Új privát üzeneted érkezett!

Szirom, amikor Rékával terhes lettem, nekem teljesen olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni. Akkor egyáltalán nem görcsöltem a dolgokon éppen hogy csak nekiálltunk próbálkozni, gondoltam lesz az pár hónap mire összejön. Aztán nem jött meg...

Most viszont kb. 1 héttel mielőtt meg kellett volna jönnie akkor éreztem úgy, hogy mindjár megjön, majd szépen elmúlt. Akkor lehetett a beágyazódás. Azóta is csak húzódás érzek, ahogy a méh tartószalagai nyúlnak.

Remélem minden ok lesz :D

Purc, hányinger van? :)

Kép
Kép
robcsi03

Na, végre itthon vagyok, igaz kifacsarva, de itthon :lol:

Purc: a végén már csak neteztem, mert rajtam kívül már senki nem volt az irodaházban :lol: Jól vagytok egyébként? Valami kismami tünet?

Monyoka: én mondtam, hogy stramm csajszi vagy :lol: különben rosszul szoktál szoktál lenni vérvételkor? Nem tudod, milyen hormonokat néznek? Gondolom a szokásos, de azért kíváncsi vagyok...Képzeld, én okt.26-án voltam a 3. napi vérvételen, és néhány eredményem csak most jött meg :shock:

Szirom: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: gyorsan bújj ágyba és holnap kúráld ki magad, hogy tudjál karácsonyozni!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata jobbulást, nehogy már betegséget hozzon a Jézuska!

Szezso, ez érdekes, mert amikor úgy volt, hogy megyek 21. napi vérvételre itt nekem is azt mondták, hogy min. 3-4 hét mire eredmény lesz. Gabinak meg milyen hamar meglett, hétfőn volt vérvételen, ha jól emlékszem, pénteken már megvolt az eredménye.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, Szezso, hányinger néha, de szédülés elég gyakran. És marhára zavar a kocsik kipufogószaga. Az Uram meg sem érzi, de komolyan olyan orrom lett, el nem hiszitek. Úgyhogy, most azon parázok, hogy a kocsiban lehet nem jó a kipufogó, apát ráállítottam, hogy ki kell cserélni. Lehet hülyének tartotok, de ezen már ne múljon. Úgyhogy, most ez van napi renden.
Tényleg ehhez kapcsolódóan, szerintetek ez mennyire árthat a babának? Főleg most a kezdeti szakaszban, ha mégis beigazolódna a gyanúm, és nem jó a kipufogónk :(

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, szerintem extra szaglásunk van ilyenkor. Ma a férjem valami halkonzervet evett, ki kellett mennem annyira nem bírtam a szagát. Ő meg azt mondta, hogy nem érzi. Most elmentem a kuka mellett és megint megéreztem. Pfúúúúúúúj! :shock:

Hát ha tényleg rossz a kipufogó és te sokat szagolsz belőle, az szerintem nem jó, mivel sok mérges gáz van benne. De valszeg (remélem) a férjednek van igaza.

Kép
Kép
robcsi03

Szezso, elkezdtem köhögni és azon tünődőm, hogy ahányszor köhögök annyiszor érzem a méhem! Ez vajon mitől van? Biztos készül a mensire! :lol: :lol: Még nem tudok lefeküdni, mert várom a párom és mennünk kell még egy pár dolgot intézni! A hátam közepére kivánom!

Hú Szirom én úgy izgulok miattad, mintha én tesztelnék.

Kép
kata05

Hát Robcsi legyen igazad, de most azért ki lesz cserélve, hadd örüljön az Uram, úgyis ki akarta... :lol: Én most meg azt mondtam, nem izgat, csak baja ne legyen a babának.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: szerintem ne aggódj, semmi bajotok nem lesz...

Robcsi: az LH, FSH, TSH, kortizol, elsődleges prolaktin, tesztoszteron, ösztradiol nekem is hamar megvolt. (3 nap) A prolaktint még tovább elemzik, az késhet, meg egy két fura nevű hormon is. A 21. napi progi is pár nap alatt megvolt.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata, vagy van benne valaki :D

Nekem meg ajándékot kellene csomagolni, csak én hamarabb kidőlök este mint a gyerkőc, nappal meg én is ledőlök vele amikor alszik.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Nem nagyon akar szuperálni a billentyűzet valamiért, de mindenképpen szeretnék gratulálni Babancsnak a kisfiához,
és Sziromnak a bátorságához, meg a halovány csíkocskához. Remélem, ez nem baj!

