Új privát üzeneted érkezett!

Prüntyi, húúha, gratulálok Neki!

Judit, bevált a Babé testápoló?

Davallia, akkor alvásügyileg (sajnos) megint egy hullámhosszon vagyunk. :( Az a baj, hogy most még az sincs.hogy megszűnik ez az állapot, és akkor tuti alszunk majd. Mert ugye akkor tuti nem alszunk továbbra sem...

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Ismét Vas megyéből írok Nektek :wink:

Nekünk is nagyon jól sikerült a Szent Este, próbáltunk fotózni is, de néha azt vettem észre, hogy csak nézzük a drágákat, és elfelejtünk rögzíteni. Annyira édesek voltak, Balázs már majdnem kibújt a bőréből, hogy megjött a Jézuska, és nézzük már meg, majdnem megzabáltam. Gergő előre nem sejtette ugye, hogy mi lesz, de aztán annál nagyobb volt a csodálkozás, és az öröm. A sütifaló mellé kapott még egy ugató-lépegető kiskutyust a gagyivásárból, persze ez volt a sztár, egymás kezéből kapkodják ki azóta is :wink: Balázs még pórázt is tett rá, és sétálni viszi...
Persze neki a Thomas-készlet volt a nagy ajándék, és alig lehetett lefektetni, annyira játszott vele. És a hatalmas öröm, és várakozás másnap anyósoméknál, és ma anyukámnál is megvolt :) Jó lesz most már kicsit megpihenni, szombatig maradunk itt, aztán hazamegyünk. Ja, és én kaptam egy hiperszuper digikamerát :D Amióta Balázs megszületett, ez volt a vágyam, végre meghallgatott a JÉzuska :) Nekem mondjuk egy egyszerű darab is elég lett volna, még csak a digitális sem volt lényeg, csak meg tudjam örökíteni a srácokat. És milyen jó, hogy Gergő eddig várt a járással, az első döcögős totyogást is föl tudom venni :) / még mindig a mászás az elsődleges, de az utóbbi két napban nagyon sokat megy/.
És a szentestei vacsi, a narancsos kacsamell isteni lett, Apa sem sírt tovább a halacska után :)
Képeim majd akkor lesznek, ha hazaértünk, de ahogy belenéztem a termésbe, a legtöbb kép elmosódott, annyira nagy volt a mozgás :) :(

Minden kép nagyon jó, Máté tündéri legényke, jó, hogy láttuk végre, Tüncsi, Panda és Zita is annyira édesek, és a családi képek is nagyon tetszenek :) És micsoda pocik bújnak ott meg a képeken :D
Prüntyi :) Az ajándékokat is reggel kaptátok/adtátok?

Tünde :) Hogy csináltad ezt a sok kicsi képet? Ez valamiféle indexkép?
Babé biztos jó, mert szebb Gergő bőre, bár most nem hoztam magammal ide azt a nagy flakont. Viszont anyósomtól kaptak a srácok egy literes Babé tusfürdőt, illatmentes, ez is szimpi, úgyhogy elköteleztük magunkat a Babénak :wink: Zitának el szokott teljesen múlni ennyi idő alatt?

Nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb, ennek is örülök, hogy ennyit sikerült :)
További jó pihenést, szép együtt töltött napokat!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Judit, a sok kis képet a Picasa-val csináltam, a kollázson belül azt hiszem a rács?
Zitának nagyon csúnya sosem volt a bőre, kis apró foltjai voltak "csak", így erre nem tudok válaszolni, és már kb 8-10 hónapja használjuk a Babé testápolót és a tusfürdőt, azóta meg tényleg semmi bajunk vele (a bőrével).
Tök jó, hogy kaptál digikamerát! Én hiába mondtam apának, hogy töltse fel a kameránkat, nem tette. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Képzeljétek, vettünk Zitának borostyánkő láncot, állítólag fogzásnál segít. Nem tudom, hogy ez hatott-e, de tény, hogy amióta a nyakában van (hétfő), azóta azt a 2 éjszakát ébredés nélkül a saját ágyában töltötte. Juhhéj, tök jóóó!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Judit, gratulálok, hogy Gergő elindult!
Látod, csak arra várt, hogy fel tudd venni! :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Nagyon édesek a képek! :D
Máté jó nagyot nőtt és tényleg tiszta Apja! :lol:
Zitát meg annyira bírom a huncut fejével! :lol:
Tüncsike és édes a csini rucijában! :D

