Új privát üzeneted érkezett!

Lili: én Paint-ben szoktam a Kép/nyújtás/döntés menüpontban kicsinyíteni. Ha 80%-ra állítod az úgy jó lesz. Lehet, hogy azért ilyen alacsony most a hőd, mert most hajnalban volt a tüszőrepedés.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lili, le tudod kicsinyíteni bármilyen képszerkesztő programban. A paintben is, az biztos van a gépben.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Csajok!

Vettem LH tesztet, most más márkájút: Babymark. (utsó db volt a Rossmannban)Erre írta valamelyikőtök, hogy el lehet felezni????? Kérlek aki itt van, válaszoljon, mert megcsinálnám most. Köszi!!!

snufi

Lili
Én is elevitet szedek, előző ciklus elején kezdtem el, minden bevettem, most már csak úgy két naponta. A E vitamint is szedem, de már azt sem minden nap. Régebben nekem 29 napos volt a ciklusom, most idén általában 26 napos volt, nyárom meg ősszel volt egyszer 28 és 29 napos, most meg 30 :shock: Végül is nem baj, ha hosszabb a ciklusom, csak legyen pé :wink:

Kép
gaby25

Snufi! Én múlt hónapban használtam ilyet, igen, el lehet felezni. Nem könnyű, mert már így is elég vékonyka, egy éles kisolló kell hozzá!:))

zsebi_baba

Köszi Zsebi!!!!!!!!!!!!!!! :D

snufi

No, mai LH negatív, itt tartok most:

Kép

snufi

Én is elfeleztem a múltkor.

Kép
zölddisznó

Szia Coca!!!!

snufi

Szezso! Hasi ultrahang volt! Ezért egy órával előtte ittam kb. 1-1,5 liter folyadékot, vagy amennyi csak belém fért! Gondold minden nap milyen jó volt! Így jó telt hólyaggal kell menni az UH-ra, hogy szépen lássák a tüszőket! :lol:
Engem mindig megdícsértek, hogy milyen szép telt hólyaggal mentem és így könnyebben látják! :wink: (Mert voltak ám olyanok is, akiket vissza kellett küldeniük inni még!)

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Apa eddig még nem próbálkozott, úgy hogy lehet, hogy rajtam a sor! :wink:

Kép
bettike
Eger

Ja!
Drága Sonjus! Azért arról volt szó, hogy néha benézel! Jöhetne már az a néha! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sonjus tábláját átvette valaki? :shock: Ha nem volt rá jelentkező, akkor majd átvehetem :wink:

Kép
gaby25

Bettike: itt nálunk hüvelyit csinálnak...legalábbis azt mondta nekem valaki, aki már ugyanezen keresztülment itt Szombathelyen, mint én. Dehát ahány kórház, annyiféle eljárás.

Snufi: én jómúltkor a DM-s LH tesztet is elfeleztem. Szétszedtem a műanyag tokot, és kész. Múlt ciklusban úgy teszteltem, hogy a 12. napon csináltam az elsőt, az totál negatív volt, majd a 14. napon még 1-et, az meg totál pozitív. Így kettőt használtam csak el.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Egyedül vok itthon!!!! Apáért majd mennem kell a buliba, így no pia, no szundi...
Van itt valaki??? Hahó!!!

snufi

sziasztok!
na hogy van mindenki igy eszem-iszom karacsony utan? :D remelem hiztatok vagy 5 kg-ot ti is :wink: . csak nagyjabol tudtam visszaolvasni, es nem tudom johetek-e ugy, hogy nem irok nev szerint mindenkinek, sajnos nem nagyon fuja az idombol... :oops: de mindenkeppen szerettem volna nektek megmutatni a leggyonyorusegesebb hogorbemet, amit eddig produkaltam, nagyon magas ( de nem eleg magas) homersekletekkel...egeszen a 29.-ik napig :(. eskuszom, ezt meg en, a pesszimista is haromfazisosnak lattam, de aztan persze leesett es megjott, pedig sztem tankonyvi volt. nemtom milyen kellene a babasodashoz, komolyan.

ma 2 honapos babaval voltak nalunk a barataim, haaat, nem mondom, hogy nem viselt meg a karomban tartani....

ha valaki atveszi a tablat, vagy sonjus jon, akkor ma 2.-ik cn, dec 26.-an jott meg, ajandekul :(

tovabbi kellemes unneplest, keszulodest, mennek a drukkok, jo lenne vmi pozitiv tesztrol olvasni mar!!!
Kép

vakond
vakond

Sziasztok!

