Új privát üzeneted érkezett!

Arwen jobbulást. Fioona biztos tud valami kanalas szert Nektek ajánlani.

Kép Kép
meriann

Arwen azért megnéznénk a te poci képed is, hogy aztán később lássuk, miből lett a cserebogár. :D Na meg a picurodra is írtó kiváncsi vagyok! Vajom mi lesz a neme. Nem "érzel" semmit?
Ezzel a könyvel nagyon felcsigáztok. A fejfájást sajnálom, remélem nem lesz komoly dolog belőlle. Mindenesetre gratulálok a kitartásodhoz, hogy nem vettél be gyógyszert.
http://www.heel-info.com/hungar/product.htm
Ezen az oldalon találsz tájékoztatót, a külömböző homeos orvosságokról.
Egyébként pont ma találtam az elixir oldalán egy könyvet, ahol kifejezetten a várandóság, és szoptatás idejére ajánlanak természetes "gyógyszereket". A bába válaszól, valami ilyesmi a címe.

Ágota én is örülök, hogy jól vagytok. És kérünk képeket! A kilók majd szoptatás közben leolvadnak, ne izgulj. :wink:
A mi babink is éjjel aktívabb. Az éjféli rugdalózás, menetrendszerű. Órát lehetne hozzá igazítani! :lol:
Megyek, mert furcsa zajok jönnek a fürdőből. :roll: Sellő kisasszony rendeszkedik! :lol:
Sziasztok, jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Meri,koszi,hoyg beirtad a tablaba :wink:

Fiona,hat nehez volt kibirni,hoyg ne vegyek be gyogyit,de az segitett,hogy este volt es aludni tudtam..nagynehezen.
Koszi a weboldalt!!!Draga vagy!Remelem talalok vmit!
Az a baj,hoyg holnap megis be kell mennem par orara dolgozni,es most nagyon nem kivanom a dolgot :oops:
De muszaj......
Az eleje ota azt erzem,hogy fiunk lesz.Kivancsi vagyok. :lol: De nevunk,na az meg nincs :lol: :lol:
Majd igyekszem a "pocirol" kepet csinalni,hogy tudjatok viszonyitani :lol: :lol: :lol:
Az a baj,hoyg nincs itthon a digtalis,es mindig elfelejtjuk hazahozni :oops: Ezert nem tudok kepet feltenni...demost mar felirom a tenyeremre :lol: :lol: :lol:
Lilla edi lehet,ahogy furdik!!!Jaj megzabalnam!!!!
Ha latnatok mekkora a szerelem a ferjem es a Sogornomek 2 eves kislanya kozott......ha lanyunk lesz mar latom a jovot :lol:
De az a kislany mondjuk egyedulalloan gyonyoru is...hatkozepig ero szoszi haj,miegymas :wink:

Puszi Csajok!
Marietta,Esztora varjuk,hoyg jelentkezzetek! :wink:

Kép

Kép
arwen07

helló Lányok.

Ittvagyok. De sajna semmi jóhírem nincs. :cry:

Voltunk dokinál. Uhnál kiderült hogy növesztettem egy jó nagy cisztát. Úgyhogy most petefészekcisztám van. De hogy hogy a francba??? Soha nem volt nekem. Ez a jobb oldalon helyezkedik el. A bal oldalon pedig van egy 28mm-es érett petesejt. De mondta a doki hogy hiába próbálkoznánk irtó kicsi lenne az esélye hogy teherbe essek. Szinte semmi. Ugyhogy péntektől megint duphastont szedek 10 napig attól majd megjön és utána megint uh-ra menni. Azt mondta a doki hogyha addig nem fakad ki akkor műtét. :cry:
Azt mondta hogy addig nem is tudjuk folytatni a kezelést amég el nem távolítjuk a cisztát. Ugyhogy mikor megjön a mensim nem kell szednem a clostit.
Hát komolyan mondom egyszerűen nem értem hogy miért történik velem ez az egész. Miért ver engem a sors ennyire??
De már sírni sem tudok. Egy kicsit pityeregtem mikor kijöttem a dokitól. Inkább csak mérhetetlen szomorúságot érzek és nem tudom mikor lesz ennek az egésznek már vége??? Mindig jön vmi újabb baj. Azt mondja a dokim hogy nem kell elkeseredni. De hát Ő könnyen beszél.

Jaj lányok mit csináljak????????????????

Puszillak Titeket.
Aludjatok JÓl.
csipcsab

Sziasztok!

nem régen értünk haza.
láttuk a lúrkót!!!!kapálozott meg rugdalózott nagyon édes volt.viszont nem vittünk kazettát igy most nincs kép.mindegy mi láttuk és most ez a lényeg.
1 héttel kisebb igy csak 11 hetesre mondta doki.majd behozza.
3 hét múlva megyek megint.17.-én este ide irom igy legalább nem felejtem el.
az alsó vonalzómat átállitom.

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta semmi sincs véletlenül!kevés dologban hiszek de az tuti hogy nem véletlenül állit ennyi próba elé az élet!meglesz ennek a jutalma hidd el nekem!sok erőt kivánok neked és minden jobb lesz hidd el!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

hát engem is elért a nátha.megy a propoliszos méz meg a c vitamin.kezd fájni a fülem szerzek ma fülgyertyát.
lurkó próbál hánytatni ma reggel rendesen.nem hagyom magam!!!!!!! :wink:
amit elfelejtettem tegnap:CRL:46
BPD 19

Bridzsi

Kép
esztora

Hello Lányok!

