Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először is azoknak, akikkel nem találkoznék karácsonykor(ig):

Kép

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK, ÉS JÓ BABÁZÁST!!!

Marietta én is köszönöm ezt a csodaszép története! Remélem te is tudsz erőt meríteni belőle.

Porsi ne aggódj azon, hogy nem készülődsz. Ahogy visszagondolok, 5 hetes várandósan én se tudtam volna semmit csinálni. Most is kifáradtam, pedig csak kisütöttük a mézest, ráadásul 2,5 segítségem is volt. :lol:

Orsi, jó hogy benéztél, és köszönjük a helyes képeket! Olyan nagy ez a fiú! El se hiszem, hogy alig idősebb Lillánál. :shock: Kellemes (további) karácsonyt nektek is!

Arwen vajon jobban van? :shock:

Hajni sok sikert a mézeshez! :D

Bodzi remélem maradhat a cica, és jön a baba! Mérinek és neked még mindig mennek a drukk hegyek!!!!!

Mindenkinek puszi, mennem kell vasalgatni. Még benézek! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Aki már nem jönne, annak BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

Nem is tudom mit is írjak. Én tegnap dolgoztam, reggel végeztem, bár aludtam éjszaka kb 6 órát /ilyenkor kb ennyit szoktam aludni/ most nagyon álmos vagyok, pedig itthon is alutam már 1 órát. Úgy döntöttem, hogy diétázom, és neki is álltam az úgynevezett 90 napos diétának, kedden. Januárban elkezdtem diétázni, júliusig lement kb 10 kiló, aztán mikor úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk, elkezdtem hízni, és többet visszaszedtem, mint ami lement. Úgyhogy úgy döntöttem most, hogy csak le kéne adni belőle. Na nem drasztikusan fogyózom, úgyhogy ha a babóca beköltözik a pocakomba, akkor sem szenved semmi hiányt.

Örülök, hogy porsika, már nem fáj a fogad!

Meri, remélem már teljesen rendben vagy, és Arwen Te is!

Szorítok a hasfájósoknak, hogy a babu miatt fájjon+++++++++++++++

Mindenkinek sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energiát küldök, akinek nincs még pocaklakó, azért, hogy legyen, akinek van, annak azért, hogy élvezzétek a várandóságotok minden pillanatát.

Most megyek, üdv Nikó

Kép
nikóska

Fioona, Bodzi, Meri, Porsika és a többiek!

Azt hiszem nekem is sikerült erőt merítenem ebből a történetből. Eddig ennyire mélyen még nem is gondoltam bele hogy ez tényleg egy mekkora csoda. Én meg csak nyavajgok az én bajom miatt holott ez nem akkora baj. Majd jön a babám amikor jönni akar. Folytatom az orvosi kezelést amég kell és lesz ami lesz!! :wink: :lol:
Lányok kicsit megsirattatok. Örülök hogy többeteknek adtam reményt ezzel a történettel. :D
Ez most olyan jó érzés.

Puszi.
csipcsab

Arwen!

Mi van Veled :?: Jól vagy?

Vivi!

Én is Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok :!: :!:
csipcsab

Sziasztok LÁnyok!

Bocsika így ismeretlenül, csak beleolvastam abba, amit írtatok, és olyan érdekes, hogy a mi topikunkban is pont hasonló volt a téma és a hangulat. Mi is pont erről beszéltünk, hogy a babára csak várni lehet, akarni nem. Meg arról, kinek mennyire sikerül lazán venni. :) Érdekes, lehet, hogy az ünnepek okozzák ezt? :)

Sok sikert Nektek!

meri

sziasztok! :)

Na, kész a mézeskalács. Kifáradtam rendesen.
Marci miatt csináltam nyuszisat, csillagosat, repülőset, elefántosat , zsiráfosat meg meg pár fajtát. Lett vagy 250 db. :oops:
Elsőre kicsit vastag lett, azt ma megesszük, de a többi nagyon szép lett. Egéstz büszke vagyok magamra. :lol: :lol: :lol:

Marietta:
nekem egy ismerősőm mondja mindig, az eső és a baba akkor jön amikor akar. :lol: :oops: :wink:

Aki nem jönne már karácsonyig:
Kellemes Ünnepeket !!!
Vendég

Hú Hajni ügyi vagy. Biztos fini is.

A családban nagyon menő a mákos kalács, mindenki nagyon szereti mégpedig a nagymamim receptje szerint. Na, én inkább abba vágok bele holnap.