Nálunk is nagyon jól telt az ünnep! Képeket is teszek majd fel, csak a gépet Anyóséknál felejtettük. :?
Natinak nagyon tetszett a karácsonyfa. 23-án este díszítettem fel, amikor ő már aludt. Volt is nagy csodálkozás, amikor meglátta! :D
Azóta minden reggel az első dolga, hogy megnézi a nappaliban, ott van-e még a fa és mutogatja, hogy kapcsoljam be az égőket!
:lol:
Magasra tettük, így nem nagyon éri el, csak az alsó díszeket. Nekem persze sikerült eltörnöm egy szép gömböt. :evil:
Az ajándékok is sikert arattak. Kapott 3kerekű triciklit (fogalmam sincs, mikor fogja tudni tekerni) könyveket, FP bödönt, legot, babakocsit, zenélő-állathangokat utánzó játékot és még néhány apróságot.
Nekem pont 24-én törtek be a vörösök. Sosem szokott fájni a hasam, de persze ezúttal ez is jött.
Melegített cseresznyemag párnával fetrengtem az ágyon, de szerencsére délután már jól voltam!

Prüntyi!
Apa tényleg nem semmi! :shock: Gratula neki! :D
Norbizott? Jól emlékszem? :roll:

Tünde!
Remélem Zitának segít a lánc, de halkan megjegyzem, hogy Nati is jól alszik az elmúlt pár napban! :) :?
Szerintem inkább kifáradtak a sok eseménytől! :D
Bár pár napja Nati végképp átállt a napi egy alvásra, lehet, hogy emiatt is alszik jobban éjjel.
Bár így maradna!!!! :)

Ayse!
Ma lesz a koncert, ugye? Jó szórakozást nektek! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, akkor mondjuk azt, hogy annyira jó Zita lánca, hogy még Natira is hatással van! :)
Egyébként mi csak 25-én voltunk vendégségben, 24-én és tegnap (ma, holnap) hármasban vagyunk itthon, szóval semmi extra Zitának.
Az is igaz, hogy 2 óra alvást engedélyezünk neki napközben, hogy kellően elfáradjon estére.
Érdekes, hogy Zitát nem érdeklik a díszek, reggelente Ő is leellenőrzi, hogy megvan-e a fa, mondja-mutatja, hogy ffffa, meg néha napközben is megmutatja, hogy ott a fa, ha eszébe jut.

Ayse, jó mulatást Nektek estére, ha lesz időd, írjál!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok,

Duda, igen, Norbizott, és szkvassolt :)

Kép

Kép
prüntyi

Tünde!
Nem bánom, legyen igazad, csak maradjon is így, jó? :lol:
És két óra alvás után felébresztitek Zitát? nem nyűgös olyankor?

Na, kaptam a sógornőmtől pár képet, felteszek néhányat!
Anyósóméknál készültek.
csillagszórót nézve
Kép
Húúú, mi ez?
Kép
Nati a mocin
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, jajj, de jól néztek ki a Natival!

De, kicsit nyűgi Zita, amikor felkeltjük, ezért már bejáratot módszerünk van: kinyitom az ajtót, felhúzom a rolót, és nem pakolok csendben, így olyan 10 perc alatt lassan magához tér. Egyébként "muszáj", mert éjfélkor felébredne, hogy kialudta magát, és akkor kb 2-3 óra hosszat fent van, és mi sem tudunk aludni tőle.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, szegény Zitus...:(...Ez érdekes, mert Tüncsi általában 12-2 közt alszik el valamikor (nappal, attól függöen mikor kelt reggel...) és általában 1-1,5 órát alszik...de volt, hogy 2,5-3 órát is aludt és szinte fáradtabb volt estére mint amúgy... és ált 1/2 10-10 köz elalszik este...

