Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok,

Bettike, ne haragudj, ha hülyeseget kérdeztem a ciklusoddal kapcsolatban, nem tudtam, hogy closty-s hónapod volt előtte.

Veramami, szerintem sokkal biztosabb a hőmérőzés, ha ugyanabban az időpontban méred. Az a tuti. A pé meg szerintem most jön. Majd dobj görbét.

Monyóka, sajnálom a párod főnökét, remélem rendbe jön, bár az biztos sok időbe fog telni. Remélem a szilveszter estét gondtalanul együtt tudjátok tölteni a pároddal.

Gaby, alakul ez a görbe rendesen, ez az ugrás igen!!!!!!!!! Én úgy néztem a pédet, hogy az átlag hőd felé ment hőt kerestem. De ez igy már tökéletes :wink: .

Cocácska, ezekért a képekért már büntetés jár!!!! Nagyon guszta minden. Nálunk is káposzta lesz holnap, holnapután lencsefőzi. Azért a lencsefőzeléked nagyon brutál, egy adag több mint ezer kcal......na az elég masszív :shock: :P .

Kata, örülök, hogy jobban vagy :) .

Áfi, de jó lesz már a februári jelentéseket olvasni.....már csak másfél hónap. Én február végéig dolgozom, úgyhogy én is várom a februárt veled együtt.

Csikken, jó, hogy ilyen optimistán állsz a dologhoz, igy minden úgy fog alakulni, ahogy szeretnéd.

8-kor lenyomtam egy óriás burgert fél liter narancs juice-al, szegény gyerkőc tuti nem tudja mi van, a gyomrom liftezik, lehet hogy viszont látom még ma este.....annyira megkivántam, aztán nem esett jól. Ha a védőnéni ezt tudná.......

Holnaptól már tényleg visszafogom magam, mert májusra elgurulok szépen.......Új év, új fogadalmak...

Puszi mindenkinek és szép estét.

Melcsi

Kép
melcsi6

Tontica, téged felejtettelek ki, nem voltál ma sem, majd tegyél görbét, kiváncsiak vagyunk.Pussz.

Athiz, örülök, hogy Szili jobban van. Remélem veled is minden ok.

Kép
melcsi6

Visszaugrottam.
Apa bealudt. ...de nincs is jobb, mint "arra" ébredni!

Melcsi! A káposzta is brutál volt. És persze a hidegtál készítése közben is folyamatosan kóstolgatni kellett.
...lassan le lehet vágni cocát. Na de majd az újévi fogadalmak!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Az enyim is alszik :wink:

Mondjuk valahol érthető, hiszen délután is vendégek voltak, aztán mikor hazamentek, a szomszéd utcában lakó barátaink jelentkeztek be, és ők meg nemrégiben mentek el. És hát volt itt minden, szekszárdi vörös (én odavaló lennék), almapálinka (az apámé), meg diópálinka (azt nemtom, hogy honnan hozta a szomszéd), az uram meg sütött bőrös malacot (karácsonykor én sütöttem, és szerintem az is jó lett :wink: ), meg csinált körömpörköltet, amit kocsonyának nevezett ki, és odavan érte. Mingyá kimegyek a teraszra és lefotózom nektek, bár csak az erős gyomrúaknak ajánlott :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Babaimádó,
Hol tartasz most a ciklusodban? Az jó ha fáj mert utalhat tüszörepedésre ha idöben vagy :lol: Nekem meg olyan érzésem van mintha megakarna jönni de még korai lenne meg különben is... :roll:

Szép álmokat mindenkinek!!!
Vendég

Szirmi! Lássuk a fotókat!

Pandácska! NEM jön meg. Irgum-burgum!

Kép
zölddisznó

No, ha még valaki nem alszik, itt lennék a képekkel :wink: Birtokba vette az úr az őzgerincformáimat :wink:

Vaku nélkül, teraszművek:
Kép
Vakuval, hogy lássátok, mi van benne :wink: Végülis rendes körömpörkölt... Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jól néz ki vazze!