Marietta nekem is sokszor akkor esik le valami, amikor leírom itt és visszaolvasok. Ezek nagyon hasznosak ám.

Ténylegm, Arwen hol vagy?

Meri Nektek meg kitartást, már nemsokára szülsz, ugye jól látom?

meriann

Meri, nem jól látod. Azok a ciklusnapok. :) Csak igyekszem optimistán hozzáállni ezzel a gólyával!

Utólagos engedelmetekkel átmásoltam hozzánk Marietta történetét, meg a te hozzászólásodat. Remélem, nem baj!

meri

Szia Meri.

Természetesen nem baj hogy átmásoltad a történetemet. Te melyik topikban vagy??

Üdv.
csipcsab

Sziasztok Drágáim!
Látom, mostmár két Merink is van :D:D:D:D:D

Megjöttünk uh-ról, és képzeljétek: Bogyó 5 hetes és 6 napos!!!!! Vagyis másfél hetet nőtt egy hét alatt!! Nagyon büszke vagyok rá, látszott a is szikhójagja, meg minden. A doki azt mondta, nagyon rendes gyerek, hogy így összeszedte magát, és hogy nagypn örül, mert gyönyörűen fejlődik. Hát lányok én Nála gyönyörűbbet még sosenem láttam!!! "Kicsit" el vagyok érzékenyülve.

Hajnika, nagyon ügyes vagy ezzel a sok sütivel. Nálam még mindíg nincs semmi, de most, hogy megnyugodtam, hogy Bogyikáém rendesen nő talán belekezdek valamibe...

Bocsi, csajok, annyira fel vagyok most pörögve, hogy nem bírok nyugton ülni, úgyhogy megyek is, de mindenkit milliószor puszilunk!
orsi és Bogyó :D:D:D:D:D

porsika

úúúúúúúúúh a szikhólyagot sikerült pontos j-vel írnom!! :oops: :oops: :oops: Nagypapi előtt ezt letagadom (magyar szakos) :D:D:D:D:D

porsika

Marietta!
Mi a Várandósság cím alatt a 2006 végén kezdünk próbálkozni...-ban lakunk. :) Van saját honlapunk is, ha van kedvetek nézzetek be! www.babanet.mindenkilapja.hu

További szép estét!

meri

Porsika!

Nagyon örülök hogy minden oké. Továbbra is ilyen legyen a hozzáállásod! Irigy irigy irigy ezerszer is. De persze csak jó értelemben. Nemsokára én is írhatok Nektek ilyenekről!(remélem)

Egyébként azt vettem észre hogy mióta levelezek veletek egyre jobban állok a dolgokhoz. Talán nyugisabb türelmesebb vagyok. Lehet hogy nem is tudtok róla de iszonyú sok erőt adtok nekem :!: :wink: Mostmár tudom hogy nekem is össze fog jönni csak ki kell várni az időt.

De azért ne örüljetek biztos lesz olyan is még hogy beleszek fordulva és depizni meg nyafogni fogok Nektek! Nem ússzátok meg!! :shock: :lol:
Annyira jó hogy rátok találtam! Na mostmár elég az érzelgősségből.

Ma az estémet egyedül töltöm mert apa iszogatni ment a barátokkal. Búcsúztatják az évet mert mával befejeződött nekik is a munka.
De most kifejezetten élvezem az egyedüllétet. :oops: 8)
csipcsab

sziasztok!

fárasztó egy napom volt ma,temetés aztán Anita b.nőmmel vásároltunk még utána meg a gyűlölt élelmiszer beszerzés!minegy túl vagyunk rajt Anyu holnap megveszi a maradékot.mi meg vásárolunk még R.-el.
Maritta én is szólózom ma R. karácsonyi party-n van.
várom már a szerdát megyünk dokibácsihoz.nagyon szimpatikus volt a hangja (még nem voltam nála )és 3az 1 ben doki szülész-nőgyógyi.-onkológus
holnap kezdem rendbe rakni a házat :?

Bridzsi

Kép
esztora

Meri:
Üdv itt!
Megnéztem a honlapotokat. Nagyon ügyesek vagytok!
Mielőbbi babásodást Nektek!

