a fiam. Akrobatázik apán, majd felállt mellette, aztán összecsuklott, és ordítás. Remélem nem húzott meg valamit a lábában, mert vagy 3 percig ordított… :? :? :? :? :?

Kép

Kép
nancsika
 
 


Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!


Nancsi
Áron mostanában állandóan feláll szopi közben sőt nekiindul kirándulni cicivel a szájában! :lol:

Mi
sógoréknál szilvesztereztünk csak szegényt délelött elvitte a mentő erős hasi fájdalmakkal a kórházba :( kiderült veseköve van így este még őt is meglátogattuk majd hazamentünk beszélgettünk gyerekeket terelgettünk altattunk durrogást hallgattunk majd lefeküdtünk. :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Remélem mostmár sűrűbben tudok jönni,vége lett pénteken a kutyaőrízetnek,mostmár az anyukájukkal vannak csak!Kinyílt a szemük,egyik másik már megy is,nem csak kúszik.Tök édik!Majd teszek fel képeket!

Na meg Fannikáról is teszek majd néhány képet!Most legújabb tudomány hogy négykézlábra áll,és olyan mozgást végez mint a kaméleon.Tök cuki.A sógórnőmtől megkaptam,az ő lánya ekkor már állt,ült!Na és nálunk is megy már a nem-nem,a nyam-nyam,afa,és az egész napos hallataom a hangom műsor!!! :lol: :lol:Ő is tudja hol van a szobában Micimackó,odafordul és nézi.Néha felültetem,fogom a hóna alatt a vízben,és pancsol mindkét kezével!
VALI:Köszi a köszöntést!

Cory,Szelivi:Boldog szülinapot nektek!

Bocsi nem tudok mindenkinek reagálni!

A babák nagyon szépek!!!!!!!!!,igazán jó hogy már velünk ünnepelték a karácsonyt.Sokat nosztalgiáztunk mi is,hogy tavaly ilyenkor még Pocaklakó Babuci volt Fannika.Sok szép ajándékkal leptétek meg a törpéket! :lol: :lol: Jó volt látni a sok meghitt hangulatú családi fotót!
Fannika nagyon élvezte a csillagszóró nézést,meg a fényjátékot a fenyőfán!Majd kirepült a kezemből,és visongott!

A tegnap éjjelünk jól telt el,a szomszédok tüzijátékában gyönyörködtünk.Sajna Fanni is felkelt rá,de csak nyöszörgött egy kicsit,ahogy csend lett ő is visszaaludt!Változó az alvókája,van hogy 1/2 12-kor kel,de van hogy csak 1/2 4-kor!Én ittam egy pohár pezsgőt!Nagyon jólesett!Párom anti alkoholista,neki kölyökpezsgő kellett! :lol: :lol: :lol:

Tényleg tök jó hogy minden baba milyen ügyes!Lépegetés,Cd tok nyitás! :lol: Pakolás!Fantasztikusan ügyeskednek!Gratula minden babának!!!!

A földrengést remélem baj nélkül megúszta mindőtök,és nem is lesz semmi baj ezután sem!Félelmetes mik történnek.Az egyik ismerősöm is a 10.em.-en érezte a rezgést!Biztos pánikba estem volna.

A "mellbántalmazásos" sztorik is nagyon mókásak!

Tele vasalnivalóval kezdtem az évet!Mennek kell most még vasalni!Minden vágyam! :evil: :evil:

Rossz volt olvasni a vitát amit egy kedves illető kirobbantott!Remélem vége!Nem értem az ilyenek miért olvassák ezt a topikot!Itt tök jól kijön mindenki mindenkivel,még így ismeretlenül is (legalábbis én nem ismerek személyesen senkit)De nagyon jól érzem magam köztetek!Sokat segítettek és még fogtok is nekem.És sajna én is azt tapasztalom hogy különleges vagyok amiért szoptatom a babámat még mindig!Ennek ellenére én soha nem néztem le egy olyan anyukát sem aki tápszerrel táplálja a gyermekét ha nincs más lehetősége!Ezzel a témával kapcsolatban ERA írta a legszimpatikusabb hozzászólást!

Mamacka:remélem lesz valaki aki tud nektek segíteni!Annyira jó ilyenkor egy segítő kéz!Csak oly ritka!Kitartás!

Mennem kell!Puszi mindenkinek!Majd jövök! :lol:
Vendég
 


Még valami:Dr.Kerekes Judit Babatáplálás kézikönyvét ismeri valamelyikőtök?Vélemény?Köszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Eszter! (Vok)
Elfelejtettem a múltkor, hogy a Panadolra a férjemnek a gyógyszerész mondta, hogy csak felet vegyek be a szopi miatt, azért nem akartam többet. De túléltem. Már egész jól vagyok, a láz egy éjszaka alatt rendbetett, csak a torkom fáj még.

Cory, Szelivi!
Én ugyan tavaly még nem voltam itt, de ha jól vettem ki, ti vagytok a szülinaposok. Nagyon boldog szülinapot nektek!!!

Nancsika!
Én Keve újszülött korában borsófőzelékkel készítettem őt ki. (Nem tudtam, hogy borsót sem ehetek, engem semmi nem szokott felfújni.) Akkor egy csomó helyen utánanéztem, a legtöbb azt írta, hogy ha már önállóan hasra tud fordulni a baba, akkor már szabad puffasztó ételeket enni. Én azért kivártam, míg mászni kezdett, nálunk nem lett baj azóta semmitől.

Szelivi!
Köszi! Huncut is, mosolygós is, de fiú! :lol: :lol: :lol:

Petri!
Timi betegsége elég elhúzódó! :( Jobbulást neki!

Mamacka!
Hát, a baj sosem jön jókor, de ilyenkor talán még rosszabb! Sajnálom!

A földrengést én is éreztem, a karácsonyfán a díszek is megmozdultak. Úgy látszik, az apák immunisak rá. A férjem három méterre állt tőlem, és úgy nézett rám, mint egy különös bogárfajtára, mikor mondtam, hogy földrengés van!

Tegnap éjszaka megtapasztaltam, milyen a baba miatt éjszakázni. Keve mióta hazahoztuk a kórházból végigaludta az éjszakákat. Szopizni fölkel, de a végére már alszik is tovább. Fél háromkor elmentem aludni, Keve abban a pillanatban fölkelt, aztán hatig szórakoztatott minket. Először csak a sötétben nevetgélt magában, aztán, hogy nem reagáltunk, sikoltozni kezdett. Végül a cumijával csapkodott. Mikor rájött, hogy így sem ugrunk játszani, hisztizni kezdett. Addigra négy óra lett. Már kifejezetten dühös voltam rá. :twisted: Fölkeltünk vele, illetve csak a férjem, aztán én is. Úgy felbosszantott, hogy már nem tudtam elaludni. :roll: Ötkor evett egy kis almát, fél hatkor visszafeküdtünk, kezdett megint nevetgélni a sötétben, aztán valahogy hatkor elaludt. Ezek után volt képe már fél tízkor felkelni! Kikészültem!
Minden tiszteletem azoknak, akiknek sokat van fönn éjszaka a gyerekük! Nem tudom, hogy bírják! :shock:

Nemrég írtatok a jószándékú etetési tanácsadókról. Én el voltam képedve, nekem eddig még senki nem osztotta az észt. Eddig. Ma voltunk a férjem rokonainál egy "kis" családi összejövetelen. Kb. negyvenen voltunk. Fasírtot akartak a gyerekembe tömni, és mikor a férjem mondta, hogy azt még nem kaphat, nekem estek! Jött, hogy ebben a családban a babák fél éves korukra már mindent esznek! :shock: :evil: :evil: :evil: Meg, hogy a gyerek úgyis érzi, hogy mi a jó neki, és csak azt eszi. Hát, szerintem akkor minden gyerek csokin nőne fel, ha ők választhatnának! Mosolyogtam, végighallgattam, eljöttünk. De azért bosszant! Legalább az este további részében volt min csámcsogniuk! :lol: :lol: :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Először is: nagyon-nagyon boldog új évet Mindenkinek!!!

Cory,Livi :) Isten éltessen Titeket sokáig!

Nancska :)
Gratulálok a 4. fogacskához!
Olyan aranyos Alex azon a képen, ahol "hisztizik", látszik, hogy nagyon el van keseredve!

Csilla :)
Toncsi nagyon édes a puszis képen! Olyan aranyosan nevet! :)

Vok :)
Hanna nagyon cuki az etetőszékében! És mennyi haja van! Igazi hajasbaba!!!

Era :)
Nem győzöm csodálni, hogy milyen nagy baba Martin! Olyan szép szemecskéi vannak!
Nem jártatok 2-3 hete a soroksári Mega Toysban? (Azt hiszem már nem is ez a bolt neve...)Mi ott néztünk babakocsit,és mintha Titeket láttalak volna!

Meli :)
Macikat holnap postázom! Mennyire lenne még szükséged?
Jobban vagy?

Livi :)
Tündi nagyon angyali az ördögszarvakkal! :) 2-ig ébren volt? :shock: Nem semmi!

Kövecske :) Nagyon szépek vagytok a képeken!Torkod fáj még?
Fasírtos eset: :shock: :evil:

Mivel már nagyon rég nem írtam magunkról, ha nem bánjátok, most megteszem. :)
Marcikám nagyon szépen fejlődik. 6 hónapos múlt, amikor egy hét leforgása alatt elindult négykézláb, felült és felállt. Mozgalmas egy hét volt! :D
Azóta bútorokba kapaszkodva megy körbe a lakásban. Nálunk emeletes a lakás, és a lépcsőt is le kellett zárni biztonsági ajtóval, mert felmászik bármeddig, ha hagynánk...igazi örökmozgó. Az éjszakákat 3 hónapos koráig átaludta, azóta viszont többször is felébred , legtöbbször szopizni.
Ha zenét hall,táncizik, "rugózik"a kis térdeivel :D , ha pedig épp az ölemben van zene közben, akkor ha megfogom a kezecskéjét mint a párostáncban, akkor mozgatja, mintha tényleg párost táncolnánk! :D :D Nagyon aranyos!
Szavak, amiket mond: táci-tánci
tete-tente
mama
süs-csüccs
ne
hinta
tázik-hintázik
vavava-kutyára mondja
Pápázik és tapsol. Most hirtelen ezek jutottak eszembe. Minden nap annyi újat csinál, hogy hihetetlen! Olyan furcsa, hogy két hónap múlva 1 éves lesz! (Én meg ugyanazon a napon leszek 30 :( )

Röviden ennyit rólunk, most látom már megint mennyi az idő. :shock: :shock: :shock:
Azért 1-2 képet csatolok,ha nem baj...

Szisztok:Szandra Kép Kép Kép
foria
 
 


Nancska=Nancsika :oops:
foria
 
 


Sziasztok!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel

Kép



Fránya fogmanó óránként ébresztette Szivemszottyát az éjszaka. :cry:

Tényleg!!!! Van még rajtunk kívül fogatlan manó?

Foria!
Ööööö.....mi hággiszosok vagyunk. Eddig két Macikát igértek és 18 kellene. Ha ti Pempörszösök vagytok, akkor nem is olyan sürsős, h holnap (ma?) postázd ráér pár csomag elfogyasztása után.
Nem csinálsz vonalzót?
A nagylegény személyében kit tisztelhetünk?

Kövecske!
Fasírt :twisted: Nekem van egy idősebb (56) kolléganőm, aki a múltkoriban itt jártakor, mikor még az én Boglárkám csak 6,5 hónapos volt tanácsolta, h most már ehet a drága fasírtot. Meghallgattam, aztán miután elment én is dühöngtem, de akkoriban még ez volt a trendi.
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek! És nagyon köszönöm a sok névanpi köszöntést, aranyosak vagytok!

Livi, Cory!

Nektek boldog szülinapot kívánok én is!

:oops: :oops: :oops: Már az idejét se tudom, mikor írtam utoljára... :oops: :oops: :oops: Majd jobban igyekszem... Nagyon szépek a karácsonyi képek, olyan nagyok már a gyerkők, és szépek, és ügyesek, okosak :)
Nálunk is jól sikerült a karácsony, a fa nem különösebben hatotta meg a Dórit, az ajándékoknak örült, de a legnagyobb sikere a játékok dobozának volt.Nem is dobtam ki őket, mert olyan jól elmászókázik rajtuk. Már bárhol feláll, még a fürdőkádban is, kész életveszély a nőci. Viszont nem akar sehogyse kigyógyulni ebből a takonykórból, sose fogy már el a kis fejéből :( Az orrszívás rémálom, nem is részletezem... A napirendet is megint variálja éppen, kíváncsi vagyok, most mi sül ki belőle. Az előzőt már olyan jól megszoktam :)
Na, megyek, mert elég sok lettem, és ráadásul önző módon csak magunkról írtam :oops: Majd még jövök :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok

Cory, Livi: Kicsit megkésve kívánok boldog szülinapot nektek

A szilveszter éjjel tök jól telt, ilyen kevesett a Lili még nem kelt mostanában (be is szerzek egy ágyút az ágya mellé :) )

Most éppen csimpaszkodik a lábamba és próbál felállni.....sikerűlt neki, most olyan boldog.
Ma megyünk bőrgyógyászhoz (ha rendel), mert a Lili tele van apró pörsenésekkel (remélem nem allergiás)

Na megyek mert kezdődik a hepaj

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


A Boldog születésnapot én is kihagytam tegnap mert nagy ordítás volt... sőt a keresztlányomat sem hívtam fel ős szilveszteri gyerek...
szóval Szelivi, Cory Isten éltessen!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

újra vissza a hétköznapokba. :)
Én letudtam a hétre a nagyobb háztartási manővereket, mint a takarítás, portörlés, és egyéb :x dolgok.
Plusz: mától visszafogott kajálás, mert bár nem zabáltunk az ünnepek alatt, bizony a gátyóm szorít. :evil:

Nálunk is csendes volt a szilveszter, kettesben itthon, tegnap azért egy-két baráthoz elmentünk újévet köszönteni. 8)

Nálunk is volt egy időben ez a cicivel a számban kéne elmenni, meg az ülve szopi, édes dolgok ezek. :)

Ami a nagyon druva: megnézegettem valamelyik nap Bencike születési fotóit, meg amikor egy-két hetes volt......alig emlékszem, milyen volt fogni őt ilyen icipicin. Úgy elillant ez a madjnem egy év, hogy csak na. Szoktunk pici videokat készíteni, ez nagyon jó, mert legalább így élethűbben megmarad egy-két pillanat. :)

Remélem mindenki hamar visszazökken a mindennapokba, és újra jöttök sokat, sokszor, sokan. :wink:
Vendég
 


Kedves Luca és Eszter baba,
nagyon boldog első szülinapot kívánok Nektek!!!


Kép


Livi,
utólagosan Neked is boldog szülinapot!
angi79
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatok? Mesikém 2006. május 14-én született, vannak képek a Meskete c. albumban.

Cory és többi szülinaposok!

Sok-sok boldogságot nektek utólagosan is, mindenkinek nagyon boldog új évet!!!!!!!!!!!!!!

Gabi, Mesi, Lackó (aki már nagy 4 éves)
gabella
 
 


Sziasztok!

