Új privát üzeneted érkezett!

Agnesm,egyszerre írtunk.Köszi,igen mindent elég hamar csinált,apja vére,egy örökmozgó!Puszi nektek!
taptau

Viki,

nagyon szuper, mármint az is, hogy karira maradhatsz, és hogy lehet, hogy jövő héten meglesznek a lányaitok!!!! :D:D:D:D:D
Gondolom, most minden gondolatod e körül forog :D
Na, akkor már csak 1-1,5 hét vakarózás! :lol:

És IGEN, fantasztikus amikor mocorog, délután óta egyfolytában figyelem, hátha megint lesz ma ilyen, de ne legyek telhetetlen, idővel (a végén) még unni is fogom, annyiszor érezhetem majd :D :lol:

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

:lol: :lol: Sőt, 4-en írtunk egyszerre!

Kép
Kép
share

Ez a vonalzó most miért idősített 1 nappal? Csak holnap lesz 27. hét! Nem értem.... :shock: :shock:

Kép
Kép
share

Igen Share,amint elküldtem rögtön egy új hsz.hihi
Statisztika?????????6 nap múlva????????Kíváncsi vagyok?

Karácsony ügyileg eléggé be vagyunk sózva,pedig ünnep másnapján hazautazunk a szüleimhez,úgyhogy nem is leszünk itthon újévig,de azért nagyon készülődünk,mégiscsak az első 3-mas Karácsonyunk.
A lakás már díszben,hallgatjuk a szép dalokat,kicsit mindenki izgalomban, más mint a hétköznapok ,ezt már a Máté is érzi!
taptau

Úgy tűnik ez a típus nem működik.... :? :? :? :?

Kép
Kép
share

Zsókuci,puszi izgőmozgókisborsónak!
taptau

Taptau, éppen ma olvastam arról, hogy ilyen idős korban még a hangulat az igazán fontos a kicsiknek. Ja, és a csomagolás! :wink: :wink:
Elképzeltem milyen lesz majd jövő ilyenkor, de még annyira távolinak tűnik...

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Húúúúú, de beindultatok :D Na jó, én is :D :lol:

Agnesm,
De jó volt olvasni, hogy Te is hasonlókat éreztél Ádámmal :D Annyira fantasztikus, egyfolytában ezen jár a fejem :D

Taptau,
Édi vagy, köszönöm :D Nagyon figyelek befelé, mostmár napközben, munka közben is :D:D:lol:
Átadom a puszit izgőmozgó Kisborsónak :D

Share,
Én annyira bízom benne, hogy hamarosan kiderül, hogy Luca vagy Máté :D

Jó éjt! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok! :)

Mielőtt visszaolvasom a "termést" íme néhány fotó!!! :)

Kép

Kép

Kép

Millió puszi

:)

Kép
mot

Sziasztok,

Mot,
mennyire szép nagy pocija van Kriszinek!!! :D
És a gyerekszoba is nagyon szépséges!!! :D :lol:
Gratulálok hozzá! :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Taptau, ráhibáztál, ma éjszaka még annyit sem aludtam mint idáig.
3 óráig kuvikoltam, aztán aludtam 3 órát, úgyhogy ki vagyok
pihenve. :lol:

Zsókuci :lol: , majd az lesz igazán mókás mikor látod is, hogy hullámzik a hasad!

Mot :lol: nagyon szép a babaszoba! Én nem vettem a rácsra ilyen védőket vagy miket. :roll: Nektek mondták, hogy kell vagy magadtól vetted? Nem fordult még vissza a baba?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi a bókokat!!! :)

Viki :)

Majd holnap reggel kiderül, hogy mi újság!!! CTG, UH-val!!! :)

Nem mondták, hogy kell a védő, lehet, hogy nem fogjuk használni, mert ugye nem fog kilátni a Drágaság!!! :)

Majd kiderül!!

mot

Sziasztok!

Mot, ez a babaszoba nagyon szép, igazi kis babakuckó!

