Sziasztok Lányok,
Bettike, ne haragudj, ha hülyeseget kérdeztem a ciklusoddal kapcsolatban, nem tudtam, hogy closty-s hónapod volt előtte.
Veramami, szerintem sokkal biztosabb a hőmérőzés, ha ugyanabban az időpontban méred. Az a tuti. A pé meg szerintem most jön. Majd dobj görbét.
Monyóka, sajnálom a párod főnökét, remélem rendbe jön, bár az biztos sok időbe fog telni. Remélem a szilveszter estét gondtalanul együtt tudjátok tölteni a pároddal.
Gaby, alakul ez a görbe rendesen, ez az ugrás igen!!!!!!!!! Én úgy néztem a pédet, hogy az átlag hőd felé ment hőt kerestem. De ez igy már tökéletes
.
Cocácska, ezekért a képekért már büntetés jár!!!! Nagyon guszta minden. Nálunk is káposzta lesz holnap, holnapután lencsefőzi. Azért a lencsefőzeléked nagyon brutál, egy adag több mint ezer kcal......na az elég masszív
.
Kata, örülök, hogy jobban vagy
.
Áfi, de jó lesz már a februári jelentéseket olvasni.....már csak másfél hónap. Én február végéig dolgozom, úgyhogy én is várom a februárt veled együtt.
Csikken, jó, hogy ilyen optimistán állsz a dologhoz, igy minden úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd.
8-kor lenyomtam egy óriás burgert fél liter narancs juice-al, szegény gyerkőc tuti nem tudja mi van, a gyomrom liftezik, lehet hogy viszont látom még ma este.....annyira megkivántam, aztán nem esett jól. Ha a védőnéni ezt tudná.......
Holnaptól már tényleg visszafogom magam, mert májusra elgurulok szépen.......Új év, új fogadalmak...
Puszi mindenkinek és szép estét.
Melcsi