Új privát üzeneted érkezett!

Arwen ne legyen lelkiismeret furdalásod az algo miatt Kismanónak sem jó ha lázas vagy.mi tényleg csak legvégső esetben vesszük be ilyenkor arra gondolok aki mindent csinál amit nem szabad a terhesség alatt és nem lesz semmi baj nála.
amit szinte szajkózok azok a homeos bogyók én coryzalia-t kaptam gyógyszerész ismerősömtől.
nem próbáltad ezeket?

Bridzsi

Kép
esztora

Arwent csak most látom! :( Neked is milló +++++++++++
Pihenj sokat,az csodákra képes! Mindenki beteg! Szegénykéim!
Gyógypuszik mennek mindenkinek!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziadztok Drága Lányok!

Fioona :D:D
Lilla egy igazi tündér!!! Nagyon édes lehetett a nagy karácsonyi készülődésben! Annyira szeretem a gyerekekben, hogy minden apróságra rácsodálkoznak, mindennek úgy tudnak örülni. Kár, hogy felnőttként ezt a tulajdonságukat kevesen tudják megtartani.
Köszönöm a kedves szavakat, olyan jól esik, hogy a hozzám egyik legközelebb álló ember "lényegét" Te is ennyire megláttad. Mamikám a nagy példaképem. Nagyon bölcs, végtelenül jóságos és tele van szeretettel. Csak remélni tudom, hogy egyszer hasonlítani fogok Rá.
Tényleg nincs semmi megérzésed a Babával kapcsolatban? Bár Babóka már akár meg is mutathatja magát a soron következő uh-n. :)Vagy nem szeretnétek tudni?

Arwen :D
Szegénykém :( Kitartás, és ne aggódj az algo miatt, a láz tényleg sokkal többet ártana a Manónak, mint ha beveszel egy kis gyógyszert. Pláne hogy az ebből a szempontból legkritikusabb 12 héten már túl vagytok. Én is megkérdeztem a nőgyógyászom, azt mondta, algo-t, vagy még inkább Nurophent (remélem így írják) nyugodtan lehet szedni. De nekem a homeos-dolgok is bejöttek. Szóval vigyázz Magatokra, pihenj sokat, és ne aggódj a gyógyszer miatt, nem lesz baj.

Merike :)
Remélem hogy a "leállás" meghozza a maga gyümölcsét-nálam bejött :):):) Nagyon tisztellek Titeket Mariettával azért, hogy ennyi baj mellett/után is tudtok erősek maradni. Én tényleg hiszek abban, hogy a boldogság mindenkinek alapvető meberi joga, csak mindenkinek máskor és más úton jön el. Nektek sajnos kicsit nehezebben, de eljön , hidd el!

Marietta, ez Neked is szól! Kitartás, és semmi szégyellnivaló nincs abban, ha néha elkeseredsz! a lényeg, hogy mindíg talpra állsz, újra és újra. Van egy kedvenc könvem, a címe: Jó volt élni, egy erdélyi grófi családból származó nő életrajza, aki a háborúk alatt rengeteget segített az embereken jó szóval, ápolással, vagy egy mosollyal és neki sem volt könnyű élete. Ez a nő mondta, hogy ő sosem "üvegházi" életet kért a Jóistentől. Ő teljes életet akart, és ebbe a fájdalom is beletartozik. Mindíg Ő jut eszembe, ha Hozzátok hasonló sorsokkal találkozom, és mindíg csak azt tudom mondani, mélyen hiszem, hogy a sort kárpótol Titeket ezekért a dolgokért, és főképp, a BÁTORSÁGOTOKÉRT!! A cisztával kapcsolatos hozzáállásodhoz is csak gratulálni tudok, de én azért bízom a csodákban... :)

Bodzikám :D:D:D:D
Neked millió puszi, remélem már "kiheverted " azt a fránya mensit! Neked is csak azt tudom írni, mint Merikééknek: biztos vagyok abban, hogy a türelmed, erőd meghozza az eredményt!

Meri :D
Neked is boldog új évet, mielőbbi babával! Balcsira mentek? IMÁDOM!!!! Sajnos még sose láttam télen, pedig ott a telek, lemehetnénk, de sose jön össze....jó utat!

Millió puszi mindenkinek

porsika

Porsika!
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! Majd gondolok rád a Balcsiról, jó? :wink:

meri

Arwen jobbulást Nektek. Szerintem sem fog ártani a tabi. De ne aggódj, mert a babának az viszont nem használ. Pihenj sokat és küldök Nektek is sok-sok gyógyító erőt.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Porsika: aranyos vagy. Úgy is lesz, mert Marietta és én is eldöntöttük és azt véghez is visszük, csak hosszabb lesz az út.

Mi is itthon leszünk szilveszterkor. Pár éve voltunk haverokkal szilveszterezni és az olyan "jól" sikerült, hogy sokkot kaptunk és fel sem merül, hogy menjünk valahová.

