Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Márti,gratula a babához,megkésve kicsit ugyan, de le vagyok maradva még
mindig az eseményekrõl.Rosszullét ügyben kitartás!KépKépKép

BMárti:nálunk is elõfordul, hogy ilyen nyugtalanul alszik,sõt az is elég
gyakran, hogy felkel éjszaka és 1-2 órát banzájozik.Ha már nagyon unom,
adok neki homeopata szert a nyugis alvásért, este egy Nervoheel-T, vagy
Sedatif pc-t pár napig.Ez általában hat egy ideig, aztán kezdõdik
minden elõrõl..Biztos van oka, én még nem jöttem rá mi lehet az,
ugyhogy beletörödtem,majd egyszer felnõ a gyerek!Kép

Bogancsi,Hanna, Noémi:Boldog születésnapot!!!

Betegeskedõ babáknak javulást KépKépKép, de sajnos mi is csatlakozunk
hozzájuk, tegnap 38,6 volt a láza Ajsinak,de ma még nem volt lázas
dokinéni megnézte, piros kicsit a torka, és rögtön antibiotikumot irt.
Most tipródom, érdemes-e beadni még, vagy inkább várjak kicsit, és adjak
csak köptetõt addig.Sajnos a dokinénink ugy látom hamar antibiotikumot
ir fel. Ja és amikor mondtam, hogy mostanába még ugyancsak szopizik,
azt mondta, ilyenkor elég már csak reggel meg este szopiziztatni,
ugysincs tápértéke az anyatejnek!Az ilyen nem olvassa a Who ajánlását?
Egyébként én nem igy vettem észre.Ha valamivel tÖbbet szopizik,
kevesebbet eszik.Az élvezetrõl nem is beszélve!!!Látszik mennyire
élvezi az összebujást és néha érzem nem a tej a fontos hanem kicsit
cumizgat.
Egyébként két napja elindult magában, 6-7 lépést simán megy
kapaszkodás nélkül, csak annyira örül, hogy rohan, ezért
hamarabb elesik.

Norci:én amig fõztem, max.3 adagot csináltam, tehát 2
napra elõre volt kaja+aznap.kivéve a fõtt tészta vagy gomba,
ezeket csak frissen.

Bea és Ajsika
bea

Sziasztok!

Zsu: az a könyv már megvan Kép Egy korábbi ilyen rohamomban megvettem, és elkezdtem beleolvasgatni. Nagyon tetszik a stílusa. Remélem, fõzni is megtanulok majd belõle Kép

Menta: én is valahogy így gondoltam.

Márti: gyógyuljatok meg!!!!

Nyuszimanó: tök jó látni, hogy minden rendben van nálatok Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Csak röviden ugrok be.

Nagyon-nagyon köszönjük a jó kívánságokat, a képeket és persze hogy nem felejtettek el minket, míg nem voltunk.

Hanna drágám nagyon beteg. Elkapta a vírusos balhét, 2 napig magas láz, hányt, aztán beindult a hörghurutos dolog, tegnap éjjel volt enyhe kruppos rohama, kint volt az ügyelet, leküldött minket sétálni, gondolhatjátok, hogy néztek ránk, hogy egy pici babával 1 órakor lent mászkálunk, õ meg csak nyüszített, meg panaszkodott.
Ma már jobb lett a kedve, de most kezd felszakadozni neki a köptetõtõl és alig tudtam visszaaltatni, remélem nem lesz gond éjjel.
Emellett én is beteg vagyok és jönnek-mennek a vendégek, szóval ígérem, ha újraéledek elolvasok mindent, de ma képtelen vagyok.

Puszi mindenkinek

Tikk és a nagylány HannaKép
tikk

Sziasztiok

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon jól esett és senkitQl sem vettem kioktatásnak vagy bármilyen okoskodásnak. Nagyon jól esett még el is sírtam magam hogy vannak olyan emberek akiknek elmondhatom ha valami bánt.
Rermészetesen mindenkinekm igaza van, az alkalmazkodás a lehetö legjobb megoldás csak nehéz.A páromnak ez a része már mint a felejtsük el a rosszat, hiszen mégis csak az anyja valamilyen szinten szereti, de én..... Abból pedig nagyon ajnálom hogy bizakodik pedig tisztán látszik hogy nincs segítség.

Tegnap el is felejtettem annyira ki voltam bukva hogy, Napocskának is megindultak a további fogacskái felül, a két középsQ mellettiek jönnek. Már szépen látszik de még nem tört át.

Képzeljétek már percekig tud kapaszkodás nélkül állni egyedül.KépKépKép Aztán vagy popóra ül vagy megkapaszkodik valamiben. / Hü ez értelmes volt, mit csinálna el szállni nem tud?! / Söt még tapsol meg táncikál is közben! Mert végre megtanult tapsolni, a süti-süti pogácsa a kedvenc mondókája. Ma vásárolni voltunk és úgy sétáltunk hogy apa fogta az egyik kezét én meg a másikat. Pont mint egy család!!!KépKépKépKép

Cory
Sok sikert a fözéshez, én úúúúúúgy utálok föleg rom eltakatítani meg elökészíteni a dolgokat, de nálunk nincs ilyen ebéd rendelés sajna!

Most nem vagyok még személyenként képbe de minden babát el olvasok és ha nem is írok személy szerint nekem öröm hogyha leírjátok miket tudnak a kicsik, én Napocskának is elmesélem hogy kivel mi történt a nagy fiaim meg csak rötyögnek. Múltkor valamiért rá szóltam a Napcsigára mire a Márk szólt neki hogy írjon már egy üzenetet a Helenának hogy milyen "'gonosz" volt az anyuja! Lehet hogy ez már a hülyülés elsö jele??????? KépKépKép

Betegeknek gyógyulást! KépKépKép

Nyuszimanó
Örülök hogy Doncival minden rendben és valóban nagyon ügyes!
Már nincs sok a gyertya fújásig KépKépKép

Zsuzsi
Teletubbies kép ari Napocskám is szereti a bátyója kapott még két éve Karácsonyra egy nagy pocak nyomós beszélöset ami már persze ment a levesbe így most Napocs nyúzhatja. A szemét szereti, mindíg azt nyitogatja és mondja hogy SZZZZZ.

Napsugár a képernyövédöt imádja az ö képeik mennek és megbabonázva nézi!Kép

Megyek mert az asztalon koptatja a fogait! Kép

Pusszancs: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Olyan jó idejönni és olvasgatni Titeket!... kár, hogy most sok a betegeskedõ... nade remélem, túl leszünk ezen az idõszakon is, és nem csak tavasszal ...

Csengus éjjel lazán a frászt hozta ránk... fél2-kor vadul elkezdett köhögni, és egyszer csak hányt... egyrészt szerencse, hogy tisztán tejet (köztünk alszik...), másrészt elég hamar kiderült, hogy nem a mostani hányós vírus lehet, hanem vmi a torkát irritálhatta, és a vad köhögéstõl indult el minden felfelé... Ma nap közben szinte semmi köhögés nem volt... viszont estére megint hõemelkedése lett, pedig már napok óta semmi sem volt...Kép ... nade csak kimászunk ezekbõl... csak még 16 foga nincs kint... De hát más is túlélte már a fogzást, talán nekünk is sikerül.. Csak én vagyok már annyira fáradt, hogy szegény páromon csapódik minden.... A fáradság, az idegeskedés Manó miatt... meg a "kedves családom" miatt... a tesóm megint kiselõadást tartott gyereknevelésbõl és önálló életbõl, rendrakásból stb. ... ("nincs nálatok semmi rendszeresség, nem jó példát mutattok a gyereknek, hogy lehet ilyen disznóólban élni, pedignekedmégfõznisemkell..." .. de ha neki kell Csengét fél óráig egyedül lekötni, utána fél napot alszik, úgy elfárad....)