Remélem, mindenkinek jól telt a Karácsonya!
Nekem szerintem extra jó volt, mert olyan hamar eltelt, mintha csak 1 nap lett volna :)

Bumerángnak meglett a gazdija. Örülök is meg nem is, mert tényleg nem akartunk több cicát, viszont ez alatt a pár nap alatt megszerettük :) Még apukám is, pedig ő nagyon tiltakozott :lol:

Láttátok a National G.-on a műsort, amit Meri ajánlott? Én megnéztem és nagyon tetszett. Bárcsak én is átélhetném már.

Na megyek, mert csak a fél iroda dolgozik, úgyhogy még azt is meg kell csinálnom, ami nem is az én dolgom :(

Kép
bodzi

Sziasztok!

Merike:
nem tudom, h mit mondjak Neked. :(
Annyira sajnálom, h így érzel.
De tégy úgy, amit jónak gondolsz.
Drukkolok, h megtaláld a helyes utat.
Sok puszi Neked.

Marietta:
biztos, h ciszta az?
Mert Clostytól ritka, h 1 tüsző érik, és simán lehet az egy 28 mm-es tüsző is. Dokszor elnézik cistának. :(
Drukkk, h rendben legyen minden. De én megnézetném másik dokival is.

Bodzi:
dolgozol ma is? Kitartás

Én ma vettem LH tesztet. Megpróbálom.:)
Vendég

Sziasztok Drága Lányok!

Nagyon szégyelem magam, hogy így eltűntem, de karácsonykor a rokonságot játruk végig, tegnap meg a mai vizsgámra készültem...

Így utólag szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni, és szívből remélem, hogy a következő év mindenki álmait valóra váltja!

Nagyjából visszaolvastam mindent, de ha valamire mégsem reagálnék, ne haragudjatok, iszonyú dekoncentrált vagyok mostanában. :shock:

Fioona :)
Nagyon sajnálom, hogy Apa nélkül kellett töltenetek az ünnepeket! LEsz most lehetőség pótolni valamelyest? Vagy ilyenkor reménytelen szabadságra még gondolni is? Lillát mennyire szoktad bevonni az előkészületekbe? Most konkrétan pl. a fa díszítése jutott eszembe, azt ő látja, vagy meglepi neki?
Érdekes, hogy pont Te is írtad, kíváncsi vagy, vajon kisfiú lesz-e, vagy kislány. Én is pont ezen gondolkodtam akkor, és egyre inkább az az érzésem, hogy pici lány lesz, bár addig, amíg nem voltam várandós soha nem tudtam elképzelni, hogy lányom szülessen. Hát majd meglátju. Az Apja már nagyon izgatott, alig várja, hogy kiderüljön a neme. Mondtam, hogy addig azért még aludhat párat .:)::))::):):):):)

Merikém, drága, nagyon sajnálom, hogy megjött. :( Annyira nagyon drukkoltam. De hamarosa eljön a Ti időtök, meglátod! A táblázat nagyon szép, és hátha erőt ad ez a próbálkozóknak: nekem a 12. hónapban jött Bogyika. Tudom, van aki ennél jóval többet vár egy bébire, de szerintem azért ez is lehet, hogy vígasztal valakit.

Marietta, nagyon sajnálom a Papád. Az én Apukám tavaly karácsony előtt ment el, és bár nagyon nehéz volt, és persze nagyon hiányzik, de kicsit megnyugtatott az, hogy így legalább "velünk volt" karácsonykor, és nem a kórteremben, magányosan kellett töltenie az éjszakáit. (Ettől a tudattól majd' megőrütem, míg élt és kórházbna volt). Sajnálom a nőgyógyászati problémákat is, de rendbe fog jönni minden, meglásd!! Tudod, PLB :D:D:D:D:D:D

Hajnikám :):):)
Marcus is egy igazi tündér! És hogy mennyire jó néztél ki pocakosan is!! (most jutottam el odáig, hogy megnézzem azokat a képeket :oops: :oops:) Hajrá az LH teszttel, Arwennwk nagyon bejött!!! ;):):):

Ágota:)
Jó Rólatok hallani!
Ami azt illeti, az émelygés miatt én is egész nap rágok valamit (pirítóst, kétszersültet) így gyakorlatilag egész nap eszem, és bár a barátaim szerint még semmit nem látni, én azért már érzem, hogy feszül a nadrág. :) Kíváncsi vagyok, mekkora leszek :):) De ha elmúlt az émelygős-időszak visszaállok az egészséges táplálkozásra-legalábbis megpróbálom :):):)

Vivi:D
Kaptam képet Bogyóról , majd ha egyszer Apa végre felvarázsolja a gépre mindenképp bemutatom Őt Nektek!!

Nagy megyek csajok.

Millió puszi és ölelés mindenkinek!!

porsika

Júúúj, és BODZIKÁM!!!

