Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Évi!
Nagyon örülök, hogy írtál :!: :!: :!:
Minden elismerésem nagyon csini kismama vagy, ha nem ismernélek el sem hinném, hogy a negyedik gyermekeddel is ilyen csini tudtál maradni!!!! :D Aztán további elismerésekkel halmozlak, hogy három gyerkőc mellett ennyi erőd van és biztos vagyok benne, hogy mindent meg tudsz oldani majd ha megérkezik Noémi! Vivi biztos rengeteget fog segítni a picur körül!
A baba miatt meg ne izgulj, ha kibújna sem lenne már semmi baj, hisz tudod Norbi is ilyenkor bújt ki! :lol:
A szemüveggel egész jól haladunk, bizok benne, hogy ez egyre jobb lesz és hamar kinövi ezt az egészet!
Az az igazság, hogy Norbi és Gigi most kezdik felfedezni egymást a bölcsibe! Norbi hamarabb kinyílt ott mint Gigi, Gigi most kezd nyiladozni és játszani a többiekkel. Az én fiacskám folyton csajozik, mindig sorolja , hogy ki tetszik Neki és többnyire a rossz kislányok felé húz! :?
Ajándékok nálunk az autó, motor, vonat és minden ami ezzel kapcsolatos! Na azért a mamáktól kap valami kézségfejlesztős cuccot is, de apa meg én megmaradunk a kedvenceinél!
Nagyon drukkokok Neked, hogy a szülés körül minden rendben legyen és hogy utánna is minden simán menjen :!: :!: :!: És sok-sok kitartást mindenhez :!: :!: :!:

Melinda!
Pont tegnap írtam neked a szopiról, meg hogy mi lesz ha már nem kell Norbinak, hát képzeld ma volt az első reggel, hogy nem kérte és a nélkül ment el a bölcsibe! Tegnap este kérdeztem a ciciről és azt mondta, hogy már nem jó, nincs nagyon benne, kérdeztem, hogy akkor nem fogod kérni reggel és azt mondta, hogy nem és be is tartotta! :lol: Úgy tűnik itt a vége! Hiányozni fog, de nagyon örülök Neki, hogy magától hagyta abba és nem kellett semmi cselt bevetnem! Az az igazság, hogy így könnyebb is lesz a munkába való készülődés, hogy nem kell még cicizésre is felszámolni plusz időt! :)
Tényleg Marci azóta sem iszik tejet vagy kakaót vagy ilyesmit? Mert Norbi a bölcsibe megissza a tejeskávét, de itthon hallani sem akar róla, csak a tea jöhet számításba!

Írjatok!!!!!!!!
Ti is várjátok már a karácsonyt??? Mert én nagyon!!!!
VAlami egyszerű és nagyszerű karácsonyi husi receptet tud valaki???? Nálunk többnyire hal van szenteste, de azt nem nagyon szereti Norbi, meg Apa!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Megint csak rohanásban, de szerettem volna ha tudjátok, hogy még élünk. :lol: :lol: :lol:
Külön nincs időm írni mindenkinek, remélem nem utáltok ezért.
Minden visszatérőt puszilok, és örülök, hogy megint gyarapszik a létszám.
Melinda Neked külön sok- sok puszi, és kitartás, remélem Benike hamarosan megbékél a szopival.
Évi Neked is minden jót, nagyon csini vagy, és szorítok, hogy minden simán menjen.
Írd meg, hogy milyen receptre gondoltál, süti, vagy kaja, talán van egy két ötletem.
Györesz kérdésére válaszolva, én szoktam göngyölt pulyka, vagy pipi mellet is csinálni, és edddig nagyon bejött.
Persze van mellette hal is de nálunk sem szereti mindenki.
Borlevest csinálok, salátákat, halat, husit, és vacsi után jöhetnek a sütikék, és a forró puncs.
Ha valami érdekel írjatok, akkor leírom a receptet.

Köszönöm az érdeklődést, apukám jól van, már levették a gipszet és a kötést, jár gyógytornára, mert még nem mozog valami jól a keze.
De azt mondták, hogy rendbejön csak kell egy kis idő.

Mi jól vagyunk, apa dolgozik ezerrel, én meg rohangálok, sütök, takarítok, intézkedek....................
Gyerekekkel minden oké, Lilike egy tündéri kis boszorka, gyönyörűen beszél, mondókázik, már majdnem teljesen szobatiszta, és olyan mint egy turbó egér.:lol: :lol: :lol:
Bogikám kis dacos, még mindíg, de már kezdem megtanulni, hogy kell kezelni.Különben meg nagyon ügyes az oviban, jár népitáncra, és zeneovira, és mindenhonnan csak a dícséretet hallom.
Nagyon büszke vagyok rá.
Hát ennyit rólunk.
Most megyek mert díszítem a mézeseket, míg Lilike alszik.
Teszek fel képet az elkészült sütikről, mert én csak csurgatom a nyálam, még mindíg. :lol:
De haladok szépen a fogyival,már jó rám a régi csini télikabátom amit a szülések előtt hordtam.
Mindekit sokszor puszilok,Saxi

Kép
Kép
Kép
Kép
saxi

Sziasztok!

Készen vagyok a mézesekkel, gondoltam benézek még pár szóra.
Ami lemaradt az előző levélből:

Melinda, a fiúk gyönyörűek, és olyan jó látni, hogy Marcika mennyire szereti a tesóját.

Györesz, csak ámulok, hogy milyen nagylegény lett Norbika.
Igazán aranyos a szemüvegben, megzabálom milyen kis hős.

Gigi, a kandalló gyönyörű, hasonlót építettek a nővéreméknek is.
Nekünk egy hordozható kandallónk van, de én ezt is imádom, nagyon hangulatos, tud lenni, mikor lobog benne a tűz.

Na ennyire futotta az időből, felébredt Liliána.
Még felteszem a képet a frissen díszített mézesekről.
Puszi, Saxi
Kép
saxi

Sziasztok!!!

Olyan jó, hogy végre beindúlt itt az élet!!

Évi :D
Örülök, hogy írtál!!! Remélem nem gond, hogy pletykáztam rólatok! :wink:
Ajándék: Oli tőlünk Thomast kap. Az elektromos darus szettet vettem meg neki meg egy víztornyos kiegészítőt. Vonatai már vannak. Meg még egy gumi ugráló lovacskát kap. Én úgy szoktam csinálni, hogy egy értékesebb ajándékot kap. A család többi részétől is kap egy csomót, úgysem tudná kiélvezni az összeset. De nálatok három (jövőre meg már négy) gyereknek kell ajándékot venni, ami elég húzós dolog. És a családdal is előre megbeszéltem, hogy Thomas is lesz az ajándékok között.Olyan sok részből áll, hogy úgysem vennénk meg neki az összeset. Anyósom nevében is én vásárolok..... Vettem egy 110 cm magas elektromos darut és egy lepke fújó elefántot. Utóbbival nagyon sokat játszott a kis barátnőjénél. (olyanokat röhögtek közben, hogy már mi is majdnem leestünk a székről :lol: )
Ugye értesítesz ha Noémi leányzó kibújik???? Olyan sokat gondolok rátok!!!!! Anyóst fogd be egy kis házimunkára!!!
Olikám este itt ült és egy csomószor meg kellett nézni a fényképedet!!! :D

Saxi :D
Ja illyen segítőkkel nem nehéz guszta sütiket csinálni!!! :wink: Engem a mézeskalács díszítése érdekelne. Miből csinálod és mivel viszed fel a sütire??? És egy nagyon amatör kérdés: :oops: sütés elött vagy után kell díszíteni??? Ja és még érdekelne a puncs receptje is!!!!!!!!
Olit Lili is elbűvölte!!! Van izlése a gyereknek!