Csenge szinte nem eszik semmit, tuti fogyott... mit lehet csinálni? Ma már a túrórudibelet sem ette meg, pedig ez idáig legalább biztos volt... se gyümölcs, se sajt, se hús se semmi, csak szopi... De szerintem az nem elég... Kép

... na megyek aludni - ha tudok ...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Jaj annyi mindenkinek szeretnék reagálni, de nem biztos hogy menni fog, elõre is bocs ha valakit kihagyok.

Bea!
ÉN bébi pempõre gondoltam, elrakás ügyben még csak abból nem vagyok képben. A többi az megy, azért köszi.

Cory!
Ha elakadsz fõzés közben, átmenjek? ÉS ha nem sikerül, ne keseredj el és ne is rendelj, inkább gyertek át, egy tál étel tuti akad Kép

Zafi!
Elvileg tudok vinni könyvet, csak hát Vili nem tudom mennyire lesz jól, már láztalan de még köhög és náthás, inkább kihagyuk a talit, de jövõ héten okés.

Henke!
Elvileg lehet 23-án nálunk az elõkarácsony, de nem szívesen, azért tudod ahhoz egy nappal elõbb kész kell lenni mindennel, másrészt bébivel az autóban nem szívesen autózom szent este, csúszós utakon, amikor sokan ülnek egy pohár itóka után is autóba sajnos.

Nyuszimanó!
Az ilyen sípolást Vili is szokta csinálni, rám is a szívbajt hozzta. Szerencsér már csak ritkábban. ÉS aszem azt jelentette, hogy utálok a babakocsiban hanyatt feküdni
Kérdezted, hogy a kis vasgyúró mekkora, hát 3 hete volt 70 cm és 7400 gram körül. Azóta biztos nyúlt és gyarapodott is, a ruháiból és a derekam állapotából gondolom.
A láza 38,8 volt, aztán csak 38,2, szerencsére a láza és a hõemelkedése is elmúlt, és már csak kicsit takonypóc.
Én is gratulálok Doncinak, hogy milyen kis ügyi lett.

Luca, Csenge, Hanna, Márti és Ármin, Bálint és a többi beteg, velünk együtt gyógyuljatok!

Borcsa, Bogancsi, Heni és aki még hozzászólt doki kérdésünkhöz
Igen tudom hogy az a lényeg, hogy mennyire jó szakmailag, csak ezt a részét sajna nem tudom megítélni. Nem tudom hogy ne váltsak-e dokit, mert hát vannak érvek pro és kontra is a) elvileg egyerttértünk szopi ügyben, gyakorlatilag még sem b) a védõnõvel együtt elég felületesen mondja el a dolgokat (pl. hozzátáplálás ügyben elég ***-ban lennék nélkületek, meg a babanet nélkül) c) osztja nevelés ügyben az észt, ami számomra inkább belepofázásnak hat (ezt rosszul tûröm) , d) a gyerek helyett számára kulcskérdés az én egészségi állapotom (pedig semmi bajom, ha van, nagyon tudok szenvedni) e) irgalamtlan sokan vannak a rendelõben nála mindig és nagyon rövid a rendelési ideje, elég hülye idõpontban f) szerintem kb. 8 elemit néz ki belõlem (megkérdezte pl., hogy ugye nem hagyom álandóan a kiságyon az ágyra tehetõ pelenkázót)
Ugyanakkor: a rendelõ babakocsival megközelíthetõ távolságra van tõlünk, Vilit nagyon szereti, Vili sem fél tõle és a szurikat is úgy adja be, hogy szinte borogatni se kell soha, és szó nélkül kijött mikor kihívtam.

Allergia, asztma: szerintem is ezek pszichoszomatikus megbetegedések is.

Dzsili!
Már a többiek leírtak mindent. Kitartás!

Bocs a regényért.

Norci
norci

Sziasztok!

Henke: milyen volt a színház?

Menta: és jól bevacsorázott Imhotep? Vagy vannak még halaitok?

Zafi: nagyon jó, hogy nem ekcémátok van, meg hogy van egy jó bõrdokitok!
Réka már ilyen "súlyos egyéniség"? Tomi szerintem még mindig nem lehet több 9,5 kilónál, bár nem mértük már vagy másfél hónapja. Viszont legalább 85 centi. De még így se zûnik alultápláltnak Kép

Nyuszimanó: Ejnye, így kicsúfolni az öregasszonyt! Kép
Sose izgasd magad az orvosok néha hülye megjegyzésein. Az ügyelet arra való, hogy megnyugtassa a szülõket és meggyógyítsa a babákat!
Tomi is megijegsztett valamelyik nap: köhécselt idõnként. Aztán rájöttünk, hogy mindig azután köhög, amikor valamelyikünk épp köhögött. Õ is próbálgatja a hangokat és ez nagyon tetszik neki Kép

Bea: javulást Ajsikának!

Tikk: Rúgd ki (bocs!) a vendégeket és gyorsan gyógyuljatok meg!

Dzsili: én is alig várom már, hogy Tomival sétálni lehessen kéz a kézben! Néhány lépést már lépeget az ágyában, kapaszkodva és tegnap már ráadtam a cipõjét és azzal sokkal stabilabban állt és Zsófi kézen fogta és "lépegetett" kettõt Kép

Rebi: magasról ... le a buta rokonokat ! Speciel én rendmániás vagyok, de én se szeretem, amikor beleszólnak, vagy mondjuk apjuk - viccbõl - azt mondja reggel, amikor elmegy: aztán rend legyen! Ilyenkor mindig felmegy bennem a pumpa, mert õ az, aki elhagyja a zoknijait, ingét, nem találja a mobilját, kulcsát, stb. És egyáltalán! Kép

Drukkoljatok, hogy egyik lányom se essen le a lóról, mert ma vágtázni fognak!!! Úgy izgulok!
Danival viszont el kell mennem ortopédiára hétfõn, mert nagyon fájlalja a lábát, amióta lerúgták edzésen. A héten nem is tudott menni, annyira fájt a lába. Sokat borogattuk, most már nem szivárványszínû, és nem is duzzadt, de még mindig fáj. Az edzõ mondta, hogy jó lenne egy röntgen Kép

Ha minden jól megy, akkor ma VÉGRE elmegyünk férjjel szekrényt venni Tominak! Meg babaülést az autóba. Vagy nem Kép Nálunk kicsit vontatottan mennek a dolgok, ha apa is kell hozzá, mert itthon is folyton dolgoznia kell Kép
Viszont meghívott cukrászdázni, el is megyünk a Gerbeaud-ba és akkor egyúttal végre megnézem a Givenchy-kiállítást is!

Szép hétvégét mindnyájatoknak!!!
bogancsi és családja

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Bmárti! Visszapattannak a neked irt méljeim. :-(

zsunya

zsunya

Sziasztok!