Duda, szépek vagytok :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek nagyon boldog új évet szeretnék kívánni, ugyanis a pofámról ég a bőr, hogy karácsonyt nem tudtam. Mentségemre legyen mondva, hogy 26-án reggel már szinte az összes képet fel is töltöttem, mikor is Lacika nemes egyszerűséggel kinyomta az elosztó kapcsolóját.

Nálunk nagyon jól teltek az ünnepek, igazán jó volt a hangulat. A gyerekek örültek a sok szép ajándéknak.
Laci szokás szerint életveszélyes, mert miután az alsó sor csokit leette a fáról, most már pipiskedik a fentebb levőkért is. :lol: :lol: Szerencsére apa előrelátó volt és kikötötte a fát. Ilyen gyönyörű fánk még nem is volt. Apa szombaton délelőtt vette itt a kertészetben.

Örülök, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek. Remélem azért még tudok jönni szilveszterig, bár szombaton elutazunk és addig elég sok teendőnk van.

És most szüveg nélkül a képek

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Hány redőnyt kellet lehúzni, hogy eltakarja ezt a fát? :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

A fiúk nagyon csinik a pulcsiban és az ingben! :D
Lacika milyen nagyot nőtt! :shock: Jó rég láttam már! :)

Tünde, Prüntyi! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nagyon helyesek és gyönyörűségesek a gyerekek, meg a karácsonyi családok!!!!
Jó hogy végre Mátét is megcsodálhattuk :D:D:D!!!

Prüntyi!
Én is gratulálok a férjednek!!!
Köszi az ágytippet, a mienket végül is megjavította a férjem! :D

A karácsony kiválóan sikerült, Szenteste 8-an voltunk, másnap 12-en, harmadnap 8-an. Az az igazság, hogy az én 2 törördögöm anyira igénybe vesz, hogy egy ilyen vendégségsorozat már nem jelent különösebb terhalést a mindennapokhoz képest :).

Tegnap voltunk a koncerten és iszonyúan marha jó volt!!!!!
Először is nagyon szeretem ezt a zenét. Aztán tök profi volt minden, a fények, a kihangosítás...hát az fényéveket haladt előre azóta, hogy legutóbb rockkoncerten voltam (az pedi Lili születése előtt volt ). Nagyon szuper volt. Som tényleg eltúűnt most is, de szerintem ez tudatos volt, nem bírt volna több számot lejátszani. Révész viszont az előző napi koncerten achilles-szakadást szenvedett, úgyhogy ülve nyomta le a koncertet, de így is léggé jelen volt a színpadon, nagyon inenzíven hányta-vetette magát. A hagja meg semmit sem kopott SmileSmileSmile.
És az is jó volt, hogy az én korosztályom volt, sőt főleg nálam idősebbek, így aztán tök jól kiláttam a fejek felett (igazából magas vagyok, csak az akceleráció keresztbetett). És persze jó volt kettesben kiszabadulni, lelazulni, nosztalgiázni...és május elsején újra játszanak a Tabánban Very HappyVery HappyVery Happy

Tegnap amúgy is jó napom volt. Voltam a nőgyógyásznál és azt mondta azon kívül, hogy minden oké, hogy ez egy cérnadarab és semmi gondot nem okoz, úgyhogy békén kell hagyni és még fel is szívódhat.

Aztán bementem a c&a-ba. Vettem magamnak szilvesztere egy nadrágot meg egy blúzt, meg egy vékony garbót, mert olcsón adták, megy egy vastag lazacszínűt, mert jól állt, és mindezért 15 ezer forintot fizettem Very HappyVery HappyVery Happy. És nagyon élveztem, hogy nem kell sietnem, és senki nem szól bele, hogy mi nézzek, hova menjek, mire gondoljak Very HappyVery HappyVery Happy.
(Apa meg otthon gyakorolhatta, hogy mit is jelent a két gyerek).