Na, én megyek bújni... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
zölddisznó

Jóccakát, Zöldi! :wink:

Én még pakolászok....

Holnap megyünk ide helybe egy szilveszteri buliba, helyi szervezés egy kis hotelben, ahol az esüvőnk is volt. A kölyök is jön, mert most már évek óta nem voltunk sehol (nagyi nincs a közelben), és úgyis soká bírja és mindenkit ismer :wink: Amikor kell, hazahozom, nincs messze. Jó lesz, kell már mindenkinek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most értem haza a Demjén koncertről, naggyooooonnnn jó volt!!!

JÓ éjt mindenkinek!

Kép
kata05

Jó reggelt! :lol:

Ezt nézzétek: Kép

Meglepetéseket tartokat az új év! :lol:

Kata! Részletesebb beszámolót kérnénk!

Szirom, bár én nem szeretem, de nagyon fincsinek néz ki, ez igen!

Kép
bettike
Eger

Estére pedig:

Mindenki igyon sok Kép

Ez a kismalac Kép

pedig hozzon szerencsét ehhez:
Kép

Mindenkinek hatalmas bulizást, érezzétek jól magatokat! :wink:
Vigyázzatok egymásra, magatokra és hozza meg nektek az új év, amit szeretnétek! :lol:

Kép
bettike
Eger

BUÉK!!!

Bettike
na ez igen, szépen felugrott a hőd, ezek szerint tegnap volt pé :wink:

Kép
nekem visszább ment, tegnap későn keltem, azért lett olyan magas, normál időben szerintem 37 lett volna.

Szirom
de guszta, én szeretem a körömpörköltet :D

Én ma csinálom meg a lencsét, igaz még egyik évben sem lettem tőle gazdag :lol: de szeretem, uram nem annyira mi itthon leszünk, egy kisebb társasággal, társasjáték, dumcsi, meg ilyenek :D

Kép
gaby25

Jajj csajok :) :)

Szirom, ez nagyon jól néz ki......Jó szórakozást estére!!!!!

Bettike, ez mán beszígetés :D :D , szoritok, hogy fent maradjon.

Apa éjfélkor jött meg melóból, megvártam, most meg nem tudok aludni. Mi itthon szilveszterezünk :? , de titokban remélem, hogy beugranak barátok, mert különben végigalszom az estét. Megyek, takaritok, meg mosok, mert az új évre nem szabad szennyest átvinni.......

Szép napot mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Bettike nem nézted meg, hogy ha beírsz holnapra egy adatot, hová teszi a vonalat? Mindenesetre bíztató ez a felugrás :D

Athiz, kúrálgassd magad, nehogy most meg te legyél beteg! És már 14 hetes vagy! Én a Rékával nagyon élveztem a második trimesztert, pontosan az állandó rosszullétek miatt, meg akkor már kezd nőni a poci és nem csak úgy néz ki, mint aki egy kicsit jobban bezabált. :D

Gabi, jó ez a görbe. Apa mikor megy vissza kontrollra?

Kép
Kép
robcsi03

Ezt nézzétek! Ha hülyesék van, szóljatok! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

azaz hülyeség!

Kép
bettike
Eger

Bettike
klassz hogy újra látunk táblát :D

Kép
gaby25

Bettike
te is 22. napon vagy mint én :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Tok jo hogy van tabla es vegre nem hatul kullogok! :lol:
Ne haragudjatok, azert nem nagyon irok mert egyszeruen nincs idom, allandoan megyunk es ha itthonvagyunk ezer dolgom van.
En nem is tudom Ti hogy csinaljatok!

Melcsi aranyos vagy hogy drukkolsz!!! Koszi!!! :D

Gaby: mi van itt hogy eddig tok szui gorbeket gyartottunk egy csomoan most meg megbolondulnak?! :evil: De legalabb folment a Tied is csak igy tovabb!

Bettike: szupi, nem lehet hogy a 21. cn-nen volt PE-d?

