Sziasztok!
Jaj, nem olvastam végig, vagyis de, de nem bírok írni senkinek. Ne hari.
Betegeknek nagyon soksoksok gyógymanós puszikákat küldök.
Nem alvóknak kitartást (én már lassan megszokom)!
Köszönöm a válaszokat vásárlással kapcsolatban, tegnap voltunk!
Hófordulób bébiknek cupp.
Üdv, az új mamiknak, és bébiknek!
Jah, Petri!
Levelet csak ma bírtam feladni, mert tegnap sikerült a borítékot elvinnem magammal, a recept meg itthon figyelt. De elsőbbségivel ment, sztem oda ér a héten.
Gyöngyi!
Én már nem tudom mit művel a fiam. Pár napig működött rendesen (emberi időben alukál), de aztán jött a betegség, akkor hót össze-vissza nyomta a szunyákat, úgyhogy ráhagytuk. Most meg ugye jól van, de teljesen felborult a napirendünk. Most vagy 4 napja 11 előtt nem bírtuk elaltatni. (Most is ott hancúrozik az apja ölébe. Mi már esünk össze, Őkelme meg pörög.)
De!
Azt csináltam vele (lehet, h már írtam), h nem kap csak 4x cicit, és 2x szilárdat. Reggel 7-kor kelés (magától), aztán cici. Majd húztam a délelőtti alvást, olyan 10-ig. Akkor beájult, és 1,5-2 órát alszik. Felkelt olyan dél körül. Akkor cici, kicsi játék, majd bevágódás a babakocsiba, és séta. Utána kap gyümit, majd olyan 3 körül alvás. Megint olyan 1,5-2 órát nyom. Felkel, cici, majd olyan fél 7 körül kap főzit. 8-kor pancsi, és 9-kor már alszik is. (Altatás napközben cici, ha apa itthon van, akkor Ő turisztikázik vele)
Nah, ezt próbálom vissza csinálni. Újabban 8 után ébered, de 9-kor már készen van.
Elég neki 4 szopi 1 nap, mintha nem akarná, h állandóan tele legyen a pocija. Mondjuk, a mérleg nem hazudik.
Voltunk ma mázsálni. 440 g-t hízott megint, úgy, h beteg volt (láz, róka koma, fosi). Szal nem hiszem, h éhezne.
8540 g
Szegény mi. Betegsége alatt, kényeztettük a seggét, most meg szívunk vele rendesen. Hihetetlen hisztis lett. Ha már valami nem úgy van, ahogy Ő azt a pici kis bucijával elképzeli, akkor jön a balhé. Lehet valami ráhúzódott az agyára
De! A lényeg: kúszik, azt írtam már. Aztán vagy 2-3 napja, mióta jól van, meg mászik is, de csak 2-3 lépést, aztán összeesik. Erre tegnap este úgy döntött, h akkor a fel is ül, mi meg csak lestünk. Igaz nem tökéletes, mert egyik lába elől, a másik hátul, de próbálgatja előre hozni, csak beakad
szal küzd, és ideges, ha nem sikerül
Olyan édes. Ma már fiókot is húzogatott. Lassan (gyorsan) pakolhatunk mindent a lakásban, mert ez a kis felfedező mindent megtalál.
Na megyek, megpróbáljuk lenyomni… Hátha.
Joccakát!