Új privát üzeneted érkezett!

Most látom, hogy Bodzinak hármat kell aludni és tesztelés!
Hú de izgi!

Ahogy visszakeresgettem, örömmel állapítom meg, hogy annyi, de annyi kismami van. Biztos, hogy pozitív hatással van a leendő mamákra.

meriann

Sziasztok!

Meri, igenis itt vagyok :)
Kicsit átmentem olvasó üzemmódba (még azt sem mindig), mert nagy az év végi hajtás.
Nekem vasárnap nem kéne hogy megjöjjön, úgyhogy a Jézuska hozza a babót, ha sikerül :lol:
Képzeljétek, megvettem életem első tesztét, ha esetleg kellene valami csoda folytán, ne kelljen kivárni a 27.-ét :)

Merike, Neked is hajrá!!!!!!

Micsoda cukrászok vannak errefelé!! :) Mindenki nagyon fincsiket süt. De Arwen hol van a receptekkel??

Esztora,
már nem dolgozol? De jóóóóó, irigy-irigy :)
Én jövök két ünnep között is, csak a 27-ét sikerült kicsikarnom a főnökből.

Ma nincs főnök, úgyhogy igyekszem többet jönni :lol:

Kép
bodzi

Bodzi örülök, hogy itt vagy.
Kibírod vasárnapig a tesztelést?

meriann

Sziasztok!

Arwen írta, hogy bent lesz az utódja, és olyankor nem tud írni. :D

Bodzi, Meri, akkor most ti vagytok a figyelmünk középpontja!
Merike kérdezted, a párom 25-26-27 dolgozik. :( De most is bekellett mennie a melóhelyre, mert nem számoltak el neki a múlt hónapban egy ünnepi napot a fizetésébe. :evil:
Örülök, hogy jobban vagy végre! Biztos az is számít, hogy letetted a melót végre! :wink:

Viky szerintem nagyon boldog leszel, mire túl lesztek a nehezén! Kívánom, hogy minden simán, és gyorsan mennyen!

Esztora irigyellek. Én is úgy vásárolnék. :oops: :roll: De már lemerűlt a keret. :lol:

Szerika tök jó, hogy érzed a babit. Én se tudtam biztosra eleinte, hogy ő e az, de aztán mindig kiderűl utólag, hogy IGEN!

Mennem kell főzni, de még nem tudom mi legyen a kaja. :? Minden mást szívesebben csinálnék most. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Helló Lánykák!

Egy ideje nem jártam felétek. Bár nem mintha sok mondanivalóm lenne. :roll:
Persze titeket figyelemmel kisérlek és jó olvasni benneteket. :lol:

Bodzi írtam privit és bocsi hogy csak most. :oops:

Ja tegnap elmentünk a párommal ajándokkat venni. Hát iszonyú tömeg volt,bár meglepően jól viseltük a vásárlást.(Mi nem szeretjük hogy muszájból kell vásárolni) :oops:
De azért sikerült. Még 3 emberkének nincs meg az ajándéka de majd megoldom vhogy!?

Bár lenne hozzátok egy kérésem :!: :!: :!:
Ötletet szeretnék ajándék ügyben. A párom hugának kell aki 30éves és megvan mindene. Hogy jobban értsétek. Ő már vagy 8 éve olaszba lakik igen jómódú olyan tipikus kis madame :!:
Mit lehetne neki ajándékozni :?: :?:

A sütéssel kapcsolatban. Én linzert fogok sütni karácsonyra, ma vagy holnap pedig meggyeset amiben diódarabok is lesznek. Hmmm....... Imádok sütni főzni, csak azzal van gondom hogy mikor mit. Nekem karácsonyi menüt nem kell csinálnom mert 24-én pároméknál leszünk 25-én Debrecenbe 26-án pedig tesóméknál. És persze mindenki tőlünk több szász kilométerre van. :cry:
Úgyhogy utazni eleget fogunk.
Ja és a legfontosabb 27-én megyek délután a dokimhoz. Ha lesz peteérésem akkor hancúr :!: :oops: És miért ne lenne!?
Nagyon bizakodó vagyok hátha most sikerül! Olyan jó lenne.

Bocsika hogy ilyen sokat írtam de remélem azért elolvassátok :!:

Puszikállak Benneteket! Mindenkinek jó sütögetést.
csipcsab

Sziasztok.
Én is már csak a héten dolgozom, aztán utána januárban legközelebb. Jó lesz végre egy kis szabi (ami biztosan 90%-ban a háznál telik), viszont nem leszek gépközelben, több mint egy hétig.
Remélem jó híreket olvashatok majd amikor visszatérek.

