Sziasztok!
Húúú mennyi ünnepről maradtam le! Szülinaposokat Isten éltesse továbbra is egészségben, szeretetben, névnaposoknak sok puszit küldök, ünnepes babáknak még több puszit küldök
Nálunk megvolt a bejelentés a családjainknál, nehéz lenne ezt leírni... Valóban mindenki sírt és boldog volt, és az új jövevényt tartották a leszebb, legnagyobb karácsonyi meglepinek. Emellett amúgy is csak apróságokkal készültünk, de hát mindek is készültünk volna nagyobbal
Szóval jó volt, végre élveztem a karácsonyt, hosszú idő után talán először igazán.
Anikó
Köszi a táblába kerülést
Pontosítanék: már 32 éves vagyok, ciklusaim pedig 26 naposak lettek a hormonkezelés óta. Ha jól emlékszem, a tábla képletéhez hogy pontosan számoljon, az utolsó menzi előtti napot kell beírni a babársoknál, csak aki még nem várandós, annak kell a rendes idejét beírni. De utána kérdezek, és majd jelzem, jó?
Monyóka
A magas tesztoszteron gátolja a peteérést, de gyógyszerrel helyre lehet hozni a hormon szintjét. Kérlek ne keseredj el! Tudom, hogy nem boldogít ez a gondolat, de tudod mit kívánok neked? Hogy ennél nagyobb problémád SOHA ne legyen! És hogy KIZÁRÓLAG ennyi oka legyen, hogy eddig nem estél teherbe! És semmi további baj ne legyen, pl. szervi problémád, ami még nem derült ki, és könnyedén nem is derülhet ki. Szóval elkeseredésre semmi ok, bízzál benne, hogy megvan a baj, és innentől már igen nagy lépésekben haladtok a végcél felé! És ne csak bízzál benne, hanem HIGYJÉL is!