Nviki, szerintem nagyon hasznos ez a rácsvédő, de bármikor be tudod szerezni. A picurkák amíg nem tudnak helyet változtatni, addig helyzetet változtatnak és az óramutatót követve körbe-körbe forognak a kiságyban. Vagy legalábbis elfordulnak (ha nem is teljesen körbe), sokszor nem úgy kelnek fel, ahogyan az ember letette őket, hanem arra merőlegesen vannak az ágyikóban. Ezért nagyon jó ez a rácsvédő, mert a kutacsukat védi. Bocsi, hogy bele kotnyeleskedtem!

Jóideje készülök képet feltenni, most itt van egy:

Kép

Puszi Mindenkinek,

Ági
agnesm

Sziazstok! :)

Gyors bekukk :) Niki jól van, mi is jól vagyunk :)

Viki annyira izgi amit irtál, lehet jövő héten babák :) Rácsvédőt szerintem is vegyél. Nikit mikor haza hoztuk felmászott mindig az ágy végébe, és bizony védte a kutacsát a védő.
Pont ma gondoltam arra, hogy az egész ágyra körbe rakok rácsvédőt mert ma például kidugta a lábát, és nem tudta visszahúzni, pedig ráadásul babazsákban aludt.
Én is eljutottam oda, hogy már este nem én keltettem Nikit enni :) hanem hagytam ő kérje. Igy 3 kor keltett aztán csak reggel 7kor :)

Zsókuci drága imádom ahogy Kisborsóról irsz :)

Mot nagyon szép a pocak :) és babaszoba imádnivaló :) Látom ám a barikákat :)

Bocs hogy nem irok mindenkinek, de most megyek Niki hív :)

chesti

Zsókuci, válasz ment. Köszi :)
Most már biztos, hogy Kisborsót érzed, és szerintem ha már ilyen korán megérzed, akkor neked is lesz olyanban részed, amikor a pocakod szinte önálló életet él. A múltkor a férjem felvette, ahogy Olivér csinálta odabent a ramazurit, megmutatta a kollégáinak és még sokat tapasztalt apukák is elcsodálkoztak, hogy ők még ilyet soha nem láttak.
Ja, és az kizárt, hogy megunod. :) mindig újra és újra akarod. Én sokszor direkt kérem, hogy kezdjen mocorogni, mert annyira élvezem (kivéve, amikor a hólyagomon „ugrál”) és az a csodálatos, hogy ez működik is.

Viki, :))))))))))))))))))))))
Nálunk a befekvés a ctg eredményétől függ. 2 naponta járok. Ha ezen a héten minden rendben lesz, akkor karácsony után kell befeküdnöm, de hogy mikor, az teljességgel kiszámíthatatlan. Minden Olivértől függ. De ha bent is kell töltenem a karácsonyt, akkor is nekem lesz a legszebb ajándékom és karácsonyom. :)

Rozus, örülök, hogy Arnold nem okozott csalódást (neked és így nekem sem). A biopszia miatt bent kellett töltenem 1éjszakát a kórházban, egy 7ágyas szobában és nagyjából láttam a viszonyokat. Még nem tudtam eldönteni, hogy milyen szobába menjek, (a barátnőim mind fizetős szobát választottak) de ha sok időt kell bent töltenem, akkor a gatyánk is rámegy. Te melyik szobában voltál???

Taptau, Share, köszi a drukkot. A karácsony nekem is talány.

Agnesem, jó hogy írtál az ágyvédőről, mert én sem tudtam eldönteni, hogy legyen, vagy sem. Így már tudom. Ádám nagyon huncut. :)
szuszi

Agnesm :lol: köszi a tanácsot! Édes a babád! :lol:

Csajok! A tököm tele van! Most délutánra bevizesedett a lábam baromira /eltűnt a bokám/ ,meg a vérnyomásom is 135/70 lett és nekem ennél jóval alacsonyabb szokott lenni a felső értékem. Most várok egy órát, újra mérem és felhívom a dokit. :cry:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hú, nem voltam 1 pár napig és jó sokat termeltetek, zajlanak az események.

