Új privát üzeneted érkezett!

Okr, tudom nagyon nehéz napok, hetek elé nézel, de nem szabad sokat a múlton és a miérteken tipródni, mert attól csak még rosszabb lesz.

A továbbiakhoz is nagyon sok erőt és kitartást neked!

Kép
Kép
robcsi03

Kriszti en is csak azt tudom mondani amit Robcsi; sok erot, kitartast es gyorsan repuljon el ez a fajdalmakkal teli par honap utana mar jobb lesz.

En holnap abbahagyom az antibogyot, ma mar ezerrel tojasfeherjezek ugyhogy szerintem par nap es PE. HURRA! :D
Apa nagyon edes, ugy orulok hogy O is akarja es mindent elkovet hogy osszejojjon a babo, emlekszetek mennyit szenvedtem azert mert O nem akarta ezzel most nagyon boldogga tesz!

Nincs kedvem karacsonyi takaritani se vasalni se sutni se semmi csak szexelni! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, akkor nonstop szexet kívánok! :lol:

Okr, örülök, hogy emberséges e.ü-sekkel talákozhattál, és remélem, hogy hamar begyógyulnak a lelki sebeid többek között.
Kívánom, hogy a 2007-es év csupa jót hozzon neked!

Meg persze mindenkinek szerencsés legyen a köv. év!

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok lányok!

Sajnos nagyon sok szörnyűség történt ebben az évben..., de remélem, a jövő év csak boldogságot hoz mindannyiótoknak!!!! :)

Kívánok nektek nagyon boldog karácsonyt és jövőre kövér kisbabákat!!! :lol: :lol: ...ha az idén már nem jelentkeznék... :oops:

Ja! Takidonak természetesen nem jövőre! :wink: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy szivárog a magzatvíz,úgyhogy megyünk a kórházba.
Ha valami van,majd Anyapocnak üzenek.

KépKép
takido

Vaaaaaaaaaaaa Takido!!!!!!! :D :D :D
Kép

Drukkolok nagyon hogy minden rendben es gyorsan menjen!!!Ugyesek legyetek!!!
ancsa81

Takido, drukkhegyek, hogy a kicsi lány gyorsan és ügyesen kibújjon! :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Hu Takido, de szep karacsonyi ajandokot kaptok!!! :lol: Pedig nagyon nem akartad a karacsonyt bent tolteni de igy is csodaszep lesz meglatod!
Nagyon izgulok Ertetek, gyors, egyszeru szulest kivanok Neked es egeszseges, gyonyoru kisbabat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon varjuk az sms-t!!!!

Bali: legyen igazad es a jovo ev hozzon mindannyiunknak boldogsagot es valoravaltott almokat /nem remalmokat!/ :lol: Rakjal kepeket a kis Nandirol legyszi, legyszi!!! :D

Athiz: koszi, megvan a non-stop szex. Nezd: :lol:
Kép

Kepzeljetek Apa kezdi elveszteni a fejet, hozott a Raticonak ket kis hullamos papagajt pedig aztan O meg az allatok ... :lol: :shock:
Van egy kek (az a fiu) es egy zold (az a lany) olyan edesek majd rakok fol kepeket.
Ja, ma reggel azt mondta a kisfiam hogy baba van a pocakomban :lol: gondolom onnan juthatott eszebe ilyesmi hogy a baratnom 8 honapos terhes es mutattuk Neki az egyik nap hogy ott a neni hasaban egy kisbaba van. :lol:
Kerdeztem hogy szeretne-e kistestvert es mondta hogy igen es mondom hogy hivjuk: Szilvia vagy Rozsa es azt mondta hogy Rozsa. :shock: Na, persze ha kislany lesz! Ja, persze ha lesz egyaltalan! hi-hi
Amugy igy fogjak hivni ha kislany lesz: Silvia Rosa Lidon Klein /Szilvia a hugom utan es Rozsa a nagymamam utan/ es ha kisfiu: meg nem tom. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Takido, de jó, nagyon drukkolok nektek, és minden jót és szépet kívánok, habár egy gyönyörű kisbabánál nem is lehet szebb karácsonyi ajándékot kapni a Jézuskától! :wink: Remélem, minél hamarabb jelentkezel valamilyen formában! :D