Györesz :D
Már én is várom a karácsonyt. Ma megvettem az összest ajándékot. Igaz anyós még kimaradt. Selyem ágyneműhuzatot néztem neki. A legolcsóbb 16000 Ft!!!!!!! :shock: :shock: Ami egy párna és egy takaró huzatot tartalmaz. És hát egy nem elég, legalább két garnitúra kell......... Úgyhogy mondtam a Viktornak, hogy találjunk ki valami mást, mert baromi drága és valahogy olyan kevésnek tünne, ha csak ezt adnánk.
Nálunk is rántott hal szokott lenni. Most már viszont kell mást is csinálnom mert Olival halat enni......... :? Engem is érdekelne valami jó kis husis recept. Bár Viktor liba combot szeretne enni.
Nincs valakinek hagyma leves receptje??????

Ma ismét szingli lettem!!!!! Kedvenc férjem éppen Kína felé tart. :twisted: Úgyhogy minden rám marad. Bár épp azon gondolkoztam, hogy ha itthon lenne, akkor is én csinálnék mindent........ :?
Szombat délelött készülönk Olival a Mikulás gyárba. Viszünk ajándékokat a rászoruló gyerekeknek és aztán sétálunk, motorozunk a ligetbe. Nem jön esetleg valaki????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megint csak rövid bekukk-ra van időm. :oops:

Györesz!
Norbi a tapasszal-szemüveggel is nagyon-nagyon aranyos! :D

Melinda!
Sajnálom,hogy Beni így megtáncoltatja az idegeidet és teljesen megértelek.Remélem ez csak átmeneti időszak.
Sajnos Patrik még mindig legalább 1x ébred éjjelente,van,hogy többször is.Elvétve azért akad átaludt éjszaka. :cry:

Gigi!
Irtó jó a kandalló.Ruszlánnak meg sem mutatom,mert azonnal besárgul... :lol:

Évi!
Örülök,hogy írtál! :D Nagyon szorítok Nektek!

Saxi!
Imádom a csajaidat! :wink:
Hmmm...nyami,azok a sütiköltemények....

Mica!
Hajrá Gyuszkó-Zolcsi miniöcsi! :wink:

Karácsonyi hangulatom zéró,készülődés szintén.
Lehet,hogy későn,de kérnék 11 és 14 óra között drukkokat a vizsgákhoz!(egészségpedagógia és informatika).Köszi!!!!

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Saxi!
Hűűűűűűűű ezek a sütik! Annyiar ügyes vagy! Na és a lányok is! :lol:
Engem érdekelne az a göngyölt pulykahusi!

Gigi!
Ez az elefánt lepkefújó nem egy társasjáték?
A selyem ágynemű tényleg nagyon húzós! :shock:
Én szoktam csinálni hagymalevest és szívesen leírom, de az arányokat nem tudom pontosan csak úgy szemre szoktam, viszont borzasztó egyszerű! Szóval hagymát (én úgy szeretem ha jó sok van benne, multkor egy egész kis adagba raktam 4 nagy fej hagymát) karikákra vágom és megdínsztelem, aztán még fedő alatt szoktam párolni, hogy teljesen puha legyen a hagyma! Közben egy másik fazékba húsleveskockából (marhahúsleveskockával a legfobb) levest csinálok. Ha már jó puha a hagyma akkor megszórom lisztel és világos rántást csinálok majd felöntöm a húslevessel és forrásig főzöm! Tálaláskol lehet reszelni bele sajtot és piritóssal szoktam enni! Nagyon-nagyon finom!!!!

Kata!
Megy a drukkkkkkkk!!!!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok :D

Kata :D
Egy rakat kaki megy, így utólag!!!! Elképzeletem sárga Ruszlánt!!! :lol:

Györesz :D
Köszi a receptet!! Meg fogom csinálni. Próbáltam már egyszer , de abba kellett fehér bort is rakni és olyan pocsék lett, hogy lehúztam a wc-n.... És azóta is csak olyanokat láttam amiben van bor, azt meg én nem szeretem.
A lepkefújó nem társas. Egy elefánt fej, az ormányán fujja ki a lepkéket (vagyis lepkéknek csúfolt valamit) és lepkehálóval kell elkapni. Négy háló van hozzá így többen is tudnak vele játszani. Most már csak egy csomó elemet kéne vennem mert ha karácsonykor derül ki, hogy egyik játékhoz sem adnak, akkor Olikám kardjába dől. :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

A mézeseket sütés után kell díszíteni.:)
Máz:
25dkg finom porcukor, 1 tojás fehérje, pár csepp citromlé, vagy rum.
Egy zacsiba töltöm bele, és egészen pici lukacskát csinálok a sarkára.
Lazán nyomva a zacsit tudod díszíteni.
Ne lepődj meg először úgy fog tűnni, mintha nem tudná felszívni a fehérje ezt a mennyiségű cukrot, de lassan kevergetve szépen felolvad.
Puncs:
1l félédes vörösbor
2dl earl grey tea
2dl narancslé
1dl rum
cukor, fahéjrúd, szegfüszeg, citom héja, ízlés szerint.
Felforralod, és máris iható.
Nekem van ilyen mécsessel működő melegen tartó álványkám, amire ráállítom a hőálló tálat, és így egész este van forró puncs az asztalon.

Kata!

Köszönjük a dícsérete, aranyos vagy.
Fénypostával küldök kóstolót.:)

Györesz!

A husiszeleteket, kiklopfolod vékonyra,sózod, borsozod, rásimítod a tölteléket és feltekered, fogvájóval rögzíted a szélét.
Töltelék:
Pulyka vagy csirkemáj, (pépesre törve)
5dkg füstölt szalonna (apróra vágod, és kisütöd a zsírját, ezt is hozzákevered a töltelékhez)
3 zsemle (beáztatod a tejbe, majd kinyomkodod)
áztatáshoz egy kis tej
2 kis vöröshagyma (a szalonna zsírján megpárolod)
só bors
pirospaprika
majoránna
1 csokor petrus zöldje(apróra vágod)
2 egész tojás

Ezeket jól összedolgozod, megtöltöd vele a husiszeleteket.
Beteszed egy olajozott, tepsibe, öntessz alá egy dl húslevest vagy vizet, letakarod fóliával és kb.40 percig sütöd, aztán leveszed a fóliát és szépen megpirítod.
Vigyázz csak rövid ideig nehogy kiszáradjon!!!

Most rohanok, puszilok mindenkit, Saxi
saxi

Gigi!

A hagymalevest lehagytam, bocsi!

Francia hagymaleves
Hozzávalók:
4 fej közepes vöröshagyma
1 evőkanál olaj vagy vaj
1 liter víz
2 erőleves kocka
1 evőkanál liszt
csipetnyi őrölt feketebors
10 dkg trappista sajt
2 szelet pirítóskenyér

Elkészítés: A hagymát félbe vágjuk, majd 2-3 mm széles csíkokra szeljük. Az olajon vagy vajon megfuttatjuk (ne legyen ropogós, piros), rászórjuk a lisztet, átfogratjuk, és azonnal felengedjük a vízzel. Rögtön beletesszük a leveskockát, és 20 percig főzzük közepes lángon. Őrölt feketeborssal tetszés szerint ízesítjük. A kenyeret megpirítjuk, és apró darabokra csipkedjük (vagy pici kockákra vágjuk). A tányér aljára terítjük, a finomra reszelt sajttal megszórjuk, és rászedjük a forró levest.

Jó főzöcskét, Puszi, Saxi
saxi

Látom Györesz is leírta, na most aztán főzhetsz, van recept bőven. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saxi

Saxi :D
Köszi! Ma délután megsütjük a sütit és kidíszitjük.......... Már ha még ma elalszik Olivér.......... :evil:

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Na elbeszélgetek magammal......... :?

