Új privát üzeneted érkezett!

Agnese nagyon gratulálok Milánhoz Sok boldogságot és örömöt kívánok nektek! :lol:

Kép

chesti

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Szuszi és Agnese!

Sok boldogságot a picurokhoz és leljetek bennük sok-sok boldogságot. Azt hiszem nem is kell ennél szebb karácsonyi ajándék.

Puszi
csibe
csibe31

Szuszi és Ágnese! :lol:
Micsoda csuda egy karácsony!!! :D :D :D
Sok boldogságot kívánok a babákhoz! :lol: :lol: :lol:
Majd tessék jönni mesélni, ha tudtok!

Share :lol: , igen lehet, hogy jövőhéten meglesznek, de bővebbet majd 24-én írok a CTG után. Szerintem nem lesz kivárva míg maguktól akarnak kibújni, mert én asszem' addig végképp megőrülnék a viszketésemtől. /ezen az éjszakán is kb.2 órát aludtam, kivagyok már nagyon/

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Drága Csajok!! :)

Mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!

Szerdán leszek net közelben legközelebb!!!

Millió puszi

Botond

:)
mot

Egyre szebb lesz ez a táblázat :)

Viki te jössz :) Szegénykém, rossz lehet ez a viszketés dolog, de kárpotol majd két kis punis érte :)

Kép

chesti

Sziasztok,

Micsoda babaesős napok! :D :D És mindkét fiú milyen nagy! :D

Mot,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Még nem is baj, ha marad Krisztina hercegnő pár hetet :D

Agnesm,
Csodaszép Ádám! :D Nem győzők betelni vele! :D Ha nem tudnám, hogy mennyi idős, én idősebbre saccolnám!

Share,
Nem semmi, amit bent a pocidban rendezhetett Luca/Máté :D De még bőven van ideje visszafordulni, csak arra készülhetsz, hogy az hasonló "kellemes" élmény lesz majd :lol:
Már csak 2 nap és remélhetően kiderül, hogy melyik nevet adhatjátok a kis bujkálósnak :D:D

Viki,
2 óra alvás… hú, akkor neked nem lesz újdonság, ha a kicsik miatt ébren kell éjszaka lenni :D :lol:
Na, azért jó lenne már egy kiadós éjszakai alvás, nem? Semmi nem segít??? :( Puszillak, és kitartás!!!!

Lányok, hihetetlen, ma betöltöttem a 15.hetet :D Kb. fél órája éreztem, hogy Kisborsó motoszkált, és most tök máshol, mint szokott :D:D:D:D Amúgy nem tudom, hogy ez normális-e (de gondolom igen) - ma többször is pár percig bal oldalon alul a hasimnál nyomás-szerűséget éreztem. Oda is néztem, hogy tényleg nyomja-e valami, annyira olyan volt… nem kellemes. Lehet attól, hogy nő a méhem? Ti már éreztetek ilyet? Remélem nincs baj… :? :shock: Bár tuti nincs, de azért kicsit aggódom :D
Reggelente még mindig hányingerem van sokszor… Lanett, neked már teljesen elmúlt???

Puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Share, én sem tudok betelni a kicsikkel. Nikinek a tekintete igéző, Verus gyönyörű formás, Máté pedig már kész kis legény!

Zsókuci, köszönöm. Én is úgy látom és úgy gondolom, hogy behozta már a kezdeti lemaradást. Ügyesek ezek a picúrok, nagyon gyorsan fejlődnek és ha gond van velük, nagyon hamar összeszedik magukat.

