Sziasztok!
Adrienna szerintem is nyugodj meg. Persze szigorúan, és komolyan kell venni a fekvést, de sztem mindenképpen jó jel, hogy nem kórházba fektettek. Ez még visszafordítható állapot. Próbálj meg kikapcsolódni. Elterelni a figyelmed. És Porsika tanácsa is tuti!
Nekem is van az ismerettségi körömben, aki 22 vagy 24 hétr szűlt, (már nem emlékszem pontosan) és megmaradt a baba. Pedig ő pusztító életet élt sajnos.
Esztora, ezt neked küldöm, és persze mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Gyógytea, cukor helyett, szeretettel!!!
Meri itt is volt kis hó!
Lilla odavolt érte. Be is mentünk a városba, de mire jöttünk haza, elolvadt.
Szegény Lilla meg töllem kérdezgette: hó,hó? De hát én nem tudok rázni neki. Talán Holle anyó!
Az E vitamint hallottam jó hatásúnak mensi zavarokra. Keress rá, milyen ételben van sok belőlle, és fogyaszd amikor csak tudod.
A párod is. De a tojás egyébként is kedvez a hímivarsejteknek. Talán épp az E vitamin miatt!?
Most kaptam egy olyan könyvet, aminek a címe Kristály Zodiákus. Ha esetleg érdekel a téma, utánna nézhetek, mit ajánl.
Porsi, bevontuk Lillát a díszítésbe, bár sokat gondolkodtam, hogy legyen. De mivel egy szobában vagyunk egyenlőre, nem maradt sok választásom. A kis kép a vonalzó mellett, egyébként fadíszítés közben készült. Talán látszik a ragyogó arcán, mennyire élvezte!
Kislány!? Hmmmmmmm...... No majd meglátjuk!
Én semmi megérzéssel nem rendelkezem.
Sajnos.
Apa kari előtt volt itthon 9 napot, meg januárban is lesz ugyanennyi, de persze 1-én megy éjszakára.
A te mamid nem csak ügyes kezű, de bölcs asszony is lehet.
Én Müller könyvében olvastam hasonló gondolatokat!
Marietta!
[quote]T írta:udod, én hiszek abban, hogy ha a legsötétebb az éj, akor a legközelebb a hajnal. Nagyikám szokta is mondogatni, hogy akkor sosem aggódik, ha komoly zűrök vannak, mert sok rossz után csak jó jöhet. Úgyhogy nagyon klassz, erős lány vagy, és biztos vagyok benne, hogy ennek meg is lesz az eredménye!!
Pontosan ue. jutott nekem is eszemben, ahogy olvastam a hozzászólásod. Az is feltünt, hogy milyen sok hasonló esett van a környezetben. Talán épp azért, hogy tarts ki.
Örülök, hogy végülis te is erre az álláspontra jutottál.
Bodzi még most pakold el a törékeny dolgokat!
És bulizzatok helyettünk is!
Mi ma voltunk terhes gondozáson. Egy néger doki volt, és hát elég fura fazon!
Jól megmosolyogtatott. De nem érezném magam biztonságban a betegeként. Kissé szórakozottnak tünt. AFP eredmény még nem jött meg, így UH a jövő héten. De apával ismét!
Remélem semmit/senkit nem felejtettem el!
Vigyázzatok magatokra, főleg Adrienna! Sokat gondolok rád, és drukkolok nektek!!!!