Fioona ezekkel az ásványokkal az a helyzet, hogy ma ez a jó, holnap meg az. Megérzés alapján szoktam felvenni, hordani őket.
Nekem a jáspis az nem jön be. Biztos azért, mert nem kell agyalnom jobban. A borostyánt szeretem nagyon és arra van a legtöbbször szükségem, és akvamarinra. Nekem is van repedt, törött ásvány mert nincs szívem eldobni, vagy elásni, de úgy tudom, hogy annak nem, hogy pozitív, de még negatív hatása van.
Ha most kezdesz elmélyedni ezekben, akkor érdemes keresni boltot ahová el tudsz menni és ott időt szánni és végig fogdosni ami szimpi. Érezni fogod, hogy mi kell Neked lelkileg is, de fizikailag is, hiszen rögtön melegedni kezd majd a kezedben.
De biztosan olvastad már, hogy a hegyikristály aránylag gyakori, szép tisztaságú ásványokat lehet kapni és az általánosan mindenre jó, valamint ha emellett van még egy másik ásvány, annak a hatását felerősíti. Ami jó Neked azt érzed ezt nem tudom másképp leírni, érzed rögtön a jótékony hatását. Ami nem jó, attól pedig szabadulni akarsz.
Tudok nagyon jó boltokat, de csak nekünk 200 km-es körzetben.
meriann

Marietta a 2. hónap mindjárt jobban hangzik, betettem a táblába.
Meri nagyon boldog új évet kívánok én is, és szuper bulizást!

Kép Kép
meriann

Meri érdekes amit a borostányról írsz. Nekem is nagyon megtetszett, már egyből a könyv elején. Talán pont agyalás ellen van? Mintha neked is azzal lenne gondod. :wink:
Ami a melegedést illeti, van rózsakvarcom is. Mind a kettőt elővettem, és a rózsa nagyon meleg lett a kezembe, a jáspis nem. :shock: MIkor letettem, a Lillus elcsente, és mondta, hogy meleg. Pedig akkor már hosszú percek óta ott volt. :D Akkor mégiscsak van benne valami. Öszintén szólva engem eddig nem érdekelt, de ez az író nagyon hitelesnek tűnik, az asztrológiai rész alapján. Márpedig, ha abban van tudása.............

Porsi ebben az a jó, hogy egy ideje teljesen elvagyok keseredve a tárasadalmunk láttán. És ebben az idősek jócskán benne vannak! Meg is fogalmazódott bennem, hogy miért nincsenek olyan igazi, hajdani bölcsek. Hogy ne nyújtsam hosszúra, egy kis reményt ad, hogy lám-lám, mégis létezik még ilyesmi!
A balcsit én egyszer láttam télen, bár igen keveset. Tihanyban voltunk akor is, bár fen a hegyekben nem. De megkapó látvány volt így is. Ha pedig ott a telek, irány a balcsi! Ezzel tartoztok mindenkinek, akinek nincs rá lehetősége! :D :wink: (vicc volt)
A bab nemét NAGYON szeretném tudni! :D A megérzéseim nekem nem nagyon működnek, talán a bak holdam miatt. Az eléggé "bekorlátozza". Meg eléggé ésszel próbálom figyelni. Franc tudja. :roll: Mert Lillával meg csomó dolog ösztönösen jön. Vagy ez két külön dolog? Ááááá. késő van már ehhez. :D Nem fog az agyam. :oops:

Meri jó utat, vigyázzatok magatokra!

Sziasztok, és mégegyszer jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: sokat agyalok mindenen az egyszer biztos. A jáspis különben nekem is tetszik, de nem viselem el magamon.
Vannak még nagyon jó könyvek az ásványokról. Ha bejöttünk, majd megírom a jobbak címét.
Most megyünk ki kutyázni, meg ugra-bugrálni a hóban, próbálok majd fotózni is.
meriann

Arwen!

Mielöbbi jobbulást kívánok Neked is. Remélem hamar erőre kapsz,és nem kell több bogyót beszedned. Bár szerintem ne izgulj nem lesz semmi baj a picurral. Az én környezetemben is voltak olyan emberkék akik a várandósság alatt elég pusztító életmódot éltek és mégis egészséges gyermekük született.

Meri!

Igazad van úgyis elérjük azt amit akarunk és mi is pocakosak leszünk hamarosan. :wink:
De én azért egy két dolgon nagyon feltudok háborodni és olyankor nagyon igazságtalannak tartom az életet. Ha azt hallom látom hogy itt ott kidobták a gyereküket meg megölték miután megszületett. Miért ad a jóisten ilyeneknek gyermeket és nekünk miért nem??

Ma már egy párszor olyan erősebben belenyilalt a hasamba. De csak 1-2 másodpercig tartott. Remélem ez a eltünése miatt van.

Nagyon úgy néz ki hogy mi is itthon szilveszterezünk és nem vállaljuk be az utazást.

