Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Annácska
Férjemet tréningelik külföldön az új munkahelyén és szívesen vele mennénk, de úgy néz ki, hogy csak néhány hétre megyünk ki hozzá.

Édesek a babák!
Nálunk is nagy a készülődés Karácsonyra, már feldíszítettem a lakást, már be is csomagoltuk az ajándékokat (ki kell használni, ha akad egy kis szusszanásnyi idő).
Már csak a sütés van hátra.

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Nancsi: én 1 láztalan nap után szoktam kimenni velük.

Tünde: jaj, ezt írhattam volna én is a múlt hét elején :( Jobbulást Bettinának! Nekünk végül a pihenőszékben alvás jött be. Ott sem aludt olyan békésen, mint egyébként, de legalább valamennyit tudott.

Ildi: nagyon édes Nati :) Liza múlt héten fennakadt a porszívón hasonló pózban :D Felállt mellette, és észrevett valamit a túloldalon, amit el akart érni. Addig ficánkolt, míg a lába már nem volt a földön, de a keze sem ért le, és billegett a pocakján :D
Bárányhimlő :( Azért drukkolok, hátha nem kaptátok el.
A depi helyett inkább gondolj arra, hogy 8 hóig kapott anyatejet Nati :) Tök ügyesek vagytok!

Gyerekek persze a legnagyobb rohamban lettek betegek, de múlt hét végefelé a fickóm itthon maradt egy napot, így nagyrészt beszereztük az ajándékokat. Ma is futottam ezügyben egy kört, de még nem jutottam a végére. Nincs véletlenül ötletetek, hogy egy 19 éves fiúnak mit lehetne venni?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Köszi mindenkinek a gyógymanókat. Sajna elkiabáltam, délutánra megint 39,5-öt mértem :( Már túl vagyunk egy végigordított hűtőfürdőn, csak reménykedem, hogy estére kicsit jobb lesz.

Ildi: Nati nagyon ügyike, és szépen belehúzott a hízásba. Szerintem se legyen rossz érzéssed a szopi miatt, a 8 és fél hónap nagyon jó!

Angi: Húúúú de irigyellek a vacsi miatt. Biztos sikerült kicsit feltöltődnöd :)

Cory: Nem tudom mennyit szántok rá, de ha nem túl sokat, akkor esetleg valamilyen zenei CD, vagy egy DVD film.

Gyorsan 2 kép, aztán megpróbálok elszökni itthonról a Média Marktba.

Én is sokat ügyesedtem ám :)
Kép

Az első spenótevésem :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi,
nagyon édes kis focistátok van!!! Abszolút érthető a depid... A tejcsinél tényleg arra gondolj, amit Cory is írt, hogy nagyon ügyin ment a szopi 8 hóig. Ha nem fogadja el, akkor már nem nagyon lehet mit tenni. És az a lényeg, hogy jóllakjon Natka és vidám kislány legyen. Neked meg jó lenne valami kikapcsolódás. Nem megoldható? A bárányhímlő remélem elkerül titeket!
Vali,
ügyi a nagylány! Vincét meg sajnálom...
Cory,
öcsém 20. Neki a parfüm a mániája. Most a DM-ben van egy csomó leértékelve.

Lidi ma extra nyügi volt. Egész nap ment az anya-anya-anya. :)
Jó éjt!
angi79

Jelentem mi is csatlakozunk a nyavalyások táborához.
Milánnak ismét hörghurutja van (már 4. a kis 9 hónapja alatt), úgyhogy újra antibiotikum kúrát nyomatunk.
Bálint meg becsípett valami vírusos hólyagos-sebes torok francot, 39-39,5 fokos lázcsillapítás melletti lázzal.
Ennyi

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok :)
Te jó ég mennyi beteg baba van még mindig :)
Gyógyuljatok meg manóm mielőbb, mert jön a Karácsony :)
Kép

Nancsika :)
Örülök, hogy Alex jobban van :) Azért a biztonság kedvéért mennek továbbra is a gyógymanók :)

Tünde :)
Sajnálom, hogy Bettus beteg :( Nem rég még én is így éjszakáztam Petivel. Kitartás és jobbulást Bettusnak :)

Csema :)
Nekem is a nagy fa a kedvencem, de nem mindig kivitelezhető :( Addig is míg itthon nem tudom megteremteni a gyerekkori közel 4 méteres fák emlékképével boldogítom magam :)

Petri :)
Nekem a doki azt mondta, hogy nem baj, ha nem eszik a betegség idején a gyerkőc, de a folyadék pótlás nagyon fontos. A legjobb az anyatej! Anyósoddal meg ne törődj. Majd visszahízza Timi amit lefogy :)

Vali :)
Szegény Vini :( Jobbulást neki is :) Remélem Alízt tényleg elkerüli a betegség :)
Ugyan ilyen etetőszékünk van :D

Ildi :)
Remélem nem lesz pöttyös karácsonyotok.
Nem csodálom, hogy néha úgy érzed kifulladtál. Most jön a Karácsony amivel fel lehet egy kicsit töltődni :)

Angi :)
Annyira édes lehet, ahogy Lidi mászkál :) Neked meg jó strapás :D
Mi sem tudunk elmenni sehova a két gyerektől, még az évfordulónkat sem tudtuk megünnepelni, de majd ha Peti is megnő egy kicsit :)

Redit :)
Milánnak nincs valami a háttérben, amitől ennyiszer van hörghurutja?
Páromnak volt nyáron ilyen hólyagos torokgyuszija, nagyon megszenvedett vele :(
Jobbulást a gyerkőcöknek :)

Ildi, Vali :)
Nekem ma nagyon döbbeneteset mondott Annamari. Közölte velem, hogy ne felejtsek el venni karácsonyfát az IKEA-ban. Hirtelen még váltani is elfelejtettem az autóban. Szerintem valamelyik "jófej" osztálytársa felvilágosította :( Idén nálunk már nem az Angyalok díszítik fel a fát, hanem mi és az ajándékokat is csak a gyerekeknek hozza a Jézuska. Próbáltam erősködni, hogy ha nagyon jó kislány leszek, akkor kaphatok-e én is ajándékot, de erre azt mondta zéró esélyem van! Ha ajándékot akarok kapni szóljak Apának :(
Totál kiakadtam :( Egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy ez most jó-e vagy sem. Egyszer úgy is megtudja, de én szívem szerint még vártam volna az igazsággal.

Szép álmokat és jó készülődést :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!

Nancsika!
Örülök, hogy jobban van Alex! Én simán elvinném vásárolni, ha már nincs láza.

Tünde!
Sajnálom Bettinát! Jobbulást! És kitartást!

Petri!
Jobbulást Timinek! Szerintem egy ilyen pici baba nem fogy le csak azért, mert pár napig visszatér csak anyatejcsire.

Vanillka!
Jobbulást Vincének!

Ildi!
Szerintem ne aggódj a szopi miatt. Jó dolog, hogy szoptathatunk, de nem kell mindenáron. Ha nem kell Natinak, nem kell erőszakosan ciciztetni.

Reditke!
Jobbulást Milánnak és Bálintnak!

Annácska!
Emlékszem még általánosban az osztálytársamat a nővére győzködte, hogy a szülők hozzák a mikulás-csomagot és nem a Mikulás. Mi meg "okosok" csak hallgattunk, nehogy már mi döntsük el. Egyébként én mindig tudtam, hogy ki hozza az ajándékot, nálunk nem volt mese köréépítve, és így utólag hiányzik.

