Sziasztok!
Most van egy kis időm, ha el nem alszom közben (Mesike este 9-től hajnal 4-ig szórakoztatott) megírom a sztorit
!
Szombat este zuhanyzásnál elment a nyákdugó (legalábbis szerintem az volt), de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert az ugye napokkal szülés előtt is lehet.
Vasárnap kimentünk a piacra lángosozni, de azért közben felhívtam a sógornőmet, hogy szerinte este az volt-e amire gondoltam? Szerinte is, és ügyel az orvosom ha bármi van menjek be.
Na, gondoltam ha pont ügyel az orvos akkor biztos nem szülök, biztos valami lehetetlen időpontban fogok bemenni
.
Hazajöttünk, lepihentem és már épp indultunk volna ebédelni az anyósékhoz amikor elkezdett folyni a magzatvíz.
Telefon, be a korházba.
Az orvos megvizsgált, egy újnyi, a férjem nyugodtan menjen ebédelni, mert itt csak éjszaka v. hajnalban lesz valami.
Délután visszajött a férjem a tesómékkal ( úgy volt megbeszélve, hogy a sógornőm jön be velem) , de mondtam nekik menjenek haza minek ülnek ott, majd az orvos telefonál ha jönni kell.
De már este 7 felé már annyira fájt, hogy kértem epidurált, ekkor még két újnyi voltam. 3/4 8-kor beadta az orvos az érzéstelenítőt amikor még mindíg két újnyi voltam.
Kb. 10 perc múlva hallottuk, hogy megy el a baba szívhangja, mindenki csodálkozva-izgatottan nézett, és nyugtatott engem, hogy nincs semmi baj. (persze rögtön elkezdtem sírni, nagyon féltem
)
Az orvos megvizsgált és azonnal szétszedték az ágyat, uis. hirtelen 4 újnyi lettem, és már látszott a baba feje.
És a 4. nekifutásra, 20 óra 35-re meglett Emese Judit, teljes szépségében, egészségesen
!
Szóval amilyen lassúnak indult olyan gyorsan meglett
Ja, még az hozzátartozik, hogy fél nyolckor az orvosom azt mondta a tesóméknak, hogy ráérnek bejönni, mert még sok van hátra. De azért a férjem mondta, hogy jöjjenek be, mert milyen rossz lehet nekem. Hát a sógornőm épp, hogy át tudott öltözni, már benne is voltunk a közepében
!
Hát ennyi....
Valaki kérdezte, hogy azért lett-e Judit mert Judit napon született?
Nem, a keresztanyja Judit, és Őt kapta névnapjára ajándékba
!
Más: Lányok ! Eddig olyan jó kislány volt Mesi, de most két napja felvan éjszaka. Előző éjszaka csak két órát volt fenn, és mint írtam most 9-től 4-ig.
Azt mondta a védőnő, fürdessük hamarabb biztos felébreszti az esti fürdés ( fél kilenckor fürdettük). De ennyire felébreszti
Nem hiszem, hogy fáj a hasa, szerintem unatkozik
. Ez lehet?
Na, mostmár befejezem, gondolom elég is ennyi belőlem, belőlünk
.
Szép napot mindenkinek!