Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon klasszul telt a Karácsony! Remélem mindenkinek!
Tomi nagyon örült az ajándékoknak, a macinak főleg, és a kis dömpernek is. Csomót gurigattuk, meg beleültettük a macit is, az nagyon tetszett neki.Egy darabig nem tudta, mi van, de aztán belejött a játékba. A fa annyira nem érdekelte. Olyan jó volt!

Most végre lazítok, ma az anyóséknál voltunk ebédre, most hazajöttünk aludni, Norbi visszament kártyázni. Holnap anyukámhoz megyünk, a tesóim is jönnek.

Pár kép:
Kép
Kép ünnneplőben álldogálok
Kép
Kép

Rita & Tomi
Kép
ritike

Egy lemaradt
Kép

Mindenkinek további kellemes üneplést kívánok!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

A Karácsony eddig nálunk is nagyon kellemesen telt, 24-én anyósom a sógoroméknál volt, tegnap délután óta van nálunk. Tegnap este már volt egy két "dolga", amiket kicsit nehezemre esett tolerálni, pl. mindenáron azon aggódott, hogy éjszakára miért nem adok sapkát Jocira vagy legalább egy textilpelust a buksijára, mire én mondtam neki, hogy újszülött kora óta fedetlen fejjel alszik. Errre térülök-fordulok és csak odatett a buksijára egy textilpelust! :evil: (Hozzátartozik, hogy anyósom folyton "meg akar fagyni"!) Na, mindegy, hagyjuk!
Jocinak a karácsonyfa nagyon tetszik, állandóan meg akarja fogni a díszeket, mikor a közelébe visszük. :D
Holnap a sógoromékhoz megyünk ebédre.

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

B. Eszter: Örülök, hogy jelentkeztél, már kezdtem aggódni. Sajnálom szegény Lilikét a székrekedései miatt, nagyon nehéz lehet ez mindkettőtöknek. Viszont az jó, hogy szépen eszeget. Elhiszem, hogy aggódsz a szív-kontroll miatt, de biztosan minden rendben lesz! :) Remélem jól érzitek magatokat Bécsben!

Rita: Tomi le sem tagadhatná, hogy mennyire tetszenek neki az ajándékok, szemmel láthatóan lebilincselték! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Etterke, Emőke: Boldog hófordulót a csemetéiteknek! :D

Edith: Nekem is nagyon tetszik a macikás függöny és Emőkéhez hasonlóan nekem is egyből feltűnt, hogy milyen szép kilátás nyílik az ablakból! :D

Joci tegnap kóstolta meg először a narancslét és úgy láttam, hogy ízlett neki! Ezt akár minden nap kaphat vagy célszerű szünetet is tartani?! :roll:

Most el is köszönök, további boldog ünnepet mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!Még itthon vagyunk,majd ebéd után indulunk Bécsbe,meg még alszik a csajszi,persze reggel 4-kor már kukorékolt,de fél 7-ig visszaaludt mert hagytam magának :lol:
Cs-né Kati:Én már kóstoltattam vele narancslevet,mert mondták mivel szorulásos az majd segít neki,de nem nagyon nyelte le.
Kapott szilvát is és semmi :cry:
Már nem tudom mivel próbálkozzak,tegnap is hőmérővel volt széklete,de ez nem állapot,sőt hozzá is szokhat.
Mandarin turmixot is kapott,igaz tettem bele egy kis banánt de semmi.
Paradicsompürét lehetne neki adni 4 hónapos kortól elvileg,de még nem mertem ezt,nektek mi a véleményetek róla?
Na megyek készülődök pakolni.
Puszi mindenkinek!

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

BOLDOG HÓFORDULÓT BABÁK :D

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Mindenkinek további kellemes ünnepeket, Mi nagyon élvezzük egymás társaságát, hogy végre együtt a kis család!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztooook!

Végre, én is előkerültem! Nekünk is nagyon jól teltek az ünnepek, és végül úgy sikerült, hogy alig voltunk intthon. :oops: :oops: :oops: Szinte csak éjszaka. No meg tegnap: reggeltől délutánig, amikor meglátogattak a szüleim és a húgomék!
Krisztát nem igazán nyűgőzték le a karácsonyfák! :( Nézegette, szerette a fényeket meg a gömböket és a szaloncukrot, de igazából nem érdekelte. :roll: KApott játékokat, de főleg ruhákat, egész télre be van biztosítva.