Rólunk: ma étteremben voltunk családdal és a férjem kollégáival. Tündi nagyon jól viselte volna, de olyan oltári meleg volt, hogy kijártunk a bejárathoz levegőzni vele. Aztán most éjszaka ordíott egy kört, de valószínűleg a foga, mert bekentem dentinox-szal és most alszik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Piri,
igen, bejött az etetőszék. Bár úgy látom ti is fabrikáltatok pántot rá előre, hogy nehogy kicsússzon belőle. Anélkül igazából használhatatlan lenne...

karácsonyfa:
nekünk műfenyőnk lesz. Van egy kis aranyos, igazán élethű fenyőnk cserépben, és már évek óta ő szolgál karácsonyfaként.
Ugyanis nekünk a szívünk hasad meg, amikor látjuk azt a rengeteg legyilkolt bébi-fenyőt:(
Ha lenne kertünk, ill. a lakásunk nem lenne ilyen meleg, akkor földlabdásat vennénk, és az ünnepek után elültetnénk. Talán majd egyszer.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok

Élünk még, csak semmi időm írni.
Ha Levi alszik, akkor próbálom a dolgokat behozni vagy tornázom, mert síelésre kell valami izom. Holnap munka, aztán itthon kéne valami karácsonyi takarítást csinálni, de nem sok esélyt látok rá. 24-én hármasban leszünk, 25-re bevállaltam két családot, így főzhetek ezerrel. 26 anyóséknál.
Holnap próbálok még ajándékot venni, ha már bent leszek Pesten. Szerintem, majd csak két ünnep között lesz időm újra írni, olyan sűrű a program.

Rólunk:. Már bárhol ellépked Levi ha van mibe kapaszkodni és ma 5 másodpercig megállt egyedül. Éjjel már csak 1-szer kap tejcit ez a külön költözés nagyon bevált nálunk.

Anita
Remélem már jobban van Boti. nagyon sajnáltam szegénykét, remélem már jól van és ti is tudtatok kicsit piheni.

Cory
Nekünk is asztalon lesz. Voltál a haveroddal vásárolni?

Boscó
Nagy gratula Szuminak!!!!!!!! és várom majd a képeket. Hú de gyorsan mennek a napok ,még most volt az aktus.

Beteg babáknak jobbulást, remélem karácsonyra mindenki meggyógyul.

Edit
Üdv itt

Petri
Jó hallani rólatok. Szép lett a lány nagyon.

Eszti
Bence meg a szemüvegben haláli.

Vali
A ti képeitekre meg irigy vagyok, biztos nagyon jó volt.

Annácska
Majd csörgess már meg ,mert a telcsim meghalt és nincs meg a számod. Peti meg csak pakoljon, Levi is ezt csinálja.

Ildi
A te történeted meg nem semmi . Szerintem én is a sírás határán lettem volna.Ügyi a csaj.

Angi
Sajnálom hogy éjszakáztok. Nagyon ügyi vagy ajándék ügyben.

Most ennyi telt tőlem ,majd próbálok többet jönni ,de csak ünnepek után látok rá esélyt.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak Benneteket, de annyira nagy itt a pörgés, hogy nem tudom fel tudom-e venni a ritmust, illetve már egy másik topicban is írogatok akikkel együtt voltam pocakos. Tetszik ez az oldal, mert sok hasonló korú baba van, talán Natasa kora egyezik szinte meg Rékáéval.
Szóval rólunk röviden annyit, hogy Madridban élünk, mert a férjem itt dolgozik, én pedig babázom. Van egy tündéri lányunk Réka. Néhány hete már kúszik, emelgeti a popóját és néha bútor mellett feltérdel illetve feláll. Még nem ül, de a babakocsiban felhúzza magát ülőhelyzetben és ha fenékre huppan térdelés után akkor néhány pillanatig álldogál. Már 3 fogacskánk van, és nagyon megszenvedtünk vele. Csacsog egész nap, a baba és abu már nagyon megy, amit apukája persze apunak hall. :D Sajnos 4 hónapos korában elutasított a cicit, így utána csak tápszert kapott. Mostanában pedig már este sem kell nek ia tejcsi. Reggel kap csak tejet, délben főzeléket, uzsira gyümit és este tejpépet. a gondom az, hogy nem igazán szereti a főztöm és főleg üveges kaját kap. Próbálkozom, de nincs eddig sikerem. Van valami trükk? Most kezdtük a gluténes tejpép kóstolását. Pénteken volt mérlegelés és 7380 g és 72 cm.
Hozzánk már jött a Jézuska vasárnap, ezért leírom nektek a tapasztalataimat: A karácsonyfa 180 cm-es és a földön van a nappaliban, nem igazán érdekli Rékát, felé nyúlt, de rászóltam azóta nem foglalkoztatja, még a fények sem érdeklik. Viszont a csillagszóró nagyon tetszett neki, vegyetek jó sok csomaggal, tátott szájjal nézte! :D A csomagoló papír sem izgatta, de a játék amit kapott nagyon tetszik neki.
Hát a kisasszony felébredt, így mennem kell. Majd még jelentkezem!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Szevasztok csajócák!!!!!

Köszi, köszi mindnekinek a kedves szavakat, de még egy kicsit a padlón vagyok.Hiába jön a karácsony, nem izgat.Eddig olyan nagy kedvvel vásárolgattam, rendelgettem az ajándékokat , nagy örömet akarok szerezni mindnekinek, de mi lesz, ha az enyém még mindig szar lesz????? :(
Na, nem is írok tovább az én nyomoromról, nem akarom elvenni mindnekinek a karácsonyi kedvét :D :D
A lényeg, hogy kösz mindnkinek
(Tünde neked is a priviket) :D

Vali, hogy van Vince????
Szegény már múltkor is beteg volt.A suliból szedi össze ezeket a csúnya vírusokat??? :?

Anna, még csak annyit, hogy amíg az Erzsébet parkban babakocsiztunk, addig semmi gáz nem volt, nagyon jól vettük az akadályokat a nagy kerekeinkkel.De amikor kikellett menni a prérire, az volt a csúnya :?

Edit, édi lehet Levi, ahogy közlekedik.Jó sűrű programjaitok lesznek nektek is.
Hozzánk anyu jön 26.-án, másnap megy haza, aztán lehet anyósék is jönnek valamikor, tesómék meg csak 4.-én.
Mi most nem megyünk sehova sem.

Anna, elhiszem, hogy ledöbbnetél Annamari beszólásán.Én is már alig várom, mi lesz az első kérdése ez ügyben. :shock:

Vali, hú, nem is mondtad, hogy Alízka már ennyire áll :shock:
Nagyon cuki!!!

Cory, én is parfümöt javasolnék a 19 éves kiscsávónak, vagy valami menő inget, pulcsit...bár azt inkább szeretik maguk megvanni, de a parfüm is elég lutri...
Én a 15 éves kerilányomnak most nem veszek semmit, tavaly is vettem neki gatyát a zarában, erre kicsi lett neki, most inkább csak lóvét kap, vegyen, amit akar.Vettem mellé még egy könyvet, azzal együtt kapja meg. :D

Eszter, üdv. itt nálunk, tényleg jó kis csapat van itt!!!
Van még Natasán kívül pár egyidős bébike: Alízka, Alex, Martin, ők születtek kb. egykupacba. :D
Tényleg, olyan hihetetlen, hogy holnapután 9 hónapos lesz :shock:
Milyen idő van most Madridban, gondolom nem ilyen hideg, mint nálunk .
Sűrűn jártok haza?
Nálunk csillagszóró tuti nem lesz, mert utálom a tüzet (és félek is tőle), ezért nincs sose adventi koszorúnk se(sőt kandallót se szeretnék)
(lehet, hogy boszi voltam előző életemben, aztán máglyahalált haltam, ezért irtózom a tűztől) :lol: :lol:

Olivér már megint nem alszik, nem tudom mi lesz vele, ha megyünk a suliba Leventéért.Tuti akkor fog elaludni.A másik, hogy ha ezt csinálja, sose érek az ajándékok végére(csomagolás), még pár darab van.

