Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csatlakozom az elhanyagolt, elhízott, szőrös lábú klubtársakhoz. :lol: vagy inkább :cry:
A karácsony baromira nem hiányzik, ma kiderült, hogy Zs. ekcémás. Ráadásul volt egy koccanásunk is ma. :twisted: :twisted: :twisted:
A lakás úszik, a nagyobb hisztis, nekem leszakad a hátam, aludnék és aludnék, de jó sokat........
Végül mi leszünk vendéglátók 24-én, de szerencsére kaját hoznak a vendégek :) . "Csak" takarítani kéne :roll: , meg valami hangulatot teremteni, mert az nagyon nincs... :cry:

Sue!
Durva, amit írtál-ez a hányásos dolog. MOst egyébként mi van tejcsivel. MInden rendben?

Jadey!
Akartam már kérdezni, a nagylány hogy éli meg a tesó-dolgot? Az biztos, hogy Neked könnyebb dolgod van így, mint nálunk a kettővel, nemde?

Sz:kata!
Ikrek :lol: :lol: :lol:

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Boroka
Jo hogy írtad az ajánlatot az ajándék téren. Amilyen hülye vagyok elfelejtettem, hogy még a páromnak még nem vettem semmit. :oops: Ez már a vég... Agyleépülés. :lol: És fogalmam sincs mit vegyek.

Karácsonyi menü: férjem főz birkapörköltet. Én meg nem tudom mit fogok, talán megpróbálok egy kis sütit. A többit, halászlé, meg töltött káposzta, bejglit majd hozzák anyósomék, meg anyukámék. A férjeméknél mindig halászlé van, nálunk még nem volt sosem karácsonykor. Nem is tudom hogy kell csinálni, pedig a férjem azt akarta hogy majd csinálunk, inkább, majd hoznak. Ugy tudom azt még passzírozgatni kell meg mi, hát ilyenre nincs időm. Multkor még egy egyszerű krumplilevest is kétrészletben tudtam megcsinálni. De volt már olyan is hogy a 10 perces tasakos levest is csak 5 percig csináltam, mert arra futotta, megenni már csak később tudtam.

Tetszenek ezek a jelzők az írások végén. :lol: Majd én is írok valami rám jellemzőt.

Sue
Jól megijedhettél, én is megijedtem egyszer, mikor félrenyelt, és még kicsit hányt is.

Nekem a depi folyamatosan volt kb idáig. Én örülök hogy kari lesz, mert megyünk vásárolni, meg jönnek vendégek, legalább beszélhetek valakivel, meg látok embereket.

Heni, aki utál mosogatni. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Peti még mindig szunyál, úgyhogy egy gyors recept jön:

mostanában lehet kapni a hiperekben lazacot. A lazacot megmosom, sózom, borsozom. Aztán kb 5 ek vajat kikeverek sóval és apróra vágott friss bazsalikommal. A lazacszeletekre rákenem a vajat, teszek rá felkarikázott paradicsomot és citromszeleteket. az egészet alufóliába tekerem és kb 30-40 percig sütöm. finom, kicsit luxus kaja, pillanatok alatt kész. kár, hogy a férjem utálja a halat... :roll:

képzeljétek, idáig itt sirtam, hogy mennyire utálom magam, erre hazajön a párom és azt mondja: de jól nézel ki :shock: háát, kettőnk közül, mindig is nekem volt jobb ízlésem :wink:
sz_kata

Orsi!
2 hete felhagytam a rinyálással van-nincs stressz helyzet....
azóta érdekes van ,sőt ömlik ha beindul a reflex ,alig bírja nyelni.
:)
vendégek,hátam közepére se kívánom most a karit én se,ez a takonykor kiborít.
koccanás? :(
Zsombinak mitől lehet ekcémája és most majd mit kell csinálnod kaján változtatni?

Sz-kata!
Ezt a receptet ismerem,de nem lazaccal sima tengeri hallal.Terhesség előtt imádtam a halat,terhesen ettünk akkor undorodtam Tőle és meg is maradt az undorom.Remélem azért a halászlé jó lesz ,bár az ízét tutti nem érzem ,ha ilyen taknyos vagyok.
Megyek,mert Viki nyűgös
sue
suezika

Rajtam is rajtam van ez a karácsonyi depi, de valószínűleg egy kis pihenés majd helyrebillent. Le is utazunk vidékre - inkább a kedves mama, mint a felső őrült. Egyébként jan. 15-ével költözik - alig várom.
(Tina - az anyósnál a múltkor is azt tartottam a fejemben, amit írtál: egyszer kibírja Zsoltikám, hogy ölben alszik! Majd most is ez lesz az eszemben!)

Amúgy olvasom a topikot, és örülök, hogy néhányan már jobban vagytok. A betegeskedőknek jobbulást kívánok!

A babák nagyon szépek!

Mamy - már ezer éve szerettem volna írni, hogy Gesztinek gyönyörűen áll a mosoly!!! :D (lejárt tej - elég gáz és szerintem lesz itt más is. A spárból kecskeméti és hipp bébiételek is lekerültek az ellenőrzés előtt - már a csecsemőket se kímélik - mindegy, ez van, lesz ez még így se)

Bettus - nem az újhegyin lakunk, hanem itt az óhegy mellett, igazából nagyon csendes környék - a gond csak a felső lakóval van - ez hamarosan megoldódik. Nem semmi a te szomszédságod se, jó lehet az alvókátok.

Jók lettek a tali képek!

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket! Jó készülődést és pihenjetek sokat!

Puszi
nózi-melinda

Kép
nózi

Jelentem, fennt vannak az újabb képek Artúrról. Van közte egy csücsöris, hát azon be lehet halni, annyit nevetünk rajta, de most már nem szokott így csücsöríteni sajna.

http://%20veres.uw.hu

hettie

Na nem jol tette be az oldal címet, mert nem lehet innen rámenni. Mégeccer:

http://veres.uw.hu

hettie

Sziasztok!

Nemigazán tudok visszaolvasni, mert lemaradtam, csak nagyjából!
azért nem jelentkeztem ,mert én is depis hangulatban voltam és ráadásul elkezgett nőni a bölcsességfogam ,de az ínyem olyan kemény, hogy a fogdokinak tegnap fel kellett szakítania és megtanított egy speciális szerszámmal az ínyem alatt tisztítani!
Háát a fájdalomtól csak úgy tapostam a fogorvosi széket, de már sokkal jobb, mert a közérzetem is rossz volt tőle! :cry:

Viszont jó hír az, hogy csak 3ra csökkent a tápszeradásaink száma, mert éjjel annyi tejcsi termelődik, hogy elég neki éjszakára, délelőttre és egy kicsi délutánra is!Lehet igazatok lesz és a végén mi is elhagyjuk a tápszert! :D

Láttam a találkozó képeit, biztos szuper volt és egy csomó mindenről tudtatok beszélgetni, remélem a következőn már mi is ott leszünk!