Robcsi, ezek szerint te is közelebbi kapcsolatot ápolsz mostanság a klotyómanóval? :lol:

Purc, tény, hogy nem tesz jót a kipufogógáz, de azért ne aggódd túl szerintem a dolgokat, mert annyi mindenért lehet ám még aggódni! :roll:

Pusza mindekinek, egyszerűen nem tudok írni ezzel a nyavalyással, bocsi!
Vendég

na, most jól ellentmondtam Robcsinak a kipufogó ügyben :lol: Mindegy, Purc, biztos, ami biztos nézze meg a férjed...

Az enyém férj azt mondja, hogy lehet büdösebb, ha pl. a katalizátor előtt lukas a kipufogó. De a régi kocsikban nem is volt katalizátor, és a mostaniak katalizátor nélkül is sokkal jobbak, mint a régiek (ezt is ő mondta)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babancs, most olvasom, KISFIÚÚÚÚ, dejóó, apa kedvence. Lehet vele majd focizni. Titkon én is azt szeretnék, hogy az apjával tudjon játszani :lol: hihi. Már azt kérdezte az Uram, mikor fog tudni vele csocsózni hihi :lol:

Athiz, én sem akarok aggódni ilyenen, de végig futott az agyamon, hogy esetleg ettől lehet beteg, és azt nem akarom... Na mindegy, az Uram most úszik a boldogságban, mert kap sport kipufogót :lol: Kész vagyok tőle, mi lesz, ha Kölkünk is lesz, te jóó ég nem gondolok bele :lol:

Kata, az immunrendszer nagyon le tud gyengülni babásan :wink: Reméljük ez az oka :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Jaaaaj Ceni, vagy ha más tud mástól is szívesen fogadom. Tudnátok finom diós zserbó receptet??? TUdjátok, azt amit a nagymama szokott csinálni, és szétomlik az ember szájában :wink: Annyira megkívántam, meghalok, ha nem süthetek.
Másik kérdés, én Robcsival ellentétben, mondjuk a szagát még nem éreztem lehet akkor már utálni fogom, megkívántam a tonhalat. Az olajos haltól lehet toxoplazmózist kapni? Most nem tudom, hogy ehetek-e...
Bocsi a hülye kérésekért, de ezt már napok óta meg akartam kérdezni.

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso, igen enyém férjem is ilyenekről dumált, de vele vigyázni kell, mert tudja nem értek hozzá, és ilyenekkel rá tud beszélni :wink: Még ha nem is igaz... tudod... :wink: Na de már meg is rendelte a leömlőt, úgyhogy már csak a postára várunk, azt szerelgethet Informatikus létére. Mint egy gyerek, komolyan mondom, játszik! Na de most aztán extra utolsó karácsonya lett, jövőre úgysem kaphat ennyi midnent már :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, amit én tudok, hogy nem lehet enni azok a nem érlelt sajtok (ezek a penészes fajták), akkor nyers hús, vagy csak alig átsütött hús.
Most más nem jut az eszembe.

Szerintem nyugodtan egyél, ha volt esetleg régen macsekotok akkor valszeg már átestél rajta, meg nem hiszem hogy pont az olajoshaltól kapnál. Általában azt mondják, hogy azért kíván meg valamit az ember, mert olyan dolog van benne, ami kell a szervezetnek.

Kép
Kép
robcsi03

Purc, na ilyet még nem hallottam. Olajos haltól toxoplazmózist? :shock:
Szerintem egyél azt, ami jólesik, csak mindent mértékkel, és hidd el, nem lesz semmi baj! Ha te jól érzed magadat, akkor a baba is!
Sajna zserbórecivel nem állhatok szolgálatodra.
A sportkipufogót imádta az én férgem is, de szerintem nem kismamiknak és kisbabóknak való! :D
Apa és fia hihetetlen élmény az tuti, amikor foglalkoznak egymással, játszanak, akkor imádnivalóan nagy rosszcsontokká válik mindkettő, és persze esküdt ellenségük (persze csak játékból) az anyu lesz. :lol:
Pl. anyut kell elfenekelni akkor is, ha az apu volt rosszcsont, vagy anyut olyan muris lelocsolni, amikor ők benn csücsülnek a kádban, én meg éppen bemegyek a fürdőbe, hogy kivegyem a kiskrapekot a vízből. Nehogymár megússzam szárazon. És persze ez olyan mulatságos, hihi. :lol:
Vendég