Mi a magyar baratainkhoz megyunk szilveszterezni, alkoholizalni nem fogunk csak lighosan!

Ime a gorbem:
Kép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG UJ EVET KIVANUNK!!!
Teljesuljenek titkos, feltett vagyaitok, almaitok! Egeszseget, boldogsagot, egy /vagy tobb/ edes kisbabat kivanok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Magunknak is! :lol: /

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bettike!

Lécci a terhességi hetemet javítsd! (ma vagyok 20 hét 1 nap)
Köszi!

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép
babancs

Jó reggelt mindenkinek!

Bettike,
Szépen felugrott a görbéd csak igy tovább :wink:

Zöldcoca,
Értettem nem jön meg :wink: :lol:

Gaby,
Én is a 22. napnál tartok :wink:

Mindenkinek egészséges kisbabákban gazdag B.U.É.K! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek BUÉK!!!!!!!!
Sok-sok Babust:)

Csatolok egy görbét, légyszíves elemezzétek:) 1167555971.43.doc

Veramama
veramami4

Sziasztok!

Bettike, hát 3 órás volt a koncert, nagyon jó volt én végig tomboltam az egészet, igaz az utolsó fél óránál már olyan érzésem volt hogy megfulladok, mert egyfolytában köhögnöm kellett!
Látom neked tegnap volt pé-d!

Tonti, neked is alakul a hőd! Én személy szerint eddig tudom követni a topicot, az a jó hogy sokan vagyunk! Nekem uncsi lenne, ha 2 hétig egy oldalt termelnénk össze! Engem érdekel a kismamáink beszámolói, illetve a lombikos témák, mert mindenből tanulunk! Azért vagyunk hogy mindent megdumcsizzunk! :lol:
Sajna,aki meg nem tud minket követni az vagy elmarad vagy kevesebbet jön, vagy választ magának egy lightosabb topicot!!!!

Mindenkinek kívánok Boldog Újévet és mindenkinek legalább egy babócát a következő évre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kata05

Veramami, szerintem még nem volt pé-d!Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Kép
kata05

Kata: vettem az uzenetet! Nem azt mondtam hogy rossz hogy ilyen sokat vagytok hanem hogy en nem tudom kovetni mert nincs annyi idom a csalad mellett es hozzaszoktam hogy mindenki probal mindenkinek valaszolgatni mert szerintem az ugy igaszsagos es ugy van ertelme, egymondatos hozzaszolasokra nekem is jutna idom!

Legyzsives vegyetek ki a tablabol! Nem haraggal megyek el csak kovethetetlen nekem a topik, a lightosabb szomszedos topikba leszek! :wink:

Sziasztok!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Felrakom a görbém:
Kép

Remélem, csúszik a pé-m, mert csak szerdán megyek UH-ra, jó lenne látni valamit...Vagy ha addig megtörténik a tüszőrepedés, akkor látni UH-n a sárgatestet??

Áfi: írtam az E vitamint is, hogy nálam ciklushosszabító volt :D Próba cseresznye, veszteni nem vesztesz vele, de min. 400mg-t szedjél per nap.

Coca: már akartam kérdezni, hogy miért kell fogamzásgátlód szedned a lombik előtt? Vannak elképzeléseim, de inkább Te mondd meg! :lol:

Bettike: alakulgatsz :lol: dicsérd meg a görbéd, hogy ügyes volt :lol:

Gaby: jól érezted a 16. napot! :lol:

Tontica: mikorra tervezed a tesztet? Szép magas a hőd... :D

Kata: remélem a koncert miatt nem esel vissza! Most azért már pihengessél, hogy a pé-re rendben legyen minden! :lol:

Szirom: nagggyon jól néz ki a teraszos kaja!!! Pedig én inkább szárnyaspárti vagyok... :D

Csikken: Te hogy állsz?

Melcsi: ma este én is hamburgert fogok zabálni!!! :lol:

Athiz: jó, hogy benéztél :D és örülök, hogy minden kicsit jobb lett (Szili, rosszullétek)...