Rönci!
Naggyon szépségesek vagytok Mírával és látom ő is azt a rucit kapta születésekor, mint Flóra (csíkos body, fehér rugi)! :D

Karácsony!
Bevallom őszintén nincs karácsonyi hangulatom és még mindíg nem vettünk mindenkinek ajándékot, ráadásul csak félig tudtam kitakarítani a lakást!
tavaly mindenkinek én gyártottam az adventi koszorút és más díszeket, idén ez elmaradt. Talán majd jövőre. :roll:

Flórán vannak ilyen pici kiütések arcán több, testén itt-ott. A doki néni azt mondja azért mert erős a tejem.De ez elmúlik?

mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79

Megint sziasztok,

Fel kell tennem egy ma esti fürcsi utáni képet, persze a címe a következő: A látszat csal!!! Igazából azért készítettem róla, mert cuki volt, ahogy szinte földig ér a lába Utána vettem észre, hogy a mérleg néhány dekát mutat:wink: 63 centit mértem vonalzóval (nincs centim...) és 6600 gramm :shock:

Kép

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

I'm back. :lol: visszatértem, régi fényemben :lol:

Bakker :lol: (ezt amúgy legutóbb Edie-től hallotam a született feleségekből), csajok, ez a karácsony NYOMASZTÓ. Szemét dolog, hogy ezt tették ezzel a szép ünneppel. a város full gáz, emberek megőrültek, pusztítanak, mint egy tatár horda, csak éppen hitelkártyával a kézben. undorító. Szóval én kiszálltam. :wink:

Sue, szörnyű amit írtál és ügyes vagy!!! Talpraesetten és gyorsan cselekedtél. 45 kiló voltál??? Te jó ég. az pillesúly. :)

SzKata, jelentem, BOLOND VAGY. Tök jól nézel ki. Ha már Te is parázol a külsődön, akkor mit szóljon a felnőtt női társadalom 99%-a?
(amúgy én is utálom a csinos csajokat. ma pont láttam egy olyat, de olyat.... volt vagy 180 centi, hosszú, szögenyes, makulátlan aranyszőke haj, seggig érő, lófarokban, fekete kabát, karcsú, hosszú csizmás bomba alak. bakker. én meg mentem a 65 kilómmal a kitaposott cipőmben. hmm.)

Melódia, csúcs a csizma, Pistike gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!
(van egy plátói szerelmem és ő is Pisti. psssssssszt.)

A tegnapi suicid hangulat az elcseszett vizsga miatt volt, köszi a bátorítást, tök arik vagytok.!!!!
Ma elmentünk a Barátnémmal a MOM-ba, nézelődtünk, vettük két popsitörlőt :lol: , tehát nem kari ajiért, hanem csak úgy a feeling miatt lófráltunk, aztán ittunk egy liter tejeskávét, szendvicset és sütit faltunk. Mint szingli korunkban. aztán hazajöttem és újult erővel vágtam neki a feladatoknak. Ricsi pedig visszakapta a mosolygós anyukáját. Néha tényleg ki kell mozdulni, mert már kezdtem becsavarodni. Ja, Apa vigyázott Ricsire.

Délután meg átjött Rejo Szilvi és tök jót dumáltunk és mondott egy olyan aranyos idézetet:

"Isten azért teremtette az Édesanyákat, mert nem tud mindenhol ott lenni személyesen" :wink:

Tök ari és megható, nem? Legalább a gyerekünk úgy néz ránk, mint az egy földöntúli csodára. szőr, háj, lenőtt haj, pattanások - tökmindegy. Utoljára a kutyámmal éreztem hasonlót, ő imádott ilyen feltétel nélkül. Illetve még mindig imád, de mióta Ricsi megvan, nos, szegényt igazából ma szeretgettem meg olyan igazán először. puszit is kapott. :oops: utána pedig arcot mostam.

jaj, nem is mondom - kismamaszitaagy - a Polgári jog vizsgám NÉGYES lett. Deus ex machina :wink: Halleluja.

Mindenkinek nagyon szép, nyugis, békés, halk, mosolygós,meghitt estét kívánok!
pusz,
Krisz

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi

Edi :Tényleg!! De hülye vagyok! Akkor legalább a neve legyen Maci :lol:

Szkata: Szegény Peti, nem elég az a hülye szuri :wink:
Nekem is hasonlókat mond Tibi. Múltkor mondta, amikor még a hajam is le volt nőve :shock: Szerintem csak a megszokás hatalma...
Vagy ilyen igénytelen :lol: Persze magamra értem!

Osoa: Ki kérem magamnak :lol: A nagylány épp a korai kamaszkort éli... No comment. Amúgy tényleg egyszerúbb. No és le a kalappal előttetek, aki egyapró mellé bevállal még egy picit!!! Én éppen azon gondolkozom, hogy mi lenne, ha 20 év lenne a következő és Bencus között :lol: :lol:

Melódia: Gyönyörűek a gyerekeid!!! Ti is nagyra nőttetek. Mármint a fiad :lol: A lányod nagyon hasonlít rád!

KépKép
Kép
jadey

Gabriel,

a kiütések a tejben található hormonok miatt van. és mindenkinek volt/van ilyen kiütése, nem kell aggódni, majd elmúlik.
fogfájás :(

a nagy lefektetési hadművelet előtt még egy recept: (nagyon belelendültem :wink: )
Fahéjjas c :wink: igák karamella szószban (aki prób :wink: álta az almás receptemet, és vett viszkit, az most megtudhatja, mire használja a maradékot :wink: )
A kelt tésztát készen veszem, nem sz@arakszok vele. Először a szószt csinálom meg: egy lábasban vajat olvasztok, teszek bele barnacukrot, mézet és felöntöm viszkivel. ezt az egészet karamellá forralom.
Aztán a kelt tésztára olvasztott vajat kenek, majd megszórom barnacukor, fahéj, őrölt szerecsendió és szegfűszeg keverékével. szorosan feltekerem a tésztát és felkarikázom.
Kivajazott tűzálló tálba öntöm a karamellás szószt, ebbe teszem bele a csigákat, szorosan egymás mellé. megszórom durvára őrölt dióval, mogyoróval, és mehet a sütőbe, amíg a tészta meg nem sül és magába szívja a szószt.

megyek szoptatni, majd altatni...

