Jó reggelt!
Túléltem az éjszakát, bár eléggé fájdogált a pocim. Nem jött meg, pedig annyira tartottam tőle
Teszt holnap.
Görbét nem teszek, mert bejelöltem a pozitív tesztet (szívem szerint valami megjelöléssel tettem volna a halványsága miatt), és zöld görbét ír, ami baromira nagyonképűen néz ki. Nem vagyok én ebben ennyire biztos. A hőm mondjuk 37, ez elég magas, de esett 2 tizedet. Bár tegnap ingadoztam a 37,1 és a 37,2 között, mert valahol félúton állt meg a higany, de az uram a 37,2-re szavazott, mondom legyen. Így viszont azért nem egészen 2 tized az esés.
Kata! Jobbulást neked! A görbéd klassz nagyon.
Ha nem akarsz gyógyszert bevenni (gondolom, nem akarsz), akkor torokra nekem nagyon bevált a bazi erős, sima mentolos cukorka, tudod, ami olyan dobozban van, mint a rágó. Kb. olyan hatása van mint a Mebucainnak, csak azt nem lehet babásan bevenni.
Szezso! Jobban jártam így éjjel, mintha Miksával csináltam volna a mézeseket, mert a füle is habos lett volna. Elég gyorsan végztem, de a házikók sajnos nem lettek szépek, mert többször megszivatott a tojáshab (egy kis porcukor dugót csinált a zacsiban, és a díszítés időnként nem lett egyenletes.) De azért elmegy. Az idén nem volt akkora kedvem hozzá, mint szokott, többször úgy éreztem, hogy csak becsületből csinálom meg. Majd teszek képet.
Még a szagláshoz akartam írni Purcnak: amikor Miksát vártuk, és az uram a konyhában kinyitott egy sört, akkor én émelygtem bent a nappaliban, bár nincs annyira közel. A kávé főleg azért volt borzalmas, mert a melóhelyen mindig főtt valahol. Azt is éreztem, ha másik emeleten főzik. Sör, cigi, kávé, kamillás klotyópapír - ezek voltak a mumusok. Utóbbi volt a legelső, amitől fölfordult a gyomrom. Azóta se bírom. És egy őrület, hogy szinte csak azt lehet kapni, ezért sima papír után kutatva futok végig a hiperekben azon a soron...