Ja Meri azt hiszem nem hozzám írtad be a 2 hónapot?!
Vagy tévedek? :oops:
csipcsab

sziasztok!

határozottan jobban vagyok!nagyon jól aludtam,kaptam levegőt rendesen.
végre itt is esett kb 3mm hó,igaz du-ra elolvad szerintem.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta: bocsánat, valóban elnéztem a sort.
Egyébként az említett esetekben én is dühbe jövök, de hiába. Nem a mi dolgunk ebben dönteni. Azoknak a babáknak ennyi dolga van itt, a mifélénk meg sosem ölné meg, hagyná el, ezért nem nekünk születik, ugye Fioona????

Kép Kép
meriann

Sziasztok Csajszik!

Először is adok egy kis pozitív energiát ennek a topicnak, mert úgy érzem ráfér. ++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajnálom, hogy sok a betegünk és Adri borzasztóan sajnálom, amit átélsz, de hidd el, stramm kisfiú van benned, ha pihensz, akkor minden rendben lesz. És a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, hallgass sok zenét, olvass babakönyveket, beszélgess a babáddal sokat, ezek mind jót fognak tenni és rendbejössz.
Ha lesz lehetőséged, azért egy mondat erejéig jelentkezz légyszi az állapotodat illetően, jó?

Én is elkaptam egyébként egy jó kis fertőzést, így most kaptam rá gyógyszert, meg krémet, most én is aggódok ezerrel, hogy nehogy baja essen a babánknak emiatt. Azért persze bízom benne, hogy kibírja velem együtt, bízom a babámban nagyon, na meg abban, hogy az egészségében ez nem tesz kárt. :roll:

Arwen, Esztora: jobbulást nektek!

Marietta: sajnálom a cisztát, nem lehet könnyű neked, kívánok sok kitartást és ne keseredj el, hidd el, majd eljön a Te babád is. :wink:

Fioona: mandulaolajjal kenegetem magam, de igazából mostmár minden itthon fellelhető testápolóval, mert iszonyatosan szokott viszketni a hasam. Biztos vagyok mostmár benne, hogy a nyúlás miatt van, úgy látszik a bőröm így reagál rá.
Amúgy én is jövő héten megyek uh-ra. Csütörtökön. Már nagyon várom. Neked ez a jövő heti genetikai lesz már?

Ragota: a tesódnak amúgy sikerült a kapcsolat analízis a babájával? Mennyibe került egy alkalom? Mesélsz erről egy kicsit, hogy mi volt a gond, hogy pénzlehúzásnak érezte az egészet?
Az egész könyv végülis erről szól, hogy ez a kapcsolatbalépés milyen jó és pozitív a gyereknek. Én hiszek benne, biztos sokat jelent, hogy már születése előtt foglalkozunk vele, biztosan megérti és megérzi, hogy szeretjük, várjuk és már most embernek tekintjük, viszont ilyen tanfolyamra nem járnék, én itthon is el tudok vele beszélgetni...

Meriann: sok hó esett nálatok? Úgy szeretnék már én is havat, de itt nálunk egész nap csak süt a nap :(

A többiek hova tűntek? Benita, Angyalkrisz, Vivi, Viky, Nán-dorka... csak hogy egy pár nevet említsek...???
szerika

Erika hát akkor Nektek is sok-sok gyógyerőt küldök!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágota engem is érdekelne a tanfolyami tapasztalat.

Nálunk ennyi hó maradt "csak" ma ebéd körülre a kertben:
Kép
meriann

Meri.

De jó Nektek hogy nálatok ilyen "nagy" hó van. Nálunk sincs semmi. :cry:
Köszi a javítást. :wink:

Szerika.

Köszi a bíztató szavakat. Én is biztos vagyok benne hogy elöbb utóbb minden akadályt leküzdök. Csak nehéz kivárni azt az időt. Mert ha nagyon szeretnél vmit akkor arra nagyon nehéz sokáig várni.

Ha vkivel még az iwiwen nem jelöltük egymást akkor püben küldhetne adatot és szivesen jelölném. :lol:
csipcsab

Meri: köszi a gyógyerőt, várom, hogy hasson :)
Egyébként jelöltelek az iwiwen, mert eszembe jutott, hogy még nem vagyunk egymás ismerősei :wink:
Olyan jó, hogy nálatok esett a hó, irigy vagyok ám nagyon és tök jó téli képet csináltál.

Marietta: téged is jelöltelek. És: a türelem Bébit terem :)
szerika

Szerika!

Lehet hogy a türelem bébit terem(ez jó szöveg :D) de ez eddig nálam még nem vált be(sajnos).
Ugyanis mi már 2és fél éve szeretnénk babát eddig sikertelenül.
Persze a harcot nem adom fel a szervezetemmel szemben de azt hiszem türelemből van már a legkevesebb. Pláne mikor úgy mész az orvoshoz hogy mostmár minden rendben és mehet élesben a dolog,és akkor kiderül hogy most más bajod van ami eddig nem volt!?

Na megyek az iwire.
csipcsab

Fioona: jó ásványos könyvek még: Drágakőbiblia, Kristálygyógyító, Ezoterikus nemeskőgyógyászat és Gyógyíytó kövek könyve. Szerintem ezek a legjobbak.
meriann

Marietta: persze, teljesen érthető, amit érzel, én csak bíztatni, illetve nyugtatni akartalak.
Egy barátnőm mondta, akik szintén évek óta próbálkoznak sikertelenül, hogy ő úgy fogja ezt fel ennyi év után, hogy eddig mindent megkapott az életben elég könnyen, ez az egy dolog, ami nem sikerül, ez azért az életét végignézve szép teljesítmény, így a Sorsra bízza mostmár teljesen magát.
Nagyon szorítok, hogy ezután a ciszta után tényleg egészséges legyél és jöhessen hozzátok a Bébi. Ezt kívánom Neked az új évre! :)
szerika

Lányok (asszonyok :wink: )

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK, MINDEN KEDVES TOPIKTÁRSAMNAK!!!!!

"Ez lenni kici kinaji ujevi szmsz, lenni olco nem draga, mégisz mutatni, hogy van gondolasz rad. Kivani neked jo ujévet, meg kiccaladod récire öröm, boldogsag."

Kép

Kép

Merike köszi, olvastam valami érdekeset, holnap elmesélem.

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Ezzel a mandalával küldök nektek pozitív energiákat, hogy végre mindenki egészséges, és sikeres legyen!!!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Marietta:
Remélem mostmár egyenesbe jöttök, ha valaki, akkor Te igazán megérdemled, h anya lehess.
Irigylem az erődet, én most padlón avgyok nagyon. Azt hiszem mi is kicsit szünetelttjük a dolgot. Lelkileg már nagyon rámegyek.
Csinálom az LH tesztet lelkesen,de ma nagyon elkenődtem. :cry:
13, 14, 15. nap alig látható, első ránézésre 1 csíkos teszt. A 3 nap tök egyforma. :cry:
Még egy ilyet sem tudok 2 csíkosat?? :?
Elvileg a 18. nap a pé-s, az eddigi tapasztalataimból, már simán 2 csíkosnak kellene lennie. :cry:
Szval csajok, néha azért benézek, de egyelőre mi hagyjuk a dolgot.
Nektek mielőbbi babásodást!
:lol:

Kép
Vendég

Hajni ne felejtsd el nekem az összes LH full negativ lett!
még halovány csikom se lett egyiken sem,hidd semmit nem jelent ha nem mutat pé-t.legyen jó a hangulatod tudod olyan lesz a következő éved is!
megyek készülődni lazulunk ma éjjel egy kicsit .R csinál bulit én meg üldögélek egy kicsit amig nem lesz elviselhetetlen füst és menekülöm kell! :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Drága Lányok!
Először is nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek, remélem mindenki álmait, vágyait beteljesíti a 2007-es év!!!

Édes Hajni :D
Én sem teszteltem egyetlen egy kétcsíkosat sem az LH-val, és ugyanezt éreztem, mint Te-hogy én egy selejt vagyok, aki még ebből sem tud kétcsíkoat produkálni. Aztán úgy döntöttem, nem érdekel. És következő hónapban mit ad Isten.... :):):) Úgyhogy fel a fejjel, de ha úgy érzed, egy kis "pihi" jót tenne, hallgass a megérzéseidre!

Fioona :D
Nagyon aranyos az üzi, és gyönyörűek a képek! Ez a mandala még képernyőn át is "sugárzik", csodás! Lillánál érezted, hogy kislány lesz? Egyébként nagyon érdekes,amit írsz, mert nekem sem konkrét "megérzésem" van, csak egy halvány gyanúm, amit szerintem nagyban befolyásol az is, hogy az összes ismerősöm, aki a környezetemben hasonlóan kezdte a várandósságot, mint én -itt a progipótlásra gondolok- kislányt hozott a világra. De lehe, hogy één leszek a kivétel... :):):):)
A Balcsi meg remélem, hogy most már bele fog férni az időnkbe, e megvárom a havat ;):):)

Brigike :D
Jó szórakozást estére! És kitartást a cigifüsthöz-az én párom is dohányzik az egész baráti körrel együttvéve, a múltkor elmentek egy pár órára a srácokkal, olyan szaggal jött haza, hogy majdnem hánytam. Szgényt úgy megsajnáltam, teljesen elkenődött, hogy nem bírom a szagát. Mondtam, hogy nem az övét, hanem a cigiét :D:D:D Mi kismamaklubbot tartunk, a legjobb barátainknál most 13 hetes a baba, úgyhogy mi a barátnőmmel szerintem punnyadni fogunk, a fiúk meg szórakoznak :):):)

Szeri, remélem már jobban érzed magad!