Fio: nagyon édi a kislányod.
vivi79

Bocsi lányok a szász az száz akart lenni. :oops: :lol:
csipcsab

Meri mikor kell tesztelned?

Foona annyira édi a kislányod!

Vmit még akartam nektek írni de most nem ugrik be. :roll:
Ennyire hülye nem lehetek. :lol:
csipcsab

Jaj hát megvan!!

Tegnap este vásárlás közben tudtam meg a páromtól hogy az unokatesójáéknál akikkel 25-én jövünk össze hogy kisbabájuk lesz. Aminek nagyon örülök mert kb már 1 éve ők is akartak.
DE! El nem tudom mondani hogy milyen iszonyú irigység uralkodott el rajtam. Nagyon-nagyon irigy vagyok de persze csak jó értelemben!! Ettől nemigazán érzem magam a legjobb emberkének de nem tehetek róla. :roll:
Vannak voltak Nektek is ilyen ill hasónló érzések :?: :?:
Vagy ez csak nálam működik így?? Ezért még nemvagyok rossz ember ugye :?:
Biztos nem lesz egyszerű velük a 25-ei összejövetel mindenki őket fogja körbeugrálni én meg azon izgulhatok már akkor hogy nekem mi lesz 2 nap múlva a dokinál!!??
Persze én is velük együtt fogok örülni mert szeretem őket csak közbe nekem belülről fog fájni az a hülye kis érzékeny szivecském :!: :oops:
csipcsab

Fionna,
télleg írta Arwen, elkerülte a figyelmem :oops:
Na jó, akkor türelmes leszek még egy kicsit! :lol:

Merike,
én még vasárnap sem szeretnék tesztelni... A hétfőt céloztam meg :)

Marietta,
köszönöm a privit, majd válaszolok rá, ha lesz időm!

Kép
bodzi

Marietta ez normális érzés, nagyon sokan átestünk köztük én is ezeken. Ez nálam legalábbi akkor könnyebb ha már megszületik a baba és elvarázsol. De addig. ..

Ajándék ügyben: nincs konkrét ötletem, de szerintem neki akkor inkább valami nem pénzért megvehető dolgon kellene törni a fejeteket.

Elvileg még 6 napom van tesztig. Még nem érzek semmit, se hogy ott a baba, se hogy nem. ???? Azt hiszem türelemre lesz szükségem. De az nincs ilyenkor!

meriann

Marietta miért ne olvasnánk el? :lol:
Szerintem is normális amit érzel. De próbáld úgy tekinteni, hogy ha nekik sikerűlt 1 év után, nektek is fog hamarosan!
A sógórnődnek valami élményt kéne ajándékozni. Persze ez csak akkor jó, ha haza látogatnak. Pl. valamilyen előadás vagy vacsora.

Lányok köszi a kedves szavakat Lillust illetően. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Édes Lányok!

Bodzikám, Mer4ikém, hajrá a karácsonyi babákkal!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Nektek!

Fioona, Lilla annyira gyönyörű!! Mostanában eleve mindíg elsírom magam, ha babát látok, de e fölött a kép fölött úgy 5 percig könnyeztem, hogy milyen nagyon szép, és mennyire drága.... :oops: :lol: :lol:

Marietta :)
Ne gondold magadról kérlek, hogy rossz ember vagy, mert ez egyáltalán nem igaz. Tudod, mi az érdekes? Én azt figyeltem meg magamon, hogy a baba megérkezésének várása alatt különböző fázisokon mentem keresztül. Az elején irigyeltem minden olyan embert körülöttem, aki úgy esett teherbe, hogy nem is akart babát, vagy nem örült neki. Mert sajnos volt ilyen a követlen környezetemben, nem is egy. Iszonyúan haragutam, hogy nekik egyből, nekem meg az egyik kedves barátnőmnek , aki szintén régóta akart babát meg nem akar jönni. Aztán jött az a fázis, hogy már nem "háborodtam föl" ezen, elfogadtam, hogy ezt nem érdem szerint mérik. Ekkor dolgoztam ki egy olyan "technikát", hogy próbáltam mindenkit meggyőzni-magamat, az Égieket, a környezetemet- hogy engem aztán nem érdekel a baba, de persze ez csak egy olcsó "trükk" volt, mondván, hogy akkor biztos hamarabb összejön. Na erre szokták atz mondani, hogy a Jóistennel csak a hülye akar sakkozni. Persze nem jött be a "nagy ötletem". És az utolsó fázis volt, amikor tényleg úgy gondoltam, és úgy is éreztem, hogy bár nagyon szeretnék egy babát, nem akarom minden áron, mert inkább jöjjön később, mint hogy mondjuk nem a legideálisabb időben leszek várandós, még nem leszek rá elég érett és mondjuk nem leszek annyira jó anyukája, mint amennyire akkor tudnék lenni, ha lenne türelmem kivárni a Nekünk kiszabott időt. Ekkor teljesen őszintén és felhőtlenül tudtam örülni mindenki boldogságának, aki teherbe esett mellettem, akár ismerős, akár jóbarát, akár szinte idegen volt, és érdekes módon nem az jutott eszembe, hogy nekem miért nem, hanem hogy de jó, majd egyszer nekem is lesz. De ezt abszolút nem tudatosan értem el. Na, szerinted mikor jött a Bébim?.... :):):):):)
Úgyhogy ne emészd magad, minden rendben lesz Veletek, és hidd el, hogy Te is nagyon megérdemled azt, hogy átéld ezt a boldogságot, akárcsak mindenki más ebben a topikban.
Na, ez nem lett épp rövid.

