Sziasztok!
Most cirka 1 hetet olvastam vissza, de karácsony előtt mindenképp be akarom hozni magam, mert az Ünnepek alatt itthon lesz végig Gábor...
Györesz!
Sajnálom, hogy Norbika és Te is lebetegedtetek
Remélem mára teljesen jól vagytok! Ilyenkor a melóhelyen a gyerkőcös táppénzen vagy?
Norbika azóta sem kéri a szopit, vagy a betegség alatt visszaszokott? Marci 2-3 éves koráig nem ihat tejet az ekcémája és allergiára való hajlama miatt. Már elgondolkodtam, hogy megkóstoltatom Vele, de sajna most a téli időszakban gyakran előjön az ekcémája, a száraz bőre és így nem fogom tudni, hogy a tej miatt van-e vagy mástól. Majd ha jobb lesz a bőre, akkor próbálkozunk a tehéntejje. Egyébként anyatejcsit iszik, de jobban szereti a kakaót. Ha olyanja van, akkor sokat megiszik, de néha nem kell Neki.
Évi!
Nagyon drukkolok Neked! Biztosan mindannyian izgultok, hogy Noémi mikor szándékszik kibújni erre a világra
Karácsonyi vagy újévi ajándék lesz-e? Nem lehet most könnyű Neked, nagy pocakkal a nagy családdal, karácsonyi készülődés miegymás.
NST-n mi volt? Gondolom, azóta már a második is meg volt. Noémi mocorgós baba, vagy noszogatni kellett? Hihetetlen belegondolni, hogy mintha tegnap írtad volna, hogy pozitív lett a teszted, erre tessék, már a kibújására várunk
Repül az idő!
Édes vagy a szopitanácsadás kapcsán. Sajna a szopis tanácsadók tudom, hogy nyugalmat, összebújást javasolnának (Marcinál már felhívtam őket), ami rendben is lenne, ha nem sertepeltélne, ordibálna, rohangálna Marci körülöttünk. Most úgy vagyok Vele, hogy amikor tudom, megkínálom és ha eszik is egy kicsit, akkor örülök. Nem akarok semmit elkiabálni, de talán már kevesebb az ordibálás, de azért még nem tökéletes a szopink.
Jövőre Marcival már tervezek egy klubba elmenni, ahová a barátnőm is jár. A környékbeli anyukák szervezik így a hideg idők alatt, egy iskolában bérelnek termet és ott jönnek össze a gyerkőcökkel. Két gyerkőccel szerinte nem bírnám, így ha összejön, akkor Anyum lesz Benivel. Ha összejön, mesélek.
És el ne felejtsem: Nagyon csini vagy!!!
Gratulálok!
Saxi!
Minden elismerésem a Tiéd, hogy ennyi mindent megcsinálsz egyedül és ilyen hatalmas kajahalmot varázsolsz a családodnak!
Remélem jövőre az új házban, jobb körülmények és kezelhetőbb gyerekekkel nekem is több lehetőségem lesz ilyen szépeket csinálni!
A Csajok nagyon édesek, ahogy a sütit kreálják! És az eredmény sem lett akármilyen! Gratula!
Ha belegondolok, én Marcival tutira nem tudnék ilyet csinálni, Ő mindent megenne, meg szétdobálna, meg szétkenne.
Gigi!
Neked is gratulálok, hogy ilyen ügyesen mindent elintézel! De tudom én, hogy nem vagy egy elveszett csaj!
Szingliség
Mikor jön haza Viktor?
Olikám biztos tündéri lehetett, ahogy szavalt a Mikulásnak
Marcikám talán jövőre próbálkozik ilyen nagy dologgal, legalábbis nagyon-nagyon remélem
Kata!
Gratulálok a vizsgákhoz! Nagyon ügyes vagy!
Apósod miatt őszinte részvétem
Sok erőt Nektek, hogy ezt a nehéz időszakot átvészeljétek.
Mica!
Veletek mi van? Rohansz gyerkőctől a munkáig, meg vissza? Készültök a szülinapra és a karácsonyra?
Magunkról egy kicsit:
Ahogy Évinek már írtam, Benikém talán valamelyest jobban szopizik, de még mindig nem az igazi. Az alvókája szint úgy, egyik nap egész szépen alszik (szerencsére tegnap egy ilyen nap volt), máskor meg szinte semmit. Gondolhatjátok, hogy ilyenkor milyen zombi vagyok... Emellett ha fenn van, akkor sem lehet magára hagyni, mert 5 perc után ordít, kézben viszont órákat is el lenne
Marci pedig rendületlenül rosszaság, de emellett olyan kis jószívű tud lenni: annyira édes tud lenni Benivel, ahogy dugja a szájába a rágókáját, törli a kifolyó nyálát stb.
Benikém tegnap 100%-osan produkálta a hátról hasra fordulást!!!
Nagyon kis édi, ahogy sikerül Neki és elégedett körbenéz hasonfekve
A nyála ömlik, keze könyékig a szájában, úgyhogy minden nap figyelgetem a fogacskáit, hátha kibújik egy, de ahogy látom, Őt megviseli a dolog. Marcinál sem a gyerkőc, sem mi nem vettünk észre semmit a fogzásból, maximum a fehér fogcsíkokat.
Előszeretettel ül fel, ha ölben tartjuk, frankón felhúzza magát ülésbe és kicsit tartja is magát
Marcinál ilyet nem tapasztaltunk. De lassan hozzászokunk, hogy ami Marcinál természetes volt, az most nem az és fordítva.
Karácsonyi ajándék:
Marci autópályát kap, valami emeletes csodamicsodával megspékelve. Majd ünnepek után lefényképezem, hogy mi is ez.
Benikém plüss építhető piramist kap, kis állatkákkal.
Többet nem kapnak, mivel Benikém úgy sem értékeli még, Marci pedig szülinapjakor is el lett halmozva egy csomó játékkal.
Karácsonyi menü:
Nálunk a szokásos rántott hal lesz krumplipürével, Marcinak kreálok majd valami husit. Beninek szerintem tejcsit szervírozok
Süti: gyümölcstorta, kókuszgolyó. Örülök, ha ennyit is meg tudok csinálni a kölkecek mellett, meg Anyuékhoz is megyünk, Ő meg úgy is megfőz egy egész regimentnek. Nehogy má' feleslegesen dolgozzon
Azt hiszem mennem kell, mert Beni fura szagokat ereget (egyébként itt ül az ölemben...), meg teregetnem is kéne.
Puszi Mindenkinek!!!
Melinda