Porsika:
szívből gratulálok Neked/ Nektek. :lol:
Vendég

január végén 25.-től megyünk "síelni".b.nőm bátyjáéknál addigra 8 hónapos lesz Nóri baba és amig anyukája csúszik párat én leszek vele.
Porsika én is gratulálok neked,mi lúrkónk is 5 hetes volt aztán 5 nap alatt már 6-7 hetesre nőtt.kiváncsi vagyok most mekkora lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri bocsánat, elnéztem a vonalzót, akkor sok sikert!

Valóban nagyon szép az oldalatok.

Porsika annyira szuper, hogy minden rendben Veletek. Sokat nőtt Bogyóka. Pocid látszik már?????

meriann

Esztora: legalább jól kibabázod Magad.

Bodzi: Veled mi újság? Tünetek? Hogy érzed? Vagy inkább nem kiabálsz el semmit?!

meriann

Esztora.

Én is szerdán megyek dokihoz.

Bodzi.

Jelentkezz,csatlakozom Merihez. Mi újság van?

Meri.

És veled?

Szorítok nektek!
Mennek a drukkok ezerrel.
++++++++++++++++++
csipcsab

Szia Meri! Nem lehet, hogy a hőmérős topikba is bemásoltad a linketek? Mert már láttam ezt az oldalt. :shock: Nagyo profi! Amúgy jó, hogy írtál. Hála Istennek, ezek a gondolatok már az ünnep előtt is felvetődtek itt, és remélem ez tartós állapot lesz! :lol:

Merike a tönköllyel kapcsolatban adós maradtam. :oops: Viszont nagyon nem is tudok mit mondani, mert mióta megvan, nekem csak a hormonális fejfájás volt, arra meg jobb is, hogy nem hatott. :mrgreen: Elméletben hatnia kell fájdalom és gyulladás csillapítóként is.

Arwennel remélem nincs baj!!!!!!!!

Hajni neked aztán vannak formáid! :D Nálunk csillag (ez most a menő), fenyő, csizma, szív, és Lilla által "hó"-nak nevezett nonfiguratív formák lettek. Viszont én nem diszítettem végűl, csak néhányra tettünk diót. Egész fincsi lett! :oops: :D

Porsika dejó-dejó! Gondolom most már nyugodtabb vagy lélekben is! Kíváncsi vagyok lányka lesz vagy fiúcska.

Esztora, akkor már gyakorolsz is? :lol: Biztos felejthetetlen élmény lesz.

Megyek feküdni lányok! Álmodjatok a babátokkal, ahogy a párom mondja nekem mostanában! Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, de igen, mert a hőmérős topikba időnként írogattam is. :) Meg sokat kölcsönöztem onnan. :)

meri

Sziasztok!
családom eltervezte hogy kikészít karácsony előtt,kezdek lemerülni...
Fioona biztos jó lesz az utazás furcsa lesz hogy nem a világ végére utazunk.mi 8-9 órányi ut alatt nem adjuk...
most csak Ausztria közeli síterepére megyünk (elfelejtettem a nevét)
Nóri pedig tündéri kislány jól elleszünk majd.
előtte felpróbálom a sinacit és gondolkodom hogy marad rajtam ha nem ér össze...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! Hogy vagytok ma?

Hajni: ügyi vagy, kicsi fiad biztos nagyon örül az érdekes alakú sütiknek.

Porsika: nem kaptál képet Bogyókádról?

Nálunk a párom ma megy évzáró buliba. Előre szomorú vagyok, hogy este nem lesz mellettem. Nagyon hozzászoktam, hogy 6 körül hazaér, és utána vagy nem megy sehova, vagy együtt megyünk. De ennyi jár neki, elvégre végigdolgozta az egész évet.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de olyan gyorsan véget ért ez az év. Most voltunk szilveszterezni, aztán máris itt van újra. Elrohant 12 hónap.
vivi79

Sziasztok!

Fioona:
most vettem a ormákat. Tesco gazdaságos és 299 ft volt a 40 db. :wink:

Vivi: Nekünk is ma lesz az évzáró buli, úgyhogy rohanok is készülődni. :lol:

Pusssz
Vendég

jav: formákat. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés, mert rohanok.
Nekem ma megjött. Úgyhogy nagy buli lesz szilveszterkor :)

Merike,
neked dupla hajrá!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek is, megyünk fát venni!

puszi lányok!

Kép
bodzi

Bodzi. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bodzika!
Csatlakozom Hajnihoz! :cry:
És nagyon jó szilveszterezést kívánok, ha már így alakult.
vivi79

Ó Bodzi :( , pedig valahogy azt éreztem, hogy tesztelni fogsz.

Sajnálom, de most akkor aztán bulizzatok egy nagyot!

Ma is bejelzett a mensim egy-egy görccsel. Hosszabb és erősebb volt, mint tegnap tehát pár nap és szinte biztos, hogy megjön nekem is.
Úgy látszik csak bevárjuk egymást.

Még mi is ma megyünk a papámnak ajándékot venni, mert az övét nem sikerült beszerezni, így megyek is.

Puszi

meriann

Sziasztok Dragaim!!!

Na vegre itt vagyok!!!!
Ugy tunik,jobban is vagyok vegre!!!Fizikailag es lelkileg is!
Sok mindenen atmentem/unk 3 nap alatt,nem is akarom reszletezni.
Most mar jol vagyok/unk!
Majd talan,kesobb egyszer elmeselem :wink: :wink:
Az biztos,hogy ez a kis mano a legnagyobb ajandek a Joistentol,igy a Karacsonyunk nagyon boldog lesz!Ez alatt a par nap alatt sokkal inkabb osszekovacsolodott mi kis csaladunk,bar eddig is nagyon jok voltunk! :wink:
Nagyon jol esett,hoyg hianyoltataok!!!
Igerem,most mar tobbet fogok jonni!Perzse most,hoyg jonnek az unnepek,ugye :lol: :lol: De majd utana :wink:

Porsikam,latom mekkora nagyok vagytok!!!!WOW!!!!!
Nagyon orulok Nektek!!!!

Majd megprobalok kepeket is feltenni vegre a manorol,csak hat papiron vannak kepek,azt meg digitalisra at,es oanna ide,szal,ez nalam nem megy gyorsan,tudjatok :lol:
van rola 3Ds kep is :lol: meg dvd!!!!csucs!!!

Bodzi,sajnalom ezt a franya mensit,de a szilveszteri buli utan hancurozhattok apaval egy jot :wink: :wink: :wink:

Vivine is mondd,nagyon elrohant ez az ev!
Ha vegiggondolom,hoyg mik tortentek,mintha ezer eve lett volna..pedig.......

Esztora,ez a "sieles" nagyon szupi lesz!!!!!!!!Kivancsi vagyok itthon lesz e ho!Azert jo lenne kcisit hogolyozni,meg hoembert epiteni,ha mar a szankozasrol,sizesrol,korizasrol most le is mondunk,de eg ykis ho lehetne,nem Csajok???

Merikem,Nalad mi ujsag?Mit erzel?????
Mar csak par nap a tezstig!
En jot erzek! :wink:

Marietta,nagyon orulok,hoyg pozitivabba hozzaallasod,miota kozenk jarsz!Nagyon helyes!Es ne hidd,hoygha barmi bant vagy negativ gondolataid vannak,azt nem irhatod le!!!
Mert DEHOGYNEM!SOT!
Le KELL irnod!!!!Mert az segit,es hatha kozulunk vki atelt mar ilyesmit,vagy vannak hasonlo gondolatai..Nekem ez sokat egit,hogy itt tudunk egymasnak segiteni nagyon sok mindenben!!!!!!
A torteneten en is meghatodtam,nagyon szep tortenet!!!!!!!!!!!!!!Es en is hiszek a csodakban,mert igenis vannak!!!!!!!!!!!

Niko,dieta,igy kari elott? :wink: Drukkolok!Ilyenkor nehez ezeket betartani! :wink:
Bar most nekem nincs gondom a sulyommal mert etvagam nem nagyon van :roll:
Azert bunozz egy kicsit az unnepek alatt,majd aztan ujult erovel ogsz a fogyiba :wink:

Mindjart leirom az en sos es mezeskalacs receptemet,amit igertem,csak eddig nem tudtam irni.
(Tudom,azota mar sokan megsutottetek,de azert remelem nem haragszotok ram :oops: Most potolom!!!!)

Kép

Kép
arwen07

Sajtos suti (rud) receptje

-25 dkg RAMA
-25 dkg liszt
-25 dkg reszelt sajt
-so

-Reszelt sajt a tetejere, esteleg komenymag
-Egesz tojas felverve a tetejere

Osszedolgozzunk a hozzavalokat,kinyujtjuk (0.5-1cmre),tetejet felvert egesz tojassal megkenjuk.Megszorjuk a reszelt sajttal,majd kessel csikokra vagjuk.
Sutot kozepes hofokra felmelegitjuk,sutopapiron megsutjuk.
(HOgy hany percig azt nem tudom,ugyis latni fogjatok kozben,de hamar kesz!!!!)