Más: tud valaki ajánlani valami terméászetes gyógymódot fogfájásra? Tegnap bedurrant és éjszaka már annyira fájt, hogy kb hajnali kettőig forgolódtam, aztán Apa belémtukmált egy fél algopirint, amitől meg bűntudatom van, de megbeszéltem Bogyókámmal, hogy ne ártson Neki. A doki azt mondta, egy fél algo-t bevehetek, ha nem bírom, de igazából nem kéne semmit, viszont tényleg nagyon fáj és sem a jegelés, sem a meleg borogatás nem használ neki. Tudtok valamit ajánlani?

Millió puszi

porsika

Sziasztok!!!!!!!!!!!!

:( :( :(
Sajna nincsenek jo hireim....
Egyreszt azert tuntem el,mert bent van mostansag az utodom,es vele foglalkozom,na meg netezni amugy sem fogok az orra elott :oops:
De tegnap levert vmi nyavalya a labamrol....egesz nap szornyen voltam.....semmi kaja nem maradt bennem,borzaszto hanyingerem volt egezs nap es 2x rokaztam is napkozben! :(
Meg a vizez sem birtam lenyelni....es mar a meloban ereztem,hogy lazas vagyok....
Total megijedtem,hogy amnonak ne leygen baja,es olyan gyengenk ereztem magam,hogy.....
Aztan hazertem,megmertem,szerencsere "csak"37.9 volt,de kesz voltam teljesen,es barmennyire is ellen vagyok a gyogyszernek,es eddig egyaltaln semmit nem is vettem be,mst bevettem egy algopyrint....a hoemelkedes miatt.
Agodtam nehog yfeljebkusszon.
Borzasztoan legyengultem,mert semmit neme ttem es ami legnagyonn bj,nem s ittam egezs nap,mert kijott minden... :(
Ma reggelre mar jobban vagyok,hal istennek a hom lement es mar egy fel zyomlet is letuszkoltam,meg egy kis narancsot,es egy keves folyadekot is kortyonkent.
Remelem a manonak ez nem art..miatta aggodom!
Na meg,hoyg mi ez?
Mert amugy semmim nem faj (torkom,ilyesmi),mondjuka fejem fajt tegnapelott,meg tegnap..talan bujkal bennem vmi?
Nem tudom.
Este meygek a nodokihoz,tudjatok meg akarja nezni a tarkoredot,mert multkor csak hanyatt fickandozott a draga.
Ugyhogy legalabb megkerdezem az o velemenyet is a dologrol.
Ugyhogy ezert i snem jottem most....
Pedig szerettem volna!!!
Esa recepteket is leirom,igerem!Mindenkeppen!csak most alig birtam ideulnia gep ele.....enm vagyok vmi fenyesen.
Este drukkoljatok a dokihoz!!!!Es hoyg elmujon rolam ez a nyavaja...

Nagyjabol vegigolvastam termest,de sajna az agyam szita.... :shock:

Akik mar elmenetek szabira,azoknak en is kivanok
NAGYON BOLDOG,BÉKÉS,MEGHITT KARACSONYT!!!!!!!!!

Nagyon drukkolok a kozeljovoben teszteloknek,olyan jo lenne,ha lennenek karacsonyi kismamik :lol:

Fiona hat Lillarol ez akep..... :lol: Imadnivalo!!!!!!!

Porsika,nekem az valt be fogfajasra,meg mkor bujt ezerrel a bolcsessegfogam,hogy svedcseppel atitatott vattat tettem a fogra,es ugy hagytam jo sokaig.Picit el is zsibbasztja,ne meg gyullaascskkento.
Ezt naponta sokszor csinald es hagyd rajta jo sokaig.
Artani nem fog,az tuti!!!!
Igerem,hozom a recepteket,ne haragudjatok,de most nincs erom begepelni :(

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Porsika fogorvos?
Megnéztem neked a könyvemben, de aromaterápiást cak olyat találtam, amit a várandóság korai szakaszában nem lehet alaklmazni. HOmeopátiás bogyóból a Belladonnát írja, a meleg, duzzadt, gyorsan kialakuló fogfájásra.
Az akupresszúrás őont persze szintén ott van, ahol várandósan nem lehet alaklmazni. :(
Ennyit találtam.

Igazán kedves vagy, örülök, ha tudtunk pár (öröm)könnyet csalni a szemedbe. :D

KépKép
KépKép
fioona

Arwen csak most olvastalak!

Ne aggódj, annyi mindent kibírnak ezek a manók. Nándorka is mennyit hányt, nem maradt meg semmi benne, a baba mégis szuperűl van. Sőt, talán épp a baba védelmében teszi ezt a szervezeted. Bíz benne, hogy tudja mit csinál!
Azért jó, hogy lát este orvos, természetzesen nagyon drukkolok, hogy mindketten jól legyek!
Sok puszi neked, pihenj sokat!

KépKép
KépKép
fioona

Arwen szerintem sem lesz baj és nagyon drukkolok este. Pihenj sokat és próbálj meg inni. A lehető legjobbkor mész dokihoz. Az viszont nagy szerencse, hogy nem lettél jobban lázas.

Porsika meleg só ilyenkor? Mitől fáj? Lyukas, vagy a tegnapi széltől fáj? Általában az én fogaim a huzatot nem bírják. Na, közben eszembe jutott mi kell Nektek. Tönkölypárna. Szorítsd az arcodhoz, vagy feküdj rá úgy, hogy a párna a fájós résszel érintkezzen. Nekem fejfájásra nagyon bejön. Szerinted Fioona????
Egyenlőre más ötletem nincs, sajna.

meriann

Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!Nagyon jol esik!!!!!!
Visszaneztem hozzatok meg,nem birtam megallni :wink: :wink:
Mindenkeppen beszamolok,es jovok,amint tudok!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!
Most meg tenyleg huzok az agyikoba....

Kép

Kép
arwen07

Arwen,
Jobbulást, nagyon vigyázz magadra!!!!
Szurkolok estére ++++++++++++++++++++++++

Kép
bodzi

haza értem!
Fioona nálunk azért van még keret mert eléggé le vagyunk maradva a vásárlással.meg a szomszédunkban van biobolt és ott állitattam össze csomagokat (méz,gyertya)és még nem fizettem ki. :oops:
Arwen szegénykém te is jó sok kellemetlenségen mész át!jobbulást neked.este várom a beszámolót!
ma hivom fel a dokit hogy mikor mehetek hozzá.remélem kapunk képet is !én a gondok miatt még nem is láttam a lurkónkat!
megrendeltük Lenkei alapcsomagot (tudjátok Cenzúrázott egészség irója) meg a kalcium,magnéziumot is.

Bridzsi

Kép
esztora

Csajszik:
szét vagyok csúszva, se olvasni, se írni nem tudtam.

Ha lesz szusszanásnyi időm jövök.

Remélem mindenki jól van. :oops:
Vendég

Esztora én is a Lenkei alapcsomagot szedem. Meg a párom is. Szerintem jó. Mi még 2 hónapja szedjük, túl vagyunk a könyvein is.

Mióta szeded? Milyen tapasztalataid vannak????

Jött ki rajtam néhány patti. Szerintetek ez rossz jel?

meriann

Vagy még most rendeltetek először, Esztora?

Jöjjenek a táblák:
Kép Kép

meriann

Sziasztok Drágáim!
Köszönöm mindenkinek a tippeket, most épp kamillázom8 öblögetek, borogatom, meg iszom) eddig (kopp-kopp-kopp) bevált. Megdumáltam Bogyóval, hogy egy ilyenfránya fogfájád nem fog ki rajtunk;) Eddig műkszik :):):):)Aztán valamelyik nap lebattyogok a fogorvoshoz.