Segítsetek nekünk: Daninak van nyelvtanból házi feladata és itt szenvedünk és teljesen üres az agyam Kép Néhánat már kitaláltunk, de ezek kifognak rajtunk Kép
A közös elõtagot kell megtalálni a következõ szavakhoz:
...kép, ...év, ...sorompó
...láz, ...erdõ, ...pacsirta
(pl. géppark, gépsonka, gépselyem)
Elõre is köszi!
bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Bogancsi!

FÉNY (kép, év. sorompó)
A második olyan, mintha IZOM lenne, bár, hogy mi az az izomerdõ??? Kép Nem erõ, csak elírták???

Márti
márti

Rebi
Csengének jobbulást KépKépKépKép az én srácaimnál is volt sajna , hogy a köhögéstöl hánytak!
Okoskodókra szoktam mondani hogy nem az a baj ha az okos hülyéskedik hanem ha a hülye okoskodik!
Persze ez elég durva ne haragudj meg érte de a lényeg benne van.

Tikk
Hannának is küldünk gyógyokat, jobban van már remélem! KépKépKép
-sajna a kis fiam volt kruppos, remélem múlt idö,mert ez kinöhetö és nála úgy néz ki most hogy már 6 éves idén nem jelentkeztek a tünetek! Ö hat hónaposan került kórházba egy hétig voltunk bent infúziót kapott nagyon fulladt. Azt mondják csak az elsQ a komoly álltalában mert nem tudják a szülök idöben felismerni.Nálatok úgy látszik enyhe volt a tünet mert a hideg levegQ is segítettt, most már tudjátok mire kell figyelni. Ez után már az elsQ húzó légzésnél kezelik a fertözést ami kihozta és nincs nagyobb baj.

Menta
Tetszik a cicus neve! Nekünk is volt a lakásban még a kicsi fiam volt két éves, akkor voltak tengeri malacaink is Q meg Qket figyelte nagyon de elérhetetlenek voltak a számára. Én egy idQ után besokaltam a macsekból mert minden bútoron a körmét koptatta hiába volt köröm koptatója, meg egyszer sikerült a mi ágyunkra kakkantania, ezután máshová már nem is akart, pedig minden féle vegyszert bevetettem hogy a szagot eltüntessem. Meg sajnáltam is mert kétszer leugrott az ablakból némi képpen be is ütötte magát mert mi olyan magasan lakunk mint egy átlag emeletes ház második emelete, valószínüleg a szabadság vágy hajtotta ki akart mindíg menni. Egyszer kétszer míg pici volt ki vittük a kertbe sétálni, aminek az lett a vége hogy bolhás lett. Képzelheted itt bent a lakásban azt ki írtani! Elköltözött hát természetesen minden oltása meg volt és bolhátlanítva is lett, egy kertes házba ahol fütött garázsban lakik és szabadon jöhet mehet!

Ma kaptam a férjemtöl elö szülinapi ajándékként, egy arany karkötöt mert nem bírt még két hetet várni! Örülök is meg nem is mert nem ma van a szülinapom!

Jön a babáknak Télapó csomag? Nálunk igen! Igaz hogy ö nem csokit kap kicsi játékkal, csak játékot simán, de hát nálunk vannak tesók. Akiknél nincs?

Karácsonyra egy Lego Explorer zene szerkeztöt vettem neki, ami lefordítva még sokáig használható nagy méretü tapsikolható zene gép!

Pussz: Dzsili
dzsili

Megint én

Picurkám alszik! Ez is ritka nem szokott!

Most meg egy pulcsit kaptam egy órával ami jól jött mert a másiknak lába kélt! Néha annyira aranyos tud lenni, csak az bánt hogy egész délelött nem volt itthon,és amint mindezt át adta már le is lépett.

Mi meg egyedül vagyunk megint. Mért gondolják néha ezek a pasik, hogy az ajádékok pótolhatják öket? Azt hiszem jobban esett volna egy csekélység a szülinapomon és az ha többet lenne velünk mint egy igazi apuka.

Bogancsi
Agyaltam én is nem sok sikerrel, talántényleg el írták?! Ha lesz megoldás azért vésd le Jó?

Karácsonykor én az anyuéknál szeretek lenni, azért mert ott vannak a tesóim is családostól, az anyu föz meg sütit süt, a gyerekek meg állnak a szép nagy karácsonyfa elött és megbüvölve nézik a sok-sok / három testvér családostul/szépen csomagolt ajándékot.
Ilyenkor én is gyerek vagyok megint! Nem nekem kell fözni meg ilyesmi csak mint régen ünnepelni! És ez nekem olyan jó....
Remélem sokáig lesz ez így! Leht hogy most nem értetek egyet de nekem jobb ilyenkor mintha csak mi mostmár öten állunk a fa elött, olyan kevés....az ember, nekem a tágabb családom a család azt hiszem. Másnap szoktunk a párom tesóihoz meg anyóshoz menni, de idén ez is elmarad mert mindenki közölte egy kivételével tölük, hogy sok a gyerekem nekik nincs pézük rájuk! Pedig náluk öt gyerek lenne családostul milyen szép is lenne!

Most gondolkodom hogy mit készítsenek a gyerköceim ajándékba nagyiéknak, dédiéknek, mert nekem nagy szüleim is vannak szerencsére, papa most volt 80 éves! Ezért nem is tudtam Gorsinak mit írni amikor mondta hogy temetésen volt, mert annnyira fájna elveszteni öket.
Volt a TV-ben egy technika különbözö ragasztókkal szalvéta miontákat lehet rögzíteni, gyertyára üvegre ilyesmi. Lehet hogy ez lesz.

Aki üveget fest Andi azt hiszem vagy többiek hogyan, miket festetek az üvegfestös praktikával? Nehéz?

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!
Hááát! Helenka is panaszkodhatna néha Napsinak.
Egyébként mi az 5-diken lakunk és egyszer onnan zúgott le Imhotep. Azt hittem meghal, mert lett egy kis belsõ vérzése és a háta eldeformálódott, de minden negatív lett a dokinál és szépen meg is gyógyult. talán túlságosan is. Kép

Bogáncsi! Remélem Zsófiék jól vannak és élvezték a vágtát! Én egyszer vágtáztam és mondhatom, hogy eszméletlen jó érzés volt. Olyan, mintha repülne az ember. (Mondjuk én még nem repültem. Kép)
A halakat végülis átraktam egy akkora akváriumba, amit már nem tud leverni a cica és nem is tud belenyúlni, mert pont a következõ polcig ér.

Norci! Nekem eddig nem tûnt szakbarbárnak a dokid! Ne aggódj! Vagy te annyira intelligens, hogy észrevedd, ha az. Egyébként meg tartsd meg és mindig mondd el neki, hogy te mit hogyan csinálsz és miért, hátha sikerül "megtérítened". Egy LLL vezetõ mesélte, hogy õ így már direkt váltott több orvost, hogy megtérírtse õket szopi ügyileg. Minden gyerekénél egyet-egyet. Ha szakmailag jó, akkor direkt olyat keresett, akinek még szüksége volt az élõ példára, hogy mûködik ez így is, sõt, így mûködik csak igazán. Remélem nem voltam túl zavaros.

Lányok! nekem annyira de annyira fáj a hátam Helenától. Azt hiszem el kéne mennem kivizsgáltatni, mert lehet, hogy ide-oda vannak csúszkálva a csigolyáim. Kép

Tikk! Márti! Rebi! És Többi betegek! GYÓGYULJATOK!!!!