Arra gondoltam, hogy karácsony után, január elején tarthatnánk nálunk megint egy összeröffenést :D
Mit szóltok?????? :D :D

na, puszkó, megyek kicsit vasalgatok Kép
vas

Még csak egy mondat:
vasárnap este rendeltem meg Eszti tesója könyvét, és ma reggel már hozta is a postás!!!! :D :D

Szeretem az ilyen korrekt embereket!!!!! :D :D

Köszi Eszti, tesódéknak, is mindnekinek!!!!! :D
vas

Sziasztok!

Babetta: haverral a vásárlás majd 23-án lesz :) Várom már nagyon, bár most lesz először, hogy gyereket is viszek. A fiúk 3 hósak voltak az első karácsonykor, akkor még nem mertem elindulni, de Liza már edzett csajszi :D

Ildi: én sem szeretem a csillagszórót, mert félek tőle :) De a fiúk miatt muszáj, a családom meg röhög rajtam, de mindig kimegyek egy vödör vízért, mikor meggyújtunk egyet.

cory
Budapest

Cory, :D , örülök neki, hogy nem vagyok egyedül ilyen paragép :lol: :lol:
(vödör vizes megoldás tetszik) :lol: :lol:

jól elmentem vasalni................... :roll:
vas

Sziasztok

Csak gyors bekukk, nehogy elfelejtsetek :)

Megint nálunk járt a takonykórmanó és itt hagyott egy jó ki náthát. Ráadásul az esti elalvások kínkeservesek, volt olyan alkalom, hogy 8-tól negyed 11-ig altattam (csatlakozunk Nancsiékhoz :( )

Na ennyi mert megint sír, puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Ildi: Ezt hogy csináltad????? :shock: Én pénteken rendeltem meg, és még mindig semmi :roll: Igaz, hogy azt írták a visszaigazolásban, hogy 1 héten belül szállítják, szal karácsonyra tuti megjön.

Vince még mindig szarul van :( Az előbb mértem a lázát, megint felment 39 fölé :( Ez már a 4. nap, hoyg ennyire beteg. Kezdek kiakadni, hogy mi lesz vele így karácsonyig. Alig eszik, már rezegnek a csontjai, egyébként se büszkélkedett túl nagy súlytartalékkal :?
Lehet, hoyg azért akadtam most ki ennyire rajta, mert évekig nem volt beteg, most meg 3 hónap alatt ez a második. Plusz most jön a karácsony is, készülni kéne, az meg így nagyon nem megy :( Biztos a suliban nyalta be ezt a vírust is :evil: KIíváncsi vagyok, hogy holnap mit mond a dokink.

A karácsonyfát is haza kéne csempészni valahogy, mert nálunk azt is a Jézuska hozza, ő dobja le az erkélyre :roll:
Szal van egy pár megoldatlan feladat még előttünk :?

Aliz pár hete táltosodott meg ennyire, először jött az egyedül felülés, aztán ez a felállás (azóta folyton felkapaszkodik valahol, és ácsorog), meg a rendes négykézlábas mászás. Most az állásból fenékre huppanást gyakorolja, nagyon cuki :D

Januári taliban én benne vagyok, tetszik az ötlet, végre kimozdulok itthonról :wink:

Edit: Jobbulást a 2 fiúnak, nagyon át tudom érezni a helyzeteteket, igaz nekem csak az egyik gyerkőm beteg.

Annácska: Én Mikuláskor vártam, hogy úgy jön haza Vini a suliból, hogy mit hazudozunk neki, nincs is Mikulás, és mi csempésztük a csizmájába az ajándékot meg a csomagot, de szerencsére nem volt semmi. Pedig biztosra vettem, hogy valamelyik osztálytársa felvilágosítja majd, már készültem. Ha most nem, akkor jövőre biztosan :(

Livi: Hanyadik foga jön Tündinek?
Nekünk eddig az éttermezések sosem jöttek be, mindig akkorra unta meg, mikor kihozták a kaját, szal csak felváltva tudtunk enni apával, míg a másik tutujgatta a csajt :(

Babetta: Tényleg jó sűrű programjaitok lesznek, de majd gyere, amikor csak tudsz. Én pont ma akartam rákérdezni, hogy mi van veletek, mert olyan régen voltál, de megelőztél :)
Dobhatnál majd képet ügyi Leviről is :)

Eszter: Üdv köztünk :) Képek Rékáról? :wink:

Na felkelt a csajszim, megyek enni adni neki.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszi az üdvözlést. Nálunk is télies az idő, reggelente hideg van, napközben kék ég, süt a nap, de 5 óra után ahogy megy le a nap ismét hüvős van.
Jobbulást minden babának!
Röviden valaki leírná Eszti tesóját a könyvének címét és tartalmát! Hátna érdekel :roll:
Képeket Rékáról a babaszoba.hu oldalon találtok, a vonalzó alatt van a címe. De megpróbálok ide tenni egy képet, mert nem bizti hogy van időtök a napokban böngészni:
Kép Kép

Talán most elaudt, megyek én is vasalni és a holnapi kaját előkészíteni!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok Csajócák,

Üdv a druszámat! :) Cukker a csajod. :) És milyen Madrid? Hogy-hogy már jött a Jézuska???

A tesóm könyvéről bővebben itt: www. leghajo.hu

Ildikém, én nagyon szívesen megyek hozzátok látogatóba, főleg, ha jobb kedvre is tudlak deríteni. Remélem hamar kijössz a gödörből, ez nem neked való. :wink:
(mondom ezt én, aki szintén elég trágya napjai voltak...)

Edit, kitartást neked az ünnepek előtti napokhoz már! Leviről képet mikor láthatunk?

Ú, csajok, rossz olvasni, hogy ennyi gyerkőc beteg, Bence még sosem volt lázas, de már előre rosszul vagyok tőle....brrrr.

Hogy vannak a betegek?

Angi, Lidi hogy áll a járással? Mi hétvégén voltunk a Vörösmarty téren, addig feszítette magát, míg kitettem a babakocsiból, rögtön sikongatott a nevetéstől. :wink: Szóval megvolt az első kültéri sétánk, Bence fogta a babakocsi szélét, és vigyorgott. Néha huppant, majd újra sétálgatott. 8)
Vettünk neki frankó bélelt, magasszárú bakancsot, Falcont, szuper jó, ajánlom bárkinek.

Annácska, Annamari kééééész. :wink: Sokáig már nem titkolhatod a karácsony igazi mivoltát. :)

Vali, remélem most már hamarosan megérkezik a könyv, sajna ez már a postán múlik. :roll:

Betti, nekünk mindig földlabdás van, anyósoméknál (kis faluban élnek) szoktuk elültetni. :) Ha egyszer lesz házunk kerttel, ott lesz a kertben egy szép fenyő, és majd mindig csak azt fogjuk égőkkel díszíteni, onnantól az lesz a karifa minden évben.