A Westendben voltam, ahol leszólítottak:
- SZIA, A SAJÁT KÖRMEIDET VISELED?
Kedvem lett vona azt válaszolni, hogy általában igen, de ma kölcsönkértem a hugimét Laughing Laughing .

Most a szüleimnál vagyunk, ők vigyáztak a gyerekekre a koncert alatt. Képek itt is vannak, majd feltöltöm őket! :oops:

ayse

Ayse, huhh, de irigy vagyok most! Koncert, új ruhák...
Tegnap mi is voltunk Árkádban, tudtam volna válogatni, de ebben az állapotomban hogyan? Még ha tudnám, mekkora maradok szülés után.
Apa kérdezi: amikor Lili bepisilt a boltban, akkor úgy ahogy volt, ruhában?

Ma nem indult vmi jól a napunk: reggel öltöztettem Zitát, Ő meg mutogatta a katicákat a pelenkázószivacson, egyre messzebb... aztán egyszer csak ültéből repült fejjel lefelé. Szerencsére reflexből kaptam utána, így a földet érés előtt megvolt, sikerült megfognom az egyik kezét, csoda, hogy nem lett baja, mert eléggé kitekeredett pózban volt. :( Én majdnem infarktust kaptam és majdnem rámjött a szülés, Zita szerencsére csak megijedt.
Aztán elmentünk vásárolni, amíg én válogattam, Ők sétáltak. Valszeg szegény kislányom fázhatott, mert mire végeztem már nagyon sírt (itt -6 fok volt), a kezét nem engedte betenni a kesztyűbe, így az jégcsap volt, a könnytől meg még jobban fázhatott/fájhatott az arca. Apa már kézben vitte, hogy melengesse, de a kocsiban nagyon sírt, így minden elvemet megint félretettem, és kivettem a gyerekülésből, az ölembe vettem, és lassan megnyugodott.
Ja, és tök égő volt... anyum hívott, amikor jöttem ki a boltból (sétálóutca), utcazaj, miegymás, és egy gyerek nagyon sírt. Anyu kérdi, mi ez a sírás? Mondom mittudomén, vmi gyerek hisztizik, azt bömböl... hátranézek, és mondom a telefonba: ja, Zita az... :(

Délután rávettem apát, hogy menjünk ki a tescoba, biztos van fini szaloncukker, jó olcsón. Karácsony előtt én mondtam, hogy ne vegyünk, mert akkor megeszem mindet. Most meg rámjött az édességéhség. Hát ne tudjátok meg, már mi mindent ígérgettem neki, ha elvisz: vehet játékot magának; este meghálálom;.... aztán akkor volt hajlandó elvinni, amikor mondtam, hogy veszünk halat, és ehet halászlét a hétvégén. Hallod, Jucc? Össze lehetne kötni őket a hallal. :)

Prüntyi, miért szegény Zitus? A napközbeni "csak" 2 óra alvással együtt a 24-ből 14 órát alszik egy nap. Úgy tűnik, ennyi elég neki, és szetm az fontosabb, hogy éjjel kipihenje magát Ő is, mi is. Pláne én. :D

Ildi,
tök jók a képek, Lacika megint tök sokat változott, nagyon helyes kispasi!
Hogy van a Mamád? És Te?

Életem értelmei kedvenc elfoglaltságuk közben:

KépKép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Jesszus, gondolom, hogy frászt kaptál! :shock: :(
Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.
Nagyon édes a kis családod! :D
Nati is imád olvasni! :) Állandóan hozza a könyveit és rakja elém, hogy meséljek neki! Már csomó mindent felismer. Van egy Brendon katalógusunk, azt naponta legalább 1 órát nézzük! :shock: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ildi :) Nagyon jók a képek! Micsoda nyakkendők! És az a fa tényleg eszméletlen szép! Jól át kellett rendezni a nappalit :)

Andi :) Ti is nagyon szépek vagytok :)

Ayse :) Én is irigykedem, örülök, hogy jól sikerült a tegnapod :)
Május elsején a Tabánban lesz a helyünk! :D

Tünde :) Szegény Zita tényleg fázhatott :( Ügyes vagy, hogy elkaptad, nem semmi reflexek!