Nálunk csütörtök óta van nagy felfordulás, délutánra a papamaci lebetegedett, este már 38,8 volt a láza :( kidobta a taccsot, bevittem az ügyeletre, kapott szurit, de az igazi hacacáré másnap kezdődött. Borzasztóan ment a hasa, ráadásul péntek reggel jöttek szétverni a fürdőszobánkat és a wc-nket, mert ugye kilyukadt a kádunk és ki kellett cserélni és úgy voltunk vele, hogy akkor már megcsináltatjuk a járólapot is a füriben meg kicseréljük a wc-t és ott is lerakatjuk a járólapot(rusnya pvc volt benne). :?
Szóval délutánra wc nélkül maradtunk, még jó, hogy szegénykém át tudott menni a szülei házába, én meg tartottam a frontot itthon. Aztán átmentem én is, mert ugye fürödni sem lehetett, illetve időnként nekem is kell pisilni.....
Másnap reggel aztán folytatták, de szerencsére dél körül kész volt minden, úgyhogy hazajöhetett ő is, de az állapota mintha semmit se javult volna. Rengeteg széntablettát megevett és vasárnap reggelig elfogyasztott egy levél Immodiumot, igaz csak 8 szem van benne, de akkor is :shock: Persze enni azt nem nagyon tudott, inni is csak keveset egyszerre mert azonnal kijött belőle, attól féltem, hogy kiszárad. A doki mondta, hopgy mivel vírus, meg kell várni amíg kitisztul a szervezete, nincs mit tenni, ilyenkor más nem használ. Szegénykém nagyon készen volt, a három nap alatt 8 kg-t fogyott :( Valószínűleg főleg víz volt, mert már visszaszedett párat , szerencsére túl van rajta.
Hát ez történt. Én csodával határos módon nem kaptam el, pedig azt mondták levegőben terjed, így sanszos. Aztán a védőnöm - akit visszahoztak az ufók és tegnap reggel meglepett hálóingben - felvilágosított, hogy ez a természet csodája , a terhesség miatt nem kaptam el. :roll: Örülünk!

MA voltam dokinál is, gyerkőc feje menetirányban, azt mondta nem húzzuk február 4 -ig , januárban szülünk. :D Már várom és persze be vagyok tojva tőle. Gondolkodom az epidurálon, mi a véleményetek róla?Pénteken egy pár régi osztálytársammal vacsiztam, egyikük Norvégiában él, ott ment férjhez és 3 hónapja szülte a 2. kisfiát. Ő nagyon ajánlotta, az elsővel 27 órát vajúdott és az uccsó pillanatban kapta meg az EDA-t, a másodiknál már kapcsiból kérte. Azt mondta isteni volt úgy szülni. A dokimnak is jó véleménye van róla, ha időben van beadva, nem túl korán és nem túl későn. Megadta az anesztes számát, hogy hívjam fel és beszéljek vele, aztán majd eldöntöm legyen-e.
:roll:

Babaszoba: szegény férjem és szegény barátja épp ezekben a percekben cipelik fel a 10.-re a kanapét ami oda kerül, nem fért be a liftbe. :wink: Asszem nagyon utálják :lol:
Már csak apróságok vannak hátra, baldachin, ágynemű stb., ha minden megvan teszek fel képet.

Share!
A baldachinhoz nincs szabásmintám, saját kútfőből készül. A babás oldalakon megnéztem néhányat és azok alapján készítem el. Az anyagszükséglet az kb. 200cmx140cm lehet, a 200cm a szélessége. Baldachinvasat pedig vettem egy bababoltban 1250-ért. ugyanolyan anyagból készül a rácsvédő huzata illetve egy zsebes játéktartó meg ágynemű. Az anyagbolt pontos címét nem tudom, csak el tudom magyarázni hol van :oops: Budafokon a piaccal szemben, közel a 47-es végállomásához.Chesti szerintem fogja tudni, de neked inkább ajánlanék egy olyat, ahol én még nem voltam, de a bababörzén találkoztam velük és náluk is vannak jó anyagok csak én utálok bemenni a belvárosba kocsival, bkv-val meg lusta vagyok :oops:
Tehát közérdekű információ következik - gyermekvilág , textilvilág
1086 Budapest Teleki tér 4. tel:313-1164 ill.2120 Dunakeszi Fő utca 103. 27/434-590
Remélem találtok olyan amit szeretnétek.