Képek vannak, de még nem a gépen. Aztán majd felteszem! További kellemes időtöltést jmindenkinek! Most megyek, mert hamaroisan átjönnek a szomszédék és Kriszta sem tud elaludni a fáradtságtól! :P Segítségre van most szüksége! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

ENÉH!!!!!

Nagyon Boldog szülinapot Kívánunk Neked!!!! Nagyon sok puszit küldünk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gery&Sudi

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Enéh!!!

Mi is csatlakozunk a jókívánságokhoz!!!! Sok örömöt, boldogságot egész életedben! :) Puszika! :)

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Különben nálunk szomorkás a helyzet. Tegnap délután nemhiába volt nyűgi Kriszta, mikor megébredt, szörcsögött, aztán csak folyt, folyt az orra. Éjszaka azt sem tudom, hányszor porszívóztam, szegény ordított, tépte ki a kezemből az orrszívót, levegőt sem kapott rendesen, de 3 óra után már javult valamennyire a helyzet. Már csak negyed 6-kor ébredt, illetve véglegesen negyed 9-kor. Azóta is javult hál'istennek, most már alig szívok ki valamit. A kedve is jó, az energiájából pedig nyugodtan adhatna nekem is, mert engem nagyon megviselt a félóránkénti-óránkénti ébredés. :roll: :roll: Amikor ő nem ébredt, én akkor is felkeltem, hogy megnézzem, hog y lélegzik.
BAbalátogatóba megyünk ma, de Krisztát nem tudjuk vinni. Bár megfázott (gondolom), nem vírusos a náthája, azért nem szeretném egy 6 hetes baba mellé vinni. Azalatt anyósoméknál marad.

Sziasztok! ÉS írjatok, kinek hogyan telt az ünnep! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK ENÉH!

Ákos és Mamája

U.I.: Megpróbálok ma még benézni!

Kép
mölli

Sziasztok!

Sancsi: Enéhnek nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot! :D

Edith: Sajnálom, hogy Kriszta megbetegedett! Mielőbbi jobbulást kívánok neki! :)

Mi jól vagyunk, tegnap a sógoroméknál ebédeltünk és az éjszakát is ott töltöttük, nemrég értünk haza. Szilveszterkor is hozzájuk megyünk.

Most mennem kell, puszi minden Mamának és Babának.

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nekünk is kellemes teltek az elmúlt napok. Mindenki nagyon örült nekünk és persze a pici Rékának! Először Réka megillletődött, de már megbarátkozott a családtagokkal. Tetszik neki a karácsonyfa és sok szép és hasznos ajándékot, játékot kapott. Rengeteg kép készült, de majd otthon tudom csak feltenni a gépre.
Jobbulást kívánunk krisztának!
Minden babának boldog hófordulót és boldog szülinapot Enéhnek!
Réka nagyon kedves mindenkivel, mászik és már önállóan ÜL!
ha tudok majd még jelentkezem.
sok puszi mindenkinek és sok boldogságot, jó egészséget az Újévben!!!!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Mindenkinek!
Köszönjük a köszöntést!
Volt szülinapozás, majd rakok fel képeket (remélem) ide is, meg a honlapra is.
Enéh nagyon élvezte a tortát! :lol:

A karácsonyfát is nagyon szereti, a csillagszorót egyenesen imádja!
Kíváncsi vagyok mit fog szólni a tüzijátékoz szilveszterkor.

Most nem olvasok vissza(bocsi), majd talán holnap!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Zsuzsi, hazajöttetek??????? Már alig várom, hogy jelentkezz és mesélj! :) :) :) No meg képek, persze! :roll: :P :oops:

Tegnap csak Krisztát írtam, hogy náthás? Nos, én is az vagyok. :( :( :( Tegnap is az voltam, de ma sokkal rosszabb volt nálam a helyzet. Krisztának nem folyik annyira az orra, és ha ébren van nincs baj vele, de nagyon rosszul alszik. Remélem, azért az éjszaka jó lesz!