Merike :D
Szerintem egyáltalán nem rosz jel...a bőr változása ugye.... ;) ;)

Meri, Brigi, mi az a Lenkei alapcsomag? A bácsiról meg a könyvéről már én is hallottam, de erről gőzöm sincs, mi lehet :oops: Homályosítsatok már föl :):):)

Brigikém, remélem mihamarabb kapsz időpontot. Te még egyáltalán nem láttad a kicsit?Biztos nagy élmény lesz, az Ő korában már izeg-mozog, otta kis keze-lába.....remélem én holnap látom Bogyó szívverését!

Arwen drágám, ne aggódj, stramm kis Bébi ő, biztos nem lesz baja! Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!

Sok puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok Drágáim!
Köszönöm mindenkinek a tippeket, most épp kamillázom8 öblögetek, borogatom, meg iszom) eddig (kopp-kopp-kopp) bevált. Megdumáltam Bogyóval, hogy egy ilyenfránya fogfájád nem fog ki rajtunk;) Eddig műkszik :):):):)Aztán valamelyik nap lebattyogok a fogorvoshoz.

Merike :D
Szerintem egyáltalán nem rosz jel...a bőr változása ugye.... ;) ;)

Meri, Brigi, mi az a Lenkei alapcsomag? A bácsiról meg a könyvéről már én is hallottam, de erről gőzöm sincs, mi lehet :oops: Homályosítsatok már föl :):):)

Brigikém, remélem mihamarabb kapsz időpontot. Te még egyáltalán nem láttad a kicsit?Biztos nagy élmény lesz, az Ő korában már izeg-mozog, otta kis keze-lába.....remélem én holnap látom Bogyó szívverését!

Arwen drágám, ne aggódj, stramm kis Bébi ő, biztos nem lesz baja! Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!

Sok puszi mindenkinek!

porsika

az alapcsomag azok a vitaminok amire szükséged van hogy működjél az életben.Én most kértem először de állitja hogy teljesen problémamentes a terhesség ezekkel.rólam tudnotok kell hogy elég szkeptikus vagyok az ilyenekkel de ami jó azt elismerem és alkalmazom.kevesebbet eszel is mivel nem "éhezik" a szervezeted a tápanyagokra.volt akinek levitte a cukrát stb...
Porsika sajnos egyátalán nem láttam még a lurkót,már 3 szor voltam uh és mivel nem célszerű sokszor ezért elég rövid ideig csinálta a doki.
az utolsó 2 a nővédelmiben volt az megmint tudjuk ingyenes igy nincs mozi! :cry:
Doki egyenlőre nem veszi fel a telefont.

Bridzsi

Kép
esztora

Porsika ez egy nagy dózisú vitamincsomag. Örülök, hogy már jobban vagy.

http://www.drlenkei.hu/index.php?site=p ... odukt_id=5

Egyébként leveleztem is vele, hogy várandósság alatt lehet-e és mit szedni, a nődokimmal is megdumáltam.
Árilag viszont ráver bőven az "átlag" vitaminokra. Bár már lentebb ment valamicskével az ára.

Érdemes belenézni a riportokba is az oldalon.

meriann

Halihó Mindenkinek!

Ismét itt vagyok. Hát most elég jókedvre derültem. Képzeljétek annyira jó a párom már csak a héten megy dolgozni. Ami azt jelenti hogy jövő héten itthon lesz velem és akkor csak a babára tudunk koncentrálni. Ugyanis jövő héten van pé-sem. Szerdán doki szuri éa Hancúr. :oops: :lol:
Ennek azért örülök mert így legalább a párom feje nem lesz tele a munkahelyi gondokkal és kipihentek leszünk. Hátha csak erre várt a picur hogy nyugodt körülmények között foganhasson meg. :roll: :wink:
Annyira jó lenne. Most elég pozitívan állok a dolgokhoz remélem így is marad és nem lesz a dokinál semmi gond.

Puszi.
csipcsab

Méltósággal megérkezni... Méltósággal megérkezni...
Oldalszám: 120 oldal
Kötés: kemény borítós
Eredeti ár: 3.900,- Ft
Akciós ár: 2.925,- Ft
A szülészet mai gyakorlata felbecsülhetetlen károkat okoz a jövô generációjának Elkészült az a könyv, amely a kiutat is eléd tárja.
A Pazar Nôk Magazinnal közös kiadásban egy gyönyörű képeskönyvet tudunk letenni az asztalodra.

Az önmagukért beszélô képeket Zarka Éva, a lap főszerkesztője, személyesen válogatta, hogy megérintse a szíved.
Íme! Itt van egy újabb lépés egy új kultúra felé, amelyben az Embernek a legalapvetôbb jogai megadatnak.