Egyenlőre ennyi, puszi mindenkinek.

Kép
Kép
zuzmó

VIKI, MI A HELYZET :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
share

Lányok,

most jutott eszembe, hogy nekem megvan Lucia száma, úgyhogy ha addig nem jelentkezik, holnap napközben felhívom, hogy hogy vannak.

Viki,
hogy vagy? Mi a helyzet??

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zuzmo,tényleg mozgalmas időszakon vagy túl.A védőnők pedig mindig rosszkor jönnek!!!!!! :lol: :lol:

Viki,mi a helyzet?!Tűkön ülünk! :wink:

Zsókuci,ez jó ötlet! :lol:

Agnesm,puszi huncut kisfiadnak!

Chesti,Nikinek is millió pusszancs!

Jó éjt!
taptau

Sziasztok!

[b]Zuzmó[/b

Én EDA-val szültem, úgy is készültem mert én nem is annnyira a szüléstől magától féltem hanem ami utána jön, stoppolás foltozás, ami nekem volt bőven lévén hogy elég gyengék a szöveteim így foltoztak mindenhol, pedig csak 3 kg volt a lányom. Meg úgy voltam vele szenvedtem én már annyit a babócáért itt a BMC-ben és máshol, hogy legalább a vége legyen jó. Akkor úgy éreztem így volt jó nem bántam meg.Még csk1 ujjnyira voltam amikor elment a magzatvíz és szinte szünet nélkül jöttek utána a fájások és alig akartam tágulni. Most a második terhességemnél pedig a lelkem az EDA-nélküli szülésre készül, mert hiába mondják hogy azért a tolófájásokat érezni fogja az ember EDA mellett én nem sokat éreztem és most valami űr kezd bennem tátongani. Aztán lehet a végén megint be leszek tojva és kérni fogom. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod ha mégis EDA-t kérsz.
Ha valami érdekel még az EDA-val kérdezz nyugodtan.

JÓ éjt!
Csibe
csibe31

Sziasztok!

VIKI, továbbra is aggódunk!!! Jelentkezz!!!

Zsókuci, csörögj rá Luciára, legalább tudjuk, hogy jól vannak!
Mézeskalácsozást már elkezdtem. Jajj a kilóknak!:?

Ági, nagyon vidám kisbaba! Mégegyszer gratulálok! :)

Zuzmó, köszönöm a baldachinnal kapcsolatos felvilágosítást! Nekem sokat segített. Bármit megvarrok, ha nem egyedül kell kiszabnom.
Sajnálom a férjedet. Borzasztó lehetett az a pár nap, de minden jó, ha vége jó.
Hű-ha, januári baba!

Lányok, babaeső várható mostanában! Ha jól számolom, akkor 8 baba készülődik világra jönni!

Mot, nagyon csini Kriszti pocója, és a babaszobát szépen megcsináltátok. Tetszik! :)

Szép napot!

Kép
Kép
share

Hello Lányok és Mot papa!

Voltunk Pécsen.
Dokikám azt mondta, nyugodjak meg semmi sem indokolja a magzatvízvételt és ő nem is fog csinálni. Megjött a véreredményem, ami azt mondta hogy tökéletes lett.
Na végre le tudom írni mi a fene ez: "Vizsgálat a magzati kromoszóma anomáliák és velőcső záródási rendellenességek kockázatának meghatározására anyai szérumból." 1. trimeszter szűrés és PAPP-A :1,1 mg/l, BHcg 11,9 ng/ml. Számított Down szindróma kockázat 1:10000.
Szóval megnyugodtunk. És a doki is azt mondta ha szar lenne az AFP akkor még utána is ráérnénk böködni.
Hétfőn voltam egy barátnőmnél, aki visszatartáson van és mellette feküdt egy csaj aki ikreket várt, megcsinálták nála a magzatvízvételt és mindkét baba elment :( és a magzatvíz szerint minden oké volt velük) Azt hittem megszakad a szívem....