Minden kedves topiklakónak és családjának békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Ági és Ádám

Kép
agnesm

Sziasztok!
Gratulálok a csöpségekhez!Én már frászban vagyok, hogy valószinüleg MI kerülünk sorra. :shock:
Más:Az INDEXEN van egy cikk a babakötvényről, most olvastam, hátha érdekel valakit.
Egyébbként pedig KKÜ-t kívánok mindenkinek.
üdv
wolves

Mot és Motné :lol:
Nektek is Boldog Karácsonyt! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsókuci :lol: már 15.hét és mindig hányingered van? :cry: Egyszer csak el fog múlni. Máshol is érezheted a mocorgást hisz még rengeteg helye van a babának ide-oda költözni a pocakodban. :D
Ne idegeskedj, mert azt nem szabad! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti,Dráganikibabának nagyon boldog 2. hónapfordulót kívánunk!

Andi és Máté

Kép
taptau

Kívánom mindenkinek,hogy
Szeretetben és békességben teljenek az ünnepek!
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Taptau köszönjük szépen :)
Igen ma vagyunk 2 hónaposak, rohan az idő :)

Ma egy kicsit túl hajtottam magam, és még vár rám a vasalás ááhhh. Nade egyszer vége lesz a mai napnak is, és mi lesz még a köv 2 napban :) Férjem persze ide szervezte a szent estét... annyira jóóó lesz :)
De nem panaszkodom, imádom az ünnepeket :)

Puszi mindenkinek azt hiszem Niki még éhes :)

Kép

chesti

Sziasztok!!

VIKI, kívánok neked egy jóóóó naaagy pihenést karácsonyra!!! :) Majd írd meg, mikor vonulsz be a kórházba.

Chesti, újabb fotókat kérek szépen a 2 hónaposról! :)
Talán könnyebb is lesz, hogy nem Nikivel kell menni. Otthon mégiscsak ismerős környezetben van, mégha érzi is, hogy valami másképp van, több az ember körülötte.

Zsókuci, már vissza is fordult a kis drága! :wink: 2 napig bírta a függőleges helyzetet, aztán nagy cihelődéssel ismét harántfekvésbe helyezkedett. :)
Neked is mocorgós babád van. :) 15 hetesen van még hely rendezkedni.

Tegnap egy nagyon hülye dolog történt velünk. Muszáj elmesélnem. Várakoztunk egy hivatalban, leültem. Luca/Máté hatalmas bulit rendezett. Annyira vicces volt, hogy elkezdtem mosolyogni. Apa nézett, hogy mi van, mutogatom, hogy "csak" a gyerek szórakozik. Férjem nem értette, meresztgette a szemét, erre a kisember egyre jobban beindult, púposodott a pulóverem, én pedig elkezdtem röhögni! :lol: :shock: Apa mégjobban összezavarodott, én nem tudtam abbahagyni, az alélt várakozók is elkezdtek mosolyogni, pedig szerintem fogalmuk sem volt róla, hogy mi van. Muszáj volt felállnom, mert már kezdett ciki lenni. Egy roma lány oldotta fel a helyzetet azzal, hogy meglátta a pocakomat, és jó hangosan rákérdezett: babát vársz? Igazából én nem éreztem égőnek a dolgot, a párom rosszabbul viselte. :oops: Meg is kért rá, hogy EZT meséljem el a "babanetes" barátnőimnek. :)

Hamarosan indulunk 4D-re. :lol: Ittam tejeskávét, elbeszélgettünk a gyerkőccel, hogyan kell "viselkedni", ennél többet nem tehetünk. :) Este tudok jönni a hírekkel! Aranyosak vagytok, hogy drukkoltok nekünk. Köszönöm!

További lelkes karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek! Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Ági!
Nagy nagy gratula Milánhoz! Nektek is gyönyörű babás karácsonyotok lesz! (Gondolom az ünnepek végére már biztos otthon lesztek!)

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt! Aki az elején tart, annak rókamentes karácsonyi vacsit is kívánok! :wink:

Puszi az összes babának külön is!

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon békés,boldog ünnepeket kívánunk!