Bocs hogy újra zavarok, de egyszer már ( úgy 3 hónapja) kedvesen válaszoltatok és megnyugtattatok mikor a lányom miatt aggódtam. Akkor azért mert nem tudta még hason a fejét tartani. Azóta ez jól megy de most az a gond hogy már 5,5 hónapos és még nem forog...
Ennyi idősen már minden babának ment a forgás? Az én kicsikém meg sem próbálja, még az oldalára sem fordul :cry:
Köszi ha válaszoltok :D
Szica
szica40
 
 


Sziasztok!

Gabi: üdv itt :) És köszi :)

Szica: a fiaim 7 hósan kezdtek forogni, addig csak feküdtek a hátukon.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Szép Jó Napokat Mindenkinek!

Az én napom mára nagyon jó, részleteket alább.

Nancsika!
Édes szopis történet! A megmászós is ismerős, Tünci a nyolc kilójával, amikor egy kézzel támaszkodik a bordámon, az tök jó! Mivel pödri a cicit? Csak nem a kezével?

Vanillka!
Új kép? Nagyon jó! A régi már alig hasonlított rád!

Petri!
Gratulálok a lépegetéshez! Ügyik vagytok!

Mamacka!
Bocsi, de van egy ilyen vicc, hogy -Anya játszhatok a ciciddel? -Igen kisfiam, csak ne vidd messzire! :D Egyébként Tünci is csinált ilyesmiket, ő főleg hasrafordulni akart cicivel a szájában. A sógorodat sajnálom. Jól kezdődik szegénynek az újév!

Kövecske!
Hogy én kislánynak néztem! Közben rájöttem ám, hogy miért. Alulra oda volt írva, hogy Lidke. És én azt hittem, hogy az a babuci neve. Bocsika! Egyébként tényleg van egy ilyen nézet, hogy a gyerekek ösztönösen tudják, hogy mit kell enniük. De nem az ilyen pici babák és nem is a nagyobbak. Az én lánykám úgy nyitogatta a száját a férjem szilveszteri teli unicumos poharára, hogy az egészet benyakalta volna. :D Ennek ellenére nem kap, valahogy szerintem mág ráér pár évet az unicummal. Meg szilveszterkor mi is kaptuk olyat, hogy miért nem adunk a Tüncinek virslit. És ezt egy olyan személy mondta, aki nem eszik virslit a tartósítószer miatt, de azért az én gyerekem csak egye nyugodtan!

Foria!
Ezer éve nem jártál erre! Hű miket tud Marcika!

Köszi szépen mindenkinek a szülinapi köszöntést! HÁt igen, az évek szaladnak a naptárban, de én ugyanolyan fiatal maradok!

Szóval az újévi jókedvem: Tüncikének nem kell többet mennie tornára. :D Mindene tökéletes, a korának bőven megfelelő dolgokat csinál. Legközelebb azért egy hónap múlva elmegyünk ellenőrzésre, mert addigra már lépeget és megnézi a gyógytornásznéni, hogy az szépen megy-e.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Tudnátok segíteni? Nem tudok másik képet rakni ide...
gabella
 
 


halihó, buék mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Igen, kezdődnek a megszokott hétköznapok(már kicsit hiányzott is nekem)
Szilveszterkor élvezetem a nem szoptatás egyetlen előnyét:
Jól becsíptem :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Másfél év kihagyás után,Hát jól meg is ártott :oops:
Persze, böszme módon ittam össze-vissza, nem kellett volna kevergetni, így kicsit forgolódott velem a szoba :oops: :oops:

Földrengés nálunk is volt(de nem a piától, hanem az igazi), a földön ültem, és megrengett alattam a föld.Hú, baromi rossz volt, azt hittem, valami felrobbant :shock:

Eszter, kb. annyian elférünk nálunk, mint a múltkor voltunk(hát, össze kéne számolni).Nekünk jövő hétem bármelyik nap jó.
Jelezzetek, hogy kinek melyik lenne jó, és hányan jönnétek???????
OKÉ?????????????
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Boldog szülinapot Cory, Lívi, Eszter, és a két csöpp: Luca, Eszter :D :D
Kép

Vali, az új képed tényleg nagyon jó!!!!!!!!!!!!! :D

A karácsonyi képek is nagyon jók minden csöppről, majd rakok fel én is :D
Kíváncsiaknak(akik a swarovski felől érdeklődtek) :lol: a vékony karperecet, meg a sok kristályos gyűrűt kaptam meg :D :D
(kis kíváncsiak, hogy olvasgatnak máshol :lol: :lol: :lol: )

na, pá, mennem kell, majd holnaptól megint csak hármasban leszünk itthon, lesz időm, pusz
vas
 
 


Livi
Jó a vicc... hát valóban elég mókás ahogy húzza-vonja maga után... :) meg felállés állva szopik az egész kis arcát belefúrja alig kap levegőt... néha meg vizsgálgatja és berreg hozzá :) :D :lol:

Gratulálok Tündebabához nagyon ügyi!
Tényleg nektek már van fogatok? Nekünk még nem bújt ki... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sikerült! Juhé!

Én azt szeretném kérdezni, hogy a ti babáitok mikortól tudnak egyedül ülni? Lackókám 6 hónaposan tudott, Mesi már 7,5 hós, de még nem megy neki. Nem erőltetem, gondolom, elkésve még nincs, de max 3 másodpercig tud ülni.