Athiz, igen mostanság áldozok a nagy fajanszisten oltárán :)
Ezek a huncutságok nálunk is megvannak. :D

Kép
Kép
robcsi03

Én mindjár kidőlök, úgyhogy mindenkinek

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Szirom: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szagok: Sztem minden kismamának "vizsla" orra lesz terhesen! Iszonyat mi mindent megérez az ember. Ebből a szempontból jó, hogy most babásodunk, mert én a csajokkal nyáron lettem terhes melegbe, elmentek egy utcai konténer mellett és boáááááááá. Vagy felszállt a villamosra és izzadságszagú ember, akkor én azonnal le és boááááááááá :lol: Most így utólag visszagondolva vicces :lol: Akkor nem volt az, átölelve a legközelebbi fatörzset az utcán hányni, no pocakkal reggel 8-kor. Nem néztek rám "rácul" ááááááááááááá dehogy :oops: :oops: :oops: :shock: :shock:
Az én párom igenerősen bagózott amikor terhes lettem Violával, hát én attól is öklődtem ha puszit adott :shock: :cry: . Úgyhogy nagyon gyorsan felére csökkentette a mennyiséget, mármint cigiből :lol: És megsokszorozta a fogmosást illetve a rágógumi áldásos használatát...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép

Csak bekukkantok, mert vasalnom kell. Sajna, de már hegyekben áll...
Szirom... :) :) :D
Holnap takarítások lesznek, szóval próbálok jönni de nem biztos, hogy tudok. Ha nem jönnék már akkor Mindenkinek Békés Karácsonyt kívánok!!!
Azért egy girbe görbemég:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Hulla vagyok, egesz nap takaritottam, vasaltam, holnap tovabb takaritas, sutes. :roll:

Purc:
Zserbo

Hozzavalok:
25 dkg finomliszt
5 dkg cukor
15 dkg vaj
1-2 evokanal tej
1 dkg eleszto
1 db. tojassargaja
1 kaveskanal szodabikarbona
1 csipet so
Tolteni:
10 dkg cukor
13 dkg orolt dio
barackiz

A lisztet a cukorral es a vajjal elmorzsoljuk majd a tojassargajaval, soval, szodabikarbonattal, a langyos tejben megfuttatott elesztovel tesztat keszitunk. /eloszor a liszthez a so, szodabikarkona utana a tobbi es a tejbe egy kanalnyi cukrot teszunk/
A tesztat kidolgozzuk es 3 reszre osszuk, mindharmat kesfoknyira nyujtjuk /jobban teszed ha egy vagodeszkan nyujtod ki es onnan forditod bele a tepsibe mert kulonben szetjon, aki irta ezt nekem azt ajanlotta hogy egy kb. 30*18 cm-esre nyujtsuk mert ha annal nagyobb akkor szarazabb lesz/
Az elso lapot a tepsibe tesszuk /amibe elotte sutopapirt raktunk/ es megkenjuk baracklekvarral a dio es a cukor keverekevel megszorjuk kb. a felevel rahelyezzuk a masik lapot szinten lekvar, dio es rarakjuk a 3. lapot es igy egy oran keresztul kelni hagyjuk.
Erdemes surun megszurkalni villaval majd egy ora utan lassu tuzon megsutjuk majd csokimazat kenunk ra /tabla etcsoki/.

Tavaly karacsonyra csinaltam es nagyon fincsi lett nem szaraz hanem olyan jo omlos. Holnap en is ezt keszitem ugyhogy hajra! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Brrrrr! Megint lefeküdtem atv elé 7 körül, és most ébredtem fel! Cecelégy?