Mi továbbra is anyóséknál parkolunk, nem egészen így terveztük :(
26-án voltunk anyáéknál karácsonyozni, és aznap éjjel tesóm gyerekei elkezdtek fosni és hányni. Apjuk 24-én tette ugyanezt, és sikeresen elkapták. Tesóm is rosszul volt tegnap, de nem volt annyira vészes. Azóta izgulok, hogy mi megússzuk, de át nem mentünk hozzájuk persze. Ha nem leszünk rosszul, és náluk is rendben mindenki, akkor holnap átmegyünk végre. Hát, nem így szokott telni a téli szünet...
Itt amúgy nagyokat sétálunk, Balázs imád itt lenni, úgyhogy nem vészes. Bár sógoromék fel tudnak bosszantani. Minden este beállítanak, amikor már nálunk vacsiidő lenne, jól felpörögnek a gyerekek, aztán alig tudom elaltatni Gergőt, mert nem lehet őket kidobni, továbbra is hangoskodnak. És még megjegyzéseket is tesznek, hogy mindig ilyen hisztis Gergő??? / megjegyzem, égnek áll néha a hajam a kislányuktól, annyira égetnivalóan rossz, minden hülyeséget megtanul az apjától/.

Itt is baromi hideg van, de nagyon jólesik a friss levegő. Gergő babakocsija nem fért be az autóba, így gyalogol nagyokat, és nagyon élvezi :) .Ha elfárad, a nyakamban cipelem tovább.

További szép napokat, remélem, jövök még!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zita az újságokat szereti jobban lapozgatni, és mutatja-mondja, amit felismer benne. Most éppen ez a német nyelvű Cinema magazin a menő egy bor-ismertetővel holtversenyben. :D:D:D (apa szerzeménye vmelyik repülőtérről)

Judit, olyan szép helyen én is imádnék lenni. Meddig maradtok? Már úgy értem, mikor utaztok haza Bp-re.

Titeket is utánoznak a gyerekek? Zita olyan kis makika, a múltkor fekve olvastam az újságot, hát Ő is odafészkelődött mellém, ráfeküdt a karomra, és olvasott velem. Karácsonykor meg anyu masszírozta a talpam, akkor is jött, és felvette u.azt a pózt. :D
Ha apa nagy elánnal mesél vmit, és közben hadonászik, na, azt meg már tökélyre fejlesztette, hogy halandzsázik, és telleget a kezével.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Csemetéimmel, háttérben az új konyha :)

Kép

Kis családom

Kép

A fa plafonigérős :lol:

Kép

Megpillantjuk a karácsonyfát

Kép

Ünnepi asztal

Kép

És néhány kép a konyháról, az elsőn kedvenceim közül ketten is láthatóak

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ayse

Zitaanyu!
Nálatok elég gyakran alakul olvasókör :D
Naná, hogy felöltözve pisilt be, a hiszti hevében és tetőpontján!

Jucc!
Ma és tegnap többször elautóztam az ablakotok alatt. A látvány alapján minden rendben :D!

ayse

Tünde!
Zita mellett elaludni nem lehet...hát nem volt uncsi mellette a mai nap!
És kaptatok fini szaloncukrot?