Na, puszi Mindenkinek, akinek nem írtam, talán mindjárt megyünk Anyósékhoz ebédre :lol: Ha nem mindjárt, akkor még benézek :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tontica: ne menj el!! Én sűrűbben tudok jönni, az igaz, de már tényleg annyian vagyunk, hogy nem lehet követni, annak, akinek családja is van....Hiányozna különben is az optimizmusod, meg az elszántságod...
Én ha magam alatt vagyok, akkor mindig a topiktársakra gondolok, akik optimisták meg elszántak és így én is könnyebben kikászálódok a gödörből... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tonti, én nem veszekedni akartam, te kérdeztél tőlünk vmit én válaszoltam! Nagyon sokan vannak itt akik keveset jönnek elfoglaltságuk miatt, és csak egy-egy mondatot írnak magukról, és nekem személy szerint az is jól esik, mert legalább az ember tudja, hogy mi van vele! Az nem bűn itt ha nem írsz mindenkinek! Én sem szoktam, mert bár nekem még sajnos NINCS családom, de millió egy elfoglaltságom van!! Azért még senkit nem zártak itt ki, mert nem jött minden nap! DE nem is írok a babát szeretnék topicba, (ahova még írogattok), hogy azt a hőmérőzös topicot nem tudom követni, így lendítsük fel ezt a topicot!!!!

Nézd én bírlak téged, semmi bajom veled, szoktam is neked reagálni, de a véleményem le kellett írnom, ha már így fel kaptad a vizet a reagálásomra!!!!

Kép
kata05

Szezso, pedig elképzelhető hogy ma lesz.

Kép
kata05

Kata: tenyleg nem sertodtem meg es nem haragudtam meg de tenyleg nem erzem ertelmet ide irni ha nem tudok beilleszkedni mert egyszeruen nincs ra idom. Az a masik topik (A homeros topik babasai es a tobbiek) fontos nekem igy Oket nem akarom otthagyni megha nem is surun irogatnak.
Amit oda irtam (hogy ezt a topikot nem tudom kovetni) az igaz es ide is leirtam tehat nem a hatatok mogott mondtam es szerintem ebben semmi rossz nincs.
Tenyleg nem kaptam fol a vizet, ezt a dontest mar reg meghoztam csak most jutottam el odaig hogy ki is mondjam, nem akartam eltunni mit sem mondva, szerintem igy sokkal tisztessegesebb!

Szezso: nagyon aranyos vagy!!! Jol esik hogy marasztalsz de tenyleg nem ulhetek a monitor elott ilyen sokat mert van egy kisfiam akinek szuksege van ram es egy tarsam akinek ugyszinten!
Azert vagyok most optimista mert hiszem hogy a sok rossz utan mindig sok jo jon, ebben a 2006-os evben csak az a 4 honap volt csodallatos amig a babam velem volt kulonben remalomnak tunik az egesz ev, a 2007-esnek mar jobbnak kell lennie! Mindenkinek azt kivanom hogy a 2007-es ev hozza meg a reg vart gyermekaldast!!!
Ha addig nem esik le a hom akkor jan. 6-an fogok tesztelni, az itt a harom kiralyok unnepe jo lenne ha hoznanak nekunk egy pozitiv tesztet! :D

KépKép
KépKép
tontica

Kedves Csajszik!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK EGÉSZSÉGBEN ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAGON, VALAMINT KÍVÁNOM, HOGY MINDENKI BABÁSODJON BE 2007-RE!

Kép

Pussszzz
szerika

Jóóó reggelt!

Csak kutyafutta:

Szezsó! A fogigátlót azért kell szedni, hogy emelkedjen az oestrogen szint. A dokim - és a tapasztalatok alapján - emeli a sikeres beágyazódást!

Bocsi Többiek, lépnem kell.

Jövök, ha tudok még az idén.