Nagyon .nagyon sajnálom, kiscsillag, picit el is sírtam magam, annyira együtt tudok érezni veled, én is rengeteg mensit bőgtem át!! De kitartás!! Az új év biztos meghozza aBébid! Addig meg tesék alaposan kimulatni magad :):):)
puszik

porsika

Hajni.

Tuti hogy ciszta. A 28mm-es az egy érett petesejt a bal petefészkembe. Ez a ciszta a jobb oldali petefészkembe van 51mm*48mm-es.

dE egyáltalán nem vagyok elkeseredve addig harcolok amég csak kell. Most holnaptól elkezdem szedni a gyógyszert egészen jövő hét vasárnapig,aztán megjön és mikor elmúlik utána megyek uhra ahol kiderül hogy eltünt e a ciszta. :roll: Ha el akkor az nagyon jó ha pedig nem akkor állok a műtét elébe hogy leszivassák. Nem mondom hogy nem félek de azért sem adom fel. Bizakodva tekintek a jövőbe és meglesz ennek a gyümölcse,tudom. :wink:

Ja és azért lehetőséget adtunk és adunk apával hogy megfoganhasson a bébink. :oops: Mert ugye mondta a doki hogyha ciszta van az hormont termel és igen kicsi az esélye a megtermékenyülésnek. De mi bizakodunk.

Reggel beszéltem tesómmal (nővéremmel) mert úgy emlékeztem hogy neki is volt régen. Mondta hogy neki nem szívodott fel őt is műtötték. És aztán jött a szuri (tüszőrepi) És jött Olika. Ugyhogy BÍZOK BÍZOK ÉS BÍZOK!! :lol:

Puszi.
csipcsab

Porsika.

Köszi a kedves szavakat. Jól vagyok lelkileg. Azt fogom tenni amit tennem kell. Ha egy újabb műtét kell ahhoz hogy végre babám legyen hát akkor állok elébe. Valamiért ezt mérte rám a sors. de túlleszek ezen is. :wink:

Te fenntvagy az iwien?? Vagy már megjelöltük egymást?
csipcsab

Marietta :)
Iagzán nincs mit köszönööd, tudom, milyen sz*r érzés ez, nekem is voltak elég komoly nőgyógyászati problémáim , de szerencsére még tinikoromban túlestem rajtuk, de ugye a Bébi is elég lassan jött össze. De most, hogy végre megvan annyira eltörpülni látszik minden ami eddig történt! Biztos vagyok benne,hogy mostmár Veled is történni fog valami nagyon klassz dolog. Tudod, én hiszek abban, hogy ha a legsötétebb az éj, akor a legközelebb a hajnal. Nagyikám szokta is mondogatni, hogy akkor sosem aggódik, ha komoly zűrök vannak, mert sok rossz után csak jó jöhet. Úgyhogy nagyon klassz, erős lány vagy, és biztos vagyok benne, hogy ennek meg is lesz az eredménye!!
iwiw.en még szerintem nem jelöltél, küldök privit az adatokkal.
puszi

porsika

Porsika.

Várom az adatokat aztán jelöllek is.

Én is tudom és hiszen hogy mostmár lassan rendeződnek a dolgaim.
És ha már a pocakomba lesz a picur aztán meg a karomba tarthatom biztos mindent elfogok felejteni hogy mennyire meg is szenvedtem érte.

De majd azért egyszer elmesélem neki ha már felnő.

Annyira várjuk már ŐT!!
csipcsab

Marietta :D
Hidd el, ezt Ő is érzi, és hamarosan be is fog költözni Hozzátok!
Visszaigazoltalak :):):)

porsika

Köszi Lányok, aranyosak vagytok!

Marietta fel a fejjel! Drukkolok, hogy felszívódjon az a ciszta.

Kép Kép
meriann

Hajni,
Sajna dolog van ma is és holnap is.
Ráadásul holnap az összes értékesítő szabin lesz, úgyhogy ülhetek be eladni :( Pedig hogy uuuutálom, életem legszebb napja volt, mikor kikerültem onnan :)
De ma már mindjárt vége a munkának, és remélem a holnap is elszalad.

Porsikám,
olyan aranyos vagy. Tisztára sírós lettem mostanában, most is elpityeregtem magam azon, amit írtál.

És Mariettától átveszem a pozitív gondolkodást, szóval húúú de jó lesz nekem jövőre! :lol:

Meri,
csudaszép ez a tábla. Csak akkor lenne szebb, ha mindenki a felsőben lenne :lol: :lol:

Kép
bodzi

Meri.

Köszi. És Veled mi van? Végleges a döntésed?? Én bizony nem hagynám abba a helyedbe. mert legalábbis én úgy gondolom hogy hiába mondod most azt hogy egy ideig szünet és nem foglalkozol a dologgal annyira a tudatodban akkor is benne van lesz. És bizony minden együttlét után akkor is megfog fordulni a fejedben hogy hátha most jött össze. Legalábbis én ezt tapasztaltam magamon. És úgygondolom hogy ez nem görcsös akarás hanem csak egyszerűen megteszünk mindent annak érdekében hogy gyermekünk lehessen. :wink:
Remélem nem bántottalak meg ezzel a pár sorral.

Sok sikert kitartást kívánok Neked! :wink:
csipcsab

Jaj Bodzika!