ayse

Ayse, tetszik az új konyhátok! Fúú, és milyen intelligens sütőd van, még az időt is visszaszámolja? :wink:
Én örülök, hogy vannak ilyen intelligens gépek, mint nálunk is a mosó és mosogatógép, mert Zita néha kikpacsolja, és amikor észreveszem pár óra múlva, akkor ott folytatják a melót, ahol abbahagyták. :)
Apa elszomorodott a hír hallatán, hogy Lili felöltözve pisilt be.
Bocsi, de nagyon panaszkodott, hogy Ő nem bírja ezeket a hisztiket, amiket Zita csinál, és erre meséltem, hogy ez még semmi, és elmondtam a Ti eseteteket, hogy még mire számítson a következő pár évben. :oops:
Igen, jól látod, mind a ketten nagyon szeretnek olvasni. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Csak zselés volt, de nem baj, én azt imádom, és 400gr-ot 99Ft-ért adtak. Így mindjárt vettünk két csomaggal. :oops:
Még van belőle. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

A sütő az intelligens, csak én nem érem fel ésszel!!! :lol:
Úgyhogy maradok a régi jól bevált módszereknél: sasolás, szaglás és kötőtű!

Épp azért írtam Lilit, hogy van ez még így se! Kötélidegeket kívánok!

ayse

Ayse, szép lett a konyha!!! Érezd jól magad benne :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ayse :) Köszi a helyzetjelentést! :D Naná, hogy ilyenkor jársz arra, amikor nem vagyunk otthon :( Elvileg a bébiszitter meg van bízva a macskák etetésével, de nem is kérdeztem, hogy minden rendben van-e. Holnap úgyis megyünk vissza, már mindegy. Én megint úgy vagyok vele, hogy kicsit pihennék már, és erre otthon van a leginkább alkalmam. Itt egyszerűen Gergőt nem tudom lepasszolni senkinek, semmi szabadságom nincs, arról álmodni sem tudok, hogy kicsit elfelejtsem, hogy vannak gyerekeim, de sejtem, milyen lehet, hiszen Balázs szinte tudomást sem vesz rólam, olyan jól elvan itt. Sajnálom is, mert még maradna, de Apa bulizik Pesten Szilveszterkor, én meg nélküle nem akarok már maradni. Tesóm is holnap megy vissza, és úgy néz ki, hogy átjön hozzánk tévézni, eszegetni/iszogatni, és ott is alszik, elsején meg megátogatjuk nagyinkat, aki nagynénénknél tölti az ünnepeket, így itthon nem találkoztunk vele.
Jaj, a konyha gyönyörű!!! Nagyon tetszik ez a szín! A tűzhely így a sarokban nem csoda, hogy gondot okozott! Nagyon szépek a képek a családról, és a fáról!

Ma átmentünk anyáékhoz, a betegek már jól vannak, csak a legkisebbnek megy még a hasa, remélem, nem kaptuk el...
Anyukám bele van betegedve, hogy egész évben alig lát minket, és most se láthatott bennünket emiatt a kórság miatt. Még a végén pár napra feljön Pestre :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert engem beszippantottak az ünnepek....

Prüntyi!
Köszi!!!! :)

Jucc!
De jó lenne, ha Anyukád el tudna jönni hozzátok! Rád férne egy kis pihi!!!! Ilyenkor mindig a Rapülők dalszövege jut eszembe: "...kipihened magad a munkahelyeden!" (ami jelen esetben ugye az otthonunk)
Majd legközelebb öszehanguljuk, mikor is járjunk arra!!!!!

Nagyon szupi kis programjaink vannak, tegnap pl.. a Művészetek Palotájában voltunk Lilivel hármasban egy Kaláka koncerten. A végén dedikálták is a cédénket .

Ma pedig ereszd el a hajamat szilveszteri buli .
Délután még bemegyünk a gyerekekkel a Belvárosba egy kicsit trombitálni, hogy nekik is legyen szilveszteri hangulatuk

Nem tudom, hogy tudok-e még jönni, ezért mindenkinek

NAGYON-NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ÉS AZT, HOGY SIKERÜLJÖN MINDEN ÚGY, AHOGYAN SZERETNÉTEK!!!! ÉS MÉG AZT IS, HOGY SOKASODJON A TOPIK ÚJABB KIS JÖVEVÉNYEKKEL!!!! A MÁR ÚTON LEVŐK PEDIG KÖNNYÍTSÉK MEG ANYUKÁJUK DOLGÁT!!!! :D :D :D

ayse

Tőlünk is mindenkinek:
BUÉK!!! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!
NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Kriszta&Bence

Kép
cristi

MI IS BOLDOG ÚJ ÉVET, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK ÖRÖMÖT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Kriszta, Bencének jobbulást kívánok!