Bridzsi

Kép
esztora

ez is ezen az oldalon találtam amit Meri irt!

Bridzsi

Kép
esztora

Na, az a könyve még nincs meg. Bár már nézegettem. :P

Marietta ez jó hír, akkor aztán hajrá ezerrel jövő héten.

Szerintem nekem nem lesz baba, mert du 4 óra után óta bárkibe másodpercek alatt belekötök. Haragszom a világra. Mensi előtt szoktam ilyen lenni. Lelkiállapotom erősen letargikus. :(

De ha Bodzinak összejön, már akkor be is fogtam a számat és nem elégedetlenkedek, ezt megfogadtam. Úgyhogy hajrá Bodzi!!!!

meriann

Na, megyek lefekszem inkább, mert bocsánatot is nehezen tudok kérni.

Van egy természetem, ugye? :oops:

meriann

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen,hogy nem vesztek ki a táblából, nagyon kedvesek vagytok, de ezt eddig is tudtam ám.:D

Porsika! Egyszerűen nem tudom leírni mennyire örülök a jó hírnek!!!!
:D

Gondolom mindenki már a vasárnapra készülget.... én is.
Ma 6 tepsi (nagy a család:)) mézeskalácsot sütöttem egy 2 és fél éves fickó segítségével. :D

De amiért jöttem, hogy mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánjak!!!! Kedvcsinálónak teszek fel pár képet...

Nálunk már volt egy karácsonyozás az anyukámékkal...
Kép
Kép
Kép

Puszi Mindenkinek!!!!

Domi, Gábor, Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Csajok:
ma, életemben előszőr, én is begyúrtam a mézeskalácsot.
Beraktam hűtőbe, holnap kisütöm.
A tetejére mit kell rakni? Ill. mikor? Sütés előtt vagy után?
Én ilyen díszítőcukrot vettem, de valahol azt olvastam, h tojásfehérjéből és porcukorból kell habot verni és azt tenni rá. De mikor?

Köszi....
:roll:
Vendég

jővő szerdán megyek dokihoz!este 1/2 8-ra.
új hir R. 1-ik nővére is babát vár 5 hetes.ő lesz a 12. unoka.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Örülök, Meri, h jobban vagy, gyors gyógyulást kívánok Arwennek is. A baba miatt tényleg ne aggódj, Arwen, ők annyira-de-annyira védve vannak ott belül!!! Persze jó, ha orvos lát.
Én azóta sem sütöttem :( , viszont kész egy naptár az egyik nagyszülőpárosnak. Most jöttem rá, h sokadik éve mi szolgáltatjuk a naptárakat, és mióta a kisfiam megvan, ő is ott van a képeken, odaaplikálom mindenféle csacsikra meg kertekbe a képeit, és ezt biztos idén is várják!
De vmi mézes biztosan lesz, mert irtó jólesik a mézeskalács mostanában! És ha a legkisebb azt kér, kapni fog!

Hajni, a tojásfehérjés díszítést már a kész, kihűlt mézeskalácsra szokták tenni, azzal ráérsz. De nagyon klassz, széepket lehet vele csinálni, ha eltalálja az ember az állagát. Tudod, rajzolni lehet vele, biztos olvastad, h zacskóba kell rakni és pici lukon keresztül "festeni" lehet vele.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Orsika :D:D:D
De jó rólatok hallani! Domi annyira édes! Ja, és felfedeztem még egy hasnlóságot: az én férjem is Gábor...;):):):):)Köszönöm szépen a gratulációt, ma megyek ismét uh-ra, mert a múttkor még túl pici volt a Manó, remélem, mostmár hallom a kis szívét!

Marietta:D
Örülök, hogy pozitívan állsz a dologhoz, meglátod, meghozza majd a megérdemelt "jutalmat"!

Lányok, hogy ti milyen szorgosak vagytok! Én is terveztem mindenféle mézes-sütögetést, de ehelyett szinte egész nap alszom :oops: :oops: Talán ma készítek némi bonbont.

Arwen :)
Remélem jobban vagy! Ha van egy kis erőd, írj!

Remélem mindenki jól van, millió puszit és ölelést küldök mindenkinek!

porsika

Nán-dorka:
köszi, de az az megfog szilárdulni rajta? Vagy milyen legyen az állaga?

Na, most visszaolvasok. :)
Vendég

Sziasztok!

Orsi, :)
Jó látni! Tényleg nagyon édes a fiad!