Andi és a Fiúk

Kép
taptau

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ez lemaradt.... :lol: Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Share :lol: köszi, most aludtam két órát! Tök jó volt!
Holnap megírom du., hogy mi a pálya. :D

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Alig akart beengedni a Babanet, megvan hülyülve így ünnepek táján?! :evil:

Na mindegy .
:roll:

Szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI, A KÉT KISFICKÓNAK ÉS BIZTOSAN NAGYON BOLDOG SZÜLEIKNEK IS, MINDEN BABÁZÓ MAMINAK ÉS APÁNAK, MÁR MEGPOCAKOSODOTT ÉS ÉPPEN NÖVESZTŐ KISMAMINAK TERMÉSZETESEN A LEENDŐKNEK IS, SZÓVAL MINDENKINEK AKI VALAMILYEN MÓDON KAPCSOLÓDIK EHHEZ A TOPIKHOZ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A két ünnep között gondolom azért még találkozunk, talán Viki lesz valami mással elfoglalva, neki millió drukk!
:wink:

Jók legyetek és ne gyújtsátok fel a karácsonyfát!!!!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Nem tudom, olvassa-e még valaki mostanában, de később is aktuális lesz az uh-s beszámolóm.

Nagyon büszke vagyok a kisemberre. :lol: Sikerült mindenét megnézni. Teljesen egészséges és korának megfelelően fejlett baba!!!!!!! :lol: :lol: Igazatok van abban, hogy felejthetetlen élmény! Engem valójában nem a 4D-s felvételek nyűgöztek le, hanem inkább az, hogy fél órán keresztül nézhettük, betekinthettünk az ő kis életében. Láthattuk ásítani, ahogy kalimpál a lábával v. bokszol a kezével, rángatja a köldökzsinórt. :) Csodálatos volt!
A méretei megfelelőek, de már most látszik, hogy szép nagy baba lesz. Kérdezte az UH-s hölgy, hogy természetes szülést tervezek-e. :shock:
És nem okozott csalódást más tekintetben sem. Azonnal megmutatta magát. Mellékelem a "bizonyítékot" :D
Hozzuk a statisztikát.
Taptau, beírhatod a kimutatásodba. Szűcs doki inszemmel kisfiúkat gyárt. :wink:
Aztán majd kitalálunk valamit, hogy ne keverjük Mátéinkat. :roll:

Viki, nagyon örülök, hogy sikerült egy kicsit pihenned! Akkor még-még-még további jóóóó naaagy pihenéseket kívánok neked!

Kép Kép

Kép
Kép
share

Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden kedves topiklakónak!
Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok!

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

csibe[/img]
csibe31

Csillag száll az esti égben,utat mutat sötét éjben.A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének.Körül ölel? mint egy bársony,legyen Boldog a Karácsony!

Minden Kedves Maminak és leendő Maminak Szeretetteljes, Békés és meghitt Karácsonyi Ünnepeket kívánunk
Andi és Karcsi

Kép
manda

Share :lol: igen!!!! :lol: :lol:
Egészen egyértelmű a fotó! Ott egy fütyi látható! :lol:
Gratulálok! :lol:

Emberek! :lol:
Ma voltam CTG-n, minden rendben van a babákkal.
Dec.27-én reggel be kell feküdjek a kórházba, a jövő héten biztosan meglesznek a babák progi császárral!!!
Be vagyok szarva egy csöppet, de már nagyon várjuk őket!
Soha nem hittem volna, hogy eljön ez a pillanat!
Puszillak benneteket!
Jelentkezem amint tudok.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Share,huráááááááá!Éljen !Éljen! :lol: :lol: A statisztika bejött! :lol: :lol:

Viki,neked pedig sok-sok erőt az elkövetkező hetekre!Mindjárt itt lesznek a csajok! :lol:

Puszi
taptau

Ja,és utólag nagyon boldog névnapot! :lol:

Andi és Máté

Kép
taptau

Mármint,Viki neked!
taptau

Sziasztok!

Rozus,Verusnak nagyon boldog 2.hófordulót kívánunk!(egy kicsit előbb,mert elutazunk és nem leszek akkor netközelben)

Puszi:Andi és Máté

Kép
taptau

Mindenkinek B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!