Merike :D
Gyönyörű havas a táj nálatok! Én is úgy szeretnék már egy pici havat :( Úgyhogy ez a kép nagyon megörvendeztetett, köszönöm!!

Meri :) Köszi :):)

Millió puszi és ölelés

porsika

Kedves Csajok!

Az új esztendőre kívánok mindenkinek sok örömet, boldogságot, EGÉSZSÉGET és kívánom, hogy végre mindenki örömteli kismama legyen 2007-ben!

Nagyon jók a képek, amiket feltettetek.

Hajni: szerintem bízzátok magatokat a véletlenre, ezek a tesztek csak kikészítik az ember idegeit.

Porsika: kedves vagy, hogy reménykedtél, hogy jobban érzem magam, de sajna nem... ma reggelre előjött a vesehomokom, kínokat élek át pisilés közben, remélem gyorsan kiürül belőlem, meg abban is reménykedem, hogy időközben nem lett vesekő belőle... de azért annyira nem vagyok elkeseredve, mi ez nekem, kibírom, fő a pozitív hozzáállás, csak a kisfiunknak ne legyen semmi baja.

Kellemes szilveszterezést Mindenkinek. Egy pici pezsgőt lehet inni a kismamáknak is, ezt a védőnőm mondta.

Puszi Nektek!
szerika

sziasztok!

mára hangszál gyulladást kaptam,vonyitok rendesen.
már hiányzott kb 1/2 1 éve volt utoljára.gyógymód:csönd haha én csöndben lenni... :lol:
iszom a calciumot
jó volt az este (éjszaka) hajnali 4-kor kerültem ágyba.nem volt nagy füst de azért nem fogok hetente bulizni szegény lurkó had fejlődjön rendesen itt kint kap majd szmogot úgy is.
pakolok mert 6 felé jönnek a vendégek.
Ha addig nem jönnék
Nagyon Boldogságos Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni!

Kitartás. Ha vki akkor Én ezt tapasztalatból tudom. Még mielött elkezdtem orvoshoz járni az miatt hogy nem jön a baba én is próbáltam azt a tesztet. Nem ért semmit se, Így én fogtam és hagytam a fenébe. ez miatt ne keseredj el. Jó? :wink:
remélem minnél hamarabb sikerül összeszedned magad: Kívánok hozzá nagyon sok erőt és kitartást.

Szerika!

Tudom hogy csak bíztatni akarsz és nagyon köszönöm. A barátnőddel ellentétben nekem semmi se jött könnyen ebben az életben. Mindenért iszonyatosan megküzdök úgyhogy már megse lepődök azon hogy a gyermekért is megkell küzdenem. És elhatároztam Hogy ebből csak én jöhetek ki győztesen egy egészséges babával. :wink:

Majd még jövök.

Puszi.
csipcsab

Lánykák!

Ezt a pár sort amit most írni fogok azoknak ajánlom akik most kicsit depisek és egy időre felakarják adni.

"Hatalmadban áll változtatni:Válassz valamit és szenteld neki magad. A tettek adnak CÉLT és REMÉNYT!!

És egyúttal kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új évet!!
csipcsab

Fioona: valóban nagyon klassz a mandala.

Aki már nem jönne, meg lehet én sem, hiszen ha petárdázás lesz, akkor kutyizunk, mert nagyon paráznak szegénykéim.

Nagyon boldog új évet kívánok! A kismamiknak gyönyörűséges várandósságot, majd szülést időben és egészséges babákat, a leendő kismamiknak pedig minél hamarabbi babaesőt !

Akik bulizni mennek, jó szórakozást!
meriann

Sziasztok!

Köszönöm lányok!
Annyira jó, hogy vagytok Nekem!. :oops:
Új év, új remények....

De... egyelőre úgy érzem, h kell a pihi, így próbálok nem ezen agyalni. Nem számolni stb....
Január végén elmegyünk kicsit pihenni. Szval jó indul ez az év. :wink:

Marietta:
köszönöm a soraidat. :)

Na és most véleményt kérek:
Kép

Lehet, hogy az LH teszt már későn volt? Mert én a 08. napra számoltam a pé-t, hogy akörül lesz. Nem szokott nekem ilyen korán lenni.
:oops:

Na, ennyit a nem agyalásról. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!

Hajni!

Bocsi de én nem tudok hozzászólni a hőgörbédhez. Soha nem hőmérőztem, és hülyeséget pedig nem szeretnék mondani. majd a szakértők! :D
Jó ötlet ez a utazás. Hová mentek? Sőt nincs kizárva hogy már 3-an jöttök onnan haza. :wink: Szokott ez így lenni.

Lányok!