Bali, neked és családodnak is szépet és jót kívánok a jövő évre! És tényleg feltehetnél pár képet! :)

Tonti naggggyyyon tuti görbusz, fú de izgi, mennek a drukkhegységek nektek! A gyerekek furcsamód sokmindent megéreznek, talán Rate bébi is! :wink:
A pasid meg tök jó, hogy begerjedt, én kisállatok nélkül sosem voltam meg, most is vannak.
A neve meg nagyon szép lesz a kislányodnak. A mi rokonságunkban is van egy Rózsa, nekem nagyon tetszik ez a név. :)

Puszkány mindenkinek!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Bali: ezer koszonet, GYONYORU KISFIU!!! Mindenkinek ilyen edi-bedi kisbabat jovore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen hogy nemreg meg csak egy ketcsikos teszt volt es ez lett belole. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Bali, köszönjük, nagyon tünci a bébitek! Remélem, jövő nyáron már én is így fürdethetem a legújabb kis mazsolánkat!

Tonti, megy a kex? :wink:

Sok pusszancs mindenkinek
Vendég

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Puszika

U.i.: Takido, remélem minden rendben, és max. holnap gratulálhatunk!
Vendég

Kriszti!
Mielőbbi felépülést kívánok testileg s lelkileg!

Takido!
Most olvasom... Lehet, hogy már meg is van a baba!? Nagyon drukkolok!

Én ma voltam UH-on. Láttam a babát! Fejétől a fenekéig majdnem 4 cm. Olyan hihetetlen még mindig. De igazából már kezdenek nem beérni a ruháim...

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!

Kép
Kép
zsazsóka73

sziasztok.

kellemes karacsonyi unnepeket kivanok mindenkinek:)

Kép
monyoka

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!
Akinek kell mennek a drukkok az újévi zebrához! Aki pedig hozzám hasonlóan ott hordozza a kis csodát a pociban, annak egészséget kívánok a babának és a mamának karácsonyra és az új évre is!

Takido:
Nektek megvan az igazi ajándék remélem már! Wow!

baratodildi

En azt hittem hogy Takido mar egeszen biztosan megszult, nagyon izgulok Ertuk remelem minden rendben lesz!

MINDENKINEK KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET KIVAN A LIDON CSALAD! :lol:

Kép

Kép

En gorbuszom:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! :)

:D :D :D BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK, ÉS SOKSOKCSÍKOS ÚJ ÉVET!!! :D :D :D

Tegnap óta 3 pici van a hasamban, várjuk az eredményt! :D

Takido,
a legjobbakat nektek, a legszebb ajándék már valszeg meg is van! :)
angel37

Angel!

Úristen, milyen izgalmas!!!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Athiz, Tontica!
Édesek vagytok! :lol: ...mi is mindig elcsodálkozunk, hogy jöhet létre egy ilyen csoda... :shock: :lol: :lol:

Takidoval mi lehet vajon? Bizti, minden rendben, de mégis jó volna tudni ezt-azt... :roll:

Én is Nagyon boldog karácsonyt kívánok Nektek!!!!!!!!

Livi

bali78

Angel akkor most kezem, labam x-ben Ertetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozza meg Neked is az uj ev a varava vart babat/kat! :lol:

Ha valaki ezt hallja odafont kerem szepen teljesitse!!!!!!!!!!!!!

Bali: Neked mar csak azt tudom kivanni hogy mindig ilyen boldogok legyetek es egeszsegesek!

Babasoknak egeszseges, gyonyoru babakat kivanok es a jovobeli babasoknak is minnel elobb!!! Minimum jovore!!!

Anyapoc: Takido meg nem irt SMS-t?

Karacsonyfank:
Kép
Ajandek Apatol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bocsika, engedjetek meg meg ket kepet:
/beoltoztettem szegenyemet :lol: / Ez egy itteni mesefigura, ugy hivjak hogy Lunis, a ruhat a bolcsis karacsonyi unnepsegre csinaltattuk ahova vegul nem mentunk el mert beteg volt.

Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!
kokusz

Nagyon boldog, békés örömökben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!

moni

Sziasztok!
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
Elnézést a megválaszolatlan privikért,és ritka jelentkezésért,de egyenlőre nincs erőm sem írni,sem olvasni. :oops:

Takido-gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Angel! :wink:
Óriási drukk neked!!!!

Kriszti!
Sok erőt és mielőbbi felépülést neked!

Kép
Kép
zsazsóka73

Karácsony este ...Ada alszik,a férjem dolgozik,így gondoltam most írok egy hosszút,talán már menni fog!

Bali-gyönyörű a kisfiad,nagy gratula hozzá! :D

Tontica-Biztosan nem az ismerősötök miatt mondta Rate.A gyermekek érzik ezt.Ahogyan Ada is érezte illetve nem érzte a tesót.Pár hetes koromig mindig a hasamon aludt volna,aztán tudomást sem vett többé a dologról.Ő már akkor tudta...szóval meglátod kétcsíkos lesz az eredmény! :D

Zsóka-Nagyot nőttetek!Gratula! :)

Angyalka-Láttam, 3-s ikreket szombaton a TV-ben.Cukik voltak!Kívánom Nektek is! :lol:

Anyapoc-gondolom lefoglal a salád,és a tanulás!Nézz be néha azért

Monyoka-Sajnos olvastam,hogy nem maradt meg a baba!Együttérzek veled! :cry:

Athiz,Robcsi,Ildi-Remélem a kismamik jól vannak,és boldogan karácsonyoznak.

Magamról,még önzően:
Nem hagyott nyugodni a dolog,miért történt ez a babánkkal,és kutakodtam-kutakodtam.Aztán ma este olvastam,pont itt a babaneten,hogy a 7.héten záródik a velőcső hátsó szakasza.Emlékeztek rá,pont akkor mennyire meg voltam fázva?Szétizgultam a fejem,hogy baja lesz a babának.Sajnos igazam is lett.Hiába,de az ember megérzi. :( Mondjuk ehhez kell az öröklés is,az meg tőlem pont van :(
Érdekes,de Ada ia ettől fogva fordult el a hasamtól,éa hiába említettük neki a tesót,értetlenül nézett.Azt hittem féltékeny,de úgy látszik nem ez volt a gond.
Most,hogy ezt tudom,megnyugodtam kicsit,bár jobban okolom magamat ,mint valaha.Végülis ezzel a vetéléssel megöltem a babámat,akit annyira vártam.Hiába tudom,hogy nem élhetett volna ezen a világon még napokat sem,és hogy a méhlepény olyan rossz állapotban volt,hogy 40 hetes terhesség sem lett volna,mégis....amíg a szív dobog,addig él,és addig reménykedik az ember.M?ég kedden reggel,amikor befeküdtem is reménykedtem,hogy az UH-n azt mondják,"jajj,tévedtünk,nincs is semmi gond!"Milyen őrült az ember,még a szalmaszálba is kapaszkodik,hátha elbírja.
A lamináriák felrakásánál olyan véglegessé vált a helyzet.Amit annyira hessegettem,kénytelen voltam elhinni....hát mégis igaz!
A baba is érezte,biztos vagyok benne,és ezt soha nem tudom megbocsájtani magamnak.Pedig annyira,de annyira szeretem még most is!
.Addig volt jó,amíg fájt .A fizikai fájdalom enyhítette a lelki bajaimat.Amíg a szülőszobán voltam két baba is megszületett.Olyan jó,és olyan szörnyű volt hallani,ahogy felsírtak.Egy élet elment,jött helyette kettő.Így igazságos!
Reméelm a következő karácsonyt is a szülőszobán fogom várni,de 40 terhességi héttel a hátam mögött,és egészséges babával a pocakomban.Ezt kívánom magamnak,és Nektek is az újévre!

KépKép

KépKép
okr

Draga Kriszti!
:cry:
Tiszta szivembol kivanom hogy teljesuljon a kivansagod!!!!!!!!!!!!
ancsa81

Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Kedves Kriszti!

Hidd el teljesen normális, hogy így érzel. Ezt a babát mindig "magadban" fogod hordozni, de ő most már angyalkaként vigyáz rátok és küldeni fog maga helyett egy egészséges babát. Nekem augusztusban volt spontán vetélésem, pontosan 3 hónappal utána volt az utolsó mensim.

