Sziasztok!!!
Eloszor is igy az Uj Ev elso napjan kivanok Mindenkinek mindent,amit szeretne,erre az evre!!!!!
En vegre kilabaloban vagyok ebbol a nyavalyabol..de meg kohogok sajnos
Na meg akozerzetem sem a legjobb
Szerencsere laz miatt csak par gyogyit kellett bevennem...par napja mar teljesen laztalan vagyok es persze nem szedek semmit,csak a teremszetes dolgokat,illetve a kanalast a kohogesre.
Hatnak,csak hat ido kell ehhez is...
Holnap szerintem meg nem megyek dolgozni,nem erzek erot ahhoz,hogy 8 orat ott uljek es porogjek,raadasul kohogve..
Nem vagyok Terez Anya,kivetelesen nem redekel,hogy mi lesz bent az irodaban nelkulem es hoyg fognak boldogulni...
Csak magunkra gondolok!
Kelloen megijedtem az elmult par hetben...
Adriennara nagyon sokat gondolok,remelem jobban vannak!Es sokat pihen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meri, irigyellek,hogy Nalatok volt (van meg?) ho...bar nem minth akimozdulhattam volna itthonrol...de akkor is!na de allitolag lesz errefele is ho...
Fiona,tuti ez a keresztszemes!
En meg nem birtam ravenni magam,pedig tudod,szemezek a dologgal....na majd ha mar nem dolgozom
Hajni,az LH miatt egy cseppet se aggodj,szerintem inkabb hagyd a fenebe!
Az en baratnoim kozott most 3 olyan is van,aki babas,es az Lh tesztje soha nem volt + igazan.....ja es az egyik kozuluk az,aki ikreket var
Ennyit errol!
Ugyhoyg ne foglalkozz vele!Ha ugy erzed,most lazitanotok kell,akkor tegyetek azt!Ez az utazas meg tokjo otlet!En is kivancsi vagyok,hoyg hova mentek,varom a privit
Szeri,nagyon sajnalom ezta vesehomok dolgot..nagyon rossz lehet..de legy eros!!!!!!!!A baboet mindent!En si ezt mondom mindig,ha vmi faj...turok,turok.....
Kitartas,igyal rengeteget!!!!!
Szopiparna: en is szeretnek venni,nekem ismeroseim azt mondtak,nekik bejott...hat majd meglatjuk!Szoval akkor tonkoly
Azt mondjatok...
A heten,ha majd jobban leszek,es mar kimozdulok,el kell mennunk kismamanacikat venni,mert mar nem igazan tudok begombolni egyet sem....most,hoyg pizsiben voltam majdnem eg yhetig,es tegnap felvettem az egyik eddig meg jo nacimat,radobbentunk Dragammal,hogy hat bizony no az a pocak
Szoval nem igazan maradt ruham..
na meg a sok melltartombol mar csak ketto maradt,ami meg kenylemes,de tegnap mar azok is szoritottak
Pedig en eddig inkabb fogytam,nem hiztam.....ugyhoyg ez csak a mano lehet
Puszi Mindenkinek!!!!
Jo ejt!