Úgy tűnik, eltehetem a holnapra szánt tesztet a jövő hónapra. Megjött :cry: Most úgy érzem, hogy elegem van, el vagyok keseredve a végletekig. Miksa aranyos volt, látta, hogy sírtam, és kérdezte, hogy miért. Mondtam, hogy miért. Azt mondja, majd én teszek babát a pocakodba. És eljátszotta kézmozdulatokkal, hogy odapakol valamit rám. Kis tündérem :wink: Most egy darabig lehet, hogy én is ritkábban jövök majd. Még abban sem vagyok biztos, hogy a jövő hónapban hőmérőzni fogok. Eddig bíztam benne, 14-15. dpo tuti volt, de ez a hónap megingatott. Lehet, hogy ha nincs ez a durva influenza, akkor nyerő lett volna, de most már sosem fogjuk megtudni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ... :cry: ... ölellek!!!

snufi

Vakond, Szirom :cry: :cry:

Szirom, azt nem mondom, hogy hőmérőzz, mert nekem pl segített, hogy nem hőmérőztem, és nem idegeltem magam, hogy fönn vagy lenn van-e a hőm. Azt sem tudom milyen hőnél lettem babás, lehet tök csúnya volt a görbém. De azért gyere, legalább néha. Nagyon csíplek, és rossz lenne, ha nem tudnálak olvasni.

Sonjus, néha adj jelet, csak egy kis jelet KÉRLEK.

Csajok tegnap hiper szarul voltam, komolyan mondom nem tudtam felkelni. Lehetséges, hogy a babás rosszullét mellett bujkál is bennem valami, bár nem fáj a torkom, nem vagyok náthás. Ma már kicsit jobb volt.

Mennek a drukkok mindekinek. Kata neked különösképp azt hiszem te vagy most egyedül tesztközelben :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apára fel!

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom, sajnálom! :(

Sonjus nagyon eltűnt!

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

Szirom: annyira fáj a szívem Érted! De ne hagyj itt Bennünket légyszi Te is! Ez egy kis család, és átsegítjük egymást a nehéz időszakokon. Mindenki egy pozitív példa a másiknak, hogy hogyan lehet túlélni hónapról hónapra a sikertelenséget...

Vakond: ez tényleg tuti, 3 fázisos görbe!!! Nagyon szép, sajnálom, hogy ennek ellenére megjött, de legalább a görbe szerint úgy néz ki, minden rendben Veled... :wink:

Különben múltkor voltam az egyik kolléganőmnél, akinek 6 hónapos a picurja. Hát, nem mondom, néha nagyon fájt a szívem, szinte fizikailag éreztem...Na, akkor meg majdnem bőgtem, amikor a kolléganőm ezt mondogatta a gőgicsélő babának: "Boldog baba vagy, ugye? Ugye jó helyre születtél?" Hát nálunk ezek szerint nem lenne jó helye egy bébinek, ha egyszer nem akar ideszületni...

Görbét még nem teszek, mert ronda, és csak 8. cn-en vagyok.

Inkább megyek dolgozni...

Puszi Mindekinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Vakond és Szirom! Kép a Mikiteknek.
Teljesen egyetértek Szezsóval.
Drága névadónknak, ennek a fránya hőmérőzésnek érdemtelenül nagy jelentőséget tulajdonítunk. Sikertelenségeink hajnalán még az addig dédelgetett hőmérőnk is undok kis higanyrúddá válik. Kecsegtet, aztán átver minket. Elhúzza a mézesmadzagot, aztán egy óvatlan pillanatban a nyakunk köré tekeri és szemét módon huzigálja.
...kitartás csajok! Ne adjuk fel!

Kép
zölddisznó

1 cn! :cry:

Hát ha volt baba vagy lett volna már nincs! Köszönöm a drukkokat!
Majd a következő hónap talán?!

Kép
kata05

Francba!
...és TE hogy vagy? Nagyon magad alatt?

Kép
zölddisznó

Nem vagyok magam alatt! Csak ne fájna a hasam, ezt a részét gyűlölöm a legjobban! Inkább az érdekel hogy vajon találkozhattak e a sejtjeink és nem lett semmi, vagy nem!