Menta
menta

Dzsili!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!
Kép
Menta és Helenka jhgh h hzgftr hju Kép
menta

Sziasztok Lányok!

Csak átfutottam a hozzászólásokat, de most csak kérdeznék tõletek:

Volt valakivel olyan, hogy menzesze késett kb. 5-6 napot, majd végre 6. napon kicsi vérzés, de barnás, majd 7.-re beindult rendesen. Aztán menzesz után 12. napra újra kicsi barnás vérzés. Lehet ez a szoptatástól? Dorka most lesz 1 éves, de még elég sûrûn szopik, bár az elmúlt hónapokban is így volt, mégsem zavarodott meg a menzeszem. Tegnap vérzett az orrom. Valami hormonális kavar? Szerintetek menjek orvoshoz vagy hülyének fog nézni?

Várom a válaszokat.
Üdv: zsuzsi
zsu26

SZiasztok!

Nem leszek hosszú, mert Ármin képtelen nélkülem bármit is csinálni Kép SZóval, ma már megpróbáltunk enni is - hát, nem ment valami sok és nem is esett jól, Ármin meg csak szopizna, de azt 24 órán át, megállás nélkül, csak az nagyon fárasztóKép SZóval, még nem vagyunk tökéletesek! Ma megint egész nap émelyegtem, nem tudom, még a vírus vagy a babó miatt-e. De holnap este már megjön András, hurrá!!!!! Kép

Minden beteg gyógyuljon KépKépKépKépKép

Márti+Ármin+Kép
márti

Helena megtanult felülni!!!! Igen érdekes a technikája, de fel tud ülni! Kép
Menta
menta

Gratulálok Helenának!KépKép

Luca "fekvõtámaszozik" és végre visszafordul a a hátára.Kép

Ma volt Réka szülinapi bulija a budaörsi Mekiben.(Kedden lesz 9 éves.) Luca egy szûk órát aludt a tíz rajcsúrozó gyerkõc közt egy 2 székbõl, 2 kabátból és a hordozókendõbõl barkácsolt "kiságyban". Itt lett volna a remek alkalom, hogy megitassuk kólával Kép, végülis holnap lesz fél évesKépKép, de kihagytuk, mert nem volt lángosKépKép.

Átalvott jó északát mindenkinek!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Cory, Beja,
na, teljesen bekrepált a bolygónk. De még apa babrál rajta. Van valahol amúgy a bolygókerekeknek szervíze?

Mindenkinek köszönjük a gratulákat a fogakhoz, de azt hiszem csak egy tört át, a másik csak látszikKép. Mármintha benyúlok a szájába és úgy tartom neki, hogy belássak. Szabad szemmel még egyáltalán nem látható.

Menta,
biztos megértenék, ha a 24-ét csak hármasban szeretnétek tölteni. Utána ott van még 25. és 26. isKép Helennek külön gratula a felüléshez, Hanga is elég fura technikával oldotta meg.

Norci,
remélem, Vili már jobban vanKépKép.

Nyuszimanó,
nagoyn klassz, hogy így fejlõdik Donci.Kép

Henke,
hogy vagy? Ugye jobban?Kép

Márti,
ti is gyógyuljatok meg most már!!!Kép

Tikk,
Hannának is sok-sok gyógypuszkót küldünkKépKép

Cory,
a Horváth Ilona szakácskönyv is nagyon jó, de a Mindmegettén tényleg jók vannakKép A kajás sztorikhoz: Kép

Zafi,
figyeld meg, a szemével sem lesz semmiKépKép.

Bea,
Ajsinak is küldünk gyógyokatKépKépKépKép.

Rebi,
Csengének is gyógyokKépKépKépKép

Hogy mennyi beteg van...Kép

Bogancsi néni,
tetszettek szekrényt venni Tominak? Kép És autósülést? TEtszik a kiskrapeknak?

Dzsili,
nem semmi a család karácson szempontjából...Kép Én is szalvétázok karácsonra. Nézd meg a [url=http://www.kreativhobby.hu" TARGET="_top]http://www.kreativhobby.hu[/url] oldalt, sok érdekes dolog van ott.

Na, megyek boxot nézni, de lehet, hogy inkább alszom, mert nagyon álmos vagyok már. Remélem senkit nem hagytam ki, minden beteg gyógyuljon meg, minden ügyeskedõ babinak: KépKépKép.

Üdv
Szila
szila

Sziasztok!

Tudom kit felejtettem ki tegnap! Bocs!

BSzilvi, Edit!
Igen érdekelnek hozzátáplálás ügyben a tapasztalatok, mail cím a profilomban (Azért én néha itt is meg a hozzátáplálás topicban is kérdezek majd, mert a még tapasztaltabbak véleménye is érdeke, nem mert veletek vagyok elégedetlen Kép )

Menta!
Köszi a dokiról a véleményt, tudod a szakmai részt nem tudom megítélni, de te majd segítesz Kép viszont ami a megtérítést illeti, a világmegváltó szándék már kiveszett belõlem egy ideje Kép
Csigolya, hát szerintem az enyémek sincsenek a helyükön.

Karácsony úgy néz ki megoldódott! Kép Vityám mondta anyóséknak, hogy én évek óta rágom a fülét, hogy szenteste az csak a mienk, de most, hogy itt van Vilike is végképp ezt szeretném, és belementek Kép Kép Kép
Már csak a menüt kellene kitalálnom.
Nekem após vitám volt régebben, de mióta Vilikét vártuk elég jó fej és még valamennyire alkalmazkodó is lett Kép No meg õ is átesett egy szívkoszorúér átültetésen Kép Lehet tényleg a betegség miatt volt olyan amilyen?

Menta! Gratula Helenáank a felüléshez! Kép

Borcsa! Gratula Lucának az ügyeskedéshez és Rékának sok boldog szülinapot! Kép Kép

Szila!
Igen köszi, Vilike tök jól van, csak még picit köhög, de már nem kell porszívózni a nóziját, a tali azért mindig határeset.

Vili képzeljétek egyre ügyesebb, pl. már álmában is forog oldalra, hátra, tök édi. No meg hiszit közben hasra vágta magát a pelenkázón, meg sokszor négykézlábra áll és hintázik, viszont ha lerakom a játszószõnyegre ott sosem csinálja, a kiságyban és a járókában is játék közben is riktán jön rá, hogy a dolgokat pl gurulva is el lehetne érni. Bár tegnap a nagyágyon mikor ott felejtettem a lázmérõt, azért rögvest megindult, csomó játék is volt ott, no az nem érdekelte Kép

Fiúk alszanak, addig fõzök v.mi finomat. Aztán festek Vilinek télapót az ablakra Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Van szekrénye Tominak!!! És autósülése is Kép Kép Kép A szerkényt a Scontoban vettük (Árpád-hídnál) és pénteken szállítják. Az ülést rögtön ki is próbálta Tomi, itthon és nagyon jól elvolt benne. Szerintem lehet, hogy derengett neki valami, hogy végre nem szorítja a pociját az öv Kép
Ma délelõtt elengedtek a lányaink usziba minket apával!!! Olyan jó volt a Lukácsban uszikálni kettesebn (40-esben, mert jó sokan voltak Kép ). Ja, és láttuk Bajor Imrét, õ is úszott. Volt egy nõ, aki úgy nézte, hogy majd kiesett a szeme. Eszméletlen volt, de a Bajor nem zavartatta magát.