Hjajj, csajok, ez a telekvásárlás nagyon nem könnyű. Iszonyat árak vannak, csak kapkodom a fejem. Még mindig Gödöllő a legreálisabb, ott azért még normál léptéken lehet szép helyeken telket kapni. Pest kizárva, annyi pénz nincs a világon. :?

Edit, majd januárban egyszer ellátogatnék hozzátok, mert érdekelne a környéketek, hogy ott mennyiért lehet telket kapni. Az a rész sincs kizárva. :wink:

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek!!!!!!!!! :(

Anita!
Rég írtál, hogy hogy vagytok! Meggyógyult Boti?????

Annácska!
:( Sajnálom, hogy elmondták neki. :( Sajna előbb-utóbb úgy is rájönnek. :( De most már legalább együtt tudtok titkos ajándékot venni a párodnak. :D:D

Eszter!
Üdv közöttünk. :D Most már 3an vagyunk. :D Pedig kicsinek én mindig azt hittem, hogy az Eszter név ritka. hihi. :D:D
Én úgy szoktam csinálni Hannánál, hogy keverem az én főztömet, meg az üvegeset. Neki így nagyon bejön. :D
Nagyon szép haja van a csajodnak!!!! :D És ezek a copfok!!!! :D
Madrid tuti szép lehet! :D Úgy halottam csöppet száraz nyáron, de gondolom most épp kellemes az idő. :D
Mit dolgozik a párod? Meddig maradtok kint?

Ildi!
A többiek már leírtak mindent! Sajnálom, hogy Nati így döntött. Szerintem nagyon ügyik voltatok! :D
És fel a fejjel. Van egy csodaszép, mászkálós kiscsajod. :D ez már elég ok az örömre. :D A másik három pasidról már ne is beszéljünk. :D :D:D
A januári taliban mi is benne lennénk. :D (ha épp változatosság kedvéért Hanna nem akkor lesz beteg...)

Vali!
Nagyon durva ez a vírus!!!! :(:(:( Doki nem mondott semmi használhatót????

Boscó!
Gratu a kutyikhoz!!!! :D Nagyon várom a képeket. Olyan kis gyönyörűségek!!! :D
Képzeld, nálunk meg lehet, hogy a szomszéd kutya csinált valamit Bigyóval. Tök hamar elmúlt a tüzelése és azóta 2x annyit eszik, mint eddig.

Mennem kell. Még megpróbálom ma befejezni a hsz-t.

puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Jobbulást a betegeknek!!!!!!!!! :(

Anita!
Rég írtál, hogy hogy vagytok! Meggyógyult Boti?????

Annácska!
:( Sajnálom, hogy elmondták neki. :( Sajna előbb-utóbb úgy is rájönnek. :( De most már legalább együtt tudtok titkos ajándékot venni a párodnak. :D:D

Eszter!
Üdv közöttünk. :D Most már 3an vagyunk. :D Pedig kicsinek én mindig azt hittem, hogy az Eszter név ritka. hihi. :D:D
Én úgy szoktam csinálni Hannánál, hogy keverem az én főztömet, meg az üvegeset. Neki így nagyon bejön. :D
Nagyon szép haja van a csajodnak!!!! :D És ezek a copfok!!!! :D
Madrid tuti szép lehet! :D Úgy halottam csöppet száraz nyáron, de gondolom most épp kellemes az idő. :D
Mit dolgozik a párod? Meddig maradtok kint?

Ildi!
A többiek már leírtak mindent! Sajnálom, hogy Nati így döntött. Szerintem nagyon ügyik voltatok! :D
És fel a fejjel. Van egy csodaszép, mászkálós kiscsajod. :D ez már elég ok az örömre. :D A másik három pasidról már ne is beszéljünk. :D :D:D
A januári taliban mi is benne lennénk. :D (ha épp változatosság kedvéért Hanna nem akkor lesz beteg...)

Vali!
Nagyon durva ez a vírus!!!! :(:(:( Doki nem mondott semmi használhatót????

Boscó!
Gratu a kutyikhoz!!!! :D Nagyon várom a képeket. Olyan kis gyönyörűségek!!! :D
Képzeld, nálunk meg lehet, hogy a szomszéd kutya csinált valamit Bigyóval. Tök hamar elmúlt a tüzelése és azóta 2x annyit eszik, mint eddig.

Mennem kell. Még megpróbálom ma befejezni a hsz-t.

puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Újra itt!
Eszti, majd megnézem tesód könyvét, csak most picit fáradt vagyok, de biztos klasz ha ajánlodtad és a többiek megrendelték! Még lehet én is csatlakozom hozzájuk! Jó ötlet, hogy keverni a kettőt kaját, mert az üveges kajáknak azért elég egyforma ízük van. A férjem pénzügyi területen dolgozik és még várhatóan egy-másfél évet leszünk itt és már egy éve élünk itt, Réka is itt született. Hát igen, mindenki irigyli a nagy haját, de ostanában már rájött, hogy jé csatt van ahajamba és kiszedi és bekapja. Elég picik ezek a csattok, félek mikor nyel le egyet, de poróbálok figyelni és rászólni!

Eszter: Egyébként nagyon szép név a Hanna, nálunk is listás volt.

Holnap nem jövök, mert megyünk babaúszásra és utána egyik barátnőmhöz, akinek a kisfia picit fiatalabb mint Réka. Járni valaki úszni? Ti is élvezitek?

Kép
Kép
etterke

Ja, a Jézuska azért jött előbb, mert pénteken megyünk haza Magyarországra a szülőkhöz és hogy legyen egy családi karácsonyunk. Mivel a párom dolgozik még a héten, így vasárnap volt a legkedvezőbb. A gond csak az, hogy itt 7 óra felé sötétedik :(

Kép
Kép
etterke

Egy órája jöttünk meg az ügyeletről, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy 4 nap után is még normális, hoyg egy gyereknek 39 fokos láza legyen, de a doki "megnyugtatott", hogy találkozott már olyannal, akinek 6-7 napig tartott :( Ráadásul még Aliz is bármikor elkaphatja, bár én bízom benne, hogy valamennyire védi az anyatej.
A doki mondta, hogy mi ennek a vírusnak a neve, de persze azóta már elfelejtettem :oops: , minden tipikus tünete megtalálható Vincén.
Az Algopyrint lecseréltük Nurofenre, remélem hatásosabb lesz.
Jah még elküldött bennünket fül-orr gégészetre is, hátha ott is van valami bibi. Átautókáztunk a 2. kerből a Heim Pálba, a fül-orr-gége ügyelet este 9 után dugig, fene se maradt ott 2 gyerekkel, még a végén benyaltak volna valamai extra bacit, vagy egy újabb izmos vírust. Majd holnap megyünk a dokibácsinkhoz, ő úgyis belekukkant a kukkantójával a fülébe. De szerintem azzal nincs gond.
Egyébként tökre meglepődtem az ügyeletes dokin, annyira alapos volt, egyfolytában magyarázott, és még a gyerkőcökkel is oltári kedves volt. Próbált poénkodni Vinivel, sikerült is szegénykémet megnevettetnie kicsit. :) Ilyennel is ritkán találkozik az ember.

Etterke Eszter: Aztaaaaa ... tényleg micsoda hajzuhataga van a lányodnak!!!!! :shock: Húúúú de szeretnék már én is ilyet Aliznak :) Annyira cuki a kis copfos Réka :) A hajgumit is ki tudja szedni???

