Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek boldog Ünnepeket kívánok
Kép

...Tölti Ádámkájának pedig (egy kicsit előre ugyan) de nagyon boldog névnapot.... :D
Kép
mangoo

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek és babaesőben gazdag új esztendőt!

Jiny!

Sikerült végre feltenni képeket a babaszobáról. Igaz kicsit sötét van a szobában, mert este fényképeztem, de egész héten túlórázás volt. Sötétben mentem, sötétben jöttem. A babakocsiról is rakok majd fel képeket.
Az ünnepi készülődéssel most tartok ott, hogy már csak pár dolog kell. Sütit majd holnap csinálok. Szerencsére az ajándékok már megvannak. Igaz utolsó pillanatra hagytam azt is, de végül sikerült mindenkinek jól választani. Jó is lesz már egy kis családi együttlét és ünnep. Csak a baba fog nagyon hiányozni. De azért a gondolatainkban mindig jelen van.
Minden jót! Kellemes Ünnepeket!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Én csak olvasgató vagyok,de thomasos DVD-vel tudok szolgálni.Ha valakit érdekel szivesen elküldöm.A tv- ből vettük föl nem tökélezes de 3 óra anyag van rajta.
Nagyon aranyosak a gyerekek.
Sziasztok.Ildikó
befaba

Minden kedves leendő és gyakorló anyukának + oldalbordának + gyerkőc(ök)nek békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Csenge, Vincus és szüleik

Kép
rkata

BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Szeretettel: Miklóska, Reni és Robi
Kép

Kép
renóca

Nagyzsu, nagyon csini a babaszoba, remélem hamarosan beköltözik a lakója is.

Mindenkinek békés ünnepeket kívánok.
Kép

Lányok én januárig nem leszek gépközelben.
Steiff, Tirza ezért már most kívánok nektek nagyon boldog szülinapot.

Kép
Kép
atan

Sziasztok Mindenki,

csak egy pillanatra ugrottam be, hogy mindenkinek Áldott, békés karácsonyt kivánjak.
Eltűnésemre sajnos elég jó alibim van, kórházban voltunk a nagyobbik manócskánkkal, s még mindig nem tökéletes a dolog, de a szomorúságokról majd ünnepek után.

Hallottam a jó hirt Tvikyről és Viviről. Hatalmas és cuppanós puszi az új családosoknak is.

Kép
Kép
koko

Sziasztok Mindenki,

csak egy pillanatra ugrottam be, hogy mindenkinek Áldott, békés karácsonyt kivánjak.
Eltűnésemre sajnos elég jó alibim van, kórházban voltunk a nagyobbik manócskánkkal, s még mindig nem tökéletes a dolog, de a szomorúságokról majd ünnepek után.

Hallottam a jó hirt Tvikyről és Viviről. Hatalmas és cuppanós puszi az új családosoknak is.

Kép
Kép
koko

Tvikyék számítógépe vírusos lett, így megkért hogy írjak helyette nektek.

Mindenkinek, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván!

KépKép
jiny

Atan!

Köszi szépen. Én is bízok benne, hogy minél hamarabb beköltözik a kis lakó. Olyan jó lenne már. Mindenesetre valaki hasában már biztos ott mocorog a mi kis babánk. :-)

Koko!

Jobbulást kívánok a manócskádnak. Remélem hamar rendbe jön. Sok-sok pozitív energiát küldök neki!
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Szeretnék én is mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánni! :D
Kép Kép

Kép

kizsó

Minden névnaposnak nagyon boldog névnapot!

Kép

kizsó

Mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok![/color]
Bár mostanában nem írtam, azért próbálom követni az eseményeket.
Minden új anyukának ésapukának gratulálok a csodálatos babákhoz!

Sok puszit küldök mindenkinek:
Judit[/img]
struga2

" Minden szívből szóló karácsonyi énekben,
a kandalló ropogásában és melegében,
az ünnepi ebéd közben,
a beszélgetésben és nevetésben,
minden képeslapban, amit egy barát küldött,
minden, amit ebből meghallunk,
és ami elgondolkodtat bennünket...
az maga a szeretet."

Minden családnak nagyon szép ünnepet kívánunk!
Betti és Péter
csöpke

Sziasztok Lányok!

Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :lol:
Kép

Gyermekké tettél

Mikor gyermek voltam
Hittem a Mikulásban,
Hittem az Angyalokban,
És a Karácsonyfában.

Mikor felnőtt lettem,
A meséket elfelejtettem.
Csak olyanokat hittem,
Amiket el is érhettem.

