Na itt vagyok...
Hát jól megindult a topik
Egyelőre én is zavarban vagyok, nem nagyon tudtam mindenkit megjegyezni, de idővel meglesz ígérem.
Látom minden Mami bemutatkozott, így én is: Szóval, Farkas nevű kisfiunk május 1-jén született, természetes úton, elég rövid idő alatt. A szülésznő Anikó szerint a málnalevél tea miatt amit a 36. héttől ittam. Nem tudom, de ajánlom mindenkinek, mert hátha tényleg bejön. Persze nekem 19. héttől kinyílt a külső méhszáj, és a vége felé már a belső is lazulgatott, úgyhogy lehet, hogy emiatt is volt. Mi kistesót nem akarunk még, ha lesz, akkor kb. 5-6 év múlva. (legalábbis remélem, hogy nem csúszik be véletlenül).
Niki, Serfőzőt gondolom nem kell bemutatnom.
Engem végig szekált a kilókkal, de gondolom téged is. (most voltam nála 6 hós kontrollon, egy kismama jött ki előttem, és hallottam ahogy diétás boldog karácsonyt kívánt
hú, azért örültem, hogy nem nekem mondta most
. Tavaly többé-kevésbé betartottam. ).
Én 16 kilót híztam a terhesség alatt, ebből kb. 4-et a legvégén.
Én nagyon nagyon féltem tőle, és majdnem ott is hagytam, mert egyszer nagyon megsértett (sírva jöttem ki a rendelőből), akkor mindent elolvastam itt róla amitr valaha vki is írt, és mindenki istenítette. Meg váltani se akartan már a végén. Aztán jött a szülés. Ugye május 1, munkaszüneti nap. Meg is kérdeztem a szülésznőt, hogy nem mérges-e a doktor úr, hogy be kell jönni. Azt mondta nem. És akkor bejött (kb. 40 perc alatt ért be, pedig azt mondták, hogy egy óra múlva lesz ott), és
nagyon nagyon nagyon kedves, és rendes volt. Semmit nem úgy csináltam ahogy kellett volna, szerintem hisztis is voltam, de nagyon türelmesen és kedélyesen beszélt hozzám, és végig bent volt. Egy percre sem ment ki. Szülés után, pedig egy nap többször is bejött, és olyan dolgokat mondott, amik azóta is eszembe jutnak és amik nagyon sokat segítettek lelkileg az első hetekben.
Gondolom neked is elmondja százszor, hogy minden a baba miatt van, hogy ő egészséges legyen. Ezt nekem terhesen nagyon nehéz volt elfogadni, mert persze, hogy vigyáztam én a babára, de én is jól akartam magam érezni. Hát mostmár tudom, hogy ebben a dologban mi nem számítunk egyáltalán, csak az a kis picúr aki a szívünk alatt van.
Na, most " röviden " ennyi, bocs ha összevissza voltam, de ilyenkorra már elfáradok mindig.
Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz, szívesen válaszolok.
Iza, nagyon nagyon édes kis cukorfalatotok van!
De ne emészd magad, semmit nem csinálsz rosszul. Az első időszak tényleg ilyen nehéz. Engem az orvosom úgy engedett ki a kórházból, hogy életem legnehezebb hat hete következik. Hidd el tényleg hamarosan könnyebb lesz, és aztán még könnyebb és még könnyebb. Hasfájásra van egy csomóféle csepp (mi SAB SIMPLEXet használtunk), és egyéb megoldás (pl. popsikrémmel bekent hőmérőt (az ő hőmérőjét) forgasd meg a fenekében, és pár perc múlva jön a puki, amitől megkönnyebbül).
Szóval kitartás, és gyere gyakrabban ha tudsz, majd mi lelket öntünk beléd. Ja és ami fontos, aludj vele napközben, az csodákat tesz Veled!
Nikolett, Ákos nagyon édes, tényleg jó lenne, ha feltennéd nagyban is a képet! (nem a vonalzón, hanem csak ide, hogy megnézzük, úgy engedi a nagyobb méretet).
Fatima, Verus üdvözöllek Titeket is!!!!!
Na, jó most megyek, átnézek a másik topikba is, jó éjt.
Nóri
Ja, és bocs a hosszú írásért...