Eszti: Azért remélem sikerül mihamarabb telket találnotok!
Könyvet várom nagyon, mert ajándék lesz a tesóméknak, de ha belekukkantok, lehet magamnak is rendelek belőle :wink:

Vok Eszter: Nem is mondtad (vagy nem figyeltem eléggé?? :oops: ), hogy szombaton végül sikerült elutaznotok???
Milyen keverék kiskutyik várhatók?? :lol:

Húúúú mennyi Eszter egy rakáson :shock: :lol:

Megyek eldőlni, mert lezsibbasztott ez a mai nap (is).

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali,
sajnálom Vincét. Remélem a Picúr megússza.
Babetta,
te aztán elfoglalt vagy. Majd hozz ám képeket ünnepek után az ügyi nagyfiadról!
Annácska,
na ezt jól megkaptad a lányodtól...
Eszter,
nagyon szép a kislányod! Milyen nagy a haja!!!
Eszti,
nekünk is Falcon cipőnk van. Kicsit bundás belül, de nem tudom, hogy ez elég meleg lesz e a nagy hidegben (ha lesz olyan). Benyóé mennyire bélelt? Egyébként jól lehet benne menni. Cuki lehetett Benyó a babakocsi mellett totyizva. Lidinek az overálban elég nehéz menni. A babakocsiban meg már nem bír sokáig ülni. A járással szépen haladunk. Olyan 8 lépés megy önállóan, aztán totty. :)
Ildi,
mi van?? Nem szoktál Te ennyire elkenődni. Fel a fejjel!!!
angi79

Sziasztok!!!!

Betegeknek gyógyulást!!!!!!Anyukáknak kitartást!

Eszter:Üdv köztünk!Nagyon cuki a lányod!Még egy hajasbaba a csapatban! :lol: :lol:

Lányok nincs időm írni,mert teljesen el vagyok havazva!Éjjel a kutyákkal vagyok,nappal Fannikával,anyukám segít be néha.A párom hajnaltól késő estig van velük,többet ő sem tud vállalni!Még jó hogy a vizsgaidőszakomnak vége!!!Este megpróbálok képeket felrakni.Egy kutyika megdöglött,így jelenleg 5 fiú és 5 lány van!Cukik nagyon!

Sajna emiatt nem lesz nagy ünneplés sem,nem hagyhatjuk itt őket több órára.3 óránként szopnak,ötössével 40 percet.Ez így bőven elég nekik!

Fannika hátrafelé kúszik,most is már a fotel alatt a lába! :roll:

A házra ráférne egy bejárónő.Hát nem így terveztem az ünnepeket!De hát ember tervez!........Na jó nem panaszkodom,örülök hogy élek,és minden oké velünk,csak sok egy kicsit egyszerre!

Mindenkinek jó készülődást,sütést,főzést,csomagolást stb.stb.Szeretnék többet jönni,de nem tudok!

Vas:sajnálom hogy neked sincs igazán karácsonyi hangulatod!Képzeld tegnap beraktam egy karácsonyi cd-t és csak bőgtem hogy nem így terveztem a lányom első karácsonyát.Rohanás,kimerültség,stb.Kitartás!

Mostmár tényleg lépek,mert vár a lányom!Sziasztok! Kép

hapsiztunk Kép Kép Kép
Vendég

Angi, ez a bakancs nagyon bélelt, szőrös belül, szerintem ennél jobban nem kell bélelni. Amúgy is harisnya, meg vastag zokni kell alá, ennél több nem kell. A tiétek is ilyen szőrös bélelt?

Boscó, kitartás nektek is, lazíts azért néha, ha tudsz. Aranyos Fanni.
Vendég

Köszi törpök nevében a jókívánságokat és gyógymanókat :)
Igyexünk...majd meglátjuk, hogy a szervezet vagy a vírusok-bacik győznek-e karácsonyig :)

Vali :) Hogy van a felvilágosult nagyfiad? Lázas még? Sajnos ezek a rohadt vírusok csak kikopnak, nem nagyon tudsz velük mit csinálni, csak lázcsillapítás. nekünk is azt mondta doki Bálint torokfrancára, hogy vagy 2 nap vagy 2 hét. Előre nem tudni ennél a típusúnál :roll:

Cory, Ildi :) Ez a csillagszórós karácsonyfa tűz tényleg nem vicces móka. barátnőméknek tavaly égett ki az egész házuk pont így. még szerencse, hogy a két kisgyereket ki tudták menekíteni, így kis füstmérgezésen kívül nem lett bajuk. persze ház kiégett teljesen percek alatt. na nem rémisztgetés, csak az ember tényléeg úgy van vele, hogy miért pont velünk történne, aztán ha a közvetlen környezetében van ilyen, akkor utána jól elgondolkozik. én is tuti odateszem a porral oltót idén a fa mellé. Eddig nem paráztam.

Eszti :) Te rám Editre gondoltál, hogy kijönnél hozzánk telket nézni vagy a másik Editre? Mert itt is vannak eladók :)

Annácska :) hát Milán hörghurutjának hátterében van egy jó adag érzékenység és hajlam a felső légúti megbetegedésekre (ami sajnos a vele született szívbetegsége miatt van, de ez egy hosszú történet-lényeg, hogy 6 naposan kiderült, akkor padlót fogtunk, aztán összekapartuk magunkat, aztán megtanultunk vele együttélni, aztán járunk kontrollokra, ha beteg azonnal antibiotikumot kap, aztán majd 3 éves kora körül megműtik a kis szivét). Röviden ennyi, ezt is megoldjuk :lol:

Most mennem kell.
Minden kis és nagyobb betegnek gyógyulást, anyuciknak kitartást és nagyon nagyon szép ünnepeket mindannyiotoknak.
Valószínűleg már nem jövök, csak 2007-ben.

Edit
Kép

Kép
reditke

Köszi az együttérzést és a gyógymanókat!

A nappalok most olyanok, mint mindig (játszik, vidám, alszik 2*2 órát).
Tegnap este sikerült időben elaltani, erre 11-kor felébredt és hajnal 3-ig üvöltött.
Se cici, se kézben, se sehogy sem volt neki jó. Tisztára meg volt bolondulva :(

Még mindig tiszta takony, szerintem a foga is belejátszik az egészbe, mert több helyen is fel van duzzadva az ínye.

Ráadásul most sokat vagyok egyedül, mert Petinek év végi hajtás van.

Ildi: nekem sincs semmiféle karácsonyi hangulatom, 24-én anyósomhoz megyünk, ott összejön az egész család, ott legalább kikapcsolódom - remélem. Én megőrülnék, ha most bárki jönne hozzánk. Van segítséged a készülődéshez??

Boscó: jól összejött Nektek is! De hát úgyis ez volt a cél, hogy legyen jó sok kiskutyi :)

Eszter: üdv. köztünk! :D

Angi: irígykedem ám a kettesben eltöltött vacsira!! :P
Már jót tenne nekünk is egy ilyen, bár a gyerekekkel már sokszor voltunk és jó bírják.

Vali: sajnálom, hogy Vini is hosszasan beteg :( , jobbulást!!!!

Gyöngyi: gyóyuljatok meg Ti is!!!!!

Cory: az a baj, hogy a 4 órás ordítás közben 100-szor elaludt, de 10mp múlva folytatta.
Még hintába is raktuk, de nem haszánlt semmi. :cry:

Na én sem panaszkodom tovább, majd csak rendeződünk.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: ez az éjszaka borzasztóan hangzik :( Jobbulást!

cory
Budapest

Sziasztok,

Gyors eü-i helyzetjelentés rólunk :oops: :roll: :?