Hajni,
sok sikert a mézeskalácshoz, biztos jó lesz!

Porsikám,
hogy van ma a fogad?

Meri,
aranyos vagy, de asszem nekem sem hoz a Jézuska babát. Elkezdett fájdogálni a pocim, reggelre kihültem. Úgyhogy szerintem még vasárnapig sem kell várni a menzivel :( De legalább nagyot tudok mulatni szilveszterkor! Szóval én is pont azt akartam írni, hogy Neked szoritok most duplán :lol: :lol: :lol:
Azért hátha valamelyikünknek bejön.

Ma dolgozom utoljára és utána 1 hétig nem kell jönnöm!! :lol:
Olyan jó érzes, végre lesz egy kis pihi.

Kép
bodzi

Orsi:
nagyon édes a fiad. Örülök, hogy azért néha, ha időd engedi benézel.

Merike, Bodzi:
Én azért még mindkettőtökért szorítok. :wink:

Porsika:
fogadhoz jobbulást, uh drukkkkk, de gyere ám mesélni, mert megint lerágjuk a körmünket is. :lol: :lol:

Arwen:
remélem, Te is javulsz. Gyógycupppp

Merike:
én babásan voltam ám ilyen. Mindnekibe belekötöttem, egy elviselhetetlen hisztis p....a voltam. :lol: :lol:
Szval ez jó jel. :wink: :lol: :lol:
Vendég

Marietta:
drukk a jövő héthez. :) :wink:
Vendég

Jajj csajok nem is mondtam, mi történt reggel! Elindulunk a kocsival, erre égtelen macskanyávogást hallottunk a kocsi körül. Rögtön ezerrel dobogni kezdett a szívem, hogy elütöttünk egy cicát. Kipattantunk a kocsiból, nyávogás még mindig. Macska sehol. Aztán párom rájött, hogy a motorházban lehet. Felnyitottuk és ott nézett ránk egy édes kiscica. Bevackolta magát éjjelre gondolom. Még jó, hogy nem lett baja. Jól kezdődőtt ez a nap ::)

Kép
bodzi

Szióka!

Meri.

El ne kenődj már most nekem. Bízz és reménykedj! Ez még egyáltalán nem jelenti azt hogy nem vagy babás. :wink:

Bodzi.

Neked is csak hasonlókat tudok mondani. Nagyon-nagyon szorítunk értetek mindannyian :!: :!:

Az én nővéremnek is görcsölt állandóan a hasa mikor babás volt. Mindig attól félt hogy nehogy elmenjen neki. Ja és neki is 2 évre rá jött össze a gyermek aki ma már 8 éves. :lol:
És ő is ahhoz a dokihoz járt akihez én járok.

Leírom egy számunkra csoda történetét. Legalábbis a mi családunkba ez egy csoda.

Mivel a nővéremnek elég nehezen jött az első gyermek és mondták is neki hogy talán a második se fog könnyen jönni ezért úgy voltak a férjével hogy nem védekeznek olyan alaposan. Aztán jött is a meglepetés,megint állapotos lett. De ekkor még csak 6 hónapos volt Olivér. :P Mondanom se kell hogy meg se fordult a fejükbe hogy ne tartsák meg a picurt. Igaz kicsit megijedtek hogy kicsire pici de ezen is túlléptek. Egészen 6 hónapig szépen ment minden,mikoris kiderült hogy elkell venni a nővéremtől a magzatot mert baj van. Kiderült hogy csomó van a köldökzsinóron és a baba nem kap elég vért és oxigént így bármikor elhalhat és a tesómnak is baja lesz. Ráadásul ha meg is maradna biztos nem lenne teljes értékű emberke. Gondolom mondanom se kell hogy iszonyúan kiborult az elég család de 1 emberként álltunk tesóm mellett. Megtörtént a császármetszés amikor is KORNÉLT kivették anyukája pocijából. És most kapaszkodjatok meg. KORNÉL 33cm és 85dkg volt. Iszonyú élni akarás volt benne az orvosok is csak néztek hogy még mindig él. És így teltek a napok és KORNÉL élt!!! 1 hónapig volt kórházba addigra érte el azt a súlyt hogy hazaadhatják. Mondanom se kell hogy milyen pici volt még akkor is ki se látszott a pólyából. Utána egészen 3 vagy 4 éves koráig orvoshoz kellett hordani hogy megfigyeljék hogy szellemileg épp-e!? Minden rendben volt vele!!! És ma immár 7 éves és még a bátyjánál is elevenebb kiskölyök. Egy tündér. Olyan kis ragaszkodó szeretetéhes,állandóan csüng rajtunk puszilgatni szeretgetni kell Őt! Ja és iszonyú nagy szája van az anyjával!! Feleselésbe nincs párja. :lol:

Na bocsi hogy ilyen hosszú voltam.