Na most visszaolvaslak tüzetesen Titeket!
Ma délelőtt még visszatérek, addig is sok puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Ádám babám mindenkinek köszöni szépen a bókokat. Valóban nagyon huncut, és ahhoz képest, hogy csak fél éves, nagyon ügyesen manipulál engem!

Zuzmó, először is jobbulást kívánok a férjednek. Másodszor pedig nagyon nehezet kérdeztél, mert szerintem érzéstelenítés ügyben nem nagyon lehet tanácsot adni. Mindenki a saját tapasztalatát tudja megosztani veled, de minden szülés nagyon-nagyon más. Én pl. nem kaptam a szülés közben egyáltalán semmit, sem infúzió sem szuri, semmi. Kivéve a helyi érzéstelenítő a gátmetszéshez majd a varráshoz. Nekem így volt jó, így is szerettem volna szülni, erre készültem a terhességem alatt végig. Nekem ez így volt egy nagyon szép és pozitív élmény. Úgy mentem oda, hogy előtte megbeszéltem a szülésznővel és a dokival, hogy alapvetően nem szeretnék kérni semmit, de ha úgy alakul a helyzet, hogy nem bírom a fájdalmat, akkor szólok, vagy ha ők úgy látják, hogy nagyon elhúzódik a szülés, lassan halad, akkor ők jelzik, hogy kellene érzéstelenítés, hogy ne fáradjak el a kitolásra. Ehhez persze az kell, hogy a kh-ban legyen 24 órás anesztes, akit bármikor lehet ugrasztani. Én úgy mentem be, hogy már három ujjnyira niytva volt a méhszáj, és így az EDA-nak már nem lett volna értelme, mert mire elkezdett volna hatni, már nem lett volna rá szükség. Szóval nagyon sok függ attól, hogy milyen gyorsan tágul a méhszáj. Ha ez gyors, akkor lehet, hogy nincs idő az EDA-ra akkor sem, ha szeretnéd, de ezzel nem ijesztgetni akarlak, csak számolni kell ezzel az eshetőséggel is. Bárhogy is döntesz, az a lényeg, hogy te biztonságban érezd magad és ne kényszeríts magadra semmit. Ha eldöntöd, hogy nagyjából mit szeretnél, és mégis máshogy alakulnak a dolgok, akkor se ijedj meg, hidd el, hogy TE is képes vagy megszülni a gyermekedet, és bízz a gyermekedben, úgyis Ő irányítja az egészet.

Lanett, gratulálok a jó eredményekhez. Mostmár fellélegezhetsz, és jön az az időszak, amit igazán ki lehet élvezni a terhesség alatt.

Szép napot Mindenkinek!

Ági
agnesm

Sziasztok!

Nemsoká babaeső! De jó de jó!!!!

Szuszi!
Én az elsőn voltam, nem fizetősben a baba mama szobában. Az nagyon jó volt, a folyosó végén van, szóval csak az jön el addig, ainak ott van dolga. A szülésznő szerint válogatott emberek kerülnek oda, tehát nem olyanok, akik államiba akarnák adni a gyereket... Előtte voltam fizetősben is, de itt jobb volt. A többiek babája nem zavart, öt ágy van, és nagyon jól megvoltunk, segítettünk egymásnak. A fizetőssel az volt a bajom, hogy ha a szobatárs tévézik, akkor nem tudsz mit csinálni, és a csecsemősök messze vannak (az elsőn) és első babánál azért néha szükség van a segítségükre.
Vlt egy lány, aki fizetősben volt, aztán amikor besárgult a gyereke, és így több napot rá kellett húzni, nem győzte fizetni, és lejött a mi szobánkba, és azt mondta, hogy megbánta a fizetőst eleve ide kellett volna jönni. A nemfizetős babamamás előnye, hogy van benn pelenkázó, így nem az áhyon kell pelusozni, van benn csap, úgyhogy egy fogmosás miatt nem kell a fürdőbe menni és addig egyedül hagyni a babát, és szemetesek is vannak bent, amit azért naponta többször ürítenek. A fizetősben minden piszkos pelussal a fürdőbe kellett kimenni, és közben otthagyni a babát. Én ajánlom az elsőn a babamama szobát!

Verus hív, megyek. Puszi mindenkinek.
Gyxorsan egy kép, ahol már barátkozik a játékaival

Kép

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok,

Beszéltem Luciával.

Alapvetően jól van, de már 2 hete kórházban van, mert elkezdett picit vérezni. A méhszáj is kicsit nyitva van, nagyon sokat fekszik, és reménykedik, hogy 2007-ben születnek csak meg a babák.
A hangulata jó, és szombaton tölti a 32.hetet :D

Puszil mindenkit, én pedig mondtam, hogy mindenki nagyon drukkol neki. Amint megvannak a babák ír sms-t, én pedig amíg nem ír, néha felhívom :D - ebben maradtunk.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, akkor sajnos nem volt alaptalan az aggódásunk. :( Természetesen nagyon-nagyon drukkolunk, hogy januári babák legyenek. A 32. hét már biztató. Várjuk majd a további híreket.

Vikivel mi van :?: :?:

Kép
Kép
share

Zsókuci :lol:
Puszilom Luciát én is és mondd meg neki, hogy húzza még egy darabig és vigyázzon magára meg a babákra.
Ja, és azt is mondd meg légyszi, hogy jövőhéten találkozunk, mert kari után nekem is be kell feküdnöm.
Megkérdeznéd tőle, hogy melyik kórteremben fekszik? Köszcsi :lol:
Én jól vagyok, lábam lelohadt,a vérnyomásom is csökkenő tendenciát mutat, az éjszaka uo. mint eddig, de ez már nem számít.

Rozus :lol: , egyre szebb ez a lyány :lol:

Lanett :lol: örülök, hogy minden rendben van! :wink:

Share :lol: ,Taptau:D , drágák vagytok, ne aggódjatok majd én aggódom. Jó? :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki,

sajnos nem a Jánosban van Lucia, hanem a II. női klinikán...:(

Kép

Kép
zsókuci

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Zuzmó ment neked privi :)

Én is gondoltam, hogy van valami Luciával, hogy nem írt semmit a köldöksérvre, ha csak olvas is minket azért az ilyenekre reagálni szokott. Puszilom őket Zsókuci, és remélem még kihúzza januárig.

Rozus Verus nagyon aranyos :) Niki is nézegeti a zenélő forgón a teknősöket, múltkor dumált nekik, majd felsikitott örömében, ettől meg megijedt hogy ilyen hangot is ki tud adni :)
A lámpa fénye meg egyenesen megbűvöli :)
Nálunk pont fordítva volt a kórházban, mint nálatok. A fizetős volt a csecsemősökkel szemben, és minden bent volt a pelenkázótól kezdve a fürdetőig minden :)

Agnesm kérünk még képet Ádámról :)

Hűűhaaa Niki hívja anyut :) Megyek is :)

Puszi mindenkinek :D

chesti

Zsókuci, sajnálom, hogy nem ott van, mert akkor biztosan együtt vártuk volna a babákat. :lol: Vajon miért nem a Jánosban van?
A táblázat szerint oda járt. :roll: Ja, és nézd meg a táblát, ő jan.29-re van kiírva én meg jan.25-re, de én ma kezdtem a 36.hetet.
Ezt nem értem . :shock:

Chesti :lol: , Niki hogy hívja anyut? :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziaszok!!!

SZUSZI HÍREK:

Megszületett Olivér!!!! 3870 gramm és 56 cm! Mindketten jól vannak!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Drága Szuszi,
ez úton is szeretnék még egyszer gratulálni, és nagyon jó egészséget kívánni! Várjuk a képeket meg a szüléstörit :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Viki,

szerintem Luciát azért vitték ide, mert ez volt közelebb, vagy felszereltebb, amikor elkezdett vérezgetni...
Hm, nem értem, hogy akkor hogy van ez a számolás, meg a kiírás, hogy ennyire különbözik nálatok...

Hogy vagy? Remélem továbbra is jobban!!! :D

Puszillak!

Lányok,
még később jelentkezem újra, és írok majd mindenkinek, csak a férjecském be akarja foglalni a gépet, de szerintem a Születetett feleségek után jelentkezem, vagy lekésőbb holnap, ha már nem bírom utána nyitva tartani a szememet :D :oops: :lol:

Addig is puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lucia,drukkolunk nektek ,bírják még egy picit a babák!Sok-sok puszi!
taptau

Szuszi nagyon-nagyon gratulálunk neked és Olivérnek !Millió Puszi ! :lol:

Andi és Máté

Kép
taptau

Csajok!

Agnese körül is gyanúsan nagy a csend,pedig nemrég volt ctg-n!Lehet ,hogy Milán is megszületet már?!Agnese,mi újság!Gondolunk rátok is!

Puszi
taptau

Szuszi gratulálunk Olivérhez :)
Igazi kis család lettetek, nagyon sok örömet kívánok az anyasághoz, és az új csöpp kis élethez :)

Kép

chesti

Szuszi!

Pont most akartam még írni Neked a kórházról, meg minden, és közben megszületett! De jó de jó!!! Gratulálok!

Képeket kérünk gyorsan!!

Rozus

KépKép
rozus

Szuszi!

Szívből gratulálok és kívánok mindannyiótoknak jó egészséget és azt, hogy minél hamarabb otthon lehessetek!!!!!

Ági
agnesm

Sziasztok,

Ma úgy látszik én voltam a hírek hozója :D De nem bánom, mert szerencsére Luciáék is jól vannak és Szusziék meg pláne :D :lol: Természetesen Luciának a következő beszélgetésünkkor átadom üzeneteiteket :)

Mot,
Na mi volt az UH-gal egybekötött CTG-n? Minden rendben? Jó lett volna, ha visszafordult volna a hercegnőtök :D

Agnesm,
Nagyon helyes kissrác Ádám! :D Büszke lehetsz Rá :D

Chesti drága,
Örülök, hogy jól vagytok! Remélem valamikor tudunk majd msn-en beszélni, már hiányzol… :cry: :D

Zuzmó,
Hú, hát tényleg nem voltak egyszerű napjaitok :( De a lényeg, hogy már jobban vagytok! :D És persze, hogy Ti nem kaptátok el! :D Hihetetlen, hogy mennyire elrohant az idő, és hogy hamarosan kibújik Jázmin. Nemrég írtad, hogy sikerült... :lol:

Csibe, Agnesm,
Tök jól leírtátok a tapasztalataitokat, én is köszönöm, merthogy én nagyon EDA-ellenes vagyok, de ahogy írtátok, rájöttem, hogy tényleg nem szabad 100%-ban elzárkóznom előre, hiszen nem tudhatom, nem-e lesz rá majd szükség. De én a természetes szülés híve vagyok alapból, de persze majd a helyzet adja, meg azért ne felejtsük el, még addig van fél évem, tehát még dönthetek… :D

Lanett kismamipajtás,
Huhh, megnyugtattál. És persze nagyon örülök, hogy jó lett az eredményed!!!! :D
Én is úgy döntöttem pár nap aggodalmaskodás után, hogy ha ne adj'isten nem lesz jó az AFP, még mindig gondolkozhatok, hogy merre menjek, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nincs baj. Addig meg no para, nem szeretném Kisborsót idegesíteni (mégjobban :D). :D