Voltunk a dokinknál délután, 37,8-al mentünk, és 40 fokkal értünk haza :shock: :cry:
Már bőgtem egy sort, reggel sikerült levinnem a 39,7-et 37,3-ra, annyira bíztam benne, hogy sikerül ott tartani, de nem :(
Ha holnapra is maradna a láz, akkor elkezdünk antibigyót szedni :(

Alizt is lemértük, 8100 g és 71 cm. Ez most megint majdnem fél kiló hízás 4 hét alatt, viszont hosszra nem nőtt semmit.

Boscó: Nagyon tündéri Fannika. Tőletek is irígylem a copfokat :lol:
Karácsonyi hangulatom nekem is kb. olyan mint a tied. :( De hátha ez alatt a pár nap alatt még jó irányba változik!

Edit: Kellemes Ünnepeket Nektek is ! :)
Nagyon nem hangzik jól, amit a fiúkról írtál :(

Tünde: A tegnap estétek nagyon brutál lehetett :( A lányok ilyenkor nem ébrednek fel?? Drukk, hogy gyorsan kibújjanak a fogacskák!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Edit, én a BabettaEditre gondoltam. :wink: Merre laktok? Milyen telkek amúgy???

Tünde, uhhhh, ez durva. Tudom, ez nem vígasztal, de mindkét jó barátnőm gyereke megbolondult tegnap éjszaka, az egyik 3 órát üvöltött, majd az apukájával kint elaludt a nappaliban, a másik kisfiú is dajdajozott, Benyófi meg egyszerűen 2 órát csak rajtam volt hajlandó aludni, mikor már horkolt, bepróbáltam a kiságyba, de azonnal ébredt. Végül 2 óra után magunk mellé vettem, majd valamikor hajnalban csempésztem vissza. Lehet, hogy volt valami negatív sugárzás tegnap éjjel???? :roll: Szebb éjszakát nektek is.

Vali, ez nem jó hír. :(

Nekem sincs karácsony hangulatom, pedig karácsonyi illatú gyertyát gyújtok állandóan, de semmi..... :?
Vendég

Boldog hófordulót Alízkának!

Fannika nagyon gyönyörű!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok

Tünde: Hűű, én akkor meg se szólalok, melletted a Mi alvási gondjaink eltörpűlnek. Szorítok, hogy ez egy egyszeri, megismételhetetlen alkalom legyen nálatok.

Vali: Nagyon brutál ez a magas láz, remélem holnapra jobban lesztek már

Na lépek, mert közeleg a fürdés idő.

Nancsika: Azt akartam kérdezni, hogy Ti alszotok még délután? Én azt vettem észre a Lilin, hogy ha délután 4 óra után ébred fel, este 9, fél 10 előtt nem tudom lerakni aludni. Nem lehet, hogy nálatok is ilyen gond van?

Kép

Kép
pgyöngyi

Szasztok

Közkívánatra jönnek a képek. :lol: :lol:

Eszti
Oké ,majd egyeztetünk. :D

Ildi
Én se ismerek rád. :shock: Biztos ,hogy te vagy az? :lol: Januári taliba benne vagyok és akkor majd feldobunk kicsit. :D Remélem, azért visszatér karácsonyig a kedved. Én meg ezerrel pörgök, remélem nem lesz böjtje. :wink:

Tünde
Ez szörnyen hangzott. :(

Anita
Remélem tavasszal már tényleg talizunk. :lol: Januárba nem jöttök? :lol:

Vali
Azért nagyon izgi lehet ez a sok becsempészés. :lol: Vininek jobbulást ,csak lemegy most már a láza.

Edit
Te márc.7-én szültél vagy rosszul számoltam? :wink:

Na megyek ,mert így is előbb jöttem mint ígértem. :lol: Azért kari előtt még próbálok jönni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha sok voltam

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

A lényeg lemaradt

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Mi is élünk még....!

1 hónapja, amióta Martin tud, ülni, mászni, kúszni, állni, és kapaszkodva közlekedni, nincs egy perc szabadidőm sem. Ráadásul, nappal, csak a kertben hajlandó aludni, hiába rohangálnak a jegesmedvék. Már az egész házat körbejárta, és mar annnyit eset, hogy már nem üti be a fejét, hasból megtartja magát.
Amúgy, meg egy hatalmas nagy zsivány, de ez nem gond...
:D :D :D
énekel, síkit, dumál, tapsizik, pápázik, kiabál és 2 hete a szeparációs tünetek is megjelentek.
Imádom, amikor hozzámbújik és puszit ad, főként a hajnali cici után, nagyon tudjuk egymást szeretni, hisz legalább ekkor nyugton van a fenekén.
:D

Múlt héten nálunk volt a másfél éves barátja Artin, hát pont egyformák (méretre).
Kép
Kép

Szóval, nem csodálkozom, hogy múlt héten 2 évesnek nézték, amikor pizsit vettünk neki.
Méretek:
Súly: 11.530 kg
Magasság: 83 cm
Az alsó két fog már kint van, a felső kettő meg már érezhetző. :)

Még néhány kép:
Kép

Kép

Kép

Kép
UNOKATESÓK (Norbi 7 éves, Niki 5 éves)
Kép

Kép

A BETEGEKNEK JOBBULÁST!!!!!!!! SOK GYÓGYMANÓT!!!!

Én most megyek ajándékot vásárolni a családnak, ilyenkor legalább már nincs tömeg és Martin is alszik és munkám is csak januártól lesz újra.

Még karácsony előtt jövök!!!!

Jó éjt mindenkinek, ja és üdv az újaknak!!!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Jaj, nem olvastam végig, vagyis de, de nem bírok írni senkinek. Ne hari.

Betegeknek nagyon soksoksok gyógymanós puszikákat küldök.
Nem alvóknak kitartást (én már lassan megszokom)!
Köszönöm a válaszokat vásárlással kapcsolatban, tegnap voltunk!
Hófordulób bébiknek cupp. :)
Üdv, az új mamiknak, és bébiknek! ;)

Jah, Petri!
Levelet csak ma bírtam feladni, mert tegnap sikerült a borítékot elvinnem magammal, a recept meg itthon figyelt. De elsőbbségivel ment, sztem oda ér a héten.

Gyöngyi!
Én már nem tudom mit művel a fiam. Pár napig működött rendesen (emberi időben alukál), de aztán jött a betegség, akkor hót össze-vissza nyomta a szunyákat, úgyhogy ráhagytuk. Most meg ugye jól van, de teljesen felborult a napirendünk. Most vagy 4 napja 11 előtt nem bírtuk elaltatni. (Most is ott hancúrozik az apja ölébe. Mi már esünk össze, Őkelme meg pörög.)
De!
Azt csináltam vele (lehet, h már írtam), h nem kap csak 4x cicit, és 2x szilárdat. Reggel 7-kor kelés (magától), aztán cici. Majd húztam a délelőtti alvást, olyan 10-ig. Akkor beájult, és 1,5-2 órát alszik. Felkelt olyan dél körül. Akkor cici, kicsi játék, majd bevágódás a babakocsiba, és séta. Utána kap gyümit, majd olyan 3 körül alvás. Megint olyan 1,5-2 órát nyom. Felkel, cici, majd olyan fél 7 körül kap főzit. 8-kor pancsi, és 9-kor már alszik is. (Altatás napközben cici, ha apa itthon van, akkor Ő turisztikázik vele)
Nah, ezt próbálom vissza csinálni. Újabban 8 után ébered, de 9-kor már készen van. :? Elég neki 4 szopi 1 nap, mintha nem akarná, h állandóan tele legyen a pocija. Mondjuk, a mérleg nem hazudik.
Voltunk ma mázsálni. 440 g-t hízott megint, úgy, h beteg volt (láz, róka koma, fosi). Szal nem hiszem, h éhezne. ;) 8540 g :)
Szegény mi. Betegsége alatt, kényeztettük a seggét, most meg szívunk vele rendesen. Hihetetlen hisztis lett. Ha már valami nem úgy van, ahogy Ő azt a pici kis bucijával elképzeli, akkor jön a balhé. Lehet valami ráhúzódott az agyára :D De! A lényeg: kúszik, azt írtam már. Aztán vagy 2-3 napja, mióta jól van, meg mászik is, de csak 2-3 lépést, aztán összeesik. Erre tegnap este úgy döntött, h akkor a fel is ül, mi meg csak lestünk. Igaz nem tökéletes, mert egyik lába elől, a másik hátul, de próbálgatja előre hozni, csak beakad :D szal küzd, és ideges, ha nem sikerül :D Olyan édes. Ma már fiókot is húzogatott. Lassan (gyorsan) pakolhatunk mindent a lakásban, mert ez a kis felfedező mindent megtalál. :)

Na megyek, megpróbáljuk lenyomni… Hátha.
Joccakát!

Kép

Kép
nancsika

De éééédesek ezek a nagyon nagy pasik :):):):):)

Kép

Kép
nancsika

Szép jó napot mindenkinek!

Babetta!
De jó újra hallani rólatok! Gratula Levike lépegetéséhez! És az egyszeri keléshez is éjszaka, nálunk még mindig többször van éjszaka kaja.

Etterke!
Üdv a bandában! HOgy kerültél Madridba?

Ildi!
Én is benne vagyok a január eleji taliban!

Gyöngyi!
Rég jártál erre! Gyere sűrűbben, és fényképeket is kérünk!

Vanillka!
JObbulást Vincének!
Fogakról a végén!

Esztipeszti!
Nem mondod, hogy már kinti séta? Nahát!

Boscó!
Miért kell neked a kiskutyákkal lenni? Nem elég nekik az anyukájuk? Bocsi, de nem értek a kiskutyákhoz, csak a macskákhoz, azok meg ilyen téren elég önállóak.

Tünde!
Ilyen pár másodperces alvás nálunk is van. Erre nekünk se vált még be semmi. Idővel végleg összeesik és elalszik.

Rólunk: Tündikének kint van az első foga! Persze nem oda nőtt, ahol más rendes babának. Neki a felső bal kettes jött ki tegnap estére. És ma este fürdéskor már látszott a jobb felső kettes hegye is! Ma három órát nélkülem volt, mert kivittem Gödöllőre a dolgozatomat. Hát nem nagyon hiányoztam neki. Engem meg majd megett a fene nélküle. És ma voltunk mázsáláson. 8200 gramm és 71 cm!
Valamit még akartam, de nem jut már eszembe.

Kép
szelivi

hali, jönni fogok , ígérem, de Natika épp most ébredt, cak gondoltam, hogy bejelentkezem, hogy kezdem fényesnek látni a világot :D :D
Asszem elmentek Füles fekete felhői a fejem fölül. :lol:

Nagyon cukik az újabb képek:Levi, Fannika, Martin, Réka :D
Réka, és Fannika coffjait meg imádom.Na, Olinak kakilni kell, csá
vas

csak pisi volt :wink:

Vali, hogy van Vince?????

Akkor a januári talit megdumáljuk :D

Most meg Natus bőg, pussz
vas

Sziasztok!

A pasik tényleg nagyon édik!És milyen nagyok!!!!! :lol: :lol:

Vanillka:jó hogy ilyen optimista vagy!Bízzunk benne!

Januári tali a kutyák miatt nekünk kilőve,de egy tavaszi buliban benne vagyunk,majd egyszer leírom mi mely napokonmegyünk arra!
Lányok,dobom a képeket!

Livi:Azért kell ott lenni,mert ezek elég nagyértékű kutyik,és nem lenne jó figyelmetlenségből az anya ráfeküdne akárcsak 1-2-re is! :shock: Szumi 48 kg. :roll: A kicsiket kilapítaná fél perc alatt.Meg még tudod csukva van a szemük és nagyon kis bénák,alig találják meg a cicit.És még valami,a bimbó nagyon nagy a kiskutyák szájába,ezért a legkisebb kiskutyáknak a legkisebb bimbó jár! :lol:

Képek:(bocsi ha sok,de imádom őket!) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Eszti: Végre megjött a tesód könyve :)
Édes lehetett Benyó a babakocsi mellett totyogva :D

Etterke: Köszi :) Annyira elvoltunk tegnap Vini betegségével, hogy nekem is csak délután jutott eszembe :oops:

Babetta, Era: Elképesztő, hoyg mekkorák ezek a fiúk :shock:

Nancsika: Gratula az ügyes nagyfiadnak :) Aliz is pont ugyanígy csinálta, szinte egy-két hét alatt előrukkolt egy csomó új tudománnyal.

Livi: Majdnem ugyanakkorák a csajok :)
Gratula a foghoz :) Érdekes, hogy Tündinek a felsők jönnek először. De azért csak lesz neki alul is :wink:

Ildi: Ígérted, aztán mégse jöttél :wink:
Köszi, Vini talán kicsit jobban van, ma már sikerült nála egyszer egy láztalan órát elérni. De szerencsére ma már meg se közelítette a 39-et, olyan 38 körül van "csak". De így sajna el kellett kezdenünk az antibogyót szedni :( Viszont evett is, és megcsinált egy csomó házit :)

Boldog 9. hófordulót Natinak :D

Boscó: Jajj de cukik ezek a kutyusok :) Most hirtelen lett még 7 gyereked, akikről gondoskodnod kell :wink:

Mariannka, Évi, Anita és a többi eltűnt ... tessék még az idén kicsit jönni :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: örülök, hogy javult Vini állapota!!! :)

Boscó: tényleg édesek a kiskutyák, ilyen méretben még nem félek tőlük :P

Szelivi: kis vámpírka lesz Tündike :lol: , biztos cuki lesz a két felső fogacskával :)

Ildi: már én is jobban vagyok lelkileg, még a végén kilábalunk?? :D

Era: a kinti alvással legalább jó edzett lesz :)
Nagyon nagy baba Martin és jóképű!!

Babetta: jó hogy jelentkeztél!! Nagyon nagy Levi is, kész nagyfiú!! :)

Gyöngyi, Nancsika: Dorina mindig aludt késő délutánig, így10-11 felé aludt csak el este. 3 éves kor után ezért (is) nem alszik már délután. Persze babáknál nehezebb az alvást szabályozni

Tegnap éjjelünk nagyon jó volt, délután aludt Bettus, így este 10kor fürdött a nagykádban jó fél órát.
Ezután simán elaludt és reggel 8-kor kelt.
Már ideje volt egy kicsit pihennünk, ki tudja ma éjjel mi vár...
azért reménykedem!!
A takonykór még mindig megvan, fél óránként tuti szívni kell

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a gratulációkat. Azóta már stabilan mászik a Kiskrapek, már a komplett szőnyegen átszáguld. :) Persze ma sikerült ülésből egy akkora arcost dobnia, h vagy 2 percig visított. :( Szegénykém. Úgy sajnáltam. De még hány ilyen lesz…

Livi!
Gratu a fogakhoz! :)
Lehet még nekünk is lesz karácsonyig :) Már mintha látnám is, mert rece is van, de majd, ha tényleg kint lesz, akkor :)

Ildi!
Örülök, h jobban vagy! ;)

Boscó!
Nagyon helyesek a kiskutyik! :)
Mikor még gyerek voltam, akkor volt malacunk, és mikor a röfi is fialt, vagy mit csinált, akkor én a kismalacokért voltam odáig :) Persze kutyunk is volt, azok is fialtak, ha kellett, ha nem  Volt, h egyszerre 13 kutyánk volt :D

Vali!
Örülök, h jobban van a Fiacskád! Karácsonyra kutya baja sem lesz, hidd el!!!