Puszi

kata
aki reméli, hogy ma jó éjszakája lesz :roll:
sz_kata

Jadey,

ja, az én pasim úgy látszik gerjed a lepukkant nőcikre. szerencsére :lol:
Krisszi,

a fotók rólam nagggyon előnyösek, az élet ennél szomorúbb képet mutat. És igen, jó utálni a hosszúcombú szőkéket!! :wink: :lol:
sz_kata

Kép

Melodia:

Nagggyonn jol néz ki a csimmma!! :D Pistike hatalamasat nöt.Szereti a tornázot?Látom olyan van nektek is mint nekünk.Marvin most kezdett el vele játszani..Eleinte félt töle persze megértem mert akkora egy monstrum.. :shock: :shock:

Sue:
Én mindig is ettöl féltem hogy hiába büfiztetem meg éjszaka akkor is visszabukhatja a tejcsit.Bár még soha nem bukott de mostanában kezd a szájába nyukálni és hát ez ügyben pont az nem a legjobb..Ilyenkor pedig a légzésfigyelö nem ér semmit .. :(
Tényleg ügyi voltálÉs ami a legfontossab nem estél kétségbe..

Szkata:
Huh ez a lazacos kaja nagyon jol hangzik..
Hizás: hát zuhanyozás közben én is egyfolytában magam nézem a tükörben és arra a következtetésre jutok hogy Kb az 5-ik honapban voltam ilyen.. :shock: Kezdek aggodni...Én mindig is feszes börü voltam most meg olyan laza a böröm hogy ki lehetne tömni.

Nózi:
Jol teszitek hogy elutaztok..A mamát meg szép lassan le lehet épiteni mármint babusgatás ügyben..nekem multhéten volt itt családom. A fiamnak annyira nem tetszett anyu hogy elöször jol lekapta a szemgépét utánna belekarmolt a szájába..Mondtam anyunak hogy biztossan sokat járt a szád és hülyeségeket gagyogtál neki..
Probálom megértetni vele hogy fél az idegenektöl még de mintha a falnak beszélnék és csak gagyog és gagyog neki tovább, a fiam meg csak orditt és orditt tovább.. :shock:

Hettie:
Nagyon szép a pici Artur... Remélem nem haragszol meg érte de olyan szép kislányos pofija van..
A piros rugis képek nagyon szépek!!

Rolunk csak annyit ma ismét megjártuk az osünt .Ennyit embert én még annak idején május 1.-én sem láttam.Mintha egyszerre 4 metroszerelvény állt volna meg .. :shock:
Karira készülödök ezerrel, szerencsére vendégeink nem lesznek.Egyenlöre ami biztos kajában az a töltött kápi.(imádom)Aztán kiprobálom Jadey csirkés receptjét..Sütiböl bejglik és linzer karika ,keksz tekercs és zserbo lesz.Ja és hogy azért a fogyokurára is legyen mit fogni lesz 1-2 féle saláta is :lol: :lol:

Siba!!!
Andrissal mi van?Remélem jol vagytok már!!

Anya mi volt ebben a tejben??
Kép
Hoemberke add nekem a madarad!
Kép
Látlak ám anya!
Kép
Igy mosolygunk mi!
Kép
Vendég

Jadey:
Korai kamaszkor! :shock: Én tudom miröl beszélsz!! :o :o :shock: :shock: Egész nap a fiam nyügös de ha éppen véletlenül elalszik akkor hazaér lányom. :lol: :lol:
Vendég

Hát, Lányok,
most látom az alvó kertváros előnyeit igazán. Itt én vagyok a legjobb nő :D :D :D Persze vakok közt félszemű a király :wink: Márminthogy korban-alakban zsenge vagyok a szomszédsághoz képest, kivéve a szomszédasszonyunkat, aki helyes, kedves nő. Bombázók még a közeli, több üzletet egyesitő téren sem fordulnak elő. A szép kabátom még fent pihen a szekrény tetején, a kutyázós bőrdzsekimet hordom - csak kényelmesen! -, és fentiekből kiindulva úgy döntöttem, hogy a ruházkodást nyárra halasztom, amikor egyrészt lefogyok - ó, áldott optimizmus! -, másrészt lemegyünk Balcsira, ahol nehogymá azt mondják a csajok, hogy "megint szültél egyet?!".

Azt hittem egyébként, hogy csak én érzem ilyen földanyának magam, de ezek szerint nem vagyok egyedül, sőt, riasztóan sokan vagyunk. Hát most megfogadtam, hogy a két ünnep közt elmegyünk a fodrászhoz. Szőrkérdés nálam ok (epilátor), inkább a hajam idegesit.

Csajok, fel a fejjel!

Most mennem kell, férjem jönne dógozni.

Pussz

Dorka,
ahogy kinézek, inkább Gollam :wink: De galadrieli magasságokba török :lol: :lol: Takicsaj: miért nem fogadod fel? Én erőst tűnődöm ilyesmin. Lenne is rá ember...

Kata,
aki utál és nem is szokott vasalni, illetve ablakot pucolni.

PS: Kata,
gondolatolvasó vagy, pont lazacra készültem!

Angel,
te fenti listádat mind el is készited????

ákata2

Tina
Dehogy haragszom meg. :wink: Amugy nagyon hasonlít rám, meg van egy olyan kép, amin meg pont ugy néz ki, mint anyum kiskorában. De hasonlít Lacira is. Közös gyerek. :lol: Köszi a dicséretet. :) Marvinnak, még mindig nem semmi hajkoronája van, annyira hihetetlen. :) Az első, nyelvöltős kép nagyon ari.

hettie

Tina:

Nagyon ügyes már a fiad, ahogy azzal a hóemberrel játszik! És ez a tejkómás kép, mintha csak a fiamat látnám :lol:

Igazad van nyűgi ügyben. Állítólag "lesz ez még így se" :wink:
Szóval jobb felkészülni!!!

Már a múltkor is akartam kérni (anyaneharagudjhogytrappoltam :lol: ), hogy Merci nagyon klassz dolgokat csinál, igazi kis computergéniusz!!! Vagy ez már Te voltál?? :roll: Januári talit jó lenne úgy szervezni, hogy esetleg a csajok is ott legyenek. Na akkor majd kikoraikamaszkodhatják magukat :lol: :lol:

KépKép
Kép
jadey

Szép reggelt, Csajok!!