Na ezekután mit gondoltok :?: :?:
FELSZABAD ADNI A REMÉNYT??

HÁT PERSZE HOGY NEM!!!!

Puszillak benneteket!!
csipcsab

Bodzi.

Hát tényleg jól indult a napotok. Velünk még nem történt ilyen de már hallottam én is ilyenről.
Megtartjátok a kiscicát?
csipcsab

Sziasztok!
Köszönöm a kérdést mindernkinek, a fogam már teljesen jó, de azért tegnap beszereztem azt a homeopátiás fájdalomcsillapítót, amit Fioona ajánlott-jól jöhet még a következő 8 hónapban. Meg persze mostmár téneg nem húzom tovább a fogorvost, jövő héten lemegyek hozzá. Szerencsére már egy új dokim van, a régihez nem mennék, ezt az egy problémás fogam is neki "köszönhetem", ugyanis rosszul tömte be, és tovább romlott a tömés alatt.

Bodzikám, édes nagyon drukkolok! Még bármi lehet ám, és nekem is fájt a hasam!Tényleg, mi lett a cicával?

Merikém, neked is ezer drukk, az ingerlékenység is megvolt (néha még meg is van :oops: ) nálam!

MArietta:D:D:D
Ez aztán a gyönyörű történet! Szeretném neked nagyon megköszönni, mert én is folyton aggódom, és ebből is az derül ki, hogy felesleges, nagyon erősek ezek a Kismanók! Úgyhogy köszönöm!!!!

Millió puszi mindenkinek!

porsika

Marietta,
ez tényleg gyönyörű történet. És igazad van, mindig remélni kell. Majd igyekszem, jó? :)

Porsikám,
örülök, hogy minden ok!

A cicát nem tudjuk megtartani sajna. Van már kettő és apukám kivágna, ha előállnék az ötlettel. (egy házban lakunk, csak külön lakásban) Valamiért imádnak minket a kóbormacskák, kb. kéthavonta jön egy és nyivákol az udvarban. Ha mindet megtartanánk, már kb 15 macskánk lenne :)
Otthagytuk az utcán, de anyulám 10 perc múlva hívott, hogy a cica ott ül a teraszon és nézeget befelé az ablakon :) Nem tudom, hogy játszotta ki a kutyát! :lol:
Úgyhogy egyenlőre nem tudom, mi lesz vele.

Kép
bodzi

sziasztok!
Hogy vagytok ma?

Bodzika, Merike: szorítok Nektek nagyon-nagyon, és kívánok gyömörű szép karácsonyi ajándékot mindkettőtöknek.

Orsi! nagyon szép a fiacskád.

Minden konyhatündérnek jó készülődést kívánok. Én még könnyen megoldom, anyuval együtt csinálunk mindent.

Az ajándékokat viszont már becsomagoltam, úgyhogy a hangulatom az már megfelelő.

Én sem vagyok túl jól, megint felfáztam, talán lázam is van. Ha esetleg holnap már nem jönnék dolgozni, akkor

mindenkinek nagyon nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikeresekben, babákban gazdag boldog új évet kívánok.
vivi79

bocsi az elgépelésekért, de mindig megzavar valaki.
vivi79

Vivi,
Kellemes Ünnepeket!!

Kép
bodzi

Vivi boldog ünnepeket, és jobbulást!

Porsika örülök, hogy jobban van a fogad.

Bodzi én is drukkolok Nektek!
Úgy örülök, hogy nem lett baja a cicának. Hátha a papáddal megszeretti magát és maradhat. Nálunk így volt. :lol:
Sok ilyen esetről hallottam, hogy lenyúzódott a bőre és meghalt hasonló szituban.

Marietta: gyönyönrű volt a történet. Egyből eszembe jutott Fionna és ezredjére is leírom, hogy ha meg kell születnie csoda árán is megmarad, ha meg nem akkor nincs az a kímélő életmód ami segítene. Amikor ilyeneket hallok, rögtön megnyugszom és el tudom ideig-óráig fogadni, hogy ez főleg nem rajtam múlik.
Ma már egyébként egyszer fájdogált a hasam, de Bodziként én is jót mulatok legfeljebb szilveszterkor.

Domi tényleg nagyon szép srác és örülök, hogy benézel néha Orsi.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?