Köszönjük Danival a nyelvtani hozzászólásaitokat!!! Mi is azt állapítottuk meg, hogy biztosan elírták az erõt erdõre, és akkor már jó is az izomerõ, izompacsirta és izomláz. De azért az nem semmi, hogy egy nyelvtankönyvben elírják a feladatot Kép

Dzsili: boldog szülinapot Neked!!!

Dani egyébként ma a barátaival és barátnõivel Kép az Állatkertben sétálgat. Mondtam neki, hogy jól nézze meg a rokonokat Kép

Nemsokára jönnek a barátaink vendégségbe, 2 égetnivaló kis kölyökkel. Remélem, nem dõl össze a ház és Tomit sem szedik szét!

pusz mindenkinek
bogancsiék

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Dzsili: karácsony ügyben egyetértek veled! Én is a nagy családi karácsony híve vagyok, bár ebben csak azóta van részem, mióta a fickómmal lemegyünk hozzájuk, mert nekem mindkét szülõm egyke, és mi is csak ketten vagyunk az öcsémmel, aki 18 éves, tehát neki még nincs gyereke.

Zsuzsi: mensirõl: Beszéltem Gyurival errõl a chaten. Õ mondta, hogy addigra kell visszaállnia a normál mensinek, mikor már abbahagytad teljesen a szoptatást, és eltelt 6 hét. Addig tök normális az össze-visszaság, a kimaradás...

Gratulálok Helenának! Kép

"Kis" Lucának gratulálok a forduláshoz Kép

Szila: bolygókerék Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory,
ez az infó a mensirõl jól jött, mert nekem is össze-vissza van, elõfordul, hogy meg sem jön.

Szila
szila

Zsuzsi! Amikor elõször olvastam a kérdésed a menzeszrõl, akkor még nem tudtam, hogy mi lehet, de most, hogy ugyanaz történt ma velem is, mint veled, hát arra tudok gondolni, hogy talán középidõs vérzésrõl lehet szó. Ez akkor van, amikor a peteérés. Egyébként tényleg a szoptatás alatt, sõt még utána is egy darabig tök össze-vissza lehet a "Mikulás-járás", elég sokminden belefér.

Majd még írok, de most Helena azt szeretné, ha inkább vele foglalkoznék.

Menta
menta

Sziasztok!

Hogy vannak a betegeskedõk? Mindenkinek jobbulást továbbra is!Kép

Tali lesz holnap? Tekintettel a betegségekre...
Mi mennénk, de nem szeretnék potyára menni. Ki jön?

Pussz,
Zafi
zafi

Sziasztok!

Zafi és mindenki: tali lesz! Mi megyünk.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Mi még mindig betegek vagyunk. Most már megindult az orra, de estére mindig belázasodik. Holnap megyünk vissza a dokinénihez, remélem nincs szövödménye a dolognak, de eléggé olyan mintha arcüreggyulladása lenne. Kép

Nyuszimanó! Donátnak boldog szülinapot holnap!

Menzesz ügyben nem tudok hozzászólni, nekem teljesen normálisan, napra pontosan jön Hanna születése után 6 héttel óta.Kép ez jó magyaros lett.

Menta! Helena is milyen ügyi már, jól eltelt az idõ.

Márti! Remélem csak a babóca miatt vagy rosszul, mert ez a vírus rettenetes. Ármin jobban van már?

Cory! Nagyon édes Balu. Dehogy mindig van valami szájában!KépKép

Bogancsi! Vendégek elmentek, legközelebb kedd este és szerdán jön még egy adag.

Na dolgozgatok egy kicsit még aztán zuhanás az ágyba.

Holnapra jó talit nektek, már mennénk mi is, de elõbb gyógyuljunk meg.

pussz

Tikk
tikk

Sziasztok!

Cory, menta: köszönöm a megnyugtató válaszokat, kissé elgondolkoztam ezen a barnás vérzésen, ami még ma is tart. Ugyanis pharmatex-szel védekezünk, de eléggé felemásan érezzük magunkat biztonságban. Remélem tényleg hormonális ez a zavar.

Képzeljétek szombat este elmentünk régi baráti társaságunkkal bulizni és hihetetlenül jól éreztük magunkat. Volt házi zenekar, csomó jó fej ember, akikkel lehetett beszélgetni, volt tinci-tánci, na és pia... Persze éjjel 1-re értem haza (a férjemet hagytam még mulatni), Dórikám már 1 órája sírt és anyámék sehogysem tudták megvigasztalni. Ahogy a kezembe vettem, hatalmas mosollyal mustrálta a kisasszony a ruhámat és nyakláncomat, mintha nem is sírt volna idáig. Anyám teljesen kivolt, hogy nem lehetett megvigasztalni, most meg 1 perc alatt kis angyal lett. Ebbõl a tanulság, hogy nem tudjuk éjszakára ismerõsre hagyni Dorottyát, mert ordít. Max. éjfélig mehetek el otthonról (addig alszik egyhuzamban 8-tól, utána 2-3 óránként ébred). Szerintetek lelehet errõl szoktatni Dorkát?

Üdv:
zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

... megint csak röviden, mert jelenésem van ... Kép

Lehet, hogy mi megint nem tudunk menni talira, reggel dõl majd el - de valószínû, hogy nem mehetünk, mert CSenge össze-vissza néha nagyon lázas... aztán semmi... Szegény már úgy fél a kúptól, hogy a pelenkázást is végig sírja (bár hagy ügyködni), és csak akkor hagyja abba, ha már ráragasztom a pelust... arra már rájött, hogy azon keresztül tuti nem kap kúpot... (nem hülye, csak kicsi Kép)
naszóval.. ha mi nem megyünk, akkor is lesz, mert akkor majd cory nyitja a bazárt... Kép

jóéjt... fent már nyöszörgés van .. mindjárt ordítani fog...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

... megint csak röviden, mert jelenésem van ... Kép

Lehet, hogy mi megint nem tudunk menni talira, reggel dõl majd el - de valószínû, hogy nem mehetünk, mert CSenge össze-vissza néha nagyon lázas... aztán semmi... Szegény már úgy fél a kúptól, hogy a pelenkázást is végig sírja (bár hagy ügyködni), és csak akkor hagyja abba, ha már ráragasztom a pelust... arra már rájött, hogy azon keresztül tuti nem kap kúpot... (nem hülye, csak kicsi Kép)
naszóval.. ha mi nem megyünk, akkor is lesz, mert akkor majd cory nyitja a bazárt... Kép

jóéjt... fent már nyöszörgés van .. mindjárt ordítani fog...

Rebi

rebi

miért ment el 2x.... bocsi

Rebi
Rebi

Donátnak nagyon boldog elsõ születésnapot kívánunk!

Henke, Barni, Andris
gesztenye

Sziasztok!

Henke!
Jobbulast nektek!

Dzsili!
En is hasonloakat tudok neked irni mint Bmarti es a tobbiek. Kép Sajnalom hogy igy alakult, de erosnek kell lenned es a ferjed mellett allni, barmennyire is nehez, neki erre most nagy szuksege van. Sajna tapasztalatbol tudom mindezt, nalunk hasonlo volt a helyzet anyu es a nagymamam (a mamanak nogyogyaszati rakja volt, es sajnos tul keson vettek eszre )kozott, anyu meg is segitett a mamanak es ezzel apunak is es nekunk is unokaknak.