Kép

Kép

Kép
arwen07

Megsütöttem a nagymamim féle mákos kalácsot. Hát.. Ahhoz képest, hogy először csináltam fini lett, de ahhoz képest, amilyet a nagymamim tud, gyenge. De most az előzőhöz képest nézzük. Majd az ezredik kalács nekem is tökéletes lesz. :lol:

Arwen örülök, hogy minden rendben Veletek.
Jól néz ki ez a süti is. Nálam még nem késtél el vele.

Na, szép napot mindenkinek!

meriann

Mezeskalacs

50 dkg liszt
25 dkg mez
15 dkg porcukor
2 tojas sargaja
1 egesz tojas
8-10 dkg margarin
2-3 dkg vegyes mezeskalacs fuszer
2 dkg sutopor v. szodabikarbona (en mindkettot szoktam tenni bele,kb fele fele aranyban)
fel citrom leve
reszelt citromhej

Margarint+porcukrot+mezet egy edenyben a tuzhelyen felforrositjuk,mig homogen lesz.Ezutan a tuzrol leveve a forro mezes masszat hideg vizfurdobe allitom,es kihutom.
Alaposan osszekeverjuk a lisztet+fuszereket+sutoport+citromlevet+citromhejat.
A kihult (!!!) mezes masszahoz adom a tojasok sargajat+az egezs tojast (elotte felverem,osszekeverem oket,es utana zutty bele)
A mezes tojasos folyadekot osszedolgozzuk a lisztes keverekkel.
Ha szukseges,lisztet lehet adni meg hozza kozben,mert altalaban nagyon ragad! :wink:
Egy ejszakara,vagy tobbre betesszuka hutobe.
En arra eskuszom,ha jo par napig "erlelodik" a huoben,mert tutin osszer az ize.
Lisztezett deszkan kinyujtjuk,formakra szaggatjuk.
Tepsire sutopapirt helyezunk, sutot elomelegitjuk.
(En gazsutoben 2 es fokozaton szoktam(8 a max) kb 6 percig sutni,de sutoje valogatja!)
Ha matt sutiket szeretnenk,akkor ne kenjuk meg semmivel,de ha fenyeset,akkor felvert egesz tojassal megkenhetuk sutes elott a figurakat.
Nagyon hamar megsulnek!!!Amikor kiveszem oket,meg lagyak!
Hules utan femdobozokba teszem,es mar masnapra csodasan puhak!De hetekig azok! :wink:

Most francia drazseval is diszitettem parat (este elkezdtem sutni,mert en iden ebbol 3x-os adagot csinaltam,es egy este alatt nem megy az egesz :lol: :lol: ).A francia drazsekat picit belenyomkodtam sutes elott a sutikbe.
A porcukoral fevert tojasfeherjevel pedig a mar kihult sutiket szoktam disziteni,kicsit zacsiba toltve,csucsket picit kivagva.

Puszi Nektek,remelem van akiek meg tudtam segiteni mezeskalacs ugyben :wink: :wink: :wink:

Ezek nem az en mezeskalacsaim (az enyemek szebbek :lol: :lol: :lol: )de a franciadrazses otlet innen van :wink:
Kép

Kép

Kép
arwen07

Meri,hat a Nagymami fele sutikhez kepest minden tok gyenge,olyat csak ok tudnak,ez mar csak igy van :wink: :wink: :wink:
Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok mindjart Karacsony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nme tudom hoyg fogok tudni jonni,mert meg ajandekvadaszatra megyunk ma es lehet,hyog holnap is,meg sutok meg ezt azt,na meg a mezes fele van csak kesz....
Ugyhogy ezuton kivanok Mindenkinek:

Nagyon boldog,bekes Karacsonyt!!!!!Es hogy minden vagyatok teljesuljon a jovo evben :wink: :wink: :wink: !!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajszik!

Bocsi hogy így eltűntem, de most jobb így egy kicsit. Igérem ha próbálkozni fogunk jelentkezem.

Addig is, hogy lásátok hogy nem felejtettelek el titeket, kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepet és zebrás tesztben gazdag boldog új évet.

Sok Puszi
Timi

Kép
toti77

Helyesen: lássátok :D
toti77

sziasztok!
Toti örülök neked szerintem tudtuk hogy nem felejtettél el minket mi sem téged. :wink:
holnap még 1 roham az már rövid lesz és kész vagyunk.viszont a ház még mindig kupiban,mivel R hajnalban jött haza addig én sem aludtam sokat igy ma szinte semmit nem birtam csinálni.
talán most pakolok 1 kicsit.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Arwen, tavaly is karácsony előtt kezdtem diétázni, én ilyen hülye vagyok :lol: . Amennyire tudom, szereném betartani. amúgy már áprilisra készülök, hogy az esküvőmön valahogy kinézzek, és én legyek a legszebb nő a világon, ha másnak nem is, a páromnak mindenképp. :D :D :D

Nektek működik az iwiw? Nekem már két napja nem igazán. Nem tudok egyik lapról a másikra lépni, keresni sem. Nem tudom, hogy a mi gépünkel lenne gond, mert új gépünk van, és esetleg valami nincs jól beállítva, vagy az iwiw nem jó.

Kép
nikóska

Sziasztok!

Nikó ma nekem is rosszalkodott az Iwiw. Sajnos sűrűn előfordul. :(
Sztem mindenképp te leszel a legszebb! :wink:

Toti, de jó, hogy előkerűltél! Örülök, hogy minden rendben veled, és várunk vissza, milyest úgy gondolod, hogy itt az ideje! Remélem mihamarabb. :wink:

Esztora bizony sokat nő a poci, akár egyik napról a másikra is. Már engem is tréfált meg. Érezzétek jól magatokat! :wink:

Arwen örülök, hogy minden rendben veletek is! Azért pihenj is, a többi ráér. :wink: Mi ma megsütöttük a zserbót, és szerénytelenűl mondhatom, hogy Isteni lett! 8) Nyami! Nem tudom, hogy marad meg Szentestéig. :roll:
A bejglit sikerűlt lepasszólnom, ami nagy öröm, mert holnap de. még vásárolunk, vasárnap pedig már nem akarok sütögetni, mivel aznap lesz csak itthon api! Akkor már csak örömködés lesz! :lol:

Hajni megint lemaradtam valamiről, mert utálok tescozni. Na mindegy, majd jövőre. Nem ártana felújítani a forma készletet.

Bodzi örülök, hogy pozitívan tudsz hozállni a dolgokhoz. Remélem jövőre majd összejönnek a dolgok! :wink:

Meri akkor onnan ismerős a napocskád. :D Én csak olvasni szoktam ott.

Merike neked még drukkolok!

KépKép
KépKép
fioona

sziasztok csajszik

csak gyors és idén már tényleg utolsó bekukk. Ma alszunk itt utoljára. Már ma sem terveztük, csak a költöztetőnk MA visszamondta!!!!!!! :evil: :evil: Most itt van minden bezsákolva és holnap cuccolunk...

Képzeljétek, most este a párommal hullócsillagot láttunk, életünkben először, az új házunk előtt!!!!!!!!!!!!! Remélem, hamarosan teljesül, amit kívántunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Bodzi, sajnálom :( Hajrá szilveszterkor, jó bulizást!

Meri, Neked drukkolok!!!! Várom a jó híreket januárban!!!!!
Arwen, örülök, hogy jobban vagytok!
Porsi, tökjó lehet most Nektek, pont karácsonykor! Mondtátok már a családnak? Vagy karácsonyi meglepi lesz?

Toti, jó, hogy benéztél, Neked is kellemes ünnepeket!

Mindannyiótoknak kívánom, hogy jövőre minden vágyatok teljesüljön!!!!!

Viszlát januárban!
Puszi,
Viki

Kép
vickybabe

Merike:
még ne temesd a hónapot:)
Drukkk.
Éjjel azt álmodtam, h jöttem olvasni... Megnyitom, és a lap tetején a Te hsz-od, ami nem más mint egy 2 csíkos teszt, és rengeteg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -ilyen. :wink: :lol: :lol: :lol:

Vicky:
Kellemes Ünnepeket, jó költözést. Várunk vissza. :lol:

Toti:
Örülök, h írtál. Várunk vissza, ha úgy érzed.