Mára ennyi, holnap jövök, és ismerkedek kicsit.
gabella
 
 


GABELLA
áLTALÁBAN A FIÚK ELŐBB MOZOGNAK A LÁNYOK ELŐBB BESZÉLNEK... DE PERSZE EZ NEM SZENTÍRÁS...
Eszti Benyója 7,5 hósan már rohangált! :lol:
A gyerekek sem egyformák szerintem nemvagytok semmivel elkésve! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

gabella!

Üdv itt. :D:D
Mesélj, miket tud már a csajod? :D:D

Szica!
Szerintem nicsen elkésve a lányod. De ha bizonytalan vagyok magamban, inkább megkérdezem a dokit, meg a csajokat is szoktam nyaggatni. :D:D Lehet, hogy ő tökéletességre törekszik és csak akkor akarja csinálni a dolgokat, amikor már megy neki. :D Megértelek, egyébként! Hanna mindent korábban csinál, mint a "nagykönyv" de még így is ráparáztam, hogy inkább elviszem egy Dévény módszereshez. De aztán lebeszéltem magam róla. :D

Ildi!
Nekem a kedd nagyon jó, de bármelyik nap tudok menni, csak akkor naaaaaagyon korán nálad lennék (vagy másnál), mert Ádit reggel 8ra viszem akkor dolgozni...

Ilyen jó memóriát! :D Igaz, nekem még csütörtökig van időm, de nagyon köszönöm!!!!! :D:D

Hát, meg kell mondjam, jó dolgod van. :D Becsicsenteni. :D:D És Kristály keserűt ittam egész éjjel. :lol: :lol: :lol: De már kezdem megszokni. Se az esküvőmön, se a szülinapjaimon nem tudtam egy kortyot se inni. Remélem a 30-nál már lesz rá esélyem. :D:D (amilyen mázlim van, addigra terhes leszek a következővel és megint nem jön be a tervem. :D)

Bokra!
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT A CSAJOKNAK!!!!!! :D:d:D

Mamacka!
Írtam a múltkor, de ahogy látom elszállt... :(
Örülök, hogy apukád jobban van! Remélem a következő kezelés még többet segít majd.

Az önkormányzattól nem lehet valami plusz kedvezményt kérni?

Livi!
Jajjjj, de jó!!!!!! :D:D:D Gondolom jó érzés! :D:D
Vizsgák?

Kövecske!
Érdekes. Nekem még nem mondták,h ogy paandolból csak felet, hiszen a baby panadolban is paracetamol van... Nem értem.

A fasírt miatt meg ne mérgelődj... Csak magadnak ártasz vele. :( Én már csak vigyorgok és bólintok. HOgy persze, majd odaadom a gyereknek a Macskanyelvet... Ők is boldogok, meg én is. :D

Eszti!
Öregszünk, nincs mit tenni. :D De valahogy ez a normális. Én már nem tudom megmondani,h ogy milyen volt Bigyó kicsinek. (nem mint ha most óriás lenne :D) Pedig az még csak 3 éve volt... bár, ne én legyek a mérce. A múltkor már azt elfelejtettem, hogy ki hívot 3 perccel azelőtt. hihi

Megyek, mert hami van. :D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Mamacka!
Tündi is vizsgálgatta pár hete, mint aki még sose látta. De aztán úgy döntöttem, hogy ne nézegesse annyira és "visszacsomagoltam". Tüncinek már van két foga, a két felső kettes, a középsők meletti fogak. Nekem meg 25 fogam van! :D

Gabella!
Tündi először tudott mászni, aztán felállni, aztán fenékre esni, és csak utána tudott ülni. Amikor rendesen tudott ülni (a három másodperc az már nekünk az volt), akkor kb nyolc hónapos volt. Alattunk két emelettel a Balázska már szépen ült, azt hiszem 5-6 hónaposan, aztán a Tüncivel egyszerre állt fel kb, pedig két hónappal idősebb nálunk. Szerintem nem vagytok elkésve semmivel. Az én lánykámnak nem volt meg hozzá az egyensúlyérzéke, hogy üljön, viszont "bátor" volt és sokat esett. Lehet, hogy a Mesi először megtanul egyensúlyozni és majd utána ül és kevesebbet esik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Sziasztok

Cory Livi
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!! :D

Eszternek és Lucának is !!!
:D És most már jönnek sorba a szülinapos bulik és képek. Jaj de jó!!!

Livi
Már pont akartam kérdezni, hogy jártok e még, de megelőztél. Nagyon jó hír, hogy már nem kell menni. :D

Anita
Boti még mindig tiszta anyja és nagyon helyes. :D
Vizsgák vannak még?

Ildi
Én szégyenszemre szoptatós anyukaként benyomtam 1 dl UNICUM-ot, és be se rúgtam tőle.. :evil: Este 8-kor tejci volt a vacsi, és utána csak másnap este kapott tejcit. Addig fejt tejet kapott, mert készültem neki. A tegnapi tej meg ment a csapba.
Nekem pénteken kívül bármikor jó.

Üdv az újaknak!

Képek nagyon cukik!