Soraidból nagyon úgy tünik hogy depis vagy. Vagy tévedek??
Remélem igen. Hidd el annyira átérzem a helyzetedet mert én is ugyan ebbe vagyok. De kitartás kell. Próbálj pozitív lenni. Tudom könnyű ezt mondani de nem tudok mást amivel jobb lehetne Neked.

Van egy történetem leírom hátha erőt tudsz belőle meríteni.

Van bennt a munkahelyemen egy kedves barátnőm. Ők is 2 éve babát szeretnének a párjával. 10 hónap után állapotos is lett. 8 hetes volt mikor elhalt benne a magzat. Kiderült hogy összeférhetetlenség van közte és a párja közt. Az Ő vércsoprtja - még a párjáé +. Eltelt 3 hónap mikoris újra próbálkozhattak. 3 hónap után ismét állapotos lett. És sajnos a 8-ik héten ismét elhalt benne a baba. Az első elvesztésénél is nagyon kiborult és a másodiknál is. És most februártól ismét próbálkozhatnak. Mondanom se kell hogy nagyon fél de azért belevágnak.

Ezzel csak azt akartam mondani hogy még Őneki nem tudnak a baján semmilyen gyógyszerrel segíteni addig nekünk tudnak. Ezért úgygondolom hogy mi szerencsésebbek vagyunk nála. Mert sajna neki lehet még lesz 3 vetélése még megmarad neki egy. De nem adja fel!!
csipcsab

sziaszok!
ledöntött a nátha rendesen!nagyon szarul voltam már délután,hozattam homeo-s bogyót.most azt eszegetem nagyon jó.
anélkül valószinű lázas is lennék rendesen.mindegy ez az a betegség ami napról napra múlik el és jobban leszek.
Merikénk 5 hónap elég rövid idő(tudom végtelenül hosszúnak tűnik) te is irtad hogy oka van annak hogy nem sikerült eddig.szerintem ők választanak minket és nem mi őket.
Hidd el ott "üldögél" tiétek is és várja a megfelelő pillanatott és jönni fog.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora küldök Nektek sok-sok gyógyító energiát.
Nemrég nekem is nátha jellegű bajom volt és akkor nagyon bejött, illetve hatásos volt, hogy napi 1 vagy 1/2 citromot frissen kicsavartam és lehúztam. Nem tudom a gyomrod és a babád szeretné-e, de akár teába is rakhatod, és mézet is, csak biztosan tudod, hogy ne legyen forró a tea amikor ízesíted.

Tegnap voltam vásárolgatni és vettem a mensimre teákat. Valami baj van. Kb. 3 hónapja nagyon sokat változott a ciklusom hossza, mennyisége, fájdalma. Ahogy utána olvastam ez a PMS. Most vettem néhány gyógynövényt és beállítom a mensimet. (Fogigátló után már egyszer sikerült belőni vele 28 napra a mensimet és 2. hónapra teherbe is estem, amikor dokihoz mentem ő adott 3 féle gyógyszert, amit hónapban szedni kellett, ahhoz, hogy megjöjjön.) A párom meg kapott ginszenget hímivarsejt minőségnövelés miatt. Ezek viszont nem hatnak máról hónapra, így most tutira nem próbálkozunk, azért vettem le a vonalzómat is. Persze ha véletlenül besikerül örülni fogunk, de direkt semmiképp. Elkezdek valami rendszeres mozgást is, a Kriston dvd-t beszereztem és a vacsorámat megkúrtítom amennyire csak lehet, mert jó lenne fogynom. Úgy érzem ezzel van baj. Egész nap alig eszem, de este oda minden kontrollom. Mozgás meg szinte semmi. Ideje ennek véget vetnem.
Na, megyek mert takarítgatok és mosok.

Még annyit, hogy reggelre gyönyörű téli táj fogadott. Hatalmas hó esett és még hull jelenleg is. A kutyijaim totálra odalettek, de olyan jól sikerült, hogy a kicsi ráugrott a nagyra, ő meg elcsúszott és kiment az egyik lába. Volt nagy sírás-rívás, de szerencsére nem tört el. Jól átmasszíroztam neki és kapott rá homeopátiás kenőcsöt, meg fáslit. Ez annyira hatásos volt, hogy most megint ugrálnak.
meriann

Meri látnád az én kutyámat.imádja a havat az elsőből még eszik is.főleg a hógólyó dobálást szereti.természetesen ha megcsúszik masszirozni kell a lábát.ő pedig rágja a kezedet közben.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Lányok nagy baj van. A vérzés visszajött. Tegnap voltunk a dokinál, aki mondta, hogy a méhszáj is elkezdett puhulgatni, ami borzasztóan korán van. A babócánk még csak 600 gramm és nem maradna életben, ha most megszületne. Most 3 hétig nagyon szigorúan ágyhoz vagyok kötve, aztán meglátjuk, addig csak imátkozni tudunk. :cry: Annyira borzasztóan megvagyok megijedve :cry: :cry: :cry: . ráadásul sokat keményedik a pocakom is... A férjem laptopjáról irok, iderakta mellém, de nagyon kényelmetlen igy irni. Egy darabig most nem jövök. Kérlek szoritsatok értem :cry:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna,
Én nem is tudom, mit mondjak! SZORÍTOK NAGYON! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra.