Rozus,
Annyira cuki Verus ezen a képen is, kis zabálnivaló drágaság :D Hihetetlen, hogy nőnek a lányok. Niki is, Verus is már több, mint egy hónapos… banyek, hogy öregszünk :D :P

Taptau,
Igazad van, Agnese is nagyon eltűnt… Jön a hó, jönnek a babák? :D :lol:

Hú, mindjárt Karácsony. Nagyon durva. Igazából már majdnem minden megvan, de azért ez a "majdnem" kicsit még bosszant… főleg, hogy a héten zárok, így nem valószínű, hogy holnap és holnapután korán fogok szabadulni… De képzeljétek, Zozó már nem dolgozik holnaptól, én úúúúgy irigykedem :D :P És már csak januárban megy újra. De legalább péntek délelőtt bevásárol még, amit még nem vettünk meg. :D Jó, azért hogy már nincs olyan sok munkanap hátra, és ebből én is csak 3-at dolgozom, de akkor is… (csüti, péntek, és szerda). Jó lesz itthon pár nap :D Aztán már csak 2-2,5 hónap, és itthon leszek. Olyan furcsa belegondolni, hogy akkor már mekkora pocóm lesz, meg persze, hogy mekkora lesz Kisborsó odabent:D

Na megyek, mert már nagyon hív az ágy… persze holnap bentről azért jelentkezem.

Puszi és szép álmokat mindenkinek! :) Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Agnese férje vagyok. 2006.dec.19 16.20-kor kibújt Milán, 4000g és 58cm. Mindenki jól van, bővebben majd hétvégén a feleségem.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek!

Agnese, szívből gratulálok!!! Milán egy óriásbébi!! Jó egészéséget kívánok számotokra és azt, hogy leljétek örömötök minden nap a gyermeketekben!

Ezt a karácsonyt biztosan nem fogjátok elfelejteni soha.

Ági
agnesm

Jó reggelt Mindenkinek!!! :)

Szuszi!! :)

Szívből gratulálok!!! :)

Tegnapi UH, CTG eredmény: nagyon jól érzi Magát farosan a kis Drágaság!!! Jövő hét csütörtökön megyünk újra!! Amúgy minden adat (vérvétel, méhszáj, méhlepény) rendben!!!

Millió puszi!!!

mot

Kép
mot

Chesti, közkívánatra:

Kép

Kép
agnesm

Sziasztok!

Szuszi és Ági! Szívből gratulálok Olivér és Milán babákhoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Viki, örülök, hogy jól vagytok! 1 hét múlva már akkor babázhatsz is, vagy megvárjátok, hogy maguktól elinduljanak?

Lanett, most már nyugodtabb vagy?

Ági, Ádám nagyon cuki pasi! Nem győzök gyönyörködni ezekben a babákban! :) :)

Luca/Máté úgy döntött, hogy ő megfordul, nem jó már neki harántban feküdni. 2 napig nyomta a popsiját a hasamnak, nem mondom, hogy kellemes volt. Aztán hevesen mozgolódott, és most v.szeg csücsül a pocakomban. A hólyagomat ért atrocitások miatt erre következtetek. De így nem igazán érzem a mocorgását. :( Időnként odalent egy kis rugdosás, vagy, ha felemeli a kezét, akkor a köldököm fölött érzem a matatását. Már úúúgy megszoktam, hogy állandóan bulizik odabent, most hiányzik. :?

Szép napot!

Kép
Kép
share

Agnese,sejtettem ám ,hogy valami csuda jó dolog történt,mert nagyon nagy volt a csönd!
Szívből gratulálok nektek!Puszi Milán babának!Aztán várjuk a sztorit! :lol:

Puszi:Andi és Máté

Kép
taptau

Kedves Agnese és férje :D,

Nagyon gratulálok, és jó egészséget kívánok a babának és a mamának egyaránt!!! :D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?