Sancsi, kíváncsi vagyok a képekre! Meg persze a tortás leányzóra! :wink:

Kati, az jó, ha Joci jól viseli a másutt alvást is! Krisztával sincs semmi baj ilyenkor. Kedden este a barátainknál is tök jól aludt, és abszolút nem zökkent ki a napirendjéből. Csak éppenséggel megfáztunk. Mert ott fázhattunk meg. Melegnek meleg volt, kb. olyan, mit itthon, de a föld az hideg volt. Itt alattunk laknak, ott viszont új, magánház, és tényleg, nekem is fázott a lábam, de most már ez van. Pedig Kriszta vastagabban volt öltöztetve, mint itthon. Mégis. NA, mindegy, csak kilábalunk holnaputánig!
Remélem, jól fogtok szórakozni szilveszterkor! És persze, mindenki más a topikból! :) Ja, és anyósnak remélem, nem sok húzása van már ezután, mint az a sapkás! :lol: :roll: :twisted: :evil: (Különben itt szinte mindenki sapkamániás. Főleg az öregek. :roll: :roll: :roll: )

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!!!!

ENÉH UTÓLAG BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

sedith gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mi karácsonyunk is nagyon jól telt,bár ez leírhatatlan!!!!Krisztián kezelésbe vette az óriási fát,de szerencsére kikötöttük,így csak egy pár dísz törött el!
Még képeink nekünk sincsenek,de ami késik nem múlik.

Merre ünneplitek az Új évet???

Sudi,Rita nagyon klasszak a képek!!!Csak úgy sugárzanak a boldogságtól..............

Sudi emléxel a tavalyi szilveszterre??? Emléxem,hogy írtad mennyire nem repesett Gery a tüzijátékért...

mindenkinek sok puszi

BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!!

Boldog hofordulot minden babanak es BOLDOG SZULETESNAPOT ENEH!! Nagy lany lettel mar :lol: :lol:

Nalunk is nagyon jol telt a karacsony. Petit nem erdekelte a fa, de az ajandekok bontasanal egymasutan sikongott es ujjongott mindha tudna hogy mik is azok :lol: :lol: :lol: Olyan kis aranyos volt.

Edith es Kriszta jobbulas nektek, remelem az Uj Evet mar egeszsegesen kezditek

Zsuzsi te 30-an josz haza, igaz? Mar en is varom a beszamolot es a kepeket is.

CsKati: A sapkat en is kiprobaltam valamelyik este, mert mostanaban Petike mindig visszaturi a fulet de annyira hogy az le is ragad mindha vakumos lenne :shock: :shock: :shock: Szoval en readtam a legvekonyabbik sapkajat de egy par ora mulva nezem es a sapkanak hult helye volt :? :? :lol: :lol:

Enhozzam az amerikai Santa volt nagyon jo :!: :!: Megkaptam a kiutazasi papirjaimat, most mar barmikor hazatudok en is menni :D

Lehet hogy Petinek a fogacskaja bujik mert mostanaban nagyon nyugos es nyaladzik. Ha bedugom az ujjam akkor egy bizonyos ponton ugy ragja, meg mond is hozza, ha mashova teszem akkor semmi. Erezni nem erzek meg semmit. Remelem ha a fogacska, nem fogja nagyon megviselni.

Ha jovoig nem jonnek mindenkinek BOLDOG UJ EVET kivanunk es remelem jovore ujra talalkozunk!! Kép A kis telapoval :) Kép A ket fiu

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

SZIASZTOK!!!!! :lol: :lol:

Andrea nagyon cukik a képek rólatok, Petike annyira huncutka!!!! Zabálnivaló!! :lol: :lol: :lol: :lol:
És micsoda szép nagy fátok van!!!!!! :lol: :lol:
Mindenkinek előre is Boldog Új Évet!!!
Bizony Én kicsit tartok a közelgő estétől, itt ugyanis olyan hangzavar szokott lenni, hogy csak na!! A szemben lakók már tagnap főpróbáztak tűzijáték terén, jó hangos volt!!! :? :? :? Mondjuk akkor pont fürdött Gery, nem igazán érdekelte, de azért félek, hogy vasárnap majd a legszebb álmaiből fogják felkelteni a durrogások, a mi legnagyobb 'örömünkre'............ :? :? :?