Kép
kata05

Kata, nagyon sajnálom! DE még nem próbálkoztok régóta! :)
Nekünk a 15. hónapban sikerült! :lol:

Kép
elizabeth25

Kata! Ez a kérdés az orvostudományt is érdekelné!

Liza! Most aztán jókl megvigasztaltad! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Mindenkinek csak ilyen rossz hírei vannak? Nekem is. Anyumnak tegnap be kellett mennie a kórházba mert olyan magas volt a vérnyomása, hogy a háziorvos egyszerűen semmivel nem tudta levinni. Igazából szerintem már régen ráfért volna egy alapos kivizsgálás, de mindig kihúzta magát alóla. Már napok óta olyan volt a szája, mint aki injekciót kapott a fogorvosnál és nem tud rendesen beszélni.

Kata, Szirom, Vakond, nagyon-nagyon sajnálom.

Szirom azért ha tudsz lépj el dokihoz, mert rövid időn belül ez már a második ilyen eseted volt. Próbálj kérni egy hormonvizsit.

Vakond tényleg 3 fázisos volt a görbe.

Kata lehet, sőt biztos, hogy hülyeséget írok most, de próbáld optimistán felfogni a dolgot. Ebben a hónapban össze fog jönni és akkor az esküvődre már betöltöd a 12. hetet, nem lesznek rosszullétek :)

Sonjus jelentkezz!

Szezso, ne mondj már ilyen hülyeséget, hogy nálatok nem lenne jó helye a babának! :evil: Kinél lenne jobb helye, mint nálatok, akik már annyira, de annyira várjátok :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Kata, Szirom, Vakond :cry: :cry: :cry:
Elijesztem mikit Kép , és következő hónapban nem meri odadugni a képét :wink:

nekem ma fél tizedet ment feljebb a hőm, 36,8 :roll: :?

Kép
gaby25

Zöldi, a lényeg, hogy sikerült, nem? :) A lényeg, hogy nem szabad feladni!

Kép
elizabeth25

Lizikém, nagyon ari vagy, de ha lehet kívánni akkor nem várnám meg a 15 hónapot! :lol: Habár ha tudnám hogy akkor biztos sikerül akkor nyugodt lennék!

Na többi lánykák, most rajtatok a hőmérőzősök szemeik! + tesztet produkálni!

De abból a szempontból nyugodt vagyok, hogy mindig volt pé-m és 2 fázisú is volt a görbém!

Kép
kata05

Robcsi! Anyudnak gyógyulást!

Lizi! Persze, hogy az a lényeg...

Kata! Jól csinálod, hajrá!

Na, rakok görbét:
Kép
Hát, ha ez peteérés volt tegnap, tegnapelőtt, akkor nyugodtan nyakalhatom a pezsgőt szilveszterkor!
Még sosem volt ilyen korán. De ma úgyis megyek dokihoz a lombik előtti bevizsgálás miatt, majd ő megmondja a tutit.

Kép
zölddisznó

sziasztok.

kata,szirom,vakond sajnalom.

coca ez nagyon pe gyanus.

lanyok mi ez a negativ hangulat.mindjart itt az ujev,uj tiszta lappal indulunk.alig varom mar.nekem ez az ev nem sok jot tartogatott,van egy angyalkam es egy babakezdemenyem az egben de nem vagyok szomoru.tudom ,erzem hogy jovore sikerul.
valaki(doktor)azt mondta nekem par evvel ezelott hogy 24 eves korom alatt nem fogok szulni.vagy ha igen eleg komoly psichikai problemaim lesznek.2007 aprilisaban toltom a 24 et es ez teljesen felvillanyoz,tudom hogy sikerulni fog.

probaljatok meg ti is igy hozzaalni hogy ugyis sikerul,es hinni benne.

Kép
monyoka

Hát ez az, Monyóka! Szerintem 26-án volt a nagy nap, amikor a páromon kívül a tesókám és a sogorom horkolt velem egy légtérben, a szomszéd szobában uncsiöcsi, nagyi, másik tesó...
Úgyhogy hihi! Hajrá 2007!

Indulok, doki után jövök!
Pusz!