Jövök picit, amíg átmeneti csend honol hajlékomban!! :lol:
Köszönjük mindenkinek a bókokat, a gyermekeim nevében is!
pistike immáron 6730g volt kedden az oltáskor, adja Istenke, hogy lelassuljon a gyarapodás, mert lassan elmehetek szkanderbajnoknak!! :lol: Megkaptuk az oltást, szerencsére meg se kottyant neki, habár akkora husis combiba... :lol:

Tina!!
Tündéri a fiad, meg lehet zabálni!! :lol: Igen, ez az a játszóállvány, amilyen nektek is van!! Hát tetszik neki, de úgy nem nézi még, ha alá teszem, csak ha oldalra, úgy még jobban látja!! Tegnap éppen annak vigyorgott, amikor elkaptam az első mosolyát fényképezőgéppel!! :lol: De a forgó zenélőjét még mindig jobban csipázza!! :wink:
Kamaszkor: Nálunk már most is tombol!! :roll: Amint pistike elalszik, jön a szélvész, már hajol is be ezerrel a kiságyba(úgyszeretlekkisöcsééééém felszólítással), és a kölök már ki is aludta magát!! :roll: :idea:
Meg általában pont a kiságya mellett dübörög, kiabál, stb!! De persze Pistike nagyon imádja!! Meg én is mindkettőt!!
A múltkor többen írtátok az apamizériát, nekem akkor nem volt időm reagálni rá!! Az én lányom apja lemondott a lányról, most jött meg a végzés, hogy a férjem nevére került hivatalosan, örökbefogadta!! Apuka le se tojta, nem adtam oda neki láthatásra a gyereket, mert mindig összezavarta!! Felajánlottam neki, hogy mondjon le róla, amibe beleegyezett, aztán utána 7 hónapos terhesen meghurcolt a bíróságon, mert ő mégis látni kívánja!!Meglett a végzés augusztusban, hogy mennyit láthatja, erre szeptemberben közölte, hogy mégis lemond róla!! Hát normális?? :twisted: De mostmár legalább megszabadult tőle a lány, és ennek én nagyon örülök, mert ezerszer jobb apja lett!! :)

Karácsony: Ma már nekem is neki kell állnom sütni, gyorsakat vállaltam, mint püspökkenyér, kókuszgolyó, a krémeseket anyukám csinálja, most nem lenne hozzá energim, hogy pepecseljek vele!! :wink:
A takarítás már kész, még egy gyors felporszívózás vár apára holnap, rám meg felmosás!! :roll:
ma meg vasalás, mert már roskadozik a fotel a bébiruhák alatt, pedig jó nagy monstrum!! :lol:

Jadey, Tina!!

Ti mit vettetek a nagylányoknak?? Mi alig tudtuk kitalálni!!Mert persze leadta a rendelést a Minimax rekrámjai alapján, de én olyan felesleges sz@arokat nem veszek!!
Kapott egy mikrofont, nyomdát, meg mesekönyvet, amit már lassan ő is tud olvasgatni!! :wink:

Krisszi!!

Neked is köszi a bókot!! Akkor nem csak nekem jönnek be a Pisták!! :wink:
Gratula a vizsgákhoz!!
A plazacicákkal meg ne foglalkozzatok, lehet, hogy bombázók, de vajon boldogok is?? :roll: van szerető párjuk, és gyönyörű gyerekük?? Nemhiszem!! Most nekünk párnás a hasunk, meg szőrős a lábunk, de ez most ez az időszak, feszítünk mi még majd a nagy óvódás gyerekeink mellett csinosan, amikor ránk mondják majd, hogy hmmm de jó bőr, pedig má gyereke is van!! 8)

Jadey!!

Akko mindjá utolértek minket súlyban... :wink:
Nagyon tetszik ez a Bencuspasi nekem!! :lol:

Mentem lányok, megmentem a fotelt a szenvedéseitől!
:wink:
Puszi mindenkinek, és szép napot nektek!! :lol:

Melódia

Kép
Kép
melódia78

Jó reggelt, Lányok!

A negyed hetes etetés után már nem feküdtem vissza, hanem megcsináltam a diós-vaniliás kiflit. Most sül az ucsó adag... Kedvenc karácsonyi sütim, meg is osztom veletek:

20 dkg margarin,
10 dkg darált dió,
10 dkg porcukor,
25 dkg liszt,
plusz vaniliás cukorral kevert porcukor a szóráshoz.

Fentieket gyorsan össze kell gyúrni, kenyeret formázni belőle, késsel kis darabokat szaggatni, aztán ujjal csikokat sodorni belőle (mint anno a gyurmát), és a csikokat feldarabolni, kiflire hajtogatni és betenni a sütőbe. A kiflicskék kisebbek és vékonyabbak legyenek, mint a kisujjad, akkor finom. Közepes lángon világosra kell sütni, majd még melegen beleforgatni a vaniliás porcukorba. Mazochista inyencek csokiba is márthatják a két végét :wink:
Ez még a dédim receptje, biztos sok változata létezik. Eredetileg mandulás, de dióval is nagyon finom.

Megyek, megnézem, mit csinál a maradék a sütőben. Ja, ennyi alapanyagból három tepsi és még egy kicsi lett.

Lányok,
most néztem csak meg a képeket, gyönyörűek a babák, és hatalmasak,!

Jadey,
uilyen mérlegünk van, és a csajok is lelógnak róla rendesen, meg le is akarnak fordulni...

Mamy,
bevallom, nekem igy Karácsony-tájt mindig elegem lesz már a Karácsonyból. Úgy december elején még várom, közepén már enyhén stresszel, ilyenkor meg már nagyon. Viszont hogy már végeztem a takaritással, és nagyjából leosztottam magamnak, mit kell még csinálni, és tudom, hogy bele is fog férni, már megnyugodtam. Sajna, nálunk idén nem tud segiteni a férjem, mert beugrott egy nagyon hirtelen munka (és csak azt tudom mondani, hogy hál' Istennek), igy örülünk, ha Karácsony másod-harmadnapján nem kell majd dolgoznia... Hozzáteszem: nem volt olyan Karácsony az elmúlt öt évben, amikor ne kellett volna dolgoznom (internetes újságiró voltam), sőt, volt, hogy Szilveszterkor is... Ezt nem sajnáltatásképpen irom, hanem hangulatérzékeltetésként. Felülés: a csajok belém kapaszkodva húzzák fel magukat, pikk-pakkra. Lassan menni fog egyedül is, Lizának legalábbis. Nálam is "felállnak", de én hagyom, mert amit maguktól csinálnak, azt szerintem szabad. Erőltetni semmiképp nem szoktam. Ilyenkor a hónuk aljánál fogom őket, hogy a gerincük ne terhelődjön.

Jaj, megnézem a sütit...

Puszi - Kata

ákata2

Sziasztok lányok!