Györesz :)
Milyen volt az első nap a munkahelyeden?

Saxi :)
Megsütöttük a sütit. Olikám nagy segítség volt. Tegnap nem aludt semmit, úgyhogy nekikezdtünk. HÁááát.... barom kemény. Valahol azt olvastam, hogy be kell tenni egy dobozba, egy szelet kenyérrel és akkor megpuhul. Talán, mintha........ :shock:

Szombat délelött elmentünk a Mikulás gyárba. Vittünk két nagy szatyor játékot. Nagyon hangulatos volt. Ittunk forró csokit. Sőt, kint volt a Mikulás is. Oda mentünk hozzá, Olivér elénekelte neki a Télapó itt van-t, kapott cserébe egy coca-colás kamiont. :D Még után sétáltunk, motoroztunk egyet a ligetben.
Vasárnap Alma koncerten voltunk. Ismét nagyon jó volt. Elötte még a Duna parton sétáltunk KEvinnel. AZt hittem, hogy délután kipurcan. Erre öt percet sem aludt. :evil: Dumált, énekelt az ágyában egy darabig, aztán elkezdett óbégatni, hogy anya, gyere hozzám....... Felmentem és erre közölte, hogy kialudta magát, aztán , hogy kipihente magát........ :roll: Köszi. Este meg már alig lehetett vele bírni.
Pénteken megvettem a húst, halat. Fenyőfát is sikerült vennem. Úgyhogy tőlem már jöhet a Karácsony :D

Többiek???? Merre jártok?????

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Ugye nem én adtam meg a mézes receptjét??
Én a Svéd mézeskalácsot sütöm, a mézesnél azt kell figyelned, ha receptet választasz, hogy legyen benne vaj, és szodabikarbóna.
A másik nagyon fontos dolog, hogy nem szabad túlsütni, mert akkor soha nem puhul meg, még a kenyértől sem.
Már sok receptet próbáltam, rengeteg trükköt bevetettem, de nem igazán jött be.
Ez amit most sütök nagyon szuper, már másnapra megpuhul.
Ilyen nagy fém sütisdobozokban tárolom, és akár hónapokig elállna ha maradna belőle. :lol: :lol: :lol:

Olikám egy turbóegér mint Liliána, bár nálunk az alvással soha nincs gond.
Délután ha nem teszem le,a szokott időben, mert mondjuk vendégek vannak, és azt gondolom, hogy szeretne még játszani a gyerekekkel, akkor is jön és szól, hogy" anyuka mehetek pihennni".
Bogikám is alszik még délután,és hiába múlt el 5 éves, még nagyon jót tesz neki, mert ha mégsem alszik valamiért estére tiszta zizi.

Most megyek, öltözteztem a lányokat, és megyünk fenyőt venni.
Nem sok hangulatom van apa nélkül, annyira utálom ezt, amikor ilyesmit egyedül kell intézni, nem mintha nem tudnám megoldani, de már nincs meg a hangulata a dolognak.
Sokszor úgy érzem magam, minta a gyerekeit egyedül nevelő nő lennék.
De gondolom ezt Te nagyon át tudod érezni.

Puszi, Saxi
saxi

Saxi :)
Hát igen......... Én is nagyon sokszor érzem, hogy olyan mintha egyedül álló anya lennék! :? Bár hozzá kell tennem, hogy én Oli elött is mindent egyedül csináltam. Pl. még soha nem vettünk együtt karácsonyfát. Viktor annyira nehézkes, hogy mire rávenném, hogy induljunk, már vissza is jöttem. Úgyhogy inkább megyek egyedül, mint, hogy vele szerencsétlenkedjem. Az a szerencsém, hogy Olit itthon tudtam hagyni anyékra. Itthon meg Apu levettem a kocsiról a fát. Sokszor elmondja a Viktor, hogy milyen hálás nekem, hogy mindent megcsinálok és neki itthon nem kell semmit, na de................. AZért ez baromi fárasztó :roll:
Mézeskalács........... Hihihiih most jól lebuktam!!!! :lol: Az Ikeában vettem, kész tésztát. Múltkor ott jártunk és éppen sütöttek belőle és Olivérnek nagyon ízlett.
Szerencsére ritkán van olyan, hogy nem alszik délután. Remélem Oli olyan lesz mint Bogi és sokáig megtartja a délutáni alvást.

Kata :)
Vizsgád?????????

Mentünk táncolni! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát ahogy a nagy könyvbe meg van írva, naná, hogy nem tudtam elkezdeni a melót!
Pénteken bölcsi után Norbi elkezdett hányni aztán ment a hasa, szombat-vasárnap nem volt semmi, csak étvágya nem nagyon volt, erre vasárnap estére én estem a wc-nek, hétfőn alig bírtam lábra állni, így betelefonáltam és itthon maradtunk, hétfőn estére Norbi ismét hányt és ma reggel megint fosott, ráadásul csúnyán köhög és tiszta takony! Természetesen a héten már itthon maradunk! Annyira kellemetlen volt betelefonálni, hogy máris nem tudok menni, de hát ez van!

Gigi, Saxi!
Nagyon ügyik vagytok, hogy egyedül ennyi mindent meg tudtok oldani!!!!!!!

Majd este még jövök!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

HOgy vagytok???? Remélem már nincsen semmi bajotok!! Ez tényleg nem volt valami jó kezdés.... :(

[quote]G írta:igi, Saxi!
Nagyon ügyik vagytok, hogy egyedül ennyi mindent meg tudtok oldani!!!!!!!

Hát tudod a muszály nagy úr!! :wink: Ha a Viktorra várnék akkor karácsonykor a kerti thuját állnánk körül és füvet legelnénk hozzá... :? Ő megteremti az anyagi biztonságot, a többi már az én dolgom!

Melinda :)
Hogy vagytok??? Remélem Beni fiú kezdi megemberelni magát!!!

Többiek?

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!

Sajnálom, hogy nem indult jól a munka.
De ez nem a Te hibád, nem lehet kiszámítani mikor lesz beteg a gyerek.
Remélem már jobban vagytok.
Tényleg úgy van ahogy Gigi írta, a muszály nagy úr, ha én nem csinálom meg akkor nem haladunk semmivel.
Igaz nálunk, azért mert Isti állandóan dolgozik, ha otthon van sokat segít, de ez ritka alkalom.

Gigi!

Az égiek meghallgattak, meg tudtuk venni együtt a fát, igaz elhalasztottam egy nappal később, hogy együtt mehessünk, de a lényeg, hogy megvan a gyönyörűséges fenyőnk.
Apa tegnap volt utoljára dolgozni, remélem most január elejéig nem megy a munkahely közelébe.

Többiek:
Remélem mindenki jól van, és senki nem betegeskedik.

Most megyek reggeliztetni, ha tudok még jövök, bár mára megint van egy csomó feledatom.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi

Sziasztok!

Györesz!
Jobban vagytok??

Saxi!
Úgy szeretnék én is ilyen szépeket sütni!Talán egyszer...leírnád a receptet? :D

Gigi!
Patrik lassan leszokik a nappali alvásról.Örülhetek,hogy eddig aludt,Raul másfél éves korától nem volt hajlandó nappal aludni,mert"annyi dolga volt". :D Így viszont este hamarabb csend van... :wink:
Tök jó lehetett a Mikulásgyár!Megnéztem volna,ahogy Oli szaval,biztos nagyon aranyos volt. :D

Melinda!
Minden rendben??
Nagyon édes a két kiskrapek a képeken! :wink:

Szombaton meghalt Apósom,Ruszlán Ukrajnában van.Gondolhatjátok,telve vagyok Karácsonyi hangulattal. :cry:
Vizsgáim eddig egy kivételével ötösre sikerültek.Holnap megyek anatómiából.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Én még csak most csatlakoztam a kismamák sorába úgy 33 hete és csak most jutottam el oda hogy pihengessek egy kicsit.
Szeretném ha leírnátok a véleményeteket az apásszülésről. :!:
Persze csak ha nem veszitek tolakodásnak a kérésemet.