Tegnap este csak úgy döntöttünk a párommal hogy leutazunk Debrecenbe a buliba. Tök hirtelen jött az ötlet. Mindenki nagyon örült neki hogy megyünk. És hát mi se bántuk meg mert nagyon jó buli volt. Nagyon jól éreztük magunkat és sokat táncoltunk. remélem mindenkinek jól telt a szilvesztere.

Puszi mindenkinek.[/url]
csipcsab

B.Ú.É.K Csajszik!!!!!!

Marietta: nagyon jó az idézeted, tetszik és nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod is! :)

Lányok: valaki vett már szopipárnát? szerintetek melyiket érdemes megvenni a tönkölypelyvásat vagy a mikrogyöngyöset? nagyon szeretnék mostmár rendelni, de még nem tudtam eldönteni, hogy melyik fajtát, remélem tudtok segíteni.
szerika

Hajni: nem lehet, hogy a pé 11. napon volt? Bár ott pont üres karikás az értéked, tehát nem abban az időpontban mérted, ahogy szoktad, de a görbe alapján vagy oda tenném a pé, vagy a 14. napra. Ezek alapján lehet, hogy későn LH teszteltél...
Én az első hónap után, amikor mindent beleadtunk és mégsem jött össze, elhatároztam, hogy a következő hónapokat úgy veszem, hogy akkor csináljuk, amikor kedvünk van, sodródunk kedvünk szerint és láss csodát! össze is jött másodjára. Szerintem te se foglalkozz többé LH tesztekkel és ha lehet, akkor ne agyalj, mert lehet ez lesz a jó módszer. :wink:
A pihizés jót fog tenni, hova mentek?
szerika

Sziasztok!

Szeri pont a szopipárnát akartam kérdezni. 5.-körűl jön a gyes, akkor végre megrendelem. Én nagyon tönköly párti vagyok, ha futja rá, feltétlen azt ajánlom. Sok pozitív élettani hatása van, de ha csak azt veszem, hogy az természetes anyag, az már jobb!
Én arra lennék kíváncsi, bevált e, kényelmes e annak, aki vett.

Hajni miért a 8. napra számoltad? Úgy emlékszem később szokott lenni pé.-d mint a 14. nap. Vagy valamit elértettem? :? Lehet! :oops: :D

Marietta sokszor ezek a spontán ötletek a legjobbak! :wink:

Én ezzel töltöttem a szilveszter éjjelét! :wink:
Kép

Ilyen lett életem első keresztszemese. Még nincs kész teljese, könyvjelző lesz belőle. Valami feliratot teszek rá, de még nem döntöttem véglegest!

Betegeskedők remélem, jobban vagytok!!! Adrienna, veled/veletek mi van? Sokat gondolok rád!

Porsi nem éreztem akkor sem. Az agyammal gondolta mindig, hogy nekem 2 lányom lesz. Igaz, ebben benne van egy hajdani ismerősöm, aki tisztánlátó. Ő is ezt mondta, de igazándiból csak megerősített.

Most nem jut más eszembe, pedig mindig annyi mindent kigondolok a nap folyamán, csak mire ideérek elfeledem. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Porsi szimbolikus értelemben ezt a mandalát éreztem a legjobbnak a meglévők közül. Örülök, hogy tetszik nektek. Olyan "holdas"! :D

KépKép
KépKép
fioona

Köszi csajok.

Szeri:
sztem nem a 11. nap volt. akkor inkább a 14. :)

Fioona:
nem 8 elírtam. :( 18. napra számoltam, akkor szokott. Vagy akörül...

Csajok:
a hova megyünket megírom pü-ben, sokan olvassák ezt a fórumot és nem szeretném ide írni...
Vendég

Szopipárna:
Nekem nem jött be. Kényelmetlen volt, sehogy nem volt jó. Nekem egy kispárna volt amit szerettem...

http://www.bugyortudor.hu/
itt a babaszoba menünél érdemes megnézni a szettet. Sztem jó áron van nagyon.
Vendég

sziasztok!

itt vagyok én is.az utolsó vendégeket 3kor "tettük ki".ma délben kelltünk és du-n is aludtam egyet.
holnap reggel 7re megyek laborba,nagggyon jó lesz.
du-n pedig kimegyünk R.tesójáékhoz öröm lesz hajnalban kellni és utána még beszélgetni.
hangom már inkább egy medvééhez hasonlit.ma kiméltem kicsit ,iszom a kalciumot továbbra is.
Fioona édes lett ez a malac.én semmi ilyet nem alkottam az utóbbi időben.lusta lettem.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Eloszor is igy az Uj Ev elso napjan kivanok Mindenkinek mindent,amit szeretne,erre az evre!!!!!

