Szép reggelt, Csajok!!
Jövök picit, amíg átmeneti csend honol hajlékomban!!
Köszönjük mindenkinek a bókokat, a gyermekeim nevében is!
pistike immáron 6730g volt kedden az oltáskor, adja Istenke, hogy lelassuljon a gyarapodás, mert lassan elmehetek szkanderbajnoknak!!
Megkaptuk az oltást, szerencsére meg se kottyant neki, habár akkora husis combiba...
Tina!!
Tündéri a fiad, meg lehet zabálni!!
Igen, ez az a játszóállvány, amilyen nektek is van!! Hát tetszik neki, de úgy nem nézi még, ha alá teszem, csak ha oldalra, úgy még jobban látja!! Tegnap éppen annak vigyorgott, amikor elkaptam az első mosolyát fényképezőgéppel!!
De a forgó zenélőjét még mindig jobban csipázza!!
Kamaszkor: Nálunk már most is tombol!!
Amint pistike elalszik, jön a szélvész, már hajol is be ezerrel a kiságyba(úgyszeretlekkisöcsééééém felszólítással), és a kölök már ki is aludta magát!!
Meg általában pont a kiságya mellett dübörög, kiabál, stb!! De persze Pistike nagyon imádja!! Meg én is mindkettőt!!
A múltkor többen írtátok az apamizériát, nekem akkor nem volt időm reagálni rá!! Az én lányom apja lemondott a lányról, most jött meg a végzés, hogy a férjem nevére került hivatalosan, örökbefogadta!! Apuka le se tojta, nem adtam oda neki láthatásra a gyereket, mert mindig összezavarta!! Felajánlottam neki, hogy mondjon le róla, amibe beleegyezett, aztán utána 7 hónapos terhesen meghurcolt a bíróságon, mert ő mégis látni kívánja!!Meglett a végzés augusztusban, hogy mennyit láthatja, erre szeptemberben közölte, hogy mégis lemond róla!! Hát normális??
De mostmár legalább megszabadult tőle a lány, és ennek én nagyon örülök, mert ezerszer jobb apja lett!!
Karácsony: Ma már nekem is neki kell állnom sütni, gyorsakat vállaltam, mint püspökkenyér, kókuszgolyó, a krémeseket anyukám csinálja, most nem lenne hozzá energim, hogy pepecseljek vele!!
A takarítás már kész, még egy gyors felporszívózás vár apára holnap, rám meg felmosás!!
ma meg vasalás, mert már roskadozik a fotel a bébiruhák alatt, pedig jó nagy monstrum!!
Jadey, Tina!!
Ti mit vettetek a nagylányoknak?? Mi alig tudtuk kitalálni!!Mert persze leadta a rendelést a Minimax rekrámjai alapján, de én olyan felesleges sz@arokat nem veszek!!
Kapott egy mikrofont, nyomdát, meg mesekönyvet, amit már lassan ő is tud olvasgatni!!
Krisszi!!
Neked is köszi a bókot!! Akkor nem csak nekem jönnek be a Pisták!!
Gratula a vizsgákhoz!!
A plazacicákkal meg ne foglalkozzatok, lehet, hogy bombázók, de vajon boldogok is??
van szerető párjuk, és gyönyörű gyerekük?? Nemhiszem!! Most nekünk párnás a hasunk, meg szőrős a lábunk, de ez most ez az időszak, feszítünk mi még majd a nagy óvódás gyerekeink mellett csinosan, amikor ránk mondják majd, hogy hmmm de jó bőr, pedig má gyereke is van!!
Jadey!!
Akko mindjá utolértek minket súlyban...
Nagyon tetszik ez a Bencuspasi nekem!!
Mentem lányok, megmentem a fotelt a szenvedéseitől!
Puszi mindenkinek, és szép napot nektek!!
Melódia