Nem hittem a szerelemben,
A hűségben,
A boldog jövőmben,
A tiszta érzésekben.

De mióta téged megismertelek,
Olyan vagyok, akár egy gyerek.
Mindenben hiszek,
Még ha ki is nevetnek.

Hiszek a Mikulásban,
Ha visszahoz hajnalban.
Az Angyalokban is hiszek,
Hisz egy ilyet szeretek.

Hiszek a Karácsonyfában,
Ha veled nézem a szobámban.
Hiszek a szerelemben,
Ami itt van a szívemben.

Mióta megnyertél engem,
Hiszek a könnyekben.
Minden ölelésben,
És szívverésben.

Nagyzsu: Nagyon tetszik a bútorotok! :lol: Februárban érkezik meg a mienk. :) Már nagyon várom!

KépKép
ancsúr

Meghitt, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Kép

kispepe

Karácsonykor, juj de jó,
Eljön hozzánk Nagyapó.
Pipára gyújt és mesél,
Régi időkről regél.

Karácsonykor, ó de jó,
Megjön kedves Nagyanyó.
Sálat, sapkát kötöget,
Édes mézest sütöget.

Karácsonykor, barátom,
Itt az egész családom.
Most nincs jó és rossz gyerek,
Csak egy van - a SZERETET.

Mindenkinek boldog, békés karácsonyt!!!!
Kép

Kép
vivi1

"Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon
nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet,
szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánok nektek és kedves családjaitoknak! Kép
tvera

Sziasztok!

Mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Január 2-án jövök!

Addig is Mindenki élvezze a legszebb pillanatokat!

Márknak annyira tetszik a karácsonyfa....,hogy csak nézi-nézi,és beszél hozzá :lol:

Puszi Mindenkinek!
kavicska

Ahogy gyermekszív nagyon várja,
mikor lebben angyal szárnya,
Úgy kívánunk mi is Nektek:
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Napsiék

KépKép
napsugaracska

Ahogy gyermekszív nagyon várja,
mikor lebben angyal szárnya,
Úgy kívánunk mi is Nektek:
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Napsiék

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Csak egy imát szeretnék kérni, csak egy iciri-picirt. :cry: :oops: A nagymamámat bevitték ma a kórházba, és nem tudni megéli-e a reggelt. :cry: :oops: Megakartam mondani neki a sorszámunkat, mert egész héten azt hajtogatta, hogy olyan lassan jön ez a baba, hogy meg sem fogja ismerni. :oops: :cry: De én olyan tuskó voltam, hogy a legfrissebbet akartam neki mondani, aztán meg jól lemaradtam róla. :cry: És most meg nagyon rosszul lett, csak a csoda segíthet rajta. :cry:

KépKép
ancsúr

Drága Ancsúr!!!!!

Nagyon szorítunk a mamádért!!!!!!
Kívánom, hogy minden jól alakuljon és pár nap múlva elhagyhassa a kórházat!!!
Várja meg még a babátokat, azután hogy megtegye első lépéseit, azután, hogy oviba menjen és sorra sorra ameddig még jól érzi magát!!!
Tapasztalatból mondom a dédunokák megfiatalítják a dédiket:)
Csak mond meg neki, hogy várja meg, szükségetek van rá!!! (Ez ilyenkor nagyon sokat segíthet!!)
Uhh, nem is tudok mit írni,nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sok-sok-sok PUSZI!!

KépKép
napsugaracska

Ancsúr!

Most olvastam, mi történt nálatok! :( Gondolok Rátok, szorítok a dédinek!

kizsó

Sziasztok!
Minden gyermek gyönyörű!!!

Én is hoztam képet :D
Kép

Kép
kajla

Kajla: Regi gyönyörű! Milyen kis fess ezen a pónin!

Napsugaracska- Kizsó: Köszönöm a szorítást, sajnos haldoklik szegénykém, tegnap este már meg sem ismert, csak egyszer, úgy hogy mondtam neki ki vagyok, de csak azt mondta, hogy olyan kicsi és finom a kezem. :oops: :cry: A szívem szakad meg. Sőtt sajnos tegnap a férjem családjából is a mennybe költözött egy nagymama, hirtelen, váratlan. Igaz szép kort megélt, de a családnak per pillantás nem nagy vigasz. :oops:

Azt hiszem most kicsit visszavonulok, nem rontom a hangulatot. :? Bocsi lányok.

KépKép
ancsúr

Ancsúr!
Most olvastam, hogy mi történt! Nagyon sajnálom!!! :cry:
Itt sírok a gép elött, pedig nem is ismerem a mamád, de annyira sajnálom. Nagyon nehéz most neked, nem is tudlak mivel vígasztalni, szerintem nem is lehet mivel.
Nagy ölelés!!!
Kép

Kép
vivi1

Kedves ANCSUR karomba szoritva puszilunk!

Kép
móncsi+3

Mindenkinek Boldog Szulinapot kivanok utolag de szeretettel!
Nevnaposokrol se feledkeztem meg,nekik is sok sok Boldogsagot!Apukaknak is!
Koszonom a szulinapora valo jo kivansagokat jol eset!
Remelem nem vagytok betegek.
Olyan szep volt a Karacsonyunk hogy irni nem is tudok rola most meg.Apuci azt mondta hogy o csak 4 kezlab volt a 3 nap alat t es nem azert amire gondoltok ,hanem annyit játsott a kicsi fiaval a baba szonyegen!Imaddok mindenkit es az eletet!Puszi Móncsi+3. )nagyon nem hianyoztam)

Kép
móncsi+3

Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm a szülinapi jókívánságokat, így az ötvenhez közeledve egyre jobban tudja az ember értékelni ezeket az apró kedvességeket!! :twisted: :twisted: :twisted:
Utólag is kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek!!Sajnos majd egy hétig nem volt netem, így lekéstem a jókívánság küldésről. Az történt, hogy karácsony előtt egyik nap neteztünk, aztán egyszercsak megszakadt a kapcsolat. Bejelentettem a hibát és csak vártunk, mint a jó gyerekek, aztán tegnap derült ki, hogy nem is volt hiba, csak az én drága Norbim valamit elnyomott a gépen és ezért nem tudtunk feljelentkezni a netre!!! :? :? :?
Nálunk amúgy nincs változás, várjuk a pici lányt ezerrel. Eldöntöttük apával, hogy megcsináljuk a gyerekszobát, hátha értékelik az égiek, no meg a tegyesz. Roli fiúszobáját rendezzük át koedukálttá. Ma voltunk az Ikeában pár kiegészítőért, a bútorok már rég megvannak, csak összhangba kell hozni őket. A nagyok kérdezték, hogy mit vásárolunk , majd Norbi kijelentette (olyan édes volt ,majdnem megzabáltam): akkor nekünk kettő picikénk lesz, ha a hugi megérkezik??? Persze ez relatív dolog, mivel a már meglévő picikénk, már majdnem olyan magas ,mint ők...
Megbeszéltük, hogy már nagyon-nagyon várjuk a hugit, de sajnos nem tudjuk mikor fog hazaérkezni. Norbi tudni vélte, hogy biztos az intézetben van még... :wink: :wink: :wink:
Ma voltunk pesten a dinokiállításon. Ez Bia nagy meglepetése volt, mivel a lány igencsak dinoőrült. Nem is mondtuk el nekik, hova megyünk, így volt nagy csodálkozás mikor meglátták azokat a hatalmas őslényeket.
Pár karácsonyi kép:
Kép
Kép
Kép

Bia és a dinok:
Kép
Kép
Kép
Kép
steiff

Steiff!

Most nem tudom követni a szülinapokat, névnapokat, de nagyon boldog szülinapot kívánok! A képeken látni, hogy a gyerekek nagyon élvezték a karácsonyt és a dinós programot is. :P
A babaszobáról várom a képeket!!!
Kép

Kép
vivi1

Moncsi: Jó lehetett ez a négykézlábi játszósdi. :wink:

Köszönök mindent lányok. Nagyon aranyosak vagytok. Nagymamim ma reggel végleg elköltözött a mennyek birodalmába. :oops:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Őszinte részvéttel!
Kép

Kép
vivi1

Lányok!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!! :P

Kép
Szabolcska, Móni és Szabolcs

Kép
vivi1

Ancsúr! :cry: :cry: :cry:

egy Angyalért

angyal szárnya
még súrolja arcomat
mintha itt lenne
érzem...
pedig eltűnt
elvitte amit magamból adhattam
itt volt és kincsem most is
amit Tőle kaphattam

hófehér csenddé vált
minden sima-gyöngy szava
melegít még néha
meg-meg bicsakló sóhaja

Őszinte részvétünk!!!
Sok puszi!

KépKép
napsugaracska

Kedves Lányok!

Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!!

