Sziasztok Dragaim!!!
Na vegre itt vagyok!!!!
Ugy tunik,jobban is vagyok vegre!!!Fizikailag es lelkileg is!
Sok mindenen atmentem/unk 3 nap alatt,nem is akarom reszletezni.
Most mar jol vagyok/unk!
Majd talan,kesobb egyszer elmeselem
Az biztos,hogy ez a kis mano a legnagyobb ajandek a Joistentol,igy a Karacsonyunk nagyon boldog lesz!Ez alatt a par nap alatt sokkal inkabb osszekovacsolodott mi kis csaladunk,bar eddig is nagyon jok voltunk!
Nagyon jol esett,hoyg hianyoltataok!!!
Igerem,most mar tobbet fogok jonni!Perzse most,hoyg jonnek az unnepek,ugye
De majd utana
Porsikam,latom mekkora nagyok vagytok!!!!WOW!!!!!
Nagyon orulok Nektek!!!!
Majd megprobalok kepeket is feltenni vegre a manorol,csak hat papiron vannak kepek,azt meg digitalisra at,es oanna ide,szal,ez nalam nem megy gyorsan,tudjatok
van rola 3Ds kep is
meg dvd!!!!csucs!!!
Bodzi,sajnalom ezt a franya mensit,de a szilveszteri buli utan hancurozhattok apaval egy jot
Vivine is mondd,nagyon elrohant ez az ev!
Ha vegiggondolom,hoyg mik tortentek,mintha ezer eve lett volna..pedig.......
Esztora,ez a "sieles" nagyon szupi lesz!!!!!!!!Kivancsi vagyok itthon lesz e ho!Azert jo lenne kcisit hogolyozni,meg hoembert epiteni,ha mar a szankozasrol,sizesrol,korizasrol most le is mondunk,de eg ykis ho lehetne,nem Csajok???
Merikem,Nalad mi ujsag?Mit erzel?????
Mar csak par nap a tezstig!
En jot erzek!
Marietta,nagyon orulok,hoyg pozitivabba hozzaallasod,miota kozenk jarsz!Nagyon helyes!Es ne hidd,hoygha barmi bant vagy negativ gondolataid vannak,azt nem irhatod le!!!
Mert DEHOGYNEM!SOT!
Le KELL irnod!!!!Mert az segit,es hatha kozulunk vki atelt mar ilyesmit,vagy vannak hasonlo gondolatai..Nekem ez sokat egit,hogy itt tudunk egymasnak segiteni nagyon sok mindenben!!!!!!
A torteneten en is meghatodtam,nagyon szep tortenet!!!!!!!!!!!!!!Es en is hiszek a csodakban,mert igenis vannak!!!!!!!!!!!
Niko,dieta,igy kari elott?
Drukkolok!Ilyenkor nehez ezeket betartani!
Bar most nekem nincs gondom a sulyommal mert etvagam nem nagyon van
Azert bunozz egy kicsit az unnepek alatt,majd aztan ujult erovel ogsz a fogyiba
Mindjart leirom az en sos es mezeskalacs receptemet,amit igertem,csak eddig nem tudtam irni.
(Tudom,azota mar sokan megsutottetek,de azert remelem nem haragszotok ram
Most potolom!!!!)