Puszi:Andi és a Fiúk

Kép
taptau

Ezúton szeretnék mindenkinek nagyon boldog, békés,szeretetben gazdag
Karácsonyi Ünnepeket kívánni!

lanett

Leszállt egy angyalka, s azt súgta nékem, gondolj ma azokra,
Kik szívedbe férnek.
Eszembe jutottatok kis topiklakók, ezúton kívánok nektek békés Karácsonyt.

Kép

chesti

Kedves Mindenki!

Ezúton szeretnék Nektek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!!! :D

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Viki, nem csodálom, hogy be vagy sz..va! Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben menjen, és mielőbb hazajöhessetek! :lol:

Taptau, igen, bejött a statisztika. :wink: Kellemes időtöltést nektek. :wink:

Tényleg hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő. Ma mi is elérkeztünk a MÁR CSAK 12. hét van hátra időponthoz. :) Kezdődhet a visszaszámlálás.

További kellemes ünnepi időtöltést mindenkinek!

Kép
Kép
share

Kép
Kép

chesti

Sziasztok,

Jól eltűntem… de úgy látom más is, nemhiába, hiszen Karácsony van :)
Remélem, mindenkinek jól teltek ezek a napok. Mi már minden látogatáson túl vagyunk, így mára marad a punnyadás :)

Share,
Nagyon gratulálok, hogy kisfiú növekszik a pocidban!!! Erősödik a fiú-front :D :lol: Nos, a képen tényleg nem lehet mással összehasonlítani… :lol:
És nagyon helyes kis lurkó Máté már most!!! :D

Viki drága,

Húha… kezd ez nagyon izgi lenni a dolog. Akkor holnaptól kórházlakó leszel? :? És a héten már tuti szülők leszek a párocskáddal együtt! :D:D:D Nagyon drukkolunk majd Nektek, hogy minden rendben legyen, és hogy minél hamarabb hazatérhessetek! Minden jót kívánok!!!!!!!!! :)
Várjuk majd Wolves-apucitól a híreket!!! :D

Puszi mindenkinek, legyetek jók és további szép karácsonyt! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok :)

Igen Zsókuci úgy néz ki mindenki ünnepezik :)

Viki holnaptól már indul a finish :) Sokszor eszembe juttok, nem sokára dupla örömök elébe néztek :)
Sok boldogságot kívánok nektek :)

Share kis kukisod lesz? :) Most már tényleg vegyesen vagyunk a táblában :) Nagyon jó a kép, bár a másodikat sokáig kellett néznem mire megláttam a lényeget :lol:
Akkor ez volt Máté részéről a karácsonyi ajándék, eddig váratta magát, hogy meglephessen titeket :)

További kellemes ünnepeket Eszti és Niki

Kép

chesti

Szia Mindenki!

23-án hazajöttünk a kórházból. Szóval a story: mint már régebben írtam, már voltak jósló fájásaim korábban is. De nem rendszeresek. Aztán vasárnaptól már úgy 9 percenként éreztem őket, de nem voltak még kellemetlenek sem. Kedden kellett menni ctg-re. Reggel görcsölni és vérezni kezdtem. Felhívtam a dokit, és mondta, hogy először hozzá menjek. Már bő két ujjnyira ki voltam tágulva. Átmentem ctg-re és bent maradtam. Kb 1-kor burkot repesztettek, lényegében ekkor kezdett komolyabbá válni a dolog. Jól tágultam így hamar kezdődhetett a SZÜLÉS. Na ez nem volt egyszerű, de azért csak kicsusszant Milán 16:20-kor. Lényegében rövid szülés volt, de azért kemény. Bár amikor megláttam, már nem érdekelt. Rossz igazából csak utána jött a varrás jóvoltából. Mivel Milán jó nagyra nőtt, sokáig tartott mire összeöltögettek. De most már az is a múlté, már csak egy kicsit kényelmetlen az ülés.

