Na azt hittem, legközelebb tényleg csak holnap jövök (bár nálatok már az van)!
Úgy volt, hogy megyünk szilveszterezni barátokhoz, de Alida úgy bealudt 6-kor, az én gyomrom meg fáj egész délután (jó kis mexikói bacik), hogy csak Gyula ment el, de éjfélre hazajön koccintani velem!
Úgy megnôtt minden baba, mióta nem voltam!
Utólag is boldog hófordulókat kívánok!
Fantasztikus volt ez a két hét, be kell vallanom, hogy a tengerben nem is fürödtünk,
viszont annál több maja romot néztünk meg.
Alida fantasztikusan alkalmazkodott a körülményekhez, nagyokat aludt az utazóágyában (Sudi hála Neked, hogy említetted, mert a köztünk való alvás nem jött volna be), de még piramisnézés közben is szunyókált néha a karunkban! A két hét alatt kibújt a második foga, megtanult gyönyörü egyenes háttal, egyedül ülni és mostanában folyton az ujjait hajlítgatja és a csuklóját forgatja.
A nagy meleg miatt kétóránként szopiztattam és nagyon megszerette a mangópürét (bébiétel formában), amit sajnos itt nem kapni...
Itt ma tuti hogy nem lesz tüzijáték, egy mukkanást nem hallok az utcáról! Viszont szenteste volt szerencsénk egész éjjel petárdadurrogtatást és népünnepélyt hallgatni, amit Alida végigaludt!!! Különben az emberek fantasztikusak, nagyon nagy a szegénység, legtöbbször a kis viskókban egyetlen függôágy a "bútor". Mindenki odáig volt Alidától a kék szeme miatt, az emberek folyton a kezükbe vették, amit elôször nem nagyon szerettem, de Alida nagyon ritkán ijedt meg, így én is megszoktam.
Ígérem, hogy küldök képeket, csak valami fura programot használtam most és egyelôre fogalmam sincs, hogy hogy kell küldeni.
Nagyon hiányoztatok ám!!!!!