Kép
zölddisznó

Monyoka ilyen pozitív hozzáállással kívánom neked, hogy a szülinapodra már a pocakodban legyen a baba :D

Zöldi köszi, hát ez tényleg úgy néz ki peteérés volt és ne legyél pesszimista, mert tegnap volt akció.
Majd írj mi volt a kivizsgáláson.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Látom nem túl szép reggel!

Kata, Szirom, Vakond! Hát ba...sza meg! Röviden ennyi!

Szirom és mindenki más! Nehogy már mindenki eltűnjön szépen lassan, mert éppen besokal! Szirom, akkor dobd ki a pics..ba a hőmérőt és adj magadnak 1-2 hónapot! De attól még tessék jönni ide! :wink:

Vakond! Persze, hogy jöhetsz úgy, hogy nem írsz név szerint mindenkinek! :lol:

Robcsi! Remélem anyukádnál nincs semmi komoly baj, drukkolok!

Zöldi! Akkor kérjük a beszámolót tudod! Szokásos jelentés! :lol:
Ja és nagyon tetszett a hőmérőhöz fűzött kis beszéded! Ma reggel pont ezt éreztem! Annyira jól megfogalmaztad!

Az én görbém tiszta hülye, megzizzent! Arra gyúr, hogy szép mintája legyen! :evil: Reggel mikor megláttam a hőm, majdnem kidobtam a hőmérőt! De inkább visszafeküdtem aludni! :lol:
Kép

Ha így folytatja szilveszterkor Zöldivel iszok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Hu, tenyleg csuppa rossz hir! Nem jol indul a nap!

Vakond: tenyleg gyonyoru volt ez a gorbe de hat nem azon mullik hanem nem tudom min. MIota probalkoztok Ti? Olyan rossz hogy nincs tablazat mert igy nem tudok utananezni! Nagyon sajnalom!!! :cry:

Szirom: elhiszem hogy elkeseredtel, annyira sajnalom!!! Tenyleg jo lenne ha elmennel dokihoz es elmondanad Neki ezt! Lehet hogy a doki megker majd ra hogy folytasd a homerozest.
Nagyon edes a kisfiad!!!

Purc: sajnalom hogy rosszul vagy, nagyon vigyazz Magadra most fejlodik a bebi, egyel sok c vitamint, narancs stb.

Szezso: tudod hogy ez nem igy van, jo lenne ha az elet igaszsagos lenne es oda adna babat ahol jo helye lesz de sajnos ez nem igy van, ne aggdoj Neked is lesz babad egeszen biztosan!!!

Zoldiszno: hu de jot rohogtem azon amit mondtal es ahogy mondtad! :lol: Amugy en is egyre jobban unom mar a homerozest ha ebben a ciklusban nincs baba akkor el is teszem egy idore mert csak idegesiti az embert. Hat nagyon ugy nez ki hogy elobb volt pe-d!

Kata: :cry: :cry: :cry:
Egy kerdes: a probalkozas elott mennyi ideig szedtel fogamzasgatlot?

Robcsi: nagyon remelem hogy Anyukadnak nincs nagy baja, lehet hogy csak tulhajtotta Magat, nem?

Gaby: gorbe?

Ma en is elbizonytalanodtam egy kicsit, lehet hogy megse sikerult? :? :roll:

A ferty atrakta a pe-met 14-rol a 15-ik napra. A nemet es a masik otthagyta, megmutizom:

Kép
En szemely szerint a fertynek nem hiszek mert nagyon font van a viszszintes csik.
Kép
Kép
/meg arra is gondoltam hogy esetleg a 12. napon volt pe-m ahogyan azelott jelolte a ferty /csak utana atrakta/ es most van beagyazodas de ez csak egy szalmaszal :lol: / Mit gondoltok?

KépKép
KépKép
tontica

tonti en is a beagyazodasra szavazok:)

betti megis mi bajod a gorbevel?szerintem jo,most maszik felfele:)

Kép
monyoka

Tonti, én a 4. napi beágyazódást korainak tartom! Már 1,5 éve nem szedek fogigátlót! Tehát mikor elkezdtünk próbálkozni, már egy éve nem szedtem! Miért kérded?

Kép
kata05

Sziasztok!

Vakond, Kata :cry:

Robcsi, Anyudnak jobbulást!