Kép
zölddisznó

" Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög,rátörtek a vesegörcsök.Hogy ne járj úgy, mint a hörcsög,hörpölj inkább pezsgőt,fröccsöt, attól nem kapsz vesegörcsöt! Laughing Laughing Laughing
"
BUÉK!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!!
Bettike nekem már 1 cn!!! :(
Na sebaj, kínai naptár szerint úgyis a január a nyerő lány szempontjából :) :)

Ma már nem tudok jönni, tehát mindenkinek Kép

Puszi: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken! Nem szívesen, de javítalak! :cry:

Robcsi! Még két napig, ha ilyen marad, vagy esetleg magasabb, akkor a 21. napra beteszi a pé-t! Az a vicces, hogy én szerintem 18., de a 18. és 21. nap az amit ebben a hónapban szexmentesen töltöttünk! Tiszta Murphy! :lol: :lol:

Gaby! Köszi, észre sem vettem volna, pedig eszembe juthatott volna, hogy mi egy napon vagyunk! :wink:

Babancs! Jó, hogy erre jártál, javítottalak! :lol:

Tontica! A hőm szerint lehet, hogy 21. napon volt pé! Majd kiderül, hogy mikor jön meg és ha onnan visszaszámolok, kiderül melyik lesz az igaz! Ja! És megtagadom a táblából kivételt! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Én a hőmérőmet dícsértem, hogy szép hőt mért! :lol: :lol: :lo

Köszi mindenkinek a görbe dícséretet! De még mindig nem hiszem el, hogy így körbe lőttük! Ezen már tényleg csak röhögni lehet! :lol:

Kata! Teljesen magam előtt láttalak, ahogy csápolsz! :lol: :lol: :lol:
Akkor tiszta előszilveszter volt!

Én este olyat, de olyat bulizok!!!!!!!

Ceniko! Szerika! Jó, hogy beugrottatok!

Kép
bettike
Eger

Ceni hogy vagy?

Bettike, ha már táblát javítgatsz akkor 8+2, csak a vonalzó valamiért megcsúszott.

Kata, örülök, hogy jó volt a koncert, ha nem javulsz tényleg próbáld ki a Stodalt.

Csikken :( Én ha jól emlékszem szeptemberben csináltam meg magamnak a Jónás naptárat, de csak jövő májustól írta ki a várható nemet.

Tontica, akkor lassan visszaszámlásás :D

Amíg el nem felejtem, elvileg holnaptól nem lesz netünk, a jövő hétre ígérték a másik bekötését, úgyhogy addig engem ne várjatok :D

Azért ma még jövök! Ezt vegyétek fenyegetésnek! :D

Kép
Kép
robcsi03

"Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét.
üres vékámba,
gabonát,
árva kezembe
parolát,
lámpámba lángot,
ne kelljen
korán az ágyra hevernem,
kérdésre választ
ô küldjön,
hogy hitem széjjel
ne düljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetôk helyett
életet"

Boldog Új Évet!

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Sz.tem ma már nem jövök többet, így először is BUÉK mindenkinek!

Előre is bocs mindenkitől, hogy nem reagálok név szerint, és csak magamról írok, de csak bekukkantásnyi időm van. Tanulnom kellene, de majd vizsgák után bepótolom, lehet, hogy rám is fogtok únni!