Lányok:
én még benézem majd karácsonyig, hisz Merinek elsőként szeretnék majd gratulálni. :)
De aki már nem jönne:
Kép

puszi
Vendég

Hajni, de jó lenne, ha kiderűlne, hogy boszorkány vagy!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ezúton szeretnék Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni és azt kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön minél előbb az álma! :D

Kép
szerika

Szerika viszont kívánom!

Viky decemberben hullócsillag? Nagy ritkaság. És pont az új ház előtt!!! Wow! Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Toti,
jó, hogy benéztél! Írj, ha már úgy érzed, hogy tudsz!

Arwen,
köyzi a sütireceptet, szerintem megcsinálom!
Nagyon jól néz ki! :D

Merike,
akartam neked saját fotózású zebrát beszúrni, hátha az többet segít, mint egy idegen :) De szőrén-szálán eltűnt a CD. Úgyhogy csak zebra nélkül azért én még reménykedem ++++++++++++++

Lányok,
Szeretnék Békés Karácsonyt kívánni mindenkinek!
Próbálok majd jönni Fioonával karácsonyozni. Remélem, sikerül! :)

Köszönöm mindenkinek a sok jó szót, és szeretetet, amit idén adtatok! Mariettával egyetértve szerintem én is javultam, mióta ide írok. Bár tegnap kipityeregtem magam a sikertelen hónapon, mégsem látom olyan tragikusan a helyzetet, mint eddig :) És ez miattatok van! Csak beköltözik hozzám is egyszer egy babóca :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Tegnap nem voltam mert temetésen voltam mert sajnos :cry: meghalt a nagyapám. Elég szomorú volt a tegnapi nap amikor is végérvenyesen elkellett búcsuznunk. DE túléltük.

Bodzi,csatlakozom a többiekhez és én is nagyon sajnálom hogy sikertelen volt ez a hónap is. :cry: De majd legközelebb.

Meri,Te pedig még mindig fel ne add. Reméljük más miatt fájdogál a hasad. :wink:

Én most elvagyok fájdogál a hasam. Remélem azért mert pésem van. Majd szerdán kiderül. Addig talán már nemtudok jönni de igérem utána jelentkezem és elmondom hogy mi volt a dokinál.

Nemrég jöttünk haza vásárlásból végre meglett mindenkinek az ajándéka. Már annyira elegem volt ebből a mászkálásból pláne úgy hogy nem tudtuk kinek mit vegyünk. :evil:
Ja és erre tegnap este benyögte anyum hogy vegyük már meg mi az ő ajándékukat a tesóm gyerekeinek mert ő annyira elvan havazva.
Hát gondolhatjátok mennyire örültünk neki. :x De ez is megvan. Most még csomagolnom kell meg pakolni meg vasalni,mert már csak ma vagyunk itthon. Holnap megyünk hétfő este jövünk de már kedd reggel megint útra kelünk. Úgyhogy már nem találkozunk csak jövő héten.

Ezúton szeretnék Nektek Nagyon Békés Boldog Karácsonyt Kívánni!!!!!!!!!!

Sziasztok.
csipcsab

Sziasztok!

Meg en is bekukkantok itt a finisben :lol:
Tegnap mi is megvettuk a hianyzo 1-2 ajandekot.De hoyg mi volt a varosban...huuu de durva volt!
A Westendben en fizikailag szarul voltam a renegetg embertol...hat meg ha bementunk egy boltba...
De eleg hamara meglett a keresett ajandek,aztan huztunk haza.
Meg jo,hogy korabban beszereztuk az ajandekokat....

Most mosok,vasalok,mezeskalacsot sutok,ajandekokat csomagolok :lol:
Este meg diszitjuk a fat,mert mi holnap reggel indulunk Anyosekhoz,majd Anyuekhoz. :lol:
Es Dragam is itthon lesz mar este,es vegig az unnepeke alatt!nem dolgozik!nekem ez egy oriasi ajandek.De a legnagyobb a pocimban van :wink:

Toti,nagyon orulok,hogy beneztel!!!!!Tudjuk,hoyg nem felejtettel el minket :wink: Mi is sokszor gondolunk Ratok,es majd varunk vissza!
Boldog Unnepeket Nektek!!!!!!!!