Nem ér itthagyni minket!!!! :cry: Hőmérőzés nélkül is itt lehet lenni!!! Jó?

Enyém görbe:

Kép

Lehet ma van peteérés?

snufi

Sziasztok!
De jó hogy Rátok bukkantam!
A segítségeteket szeretném kérni, uis ez az első hónapom hogy hőgörbét készítek.
Ahogy látom, Ti már nagy szakértői vagytok a témának?
Szerintetek a csatolt görbe alapján volt PÉ? Néhány tized fokos emelkedés látható, de vajon ez a néhány tized fok utalhat szerintetek PÉ-re? (Már a PÉ is nagy előrelépés lenne, persze a baba a végcél:)
Ugyan néhány nap múlva megyek vérvételre, de teljesen be vagyok sózva, és nagy segítség lenne ha véleményeznétek.
Előre is köszönöm!
Girland Kép Hőgörbe
girland

Girland, sztem a 17. napon volt pé-d!

Kép
kata05

Szia kata05,

Köszi szépen a gyors választ!
Miből gondolod ezt a 17. napot? Ne az legyen a mérvadó, amit bejelöl a program automatikusan?
Teljesen össze vagyok kavarodva:)
girland

Mert a 17.napi leesés után magasabb a hőd a ciklus első feléhez képest! Ne m mindig mérvadó, hogy a programok mit jelölnek be bár én a fertilityfriendet jobban szeretem!

Kép
kata05

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Tontica, alapjáraton is magas a vérnyomása, szed is rá gyógyszert, de szerintem már annyira hozzászokott a szervezete, hogy már semmit sem ér.
Talán a wunsch van a legközelebb az igazsághoz :shock:

Bettike, megyeget ez felfelé, csak nem kapkodja el magát :D

Girland hány napos ciklusaid szoktak lenni? Mert ha 28-29, akkor jó helyre tette a program, ha hosszabb, akkor úgy van, ahogy Kata írta.

Snufi, húzzatok bele! :D

Kép
Kép
robcsi03

Kérdezhetek még? :oops:
Ti mit javasolnátok, hányadik ciklusnapon menjek vérvételre?
A hormon eredményeim illetve kiemeltem a progeszteron érték lenne nagyon fontos, hogy lehessen látni hogy volt-e PÉ.
Szerintetek a 21. nap, vagy inkább várjak még vele?
Holnap lenne a 21., utána a hétvége miatt legközelebb csak a 24. ciklusnap jöhetne szóba.. A doki semmi konkrétumot nem mondott, én pedig még nagyon rutintalan vagyok az efféle kérdésekben..
Elnézést ha nagyon alapvető kérdéseim vannak, de nem nagyon tudtam még visszaolvasni..
girland

Girland, azért vagyunk hogy a legalapvetőbb kérdésekre is adjunk választ! Nos nekem erről fogalmam nincs, de majd Coca vagy valaki felébred a délutáni alvásból és fog válaszolni! :lol: :lol:

Amúgy mit lehet rólad tudni? Már ha nem vagyok tolakodó?!

Kép
kata05

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen a válaszokat! :)
Ami a ciklusaim hosszát illeti, nem nagyon voltak eddig normális ciklusaim, PCO-t diagnosztizáltak nálam, x hónap téves kezelés után.. :(
(Találtam most egy ilyen topic-ot is, oda is beraktam a görbémet... hja, a bőség zavara..:))
Szóval több hónapig meg sem jött a mensim, a PCO-ra kapott gyógyszer hatására most volt az első spontán mensim dec. 9-én.
Babaügyben ez a 4. éles hónap, ami még önmagában nem adna olyan nagy aggodalomra okot, de tudván hogy nem működik rendesen a szervezetem, és hogy már 32 elmúltam, aggódom kicsit :?
girland

Hát akkor nem egyszerű nálad a helyzet, de írj bármikor szívesen látunk! :lol:

Kép
kata05

Kép

Itt vagyok én is, kisfiam éppen alszik.
Tegnap voltunk este vele HP-ba mert elesett és felrepedt a szája :(
Szegénynek csak úgy ömlött a vére.

Kata, Szirom, Vakond :( :( Nagyon sajnálom...
Remélem következő ciklus sikeresebb lesz !!!
Görbém: Vélemény? Nekem semmi jelem nincs amire mondhatnám, hogy van...
Kép

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?