Lányok, nálunk végérvényesen Apa lett a sztár. 2 napig nem volt itthon, egyfolytában Őt emlegette Zita, amióta meg itthon van, csak Apa jó. :) Mondjuk annyira nem bánom, mert így Apa pelenkáz, etet, fürdet, stb. :D :D

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167573066.59.jpg[img]

[/img]

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Namégeccer:

Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Készülődés a tollasbálba:

Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!!!

Bújjék mindenkinek!!!!! :D:D:D

Cimbi pár évvel ezelőtti szövege: Boldog Új Éveeet!! BoldogÚjjj, ahogy tucc... -tácc-tu-tucc-tucc-tácc :D:D:D:D

Félretéve a viccet:

Mindenkinek nagyon boldog új évet, és gigamegalol bulit, legyen az ereszdelahajam, vagy akár tollasbál
:wink:

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit az Új Évben!!!

Sis, Te elveszett lélek....mi van veletek?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Buék!

Nati este fél 10-kor aludt el és miden durrogtatás ellenére aludt reggelig! :shock: :lol:
Pedig paráztam, hogy mi lesz! :?
Mi Apával kivártuk az éjfélt, aztán koccintás után kicsivel én elmentem aludni.
Én olyan dinka vagyok! :? Éjfélkor, miközben hallgatuk a Himnuszt, álltunk és néztem Nati fényképét és arra gondoltam, remélem boldog velünk és jó neki, hogy mi vagyunk a szülei. Aztán jó sírva is fakadtam. :oops:
Reggel jól meg is puszilgattam. :)

Tünde!
Zita nem zúgott még el hálózsákban menetelés közben? :shock: :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, eddig ez volt az első alkalom, hogy hálózsákban randalírozott, egyszer eltanyált a habtapin, oszt ennyi. :)

Zita is átaludta a durrogást.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ja, és a Himnusz... én mondtam apának, hogy kapcsoljon el, nem akarom bőgéssel kezdeni az új évet. Nekem mindig potyognak a könnyeim az újévi himnusz alatt, így most csak a kezdést láttuk-hallottuk. :oops:

Judit,
hazaértetek? Gergő hordja még a nyakláncot?
Basszus, én nem gondoltam volna, hogy nekünk ennyire beválik!
Még vmit akartam Tőled kérdezni, de elfelejtettem. :oops:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, Zita nem szedi le a nyakláncot? Tudnál egy fotót feltenni?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, hozzá se nyúl, sztem különösebben észre sem veszi, hogy rajta van.
A 2. hálózsákos fotón is látszik, de íme, 6. kattintásra sikerült lekapnom, állandó mozgásban van ez a lányka. :)
(Egy kicsit előre van hajolva.)
Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Köszi Tünde, és hol lehet ilyet kapni, úgy értem igazit és nem valami hamisítványt? Éjjel is rajta van Zitán, vagy csak nappal?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, én a www.babanatura.hu -ról rendeltem. Éjjel is rajta van, akkor veszem csak le, ha megyünk vhova, mert vhogy olyan érzésem van, hogy a sok ruhában elakadhat, és az kényelmetlen lenne neki.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Prüntyi,
édes vagy, megvagyunk, köszönjük szépen!

Mostanában anyuéknál zúzunk, otthon vannak még egy hétig, aztán visszaáll a rend.