Kívánom, hogy 1 év múlva már a szülőszobai híreket várjuk rólad.

Kép
Kép
robcsi03

Kriszta:
En is ezt kivanom neked! Siro babat a fa ala jovore! :lol:
Ne okold magad, a legtobbszor mar akkor kialakul a nyitott gerinc, amikor meg azt sem tudjuk terhesek vagyunk... Ez egy tobb faktoros betegseg, az orokledes is fontos, de leginkabb a kornyezeti hatasok a terhesseg soran. Sokan megfaznak es semmi baja a babanak. Hidd el mindent megtettel a babaert, nem rajtad mult ebben biztos lehetsz! Itt sajnos nincsenek igazi okok, csak a szerencsetlen veletlenek egybeesese. :cry:

Angyalka:
Nagyon sok babaragacsot kuldok fenypostaval. Gyonyoru a 3 petesejt, nagyon ugyes vagy eddig minden tokeletes!

Tonti:
Nagyon edesek a kepek abban a kek ruciban, nyero lett volna a jelmezben. :)

Bali:
Csoda aranyos a kisfiad! Kepzeld, ma ejjel almomban en azt lattam, kisfiam lesz, sot az arcat is tokeletesen lattam... :roll: Annyira fura erzes volt ugyanakkor nagyon csodas is! :lol:

Takido miatt jottem, meg mindig senki semmit nem tud? :shock:

Tegnap megvolt a nagy karacsonyozas fele. Ket csaladi unneples. Ebed es vacsora. Konnyu ebed volt, megis a szenhidratoknak ebedre es vacsira is adtam. :( Olyan gyenge jellem vagyok, hogy nem tudtam a krumplit es a rizst megallni, sot meg egy-egy szem sutit is ettem. :oops: Tiszta ciki! Ma nem megyunk sehova, igy lekoplalom a tegnapi adagot, de akkor is tiszta ciki. Raadasul nehany napja, miota kiment a metformint a testembol megint szorulasom is van. :( Ez a legujabb slagerproblema most nalam.

baratodildi

Sziasztok!

Kriszti: nagyon orulok hogy irtal es hogy megtiszteltel Bennunket azzal hogy leirtad az erzeseidet pedig tudom hogy mennyire faj megcsak erre gondolni is nemhogy leirni vagy beszelni rola!
Tudom hogy most Magadt okolod de egeszen biztosan tudod hogy nem Te tehetsz rola, lehet hogy a betegseged miatt tortent de egyaltalan nem biztos, ha minden baba beteg lenne akivel az anyukaja a terhessege alatt meg volt fazva akkor bajba lenne az emberiseg!
Ez meg volt irva, valamiert meg kellett tortennie, annak a babanak jo ott ahol most van, tudom hogy nagyon hianyzik de O mar jo helyen van!

Erdekes en igy negy honap utan elmondhatom magamrol hogy boldog vagyok es ugy erzem, hiszem hogy a babam azert volt itt negy honapig es aztan ment el hogy elokeszitse a helyet a testverkejenek, addig az uram hallani sem akart meg egy babarol es most pedig allandoan arrol beszel es mindent megtesz az ugy erdekeben, lehet ha nem jon ez a baba most veszekednenk a parommal es ki tudja mi lett volna a vege.
Persze talan meg boldogabbak lettunk volna ha O megszuletik de ennek meg kellett tortennie es mar folosleges ezen ragodni!
Te se ragd Magad hanem gyaszolj es engedd el Ot!

En is teljes szivembol azt kivanom Neked hogy jovore ujra babat varj es aztan 9 honap mulva egy egeszseges kisbabat hozz a vilagra!!!!!!!!!!!!!