Azóta jól vagyunk, szerencsére tudok szoptatni is. Remélem ez sokáig így is marad.

Ez a karácsonyunk mindenképpen felejthetetlen lesz, hisz egy csodás kisfiú érkezett hozzánk. Olyan édes, folyamatosan csak puszilgatnám.

Most ennyi, vissza nem igazán olvasgattam, mert azért sokáig nem todok ülni. De igyekszem majd újra csatlakozni.

Már majdnem utólag kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket.

Üdv

Agnese

Kép

Kép
agnese

Agnese :lol: gratulálok mégegyszer a kis Milán babához és Sok boldogságot kívánok Nektek! :lol:

Chesti, Share, Zsókuci és a Többiek :lol:
Köszönöm a drukkokat, gyűjtöm őket. :D
A párom majd ír, hogy mi történik velünk.
Na, ma éjszaka már az idegtől sem fogok egyáltalán aludni .... :shock:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hello Lányok és kispapák!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek! :lol:

Agnese!
kissé bár megkésve :oops: - de szívből gratulálok Milánhoz, és nagyon örülök, hogy már otthon is vagytok!Sok tejcit és nyugodalmas éjszakákat!

Viki!
Húú látom felpörögtek az események! Nagyon szorítok Neked!

Képzeljétek,ma meghozták a pelenkázót, már össze is szereltük, hogy lássuk egyátalán hová fogunk elférni :lol: meg egy csomó minden mást is kaptunk.Kaptunk 2 babahordozót, fürcsikádat, mellszívót, kengurut, bébikompot, 3 nagy dobozba ruhákat, egy szatyor csörgőt és kiscipőcskéket. Olyan kis édesek, egyelőre ugyan a pelenkázó kivételével mindent leviszünk anyuhoz babonából, hogy ilyen korán még ne legyen itthon semmi, de úgy örültem mindennek. :lol: ez volt a legjobb kariajándék!

lanett

Jó regget mindenkinek!

Share, gratulálok és üdvözöllek a fiús anyukák klubjában! A Máté nagyon szép név, mi is gondolkodtunk rajta, de a vezetéknevünkkel nem hangzott jól. Gondolom, hogy mindegy hogy fiú vagy lány lakik a pocidban, csak már jó volt megtudni a picikéd nemét. Nekem onnantól kezdve, hogy megtudtuk, Ádám nemét alahogy még bensőségesebb, még szorosabb lett vele a kapcsolatom. Na nem azért mert fiú, csak mert tudtam, hogy hogyan viszonyuljak hozzá.

Chesti, hogy sikerült a vedéglátás? Sikerült valamennyire kipihenni a háziasszonyi teendőket?

Viki, tudom, hogy ezt már nem olvasod, de akkor is nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen és minél hamarabb egészségesen otthon lehessetek!

Puszi és szép napot mindenkinek!

Ági
agnesm

Jó reggelt Drágáim!

Remélem kellemesen telt a karácsony!!!! Még nem olvastam vissza a termést!!!

Holnap megyünk CTG+UH-ra, de Kedvesem nem érzett különösebb "megfordulok" játékot!!! :)

Chesti Drága!!! :)

Te ugye a Szent Imrében szültél????

Még jövök ma!!!

mot

Viki!!! :)

Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!! :)

Agnese :)

Szívből gratulálok!!!!

Kép
mot

Agnese örülök, hogy már otthon vagytok egészségben és épségben :) Az hogy állandóan puszilgatnád ismerős :) és nem fog elmúlni :) Én azt kívánom, ne legyen pocifájós, és az éjszakák nyugodtak legyenek :)

Viki Ti már a kórházban :) Nagyon szoritok nektek, és hogy a kis punisok is ügyesek legyenek, hiszen nagy dolog vár rájuk is :)
Puszi nektek :)