Valentina
valentina

Sziasztok!

Kata!
Részvétem! :(
A vizsgáidhoz gratulálok, nagyon ügyes vagy!
Gondolom hogy várhatod az estét ha nem alszanak nappal a gyerkőceid! :wink:

Talán ma kezdett egy kicsit jobban lenni Norbi bár reggel még fosizott egyet, de szerencsére három napja már csak napi egyet fosizott! Inkább ami megviselte, hogy napok óta nem nagyon evett, mondhatni semmit, ettől na meg a vírustól legyengült és erre még benyalt egy kőkemény takonykort nagyon csúnya köhögéssel megspékelve! Láza egyáltalán nem volt, de mégis olyan kis elesett volt, tegnap már egész elkezdtem aggódni, mert a délutáni alvás után kb. két órán keresztül csak feküdt az ölembe, de mára már sokkal jobban volt és eleven is volt, sőt eszegélt is, szóval talán megindultunk kifelé a kórságból!
Ami még nagyon nehéz most, hogy a szemüveg tapasz hordását szinte a nulláról kezdhettük és nehezebb mint az elején! A betegség miatt volt nap, hogy a tapasz egyáltalán nem volt rajta és a szemüveg is csak éppenhogy, úgyhogy nagyon visszaestünk e téren, bár ma egész kis ügyes volt, csak szegénykét úgy sajnálom, mert csak úgy tudom rátenni a tapaszt hogy sír és utánna is elég kemény egy ideig, de sajnos muszáj!

Ja amúgy főnöknőm nagyon megértően fogadta, hogy nem tudtam menni!

Puszilok Mindenkit
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Valentína!
Én mindenképp az apásszülés mellett voksolok, mert nekem nagyon jó volt, hogy ott volt velem, igazából el sem tudtam volna képzelni, hogy úgy kell végigcsinálnom, hogy nincs mellettem valaki akit szeretek és akivel meg szeretném osztani a gyermekem születését! Ismerek olyat akinek a párja nem akart bent lenni és ezért az anyukája volt mellette! Szóval szerintem mindenképp jó, ha Veled van valaki! Hatalmas segítség még az is ha csak foghatod a kezét a vajúdás alatt, vagy hogy meglátod a szemébe, hogy ugyanúgy izgul mint Te és ugynúgy várja a nagy pillanatot!

Üdv
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most cirka 1 hetet olvastam vissza, de karácsony előtt mindenképp be akarom hozni magam, mert az Ünnepek alatt itthon lesz végig Gábor...

Györesz!
Sajnálom, hogy Norbika és Te is lebetegedtetek :( Remélem mára teljesen jól vagytok! Ilyenkor a melóhelyen a gyerkőcös táppénzen vagy?
Norbika azóta sem kéri a szopit, vagy a betegség alatt visszaszokott? Marci 2-3 éves koráig nem ihat tejet az ekcémája és allergiára való hajlama miatt. Már elgondolkodtam, hogy megkóstoltatom Vele, de sajna most a téli időszakban gyakran előjön az ekcémája, a száraz bőre és így nem fogom tudni, hogy a tej miatt van-e vagy mástól. Majd ha jobb lesz a bőre, akkor próbálkozunk a tehéntejje. Egyébként anyatejcsit iszik, de jobban szereti a kakaót. Ha olyanja van, akkor sokat megiszik, de néha nem kell Neki.

Évi!
Nagyon drukkolok Neked! Biztosan mindannyian izgultok, hogy Noémi mikor szándékszik kibújni erre a világra :) Karácsonyi vagy újévi ajándék lesz-e? Nem lehet most könnyű Neked, nagy pocakkal a nagy családdal, karácsonyi készülődés miegymás.
NST-n mi volt? Gondolom, azóta már a második is meg volt. Noémi mocorgós baba, vagy noszogatni kellett? Hihetetlen belegondolni, hogy mintha tegnap írtad volna, hogy pozitív lett a teszted, erre tessék, már a kibújására várunk :shock: Repül az idő!
Édes vagy a szopitanácsadás kapcsán. Sajna a szopis tanácsadók tudom, hogy nyugalmat, összebújást javasolnának (Marcinál már felhívtam őket), ami rendben is lenne, ha nem sertepeltélne, ordibálna, rohangálna Marci körülöttünk. Most úgy vagyok Vele, hogy amikor tudom, megkínálom és ha eszik is egy kicsit, akkor örülök. Nem akarok semmit elkiabálni, de talán már kevesebb az ordibálás, de azért még nem tökéletes a szopink.
Jövőre Marcival már tervezek egy klubba elmenni, ahová a barátnőm is jár. A környékbeli anyukák szervezik így a hideg idők alatt, egy iskolában bérelnek termet és ott jönnek össze a gyerkőcökkel. Két gyerkőccel szerinte nem bírnám, így ha összejön, akkor Anyum lesz Benivel. Ha összejön, mesélek.
És el ne felejtsem: Nagyon csini vagy!!! :D Gratulálok!

Saxi!
Minden elismerésem a Tiéd, hogy ennyi mindent megcsinálsz egyedül és ilyen hatalmas kajahalmot varázsolsz a családodnak! :D Remélem jövőre az új házban, jobb körülmények és kezelhetőbb gyerekekkel nekem is több lehetőségem lesz ilyen szépeket csinálni!
A Csajok nagyon édesek, ahogy a sütit kreálják! És az eredmény sem lett akármilyen! Gratula! :wink: Ha belegondolok, én Marcival tutira nem tudnék ilyet csinálni, Ő mindent megenne, meg szétdobálna, meg szétkenne. :(

Gigi!
Neked is gratulálok, hogy ilyen ügyesen mindent elintézel! De tudom én, hogy nem vagy egy elveszett csaj! :wink:
Szingliség :( Mikor jön haza Viktor?
Olikám biztos tündéri lehetett, ahogy szavalt a Mikulásnak :D Marcikám talán jövőre próbálkozik ilyen nagy dologgal, legalábbis nagyon-nagyon remélem :lol:

Kata!
Gratulálok a vizsgákhoz! Nagyon ügyes vagy! :D
Apósod miatt őszinte részvétem :( Sok erőt Nektek, hogy ezt a nehéz időszakot átvészeljétek.

Mica!
Veletek mi van? Rohansz gyerkőctől a munkáig, meg vissza? Készültök a szülinapra és a karácsonyra?

Magunkról egy kicsit:
Ahogy Évinek már írtam, Benikém talán valamelyest jobban szopizik, de még mindig nem az igazi. Az alvókája szint úgy, egyik nap egész szépen alszik (szerencsére tegnap egy ilyen nap volt), máskor meg szinte semmit. Gondolhatjátok, hogy ilyenkor milyen zombi vagyok... Emellett ha fenn van, akkor sem lehet magára hagyni, mert 5 perc után ordít, kézben viszont órákat is el lenne :? :roll: :shock:
Marci pedig rendületlenül rosszaság, de emellett olyan kis jószívű tud lenni: annyira édes tud lenni Benivel, ahogy dugja a szájába a rágókáját, törli a kifolyó nyálát stb.
Benikém tegnap 100%-osan produkálta a hátról hasra fordulást!!! :D Nagyon kis édi, ahogy sikerül Neki és elégedett körbenéz hasonfekve :D A nyála ömlik, keze könyékig a szájában, úgyhogy minden nap figyelgetem a fogacskáit, hátha kibújik egy, de ahogy látom, Őt megviseli a dolog. Marcinál sem a gyerkőc, sem mi nem vettünk észre semmit a fogzásból, maximum a fehér fogcsíkokat.
Előszeretettel ül fel, ha ölben tartjuk, frankón felhúzza magát ülésbe és kicsit tartja is magát :shock: Marcinál ilyet nem tapasztaltunk. De lassan hozzászokunk, hogy ami Marcinál természetes volt, az most nem az és fordítva.