A legújabb verzió szerint február végén költözünk, mert a kedves építtető elnézte a papírokat, amiket be kell kérni a földhivataltól a hitelhez, így húzódik az ügyintézés, de a csempe már fent van, még egyszer át kell festeni a falakat, a héten az is kész, meg a parketta is, aztán beszereljük a konyhát, meg a gardróbot.
Legalább kényelmesen elkészülünk :D

Máté elkapta apjától a takonykórt, kiszívni nem tudom, mert elveszti az eszét az üvöltéstől, de hála Istennek híg, és kifolyik neki.

Pusztok!!!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

BUÉK!
b_brigi

Sziasztok!

Megjöttünk mi is. A buli tök jó volt! :)

Két kis karácsonyi szösszenet:

Szenteste Lili a szüleimmel volt a tamplomban betlehemezésen, amíg mi feldíszítettünk a fát. Mikor értük mentem az autóval, láttuk, hogy más házakban már ott áll a feldíszített fa. Én meg csináltam a sóműsort:
- Hú odanézzetek! Oda már megérkeztek az angyalok!!!
Lili transzba esett:
- Anyu! Ne várjuk meg, amíg hozzánk is megérkeznek! Inkább tegyük bele mi a talpba és díszítsük fel!!!!
Dehát addigra mi ugye már kész voltunk.... azt hiszem majd ezt a vonalat fogom meglovagolni, ha az angyalka mese-korszaknak vége lesz.

Kapott egy bella balerina nevezetű hmm mit is mondjak, förmedvényt? Ez egy házi balettstúdió, szőnyeggel, korláttal, kibírhatatlan hangon sipítozó oktató dvd-vel. (ez volt az álma). Most míg írok a "Kezdődik a hattyútánc..." kezdetű opuszt van szerencsém élvezni. Bella Balerina életvezetési tanácsokkal is szolgál a minibalerináknak, pl. hogy egyenek gyümölcsöt, banánt. Lili szívből utálja a banánt, de a kedvéért hajlandó volt beleharapni. Azért egy falat után azt mondta, hogy mégsem szereti....

ayse

Tünde, köszi rendeltem is!
Mennyi idő alatt hozták ki?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, kb 1 hét alatt jött meg.
Ma voltunk homeós gyerekdokinál. Érdekes volt, jól kikérdezett: Zita hogyan alszik, kell-e mellette lenni, villanyt kapcsolni; én terhesen ittam-e kávét; mivel szeret játszani; mennyit alszik; van-e olyan kaja, amit naygon szeretne és nekem furcsa (pl olajbogyó); elvan-e egyedül; stb.
Mindenre nemleges választ adtam, szóval igazán nem panaszkodhatok a lányomra. :)
Amúgy szerinte nem tejallergia, mert pl az arcán most is van 1-2 folt, pötty, pedig már szept. óta nem kap semmi tejeset. Hiányolta hozzá a kakitüneteket és a felső légúti hurutokat.
Szerinte csak ilyen nagyon érzékeny bőre van, és ha mégis tejallergia, ki fogja nőni, beleesik a 80%-ba.
Amúgy apjának van ilyen hiperérzékeny bőre.
Azért írt fel két alkati bogyót, amit adjak neki, és 3 hónap múlva megnézné.

Ayse
, jesszus, milyen játékok vannak!
:oops:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Ez tök jó!!!

Most én is elbizonytalanodtam. Egyik nap iszonyatosan ronda lett a nyaka, azt hittem a szaloncukor-csokitól, amit kikönyörgött (nem tudom mindig eltitkolni, miket eszik Lili, szegény így is a kamrában eszi a túrórudiját és társai). Le is kezeltem elocommal, mert annyira csúnya volt. Erre másnap reggel sajtos pirítóst ettünk, sikítozott, hányta-vetette magát, így kapott. Erre semmi, de semmi tünete nincs.
Lili barátnőjének az anyukája meg azt mondta, hogy ő ezzel az egésszel nem törődött és mindkét lánya kinőtte ( a nagyobbik 7 éves korára).

Milyen kakitüneteknek kellene lenniük? Fosikázás?

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?