Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Sajna nincsenek jo hireim....
Egyreszt azert tuntem el,mert bent van mostansag az utodom,es vele foglalkozom,na meg netezni amugy sem fogok az orra elott
De tegnap levert vmi nyavalya a labamrol....egesz nap szornyen voltam.....semmi kaja nem maradt bennem,borzaszto hanyingerem volt egezs nap es 2x rokaztam is napkozben!
Meg a vizez sem birtam lenyelni....es mar a meloban ereztem,hogy lazas vagyok....
Total megijedtem,hogy amnonak ne leygen baja,es olyan gyengenk ereztem magam,hogy.....
Aztan hazertem,megmertem,szerencsere "csak"37.9 volt,de kesz voltam teljesen,es barmennyire is ellen vagyok a gyogyszernek,es eddig egyaltaln semmit nem is vettem be,mst bevettem egy algopyrint....a hoemelkedes miatt.
Agodtam nehog yfeljebkusszon.
Borzasztoan legyengultem,mert semmit neme ttem es ami legnagyonn bj,nem s ittam egezs nap,mert kijott minden...
Ma reggelre mar jobban vagyok,hal istennek a hom lement es mar egy fel zyomlet is letuszkoltam,meg egy kis narancsot,es egy keves folyadekot is kortyonkent.
Remelem a manonak ez nem art..miatta aggodom!
Na meg,hoyg mi ez?
Mert amugy semmim nem faj (torkom,ilyesmi),mondjuka fejem fajt tegnapelott,meg tegnap..talan bujkal bennem vmi?
Nem tudom.
Este meygek a nodokihoz,tudjatok meg akarja nezni a tarkoredot,mert multkor csak hanyatt fickandozott a draga.
Ugyhogy legalabb megkerdezem az o velemenyet is a dologrol.
Ugyhogy ezert i snem jottem most....
Pedig szerettem volna!!!
Esa recepteket is leirom,igerem!Mindenkeppen!csak most alig birtam ideulnia gep ele.....enm vagyok vmi fenyesen.
Este drukkoljatok a dokihoz!!!!Es hoyg elmujon rolam ez a nyavaja...
Nagyjabol vegigolvastam termest,de sajna az agyam szita....
Akik mar elmenetek szabira,azoknak en is kivanok
NAGYON BOLDOG,BÉKÉS,MEGHITT KARACSONYT!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok a kozeljovoben teszteloknek,olyan jo lenne,ha lennenek karacsonyi kismamik
Fiona hat Lillarol ez akep.....
Imadnivalo!!!!!!!
Porsika,nekem az valt be fogfajasra,meg mkor bujt ezerrel a bolcsessegfogam,hogy svedcseppel atitatott vattat tettem a fogra,es ugy hagytam jo sokaig.Picit el is zsibbasztja,ne meg gyullaascskkento.
Ezt naponta sokszor csinald es hagyd rajta jo sokaig.
Artani nem fog,az tuti!!!!
Igerem,hozom a recepteket,ne haragudjatok,de most nincs erom begepelni
Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!