Gratula Napocskanak, nagyon ugyesKép

Nyuszimano!
Szerintem jol tettetek hogy elmentetek Doncival akkor az ugyeletre. A ferjem mindig azt mondja: Jobb felni mint megijedni.

BOLDOG SZULETESNAPOT DONCI!

Kép

Rebi!
Jobbulast Csengenek! Sok gyogy KépKépKép

Tikk!
Jobbulast nektek! Sok gyogyKépKépKépKépKép

Menta!
Gratula Helenanak a feluleshez! KépKépKép

Szerencsere Madison mar nem nathas, meggyogyult. Kép Ma voltunk itt egy auto show-n, amit nagyon elvezett, ult a babakocsijaban, mindenkire mosolygott es aki hozzaszolt annak sutott pogacsat a kezecskeivel. Nagyon aranyos volt Kép

Andysj
andysj

[color=#0077aa]
Kép
Mi meggyógyultunk, és megyünk talizni!
Réka köszöni a jókívánságot! Luca meg a gratulációt! KépKép
Aki még beteg, kövesse gyorsan Luca példáját!!KépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!
Nyuszimano!
Nagyon boldog szulinapot kivanok Donat babanak! Kép Kép
Majd szamolj be, hogy telt a nagy unnepseg! Mit szolt hozza Donci stb. Kép
Orulok, hogy Doncinak nem lett semmi komoly baja. Ijeszto lehetett a sipolo hang, az tuti! En is rohantam volna vele az ugyeletre! Kép
A vervetelrol itt is nagyon pozitiv tapasztalataim vannak. Itt sem kell varni, kedvesek, segitokeszek es mikor terheskent voltam vervetelen az elsonel eleg sokat vettek - kicsit szedultem. Egybol kerdeztek, milyen juice-t kerek. Mondtak, hogy ledolhetek ha akarok, vagy csak maradjak meg ulve egy ideig. Kulonben minden vervetel utan par percig meg ott kell maradni, es ha minden rendben utana mehetek.
off: elkuldted mar az emilt? mert meg nem kaptam meg...

Dzsili! Ahogy vegigolvastam a hozzaszolasokat teljesen egyetertettem a tobbiekkel anyos ugyben. En is csak azt tudom ismetelni, hogy kitartas es lebegjen a szemed elott, hogy a ferjed es a gyerekeid erdekeben erosnek kell lenned!

Marti! Remelem, mar teljesen meggyogyultatok! Visszajott Armin etvagya? Te hogy vagy?

BMarti! Hogy sikerult a furdetes Laci nelkul?
Ja, meg a tisztabatetelhez: nalunk is elofordul, hgoy barmit adok Dani kezebe az a foldon landol es o csak rugdos es egyre inkabb begurul, hogy nem fordulhat hasra, nem maszhat el. Ilyenkor neha segit ha enekelek neki vidam dalokat vagy kicsit hulyeskedek vele (vmilyen vicces arcot vagok vagy pl. amikor be akartam kukucskalni az orraba, hogy el van-e dugulva annyira tetszett neki, hogy elkezdett ezen nevetni es azt is elfelejtette, hogy o eppen atfordulni akart.... Kép

Danimama
danimama

Sziasztok!

Donátnak nagyon boldog szülinapot! Kép

Betegeknek még mindig jobbulást! KépKépKép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Megint itt. Elég rabszódikus vagyok! Van amikor semmi kedvem egy sort sem írni.

Donátnak Nagyon Boldogat!!!!Kép

Karácsony :
Mi a Szent estét itthon töltjük (most már négyenKép) És az azt követõ napokat osztjuk fel.Van ahol ebéd van ahol vacsira megyünk.Apóspajtiéknál egész nap vagyunk , mert ilyenkor ott az összes sógór is.Három is van belõle.
Már nagyiparban készítem az ablakra a matricákat.

Blankám aki szerdán lesz fél éves , megkóstólta az almát és nem is fintorgott.Na azért nem nyelte , mint az a bizonyos kacsa azt a bizonyos nokedlit , de kezdésnek nem volt rossz.

Irigyellek titeket a hétfõi talikért , de Gergõm (3,5 év) nem igazán csípi az oviba alvást és így elég lehetetlen kimozdulni.Hél egyre kell menni érte,pedig már csüt.,pénteken ott aludt , de mára meggondolta magát.Kép

Borcsa!
Luca nagyon ügyi!

Kicsit off. de nem tudja valaki hol kapok kapszlit? Ez az a kis fodros papírka amibe a mignonokat is teszik. Annál kissebb kéne és szép színesek , mert bon-bonokat fogok gyártani karácsonyi ajándéknak.

Norci!
Hogy van Vili?
Mi holnap megyünk az öt hónapos oltásra (ami késik az eljön Kép)Lehet , hogy az agyhártya oltást is megkapja , ha anyu ma megveszi.

Mennem kell , Blanka riadót fúlt!

Pusza mindenkinek
Kanga és a Zsebibabák
Kanga

Sziasztok!

Donci boldog születésnapot! Kép

Jó talit, írigy vagyok érte.
Vilikém most nagyon bealudt, remélem nem beteg megint, csak jó napunk van.

Most apa lett beteg a változatosság kedvéért Kép , de legalább itthon van velünk. Én meg olyan vagyok mint egy rossz kórházi nõvér, körbeszaladok a fiúk közt a lázmérõvel, egyiküknek adom a köptetõt, másiknak fõzöm a teát.

Kanga!
Köszi jobban van Vili. Majd megy a e-mail is még ma fogrovos ügyben, megígérem.
A mini talit megtudjuk úgy oldani, hogy mi megyünk mondjuk v.melyik délután, és akkor neked nem kell két gyerekkel végig caplatni a városon?
Amúgy hétfõi talira odajöhettek szerintem fél egy után is Gergõstül nyugodtan Kép

Végül almával kezdtétek a hozzátáplálást?
Mi vettünk HIPP almalét, hogy no jó hátha tényleg jobb lével kezdeni, vagy jó lesz a pépet hígítani, de szerintem annyira édes, hogy én azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy tényleg cukor nélkül készült, viszont Vilinek ízlett.

Ha nem haragszotok megint lenne egy kérdésem hozzátápálás ügyben:
Elvileg úgy tervezem, hogy nem rizs, hanem krumpli alapu pempõket gyártok, de majd ha eszik Vilikém többet is és pl. nem vagyunk itthon akkor jól jön a kész bébiétel is, vagy pl. ha olyan gyümit akarok adni, aminek nincs szezonja. Megnéztem viszont az összetételét pl. a hipp alam-õszibaracknak, vagy a sütõtök-almának és az mind rizs alapu. Nyugodtan adhatom majd, attól függetlenül, hogy én itthon a krumplit preferálom?

Ha hozzátápláls ügyben untok itt, nyugodtan szóljatok rám!

Munkaügyben pedig ügyesen drukkoltatok! Kép Megkapom a többit is, már csak Vili maradjon ilyen álomszuszi Kép

Sziasztok:
Norci
norci

Donátnak nagyon nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
Kép

Norci! 4-5 napig minden nap egy picikét Vilinek rizst valamilyen formában, hogy kiderüljön nem allergiás-e rá (nem valószínû, mert a rizs egy nagyon hypoallergén étel) és aztán nyugodtan adhatod majd a bébiételeket.

