Sziasztok!
Hu, tenyleg csuppa rossz hir! Nem jol indul a nap!
Vakond: tenyleg gyonyoru volt ez a gorbe de hat nem azon mullik hanem nem tudom min. MIota probalkoztok Ti? Olyan rossz hogy nincs tablazat mert igy nem tudok utananezni! Nagyon sajnalom!!!
Szirom: elhiszem hogy elkeseredtel, annyira sajnalom!!! Tenyleg jo lenne ha elmennel dokihoz es elmondanad Neki ezt! Lehet hogy a doki megker majd ra hogy folytasd a homerozest.
Nagyon edes a kisfiad!!!
Purc: sajnalom hogy rosszul vagy, nagyon vigyazz Magadra most fejlodik a bebi, egyel sok c vitamint, narancs stb.
Szezso: tudod hogy ez nem igy van, jo lenne ha az elet igaszsagos lenne es oda adna babat ahol jo helye lesz de sajnos ez nem igy van, ne aggdoj Neked is lesz babad egeszen biztosan!!!
Zoldiszno: hu de jot rohogtem azon amit mondtal es ahogy mondtad!
Amugy en is egyre jobban unom mar a homerozest ha ebben a ciklusban nincs baba akkor el is teszem egy idore mert csak idegesiti az embert. Hat nagyon ugy nez ki hogy elobb volt pe-d!
Kata:
Egy kerdes: a probalkozas elott mennyi ideig szedtel fogamzasgatlot?
Robcsi: nagyon remelem hogy Anyukadnak nincs nagy baja, lehet hogy csak tulhajtotta Magat, nem?
Gaby: gorbe?
Ma en is elbizonytalanodtam egy kicsit, lehet hogy megse sikerult?
A ferty atrakta a pe-met 14-rol a 15-ik napra. A nemet es a masik otthagyta, megmutizom:
En szemely szerint a fertynek nem hiszek mert nagyon font van a viszszintes csik.
/meg arra is gondoltam hogy esetleg a 12. napon volt pe-m ahogyan azelott jelolte a ferty /csak utana atrakta/ es most van beagyazodas de ez csak egy szalmaszal
/ Mit gondoltok?