Kép
zölddisznó

köszi, Tonti :D Most megyünk hozzávaló vásárlásra, és aztán holnap sütés főzés :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ide süssetek Csajok! Most lettem kész életem első mézeskalácsával!!!! Nem tökéletes, de én roppant büszke vok ám rá!!!!!!!!!!!!!!!! :D És olyan sok lett, hogy csuda! Vagy 80 db!!!

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Kép Nekem tetszenek!

Kép
zölddisznó

Nagyon szépek, Snufi! :lol: Ügyes vagy!

Én is most csinálom, de még egy félóra tutira kell, hogy kész legyek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem tudok aludni! :(
De latom Ti meg suttok meg vasarolni mentek az ejszaka kellos kozepen! :lol:

Snufi: nekem nagyon tetszenek a mezeskalacsok, legyszi ird le a receptet! :D

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!

Ma én vagyok az első!!!! :lol: Remélem nem előz be senki, amíg írok :evil:

Mindjárt megyek is el itthonról, néminemű karácsonyi ajándékot beszerezni még.

Görbét nem teszek, 3. napon pofátlanság lenne :lol:

Mindenkinek jó készülődést! Aztán nehogy megint éjszakázzatok!!!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, bocs, Szirom volt az első ma, 0:04-kor :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Dobok egy görbét:

Kép

Reggelre elment a hangom,de más problémám nincs!

Szezso, jó vásárlást!

Én is készülődök egész nap! De azért be-be nézek időnként!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Túléltem az éjszakát, bár eléggé fájdogált a pocim. Nem jött meg, pedig annyira tartottam tőle :wink: Teszt holnap.
Görbét nem teszek, mert bejelöltem a pozitív tesztet (szívem szerint valami megjelöléssel tettem volna a halványsága miatt), és zöld görbét ír, ami baromira nagyonképűen néz ki. Nem vagyok én ebben ennyire biztos. A hőm mondjuk 37, ez elég magas, de esett 2 tizedet. Bár tegnap ingadoztam a 37,1 és a 37,2 között, mert valahol félúton állt meg a higany, de az uram a 37,2-re szavazott, mondom legyen. Így viszont azért nem egészen 2 tized az esés.

Kata! Jobbulást neked! A görbéd klassz nagyon.
Ha nem akarsz gyógyszert bevenni (gondolom, nem akarsz), akkor torokra nekem nagyon bevált a bazi erős, sima mentolos cukorka, tudod, ami olyan dobozban van, mint a rágó. Kb. olyan hatása van mint a Mebucainnak, csak azt nem lehet babásan bevenni.

Szezso! Jobban jártam így éjjel, mintha Miksával csináltam volna a mézeseket, mert a füle is habos lett volna. Elég gyorsan végztem, de a házikók sajnos nem lettek szépek, mert többször megszivatott a tojáshab (egy kis porcukor dugót csinált a zacsiban, és a díszítés időnként nem lett egyenletes.) De azért elmegy. Az idén nem volt akkora kedvem hozzá, mint szokott, többször úgy éreztem, hogy csak becsületből csinálom meg. Majd teszek képet.

Még a szagláshoz akartam írni Purcnak: amikor Miksát vártuk, és az uram a konyhában kinyitott egy sört, akkor én émelygtem bent a nappaliban, bár nincs annyira közel. A kávé főleg azért volt borzalmas, mert a melóhelyen mindig főtt valahol. Azt is éreztem, ha másik emeleten főzik. Sör, cigi, kávé, kamillás klotyópapír - ezek voltak a mumusok. Utóbbi volt a legelső, amitől fölfordult a gyomrom. Azóta se bírom. És egy őrület, hogy szinte csak azt lehet kapni, ezért sima papír után kutatva futok végig a hiperekben azon a soron...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Azért mutizom őket:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Micsoda éjszakai műszak volt itt :D

Snufi, nagyon szépek a mézeskalácsaid! :D

Szirom, a tieid is nagyon szépek, további drukkjaim mennek!

Kata most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a görbéből :D

Mindenkinek jó készülődést megyek én is pakolni, amíg kisasszony nincs itthon.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!!

Hűűűűű jók ezek a mézeskalácsok, ügyesek vagytok :) Mi sztem ma sütjük délután, ugyanis nemsokára indulandusz mamáékhoz!