Jadey:

A futofényt Merci csinálta és elküldte nekem e-mailban miután kicsit összekaptunk valamin.(Amugy mostanában mindenen összekapunk ,mert semmi nem jo amit én mondok :lol: :lol: ).Kérdez valamit már válszolni sem merek mert tutira nem tetszik neki és trappolva megy ki a szobábol :shock:

Melodia:
A leányzom idén karira kistesot vagy kutyát kért .Nos mivel az öcsi megjött igy mondtam neki ajándék letudva(majd kötök masnit a kukacára :lol: :lol: . :lol: )Na mindegy azért ö irt egy kis listát amit a jetix-reklámokbol irt ki:Gr8 hajfonora különösen felhivta a figyelmünket.(heroinárban van).És szolidan hozzátette a listán levöket kéri meg ha "esetleg "még gondolunk valamit akkor az nem baj :shock: .Végül is kapott gatyot, pulcsit ,könyveket ,a honfoglalo társast (nagyon imádja a neten is játszani)..meg egy fazekas játék szettet..
Nagyon szép dolog a párodtol hogy Fatime-t örökbe fogadta.Ne aggodj a baba sulyán majd leadja ha egy kicsit már elkezd mozgolodni.

Ákata:
A kiscsajok nagyon szépek!Azok a szemek ... :shock: Azt hiszem bajban lesznek a fiuk..
Én is a legjobb nö vagyok a környékünkön :P mert itt az átlagéletkor 80 év..néha ugy érzem mintha egy nyugdijjas otthonban laknék..
:lol: Itt olyan csend van hogy tavaly az elsö szilveszterünket itt töltvén lányom fujta a trombitát és megkérdezte anya biztossan szilveszter van mert senki nem válaszol rá.. :shock: :lol:

Lányok nekem meg épp az a bajom hogy Marvin a neki kiszabott adagjábnál 100 grammal eszik kevesebbet.De nem beteg semmi rossz kedv.Egyszerüen nem kell neki.2 hét alatt 300gr-ot hizott..Most vagyunk 5670 grammok.Szerintetek???
Na megyek mert még el kell mennem vásárolni..

Mindenkinek szép napot! Jo fözicskézést..
Puszi:
Tina
Vendég

Sziasztok!

Csak röviden, mert ha minden igaz, jön anyu és így legalább némi ajándékvásárlásra van kilátás ma, bár kedvem nincs hozzá... :roll:

Jadey!
Erre nem is gondoltam, mármint a kamaszkor és társai... :lol: Hááát, ez sem lehet könnyű, de azért minden kornak megvan a maga szépsége, nem igaz? A 20 év korkülönbség nem rossz ötlet :wink:

Mit szóljunk mi, tegnap 7 hetesen mértem Zsombit, 6540 gramm!!!
Leszakad a kezem, ha egy kézzel tartom a popsiját... :shock: :shock:

Megyek, mert felkelt a kisember...
Ja és éjjel csak kétszer kelt, azt hittem, szóval nem hittem a szememnek, amikor ránéztem az órára (vagy csak nem emlékszem, hogy már keltem korábban :roll: )

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Tina!

A világon semmi baja a kölöknek!!!!! :lol: A két hét alatt 300 is teljesen normális....

Jaj, lányok!
Ne már! Szedjétek össze magatokat! :lol: Az ünnepeket a nők csinálják, ezt mindenki tudja... Úgyhogy próbáljatok ráhangolódni... Nekem már nagyon megy, egész nap karácsonyi zenéket hallgatok és a megfelelő strófáknál könnybe is lábad a szemem, ahogy kell! :lol: :shock:
Egyik fiú sem meri megkockáztatni, hogy elrontásk a hangulatomat, így végül (vasárnapra) ők is a megfelelő állapotba kerülnek!
:lol:

Jól van naaaa! Nézzétek el nekem az ömlengést, de kislánykorom óta arra vágytam, hogy legyen család, meg szeretet, meg fa, meg persze ajándék, mert assenemvót... De most minden van!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Csak végigfutottam az utóbbiakat, mert mennem kell nózit porszívózni.

Melódia!
Hát nem semmi Pistikének az a huncutka a homlokában!!! :lol: :lol:

Tina!

Marvin haja irigylésre méltó még egy felnőtt számára is! Vágtál már belőle? :lol:

Ákata!
Hű de ügyesek a lánykák! Ezek szerint már Gesztinél is hamarosan várható, hogy felhúzza magát. Lányoknál kb. mikor kezdődött? Mert 3 hét van közöttünk. Egyébként Geszti is olyanokat produkál, hogy ledöbbenek. Tegnap egyedül hagytam kicsit az ágyon, pucéran, hadd tornázzon. Mire pár perc múlva ránéztem, már tett egy 180 fokos fordulatot, és magára húzott mindent ami a keze ügyébe került, összegyűrte a lepedőt, alatta volt egy átázásmentes alátét de azt is totál összegyűrte, még jó hogy nem pisilt be, a popsitörlős dobozt markolászta nagyon meg akarta fogni, de pesze nem sikerült mert még nagy az neki. Teljesen belefeledkezett a mutatványba, mert amikor fölé hajoltam, hogy "mit csinálsz kislányom?" csak nézett rám egy pillanatig döbbenten, aztán esküszöm mintha elpirult volna, és fülig szaladt a szája, hű de zavarba jött!!! :lol: Ez a felállás dolog is nagyon érdekes, szinte nem tudom ültetni, mert állandóan fel akar állni, és úgy tartja magát, hogy csak na. De most egyelőre inkább az ülést segítem neki, előbb azt gyakorolja be... :wink: De az átfordulás már megy, legalábbis hasról hátra könnyebben. Ha leteszem hasra, először nézelődik, aztán ha beszélek hozzá, vigyorog ezerrel, és hirtelen mozdulatot tesz, kitolja magát a kis karjával az egyik oldalra, és zutty! hátára is gördült. Hátról hasra már kicsit bonyolultabb, de már az is sikerült egyszer önállóan, igaz a karja maga alá szorult, még nem tudta hogy mit kell vele kezdeni, és kicsit nyűgös lett tőle. De az oldalra homorítás már világbajnok módon megy, a lábával lendíti magát, és a fent lévő karjával is, a kezével meg kapaszkodást keres, hát tündéri! Ilyenkor szoktam neki egy kicsit segíteni, és akkor sikerül hasra fordulni.

Jadey!
Bencus vs. mérleg: asszem Bencus fölényesen győzött... :)

Krisszi!
Bakker, mennyire igazad van!... :D Én is útálom a tolongó tömeget, az emberek szemellenzős ló módjára csörtetnek előre és tiporják egymást. De valahogy ennek is megvan a maga "varázsa"... Olyan igazi hungarikum....