Karácsonyi ajándék:
Marci autópályát kap, valami emeletes csodamicsodával megspékelve. Majd ünnepek után lefényképezem, hogy mi is ez.
Benikém plüss építhető piramist kap, kis állatkákkal.
Többet nem kapnak, mivel Benikém úgy sem értékeli még, Marci pedig szülinapjakor is el lett halmozva egy csomó játékkal.

Karácsonyi menü:
Nálunk a szokásos rántott hal lesz krumplipürével, Marcinak kreálok majd valami husit. Beninek szerintem tejcsit szervírozok :lol: Süti: gyümölcstorta, kókuszgolyó. Örülök, ha ennyit is meg tudok csinálni a kölkecek mellett, meg Anyuékhoz is megyünk, Ő meg úgy is megfőz egy egész regimentnek. Nehogy má' feleslegesen dolgozzon :lol: :oops:

Azt hiszem mennem kell, mert Beni fura szagokat ereget (egyébként itt ül az ölemben...), meg teregetnem is kéne.

Puszi Mindenkinek!!!

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ezúton kívánok Mindannyiotoknak és családjaitok aprajának-nagyjának Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!!!

Millió puszi:
Melinda&Marci&Beni

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Annyira édesek lehetnek a fiacskáid! Amikor olvastam, hogy Marci milyen kis tündér, hogy letörli Beni nyálát, stb. könnybe lábadt a szemem! :) Multkor pont azon elmélkedtem, hogy ha egyszert szülnék még egyet akkor mennyivel könnyebb lenne ha ismét kiscsákó lenne! Na erre akkor jutottam amikor körbe néztem a lakásba és lépni nem lehetett a sok autótól, legalább azt már nem kéne venni! :lol:
Beni nagyon ügyes, hogy már forog, hihetetlen, hogy már ilyen nagy, hisz most született! :D
Igen ilyenkor a gyerekorvos által kiírt táppénzen vagyok!
Sajna Norbi továbbra is beteg, sőt ma ismét visszavittem a dokihoz, mert mára már láza is lett és továbbra sem eszik, de megnyugtatott, hogy semmi vészes inkább csak az volt a gáz, hogy két vírust nyalt be egymás után és ettől eléggé legyengült a szervezete! Szerencsére estére ismét eleven és jókedvű lett! Jó lenne ha már meggyógyulna!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Kedves, Melinda, Gigi, Györesz, Kata, Mica, Saxi !

Nagyon boldog, szeretetteljes és meghitt karácsonyt kívánok nektek és családotoknak sok szeretettel!

Kép

Évi
(és családom apraja-nagyja :) )

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Boldog,békés Karácsonyt kívánok!

Kata

Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Nagyon szép és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek!!!
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és minden jót kívánok az Új Évre!
Sok- Sok puszi, Saxi, és a család
Kép
saxi

Sziasztok
Most csak egy kép, a többit még föl kell tölteni
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!

Örömmel olvastam a téma megnevezését: Friss kismamák!
Hát én is az vagyok, egy alig 2 hetes babával, és szeretnék hozzátok csatlakozni!
Eddig a Babát várokba írtam, de ez már nem aktuális! :lol:

Magunkról annyit, hogy december 10.én született meg a kisfiam 4480g-al és 59cm-el, császárral.
Van már egy majdnem 7 éves nagyfiam is.
Egyelőre ennyit tudok írni, mert fürdetni kell!
Puszi mindenkinek! [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167244076.64.jpg[/img]

bogyo75

A kép lemaradt! Kép

bogyo75

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, mert immáron Zolcsi is (igaz, még tegnap előtt :oops: ) 2 éves lett!!!!!!!!!! :D

Zolcsi!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Neked születésnapod alkalmából!!! Sok puszi Neked!!!

Kép

Gigi!
Erre mást nem tudok írni: BANYEK!!! EZ CSODASZÉP! Elfogadnám ezt a szép kandallót, na meg a karácsonyfa mellette... Szépek vagytok nagyon! A többi fotót is várjuk :wink: Nekünk is fel kéne tölteni a képeket, mert a nagy rohanásban még odáig nem jutottunk.

Bogyó!
Üdv közöttünk!!! Gratulálok a pici Dávidhoz!!! Nagyon helyes hajas baba! :D Ahogy látom, Ti is focicsapatra gyúrtok, mi is két fiúval büszkélkedhetünk :D Az én picurkám, Beni már 4 hónapos múlt (pedig olyan mintha pár hete született volna), a nagyobbik, Marci Mikulás napján töltötte be a 2. évét. Mindketten gyönyörűek és a maguk módján egyszerre szépítik meg és nehezítik is meg mindennapjainkat :lol:
Te írtál esetleg előzőleg ide, vagy jártál a 2006 ősziben? Nagyon ismerős vagy nekem :roll:

Csajok!
Én annyit gondolok Évire, hogy milyen izgi lehet Nekik, hogy vajon mikor bújik ki Noémi :o Valahogy úgy lennék a helyében. Bár elég hülyén hangzik, amikor 4 hónapja estem át azon, amin Ő most... Úgy drukkolok Nekik!!!

Évi!
Ezúton is millió drukk megy Nektek, és várjuk az örömhírt!!! Megköszönném, ha kapnék egy sms-t Noémi megérkezéséről. Köszönöm! :D

A karácsonyunkról majd később írok, mert megyünk fürdetni egy nagyon fáradt, sírós Benit.

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek. Valaki megy közületek szilveszterezni? Valahogy már szívesen kimozdulnék én is, mert ez a 3. szilveszter, amit itthon töltünk...

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szépen sikerült a karácsony! Nálunk nagyon csendesen zajlott, mert anyukám lázas beteg lett estére, apukám meg szintén elkapta a fosós-hányós vírust úgyhogy egy falatot sem tudott enni az ünnepi kajából! :cry: Szerencsére Norbi ebből semmit nem érzékelt és nagyon izgatott volt! Olyan három óra körül már annyira be volt sózva, hogy mikor hozza a Jézuska az ajándékokat, hogy egyet kiraktunk Neki a fa alá! Előszőr nagyon örült aztán látszott rajta, hogy egyre csalódottabb és mondta is: "Kicsit rossz voltam, Jézuska csak egy ajándékot hozott!" Megnyugtattuk, hogy biztos jön majd még erre és így is volt! Aztán karácsony első napján mentünk anyósékhoz és ott is kapott egy csomó mindent, ezért úgy gondolta, hogy másnap itthon megint fog jönni a Jézuska és egész nap azt várta! :lol:

Ma meg volt az első munkanapom! Nagyon jól éreztem magamat és nagyon hamar elrepült az a négy óra!

Gigi!
Ez a kandalló annyira csodálatos, annyira hangulatos, hű de irigykedek! :wink:

Melinda!
Én is sokat gondolok Évire, nagyon kiváncsi leszek mikor bújik ki Noémi!
Mi apáéknál leszünk szilveszterkor és ha Norbi elaludt akkor kimegyünk a műjégre korizni, mert aznap éjjel 2-ig nyitva van!

Bogyó!
Üdv közöttünk! Gratulálok a picurkához, nagyon édes!

Puszi MIndenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Melinda:
Szomorúan olvastam soraidat, hogy mennyit küzdessz azért, hogy szopizzon a Beni.
Nem akarok okoskodónak tünni, de nekem se akarta elfogadni a cicimet Dávid, és akkor Anyósom, (aki szülés után itt volt pár napot) mondta, próbáljam meg bimbóvédővel, mert lehet, hogy kicsi neki a cicim! És nekünk bevállt!!! :lol: :lol: :lol:
Azóta is élvezzük a szopizás minden percét, csak az a baj, hogy ez a lustaság mindíg bealszik, és ébresztgetni kell.
Szerintem egy próbát megér (ha még nem próbáltad)!

Egyébként abba a topicba nem írtam, csak a Dévaihoz, meg a babát várokba!
Ja meg a kistarcsa kórház topicjába, mert ott szültem!
További szép napot Nektek, lehet hogy este felé még benézek!
Puszi!

bogyo75

Sziasztok!

Györesz!
Sajnálom, hogy a Szüleid betegen töltötték a karácsonyt :( Jobbulást Nekik!!! Annak viszont örülök, hogy Norbika ebből mit sem vett észre és ennyire édesen várta a Jézuskát :D Édes lehetett, ahogy még 26-án is még az ajándékokat várta :lol:
Hú, most nem is gondoltam Rád a munka miatt, erre tessék már voltál is. Klassz, hogy jól sikerült. :D Négyórásba mentél vissza? Én azt hittem, hogy 6 v. 8 órásba. Tegnap egyébként közjegyzőnél jártunk és akkor viszont nagyon Rád gondoltam :wink:

Bogyó!
Aranyos vagy, hogy segíteni szeretnél szopiügyben. A cicimérettel biztos nincs baj, az okés, sőt Beni 2 hónapos koráig vígan és szépen szopizott, aztán "bekattant". Mostanság azt csinálom, hogy - mivel keveset eszik egyszerre - sokszor etetem és így összehozzuk (talán) a kívánt mennyiséget. Viszont tegnap olyan cirkuszt levágott megint este, hogy csak lestünk :(
Örülök, hogy Neked a bimbóvédő bevált Dávidnál :D
Akkor a Dévaisból vagy ismerős, mert néha oda is benéztem és olvasgattam. Pár lányt (inkább a "régi csapatból") személyesen is ismertem és érdekelt, hogy mi történik Velük.

Nálunk tegnapra és ma reggelre is esett egy kevéske hó (2-3 cm), úgyhogy a karira kapott szánkót valszeg kipróbáljuk :D

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

En is itt. Lányok, szörnyű karácsonyunk volt. Az egesz családom betegen feküdt, szegeny kicsi Rolcsim sem a karácsonyfának, sem az ajándekoknak nem tudott igazán örülni. :( Az en örökmozgó pici fiam csak feküdt az ölemben szinte mozdulatlan, szinte folyamatosan lázasan :( En is pocsekul voltam, de azt kívántam bárcsak en lennek 2x rosszabbul, minthogy ezt a kis drágát így lássam! :cry: :cry: A nagyfiam kevesbe volt lázas, ő viszont úgy köhögött, hogy szó szerint alig aludt ejszaka... nem reszletezem tovább, meg csak annyit hogy kihívtuk az ügyeletet es azt mondták, valami vírus vonul vegig a családon, erre nincs gyógyszer, csak lázcsillapítás...

Közben múlt heten voltam dokinál, aki közölte bármikor szülhetünk. Azóta azon izgulunk, hogy vajon mikor? Pár jóslófájásnál több azonban nem törtetnt, viszont agyon izgultam magam, vajon hogy bírok szülni, ennyire legyengülve, másreszt nagyon szeretnek már túlleni rajta, nagyon fáj itt is - ott is, nem tudok aludni, folyamatosan küzdök a hányigerrel a rengeteg savam miatt...
Ma megint voltam dokinál, aki közölte, hogy a babóca feje egeszen lesülyedt, magzatvíz megfogyatkozott, mehszájam bő másfel ujjnyi, bármikor szülhetek :| :| Sőt mivel 4. babókent valószínüleg siet majd, a 3. fájásnál irány a kórház. :shock:
Riadóztattuk anyósomat, most ment el erte apa, hogy keznel legyen bármikor, ha menni kell. Azóta volt pár fájásom es a 4 napja tartó kómából is feleledtem kisse, figyelem magam es lassan bekattanok. :oops:

Sajnálom, hogy nem tudtam vidámabban írni, de most tenyleg elegge megviseltek az idegeim! :?
Remelem nektek sokkal-sokal jobban telt a karácsonyt! :) Drukoljatok kerlek, hogy most már tenyleg túllegyek rajta es főleg, hogy minden rendben legyen!

Gigi, nagyon köszönöm, hogy felhívtál, tök jól esett :):) Gyönyörű a kandalló, mint valami hálivúúdi dizájn ;)
Mindenkinek sok puszi: Evi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Sajnálom, hogy nem sikerült jól a karácsonyotok, de azóta remélem mindannyian rendbejöttetek.
Annyira sokat gondoltam Rád/Rátok a leveled előtt is, mert annyira éreztem, hogy Noémi már nagyon kifelé kéredzkedik, erre tessék. Tudom, hogy könnyű mondani, de bízz magadban, ne görcsölj, megy minden a maga útján. Noémi tudja mi a dolga, és Te is tudod, hisz már negyedszerre csinálod :wink: Nagyon szurkolok Nektek és szilveszterezni már lehet, hogy Noémival fogsz? :roll: Hú, de izgi!!!
Millió puszi a még 5 fős és nem sokára 6 fős családodnak!!! :D

Egy kicsit magunkról:
Na a tegnapi szánkózás elmaradt, mert mire elindultunk (Beni aludt egy kicsit, ami nagy szó!, majd kajált szépen, ami ismét érdemel egy kis dícséretet) a nagyja elolvadt a hónak, mivel hétágra sütött a nap. Így fogtuk a két babakocsit (hosszú és élvezetes séta érdekében Marcit is kocsiba ültetjük, mert állandóan kézbe kéredzkedik) és elindultunk sétálni egy nagyot a szép időben. Klassz volt, ez a lényeg! :D És Benike ismét csodásat művelt: elaludt a kocsiban és aludt is félórát benne, és miután felkelt, nem ordított!!! Mindezek Tőle igazán mutatványszámba menő dolgok.

A karácsonyunk jól telt. 24-én itthon voltunk: délelőtt megfőztem a kajcsit, ami semmi extra nem volt, hanem a nálunk hagyomásnak tekinthető menü: rántott hal, krumplipüré, tartármártás, sütemény (idén gyümölcstorta, kókuszgolyó). Aztán Marcit elvittük aludni, ami alatt, mi Gáborral feldíszítettük a fát. Marci ahogy felébredt, megcsodálhatta a fát, amit egy kis ébredezés után szeretett volna meg is ráncigálni, díszeket leszedegetni. Szerencsére a díszek nem törékenyek, így nagy kárt nem tehet bennük, a fa földlabdás, így felborítani sem tudja :lol:
Az ajándék a már említett emeletes garázsos, autópályás micsoda volt, amiről képet rakok fel, így majd egyértelműbb lesz, meg két könyv. Többet azért sem szándékoztunk Neki venni, mert a szülinapi ajándékai még meg sem melegedtek nálunk, másrészt nem akarjuk, hogy az ajándék mennyisége határozza meg számára/számukra a karácsony lényegét.
Benikém is nagyon jófiú volt, figyelte, ahogy Bátyus gőzerővel bontja ki az Ő ajándékát is (plüss figurás "tornyot"), meg ahogy Anyáékkal együtt szerelgetik hármasban a kapott garázsos izét.
Mindezekről próbálok képeket is feltenni.