Kép

kispepe

Békés álmainkba ne csalódjunk soha
Oltalmazzon minket angyalok mosolya
Lelkünkben béke és szeretet virítson
Düh és gaz álnokság meg ne szomorítson
Ostoba szólamra ne hajoljon szívünk
Gazdagság kísérje minden vidám léptünk

Útjaink vigyenek igaz célunk felé
Jövendőnk munkája ne váljon kereszté

Éjszaka pompásan ragyogjon csillagod
Veled lehessek amikor csak akarod
Egymásra találjon most minden kereső
Társával éljen minden egymást szerető

Közösen tegyük szebbé ezt a világot
Ízleljünk már most mennyei boldogságot
Váljon minden titkos, szép álmunk valóra
Áldott legyen minden együtt töltött óra
Nevetni tudjunk és őszintén örűlni
Odvas idő fogát messze elkerülni
Keveset mondok végül, de szépet: Kívánunk Boldog Új Évet!

Napsi család (Apuci épp mesekönyvet olvas, még Norisz alszik :P )

KépKép
napsugaracska

Ancsúr :(
Fogadd együttérzésem

BUÉK 2007

Puszi
Tviky

Kép
tviky

Babákban gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden topiklakónak!

Kép

Steiff család
steiff

:( Drága Ancsúr. :(

"Ajándék voltál. Attól , eddig.
Az ezután nélküled telik, de nélküled volt az előtted is.
Ajándék voltál, nem jog, nem tulajdon. Köszönet, hogy ennyi is telhetett veled.
Ajándék voltál. Itt-töltött időddel gazdagabb a világ. Amit adtál, eztán is itt marad.
Ajándék voltál. Attól , eddig. S nem kevesebb attól, hogy nem tovább."

Kép
renóca

Változik az élet mint egy gondolat,
Nincs állandó benne csak egy pillanat.
Változzon hát életed, minden perc alatt,
Légy először boldog, aztán boldogabb...

***BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK***

Kép

Kép
renóca

Ancsúr!

Őszinte részvétem!

Kép
kajla

Lányok!

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Kép

Kép
kajla

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Köszönöm az SMS-eket, email-eket, képeslapokat, de legfőképpen a fényképeket!
Puszi nektek Nikinozso
nikinozso

Ancsúr!

Fogadd őszinte részvétünk!

Lányok!

Békés Boldog Új Esztendőt Kívánunk és teljesüljön minden vágyatok!

Zsu és Zso
nagyzsu

Sziasztok Lányok!

Tartozok Nektek valamivel! :P
Remélem érthető, az éjjel írtam! :lol:

A MI TÖRTÉNETÜNK

Nem akarom részletezni a lombikokat, a vetélést, a várakozást. 2006. december 6.-val kezdeném a történetünket.
6.-án szépen feldíszítettem a babaszobánk. Koszorú, angyalka, ablakdíszek szépítették a még baba hiányos szobácskát.
Esténként az ablakdíszt felkapcsolva mondogattam, - világítok neked kisbabám, hogy haza találj! 7.-én lett 1 éves a határozatunk, még nektek is panaszkodtam, nagyon nem bírtam már a várakozást.
11.-én Ausztriában voltunk, én minden boltban a fiú ruhácskákat nézegettem. Egésznap cipeltem a telefont, valahogy éreztem, hogy muszáj magammal vinnem. Jöttünk haza, átléptük a határt és megcsörrent a telefonom. Az ismeretlen hívás láttán arra gondoltam, hogy ez csakis Gabika lehet. Olyan érdekes nyugalom volt a lelkemben, éreztem, hogy a babánk miatt keres minket. És igen, a babánk megszületett, vár minket a kórházban! Másnap utaztunk Budapestre. Éjjel nem aludtunk sokat, a gyomrunk egy csomóban volt. A kórházba érve, egy nagyon kedves védőnénivel találkoztunk, ő vezetett minket a babához. Úgy izgultunk, nagyon türelmetlenek voltunk, de mind a ketten tudtuk, hogy a fiúnkhoz jöttünk. Egy üres szobába mentünk és ott várakoztunk kb. 3 percet, de ez a 3 perc egy órának tűnt. Egy fotelben ültem és az ajtót figyeltem izgatottan. Végre jött a védőnéni a babával. Az ölembe tette, én sírni kezdtem annyira édesen feküdt a karjaimban, és azt mondtam magamban, igen Ő a mi fiúnk!!! A párom fél óráig mondogatta, milyen szép, milyen aranyos, milyen pici. Szerelem volt első látásra!!! Két órát voltunk vele, megetettük, tisztába raktuk, simogattuk, közben Gabika is megérkezett. 5 órakor elbúcsúztunk a kicsitől, mert az életet adóval volt megbeszélve a találkozó. Ahogy távolodott a hangúnk, a pici sírni kezdett, a mi szívünk pedig összeszorult amiért ott kellett őt hagynunk.
Az izgalom fokozódott, vártuk az életet adót. Gabika idegesen sétált, telefonált, üzeneteket írt, de az életet adónk nem jött. Fél óra várakozás után üzent, hogy nem akar találkozni senkivel, egyedül akar lenni, ígéri, hogy telefonálni fog. Mindenki ideges volt, én sírtam és féltem, hogy a pici intézetbe kerül. 13.-án sem jelentkezett. A kórházi doktor néni próbálta visszatartani a picit, hogy a gyámhatóság nehogy elvigye. Már majdnem gyomorfekélyem lett, mikor Gabika 14.-én délben telefonált, hogy az életet adó jelentkezett, lemondd a babáról és szeretné, ha mi lennénk a baba szülei. Még aznap a Tegyesz is hívott minket, hogy egy 1 hónapos egészséges kislányt szeretnének nekünk mutatni. De nekünk a fiúcskánkért kellett harcolnunk, annyira akartuk Őt!
15.-én 9-kor már a gyámhivatalban voltunk. 10-re jött Gabika és megérkezett az életet adó is a férjével.
Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet a gyermekünket világra hozó nő. Kinézetre olyasmi mint én, csak barna szemekkel.
Ott állt előttem, látszott rajta, hogy nagyon zavaros lelkiállapotban van. Annyira kavarogtak benne a gondolatok, hogy egy mondatot sem fejezett be értelmesen. Próbáltam nyugtatni, vittünk képeket a babaszobáról és a családról. Szeretett volna gyorsan túl lenni az egészen. Mielőtt elbúcsúzott még ennyit mondott, -úgy örülök, hogy ti lesztek a baba szülei, tudom, hogy veletek mindig boldog lesz.
Elköszöntünk és rohantunk a mi Szabolcskánkért a kórházba. Olyan jó volt újra látni Őt azzal a tudattal, hogy Ő már a mi fiúnk és senki sem veheti el tőlünk. Büszkén és boldogan hoztuk őt haza. Gabika végig velünk volt, mindenben segített minket és az életet adót is. Végig izgulta velünk a hetet. Sokszor még enni is elfelejt, csak a pici babákra gondol, hogy nekik a legjobb legyen. Ő egy rendkívüli asszony!!! MINDENT KÖSZÖNÜNK GABIKA!!!

Kép
vivi1

Jaj VIVI1 alig tudtam a konyeimtol beirni a nevem.
Annyira át erzem mit ereztetek,mi is feltunk es nagyon vartuk a talalkozasst eletat adoval,kivancsiak is voltunk meg feltunk is hogy nehogy kozbe jojon valami.Puszi Szabolcskanak!
Lanyok olyan kozel erzek mindenkit magunkhoz hogy szilveszterkor mikor kocintotunk a paromal termeszetes volt hogy mondtuk Csabikara es a babanetesekre.
Udv mindenkinek!
(neha ide irok neha a masik oldalra de en mindenkinek szanom irasom csak lusti vagyok mindket forumra irni es idom sincs.)

Kép
móncsi+3

Sziasztok

Minden kedves babanetesnek nagyon boldog , babazáporos Új Évet kívánunk.

Ancsúr
Fogadd öszinte részvétünket

Naninga
naninga

Sziasztok!

Ancsúr!

Fogadd őszínte részvétem!
Sajnos nagyon átérzem mit élsz most át,az én nagyim 5 éve halt meg épp így karácsony elött....... :(

Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
tvera

Sziasztok

Én is megérkeztem. 1-én jöttünk haza anyósoméktól. Gyorsan eltelt az egy hét. A karácsony jól sikerült. Peti már nagyon várta, és amikor meglátta a feldíszitett fát, ugrált örömében, és nagyon izgatott volt.

Kép

Aki nem ismerné fel :lol: , az ajándéka többek között egy láncfűrész, ugyanis imádja a szerszámokat, mindig szerelnek apával. :lol:

Lányok mindenkinek köszönöm a képeket, nagyon édesek a gyerkőcök, és mind olyan szépséges és bájos.

Vivi, köszönöm, hogy leírtad a történeteteket, nagyon megható.
Sorról sorra izgultam végig.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, a várakozóknak pedig, hogy minél hamarabb babásodjanak.

Kép

Napsugi, neked nagyon boldog születésnapot kívánok.
Kép

Kép
Kép
atan

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?