Mi ma voltunk dr. bácsinál, minket hagyott utoljára, hogy legyen sok idő beszélgetni, meg megkuksizni, de a férjem be volt sózva, hogy menne ki a telekre, csinálni a csatornát, így nem díjazta, hogy utolsók lettünk. Megfogadtam, hogy többet nem is viszem magammal, mert csak engem is idegesített. Hiába a pasik nem szeretnek várni. ÍGy csak hasi UH-t csinált, de szépen látszott minden, és már 15+6 naposak vagyunk! AZt mondta nagyon szép baba, szépen fejlődik, mindene okés. És olyan aranyosan bújócskázott! Mindig bebújt a méhlepény mögé! Most be tudtunk kukkantani a lába közé, de ugye hasin még nem olyan jól látni. Nem láttunk semmit a lábikói között, de mondta a dr. bácsim, hogy az nem jelenti azt, hogy a köv. UH-ig nem nő neki ki! Mondtam neki, hogy ne nőjjön semmiképpen, mert nincs fiúnevünk, csak lány! Utána megmérte a vérnyomásomat. Nagy nehézségek árán rámaplikálta a vérnyomás mérőt, közben mondta, hogy lehet, hogy fel kellene menni a gyerekosztályra gyerek vérnyomásmérőért, mert olyan vékony a karom... A vérnomyásom szokás szerint a béka s... alatt... Nem hiába küzdök már lassan 2 napja fejfájással. Tegnap hajnalban kezdődött a migrénem, és most is fáj, de már teljesen elviselhető. Bocs, ha hosszúra nyúltam!

moni

Sziasztok!

Mindenkinek az alábbi kis versikével szeretnék nagyon boldog Újévet kívánni és azt, hogy a 2007-es év mindenkinek hozza meg a várva-várt babát!

Az élet tele van reménnyel, naggyal és néhány szerénnyel.
Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid!
Boldog újévet kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Moni!!!
Teccik a 2 tickered :lol: Már 15 hetesek vagytok! Te jó ég! :lol: Ezek szerint kislányt akartok :wink: Vérnyomásról: amúgy normális a vérnyomásom (120/valamennyi), de mikor HSG előtt mérték akkor 150 fölött volt :shock: Olyan jó élmény lehet egy ilyen UH!!! Annyira szeretném már én is átélni...

Mindenki olyan szép versikét írt az újévre!!!

Én csak ilyen egyszerűt:
Múlik a nap, s múlik az év,
Ami rossz volt, elmúlt már rég.
Holnap egy új évre ébredsz,
S ehhez kívánok Nektek nagyon sok szépet!!

Ezúton szeretném megköszönni Nektek (Mindenkinek) hogy vagytok és élettel töltitek meg ezt a topikot. Nagyon sokat jelent nekem.

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hazaértünk a csavargásból. Útközben rábuktunk egy nyeleslabdára, úgyhogy máris jó a hangulat.

Van még itt valaki?

Kép
zölddisznó

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

ÉS LEGALÁBB 1 BABÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kép

Örömötök sok,
bánatotok semmi,
segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyetek mindig vidámak,
örüljetek minden szépnek,
mi így kívánunk nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET!

Kép
Kép
ancsa81

Moni, nagyon örülök, hogy minden rendben van!!!

Robcsi, mi az a Stodal? Még nem hallottam róla! Hogy vagytok? Rókakoma?

Ceni, Szerika, Babancs üdv néktek!

Ancsa, most látom a tickereden, hogy laparod lesz?! Mikor? Nagyon drukkolok!!

Melcsi, de jó hogy sűrűbben tudsz jönni! :)

Gaby, én is szoktam lencsét enni babonából, igaz nekem sem jött még be!

Kép
kata05

Kata!

Igen!8-an fekszem be,9-en lesz a mutet!Meh tukrozest is fog csinalni!
Nem tudok visszaolvasni,ne haragudjatok!Gondolok MINDENKIRE!!!!
PUSZI!!!!
(Rengett ma alattam a fold! :shock: Ritka szär erzes)

Kép
Kép
ancsa81

Kata, a Stodal köhögés elleni homeós szirup és bár szerencsére nekünk eddig nem sokszor kellett, de többet ér, mint az összes többi.
Rókakoma egész nap kerülget, aztán vagy le tudom győzni, vagy nem. :D

Ancsa, drukk a laparhoz.

Kép
Kép
robcsi03

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Bújjék...össze mindenki a párjával! A párom azt üzeni, hogy mindenkit csókoltat azzel, akivel legjobban szeretné!

Mi lépünk bulizni!

Jövőre Veletek ugyanitt!

Cupppp!

Gy+L

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?