Menta és Helenka
menta

Ja! Azért hóesés, hogy tudjatok szánkózni az új gyönyörû kardigánban!
M.
menta

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot Donátnak! Kép

... mi nem talizunk éppen Kép... reggel dokinál voltunk... hát hogy mennyien voltak... a betegrendelésrõl át az egészségesre (mert az már negyed órája ment volna)... aztán ott is még a picurok, akiket oltottak, közben Csenge már szétszedte a rendelõt - szó szerint.. vmi csavarral a kezében mentünk be a dokihoz, de nem nagyon tudom, honnan szerelte le... A kisasszony nem látszik különösebben betegnek, de ma éjjel is belázasodott... de már nem nyúztam kúppal, mert sikítófrászt kap tõle... és így is lement simán a láza... Úgyhogy most beutalót kaptunk UH-ra, meg laborra, nehogy vmi lappangó vesefertõzése legyen, és attól lázasodik be olyan rapszodikusan... Tuti utálni fogja, és a végén kiderül majd, hogy az egész tényleg a fogai miatt van (nemsokára kint van újabb 2, és utána szerintem egy kis nyugi lesz) ... De inkább menjünk potyára a vizsgálatokra, mint hogy vmi baja van, de nem vettük komolyan ...

Szóval velünk ez van ...

Többi gyengélkedõnek sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKépKép...

... kihasználom, hogy alszik, és visszapakolom a ruhákat, amiket a "nagybeteg" fél pillanat alatt kirámolt...

Rebi

rebi

Sziasztok!

Panaszkodni jöttem, hátha köztetek lesz, aki megért engem. Jaj, nagyon kiborítottak a hétvégén... Kép
Hoszzúak az elõzmények, megpróbálom tömören megfogalmazni, dehát, nem ez az én erõsségem... Kép Szóval nekem a terhesség elõtt is bõven voltak cicijeim, 75D méretû melltartót hordtam. A helyzet 80F-re fokozódott a szoptatás miatt, ami engem már nagyon zavar. Úgy érzem, hogy megbámulnak az utcán, mint egy torzszülöttet. Ne írjátok azt, hogy mások egy vagyont fizetnének azért, hogy az õ cicijük is percekkel elõttük érkezzen, mert ez már messze nem szexi. Kép Szóval zavar, na, ez a lényeg. Mindehhez jött még néhány felszedett kiló, ellazult hasfal, szóval nem vagyok éppen csúcsformában.
Amióta Lacika megszületett, szinte semmi ruhafélét nem vettem magamnak, viszont még a kismamaruhák se érnek be mellben. Itthon jó nagy méretû pólókban és szabadidõruhában járok, ki meg nem nagyon mozdulok. Na, most kaptunk egy meghívást a férjem munkahelyén szervezett mikulásnapi bulira. Illetve hát Lacika kapta, de õ még nem mehet nélkülem. Kép Szóval nincs mit felvennem, ez az örök nõi baj ért utól. Van egy jó kis lapszoknyám, az oké, de mit veszek fel hozzá?! Itt a remek alkalom, kell nekem egy szép új pulcsi. Vékony anyagú kötöttet gondoltam, valami olyat, ami nõies és a sportos határán mozog, jó kis bõ, laza, és kb. csípõig ér, szóval ápol és eltakar. Na, ahogy én elképzeltem... Kép Laci egy hõs volt, leközdötte a tömegiszonyát, és elvitt szombaton plázázni. Végigjártam a Duna Plázát, és már félúton megomoltam. Utálkozva nézegettem a se szép, se csinos, ámde rendkívül egyedi és exrtavagáns förmedvényeket, közben egy halk hang szûkölt a lelkemben, hogy jaj, ilyen öreg vagyok, már el se tudom képzelni, hogy egy most divatos darabot fölvegyek?! Kép Késõbb némi lelket öntött belém, hogy a Budmil boltban három olyan pulcsit is láttam, amit boldogan tudnék a szekrényemben, dehát mindhárom kék-fehér színû volt, ami q..ra nem illene a zöldes-barnás lapszoknyához. Végül a Dr.Jeans-ben találtam meg álmaim pulóvereit, jónéhány színben és fazonban finom anyagú, nemesen és rafináltan egyszerû, elegáns és nõies darabokra akadtam. Igaz, nem azok a kimondottan bõ fazonok voltak, de arra gondoltam, hogy egy Bellinda pocitartós-fenékemelõs harisnyával azért még felvehetnék én egy passzosabb pulcsit is, hátha abban mégis szexinek hatnának a gigacicik. Kiválasztottam 3 különbözõ fazonú krémszínû pulcsit, és megkérdeztem az eladócsajtól, hogy tudna-e belõlük L-es méretet adni. Mire õ enyhén gunyorosan végigmért, és közölte, hogy nem hiszi, hogy AKKORA lenne belõle, de azért megnézte, és közölte, hogy a három fazon közül egybõl van L-es, de az se krémszínû, hanem fekete. Felpróbáltam, majdnem szétpukkand a cicijeimen, szóval hiába is lett volna a krémszínûekbõl L-es. Viszont megláttam vállfán lógó pulcsik között XL-eseket. Igaz, azok vastag fonálnból kötött bumfordi jószágok voltak, de XL-esek! Gondoltam, milyen buta vagyok, majdnem kikullogtam, hogy nincs L-es, azt meg meg se kérdeztem, hogy nagyobb van-e. Visszamentem, megkérdeztem ugyanazt a bigét, mire õ "kedvesen" közölte, hogy azok férfi pulóverek, és nõibõl EKKORA nincs. Kép Ehhez az ekkorához megint végigmért, mint egy különösen gusztustalan oszladozó bálnatetemet. Porig alázva elkullogtam, mondtam Lacinak, hogy akkor mostmár menjünk, és hõsiesen kibírtam bõgés nélkül az autóig... Kép Hát, így nem lett szép új pulóverem... Kép De már kedvem sincs kimozdulni, emberek közé menni... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Szia Menta!

Sokszor én is úgy érzem, hogy a csigolyáim egyáltalán nem a helyükön vannak, és az egész hátam fáj. Orvoshoz fordulni azért nem mertem eddig, mert attól tartottam, hogy kinevetnének egy ilyen panasszal. De ha szerinted ez létezhet, akkor talán mégse vagyok zizz. Ha tudsz olyan orvost, akihez lehet fordulni ilyen panasszal, örülnék, ha megadnád a nevét, címét. Ja, és ha te elmégy, akkor írd majd meg a tapasztalataidat! Csontkovácsra nem gondoltál? Persze abból is megbízható kellene, mert nem örülnék, ha valami önjelölt "gyógyító mágus" eltörné a derekamat...

Helenánek gratulálok a felüléshez! Hogyan csinálja? PiciLaci csak felállásból tud visszaülni, tehát ha le akar ülni, akkor elõször feláll. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BOLDOG SZÜLINAPOT DONCI!

BMárti és PiciLaci

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Hú, most nagyon le vagyok maradva, majd késõbb olvasok csak.