Remélem, hogy a januári talin már Geszti is bővíteni tudja a "jó bőrök" táborát, és a pasik válogathatnak kedvükre. :wink:
Amúgy Gesztikém már javulgat, bár még porszívóznom kell a nózikáját mert még jön belőle rendesen a cucc, és szörcsög is, de már kezd sűrűbb lenni, azaz már a gyógyulás útjára lépett. A hangulata, étvágya változatlan, szerencsére.
Nekünk már csak annyi teendőnk van Karácsony előtt, hogy ma délután bevásárolunk, megvesszük a fát, és kész. Holnap pihi, este megcsinálom a majonézes krumplit és a sütiket, aztán vasárnap reggel díszítjük a fát, odatesszük főni a húslevest, előkészítjük a rántott husit, (mégsem libamáj lesz, qrva drága... :shock: ) és délután kisütjük, este jön a Jézuska, aztán vacsi. Másnap megyünk anyósomékhoz, egész napra.

Na megyek, amíg írtam Geszti elszundított, de már ébredezik.

Kép
mamy

Livi!
Teljesen igazad van!!! :wink: El van nézve! :wink:
Én is mindjárt előbányászom a karácsonyi CD-ket, Geszti is szoktassa magát a hangulathoz! :wink:

Kép
mamy

Hát ezek a talis képek isteniek, látom, hogy nődeficit van, de a januárira így is beneveznénk... :)
Jelentem Andrisunk sokkal jobban van, köszönjük a drukkokat, mondanám, hogy gyógyult, ha enne rendesen... kérem vissza a kis sáskuncimaaaaaaaaaaaattt!!! Újra sokat alszik és sokkal jobb a kedve, nincs több hörgés és a köhögése is elmúlt. Én kb. 10 évet öregedtem asszem, a hétfői nap volt a top, egész nap sírt és este kihányt MINDENT, amit aznap evett, hívtam az ügyeletet, mondták hogy itassam cukros teával, kapjon picit enni és a fejét emeljük meg egy kicsit éjszakára. A nagy okádás után mondjuk örült röhögésbe kezdett, bazira megkönnyebbült szerintem és az apukája is ilyen volt kiskorában, folyton okádott a slájmtól (bocs!)..

Edi, nem semmi a kis kulcstartó! :)

Krisszi, ekcéma :( Az Andris bőre is kígyó jellegű lett a betegség alatt, kezd már javulni, de elég randa volt.. Pedig hogy odafigyelünk mindenre!!

Igyexem visszolvasni és jelentkezni még, de ha nem sikerül akkor BOLDOG KARÁCSONYT CSAJOK!! Sokunknak ez az első babás karácsonya, kb. 20 éve erre vágytam... :) Nálunk már holnap indul a mandula, mert a tesóm elutazik 24én reggel (ha a londoni köd is úgy akarja) szóval előrehozott őrület lesz. Már előre látom, hogy hullára fogom röhögni magam, a családunkban elég magas a nem komplettek aránya.

Hamarosan több időm lesz visszaolvasni, mert apjuk szabin lesz a két ünnep között.. hálleluja!

Sok puszi nektek,
Siba, aki mostanában azon gondolkozik, hogy ki lesz, aki először újra terhes lesz közülünk!

Kép
siba

Sziasztok,

hát csajok, este nem aludtam szinte semmit! :( Talán az oltástól, vagy nem tudom mi a frász karikától, de Peti olyan nyügi volt, hogy őrület. kajált, bőgött, kajált, sőt volt egy ágyösszehányós jelenet is, amikor Peti álmában(!) ledugta az ujját a torkán....a reggel is bőgéssel telt, most anyámra borulva alszik. én meg nem merek elmenni itthonról, mert tutkó akkor ébredne és követelné a kaját. porszívózni sem merek, igy inkább irogatok :)
pedig mindenképp el kell mennem bótba, mert nincs itthon elég pelus, és még néhány könyvet is kell vennem ajándékba. brrr, pedig de nincs kedvem félőrült emberek közé menni :(

addig is, a harmadik mosást indítom....

Kata,
aki mos, tereget, mos, tereget, mos.....
és kva álmos :roll:
sz_kata

Sziasztok lányok!
Fel a fejjel, méghogy depi… Ez természetes ugyan, de túl kell rajta esni. Nekem könnyű, mert ugyan a nagyfiúval vannak dolgok, és ahogy Napraforgó írta, apa is csak „púp”, de a picuri a legédesebb baba a földön. Egy tündér! Akárhányszor elfog a depi bemegyek hozzá és rámmosolyog. Annyira cuki, hogy nem érdekel semmi. Meg sem érdemlem, hogy egy ilyen jókisfiú anyukaja legyek.

Pedig, nem nevetni!, lecseréltem a mérleget is, mert a régi csak 120 kilóig mér, meg rúgós volt és gondoltam, már biztosan tönkrement. Hát sajnos az új mérleg még 2 kilóval többet mutat. De tudom, hogy le fogok adni, csak a karácsony pont nem erre való!

Valaki kérdezte, hogy mi van a nemkakilással. Hát a dokibá szerint, ha kemény a hasa, vagy hányik, csak az a baj. Igy B maradt a 8-10 naponta kakilásnál. Persze pont ma megtréfált, mert azt hittem csak pukizgat erre kibontom és csupa kaka. Pedig csak 2 nap telt el. Ki érti? Persze mosolygott hozzá ezerrel.

Én nem utálom a vékony lányokat. Csak a saját kövérségemet. Amúgy bárki ha gyereket tart kézben, olyan hülyén áll, hogy kinyomja a hasát, így érthető hogy babásnak nézünk ki.

Most takaritok, meg készítem a kaját, de tulajdonképpen csak B-vel játszanék egész nap. Akkorékat kacag, pedig még taknyos. Úgy néz ki már én is meggyógyultam komoly gyógyszer nélkül, így mehetünk haza is.

Csajok a csoki miatt hízok egyfolytában, de éjjel ha megébredek egyszerüen olyan éhes vagyok, hogy csak az segít….Tudom, ha elhagynám akkor lemenne pár kiló. Képzeljétek már a fogaim úgy tönkrementek, hogy fáj ha édeset eszek. Ez már a vég. De most elodázom a dolgot 27-ig.

Fel a fejjel! Ja és én nem vettem ajándékokat. Egy pár dolgot még egy hete a metroban aztán szeva. Az együttlét a fontos.