Most ennyi röviden, majd jövök

Ja : Földrengést nálunk is lehetet érezni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Meli :)

A nagylegény a nagyobbik fiam, pont ma 4,5 éves. Máténak hívják. :) Anno, mikor csatlakoztam a topichoz, már írtam Róla is, csak azóta már sok idő telt el! :) :)

Vonalzót már csináltam, csak az a bajom vele, hogy nem enged képet tenni mellé. Babafalvásat próbáltam, az a baja, hogy a JPG nagy betűvel van, vagy valami ilyesmi.
Honnan lehet még ilyet letölteni?

Szandra
foria
 
 


Bori: boldog szülinapot a csajoknak :D

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit visszakukkantottam! Köszönöm a szívélyes fogadtatást!

Mesi azért ügyes nagylány ám, mert 3 hónaposan már minden irányban forgolódott, de útált hasalni, már megszerette, és irtó magasra ki tudja tolni magát, és gyakran már csak egy kézzel támaszkodik. Hanyatt fekvésből kb. 15 centi magasra emeli a fejét, szóval hasizmozik rendesen. Ha a kezét megfogjuk, már nemcsak felül, de fel is áll. Egyébként az ágyában csak szépen fekszik, nem akar felállni, ilyenek, ott hasra is csak ritkán fordul. Négykézláb szépen billeg, de még nem mászik, hátrafelé viszont kúszni remekül tud, és néha előre is, főleg, ha Lackó valamelyik játéka szét van hagyva motivációnak. A kezét ügyesen használja, cumit és mindenféléket bepakol a szájába. Duma is beindult, bár még csak ilyen tete-dede, emme, ilyenek. És lehet véletlen, de valamelyik nap integetett, és mondta hozzá, hogy tá-tá. Na de ez lehet, hogy véletlen, és csak én kapcsoltam össze a kalimpálást a gügyögéssel... :) Ja, és Mesi is szeret szopizás közben hasrafordulni, ami nekem elég fájdalmas, mert ugye nem vagyok gumiból... :D

Most ey kis versenyautót tanulmányoz éppen, perceken belül pancsi. Holnap olvasgatok majd egy kicsit, hogy a ti babáitokról is kicsit képbe kerüljek.

Puszka mindenkinek!
gabella
 
 


[/b]Isten éltesse a topic első szülinaposait!!!

Drága Luca és Eszter babák!!! Nagyon boldog születésnapot Nektek!!!!!!!!
[/b]

Évi éppen akartalak hiányolni! GYere majd! Jobbulást a csajodnak!

Annyit akartam még kérdezni, hogy Mariannékról nem tudni semmit? És a Borcsáékról???

Eszti: Alakul a focicsapat! Apja már megtanította Botust focizni. Feláll a szoba közepén, elindul a labdához, belerúg, és vagy leül (eldől), vagy még megy egy-két lépés :shock: :D

Két kérdésem lenne! Nem akarok tüzet szíteni, de tanács kellene...
Boti annyira rágja a mellbimbómat, hogy bírhatatlan. Valszeg a fogzás miatt, de csillagokat látok, meg ki is harapta, vérzett. Hiába veszem el, szólok rá, azt hiszi vicces :twisted: Mit csináljak???? Ez ment 2 napig, ma semmi. De ez ugyanolyan, hogy két hete kb panaszkodtam az Esztinek,hogy Botinak nem kell a cici, most meg biztos a fogak miatt, meg sem tudom számolni hányszor bújik egy nap. Sokszor szerintem csak bújik, mert a cickók szerintem beálltak már arra, hogy kevesebb szopi van. Lehet azért rágja, mert nincs, vagy nem annyi??? Vagy mert fáj az ínye??? Mit csináljak, már félek előre,hogy beleharap?

Másik: Boti, mikor lépeget, előre felé dől, gyakorlatilag mindig megcéloz vmit, amire érkezhet. Általában mi vagyunk, vagy a kanapé. De mi nem lehetünk mindig ott, mikor nekilendül, hogy elkapjuk. Ma az utolsó pillanatban kaptam el, hogy az arca nem verődjön a szőnyegbe. Meg lehet vhogy tanítani, hogy fenékre üljön, vagy majd ez is jön ugyanúgy neki, mint az állásnál is???
"Hagyjam", hogy elessen, vagy legyek egyszerűen mindig résen?

Mondjuk rám is rámfér a fogyókúra....

Ja, és most megint nagyon nehézkes a napközbeni alvás! Az új tudomány tényleg közre játszhat?
Mindig ezen agyalok,hogy mit rontottam el a napközbeni alvással kapcsolatban... ritka, mikor pihentem ébred. Nem az a baj, hogy nem alszik hosszúakat, hanem hogy sírva, fáradtan ébred, és nem bírom visszaaltatni.

Ildi, Edit: Én még a fél pohár pezsit is éreztem a fejemben :oops: :oops: :oops: :wink:

Na, meg a talit! Jajjjjj, nagyon jó lenne, ha mi is ott tudnánk lenni. Ha tényleg összejönne, lehetne úgy szervezni, hogy nekem jan. 27-e (szombat) és az előtte lévő hétköznapok (bár ez lényegtelen) nem jó, a többi nap szinte tutira ok!Ha ezt lehetne kalkulálni....