Szirom neked holnapra extra millió drukk meg utána is vagy 36 hétig :lol:

Mindenkinek Áldott Békés Termékeny Karácsonyt Kívánok!!!!!!! :lol: :wink:
Kép

" Ha találsz valakit, aki egy kisöcsit kér Karácsonyra, Őt elviheted neki :lol: :lol: "

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

A nagy takarításban mondom magamnak, na csak bebukkantok a babanetre!!! :wink:

Köszönöm a dícséreteket!!!!! Ahhoz képest, hogy első próbálkozás,....!!!!! :D

Szirom, mennek a szurkok!!!! :lol:

snufi

Jó reggelt!

Hát, ha a tesókám nem telefonál, ma sem ébredek fel magamtól!

Snufi! A tieidet már tegnap láttam, úgyhogy most csak Szirmiét dícsérem. Naggggyon Kép ! Az mondjuk bosszant, hogy még nálam is ügyesebb vagy, :wink: , de egye fene: Kép

Szezsónak túlélést a vásárláshoz!

Kata! Méz, méz, méz!

Kép
zölddisznó

Robcsi! Jó pakolászást/készülődést!

Enikő! Mikor indultok, és meddig maradtok?

Nálunk anyós kezdi a szokások depressziót, kavarást, és a kisfia lelki zsarolását. Fa..án indulunkk neki az Ünnepeknek!
Úúúúúútálom, hogy ilyen önző!

Kép
zölddisznó

Coca, a méz az nálam olyan dolog, hogy még a gondolatától is hányhatnékom van! Tudom a cél érdekében mindent de ez az egy dolog ami, nem megy! :(

Szirom nagy mázlim van épp be akartam venni egy Mebucaint mikor olvaslak téged, hogy nem lehet! A mellkasom majd szét szakad úgy fáj, mert nem bírok köhögni! Nem gondoltam, hogy ilyen beteg leszek! De legalább lázam lenne, de nincs, még csak hőemelkedésem sem!

Kép
kata05

Kata! Az én dokimtól a múlt ciklusban kérdeztem meg éppen ilyen tünetekkel, hogy mit szabad és mit nem. Nekem azt mondta, hogy nyugodtan mehet a Mebucain, és a streptils. Mindkettő helyi hatású, nem szívódik fel. Na, ha méz nem, akkor fokhagyma és erős paprika. Van egy szippantós lokálisan hat antibigyó, amivel meg lehet előzni/gyógyítani, hogy lejjebb húzódjon a baj. A neve Bioparox. Vény nélkül kapható. Nekem a kuc-kuc nevezetű teával szakadt fel a köhögés. Ebben van borsmenta, kakukkfű, kamilla, lándzsás utifű és citromfű. Ja, és forralt bor!

Kép
zölddisznó

Köszi, Coca, tényleg nekem van itthon Bioparox, az eszembe sem jutott!

Te mit csinálsz ma? Illetve többiek ti?

Kép
kata05

Én takarítok! Na jó, most éppen a nászutas fotóinkat rakom albumba, eddig nem jutottam el odaáig! :oops: De amúgy takarítok!!! :twisted:
Délután lesz Nádas karácsony- mi egy lakóparkban lakunk, és az itt lakóknak közös karácsony, fával, forralt borral, zsíros kenyér lilahagymával, sütik, stb.!!! :D
Ti?

snufi

Én próbálom rávenni magam, hogy kimásszak a huányzó dolgokat megvenni. Ilyenek, mint cellux, WC-papír... Csupa karácsonyi dolog. Meg lassan takarítani is kéne. Meg varrni. Meg...

Kép
zölddisznó

Hú, de szorgoskodtok! Nekem épp szétmegy a fejem. Ledőlök.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Túléltem a karácsonyi forgatagot, de tömegiszonyom lett :( Ki van fosztva minden, ami meg nincs, ott meg kilométer hosszú sor kígyózik a pénztárak előtt...

Megpróbáltam én is szunyni egyet, de az alsó szomszédnál valami banzáj van, és valaki szénanáthás, mert arra ébredtem, hogy folyamatosan tüsszög :evil:

Szirom, Snufi: nagyon szépek lettek a mézeskalácsaitok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

kata: neked valami eszméletlen jó a görbéd!!!! Gyógyulj meg, most azonnal!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Boldog karácsonyt kívánok!

Kép

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás