Sziasztok!
Hú, nem voltam 1 pár napig és jó sokat termeltetek, zajlanak az események.
Nálunk csütörtök óta van nagy felfordulás, délutánra a papamaci lebetegedett, este már 38,8 volt a láza
kidobta a taccsot, bevittem az ügyeletre, kapott szurit, de az igazi hacacáré másnap kezdődött. Borzasztóan ment a hasa, ráadásul péntek reggel jöttek szétverni a fürdőszobánkat és a wc-nket, mert ugye kilyukadt a kádunk és ki kellett cserélni és úgy voltunk vele, hogy akkor már megcsináltatjuk a járólapot is a füriben meg kicseréljük a wc-t és ott is lerakatjuk a járólapot(rusnya pvc volt benne).
Szóval délutánra wc nélkül maradtunk, még jó, hogy szegénykém át tudott menni a szülei házába, én meg tartottam a frontot itthon. Aztán átmentem én is, mert ugye fürödni sem lehetett, illetve időnként nekem is kell pisilni.....
Másnap reggel aztán folytatták, de szerencsére dél körül kész volt minden, úgyhogy hazajöhetett ő is, de az állapota mintha semmit se javult volna. Rengeteg széntablettát megevett és vasárnap reggelig elfogyasztott egy levél Immodiumot, igaz csak 8 szem van benne, de akkor is
Persze enni azt nem nagyon tudott, inni is csak keveset egyszerre mert azonnal kijött belőle, attól féltem, hogy kiszárad. A doki mondta, hopgy mivel vírus, meg kell várni amíg kitisztul a szervezete, nincs mit tenni, ilyenkor más nem használ. Szegénykém nagyon készen volt, a három nap alatt 8 kg-t fogyott
Valószínűleg főleg víz volt, mert már visszaszedett párat , szerencsére túl van rajta.
Hát ez történt. Én csodával határos módon nem kaptam el, pedig azt mondták levegőben terjed, így sanszos. Aztán a védőnöm - akit visszahoztak az ufók és tegnap reggel meglepett hálóingben - felvilágosított, hogy ez a természet csodája , a terhesség miatt nem kaptam el.
Örülünk!
MA voltam dokinál is, gyerkőc feje menetirányban, azt mondta nem húzzuk február 4 -ig , januárban szülünk.
Már várom és persze be vagyok tojva tőle. Gondolkodom az epidurálon, mi a véleményetek róla?Pénteken egy pár régi osztálytársammal vacsiztam, egyikük Norvégiában él, ott ment férjhez és 3 hónapja szülte a 2. kisfiát. Ő nagyon ajánlotta, az elsővel 27 órát vajúdott és az uccsó pillanatban kapta meg az EDA-t, a másodiknál már kapcsiból kérte. Azt mondta isteni volt úgy szülni. A dokimnak is jó véleménye van róla, ha időben van beadva, nem túl korán és nem túl későn. Megadta az anesztes számát, hogy hívjam fel és beszéljek vele, aztán majd eldöntöm legyen-e.
Babaszoba: szegény férjem és szegény barátja épp ezekben a percekben cipelik fel a 10.-re a kanapét ami oda kerül, nem fért be a liftbe.
Asszem nagyon utálják
Már csak apróságok vannak hátra, baldachin, ágynemű stb., ha minden megvan teszek fel képet.
Share!
A baldachinhoz nincs szabásmintám, saját kútfőből készül. A babás oldalakon megnéztem néhányat és azok alapján készítem el. Az anyagszükséglet az kb. 200cmx140cm lehet, a 200cm a szélessége. Baldachinvasat pedig vettem egy bababoltban 1250-ért. ugyanolyan anyagból készül a rácsvédő huzata illetve egy zsebes játéktartó meg ágynemű. Az anyagbolt pontos címét nem tudom, csak el tudom magyarázni hol van
Budafokon a piaccal szemben, közel a 47-es végállomásához.Chesti szerintem fogja tudni, de neked inkább ajánlanék egy olyat, ahol én még nem voltam, de a bababörzén találkoztam velük és náluk is vannak jó anyagok csak én utálok bemenni a belvárosba kocsival, bkv-val meg lusta vagyok
Tehát közérdekű információ következik - gyermekvilág , textilvilág
1086 Budapest Teleki tér 4. tel:313-1164 ill.2120 Dunakeszi Fő utca 103. 27/434-590
Remélem találtok olyan amit szeretnétek.
Egyenlőre ennyi, puszi mindenkinek.