Esztora,
jobbulást!
Te is nagyon vigyázz magatokra!

Merike,
örülök, hogy jól van a kutyi :)
Nálunk még nincs hó. Igaz, valami fehér volt az udvarban reggel, de azt én inkább dérnek láttam. Pedig örülnék egy kis hónak :)

Marietta,
Köszönöm ismét, nagyon aranyos vagy.
Abszolút nem vagyok depis, csak dolgozni nincs kedvem :lol:
De sajna muszáj.
Viszont holnap megint hétvége és holnapután akkkkkorát bulizunk, hogy csak na! :) (Na jó, csak inkább szolidan, mert nálunk lesz az összejövetel :) )

Kép
bodzi

Drága Adrienna!!
Képzelem, min mész most keresztül, de kérlek, próbálj megnyugodni! Beszélgess sokat a Babátokkal, mondd el neki, hogy bár már nagyon város, hogy lásd, most még nem jött el ennek az ideje-szerintem sokat fog segíteni. Nagyon.nagyon sokat fogok gondolni Rátok, és vigyázz Magatokra nagyon! NEM LESZ SEMMI BAJ, csak pihenj nagyon sokat, és tényleg próbálj megnyugodni. Tudom, ez ilyenkor nagyon nehéz, mert az embernek rögtön a legrémesebb dolgok jutnak eszébe.én legalábbis ilyen avgyok- de sokat számít, hogy úgy állsz hozzá, hogy nem lehet baj. Ja, és bíztatásképp: az én anyukám szinte végig vérzett velem a terhesség alatt, kisebb is voltam szinte végig, a 6. hónaptól ő is végig feküdt, de aztán csak meglettem!! Úgyhogy nagyon-nagyon szorítok Nektek, és hiszem, hogy minden rendben lesz!
Milliószor puszillak

porsika

Merike:
remélem azért majd meglepődtök. :)

Bodzi:
bulizzatok nagyot, hisz sokáig ez lesz az utolsó buli amire eltudtok majd menni gyerek nélkül. :)

Adri:
nem is tudom mit írjak.. Drukkolok nagyon. Feküdj, pihenj...
És akkor az én történetem, hátha erőt ad.
Szval 30 hetesen elkezdtem vérezni, de iszonyat. Irány a dokim. Megnézett, uh. meg minden ... 1 újjnyira nyíltam.
Baba jól van,szigorú fekvés.... Nekem az ágy lábát is megkellett emelni, és úgy feküdni.
1 hét múlva újra doki, nyílás 2.5 újjnyi. Ebből max 1 hét és baba lesz.
Kaptam Pipolpent, Magnéziumot 3x2-t, szigorú fekvés...
Teltek-múltak a hetek... és a 42. hétre 10 napos túlhordással megszületett pici fiam...
Szval ne aggódj, minden rendben lesz....Drukkkk Nektek!
Vendég

Merike:
mi ez a ginszeng amit a párod kapott? Valami gyógynövény?
Vendég

Sziasztok!

Adrienna szerintem is nyugodj meg. Persze szigorúan, és komolyan kell venni a fekvést, de sztem mindenképpen jó jel, hogy nem kórházba fektettek. Ez még visszafordítható állapot. Próbálj meg kikapcsolódni. Elterelni a figyelmed. És Porsika tanácsa is tuti!
Nekem is van az ismerettségi körömben, aki 22 vagy 24 hétr szűlt, (már nem emlékszem pontosan) és megmaradt a baba. Pedig ő pusztító életet élt sajnos. :(

Esztora, ezt neked küldöm, és persze mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Kép
Gyógytea, cukor helyett, szeretettel!!! :D :D :D

Meri itt is volt kis hó! :D Lilla odavolt érte. Be is mentünk a városba, de mire jöttünk haza, elolvadt. :( Szegény Lilla meg töllem kérdezgette: hó,hó? De hát én nem tudok rázni neki. Talán Holle anyó!
Az E vitamint hallottam jó hatásúnak mensi zavarokra. Keress rá, milyen ételben van sok belőlle, és fogyaszd amikor csak tudod.
A párod is. De a tojás egyébként is kedvez a hímivarsejteknek. Talán épp az E vitamin miatt!? :shock:
Most kaptam egy olyan könyvet, aminek a címe Kristály Zodiákus. Ha esetleg érdekel a téma, utánna nézhetek, mit ajánl. :wink:

Porsi, bevontuk Lillát a díszítésbe, bár sokat gondolkodtam, hogy legyen. De mivel egy szobában vagyunk egyenlőre, nem maradt sok választásom. A kis kép a vonalzó mellett, egyébként fadíszítés közben készült. Talán látszik a ragyogó arcán, mennyire élvezte!
Kislány!? Hmmmmmmm...... No majd meglátjuk! :wink: Én semmi megérzéssel nem rendelkezem. :? Sajnos.
Apa kari előtt volt itthon 9 napot, meg januárban is lesz ugyanennyi, de persze 1-én megy éjszakára. :evil:
A te mamid nem csak ügyes kezű, de bölcs asszony is lehet. :D
Én Müller könyvében olvastam hasonló gondolatokat! :wink:

Marietta!
[quote]T írta:udod, én hiszek abban, hogy ha a legsötétebb az éj, akor a legközelebb a hajnal. Nagyikám szokta is mondogatni, hogy akkor sosem aggódik, ha komoly zűrök vannak, mert sok rossz után csak jó jöhet. Úgyhogy nagyon klassz, erős lány vagy, és biztos vagyok benne, hogy ennek meg is lesz az eredménye!!