Most mennem kell!

Újaknak üdv itt! :D

Írjatok sokat!

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Anita, úúúhh, tudom, milyen ez a cicirágás, mi 1 hónappal ezelőtt küzdöttünk ezzel, már Coryt hívtam, hogy valamit ajánljon (és mentem is volna szopistanácsadóhoz), de Bence abbahagyta. Nálunk két dolog játszott közbe, ahogy én észrevettem: egyik a foga volt, mert jól esett neki valamit csüszkölnie :? , a másik viszont, hogy kényelmes volt belemélyesztenie a cickókba. Amikor fájt, akkor mindig kivettem a cicimet, a másik kezemmel megsimogattam a fogait és mondtam, hogy anyának fáj, ha a fogait használja. Mikor visszaadtam a cicit és megint belevájta, megint ugyanez. Sokadik alkalommal már ügyesen csinálta és láttam, hogy próbálja úgy csinálni, hogy ne fájjon. Most is néha elfeledkezik magáról, de már elég csak egyszer kivennem és utána ügyesen szopizik tovább. Próbálgasd, hátha. :) Esetleg még a többiek hátha tudnak okosat mondani.
Focicsapat 8) Én már levideoztam, ahogy vezeti a labdát, félelmetes. :)
Úúú, ha tudnád, Bence már hányszor fejelt a szőnyegbe.....mindig úgysem leszel ott, hogy elkapd, egyébként meg Bence hihetetlenül ügyesen esik most már, de néha bizony van egy-egy pukli a fejecskéjén, azt hiszem, ez ezzel jár. De napról-napra egyre ügyesebb. :)

Edit, Ildi, 8) Én is pezsit ittam, de csak keveset. :)

Ildikém, nekem jövő héten bármikor jó a tali, viszont ezúttal ragaszkodom ahhoz, hogy ne te főzz, hanem mindenki hozzon valamit, és együtt dobjuk össze az ebédet. Akkor ezt meg is beszéltük. :P :P

Szandra, ha rákattintasz a vonalzómra, akkor tudsz csinálni Lilypie-os vonalzót, az tuti jó lesz. :)
Vendég
 


Anita: én nem vagyok olyan türelmes, mint Eszti. Ha harap, elveszem tőle és rászólok, hogy nem. Ha másodszor is megharap, akkor lerakom, és mehet dolgára ;)
Esni megtanulnak pikk-pakk. Mondjuk az enyémek óvatosak voltak, lassú léptek, inkább fenékre eséssel, de volt puklijuk is jócskán.
Én most Lizától félek, mert megtanult felmászni a kanapéra. Persze lejönni nem tud!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Anita:húúú nagyon kellemetlen lehet a cicirágás.Nekem is elég lesz megszokjam majd mikor esik bukik majd Fanni! :lol: :lol:

Livi:Örülök hogy nem kell menjetek többet!Ügyik vagytok!

Az új tagoknak:Üdv.közöttünk!

Edit:1 dl Unikum tuti földhözvágott volna engem!Pedig(sajna)régen tinikoromban nagyon bírtam a piát!Most az egy pohárnyi pezsgőtől lettem nagyon jókedvű. :lol: :lol:

Kövecske:itt folyamatosan lehet arról olvasni,melyik babába mit tömnének a rokonok,a jóakarók!Az én apósom a töltöttkáposztát erőltette most Fannikámnak.Csak mosolyogva mondtam hogy nem adok! :twisted: Aztán megkaptam hogy most kell az energia,mert le fog fogyni ha elkezd kúszni,mászni!A sógorom szerint meg már fogyott Fanni! :shock: Szerencsére a mérleg nem ezt mutatja!Az ő lányuk ilyenkor már szendvicset reggelizett sonkával,virslivel,és szerintük biztos azért állt,ült már ennyi idős korában! :roll:

Teszek néhány képet az én "éhező"lányomról! :lol: Kép Kép

Így ül Fanni rövid ideig ha felültetem: Kép Kép Kép

Menekülés a hordozóból: Kép Kép Kép

Pakolás anya táskájából: Kép Kép

Mai séta: Kép Kép Kép

Hú bocsi nagyon sok lettem!
Vendég
 


Ja és jönnek a kutyikról is az ígért képek! Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Boscó, nagyon cukik a kutyik, meg hát Fannika, a gyönyörű szemeivel, coffjaival....... :D :D :D :D :D

Akkor jövő hét melyik napja legyen????
Mondjuk szerda??????
Eddigi jelentkezők: :wink: Edit, Eszti, Eszter, Lívi te is írtad múltkor, hogy jönnél :wink:
összeszámoltam a múltkorit: 7 anya, 7 bébivel, 2 apa, 4 tesó, az összesen:20 ember
Szreintem gyerekestől kb. ennyien megint bőven elférünk :D
Anita, neked jövő hét???? :wink: :wink: :wink:
Cicirángatós lurkóknak meg mondjátok meg, hogy ez anyunak igenis fáj 8)

Eszter, még a múltkor kérdezted, ezt a 4,5 kilót jó lassan, kb.6-7 hét alatt sikerült lefogynom.Mivel nov. elején kezdtem, és még bőven szopizott Natika, ezért nagyon óvatosan csináltam, egész nap ettem, nehogy a tejcsi rovására menjen, (nem is ment, mert ha megnyomtam simán spriccelt), este viszont nem ettem szénhidrátos kajcsikat.
Végülis teljes mértékben betartottam a kódokat, reggel-délben bőséges kaja, (akár 3-asból is), délutaán 2-es, este csakis 1-es :roll:
Mikor anno a nagyon sokat lefogytam, akkor sokkal gyorsabban ment, de nem is ennyiből kellett, mint most.
De akkor 3-ast nem ettem.


