Sziasztok!
Ismét Vas megyéből írok Nektek
Nekünk is nagyon jól sikerült a Szent Este, próbáltunk fotózni is, de néha azt vettem észre, hogy csak nézzük a drágákat, és elfelejtünk rögzíteni. Annyira édesek voltak, Balázs már majdnem kibújt a bőréből, hogy megjött a Jézuska, és nézzük már meg, majdnem megzabáltam. Gergő előre nem sejtette ugye, hogy mi lesz, de aztán annál nagyobb volt a csodálkozás, és az öröm. A sütifaló mellé kapott még egy ugató-lépegető kiskutyust a gagyivásárból, persze ez volt a sztár, egymás kezéből kapkodják ki azóta is
Balázs még pórázt is tett rá, és sétálni viszi...
Persze neki a Thomas-készlet volt a nagy ajándék, és alig lehetett lefektetni, annyira játszott vele. És a hatalmas öröm, és várakozás másnap anyósoméknál, és ma anyukámnál is megvolt
Jó lesz most már kicsit megpihenni, szombatig maradunk itt, aztán hazamegyünk. Ja, és én kaptam egy hiperszuper digikamerát
Amióta Balázs megszületett, ez volt a vágyam, végre meghallgatott a JÉzuska
Nekem mondjuk egy egyszerű darab is elég lett volna, még csak a digitális sem volt lényeg, csak meg tudjam örökíteni a srácokat. És milyen jó, hogy Gergő eddig várt a járással, az első döcögős totyogást is föl tudom venni
/ még mindig a mászás az elsődleges, de az utóbbi két napban nagyon sokat megy/.
És a szentestei vacsi, a narancsos kacsamell isteni lett, Apa sem sírt tovább a halacska után
Képeim majd akkor lesznek, ha hazaértünk, de ahogy belenéztem a termésbe, a legtöbb kép elmosódott, annyira nagy volt a mozgás
Minden kép nagyon jó, Máté tündéri legényke, jó, hogy láttuk végre, Tüncsi, Panda és Zita is annyira édesek, és a családi képek is nagyon tetszenek
És micsoda pocik bújnak ott meg a képeken
Prüntyi
Az ajándékokat is reggel kaptátok/adtátok?
Tünde
Hogy csináltad ezt a sok kicsi képet? Ez valamiféle indexkép?
Babé biztos jó, mert szebb Gergő bőre, bár most nem hoztam magammal ide azt a nagy flakont. Viszont anyósomtól kaptak a srácok egy literes Babé tusfürdőt, illatmentes, ez is szimpi, úgyhogy elköteleztük magunkat a Babénak
Zitának el szokott teljesen múlni ennyi idő alatt?
Nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb, ennek is örülök, hogy ennyit sikerült
További jó pihenést, szép együtt töltött napokat!
Judit