Kedves Lányok!
Úgy tűnik, hogy a havi egyszeri levél megírása sem egyszerű, bár többször olvaslak Titeket, de írni nem igen sikerül. Tegnap olvasgattam kicsit, de mire írni akartam, felébredt a kisfiam.
Most megpróbálok írni, mert kisfiam elment Apával a postára csekkeket befizetni
- ez a csekkeknek szól!!
Narco
Olyan jó, hogy itthon vagy!!!
Nagyon várom a beszámolót és még egyszer szívből gratulálok!
Küldök e-mail-meglepit!!
Norwell
Gratulálok Kende mászásához!
Most aztán kezdődhet a pakolás!! De ez olyan szép időszak!! Drukk a 4. fogacskához! És sok türelmet a hozzáetetéshez!!
Jucmuc
Szegénykém, mióta nem írtam Neked, annyi rosszon mentél keresztül!
Reméljük, most már az új év csak jókat tartogat nektek, január 8-án minden drukkom a tiéd lesz!
Igyekszem hamarosan küldeni Neked e-mailben egy csatolt fájlt!
Dido
Nagyon szépek vagytok a karácsonyi képen!!
És örülök, hogy párod már jól van (elég hátborzongató volt olvasni a részleteket BRRR!)
Kívánom, hogy a következő karácsonyi képen már hárman legyetek (baba vagy a pocakban vagy a karjaitokban)
Timika
Kristófnak minden jót kívánok, Nektek sok sikert a porszívózáshoz. (Nekem nagy már a fiacskám, de egy-egy nagyobb náthánál mi is elővesszük a porszívót és már úgy tűnik nincs benne, aztán meg lefekszik, szörcsög tovább.) Kitartás hozzá, fontos, hogy nem abbahagyni (nekünk egyszer már ráment a kisfiam fülére és fel kellett szúrni, hát nem kívánom senkinek!!
)
Junko
Sokat gondolok Rád, és kívánom nagyon, hogy minden orvosi vélemény ellenére sikerüljön neketek is egy spontán csodababa, mert tudom, ez szíved legfőbb vágya!!!
Hogy vagy?
Panka
Örülök, hogy jól vagytok, hogy lassan minden elintéződik!! Élvezd keddig a napokat, még ha nem is tudsz itt írni, de kedvedre apázhatsz!!
Hiszem már nem sokáig lesztek így kettesben!!
Juca
Továbbra is nagyon jó olvasni a soraidat, annyira tetszett, amit a karácsonyi ajándékokról írtál!!
Szép a zebra-gyűjteményed!!És még neked is tartozom egy válasszal, ha sikerül, az idén
„megcsinálom”! (Hú, már mennyit ígértem!!)
Évi77
Jó telelést a szülőknél!!! (Ez is zebrát hoz, vagy csak a nyaralás??
)
Nomibogár
Drukkolok, hogy sikerüljön az új állás, aztán meg a baba és így csodás lesz a 2007!!! És most már ne takaríts meg főzz, hanem élvezd az ünnep további napjait!!
Tina
Ha nem is gyakran jössz, mindig jó olvasni a soraidat és a tanácsaidat!!
Angie
Köszönöm az sms-t! És csinos kismama vagy nagyon!!!
Hogy álltok a költözéssel???
Aniko
Köszönöm a telefonos tanácsot!!!
Még majd jelentkezem, és mesélek!! Kitartás továbbra is a fekvéshez!! És fekve is lehet ám jókat játszani!!!!
Brill
Várom a további boldog üzeneteket!! És köszönöm az e-mailt!
Monyoka
Tetszik az optimizmusod, ami a jövőre szól!! Meglátod, rendbe hozzák a hormonokat és lehet, hogy áprilisra már babával ünnepled a szülinapodat!!(Ezt tegnap "lestem meg" a Hőmérős topikban, mikor olvasgattam mindenfélét
)
Tündi
Olyn jó erőt meríteni a te csodádból is!!
Én mostanában már megint nem hiszek abban, hogy nekem sikerülhet
, de amikor ilyen csodákról olvasok, mindig elszégyellem magam.
Olyan jó, hogy visszajöttél!!!
Csibe
Nagyon szép kisfiad van!!! Gondolom, csodás volt így hármasban a karácsony!
Fleur
Neked is azt kívánom, hogy a következő év boldogabb legyen, mint ez a mostani.
Tudom, hogy az idén a műtét, a sikertelenség nagyon rossz volt, és ezért is remélem, hogy a következő év feledteti majd a sok rosszat.
Bécsben és is voltam egyszer 1 napot, szakadt az eső délelőtt, de délután már elbújt a nap és csodás volt a belvárosban sétálni!
Pupy
Köszönjük a karácsonyi meglepit!!
Teljesen elérzékenyültem (én is), olyan jó volt látni ezt a sok csodás örömhírt!
És annak is örülök, hogy nem kell már annál az emberkínzó cégnél dolgoznotok! És remélem, hogy a hormonvizsgálat eredménye is rendben lesz és hamarosan boldog zebrát kapsz Jucától!
Kati
Köszönjük a keresztelős képet! Tündéri kislányod van!
Dbogica, Évi79
Nagyon szépek a karácsonyi képeitek! Olyan jó látni az örömötöket kis családotok körében!
Cs. Heni
Olyan jó, hogy újra itt vagy!!
Hidd el, a jövő év a te éved is lesz és a kicsi angyalkáid triplán fognak vigyázni majd a kisbabádra! Teljes szívemből kívánom, hogy boldog anyukaként kárpótoljon téged az élet a sok testi-LELKI fájdalomért!!
Lányok, most mennem kell!!
Elnézést kérek attól, akinek most nem írtam, legközelebb velük kezdem(
), de megjöttek a páromék, így be kell fejeznem a levelet!
Sok puszit küldök és a köv. hónapban is igyekszem legalább egy normális levelet összehozni.