Olivér meg elment barátnőmékkal Fótra, erre elkellett érte menni, mert nem akart mégse ott aludni.Az uram épp most szállítja haza a seggét.Jó kis esti (10 órai) programm :lol: :lol:

na, és jöjjenek a délután beígért képek:
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Mi is szívesen csatlakoznánk Martinnal a minitalihoz, de pont, jövőhét szerdán megyünk Debrecenbe, megünnepelni, a 10.-ik együtt töltött évünket Apával. Persze, Martin sem marad itthon...
:D

Foria!
Igen, mi voltunk kb. 3-4 hete a Megatoysban (BabyOutlet), pizsit vettünk Martinnak és persze bámészkodtunk is.

Boscó!
Édes a kis szépség, Fannika. A kutyák meg lenyűgőzőek. és persze a kertetek, nem lehet elfelejteni....

SOK BOLDOGSÁGOT a szülinapos ikreknek és anyukáknak.

Martin is szeret, különböző poziturákban szopizni, főként hajnalban, félkómában ülve ill. négykézláb. Ha, pont nem illeszkedik kényelmesen a cicim a szájába megfogja a kezével és a fogaival. Ilyenkor visszafektetem vizszintesbe, mert félek, hogy a kistesónak, már nem lesz miből ennie.
Amúgy, sokat szoktunk röhögni Apával, a csukottszemes-féligalvós, mutatványokon.

Mi egyenlőre, kosárlabda csapatot alapítunk. Martin, pattogtatva dobja a labdát. Felemeli magasra, a feje fölé, és dobja. Majd, megpróbálom elkapni a pillanatokat, eddig még nem sikerült.

Utálom a pelenkázást, igy sokkal jobb lenne...
Kép

JÓBARÁTOK:
Kép

Imádok, porszívozni:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Era

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


Sziasztok!

Lucának és Eszternek nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!!!

Meli :)
Én azt hittem Pampers macikat gyűjtesz....vagy mégsem? :roll:
Én azárt feladtam Neked, meg majd küldöm a többit is, ha kell. :)

Évi :)
Szegény Dóri :(
Jobbulást Neki!

Eszti :)
Én állandóan fényképezem a gyerekeket, meg mi is szoktunk róluk felvételt csinálni, mert én is állandóan attól félek, hogy évek elteltével egy csomó mindenre nem fogok emlékezni. A Máténak az első popókendős dobozát elraktam emlékbe, és bár már eltelt 4,5 év, még mindig olyan kendő illata van, ami benne volt, és annyira jó, ha megszagolom, emlékeztet arra, amikor ő is kisbaba volt...
Köszi a vonalzós tippet, az írományom végén kiderül, sikerült-e ügyködnöm valamit! 8)

Boscó :)
Töltöttkáposzta :shock: :shock: :twisted:
Fannika-hajasbaba nagyon édes! Nagyon cukik a kutyusok! :)

Ildi :)
Nati milyen csini a kis szoknyájában! :)
Az utolsó képen min ül? Valami hintázó játék vagy járgány?
Szépek vagytok a családi képen! :)

Era :)
Aranyos Martin, ahogy csücsül a WC-n! :)


Hú, ez a cicirágás nálunk is előfordult már párszor, hát csillagokat láttam...amióta fogai vannak Marcinak-5 van, most jön a 6.-azóta nekem amúgy is sokkal érzékenyebb, néha fáj is a szoptatás az elején, utána már megszokom.

Más: Peg Perego Centro babakocsit szeretnék venni-újat-, de nem találok. Nincs valakinek tippje?

Megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

Szandra

KépKép
KépKép
foria
 
 


Ildi!

Végre lejöttek a képek! Nagyon szép családotok van. És Natika, valami tünemény....!
Nektek bevált a kisautó? Martin imádja, de egyszer már sikerült oldalra borulnia vele. Az ijedségen kívül, szerencsére semmi sem történt.

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


Cory, :wink:

Ildi, nekem jó a szerda! :) Szép család vagytok! :)

Szandra, tuti jók a vonalzóid! :) Marcikának két gyönyörűszép neve van, elárulom, hogy ezt a két nevet tartottam talonban a Bence mellett, de ha még lenne kisfiam, tuti ebből a kettőből fogunk választani (bizony-bizony Anita, a Botond is esélyes volt) :lol:

Boscó, ez jóóóóóóó, mármint, hogy a kajától áll, meg ül, meg csinál dolgokat. :roll: :lol: Kutyaanya nem semmi a sok szopisával! Ehhez képest mi kispályásak vagyunk! :lol:

Megyek, felébredt. :)
Vendég
 



cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?