En vegre kilabaloban vagyok ebbol a nyavalyabol..de meg kohogok sajnos :(
Na meg akozerzetem sem a legjobb :(
Szerencsere laz miatt csak par gyogyit kellett bevennem...par napja mar teljesen laztalan vagyok es persze nem szedek semmit,csak a teremszetes dolgokat,illetve a kanalast a kohogesre.
Hatnak,csak hat ido kell ehhez is...
Holnap szerintem meg nem megyek dolgozni,nem erzek erot ahhoz,hogy 8 orat ott uljek es porogjek,raadasul kohogve..
Nem vagyok Terez Anya,kivetelesen nem redekel,hogy mi lesz bent az irodaban nelkulem es hoyg fognak boldogulni...
Csak magunkra gondolok!
Kelloen megijedtem az elmult par hetben...

Adriennara nagyon sokat gondolok,remelem jobban vannak!Es sokat pihen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri, irigyellek,hogy Nalatok volt (van meg?) ho...bar nem minth akimozdulhattam volna itthonrol...de akkor is!na de allitolag lesz errefele is ho... :wink:

Fiona,tuti ez a keresztszemes! :wink: :wink: :wink: En meg nem birtam ravenni magam,pedig tudod,szemezek a dologgal....na majd ha mar nem dolgozom :lol:

Hajni,az LH miatt egy cseppet se aggodj,szerintem inkabb hagyd a fenebe!
Az en baratnoim kozott most 3 olyan is van,aki babas,es az Lh tesztje soha nem volt + igazan.....ja es az egyik kozuluk az,aki ikreket var :lol: Ennyit errol! :wink:
Ugyhoyg ne foglalkozz vele!Ha ugy erzed,most lazitanotok kell,akkor tegyetek azt!Ez az utazas meg tokjo otlet!En is kivancsi vagyok,hoyg hova mentek,varom a privit :wink: :wink: :wink:

Szeri,nagyon sajnalom ezta vesehomok dolgot..nagyon rossz lehet..de legy eros!!!!!!!!A baboet mindent!En si ezt mondom mindig,ha vmi faj...turok,turok.....
Kitartas,igyal rengeteget!!!!!

Szopiparna: en is szeretnek venni,nekem ismeroseim azt mondtak,nekik bejott...hat majd meglatjuk!Szoval akkor tonkoly :wink: Azt mondjatok...
A heten,ha majd jobban leszek,es mar kimozdulok,el kell mennunk kismamanacikat venni,mert mar nem igazan tudok begombolni egyet sem....most,hoyg pizsiben voltam majdnem eg yhetig,es tegnap felvettem az egyik eddig meg jo nacimat,radobbentunk Dragammal,hogy hat bizony no az a pocak :lol: :lol: :lol:
Szoval nem igazan maradt ruham..
na meg a sok melltartombol mar csak ketto maradt,ami meg kenylemes,de tegnap mar azok is szoritottak :(
Pedig en eddig inkabb fogytam,nem hiztam.....ugyhoyg ez csak a mano lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Mindenkinek!!!!
Jo ejt!

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt!

Szopipárna ügyben én is a tönkölyre szavazok. Először voltak kétségeim felőle, hogy mi lesz a párnával nedvesedés esetén, de a párom tesójáéknál nagyon jól bírta a kis patkó alakú tönkölypárna a gyerkőc fogzását. Semmi baja nem lett.

Már nálunk sincs hó, tegnap sokáig esett az eső és elmosta. De örülök is neki, mert mennem kell be a képviseletre (100 km) és nem mindegy, hogy csúszkálva, vagy normálisan teszem meg az utat.

Hajni engem is érdekelne hová mentek.

De jó lesz Nektek. Szívesen mennék én is. Fel is éltem a múlt hónapban pihi alatt begyűjtött energiákat.
meriann

Pü-k elmentek. :)

Na, asszem mégis a 18. nap a pé-s. :roll:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Igen, Hajni nagyon valszínű, hogy ma van pé. Hajrááááááá :wink: :lol: :D

Fioona: nagyon ügyi vagy ezzel a keresztszemessel. Ez egyébként nehezebb, mint a goblen? Én régebben gobleneztem, az nagyon egyszerű volt.

Arwen: gyógyulj meg mihamarabb és pihenj, ez a legfontosabb!

Akkor tönkölypárna... jól van...

Mindenkinek szép napot!
szerika

megvolt a vérvétel csekély 6 kémcsöves volt.viszont senki nem volt előttem.azt hiszem jó napot választottam.kivételesen nagyon jól vették nem is éreztem semmit.holnap mehetek az eredményért a többit majd a védőnőnek küldik el.még háziorvos és fogorvos a hátralévő.
köhögök én is rendesen hangom javulóban,még nem az igazi.
nekem mikrogyöngyös párnát hozott a jézuska még nem próbáltam ki.viszont ruhát nekem is kéne venni a szinházba mire megyünk.most ugyis jönnek a leárazások.

Bridzsi

Kép
esztora

Csövi Csajok!

Csak egy gyors bekukk. Annyi dolgom volt és van még mindig. Még vasalnom kell mert eléggé összegyűlt. Mostmár tényleg muszály megcsinálnom. De annyira UTÁLOM!! :twisted:
Ráadásul holnaptól kezdődik megint a meló. Reggel 4:30-kor kell kelnem. Hát az se szokott könnyen menni. :D

Ugyan mi lehet Adriennával?? Jó lenne ha tudnánk róla vmit. Remélhetőleg minden rendben van Velük!!!!