Lanett :) akkor nálatok is a babáról szólt a karácsonyt :) Jó dolog ha sok mindent megkaptok a kezdéshez :) El is hiszem, hogy örültél a kis kincseknek :)

agnesm :) Köszi kérdésed hát durva volt, de amikor 9 körül le tudtam ülni végre az asztalhoz az jó volt :) Aznap csináltam beiglit, vanilis kiflit, rendrakás a konyhában nappaliban, karifa díszités, ajándék csomagolás, és persze Nikim etetése, fürdetése és puszilgatni, meg anya ringatós elalvás :) szóval jóóó volt :)
A karácsony Nikiről szólt, sok mindent kapott :)
Nálatok? Ádám élvezte? :lol:

Mot papa :) Boldog ünnepeket nektek is, hogy telt? :)
Igen ott szültem, mert? :)

Lucia remélem Ti is rendben vagytok. Zsókuci ha beszélsz vele akkor puszilom, és kitartás.

Ma voltunk a 2 hónapos oltáson :) Rohan az idő.
Nikimet még csak levetkőztettem már üvöltött és sírt. Doki néni csak nevetett, hát nőből van, és jól csinálja :)
Rendben van minden vele, de bekoszmosodott egy picit a szemöldöke...izgi nem? Más babának a fejbőrén szokott lenni, Nikimnek a szemöldöke, és van egy kis szájpenészünk. Ezeket most kezelgetni kell.
Ma megyünk az urammal moziba hhhhhűűűűű :lol: újabb kimozdulás kettesben :) Az Eragont nézzük meg, igaz pattogatott kukoricát nem ehetek :( de majd telezabálom magam m&m-szel :lol: :lol:

chesti

Kép
Kép
Kép

chesti

Chesti :)

Lencsilány fantasztikusan aranyos!!!! :)

Egy nagyon kedves ismerősöm két pozitív tesztel a háta mögött érdeklődött a Szent Imréről és ha jókat mondtál volna! Jól emlékszem??

mot

Drágáim!

Szavakkal nehéz megfogalmazni azt, amit egész évben kaptam Tőletek!!! Köszönöm!!! Lassan eltolom a biciklit haza!!! Már csak jövőre jelentkezem!!! Fantasztikus a csapat!!!! Vigyázzatok Magatokra!!!!!

Millió puszi!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!

Ha "bármi" történik igyekezni fogok net-közelbe kerülni!!!

:) Kép
mot

Mot hát akkor boldog új esztendőt kívánok nektek, de hát az is lesz, mert jövőre már hárman lesztek, boldog kis család :lol:

A szent Imrét csak ajánlani tudom, gyönyörű épület, fantasztikus vajúdó és szülőszobák, nem tolakodnak, meg hagyják hogy a meghitt pillanatokat átéljék, szuper minden :) Bár a csecsemősök némelyike nem áll a helyzet magaslatán, nem kell rájuk hagyni a babát és ennyi.

Kép

chesti

Mot :lol:
Boldog Újévet és könnyű szülést kívánunk Motmamának!

..... és ismét itthon vagyok!!! :lol:
Voltam bent cuccostúl. CTG, UH, vérvétel, vizsgálat, majd a dokim hálistennek hazaengedett. Babákkal minden rendben, az májértékeim egyre magasabbak, de a fődoki azt mondta, hogy ez még nem olyan nagyon gáz és, hogy jó lenne betölteni a 37.hetet a babák tüdejének fejlődése miatt. Én meg azt csinálom amit mondanak meg ami a babáknak a legjobb.
Ezek szerint 2007.01.03-án lesz progi császár, addig meg minden nap reggel 7-re be kell mennem vérvétel, CTG stb., majd du. haza.
Örültem neki, hogy nem kell bent aludnom, inkább kelek 5-kor mindennap. :lol:
Az "A" baba még mindig mvf. a "B" baba pedig harántfekvéses.
Mókás lenne, ha most befordulnának mindketten fejjel. :lol:

Chesti :D , Niki napról napra egyre nagyobb és gyönyörű szép és integet nekünk! :lol:

Majd jövök még jelenteni!

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?