Másnap itthon voltunk, délután, inkább este felé átjöttek Húgomék egy kis csevejre. 26-án mentünk át Anyuékhoz és ott Húgomékkal együtt volt a karácsonyozás.

"Röviden" ennyi és most egy-két kép.

Marcika álomtól még kicsit kótyagosan vizsgálja a karácsonyfát :D
Kép

Benike az ajándékával, Marci pedig újabb bontásra készen :D
Kép

Marcika bőszen kicsomagol, Anyája pedig vigyorog, mint a vadalma :D
Kép

Benike totálisan nem érti ezt a felhajtást :lol:
Kép

Ezt most én kaptam?! :D
Kép

Marcika közelebbről ismerkedik a fával :D
Kép

Anya játszik, Benike pedig szemmel láthatóan megunta ezt az össznépi őrületet :D
Kép

No comment :)
Kép

Gyönyörűim :D
Kép

A karifa
Kép

Elnézést, hogy sok lett...

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hoppá, a játék lemaradt :oops:

Még dobozban
Kép

Összerakva, design nélkül, amit én kreálok rá az egyik képen
Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Évi!
Remélem Rolcsi és mindenki azóta jobban van! Neked nagyon nagyon drukkolok, hogy miénél hamarabb túl legyél a szülésen és az Újévet már hatosba várhassátok! Nem csodálom, hogy nagyon izgulsz, ahogy elolvastam ami írtál, hát én is olyan izgalomba jöttem! Az is lehet, hogy éppen szülsz???

Melinda!
Igen egyenlőre 4 órába dolgozok, de lehet, hogy hamarosan 6 órába fogok!
Norbi Apujától haosnló emeletes parkolóházat kapott, mondanom sem kell, hogy már egy-két helyen el is törte! Ez a Ti fajtátok elég masszív ahol egyik emeletről megy az út a másikra? (na ezt jól leírtam, de gondolom érted). Azért kérdezem, mert Norbi nagyon szereti és lehet, hogy ha ez teljesen használhatatlan lesz akkor kap egy ilyen másikat, mert ilyet is láttunk!
Tüneményesek a gyerkőcök! Beni zabálnivaló, rengeteget változott, egyre jobban hasonlít a báttyusra!!!! Nagyon szép gyerekeket gyártottatok!!!!!

Nem tudom, hogy jövök-e még Szilveszter előtt, de ha nem akkor előre is Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gyorsan megpróbálok írni míg Olikám alszik :D

Évi :)
Nagyon szorítok neked, hogy minél hamarabb megszülessen Noémi! Az utolsó idő még nagy család nélkül is gáz volt, hát még így......... ráadásúl betegek is voltatok. Most már jobban vagytok??? REmélem Rolcsi már rosszalkodik ezerrel!!!! Ha Oli beteg, már azért rimánkodom, hogy inkább huncutkodjon és játszon az idegeimen mert akkor tudom, hogy jól van :wink: Nagyon várom az sms-t :wink: Tegnap éjszaka még fel is vittem a telefonom!!!

Kicsit irigykedem a munka miatt. Viszont attól már most lever a víz, hogy időre kell majd menni. Reggel kb. fél órát kergetem Olit míg fel tudom öltöztetni, még tv-zik stbbbb......... Kaptunk karácsonyra anyuéktól egy multifunkciós irodai gépet, és most fűzöm Viktort, hogy dolgoznék heti egy napot itthonról. A napi négy órában tudsz érdemi munkát végezni?
Tavaly én is vettem Olinak garázsos játékot, de elég vacak volt és állandóan szétesett. :evil: Igazából még nem neki való volt. A kori miatt nagyon irigyellek!!!!

Melinda :)
Nagyon jók a képek!!! Fiúk csodaszépek. De legjobban az tetszik ahol elmélyülten szerelsz és Beni kiterülve fekszik! :lol: Mikor tegnap olvastam, hogy mentek szánkózni, itt irigykedtem...... De látom, hogy nem volt mire. Itt nincs semmi nálunk........... Vagyis deres minden, de azzal mit kezdjek????
A képeken én nagyon úgy látom, hogy fogytál!!! Tényleg?

Bogyó :)
Üdv! Kisfiad nagyon édes. Szégyenlem magam, de én nem emlékszem rád a Dévais topikból....... :oops:

Rólunk:
Ünnepek jól teltek. De jövőre valahogy kevésbé stresszesen kéne....... A fát akkor díszítettük mikor Oli délután aludt, úgyhogy nagyon kellett sietni. Kiderült, hogy ha rendesen be akarnánk faragni a fát akkor a felét le kéne vágni, így most könyvekkel van a talpa kitámasztva, hogy ne legyen csálé és kikötöttem a radiátorhoz. Bár Olikám nem piszkálja. Édes volt mikor meglátta. Mondta, hogy szép fát hozott neki a Jézuska. A menü nálunk sem volt egy egetrengető. Ebédre göngyölt husit csináltam, vacsorára meg rántott hal volt krumplisalival. Olinak meg rizibizivel. Két új sütivel is próbálkoztam, de az egyik szarabb lett mint a másik!!! :evil: :lol: A kókusz rudat a kutya ette meg, amitől aztán olyan szurúlása lett, hogy anyós azt mondta, hogy nyomjak fel a kutyának egy kúpot!! :shock: :shock: :shock: Inkább kihagytam. Voltunk anyuéknál, sógoroméknál. Mostanság meg nem csinálunk semmit. Délelöttönként lemegyünk a Duna partra sétálni. Etetjük a hattyúkat, kacsákat, Oli motorzik, Kevin kutya meg kirohangálja magát. Szilveszterkor itthon leszünk mert csóri kutyát be kell engedni a házba, mert infarktust kap a sok tüzijátéktól és petárdától.
Ma megcsináltam a hagyma levest!!! Annyit változtattam, hogy tettem bele tejszínt (Vikinél ettem így) és isteni finom lett!!! Sütöttem mellé pizzát. Az is baromi jó lett......... (én meg milyen szerény vagyok )

Ja igen.... Viktortól új fényképezőt kaptam, úgyhogy el lesztek árasztva képekkel!!! :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Thomas mánia
Kép
A gépkezelő
Kép
Juhhé, tök jó ez a karácsony
Kép
Hangulat
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Képek nagyon jók! Hihetetlen, hogy hogy nőnek ezek a srácok, Oli is már annyira nagy fiú :!:
Fa díszitése nálunk is hasonlóan zajlott! Régen nagyon szerettem dísziteni, de most Norbi délutáni alvása alatt díszitettem én is és rossz volt hogy kapkodni kell!
Olyan nagyon hangulatos a kandallótok, irigyelem az esti óráitokat amikor Oli már alszik, Ti meg csücsülhettek a kandalló előtt! :D
Hát tényleg nagyon jó kicsit dolgozni, mert megndom őszintén, hogy úgy éreztem, hogy már agyilag teljesen leépültem és most jól esik újra szellemi munkát végezni! Tudok érdemi munkát végezni 4 óra alatt, mert mi ügyfélfogadásba dolgozunk 8-12-ig 13-17-ig, így délelőtt végig ott vagyok és én a hitelesítési részlegen dolgozok, ahol sokszor egymásnak agyják a kilincset az emberek! Képzeld a főnöknőmben felmerül, hogy nem akanék-e úgy dolgozni, hogy egyszer déelőtt egyszer délután! Na ja a gyerekért meg megyek 6-ra a bölcsibe! :shock: Nem tudom, hogy hogy gondolta, de gyorsan lebeszéltem róla!
A reggeli indulás kicsit nehézkes, de meg lehet szokni, legalábbis remélem! :roll:
Korizás miatt még egyenlőre ne irigykedj, mert nem tudom mi sül ki belőle, már nagyon rég koriztam és úgy megélezték a korimat, hogy nem tudom, hogy egyáltalán állva tudok-e majd maradni! :lol:

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Megint itt, meg mindig egyben :shock:
Apa már folyamatosan szugerálja a pocakomat, nagymami ráolvasott ;) Noemi pedig röhög a markában! :twisted: En meg szepen lassan megőrülök :twisted:. szegeny párom 2 hete vett ki szabit (amikor először közölte a doki, hogy bármikor :roll: ), hogy vigyázzon a 3 manóra, amíg kórházban vagyok es amikor hazartünk, tudjon segíteni! Ehhez kepest lassan lejár a szabija, anyósomnak kezdődik a suli, baba sehol.Dühös vagyok a dokimra, ha nem mondja , hogy bármikor, en várok türelmesen a 40. hetig most meg...
Egyebkent lassan-lassan gyógyulunk, Martin már egeszen rendbejött, Rolcsi is javulgat bár meg köhög es jófiú, de alakul! :) Vivus hőskent viseli, de rajta enyhebben is jött elő! En is jobban vagyok pontosabban sokat köhögök meg,gyenge vagyok, de most őszinten szólva ez zavar legevesbbe.
Ezzel be is fejezem a panaszáradatot, továbbra is sok-sok drukkot kerek tőletek, hogy minel előbb túllegyek már rajta! :) :)

Melinda, KÖSZI :).
Nagyon edesek vagytok mindhárman!!! Gyönyörűseges Beni baba, akárcsal Marcikád, es nagyon örülök, hogy újra olyan "Melindás" a mosolyod :) :) :) Nektek is szep lett a fátok!!!

Gigi, nagyon jók a kepek, tünderi Olika! Olyan meghitt a nappali a kandalóval es a szep fával! Nagyon szep a szőnyeg is! :) Ígerem, ahogy indulunk, küldöm az SMS-t! :)

Györesz, remelem már meggyógyultak a szüleid es ti is jól vagytok! Mentek valahova apával ma? Te is raksz fel kepet a bölcsis nagyfiadról ? :)

Lányok, köszönöm, hogy velem izgultok!!!:) :)

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ EVET KÍVÁNOK SZERETETTEL!!!!!

Kép
Evi
ui.: Lányok, bocs az eszperente hsz.-ert, de elromlott az - 'e - betűnk.

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
Én is drukkolok ám nagyon nagyon :!: :D
Nekem is sikerült jól belázasodnom Karácsonykor,másnap pedig kezdődtek a gyomorgörcsök...szemét ez a vírus.
Jobbulást Nektek!

Györesz!
Emlékszem,mikor Raul nagyobb korában visszamentem dolgozni,eleinte mindig féltem,hogy mondókában fogok megszólalni. :lol:

Melinda!
Nagyon szép a kiscsalád!És a kismama is! :D

Gigi!
Szegény kutyus...kidugult már? :lol:
Oli továbbra is puszilnivaló!
Kandalló és karifa gyönyörű!

Nálunk Kari csendben telt,fiúk örültek mindennek. :D
Ma pedig Ruszlán dolgozik,hármasban "bulizunk" a gyerekekkel.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Most csak annyit, hogy

Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánunk Mindenkinek!!!

Puszi: Melinda és a 3 Fiú

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Először is Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!
Legyen olyan az új évetek, amilyet szeretnétek!

Melinda!
Nagyon szép családod van! :lol: Öröm rátok nézni, nagyon jó hogy így szereti a nagyfiad a kistesót!
Képzeld megvolt az első éjszakánk, amiben valamiféle rendszert fedeztem fel, a szopizások között!
Fél 9-től éjjel 1-ig aludt, és legközelebb hajnal 5-kor kelt fel újra!
Amióta bementem a kórházba szülni, azóta nem bírtam ilyen sokat, és jót aludni!
Ez ad egy kis reménysugarat, hogy lesz ez még jobb is! :lol:

Gigi:
Nem túl sokat írtam a Dévaisba, úgyhogy nem csoda ha nem emlékszel rám!

Na idén ennyi!
Mégegyszer Boldog Új Évet mindenkinek!
[/img]

bogyo75

Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Boldog Uj Evet Mindenkinek!

Az eltuntek jelentkeznek... kisse rohanosra sikerult a karacsony kornyeke, es a melon kivul masra nem is igazan hasznaltam a gepemet. Ket unnep kozott pedig videken voltunk, ahol igaz, van gep, meg mar van net, de hol a lurkok jatszottak a gepen, hol pedig szuleimet okitottam, mivel nekik is muszaj lesz hasznalniuk az internetet adozas miatt. Hat nem egyszeru nullarol elkezdeniuk a dolgot...

Karacsony zsibongassal telt, mert Szenteste elhoztuk Anyosomekat (ez a 3 Edua nevu rokon: Anyosom, Sogornom es az o lanya) es nalunk unnepeltunk egyutt. Hat itt ajandek-hegy volt, mert Zolcsi ugye duplazott az unnepbol :) Kozlekedni alig lehetett a lakasban, mert a 3 kereku bicaj es az ugralo-gumilo helyigenyes :) A tobbirol nem is beszelve, felet igy is csak 31-en, visszajovetelunkkor raktuk ossze, mert helyigenyesek, es egy estere eleg volt a tobbi jatek. A fa diszitese nalunk is erdekes volt, mert nem vagott fat vettem, es nehez is volt, igy a diszites elott a hatso kertben volt elrejtve, aztan amikor parom ment Gyuszkoval Szolnokra a rokonokert, akkor titokban elohozta (en epp Zolcsit altattam bent), es a garazsba dugta. Amikor ok elmentek, Zolcsi pedig elaludt, akkor kimentem es diszitettem :) Ugyhogy diszitetten cipeltuk be parommal a fat, mig Anyosomek a belso szobaban lekotottek a lurkokat :)

Karacsony elso napjan mentunk Anyukamekhoz, ahol ott voltak mar Batyamek is. Persze ott is jatekhalom, igaz, hogy Zolcsi csak kesobb kaptam meg a szulinapi ajandekat, az elmaradhatatlan torta utan :)
Az ott kapott jatekokat haza se hoztuk, ugyis sokszor jarunk arra, kell ott is szorakoztatas :) (nameg itthon is alig ferunk)

Sziveszterkor tomboltak a lurkok, ismet a 3 Eduaval, engem meg elengedtek a baratnoimmel bulizni, parom meg taxizast is vallalt :)

Roviden ennyi lassan megprobalunk visszaallni a "szurke" hetkoznapokra, nameg a normalis kelesre, mert (bar igen jol estett..) a 8-1/2 9-es keles nem az igazi ovodaidoben :)

Most bocsanat, hogy csak rolunk irtam, de meg vissza kell razodnom a topik eletebe..

Puszi mindenkinek,
Mica

Kép
Kép
mica-

Sziasztok!

Először is, mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!
Jó volt látni a sok gyönyörű képet, és a szebbnél szebb gyerkőcöket.
:)
Nálunk még nem rázódott helyre minden, még ezen a héten, Bogikám itthon van, Isti ma volt dolgozni, de holnap szabizik, mert mehívót kaptak a csajok egy castingra, és oda visszük őket.
Az ünnepek jól teltek, mi is ide-oda mentünk, hol ebédre hol vacsorára.
Szilveszterkor a lányok, anyuéknál voltak, mi pedig itthon buliztunk a barátnőmékkel.
Nagyon jó volt.
Hát ennyit rólunk.
Egy másik levélben küldöm a képeket.
Puszi, Saxi

Kép
saxi

Íme a képek. :) :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Bocsi, ha sok voltam. :oops: :oops:
Most rohanok, de ha tudok még jövök.
Mindenkit puszilok, Saxi
saxi