Pontosan ue. jutott nekem is eszemben, ahogy olvastam a hozzászólásod. Az is feltünt, hogy milyen sok hasonló esett van a környezetben. Talán épp azért, hogy tarts ki.
Örülök, hogy végülis te is erre az álláspontra jutottál.

Bodzi még most pakold el a törékeny dolgokat! :wink: És bulizzatok helyettünk is! :twisted:

Mi ma voltunk terhes gondozáson. Egy néger doki volt, és hát elég fura fazon! :) Jól megmosolyogtatott. De nem érezném magam biztonságban a betegeként. Kissé szórakozottnak tünt. AFP eredmény még nem jött meg, így UH a jövő héten. De apával ismét! :D

Remélem semmit/senkit nem felejtettem el!
Vigyázzatok magatokra, főleg Adrienna! Sokat gondolok rád, és drukkolok nektek!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Adrienna nagyon drukkolok Nektek! Tényleg feküdj szigorúan és csak pozitívan állj a dolgokhoz amennyire csak tudsz. A babával beszélgetés Ágotának is bejött. Küldök Bodzi féle ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni:
szóval a ginszeng egy gyógynövény, amely "segít helyreállítani férfiaknál az egészséges nemi funkciókat, gyógyítják a spermamennyiséget", immunerősítő, életerősítő, serkentő és erősítő gyógynövény, de terhessség alatt NEM szedhető, és max. 6 hétig tarthat egy kúra.

Jelenleg én cickafark és palástfű teát 1:1 arányban iszom mentruációs zavarra, és fagyöngyöt, mert az meg meddőségre hatásos, méhpanaszokra jó, csökkenti az erős vérzést. Amit én iszok azt már kipróbáltam, és akkor hatott. (Egyébként Maria Treben Egészség Isten patikájából c. könyvben olvastam ezeket, a ginszenget és a barátcserjét pedig Andrew Chevallier Gyógyító növények c. kézikönyvből)
A barátcserje nagyon jó lenne nőknek a fogantatáshoz, a meddőség ellen, hormonszabályozásra és normális menstruációs ciklust okoz, de ezt égen-földön nem tudtam venni, eddig.
meriann

Fioona köszi, nekünk is megvan az a könyv. Lehet, hogy még nem írtam, de nagy ásványgyűjtők is vagyunk ám. Rengeteg ásványunk van és hozzá mindenféle ásványos könyv.
A párom 2. hónapja, én meg 3. hónapja nagy dózisú (Lenkei) féle vitamincsomagot szedünk. Többek között nagy adag E vitamin is van benne. De úgy tudom, hogy a hímivarsejteknek kell 3 hónap, hogy a vitamin hasson és jobb minőségű legyen. :oops:
meriann

Mit gondoltok erről? Tegnap este hallottam a tv-ben.

Az ára az szép.

http://aruhaz.bababorze.hu/product_info ... ts_id/1749
meriann

Meri és próbáltáttok már a könyvben leírtakat? Van tapasztalatod?
Esetleg tudsz valamilyen netes oldalt, ahonnan lehet köveket rendelni, és megbízható? Én a stresszoldót gondoltam, hogy jó lenne kipróbálnom. Amit a kos napjegynél ír. (természetesen, mivel kos {is} vagyok :twisted: )

[quote]M írta:it gondoltok erről? Tegnap este hallottam a tv-ben.

Ehhez kórház is kellene, ahol 3 órán belül használhatnám. Egyépként pedig sztem teljesen különbözhetnek a méhen belüli hanghatások. Honnan tudjam, hogy az enyémhez hasonlít e? Vagy túl szkeptikus lennék? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok.

Adri.

Nagyon szorítunk Neked hogy minden oké legyen. Pihenj sokat.Biztosan nem lesz semmi baj.

Fioona.

Nekem is nagyon tetszett Porsinak az a pár mondata. Tényleg nagyon pozitívan állok a dolgokhoz.

Mától szedem a gyógyszert. Semmi jele nincs hogy a cisztám elkarna tünni. Ezt onnan tudom hogy mondta a dokim hogyha érzek egy erős alhasi fájdalmat és az utána fokozatosan enyhül akkor a cisztám eltünőben van. De semmi ilyen nincs. Néha beleszurkálgat a jobb oldalamba de semmi több. Sebaj. Majd kb olyan 2 hét múlva okosabb leszek. :wink:

Mindenkinek szép estét kívánok!
csipcsab

Fioona rendeltem már, de ezeket az ásványokat úgy az igazi, ha kezedben tartod, megfogod, érzed, hogy ő kell.
Oldalak:
http://www.gemmorion.hu/

http://www.asvanyvilag.hu/main.php?cat=20&main=0
Ez az üzlet a Pólus Centerben is van, ott is klassz dolgokat vettünk.

http://www.shp.hu/hpc/hpc_member_2g.php ... 1111526022

http://www.kristalycentrum.hu/

http://www.segitek.hu/tetel.jsp?id=8371
Itt voltam a boltjukban, és szuper.

http://www.shp.hu/hpc/hpc_member_2g.php ... 1137874983

http://www.agrianna.hu/termekeink.php?oldal=2

http://kofejto.uw.hu/index.html erről már rendeltem többször és megbízhatóak, nem volt velük gond.

