Sziasztok Lányok!
Látom, egész jól feléledt a topik. Annyit írtatok, hogy képtelen vagyok 5 percben visszaolvasni (ennyi időm van most anyuék gépén), és írni is nektek. Kellenek az ilyen jó hírek, mint amivel Tündi jött, és remélem, hogy most már hamarosan hallunk újabb zebrásodásokról is.
Én ma pihengetek, aludtam 9,5 órát, és máris érzem a jótékony hatását. Ma szünetel a pakolás, majd holnap fogok neki, de már a lényeg a helyén van. Köszönöm, hogy sokan pihenésre intetek. Tényleg arra van most szükségem, de eddig nem tudtam más tempóban csinálni a dolgokat, mivel csúszott az építkezés, és karácsonyra mindenképp szerettünk volna bent lenni. Most viszont, hogy készen a ház, annyira fúrcsa dolgokat érzek, mintha nem is az enyém lenne, pedig erre vártunk egész évben. Még nem tudtuk rávenni magunkat a férjemmel, hogy ott aludjunk, pedig a hálószobánk is teljesen kész van, és ki van takarítva. De ma már biztosan ott fogunk aludni. Felavatjuk a kis fészkünket. Az a rossz, hogy nagyon üres a ház, még nincsenek bútoraink, berendezéseink. Na majd ha Manó megszületik, akkor be lesz lakva szépen.
Ma voltam genetikai UH vizsgálaton. Mindent rendben találtak, AFP is tökéletes lett. Na és csatlakozom Anikó és Brill sorába, maradhat a kék ruci a babácskán. Manócskám hű marad a Manócska névhez.
Ja, és köszönöm a pocak dícséreteket. Nagyon beindult Manócskám a berendezkedéssel. Biztos az anyjától lesi a fortélyokat
Syry!
Végre jeletkeztél! Örülök, hogy jól vagytok. Szerintem ez az ágyból felkelős dolog minden kismamát érint a vége felé. A barátnőm is ilyeneket mesélt a végén. Már neked sincs sok hátra. Nagyon drukkolok.
Nárcisz!
Szegénykém! Biztos már nagyon várod, hogy túl legyél a szülésen. De nagyon kitartóak a lányok. Mennek továbbra is a drukkok, és a pocisimik.
Tündi!
Jó, hogy leírtad a történetedet. Biztos sokan merítenek belőle erőt (lásd Junkó).
Junkó!
Veled is történhet hasonló! Hinned kell!
Rolly!
Szerintem én nem válaszoltam az utolsó sms-edre. Millió bocsánat. Annyira elszállt velem az idő, és ma ugrott be, ahogy nézegettem a kimenő üzeneteimet, hogy nem írtam neked. Kérlek, ne vedd magadra. Egyszerüen kicsúszott az kezemből az idő menedzselése. Hamarosan visszaállok a rendes kerékvágásba.
Móni!
Mesélj, hogy mi van veled. Hogy döntöttél? Tünetek?
Neked is nagyon jó karácsonyi, ünnepi készülődést.
Tényleg bocsánat, hogy csak ennyit írtam, pedig olyan sokat szóltatok még hozzám (Pankaa, Juca, Jucmuc, Évi, Annácska, Timika, stb. stb. stb.) de most nincs időm. Nektek dupla puszit küldök.
Puszó!