Azzal kapcsolatban pedig hogy a gyerekek megerzik lehet benne igaszsag hisz Ok meg kozel vannak ahhoz a vilaghoz es talan meg vannak emlekeik vagy valamifele kapcsolatuk, nem tudom. :roll:
Majd kiderul! :D

Az en megerzesem az hogy minden rendbejon, a sok rossz utan sok jo kovetkezik es ugy erzem hogy most sikerulnie kell es mar most nagyon szeretem azt a gyermekemet is aki meg meg sem szuletett de mar itt van velem ha nem is a pocimban de a szivemben egeszen biztosan! :D

Hu, de erzelgos lett meg a konnyem is kicsordult! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Abból a topikból írok nektek ahova Takidó is ír. :lol:

December 24.-én 21.45-kor megszületett Dóri kislánya
Gerda 3200grammal és 54cm.-el!
Isten hozta Gedát és Sok boldogságot az egész családnak!

További Boldog ünnepeket kívánok!

málna2162

Csak bekukk!

Takido,és Gerda Nagy Gratula,és Jó egészséget,rengeteg tejcsit kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Nagy gratula Takidonak Gerda babához! Mindkettőtöknek sok boldogságot és egészséget kívánok! :D :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Elnézést,hogy nem tudtam közölni én a jóhíreket Takidóról,de nem voltunk itthon,így csak most estem a net elé... :oops:

Minden esetre szuper,hogy ilyen bőkezű volt a Jézuska :)!

Nagyon sok boldogságot kívánok itt is a kis családnak :)!

Kép

anyapoc

TAKIDO GRATULALOK!!! Tenyleg nagyon bokezu volt a Jezuska, a legszebb napon szuletett, akkor a karacsony dupla unnep lesz Nalatok!
Nagyon varunk vissza a hirekkel es kepekkel!!!

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Azért pár sort magunkról is és nektek is :wink:!

Mi megvagyunk,de felújítás volt a lakásban.Először kifestettünk,aztán megjöttek a rendelt bútorok és elkészült a konyha is.
Így van új konyha,új étkező és egy sor új bútor a nappaliban... :)
És volt hozzá kupi rendesen,így még 24-én is lomoltam és takarítottam,hogy estére rend legyen :).

Remélem,mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek,sok szép ajándékkal és örömmel,beiglivel,töltött káposztával,halászlével stbstbstbstb... :D

Nálunk volt nagy öröm a gyerkőcök részéről és Bulcsú folyamatosan hajtogatta,hogy "mégis csak hallotta ez a Jézus,hogy mit szeretnék"... :D:D:D
És hogy mennyire várta már a karácsonyt :).

Kriszti

Köszönöm a virtuális képeslapot a család nevében ,itt kívánok nektek is (amennyire lehet) boldog karácsonyt!
Hülyén hangzik,de egy kicsit örülök,hogy kiöntötted a szíved,mert nem jó,ha az ember magában tartja az ilyesmit.Így könnyebb feldolgozni.
Lehet,hogy felületesen sikerült olvasnom,de meddig kell most pihenned?
Érdekes,amit Adáról és a tesóról írtál...hihtetlen,hogy mennyire megérzik az ilyesmit a kicsik...Én azt is alig tudtam elhinni,hogy Bulcsú már Villővel való terhességem elejétől határozottan állította,hogy lány lesz a tesója... :roll:

Tontica

Aranyos Rate a képeken :).
hajrá tojásfehérje :D:D:D!Minden hónapom közepén eszembe jutsz :wink:!
Ja,amikor kérdezted,még nem írt Takido sms-t :).

Bali

Nagyon szép a kicsi (vagy nagy? :roll:) fiad!

Angel

Hatalmas drukk mindahányan vagytok!!!!És most nagyon fogok izgulni,jaj,mi lesz velem??? :roll:

Takido

Várjuk a szüléstörténetet,nem lehetett egyszerű az sms-d és az eltelt napok számából ítélve... :roll:
Szerencsére azért nem lett olyan nagy baba Gerda :).
Remélem,minden rendben....

Puszi mindenkinek,és NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!

Kép

anyapoc

Jo reggelt!