Azt biztosan tudod, hogy az az igazi, ha nem sérült, nincs benne repedés. A hatása annál jobb ha minél kevésbé csiszolt, aztán felvétel előtt tisztítani kell (vízzel, füsttel, holddal vagy földdel, stb.) és utána már nem kell engedni fogdosni. Természetes víz, pl. patak kitűnő rá, mi így szoktuk. 5 évig gyűjtöttük őket. Sőt, fejből tudtuk mit, mikor és mire kell használni. Mostanra már csak ami nagyon megfog azt vesszük meg. Vannak ám delfinek is. Medálban és díszként is.
Most van egy polcunk tele ásvánnyal és még a karikagyűrűinkben is van ásvány. :)
Egyszer ha belekezdek az ásvány témába annyi mindent mondanék el róla, hogy a többiek kiakadnának, ha már ki nem akadtak rám. Bocsánatot kérek akiket ez nem érdekel.

A macival kapcsolatban az ösztöneim kedvezőtlen dolgokat súgnak.
meriann

Marietta: a sógornőmnek is cisztái voltak és egyszer műtötték is, most pedig 3 gyerkőce van. Pedig ott még a papával is gond volt. Fel a fejjel!

Adriékkal biztos vagyok bene, hogy minden rendben lesz. Halljuk majd nemsokára tőle, hogy mennyire megrémítette őket a babuci.
meriann

Marietta: a sógornőmnek is cisztái voltak és egyszer műtötték is, most pedig 3 gyerkőce van. Pedig ott még a papával is gond volt. Fel a fejjel!

Adriékkal biztos vagyok bene, hogy minden rendben lesz. Halljuk majd nemsokára tőle, hogy mennyire megrémítette őket a babuci.
meriann

Meri!
Bocs az offért, de merre laksz, hogy ekkora hó esett? Utazunk el, szeretném tudni, mire számítsak.

meri

Meri!

Tesómnak is volt cisztája és miután megműtötték neki is sikerűlt utána teherbe esnie. Tényleg nem vagyok elkeseredve egy kicsit se. Mostmár úgy érzem nem tudom miért de biztos vagyok benne ha ezt a dolgot kiküszöbölik akkor utána jönni fog a babám.

De akármilyen pozitívan is állok a dolgokhoz abban azért biztos vagyok hogy a műtétet nem úszom meg. Olyan szerencsém azért nincs. :)

Mindig mindenért megkellett szenvednem amim van ebben az életben(nem sajnáltatni akarom magam) úgyhogy tudom ez se fog másképp történni. De annál inkább becsülöm amim van. :wink:
Nagyon kitartó tudok lenni ha akarok. Persze azért voltak vannak és lesznek depis korszakaim. :lol:
De ki nincs ezzel így!? Nem?
csipcsab

A TérképCentrum térképén a függőleges és vízszintes fekete vonalak metszéspontjában.
Kép
meriann

Ja és Meri én azért nem írom meg hogy hány hónapja próbálkozunk mert látod nekem elég bonyolult. Hol próbálkozhatunk hol nem.

Igazából 2és fél éve szeretnénk babát. 1 év után mentem dokihoz akkor utána hónapokig vizsgáltak persze azokban a hónapokban is próbálkoztunk. Aztán műtét ami után több hónapos szünet a kezelés miatt. Most pedig ugye a ciszta miatt szünetelünk.

Úgyhogy én se tudom. :oops:

Bocsi hogy ilyen hosszan írtam le de ennél rövidebbre nem sikerült. :lol:
csipcsab

Adrienna nagyon szoritok nektek,vedd nagyon szigorúan a fekvést!
nehéz dolog de menni fog!
most én is fekszem nap hosszat,főleg este felé vagyok rosszabbul.homeo bogyókat ma is szedem igaz már kevesebbet 2-3 óránként 1-et.literszámra iszom a limonádét friss citromból.Meri igy megvan a citromlé.
bevásároltunk szilveszterre hozzánk jönnek páran kb 4-5 barátunk.
megyek limonádé-ért.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri!
Köszi az infót. Mi a Balatonhoz megyünk. Annyit tudunk, hogy -12 fok van. :)

Boldog új, BABÁS évet a topik lakóinak!!!

meri

Fioona köszi a képet!

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta: nekem is mindenért meg kellett eddig küzdeni. De ha egyszer a fejembe veszek valamit azt aztán baltával nem tudják kiütni belőle. Makacs vagyok, tény. Manapság már csak nevetek a múltbéli történteken, de akkor sokszor nagy árat fizettem. Viszont eddig minden sikerült amit a makacs kobakom kigondolt, ha pozitívan nézem.
Szerintem én is épp depiben vagyok babaügyben. Ezt is a fejembe vettem, szóval muszáj sikerülnie. Csak mint rendesen futok pár kört, évet előtte. Nem mehet simán, ha mehet görbén is nálam. Akkor meg mi is a bajom?! Mindjárt jobb lett a kedvem. Köszönet érte.