Boldog születésnapot kívánunk Hannának és Doncinak!Kép Kép Kép

Menta
Köszi, hogy átmásoltad a hirdetést, már el is vitték a pelenkát.Kép

Enyhén szólva lestrapált vagyok ma. A talin gyakorlatilag ledobtam az ágyra Petit, késõbb ráültem Lucára, itthon meg bõgtem egyet. Apa látva ezt az állapotot, elintézte a bébiszittert estére, úgyhogy megyünk lazulni.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Donatnak nagyon boldog szülinapot kivanok!Kép

A betegeknek jobbulast!Kép

BMarti!
Ami az eladot illeti,jo nagy szemét volt.Bocs a szoért,de hirtelen szohoz sem jutottam,amikor elolvastalak és még most is keresem a szavakat.
Ezek utan nem is csodalom,hogy elment a kedved mindentôl.
Az ember elsôre közhelyeket tudna mondani,hogy nyugodtan menj emberek közé,meg biztos megtalalod a megfelelô pulcsit,a méreteiddel pedig ne is foglalkozz!De hat gondolom ez téged nem igazan nyugtatna meg.
Nem én vagyok a szavak embere,remélem a többiek majd szebbeket irnak majd neked,amitôl majd jobban érzed magadat.Csak azt tudom mondani,hogy megértelek és remélem el azért sikerül elmenni a télapo bulira.Megalazva ne érezd magadat,sôt!!!

Velünk nem sok minden történik.Riki nagymamazik.Kapott egy csomo szép szines könyvet,amiket nagyon szeret.Kapott szines fa épitôkockat is,amit egyenlôre csak egymashoz ütöget.Remélem a kezét nem fogja összecsapni vele.Kép

Tegnap bementem a parommal megnézni az elôadast.Bar mar lattam egy joparszor,de kikapcsolodas képpen gondoltam ez is megteszi.Riki szépen aludt,nem is volt gond,amig haza nem értünk.Kb 2 orat hagyott is aludni,hajnalban pedig kétszer is sirva ébredt.Akkor meg 1-1 orat sikerült aludnom.Kép
Hat ilyen idôk jarnak most felénk.Remélem hamar kiderül,hogy mi az oka.

Edit
edith16

Sziasztok!

Hát, legelõször is nagyon boldog egyéves szülinapot kívánunk Doncinak!!!!!!!Kép

Kép

BMárti,
ne keseredj el, nem éri meg. Én is úgy vagyok, hogy a szülés után annyi kg voltam, mint elõtte, de aztán a szoptatás alatt simán 8-9 kg felugrott rám, úgy, hogy észre sem vettem. Kb.2 hete álltam rá egy mérlegre, és a szívroham kerülgetett.Kép De komolyan. Utána alig bírtam megszólalniKép. Annyira komolyan érintett az eredmény. Önmagában nem annyira vészes, de énhozzám képest igen. Szép, igazán nõcis cuccokat sajna én sem tudok még felvenni, de amint vége a szoptatásnak, szigorú fogyókúra lesz meg torna. Bár most is tornázok idõnként, de hát az nem olyan. És nyárra igenis karcsú szeretnék lenni megint.
Ami pedig a kimozdulást illeti, épp ezért én sem szeretek nagyon kimozdulni, de mindig ráveszem magam, és a végén mégiscsak jól érzem magam. Összehozhatnánk egyszer egy depiûzõ minitalit is ám.

Edit,
már a múlt héten akartam írni, csak megfeledkeztem róla. Hanga egy kólásüvegen egyensúlyozott (közben az asztalt fogta azért), szerinted van esélyeKépKép?

GOrsi,
irigyellek egy bébiszitterért, én is kimozdulnék már itthonról nagyon. Csak sajnos apának most "annyideannyi" munkája van, hogy ez fizikai képtelenség.Kép De azért ami késik nem múlik.Kép

Pusz
Szila és Hanga
szila

Sziasztok!

Egy gyors kérdés! Az normális, hogy liláspirosat pisiljen délután egy baba, aki céklát ebédelt? Azt már hallottam, hogy a székletét el fogja színezni, de hogy a pisijét is?! A céklától lehet, vagy kezdjek aggódni?

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Donci nagyon boldog szülinapot kívánunk!Kép Kép és sok-sok havat a szánkózáshoz.

BMárti: ismerem ezt az érzést, pedig én ilyet sovány egyetemista koromban tapasztaltam. Ez nem a méreteknek szól, hanem az eladó unintelligenciája és üzleti érzéke ennyire "kifejlett". Emlékszem, mikor bölcsész egyetmistaként bementem egy plazaba, úgy néztek rám, mint egy leprásra. Szóval ne szomorkodj, igaz az embernek rosszul esik az ilyen bánásmód, de nem szabad ezzel foglalkozni. Csak tudd, csak rossz szabású ruha létezik!Kép
Engem pl. nagyon idegesítenek ezek a kis cica-mica eladók, ezért szeretek inkább nagyáruházban vagy pedig kis családias butikban vásárolni, ahol nem méregetnek, és fesztelenül próbálhatok, akár gyerekkel is. Pl. legutóbb úgy vettem magamnak pólót, hogy a próbafülkében megszoptattam Dorottyát, persze az eladók megengedték és közben saját szoptatós élményeiket meséltékKép. Szóval ne sirdogálj, legközelebb, ha ilyen bunkóval találkozol, azonnal fordulj sarkon egy odaillõ megjegyzéssel.

Gorsi, Szila:
mi is hulla fáradtak vagyunk, ezért is mentünk el bulizni szombaton, ennek az lett a hatása, hogy most még fáradtabbak vagyunk, igaz azzal a tudattal, hogy szombaton jót buliztunk Kép Kép Szóval öregszik az ember, amit régen bírtunk most már nem megyKép Nem tudom a szinglik hogy bírják, de isszonyú fárasztó ennyi idõsen állandóan bulizni, kocsmázni, programozni... Vagy csak én kezdek anyásodni?

Üdv:
zsuzsi
zsu26

BMárti!
Szerintem sem keseredj el! Azért se!!!
Nekem a hasam nagy.Napjában többször is megkérdezik , hogy babát várok e. Mire én szemlesütve közlöm , hogy már van babám , fél éves csak nagyon nagy volt a pocakom és nem megy le. Mire elmésen közlik , hogy tornával lehet a gondon segíteni. Köszi , de bõven eleget lótok-futok a két csemetével , pláne hogy a nagy rossz , mint a kisördög.
De ilyenkor az ember érzékenyebben is veszi az ilyen kis "plázacica" eladókat. Fel a fejjel Picilaci biztos imádja a "gigaciciket"!!!Kép

Nekünk két hete elzárták a gázt a házban. Ez nagyon jó , mert így még melegvizünk sincs.Kép DE lehet , hogy holnap már lesz , mert ki van írva , hogy reggel jönnek visszaszerelni az órákat.
De legalább nem kell fõznöm , mert arra be vagyunk fizetve. Mi is a Cory által említett ala gasztroyallal kezdtük , de hamar váltottunk. A mostanival meg vagyunk elégedve.Legkésõbb délre itt is van.

Norci!
Azért lett alma az elsõ , mert annyira kinézte apa szájából a hétvégén , hogy gyorsan reszeltem neki.
Mail ideért , köszi!!!
A minitaliban benne vagyok!Kép
Gergõvel nem akarok menni a hétfõire , mert õ már nagy és egyhuzamban azt kéne néznem , hogy kit seper el.
Azt beszéltük az óvónénivel (legalább 8 évvel fiatalabb nálamKép) , hogy ezen a héten hagyjam csak bent , mert szerinte a hét végére nem lesz gond az alvással. Ma is csak reggel volt sírás , délben szépen lefeküdt és szunyált.

Minden betegnek jobbulást ! Hplnap már végre én is elmegyek , mert már több , mint 3 hete szenvedek.
Jó éjt !!!

Kanga
Kanga

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?