Mi még jártunk apámnál és apósoméknál is.
Apám vett egy bébitaxit Gerynek karira, vagyis a főnöke vette meg, a dobozon tök jó kék-piros színe volt, nem lett kibontva és amikor megkapta Gery akkor jött a melepi, hogy RÓZSASZÍN!!!!! :? :? :roll: :roll: :shock: :shock: Hát remélem nem ferdítem el a gyerekem, nagyon tetszik neki, itthonra jó lesz, az utcára tuti nem viszem majd ki!!!!!!!!Arra kap majd másikat.........
Íme pár kép!!! :

Kép Kép Kép Kép Kép

És így nézi Gery a sörreklámot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Kép

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Petikének boldog hófordit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!Eszter örülök hogy jelentkeztetek nemtudtam már hogy mi lehet veletek....Örülök hogy mindenki jol van..Zsuzsi is remélem lassan jelentkezik...

Addig is boldog új évet mindenkinek!Jövöre ugyanitt!

Beuci & Dominik

[Kép
beuci21

Sziasztok!

Teljesen egyedul maradtam a babat varok topikban, gondoltam bekukkantok hozzatok, hogy ki hogy van. Latom, iszonyatos iramban nonek a picurok.

Enehnek utolag sok boldog szuletesnapot kivanok!

Mamocarol tudtok valamit? Ha jol emlekszem, o inditotta annak idejen a babat varok topikot.

Mindenkinek nagyon boldog uj evet kivanok!

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Boldog hófordulók kívánok Dominik és Petike!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
emoke1

Oliv attól,hogy még nem született meg a picurkád nyugodtan csatlakozz hozzánk!Ne legyél ott egymagadban...gyere ide hozzánk...
már jól vagy???a rosszúlléteid megszűntek teljesen???

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a Karácsony!

Andi, úgy nő Petike, mint a gomba!!! Tök édi!

Sudi, nagyon vagány nagyfiú Gery!!!! Szerintem ne aggódj a szín miatt, ezt úgyis mi neveljük a gyerekekbe bele.

Most csak ennyi, jól kitöröltem a vonalzómat, csak a KArácsonyost akartam, most csinálhatok újat!

Mindenkinek Boldog új évet kívánunk!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Mégsem! :D :roll:

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Babócáknak boldog hófordulót!

Sudi!
Szerintem nagyon klassz a rózsaszín bébitaxi! Lényeg hogy Gerynek bejön!
Amiatt meg ne aggódj hogy félreneveled! Nem lehet.
Amúgy nem lehet kicseréltetni a taxit?

Szilveszetrtől én is tartok. A környékünkön már ma is volt tüzijátékozás. Még jó hogy azért jöttünk haza Veszprémből, mert itt halkabb. Mondjuk az én lányom már egy szilveszteren túl van! :lol: Azt az éjszakát tulnyomó részt végigüvöltötte, de ez akkoriban így volt.

Legújabb szokásai: ha hívjuk, "idefut" hozzánk, a nyakunkba "ugrik", majd továbbmegy; felkéreckedik, majd le, majd újra fel; vagy apa öléből át anyáéba, és vissza. Iszonyat édes, csak a sokadik után kicsit idegtépő.

Tettem fel újabb képeket a honlapjára, meg kicsit újítottam a dizájnon. :) Ha nem gond, ide nem teszem fel, kicsit sok lenne.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Hmmmm....
Lilypie szerint Enéh még minidg 1 éves. Vajon meddig?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Addig lett volna Enéh 1 éves, míg le nem cserélem a vonalzóját.
Hmmmmm.....

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Koszonjuk a koszonteseket

Ma gondoltam bele hogy mostantol minden honapban lesz szulinapos babank :D :D Te jo eg, hogy repul az ido :shock: :shock: :shock: :shock:

Jol nez ki Eneh tortaja :!: Milyen torta maskulonban es szerette-e :?:

CsKati: Jok a harisnyak es Peti mar ki is szemelt egyet kozuluk, allandoan azt nezte a harom kozul. De most meg nincs annyira hideg, igy neha itthon van csak harisnyaban :wink:

Nalunk a szilveszter csendes lesz, harmasban a kis csalad :) :)

Olive, szerintem is gyere at ide ne arvalkodj a masik topicban egyedul. Lassan te is idetarozol mar :D

Jot nevettem ahogy Gery nezi a sort, mutattam is apanak hogy nezze meg. :D :D

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Először is a tegnapi két hófordulós legénynek utólagos boldog 5 és 1 hónaposságot kívánok! :) (Már tegnap akartam írni, de valahogy sosem jutottam gép elé. :oops: )

Andrea, nagyon szépek vagytok a fiatokkal! Látszik, milyen büszkék vagytok rá! :)

Sancsi megnéztem a képeket! Szép volt a torta (biztos fincsi is :oops: ) és nagyon aranyos Enéh, ahogy a csomagokat bontogatja! :) Nőjön nagyra a gyönyörű lányotok! :)

Zsuzsi, remélem, minden rendben, csak most sok a tennivalód és azért nem tudsz jelentkezni! Azért írj két sort, kénytelen vagyok várni a teljes beszámolóra jövőig is! :P :P

Olive, szerintem is gyere át ide! Legalább egyszerűbb lesz az átszokás ebbe e topikba! :D És különben is, mi az a 3 hónap még? Pikk-pakk eltelik! :)

NA, lányok, én most írok utoljára idén, ha minden igaz. Kívánok mindenkinek nagyon jó bulizást estére, és egy mindennel gazdag, boldog új évet 2007-re! :) (Hű, de furcsa leírni! :roll: :roll: :roll: )

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Délután indulunk a sógoromékhoz, Jocinak már javában főnek a kajái, amiket ma délutánra és holnapra viszek neki magunkkal, hogy ott ne kelljen pepecselnem, meg hurcolásznom a az edényeit.
Most csak azért ugrottam be, hogy MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, SIKEREKBEN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET kívánjak! Ha hazajöttünk, majd írok bővebben! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Kép Kép Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

B.U.É.K!!!!

Holnap jövök!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

B.U.E.K. Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!!!!!!

Hazaértünk tegnap késô este, nagyon jól éreztük magunkat mindhárman. Most nincs idôm, a lakás egy kupleráj, még kaja sincs...

Enéhnek nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!! :D

És BUÉK Mindenkinek! Jövôre írok beszámolót és képeket is küldök ígérem! :lol:
zsuzsi 81

Na azt hittem, legközelebb tényleg csak holnap jövök (bár nálatok már az van)! :lol: Úgy volt, hogy megyünk szilveszterezni barátokhoz, de Alida úgy bealudt 6-kor, az én gyomrom meg fáj egész délután (jó kis mexikói bacik), hogy csak Gyula ment el, de éjfélre hazajön koccintani velem!

Úgy megnôtt minden baba, mióta nem voltam! :shock: Utólag is boldog hófordulókat kívánok! :D

Fantasztikus volt ez a két hét, be kell vallanom, hogy a tengerben nem is fürödtünk, :oops: :oops: :oops: viszont annál több maja romot néztünk meg. :wink: Alida fantasztikusan alkalmazkodott a körülményekhez, nagyokat aludt az utazóágyában (Sudi hála Neked, hogy említetted, mert a köztünk való alvás nem jött volna be), de még piramisnézés közben is szunyókált néha a karunkban! A két hét alatt kibújt a második foga, megtanult gyönyörü egyenes háttal, egyedül ülni és mostanában folyton az ujjait hajlítgatja és a csuklóját forgatja.

A nagy meleg miatt kétóránként szopiztattam és nagyon megszerette a mangópürét (bébiétel formában), amit sajnos itt nem kapni... :(

Itt ma tuti hogy nem lesz tüzijáték, egy mukkanást nem hallok az utcáról! Viszont szenteste volt szerencsénk egész éjjel petárdadurrogtatást és népünnepélyt hallgatni, amit Alida végigaludt!!! Különben az emberek fantasztikusak, nagyon nagy a szegénység, legtöbbször a kis viskókban egyetlen függôágy a "bútor". Mindenki odáig volt Alidától a kék szeme miatt, az emberek folyton a kezükbe vették, amit elôször nem nagyon szerettem, de Alida nagyon ritkán ijedt meg, így én is megszoktam.

Ígérem, hogy küldök képeket, csak valami fura programot használtam most és egyelôre fogalmam sincs, hogy hogy kell küldeni. :oops: :oops: :oops:

Nagyon hiányoztatok ám!!!!!
zsuzsi 81

Sziasztok!!!!!

Üdvözlök mindenkit az Új Év első napján!!!! Talán !!!??ELSŐKÉNT!!!???

:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó Zsuzsi beelőzött, de az más, náluk más az idő....
El is küldöm gyorsan, mielött beelőzne valaki!!

SZÓVAL
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Szóval!!

Itt ülök kicsit fáradtan egy kávé társaságában.
Zsuzsi!!!!
Tök jó, hogy bejelentkeztél!
Biztos nagyon jó volt az utazásotok, nagyon irigyelekk is érte!! Mjad várjuk a képeket sokat, sokat!!!!! :lol: :lol:
Örülök, hogy segítettem az utazóággyal kapcsolatosan!!!! :lol: :lol: :lol:

Én bevalomm őszintén tegnap este 11-ig bírtam magam aztán lefeküdtem. Gery álmát őriztem, itt ugyanis kisebb féle háború volt az utcán!! Komolyan! Egész este szolt már a petárda, tűzijáték stb minden, na de éjfélkor aztán!!!!! :? :? Hát szerencsére Gery jót aludt, egyszer felébredt 11 után, de máris visszaaludt. Szóval szerencsére Őt ez nem zavarta!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Engem annál inkább!
Én most annyira nem voltam eldobódva a szilvesztertől, bár sosem tartozott a kedvenc ünnepeim közé, ez a kötelező bulizás cucc, de most tényleg. Inkább azon aggódtam végig este, hogy fogja Gery viselni. De jól alakult az este!! :lol: :lol: :lol:
Jövőre már talán lazább lesz a dolog.
Viszont virslit Gery is kapott, azt ebédelt zöldséggel, nagyon bejött neki!!!!!! :lol: :lol: Mi nem is ettünk végül, mert főztem ebédet, azzal jól bezabáltunk, aztán meg a sok nasi........ :oops: :oops: :roll:
Na de sebaj, majd megesszük, azért ki nem dobjuk ami a hűtőben van! :lol: :lol: De ma is fogok Gerynek főzni! :-)))

Sancsi megnéztem a honalpot, nagyon jók a képek!!! Enéh is tündéri, mint mindig!!!! :lol: :lol: :lol: Jó a torta is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is majd valami hasonlón gondolkozok. Ezt Te csináltad vagy készen vettétek? Én már kb kitaláltam milyet csinálok. :lol: :lol:
Lassan nekünk is itt az első 'party'!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pár Év múlva meg majd győzzük a romokat takarítani, egy szülinapi buli után, amit a gyerekek hagynak!!! :shock: :? :roll: :roll: :wink:

Ja és gratula Alidának a fogacskához, és az üléshez!!! Emlékszem Gerynek is pont ennyi idősen ment a dolog! :lol: :lol:

Ma megyünk anyámékhoz.
Rita! Igyekszem neked is írni!!!!!!!

Itt most olyan köd van, esik is valami, de nem olyan hó szerű. Lehet, hogy lesz még valami :?: :D :lol:

Na elköszönök, megyek a dolgomra!!!

Sok puszi mindenkinek!!!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jah!!
És a kis Dominiknak is boldog hófordit így utólag is!!!!! Puszi neki!!!!! :lol: :lol:

És Olive!!
Üdv itt!!!
Gyere és légy már most köztünk, ne árválkodj ott az üres topikban!!!!! Mesélj hogy vagy stb!!!! Neked sincs már sok hátra!!!! :lol: :lol: :lol: Jó pocakoskodást!!!!!!

ui.: itt egy kis képernyőtakarítás!!!!! :roll: :roll: :lol: :lol: Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!!

Boldog Új Évet kivánunk a Mirával mindenkinek!!!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

próba

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

képet szeretnék cserélni de nem nagyon megy

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!!

Küldtem mindenkinek képeket Miráról.
Ha lesz időm holnap akkor jövök irok magunkról is pár sort.

Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok.