Rönci drukkoltunk ezerrel, jó hosszúra sikeredett, tényleg jó haja van a kiscsajnak. Persze Marvin és Artúr is csuda edes, na meg Bencus a par dekás kisember. Jadey, neked is azon kéne méreckedned
cs
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni majd Kari után fogok. A képek nagyon jól sikerültek mint mindig, szépek a babák. (Marvin, Pistike, Bencus- mérleges kép nem semmi ahogy lelóg :) )

MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Lányok!

Mindannyiótoknak nagyon boldog, szeretetteljes, békés Karácsonyt, meghitt ünneplést kívánok!

Kép

Kép
mamy

Sziasztok!

Ezúton kívánok Mindannyitoknak, a Babócáknak és a családjaitoknak Nagyon Boldog, Békés, Babasírástól mentes, Babamosolytól gazdag Karácsonyi Ünnepeket!

Millió puszi:Melinda&Beni&Marci

Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kivánunk minden babának ,mamának és családjának!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenki kezd belerázódni a karácsonyi hangulatba!
Egyébként mi is úgy oldottuk meg, hogy karis cd-t tettem föl és én is énekeltem Flórának! :oops:

Ma mi is elindultunk egy utolsó bevásárlásra erre hátulról belénk jöttek (a pasas elbambult)! :twisted:
Hála az égnek semmi nem történt és az én drága gyermekem csak aludt bőszen.

Úgy örülök, hogy anyukám még annak idején megvette nekünk a kengurut, mert Flóra nagyon szereti és szerintem kényelmesebb is, nekünk naggyon bevált!
Teszek fel pár képet, meztelent is, hogy ne csak kukis képek legyenek fönt! Kép Kép Kép Kép

Kép
gabriel79

SZIASZTOK !!!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!

Nem nagyon tudtam jönni,mert én 1000 el készültem a karira,igaz a hangulatom egyáltalán nem karis :roll:
Tegnap a barátnőm volt itt Angliából,ma meg a tesómék Pestről 3 gyerekkel!
Sütöttem mézeskalácsot,aminek fele majd a fára kerül fahéj és fehér színű gömbökkel együtt.Sütöttem én is van.diós kis-kiflit,holnap meg a Rákóczi túróst és a bejglit szeretném megsütni.Anyukám hozott töltött kápit az jó lesz holnapra,vasárnap este meg sült ponty lesz gombaszósszal,hidegtál meg ilyen mindenféle fini!24.-én csak mi 3 an ünnepelünk, majd másnap lesz népvándorlás :roll: :roll: :shock:

Hú mennem kell....
Linda

Kép

Kép
czmelinda

MINDENKINEK

KELLEMES, BÉKÉS ,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
Viki,Sue Kép
suezika

.
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Békés Boldog és Áldott Karácsonyt kívánunk mindenkinek! Kép

Kép
gabriel79

Jó reggelt, Lányok,

én még nem kivánok Boldog Karácsonyt, mert még jövök addig...
Képzeljétek, fordult nálunk a kocka. A relative - azaz Lilikéhez mérten - hisztis Liza egyik napról a másikra tündérlány lett, mig Lilike... hm... Cicisztrájk, hisztik, hergelődős üvöltések. Liza, akinek eddig a bal mellem úgy kellett, mint kutyának a mennydörgés, most rácuppan arra az oldalamra is, gyönyörűen szopizik, Lilike meg van, hogy mindkettőt visszautasitja :shock: Szerintem a foga jön, uis nincs az a testhelyzet, amiben ne nyáladzana, ráadásul lent, ahol az egyik metszője jönne, van egy pirinyó fehér pötty, és a fenti inyén is, csak nem ott, ahol a fogacska ki fog bújni, hanem felette. Gondoltam arra is, hogy szájpenész, de a pettyekből nincs több, és Lizának nincs egyáltalán. Tegnap elmentünk dokihoz, de Karácsony miatt röviditett rendelési ideje volt, amiről lecsúsztunk, igy mehetünk vissza szerdán...

Kata,
irtad Petike ágy-sztrájkját. Hát a lányoknál se volt a rácsoságy toplistás, de mióta jobban értékelik a játékokat, szeretnek benne lenni, mivel telipakolom nekik (alvásidőben elveszem). Muszáj betennem őket napközben, ha kimegyek, mert már tudnak fordulni, és leeshetnek a nagyágyról. Szerintem ha Petike egy picit nagyobb lesz és jobban eljátszik majd, tán uigy rá lehet őt szoktatni finoman. (Sőt, Lilike mostanság sokkal könnyebben elalszik a saját helyén, mint a nagyágyon...)

Tina,
köszi a bókot a lányok szemeire - arra vágytam, hogy egyiküknek tündérkék szeme legyen, hosszú fekete szempillákkal. Hát bejött :D Érdekes, hogy nekem fekete szemem van, a férjemnek pedig kék, de a lányok szeme teljesen másmilyen kék (sőt, Lilikének szürke). Anyu egy ideig mondogatta, hogy Lilikéjé úgyis bebarnul, de már nem mondogatja, mivel három hónapja nem változott az a szürkészöld szine...
Lányod tőlem is learathat ám egy dicséretet :D milyen ügyes! Marvin súlya sztem is teljesen oké, és milyen egy szép kisfiú!
Merre laktok, hogy ekkora a csend? Mi zsákutcában... napi három autó halad el előttünk, a kutyák profin felismerik a férjemét. Ma reggel egész felháborodtam, mert a szomszéd előtt egy látogató tülkölt. Csendzavarás! (Ja, csengőnk nincs is, úgyis meghalljuk, ha egy autó fékez :wink:) Van ugyan szilveszterkor némi trombitálás, pont annyi, amennyi elég...

Mamy,
Liza úgy hat hete ült fel először. Lilike viszont csak mostanában... Hasra még egyikük sem fordult (csak fürdéskor), oldalra viszont profik... Meg Liza valahogy helyet is változtat, mert egyszer itt van az ágyon, két perc múlva meg már amott... Gesztike ügyes ám a hasalással!
Ja, tegnap Liza a fürdővizben hasra fordult (én a melle alatt fogtam), erre letette a kis lábát, és térden elkezdett mászni a kiskádban! Meg kellett zabálni! (Ez olyan cukrosan hangzott, de igy van...)

Megyek, vár a házimeló... brr...

Puszi - Kata

ákata2

Helló Csajok,

Húú de nagy karácsonyi hangulat van itt a topicon :lol:
Az európarkban meg ölik egymást az emberek a parkolóhelyért meg kajáért :shock: onnan jövök ugyanis. megvan minden ajándék, és az eszemet sem veszítettem el :wink:
Petikének megvettem az első (műanyag, rágható) könyvét, elvégre az ismerkedést az irodalommal, még ha nyálas formában is, nem lehet elég korán kezdeni, igaz ? :wink: :lol:
Takaritásról lemondtam, de ki mondta hogy csak csili-vilin ragyogó lakásban lehet ünnepelni??
viszont a mézes narancsos husi már pácolódik, nyami.....