Akik még mindig betegek azoknak jobbulást kívánok. Én szerencsére még egy kicsit se voltam megfázva. Remélem nem is leszek.
Viszont a cisztám még mindig ott van szerintem. Semmi jelét nem adja hogy elakarna tünni. Ezt onnan gondolom hogy mondta a dokim hogyha eltünőben van akkor az fájdalommal jár. Hát nekem csak néha-néha beleszurkál a hasamba. Tutira nem fogom megúszni a műtétet. ez is csak inkább azért zavar hogy nehogy gond legyen majd a melóhelyen hogyha egy két napot otthon kell majd maradnom egyből így év elején.
Bár a főnököm tudja hogy mivel küzdök és szerencsémre nagyon jól áll a dolgokhoz.

Na azt hiszem lépek vasalni. :cry:

További szép napot mindenkinek. Talán holnap jövök.

Puszi.
csipcsab

Sziasztok Lányok!
Először is nagyon-nagyon boldog, sikeres, babában és könnyű gondtalan babavárásban gazdag új évet kívánok mindenkinek.

Adrien: hogy vagy?

Meri: ne add fel, tudod havonta csak 10-15 % az esély a teljesen egészséges pároknál is. 5 hónap még nem sok, kitartás.

Arwen: jobban vagy már?

Fiona: szép lett a könyvjelző, irigylem a türelmedet. Poncsómat nem tudom mikor láttam utoljára, de nem mostanában kell hordanom, ha így haladod vele.

Vicky: milyen az új házban?

Hajni: nekem is megírod merre lesz a nagy utazás?

Szeri: köszi, hogy hiányoltál jól esett.

Babás és pocis képeket szeretnék látni. Raktok fel? Légyszi!

Bocsi, hogy nem mindenkinek írtam név szerint, de hírtelen ennyi jutott eszembe.
vivi79

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a sok bíztató szót, kicsit sikerült megnyugodnom, de azért még nem az igazi. Ha már egy 10 héttel előrébb lennénk talán már jobb lenne...
Sokat fekszem, tulajdonképpen nem is csinálok mást, már el van zsibbadva minden porcikám. Legalább a vérzés most elmúlt (kipp-kopp) Eddig úgy ahogy jó volt, mert a párom itthon volt, de ma már egyedül vagyok :roll: Most már ide rakom a gépet magamhoz, csak elég nehéz fekve írni. Azért jövök.
Olyan jó, hogy vagytok... :oops:

Ami a legfontosabb, hogy a babócánk nagyon élvezi, hogy én pihizek. Annyit ugrándozik... napról napra erősebb :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna örülök(szerintem örülünk) hogy jelentkeztél.pihenjél továbbra is tudom igen kemény dolog főleg igy hogy már jobban érzed magad.én is szenvedtem rendesen.
megvolt a látogatás de vasárnap másik nővéréékhez megyünk.aztán persze lassan vissza is kell hivni mindenkit. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Adrienna de jó, hogy jelentkeztél. Nagyon izgultunk ám Értetek.
Esztorának igaza van, mindannyian nagyon örülünk, hogy jobban vagy. Pihenj sokat! Az mindenképpen megnyugtató lehet, hogy sokat ficánkol a baba. Vigyázz Magatokra!
meriann

Kép
ez a mi karácsonyfánk!mondjuk olyan igy világitás nélkül mintha kopasz lenne 1 kicsit!

Bridzsi

Kép
esztora

Adrienna.

Jó hogy jöttél,nagyon izgultunk Értetek. És az még jobb hogy ilyen jó hírekkel. De azért csak továbbra is pihengess ameddig csak kell.

Lányok!

kivasaltam. Tudom Titeket ez nem annyira érdekel de engem ez most nagy boldogsággal tölt el. :lol:
Du-tán 3-tól este 6-ig vasaltam. akkor gondolhatjátok mennyi lehetett. :shock:

Ja és ugye nem bírtam ki holnapig hogy csak akkor jöjjek. :D

Hajni.

Hogy van a kicsi lelked? Jobban vagy már? Remélem igen.

Meri.

Hogy bírták a kutyuk a szilvesztert?
csipcsab

Esztora.

szerintem szép fátok van. Nekem nem tünik kopasznak. Mondjuk én nem szeretem ha túlvan díszítve.

Csatlakozom Vivihez!

Én is képeket szeretnék látni!!!! Gyermekeitekről és a pocakotokról!!! :D

Felakartam rakni egy szilveszteri képet magunkról. De nem sikerült. Szoktátok tömöríteni a képet amit feltesztek mert azt hiszem nekem azért nem engedi mert túl nagy. :roll: [/img]
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?