Anyapoc: jo hogy irtal, miket kaptak a gyerekek, hogy sikerult a karacsony? Rakjal kepeket!
Kedves vagy hogy gondolsz ram, remelem most nagyon drukkoltal mert ugy nez ki hogy tul vagyok a pe-n es mi mindent beleadtunk. :lol:
Kép
Kép

Lanyok, szerintetek melyik a helyes:
Kép
/holnapra beirtam egy kitalalt adatot hogy berakja a csikot/
Vagy ez:
Kép

A wunsch is a 14. napra jeloli be, en a fertynek hiszek.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bildi- Sztem egyél nyugodtan amit kívánsz.Ne rágd magad azon,hogy miben mennyi szénhidrát van.Most a babád diktál,mit kér enni! :D
Én pár napja újra kezdtem a metformint,hát mit modjak...adhatnál a szorulásból ide egy kicsit :oops:
Az álom csoda dolog,igaza van Jung-nak!Én is álmodtam Adával még a 12 hét előtt.Láttam hogy kislány,és hogy tiszta apja.Olyan is lett valóban.

Tontica-Nagyon szép a fátok,Rate még szebb! :lol:
Tényleg meghajtottátok a p.é-t!Ez tuti siker lesz! :D (kop-kop-kop)
Kérdeznék vmit,ha nem gond,ha akarod írhatsz priviben is választ.Te meddig véreztél a múltkor?Tudom,még korai a kérdés,hisz egy hét sem telt el,de izgat a dolog.

Anyapoc
-Örülök,hogy ilyen szép karácsonyotok lett.Friss festés ,új bútor meg minden....

Robcsi-Remélem 3 hónapnál nem kell többet várnom.Te leszel a példaképem!

Rólam : Borogatom a ciciket,mert szépen beindult a tejem a gyógyszer ellenére.Szerencsére már nem feszülnek olyan veszettül,mint pár napja,de még van mit apasztani. :(
Apa ma ügyel,íghy ketten vagyunk Adával.A holnap reggelt várom már,hogy újra együtt lehessünk.Remélem a körzeti kiadja a táppénzes papíromat holnap,mert akkor meg elmennénk apával.Ada mamázna másfél napot,én meg apáznék kicsit,na meg tanulnom is kellene ,mert vizsgák hada vár január elején. :?

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, tudom nem engem kérdeztél, de nekem pontsan 5 hét múlva jött meg először. Én azt olvastam, hogy 4 héttől 8 hétig jön meg valamikor, de általában 4-6 hét.

Kép
Kép
robcsi03

Kriszti:
En jo 6-7 hetig vereztem, ebbol az elso par het volt menzeszszeru majd pecseteles aztan 8 het mulva jott meg eloszor. A melleimbol meg par hete :idea: is jott tejszeru valadek ha megnyomtam most mar nem! :lol: /remelem par het mulva ujra jon hi-hi/
Tenyleg, neked hany honapot kell varni?
A ferjed hogy viseli es Ada?

Megkerdeztem a fiamat hogy van-e anyu hasaban baba es azt mondta hogy igen aztan megkerdeztem hogy fiu vagy lany erre: kisfiu es kislany. :lol: :lol: :lol:

Hogy megy a suli? Nem bantad meg? Nem sok ez igy egy kicsit?
Bar lehet hogy jo hogy le tudod Magad foglalni igy talan konnyebb.
Bocsi a sok kerdesert! :D

KépKép
KépKép
tontica

Robsi
Köszike! :D Tul .képp még azon rágódom meddig tart a vérzés,ami most van? :oops:
Ada születése után eltartott vagy 2-3 hétig,de most gondolom előbb elmúlik.Ja,és a 6.hét után szopi ide,vagy oda már menstruáltam! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Köszike a választ! :D
Nem kérdeztem a dokimat még,mikor próbálkozhatunk,de én eldöntöttem egy percig sem fogunk védekezni.Ha akar had jöjjön a baba. :oops: Aztán gondolom pár hónap múlva(vagy pár ciklus?)megpróbáljuk ismét a clostyt.Na de ez utóbbi esetleges.A dokimtól függ.Majd a 6 hetes kontrollon lefixáljuk!

Suli:Hát elég gáz,mert épp vizsgaidőszak van.Reméelm egy 2-t csak összehozok vhogy.Ezt most már végig kell vhogy csinálni.

Baba a pocakodban,lehet rögtön kettő??!! :D :D :D Azért gondolom nem bánnád! :lol:
Már én sem vetem el az ikrek gondolatát,pedig tudod,féltem tőle.Most még jó is lenne!Csak lenne már!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, bocs, félreértettelek.
Lehet, hogy azért mert nekem spontán vetélés volt és csak úgy zubogott belőlem a vér azért, de nekem a műtét után már csak pár csepp vér volt, másnap meg már semmi.