Gery bab ::::

_Én rózsaszínt szerettem volna,de pirosat kaptam.Itthon jó,na persze kislánynak jó a piros csak én nem békéltem meg vele.

Köszönöm a Mira képeket,gyönyörű baba.Vagyis kész kis hölgy.

Holnap igyekszem jönni.

Utólag is Boldog Új Évet mindenkinek!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Gery baba akart lenni.Bocsi... :roll: :oops:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Sudi:
látom jó kedélyedben voltál ma reggel!! :lol: :lol: :lol: Hát kép van sok, találn túl sok is, 1055 db! :shock:

Mi már két napja nem tudunk telefonálni (haza), már az internet sem ment, kíváncsi vagyok, meddig tart. Még a testvéreimmel sem beszéltem, mióta hazajöttünk. :(

Ja, még azt akartam mondani, hogy olyan fura, de mintha Alida elkezdene anyás lenni. Folyton hozzám akar jönni, még sokszor az apjától is átkéredszkedik (jesszus, biztos nem így kell írni :oops: ). Ti is tapasztaltatok hasonlót? Alida húsevô lett különben: ma megkóstolta a csirkemellet brokkolival! Nagyon ízlett neki! :P :P :P

Nekem jól kezdôdött az újév: a tegnapi gyomorfájás elmúlt, ma reggelre viszont úgy elzsibbadt az egyik lábam, hogy még most is tart! A sarkamat alig érzem, remélem elmúlik!!!

Kati:
én nem kaptam képeket!!!!!!!!!

Olive:
üdv itt! Hogy telt a karácsony és a szilveszter? Itt tegnap síri csend volt, néhány szordínós petárdán kívül semmi nem történt.

Puszi Mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Koszi szepen, hogy befogadtok a pocakommal. :)

A mi karacsonyunk csendes volt. Az iden itt Angliaban toltottuk, majd jovore, otthon karacsonyozunk. 24-en este kettesben voltunk itthon, 25-en mentunk anyosomhoz, 26-an ismet itthon voltunk.

A szilvesztert Londonban toltottuk az egyik baratnomeknel. 9-en voltunk felnottek es meg 5 gyerkoc volt. Jo volt nagyon a hangulat, a gyerkocok eljatszottak egymassal, ugyhogy olyan volt, mintha ott se lettek volna. Neha megjelentek, voltak olyan beszolasaik, hogy doltunk a rohogestol. Ejfelkor pezsgoztunk (ill. en csak koccintottam) es a lanyokkal elenekeltuk a magyar himnuszt. A fiuk mind angolok voltak, ugyhogy ok nem tudtak a magyar himnuszt. Egyebkent olyan furcsa, hogy otthon 1 oraval hamarabb volt 2007. Hat meg Andreanak meg Zsuzsinak milyen furcsa lehet, hogy naluk orakkal kesobb kezdodott 2007. :shock:
Most meg majd fenn leszek fel ejszaka, ugyanis annyira faradt voltam, hogy este 9-kor elaludtam es 2 orat sikerult aludnom. Most meg mar nem vagyok almos egyaltalan.

Ja, Zsuzsi kerdezte, hogy itt milyen volt a szilveszter! Egy csomo haznal tuzijatek volt, ugyhogy egy kicsit hangos volt, a tarsasagban az egyik 3 es fel eves kislany felt is nagyon. Ezek az angolok egyebkent allandoan tuzijatekoznak. En mar unnam a helyukben nagyon.

Mindenkinek nagyon boldog uj evet kivanok!

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Kriszta baba boldog hofordulot (ez jan.1-re vonatkozik, habar nalunk meg az van :D ), Miracska neked is boldog hofordulot!!!

Zsuzsi, jo hogy mar ujra itt vagy. Gratula ALida fogacskajahoz es hogy ilyen szepen ul mar. A kepeket en is varom!!! Gondolom nem konnyu valogatni belole :lol: :lol: , felolem johet amennyit a gep elbir :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Olive, jo hogy csatlakozol, mar nem sok van hatra. :wink:

Kati28, nagyon edi Miracska a kepeken. Zsuzsi, mindjart atkuldom neked Mira kepeit

Most megyek mert kisfiam nem sokat evet este es valoszinuleg koran fentlesz. Holnap jovok

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?