Tünde!
Drukk, h normalizálódjanak az éjszakják! Remélem tudtatok azért pihenni egy kicsit! Nálunk ma remélem 9 körül alvás lesz. 3 óta fent van. :shock: Már jó laposakat pislog.
Bettusnak mennek a taknyi űző gyógymanók ezerrel!!!

Holnap utazunk haza, és csak jövő héten jövünk vissza!
Kívánok mindenkinek nagyon Boldog Békés Karácsonyt!!!

Kép

Megyek lányok, pancsi van!
Szépeket!

Kép

Kép
nancsika

Szasztok

Boscó
Nagyon cukik!!!!!!!!!! :D
Nem irigylem a mama cicijét. :wink:

Livi
Nagyon cuki lesz Tündi :D , a barátnőm kislánya is vámpír, és tündéri.

Nancsi
Nektek is Boldog Karácsonyt és jó utazást. :D
Az esésre meg készüljetek, mert lesz egy-két szörnyű esés. :cry: Levinek már kétszer vérzett a szája, mert elharapta esés közben. A legjobb az volt, amikor hanyatt dőlt a székkel együtt és jól orrba is vágta magát vele. És még írhatnék párat, de nem akarlak ijesztgetni. :wink:

Era
Martin továbbra is lenyűgöz a méreteivel. :shock: Nagyon ari. :D
Tesó?

Tündi
Ezek a jó hírek ,tuti hogy már ma is fogtok aludni :D

Ildi
:D :D :D :D :D
Mi lesz nálatok a menü?

Anita
Most meg te tűnsz el? :wink:

Annácska
Várom a hívásod!!! :D

Ja Ildi! A te számod is eltűnt. :D

Gyöngyi
Tényleg dobjál már képet te is! :D :shock:

Ma 342 darab képet hívattam elő Leviről ez is ajándék lesz a mamáknak és papáknak.

Szerintem Levinek is jön az ötödik foga.

Na lépek

Jó éjszakát mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Búcsúzni szeretnék egy rövid időre tőletek, mert holnap utazunk Magyarországra karácsonyra és a következő napokat a családdal töltöm majd, illetve ritkán leszek net közelben! Ígérem, ha tudok jeletkezem, beszámolok hogy bírta Réka a repülést, megismerte-e a nagyszülőket.... Januárban mindenképpen írok majd mert jól érzem itt magam. Kívánok mindenkinek

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SZERENCSÉS ÚJ ÉVET!

Kép
Kép
etterke

Nancsika :D
Köszi-köszi szépen, már csütörtökön megkaptam. Alex nagyon ügyes, meglásd pár hét -vagy még annyi se- és már kapaszkodva fog állni. Nálunk is így volt.

Boscó :D
Nagyon édesek a kisboscók.
Fanninak meg már most több haja van mint nekem. Neki hogy tetszenek a kutyusok?

Era, Babetta :D
GYönyörű az óriásbébitek! :lol: Azoktól a szemektől pedig olvadozom. Mind a két srácnak hihetetlenék szeme van.
AZ én lányomnak meg nem tudjuk eldönteni milyen színű. Olyan zöldes-barnás-kékes-szürke :?

Vali
Jobbulást a fiadnak!!!

Eszti
Megrendeltem a könyvet -ha jó emlékszem szerdán- de én még visszaigazoló levelet se kaptam. A freeemail címemről írtam és ott van az elkülöttekbe. Szal nem tudom mi van. De gondolom csak a karácsony...

Timi már kigyógyult a takonykorból. kopp-kopp-kopp
Az elengedett kézzel való állást gyakorolja ezerrel. Szerintem egy pár hét és elindul. Ha fogom mindkét kezét akkor már olyan szépen lépked.

Ha nem jönnék ..
MINDENKINEK BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Boscó!
Nem tudtam, hogy ennyire kell a kiskutyikra vigyázni. Nekünk eddig csak fajtiszta keverék kutyáink voltak. De ezek a kiskutyik nagyon édesek! Olyan puszilgatni valók!

Vanillka!
Biztosan nő majd neki alulra is foga idővel! Bár felül jobban el van indulva a dolog. A középső négy fog helye tiszta fehér már. Remélem karácsonyra meggyógyul Vince!

Tünde!
De irigylem az ilyen éjszakát! Nem baj, majd egyszer csak férjhez megy a lánykám és akkor végre átalszok egy éjszakát. :D Jobbulást Bettinának!

Nancsika!
Esni is meg kell tanulni. Tündi elég sokáig, talán egy bő hónapig esett sokszor. De most már nem esik el, csak akkor, ha valami csúszós kerül a talpa alá. Boldog karácsonyt!

Babetta!
Székkel hanyattesős nekünk is volt már. Sőt egyszer ruhaszárítós is (azóta ki van kötve, mármint a ruhaszárító), és egyszer a gurulós tárolóval esett hanyatt. Sebeket ilyenkor nem szerzett, egyszer viszont lefejelt egy kartondobozt és pont a szeme mellé lett két mokka. Persze másnap kivel futok össze? Hát a védőnővel! Aztán magyarázkodtam...
Mi is ajándékozunk karira képet.

Rólunk: Tündike taknyos lett. Azt hiszem elkapta a Balázs haverjától a másodikon, de egyébként meg lehet, hogy a hideg tett be neki. Se láza, se semmi, csak hosszúkat tüsszent. :D
És ma új tudományára jöttem rá. Ha mondom neki, hogy NEM, akkor ingatja a fejét, hogy nem. Olyan édibébi. De azt hiszem nem tudja még, hogy mit jelent, csak ingatja a fejét, ha a szót hallja.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Nem tudtam még vissza olvasni, de látom, hogy nagyon sok beteg babóca van. :( Mindenkinek jobbulást, remélem az ünnepet már vírusok, és bacik nélkül tudjuk mindannyian ünnepelni.
Sajnos Angi is nagyon beteg volt, hasmenés, hányás, láz, meg minden ami belefér. Szerintem sokat is fogyott ezalatt a 2 hét alatt, most 2 napja, hogy kezdd visszajönni az étvágya, és már nem jön vissza ahogy lenyeli. Bár a hasmenés még mindíg tart. :( Voltunk vér, meg széklet vizsgálaton, és kaptunk beutalót a korházba is vasárnap, ha hétfőre nem javul vinni kellett volna, de éjjel 1 kaja benne maradt, és azóta egyre több, így hajszál híjján, de megúsztuk. Elképzelésem sincs, miért volt ennyire agresszív ez a vírus. Szörnyű volt, hogy semmihez nem volt kedve, nem játszott, mosolygott, semmi. De mára már minden rendben, úlra vigyorgós tündér baba. :)
Nagyon elcsúsztam vásárlással, és még a kedvesem ajándéka sincs meg, így most rohanásban leszek.... (még sose jártam így...)
De próbálok vissza olvasni, és ha tudok jövök.
Szép álmokat mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?