Szülés után nekem pont 3 hónap múlva jött meg, pedig Réka nagy cicifan volt. De már 1 hónapja nincs szopi! :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
A műtét abraziot jelent,vagy vmi mást?

Megváltoztattam már az avatromat.Nem illett ide ez az őszi maci.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti, maga a magzat amikor már kórházba kerültem már távozott, és már csak a benn maradt szöveteket távolították el.

Teccik a cicád :D

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok.

kicsit bekukucskalok.

takido.oriasi gratula az uj jovevenyhez.nagyon sok boldogsagot kivanok.

angel.rengeteg babatapit:)nagyon szoritok erted.

kriszta.szornyu amin keresztul mentel,el sem tudom kepzelni.nekem 5 hetes volt a babam,szinte csak egy paca,megis nagyon szeretem.meg mindig gondolok ra,bar egyre ritkabban.az ido mulasaval konnyebb.
en ugy gondoltam hogy megegy menzit megvarok es utanna probalkozunk.2 menzi kihagyas eleg lesz,remelem.utalom ezt a varakozast.

tontika.basszus mint a nyulak :P jo kondiban vagytok az tuti.)rate valtozatlanul csodaszep.

bali.nagyon szep a kisfiad,:)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Tontica

Én a második görbére szavazok,vagyis a PÉ időpontjára,de tk tök mindegy,ha beleadtatok mindent :).
Látom,nálatok is nagy kedvenc Thomas és barátai :).Nálunk is...
Ajándékok:voltak közösek is,pl minikonyha,mikró,mosógép,porszívó(az egész családtól),aztán külön-külön is kptak fejlesztő játékokat,meg mndenféle kedcencet.
Bulcsú kapott egy elemes vasutat,aminek talán a legjobban örült.Aztán kapott LEGO-kiegészítőket,íráselőkészítő fejlesztő játékot,mesekönyveket.Villő kapott montessorit,egy interaktív bébikormányt,ami dudál,indexel (de szt ez is közös játék lesz),meg formabedobót,ami most nagy kedvenc :).
Nagyjából ennyi jött össze a szűk csaldtól,de asszem elég is,mert rendezhetjük át a gyerekszobát :D!
Szl Rate ikertesókra pályázik :D!Szuper :).

Kriszti

Szt a vérzés alkattól is függ.A lényeg,hogy amint lehet,ismét próbálkoztok és a metformin megint meghozza a hatását :).Jó apázást,ere most szükséged is lesz...Meddig lehetsz ilyenkor táppénzen? :roll:
Cicik... :( Hát nem lehet akkor most könnyű...
Én is mindig szerettem volna ikreket,de a Kális ismerősöm azt mondta,örüljek,hogy ezzel az alkattal egy gyereket is simán megszülök... :shock:

Pár kép rólunk...

Kép Közös karácsony...

Kép Mamáéknál....

Kép Mini-télapó...

Kép Minimanó Noddy sapiban...

anyapoc

Sziasztok!

Látom, senki nem hiányolt! :( Na mindegy!

Takido, nagyon gratulálok a kis "Jézuska" Gerdához, sok boldogságot, és sok puszi! :D

Amúgy kórházban voltunk Szilárddal, mert sajnos előjött a kruppja 25-én éjszaka. Ma jöttünk haza, de saját felelősségre hoztuk ki, mert már nem éreztem, hogy többet adnának bent, mint mi itthon. Remélem, nem kezd majd újra fulladni! Addig sem aludtam túl jól, de ebben a pár éjszaka szinte semmit. :cry: :cry:

Nagyon jó újra itthon!
Vendég

Sziasztok!

Athiz én azt hittem elutaztatok az ünnepekre valahova, azért nem hiányoltalak.

Jobbulást a kiscsávónak! Régóta kruppos?

Te meg a lehetőségekhez képest próbálj pihenni most már!

Anyapoc nagyon édesek a gyerkőceid, a kislányod igazi kis csaj! Szeret öltözködni?

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?