A számolásnál szintén Hozzád hasonlóan állok. De optimistán számolok és az utolsó évadban 5. hónapja, akkor a jó eredmény és nem pár év.
meriann

Esztora!

Mielöbbi jobbulást kívánok.
De hogy fogod így bírni a szilveszteri bulit?

Mi még nem tudjuk mi lesz velünk szilveszterkor!? Hívtak minket a barátok Debrecenbe bulizni de még nem döntöttünk. Az megint olyan macerás lenne. Utazni le mert mi Vácon lakunk. Mennénk is meg nem is. A buli miatt jó lenne de az utazást szivesen kihagynánk.

Mindannyian mentek bulizni valahová?? Vagy lesz aki otthon tölti a szilvesztert?
csipcsab

Meri!

Ahogy olvasom soraidat olyan mintha az én gondolataimat írtad volna le. :shock: :lol:

Ha nagyon pozitívan akarok a dolgokhoz állni akkor mondhatom azt hogy még csak októbertől próbálkozunk. :lol:
ugye mert elötte a bajom akadályozta meg ami műtétnél derült ki. Aztán októbertől volt egy olyan hónapom amikor nem volt pésem most meg a ciszta. Úgyhogy jó ha 2 hónap volt amikor is megfoganhatott volna a bébink. :lol:
És ugye ne felejtsük el azt se hogy minden hónapban 25% esélyünk van rá.

Tehát mi se régóta próbálkozunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

nem lesz igazi buli igy gondolom birni fogom,ezek a bogyók tényleg jók csak levegőt nehezen kapok bedugult orromon.mindig eszembe jut szegény R. hogy tavaly törött orra miatt 1/2 1 hétig teli volt tömve az orra tamponnal hogy a csont a helyén maradjon.mi ez a pár nap ehhez képest.még randiztunk is igy parittyakötéssel kórházszagúan.
romantikus volt :wink:
köszönöm a jobbulás kivánságokat igy lesz igérem.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Benezek,es mit latok???

Adrienna,kitartas!!En sok erot kuldok Nektek es pozitiv energiat!!!
Szigoruan fekudj!NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!!Kepzelem min mesz keresztul.....jaj Istenem..imadkozm ertetek!!!!
Bezselj a babahoz,az tenyleg jo!!!!!!!!!!!!!!

Marietta,sajnalom a cisztat :cry: :cry:
DE azert probalkozzatok a ferjeddel,mert csodak igenis vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!En hiszek bennuk!!!Ne aggodj,semmi baj nem lesz,nemsokara bekoltozik a mano,barmit is kell kiallnod,eros vagy!Es ez a legfontosabb!!!!

Csajok,en brutal szarul vagyok (mar bocsanat) ezert si nem jotem,most is ugrom vissza az agyba...
Kohogok,meg lazam is van,bar ma nem ment 38 fole,de tegnap igen,ugyhogy algopyrin :( :(
Ma hemelkedes,de azt mondta dokim,hogy arra nem kell bevenni semmit.
Kohogesre landzsas utifu szirup,na meg tea,mezzel ezerrel..es negro meg pemetefu cuki...
De en olyan rosszul vagyok...raadasul az orrom tok bedugult,allandoan fujom... :(
Feltem a manot :( :( :( :( Nagyon :( :(

Drukkoljatok kerlek Ti is nekem,hoyg hamar tullegyunk ezen,es a azam se szokjon fel mar.....

Sajnos mennem kell,ne haragudjatok,hoyg most nem irok mindenkinek,de szirgoruan fekudnom kell :( :(
Na meg nem is birok mast :(

Ha addig nem jonnek:

NAGYON-NAGYON BOLDOG UJ EVET KIVANOK MINDENKINEK,KIVANOM,HOGY MEGHOZZA A SOK-SOK BABOT MINDENKINEK!!!!

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Merike mennyi link!!!! :D
Köszönöm!!! Kép
Most csak menteni tudom őket, mert a párom már izzítaná a gépet filmnézésre.
Ami azt illeti, nekünk is a természetes, csiszolatlanok tetszenek egyébként is jobban. :lol: Érdekes, de a virágokkal is így van ez. Sokkal jobban tetszenek a mezei virágok, mint az üvegháziak!
Nekem az egyik kövem (jáspis) repedt. Akkor az már nem jó? Mondjuk most olvastam, hogy a gondolkodást segíti elő, na az nekem pont nem jó. Az kéne, hogy ne agyaljak annyit. :twisted:
Pedig azt pont spontán vettem. Megtetszett. Igaz, évekkel ezelött volt.
POnt azt találtam ki, hogy az itteni fúrott kútnál mosom le én is őket. Ez valami gyógyvíz, és közvetlen tör fel.

Meri a maciról még az jutott eszembe, hogy azért sem tenném a babimhoz, mert még, ha elemmel működik is, akkor is van elektromos sugárzása. Annyi elektro szmog éri az embert, nem kell még terhelni egy pár órás csecsemőt ezzel is.

Marietta mi itthon maradunk idén is! De persze azért lesz süti meg minden! :twisted:
Sziasztok, jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?