Sziasztok!
Hú, de jó sokat írtatok, alig bírom behozni, de azért megpróbálom.
Tikk, pihenj sokat! És nagyon klassz a kép Hannáról. Fura fogas babát mosolyogni látni (még) fogatlan Hangusom után
Henke,
Barni nagyon ügyi
!
Norci,
Vili is nagyon ügyes!
És gyógyuljon meg hamar!
Én amikor elkezdtük a hozzátáplálást, egy kaját nagyjából egy hétig adtam neki, mielõtt újat kóstoltattam volna meg vele. És egy nap csak egyszer próbálkoztunk, legelõször délelõtt, aztán ebéd, aztán a tízórai (amit azóta kicseréltünk a vacsorával, mert így sokkal jobban jött ki). És szerintem az új ízt elõször magában, aztán ha nem nagyon ízlik esetleg, a megszokottal lehet keverni. Pl. külön õszit nem lehet kapni (legalább is bébikajából én nem láttam), így ette az õszi-almát. A sütõtök-alma mai napig nagy kedvenc.
Beja,
Bálintnak is mennek ám a gyógyok:
.
Andysj,
Madike is gyógyuljon meg mihamarabb
! "baba"... és ez még csak a kezdet...
Cory,
Balu ügyilistájához:
Menta,
többnyire este hobbizok, amikor már Hanga alszik. Különben nem lehetne
.
Bogancsi néni,
kezitcsókolom, és boldog szülinapot kívánunk a néninek!
Én is megnéztem a profilt, és tényleg csudaklassz!
Ágci,
megérkezett a könyv? Képzeld, a védõnõ le szeretné másolni, hogy a rendelõben meglegyen. Sõt, egy pár nálam látott könyvet is beszerzett a rendelõbe
.
Márti,
amúgy hogy viseled a 2. pocaklakót? Tényleg, milyen babakocsit vettél?
BMárti,
hétvége:
. Az átaludt éjszakához gratula
Biztos sok ilyen lesz majd ezután
. Ugye milyen jó volt egy egész éjszakán át aludni?
Borcsa,
Lucának is gyógyok:
BGabi,
Noéminek boldog elsõ szülinapot!
GOrsi,
nagypapád miatt
. Foggal ugyanígy vagyunk mi is. Még egy szál sincsen, viszont szerintem be van dagadva ezer helyen az ínye, úgyhogy valszeg nem is egy foga jön egyszerre (de igazándiból én ezt nem tudom, mert még soha nem láttam fogzó babát), úgyhogy türelmesek vagyunk. Bár nálunk is sok extra nyûgi van.
És képzeljétek, az elmúlt két napban a megszokott kajamennyiségének nagyjából csak a felét eszi meg (bár ma rendesen vacsorázott), sok folyadékot iszik, és ezek mellett a tízóraija és az ebédje után/közben átnyúL(t) az asztalkája felett és rángatja a pólómat, benyúl a dekoltázsba, meg ilyenek
és persze cicizik. (nagyjából 6 szopi volt ma
+ a kajái). És ha bármit eszünk elõtte, odajön és kunyerál
. Múltkor sonkás kenyeret evett velem, mert ha meglátja, hogy kaja van, nem bír magával. Bezzeg a nekivaló kaja...
Jön a foga???????????
Dzsili,
karácsonyi ajándékokon már én is vadul gondolkodom. Unokatesóknak persze hogy mevannak már az ötletek! Lehet most kapni a Corában 5000 forintért olyan babázós készletet, hogy csak na! Kenguru, pelenka, ruhák, egyéb babaápolási eszközök is vannak hozzá. Tényleg nagyon klassz. Hangának szeretnék Legot/Duplót vagy olyan szobasátrat vagy hintát vagy nemtommit.
Annyira sokmindent, de hát a keret ugye véges. A gyerkõceid szuperek nagyon, egyszer szeretnék én is ilyen családot!
Rebi,
a D vitamin mindennapi szedése miért kell? Eddig nem minden nap volt? Nekünk másnaponta kell egy csepp? Szedjünk mi is minden nap? Én valószínûnek tartom, hogy a fogai miatt vannak az extra nyûgik, meg a keze is egész nap a szájában van. Már tiszta pötty a szája körül a nyáltól a bõre.
nagytakarítás: hát már egy ideje gondolkodom az ablakpucoláson...meg a többin...
Zsuzsi,
Hanga is 8 kiló nagyjából (ehhez kb. 74 centi). Viszont tök jól van, nem erõltetek neki semmi kaját, de igen szeret a mi kajánkból enni. Mondjuk ez még azért nem számottevõ mennyiség, de azért remélem, nem lesz kaja-gond vele (hogy pl. nem akar majd enni, mint az uncsitesó).
Edit,
fürdéskor nálunk is úszik a fürdõszoba
Mit úszik, árvíz van
!
Na, most már elbúcsúzom, mert így is kisregény lett, ja és én is tettem fel új képet Hangáról.
üdv
Szila
ui.: remélem, nem hagytam ki senkit!