Niko,Te leszel a leggyonyorubb az eskuvon,az tuti!!!!
Neha belegondolok,hogy augban hazasodtunk ossze az en Dragammal ebben az evben es mennyit keszultunk ra,es izgultam miatta es en is dietaztam meg tornazni jartam meg minden,es olyan,minth azeer eve lett volna.....ugy elropul az ido...
De eletetek eygik legszebb napja lesz,az biztos!!!!!!!
Ennel sezbb mar csak az lesz,amikor megszuletik a babatok :wink:
Iwiw:neha szarkodik,sajnos,nem a Te gepeddel van a bibi :lol:

Fiona,oromkodjetek is ki magatokat Apaval holnap!!Nagyon aterzem,mert az en ferjem is rengeteget dolgozik,sokat vagyok egyedul,hetvegen szinte minidg es sokszor unnepek alatt is.De ilyenkor minidg a jo dolgokra kell gondolni,es nem szabad keseregni!!!!Hisz egy boldog,egeszseges csalad vagytok,ilyen akadalyokat sian vesztek!!!! :wink:
Jokat jatszol majd Lillaval!!!!!!! :wink:

Vicky ez a hullocsillagos sztori nagyon jo!!!Biztsan teljesulni fog,amit kivantatok!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Legyetek nagyon boldogok az uj otthonotokban!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,tok jo lenne,a boszi lennel,es bejonne!En is nagyon drukklok Merinek am!!!!!!!!!!!!

Marietta,reszvetem a Nagypapad miatt :( nehez lehet most Nektek....Legyetek nagyon erosek!
Hidd el,Nagypapid kuldeni fog maga helyett egy kis lelket a csaladba :wink:

Millio puszi Mindenkinek es nagyon BOLDOG UNNEPET!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Hajni hát igazad legyen. :wink:

Toti: de jó, hogy benéztél. Hiányzol ám nekünk!

Marietta részvétem. Az én nagypapim augusztusban ment el, nagyon Veled tudok érezni.

Fioona: közben úgy alakult, hogy hétfőn reggel elutazunk, a nagymamimhoz és onnan megyünk át anyósomékhoz, de sajna ott nincs net. De ígérem első nap reggel benézek, és másnap ahogy megérkezünk gép mellett leszek. A kieső időben pedig nagyon sokat fogok Rátok gondolni.
És az egész csapatra, mert nekem is rengeteg erőt adtok. És köszönöm a sok-sok drukkot is. Egyenlőre még semmi. Fájdogál a hasam.
Ha jó hír van rögtön írok, úgyis reggel tesztelek itthon, ha kell.
Tegnap sikerült a papámnak megvenni az ajándékát és a párom nem engedett semmit hurcolászni. Kérdeztem tőle, hogy úgy látod babánk lesz, azt mondta, hogy nem. De utoljára akkor kímélt így, amikor várandós voltam. Hátha megérzi.
Ha megjön, akkor hozok magam számára pár megszorítást. Beiktatok egy Kriston féle tornát rendszeresen, mert rámférne nagyon. Van jó pár felesleges kiló rajtam. Az anyukám mindig azzal vigasztal, hogy majd ha babám lesz girhes leszek. Mert anyai ágon így volt a szoptatás miatt. Nagyon nem tesz jót az alakomnak, hogy minden hónapban hátha baba van okból elengedem magam, a párom meg bíztat :lol: és ő is csatlakozik a "bűnözéshez".

Akik nem lesznek áldott, békés karácsonyt és nagyon boldog, álmok beteljesülésében gazdag új évet kívánok!

meriann

Sziasztok.

Csak itt vagyok mégis egy gyors bekkuk erejéig. :lol:
Hihetetlen kezdek függővé válni. Ahogy csak van egy percem már jövök hozzátok. Hát mi ez ha nem függőség? :twisted:

Készvagyok az ajándékok becsomagolásával. El se hiszem,ráadásul olyan fejgörcsöm van hogy szörnyű. Kéne vasalnom is de annyira nincs kedvem pedig nagyon muszály lenne.
csak addig van gondom a vasalással amég elnem kezdem.

Köszönöm az együttérzést!

Puszi.
csipcsab

SZiasztok, alig győzlek követni Titeket. Csakhogy már itthon van szabin a férjem, és igényli, h vele legyek. Igaza van. :)
Sütöttem mézest, gratula a sok sütihez és recepthez, már olvasni is gyönyörűség volt! Hát még akik eszik is majd! :wink: Én még holnap is tervezek sütni, a férjem kedvencét, remélem, sikerül!
Sok mindent szerettem volna még írni, de a lényeg:

Gyönyörűszép fenyőillatú, csodától fényes karácsonyt kívánok mindannyiótoknak!

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?