Szerintem du még benézek, de addig is jó hangolódást kivánok az összes topiklakó kisnyanyusznak!! :lol:
sz_kata

Minden nyúzott és fáradt anyucinak és családjának boldog békés, meghitt karácsonyi ünnepet kívánunk!!! És sok alvást!!! :lol:

Kép

Zsombi, Balázs és Orsi
osoa75

Sziasztok!

Lányok segítség Nálatok,hogy és mikor alszik el a baba?
Viki egyre nehezebb és megmondom őszintén, csak cicin és kézben ringatva hajlandó elaludni.
Az elején tetszett a dolog, de mostmár rákéne szokatni a saját elalvásra.Ha úgy látom,hogy elaludt és lerakom kipattan a szeme és elkezd hancúrozni,pedig este 11 van.Egyszerűen nem alszik el, sose korábban hiába fürdetem meg 7kor ,evés utána alszik fél órát és felébred,aztán meg11kor.Vártam a 3om hónapos fordulót ,mert azt írták könyvek, onnan változnak átalusszák éjjelt meg ilyenek,de Nálunk rosszabodott a helyzet.Nem eszik csak 50got másfél óránként, nem alszik el háromszor is elringatom....mire sikerül leraknom ,éjjel 2óránként ébred.....
brrrrrrr.........nappal alig alszik,csak a levegőn hajlandó aludni 3om órát én meg vagy anyukám szét fagy.....
na mindegy kezdem megszokni,de bosszant is mikor fog már aludni.....
Most megyek főzzük a halászlét,de mire kiszálkázzuk lemegy a nap.
sue
suezika

Sziasztok,
Lenne egy kérdésem a náthásokhoz...
Tart még? meddig tart? Engem őszintén ez aggaszt és sokkal jobban érdekel mint a (jelzőt nem írok) karácsony. Elnézést ha vki lelkébe gázoltam. Lassan 2 hete szívom Zsófi orrát és még mindig annyi mennyiség távozik mint 1. nap.. Írt fel a doki orrcseppet, meg fújom a Fluimart..Napközben tűrhetőbb a helyzet de éjjel az én jó alvó kicsi lányom fel-felsír ettől a b takonytól...
Sorry a kifakadásért..
Sue,
Nálam is általában kézben, de egyre többször magától is elalszik már. Asszem már írtuk, h ez NEM BAJ!!! Ha ásítozik, kicsit simogatom a fejecskéjét és elszundít.
Próbáltad már séta után babakocsistul becsempészni a lakásba? Mi ilyenkor kinyitunk egy ablakot, kicsit kibontjuk a pokrócokból és hagyjuk tovább szundítani. BOLDOG NÉVNAPOT by the way... Ugye Viki nap van?
rolex

Sue,

Welkome in the real life :lol: :lol: De azért fel a fejjel, tuti lesz ez jobb is! (legalábbis remélem :roll: ) már akartam irni, hogy Viki baba gyönyörű!!
sz_kata

Rolex,

fekvő helyzetbe ugye, jobban összegyűlik a takony. ezért rosszabb az éjszaka. én azt csináltam, hogy párnákkal megemeltem a felsőtestem, és úgy tettem magamra Petit. ez volt az a helyzet, hogy mindketten tudtunk aludni egy picit. két hét pedig hosszú idő, ámbár belefér a normális keretbe. szerintem most már mindjárt vége lesz! milyen orrcsöppetek van?
mi a nasivin sanftot használtuk, az csökkenti a váladék mennyiségét.

puszi
kata
sz_kata

nasogutta ephedrini neomycini
rolex

Szia Lányok!

Rolex:
Na, mi pont ezzel küzdünk és éppen ma 8.nap a takonykórban lett rosszabb a helyzet, ezért elkezdtünk orvost keresni. Szóval miután megjártuk a Budai Gyerekkórházat (másfél órás sort kellett volna végigállni beteg gyerekek között - nem álltuk végig), majd ganz utcai ügyeletet (nem gyerekügyelet), végül felvette a mobilját a házi gyerekorvosunk és a recept nélküli málnás Rhinotiolt ajánlotta, meg receptes orrcsepp hiján a Nasivint. Még adok neki mától Cebion cseppet - de tulajdonképpen esetleg az anyatejes cseppentést is próbáld meg.

A fentieknél okosabbat nem tudok.

Én kis naív azt hittem, hogy a nátha max. 1 hétig tart.

Jelenleg no ajándék, de már van beigli sütve és takarítás félkész.
De már feladtam - a gyerek az első, amíg ő beteg lesz@rom a többit.

Most ledőlök tejet termelni.

Puszi, minden bbbbabának és mamának

Dorka,

aki nagyon fáradt már a sok betegeskedéstől...

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Ja, a Rhinothiol elvieg higítja a nyákot, ami a hörgőkben gyűlik.
Remélem ez segít, bár nem vagyok híve a túlgyógyszerezésnek - ez a sz@r is tele van nyomva szacharinnal. De kipróbáljuk. Eldöntöttem.

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sz_Kata!

Nálam is pácolódik! :lol: ...kicsit izgulok.... :oops: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kedves babák,testvérek, mamák és papák!!!

KELLEMES ELSŐ KÖZÖS ÜNNEPEKET KíVÁNUNK NEKTEK!!! MILYEN FURI, HOGY TAVALY ILYENKOR MÉG CSAK GONDOLATBAN, VAGY A POCIBAN VOLTAK A KISBABÁINK!!! NINCS IS SZEBB AJÁNDÉK, MINT A CSALÁD :wink:

SOK PUSZI: Kép JADEY-KRISZTI

KépKép
Kép
jadey

Melódia: Én is oda vagyok érte :lol:

Bocsi, az ajikat JAdenek nem írhatom le, mert 1. Még nem tudom mit hoz Neki az angyalka 2. Ő is olvassa néha a topikot :lol:

Tegnap volt a párom 30.szülinapja. Rendeztem neki meglepetés bulit, úgyhogy én már tegnap kész voltam a renddel, na de ma újra kezdhettem :lol: Kiderült, hoy a drága )tavaly volt 6500 a Kikába és mindig ilyenről álmodoztam: kerámia Karácsonyfatalp szxr, úgyhogy Tibi most ugrott el a Tescoba :evil: Az ajik háromnegyede még kívülről figyelik a csomipapírt :cry: és már most hulla vagyok...

KépKép
Kép
jadey

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?