Sziasztok!!
VIKI, kívánok neked egy jóóóó naaagy pihenést karácsonyra!!!
Majd írd meg, mikor vonulsz be a kórházba.
Chesti, újabb fotókat kérek szépen a 2 hónaposról!
Talán könnyebb is lesz, hogy nem Nikivel kell menni. Otthon mégiscsak ismerős környezetben van, mégha érzi is, hogy valami másképp van, több az ember körülötte.
Zsókuci, már vissza is fordult a kis drága!
2 napig bírta a függőleges helyzetet, aztán nagy cihelődéssel ismét harántfekvésbe helyezkedett.
Neked is mocorgós babád van.
15 hetesen van még hely rendezkedni.
Tegnap egy nagyon hülye dolog történt velünk. Muszáj elmesélnem. Várakoztunk egy hivatalban, leültem. Luca/Máté hatalmas bulit rendezett. Annyira vicces volt, hogy elkezdtem mosolyogni. Apa nézett, hogy mi van, mutogatom, hogy "csak" a gyerek szórakozik. Férjem nem értette, meresztgette a szemét, erre a kisember egyre jobban beindult, púposodott a pulóverem, én pedig elkezdtem röhögni!
Apa mégjobban összezavarodott, én nem tudtam abbahagyni, az alélt várakozók is elkezdtek mosolyogni, pedig szerintem fogalmuk sem volt róla, hogy mi van. Muszáj volt felállnom, mert már kezdett ciki lenni. Egy roma lány oldotta fel a helyzetet azzal, hogy meglátta a pocakomat, és jó hangosan rákérdezett: babát vársz? Igazából én nem éreztem égőnek a dolgot, a párom rosszabbul viselte.
Meg is kért rá, hogy EZT meséljem el a "babanetes" barátnőimnek.
Hamarosan indulunk 4D-re.
Ittam tejeskávét, elbeszélgettünk a gyerkőccel, hogyan kell "viselkedni", ennél többet nem tehetünk.
Este tudok jönni a hírekkel! Aranyosak vagytok, hogy drukkoltok nekünk. Köszönöm!
További lelkes karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek!