Új privát üzeneted érkezett!

Lizi!
Ahelyett, hogy "drujnék", inkább drukkolok, jó? :lol:

Kép
zölddisznó

Coca örülök, hogy nem matektanár vagy :D
(én 234-et látok azért mondom) :D

Kép
Kép
robcsi03

Jé, én meg 234-et!
...és én hányadik CD-n vagyok? Mit láttok Ti?

Kép
zölddisznó

5. cd-t látok én :)

Kép
Kép
robcsi03

hát ez meg stimmel

Kép
zölddisznó

Tud valaki egy jó cipókellékest, vagy bőrárust Pesten?

Kép
zölddisznó

én is

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ma mindent melléütök. Természetesen nem kecsérhez akarok hozzávalókat, hanem cipőkellékest keresek! :lol:

Kép
zölddisznó

basszuuuuus, keNYérhez!

Kép
zölddisznó

1-es jelen!
Vettünk fát... nagyobbat akartam, de olyan ágatlan-formátlanok voltak... végülis 220cm-es lett. Majd felteszem a dohányzóasztalra. Onnan úgyis nagyobbat tud dőlni ha Enikő cincálja az ágairól a szaloncukrokat :D !
Vendég

Sziasztok!

Annak, akit érdekelnék, megsúgom, hogy a mai UH-on minden rendben ment, igaz, csak hátulról láttuk bébinket, és alukált a lelkem, de minden okés vele. 5,88 cm a CRL, és nagyon édi!

Íme: Kép

Mindenkit cuppantok!

U.i.: Sonjus, ha gondolod, beírhatod, hogy legközelebb január 11-én megyek dokihoz. Akkor tudom meg, mikor megyek AFP-re, meg UH-ra (18-20. hét).
Vendég

Athiz!
Nagyon baba a Baba!

Kép
zölddisznó

Athiz itt is még egyszer gratula ehhez a gyönyörűhöz :D

Sonjus, ha majd táblát kezelsz hozzám meg beírhatod, hogy szülés várható időpontja 07. 08. 10.
Köszi :D
Tényleg gyere már és mesélj mi vót a dokinál!

Kép
Kép
robcsi03

20-as jelen

Athiz, csuda szép. Ez most a 4D-s UH, vagy már a sima Uh-n így lehet látni a babát? Sajna nem volt még benne részem, ezért nemtom.

Áfi, a 220 cm-es nem is kicsi fa :roll: És úgy a jó, ha a gyerek lerántja :wink:

Sonjus, beszámolót várunk...

Szezso, még ebből bármi lehet :wink: .

Szirom, kitartás!

Nálunk: jan 10-én megyünk dokinénihez, az Uram már nagyon várja :lol:

Mindekinek drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, drukk január 10-hez, biztosan nagy élmény lesz nektek is látni a kis mütyűrt! Ez a kép 4D-s változat. A simával ilyen jó képet sajna nem lehet csinálni.

Köszönöm a babadícséreteket, kedvesek vagytok!

Robcsi, kisoroszlánod lesz? :lol:

Puszmusz mindenkinek
Vendég

Purcio!
Coca örül, hogy minden rendben Veletek! Kép

Áfi! Az még nálam is 40 cm-vel magasabb, vazze!

Sonjus! Hol vagy mááááár?

Kép
zölddisznó

Athiz remélhetőleg igen. :D Milyen jegy az oroszlán jó?
Réka bak, mindenki azt mondta mielőtt megszületett, hogy a bak a legjobb jegy. Én nem tudom, mondjuk tök nyugis bébi volt szerencsére.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz: gratula a kis Édeshez :lol:

Purc: jan. 10. már nagyon közel van! Hipp-hopp lemennek az ünnepek, és már ott is lesztek! :-D

Sonjus: mikor beszámolsz már??? :lol:

Coca: de én fél 6-kor keltem :lol: így sem ötös? aztán tataroztam magam elfogadható színvonalig, majd reggeliztem, majd már jöttem is a netre :lol:

Szirom: példát fogok venni Rólad :lol: én már telejajgattam a fórumot, mikor 2 tizedet esett a hőm :lol:

Robcsi: az igazi az lenne, ha a babókád aug.9-én születne, mert akkor így nézne ki a számsor? 07.08.09. :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfonya: nálatok már dőlt le karácsonfa?? Egyszer nekem a nyakamba, mikor is békésen néztem a karácsonyi műsort a tévében! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igeeeen, a bak a legjobb jegy! :lol:

Kép
zölddisznó

Szezso még bármi lehet a 07. 08. 07 se rossz, Réka után szabadon, aki 05. 01. 05 :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, hát nekem volt pár ismerősöm, akik bakok, de én inkább az oroszlánra voksolnék. Hát nem mondom, hogy tökéletesek! :lol:
Lásd pl. anyám, anyósom. :twisted:

Elvileg az én kis mucikám rák lenne, de ha picit hamarabb előjönne, mondjuk a 38. héten (akkor már elég fejlett!), akkor ikrek lenne, mint pl. én. És annak nagyon örülnék!
Vendég

Athiz majd a törpe eldönti, hogy mikor akar jönni. :D Akkor már teljesen másodlagos dolog lesz, hogy milyen jegyben születik. (bár van egy ismerősöm, aki január 10-re van kiírva és azt mondja, hogy már most nagyon erős jóslói vannak, de azért imádkozik, hogy átcsússzon a bakba)

Apa veled volt az uh-n?

Kép
Kép
robcsi03

Szezso,
tavaly a gyerek magárarántotta! :lol: Nem lett semmi baja, nem nehéz az egész, meg megtartják az ágai, csak megijedt mert nem tudott kimászni alóla! :D Szétszakadtunk a röhögéstől miközben kiszedtük a fa alól! :lol: És ha azt hiszed ebből aztán tanult nagyon tévedsz, ugyanúgy cincálta tovább a szaloncukrokat. :roll:
Coca, Purc,
hát jó, tényleg nem kicsi a 220as fa, csak a gyerek miatt jó nagyot szoktunk, had örüljön! Gyerekkoromban a szüleim sokszor csak egy nagyobb fenyőágat díszítettek, nagyon hiányzott az impozáns fa látványa, most a gyerekemnek pótolok :)
Vendég

Áfonya ezzel a fa dologgal én is így vagyok. Nálunk mondjuk gyerekkoromban is nagy fa volt és anyuék még most is nagy fát állítanak. Engem az se érdekelne ha semmit nem kapnék, csak fa legyen. Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, akik csak művacakot állítanak (bocs mindenkitől).
Férjem mindig le akarja szedetni jan. 6-án, de én nem engedem :D Amikor még suliba jártam, akkor is olyan jó volt hogy hazamentem és fenyőillat volt a lakásban.

Kép
Kép
robcsi03

Szezsó! Sajnos nem fogadhatom el a kifogást. A hőmérőt kiköpve első dolgod a gép bekapcsolása kellett volna, hogy legyen. Sajnálom. Most már csak 3-as.

És akkor is bak!

Kép
zölddisznó

Áfonya ezzel a fa dologgal én is így vagyok. Nálunk mondjuk gyerekkoromban is nagy fa volt és anyuék még most is nagy fát állítanak. Engem az se érdekelne ha semmit nem kapnék, csak fa legyen. Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, akik csak művacakot állítanak (bocs mindenkitől).
Férjem mindig le akarja szedetni jan. 6-án, de én nem engedem :D Amikor még suliba jártam, akkor is olyan jó volt hogy hazamentem és fenyőillat volt a lakásban.

Kép
Kép
robcsi03

Szezsó! Sajnos nem fogadhatom el a kifogást. A hőmérőt kiköpve első dolgod a gép bekapcsolása kellett volna, hogy legyen. Sajnálom. Most már csak 3-as.

És akkor is bak!

Kép
zölddisznó

Robcsi, Szilivel is úgy voltam, hogy március 15-re voltam kiírva, és 21-én született, a tavasz első napján, ami már hála Istennek nem halak, hanem kos. Ennek jobban örülök. Ezért remélem,hogy a 2. bébi is hallgat anyura, és picit hamarabb jön. Persze csak úgy, hogy egészséges legyen, és ne legyen semmi baja! Apuci természetesen bent volt az UH-on, és nagyon tetszett neki is a bébike. Ahogy kiértünk, kaptam egy naaagy csókot tőle! Aztán nyafizva megjegyezte, hogy ha ez a baba is megnő, majd mindkét gyerkőc.
Vendég

Én is jelen vagyok :)
Athiz, nagyon édi a bébi... :)

Mézeskalács recijét nem találom. Bizti csak nem veszem észre. De még keresem. :) :) Bár lehet nem lesz rá kapacitásom, mert bejgliket kell sütnöm holnaptól...
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Köszi tanárnéni, hogy így karácsony előtt már nem kapok beírást! :lol: :lol:

Na én most kitöltöttem ezt a gázár támogatás igénylő lapot! HÁt sok sikert mindenkinek, aki igazságosan akarja beírni nettó keresetét, és nem csak sima fizetése van! Gratulálok annak, aki kitalálta az egészet! :twisted:

Cicuka? Mi van a pisis teszttel?

Sonjus? Naaaaaaaaaaaa!

Jé láttam a vészhelyzetből a jelenetet, hogy "Terhes vagyok!"

Az én párom bak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én meg mérleg! Az is tuti jegy! :wink: Ha még egy kicsit késik a babónk, akkor lehet, hogy ő is mérleg lesz! :roll:

Kép
bettike
Eger

Itt vagyok!
Bocsi hogy most nem olvasok vissza, majd reggel pótolom és reagálok!

Síííííííííííííík ideg voltam mire VÉGRE hazaértem, így totál feldühödve elmentem 2 órára edzésre, hogy lenyugodjak!
Szóval, 12-re volt időpontom, bedobtam a parkolóórába az összes apróm, ami 1 órára volt elég (210.- :shock: ), gondoltam én, hogy annyi csak elég lesz (én kis butus). Ott kezdődött, hogy az asszisztens nőnek mondom, hogy a professzorúrhoz jöttem (megsúgom csak az ő neve volt kiírva az ajtóra) mondja a nő, hogy nincs itt, mondom neki, hogy 12-re volt megbeszélve, mire ő: név szerint kihez jött? Mondom Urbancsek prof, erre ő: Urbancsek nem prof, hanem docens, itt csak egy prof van és az nem ő. (ezt persze elég kioktató hangon) HÁT KI A BÁNATOT ÉRDEKEL KÉRDEM ÉÉÉÉN? ITT VAN, VAGY NINCS ITTTT? (persze csak magamban, így csak csúnyán néztem)
Mondjam a nevem! Mondom! Neki nincs beírva! Mondom a DOKTOR ÚR-ral beszéltem. Előkerül a doki naptárja, és még a telefonszámom is benne van! JÉÉÉÉ! Mire a nő: Nem ér rá a doki, mert a minisztériumból vendégei vannak. Mire én, de hát szólhattak volna, hiszen ott a telefonszámom!!!! Várjak kicsit, ad papírt, amit ki kell tölteni! Még reggel úgy volt, hogy párom nem tud jönni, mert 12-kor végez a suliban, de hát felhívtam, hogy jöjjön nyugodtan, mert várnom kell. Doki futtában előkerült és üzente, hogy várjak. FÉL 2-re ért oda a párom, akkor én már egyszer kimentem újra pénzt dobálni az autómatába. NEGYED 3-kor Ő ment ki a kocsimhoz, aztán 3/4 3-ra be is hívott a doki!!! És itt kapott el az ideg, a kezembe nyomott papírokat, mondta, hogy vérvételre kell menni, páromnak meg a szokásos vizsgálat és 5 perc múlva már a folyosón voltunk megint :evil: :evil: :evil: :evil:
Kérdem éééén: ezt a asszisztens nem adhatta volna oda? És talán időpont nélkül is elintézhettük volna nem?????????
Na ennyi.
sonjus

Csikken! 377-es oldal körül vannak receptek!

Kép
bettike
Eger

Sonjus! Ehhez annyit tudok hozzá szólni, hogy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettike
Eger

Hát Sonjus, így van igazad van. Ezen nem fog tudni váltiztatni semmilyen reform :twisted: Az már csak álom.

Köszi csjaok édesek vagyok, most jött a király hír, hogy apa nem tud jönni 10-én, mert képzése lesz. Úgyhogy marha király, magyarázkodhatok, hogy nem igazán beszélem jól a nyelvet, és a negyedét nem értem majd meg amit modnanak. De ennek is van jó oldala, nem tömik hülyeséggel a fejem. Amit gondolok, na azt majd elmondom magamtól :lol: Különben is az lesz a lényeg hihi :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Coca, szóval én megbukok nálad! Én nem tudok jönni mikor hőmérőztem, erre nekem sosincs időm, mert apa visz dolgozni és mindig sürget! Én nem javíthatnék nálad??????

Amúgy én is bak párti vagyok mivel jan 5-én születtem, (szóval mindjárt 25 vagyok! :cry: ). Robcsi jó látni hogy a lányod is 5.-ei.
Ha nem bak akkor rák legyen az is egy jó jegy még!

Sonjus, hát nem irigyellek a storydért! Kicsit hajattépő! :lol: A görbéd nagggyon jó!

Lizi, szia! Ti miért töltitek külön pároddal a karácsonyt? Vagy rosszul olvastam vmit?

Bettike, te szabin vagy?

Snufi,Gaby veletek mizu?

Áfi, nálam is 220 felett kezdődik a fa!

Csajszik,nektek milyen szinű fátok lesz? Most divat az egyszínű karácsonyfa!
Nekem színes lesz én azt szeretem, annak van varázsa!

Ma kezdünk negatív rekordot dönteni a 2 oldallal, amit írtunk!

Görbe:
Kép

Kép
kata05

Bettike, igy se találom... :(
Nekünk is 2méter körüli fánk lesz.
ÉS kétszínű. Arany - piros.
Idáig kék-ezüst volt. Most váltunk ;)
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Egy másik topicról másolom be neked a mézeskalács receptjét:

90 dkg liszt
25 dkg cukor
2 dl méz
10 dkg margarin
3 dl tej
1 ek szódabikarbóna
1 csg mézessüti fűszer

A hozzávalókat összegyúrom, egy órán át pihentetem majd 2-3 mm vastagra nyújtom, szaggatom, sütőpapírral bélelt tepsiben sütöm. Nagyon gyorsan megsül így én előre ki szoktam szaggatni 3-4 tepsivel mert közben nem nagyon van idő rá. Csak addig kell sütni míg kicsit megpirul, akkor azonnal ehető, nagyon finom puha, de jól záródó fémdobozban sokáig eláll

A díszítéshez egy tojásfehérjét 30 dkg porcukorral kemény habbá verek, egy zacsi sarkát tűvel kiszúrom és azzal szépen meg lehet rajzolgatni.

..
Én ki fogom próbálni, a fűszert már meg is vettem.

Kép
babancs

Hát Sonjus! Nem semmi. Mi kiszámoltuk, ha fiz nélk szabit kell kérjek egy vizsgálati napra, és 80 helyre küldenek beutalóért, UH-ra, vérvételre, eredményekért... akkor többe kerül a leves, mint a hús. Na, ezért választottuk végül mi a Kaálit. Ott negyed óránál többet nem kell várni, mindenki veled foglalkozik, egy helyen csinálnak mindent, és nem fogadnak el SEMMIFÉLE HÁLAPÉNZT!

Kata! Kezdtem már megbocsátani, hogy bukdácsolsz, amikor olvasom, hogy hányadik szülinapod lesz. ...Köztünk vége mindennekk!!!
Coca néni

Kép
zölddisznó

Már 2x írtam és nem jelenik meg :cry: :cry: :cry: :cry:

Athiznak gratuláltam!!!!
És elmeséltem, hogy én is bak vagyok!

Ja, és hogy nekünk is megvan a fa és nem olyan magas mint szokott lenni, mert csak 220 cm, de nagyon szép!

És még azt is írtam, hogy eddig piros díszek voltak csak, de most felcsempészek egy kis arany színűt is :)

és még azt is, hogy zöld díszeket szerettem volna, de nem lehet kapni :( pedig nagyon szép lenne egy arany-zöld fa, ahogy a fények megcsillannak a zöld díszeken...

Most se látszik?
sonjus

naugye

Zöldi!
4x vesznek majd vért, azt mindig ugyanott, remélem arra már nem kell ennyit várni, mert akkor vennem kell egy saját parkolóórát!
Vennem kellett vizelet hormon vizsgálathoz vizelettesztet és ahhoz igazítani a vérvételekre menetelt. Már ha egyáltalán mutat majd valamit :) Azt írják, ha nem lesz sosem pozitív a vizeletteszt, akkor mikor kell menni :)
Na igen, és még azt nem is írtam, hogy közjegyzői papírt kell csináltatni arról, hogy élettársak vagyunk, potom 14.000 Ft-ba kerül! :shock:
Én itt sem szándékozom nagyon hálálkodni! Beszéltem egy lánnyal, ő is mondta, hogy elég fura a pali, így a laborosoknak ajándékcsomagot vitt!
sonjus

Köszi Babancs, kimásoltam. Még vásárolni kell hozzá, de akkor majd megsütöm még kariig :)

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Csikken!En a 408.oldalon talatam ezt,Szirom irta be:

Mézeskalács

Hozzávalók:

1 kg liszt
33 dkg porcukor
2 csapott kiskanál szódabikarbóna
5 dkg margarin
1 kiskanál őrölt szegfűszeg, szegfűbors, fahéj, gyömbér, ánizs, narancs– és citromhéj (szerintem mehet ezek helyett mézeskalácsfűszer. Mondjuk én beletettem őket mind külön-külön a szegfűbors kivételével, ezt az egyet nem kaptam)
2 tojás
2 tojássárgája
35 dkg méz

A liszt felét az összes többi hozzávalóval először jól összegyűrjuk, majd apránként a maradék lisztet is beledolgozzuk. Ha már a kezünkről és a tál faláról is leválik, letakarva egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük. Belisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra nyújtjuk (szerintem lehet picit vékonyabbra is). Tetszőleges formára szaggatjuk. A ház alkotóelemeit kartonlapra rajzoljuk, kivágjuk és a tésztára fektetve körülvágjuk. A dízsítésre szánt napraforgó-, szezám- és tökmagot (vagy bármi mást) hústűvel vagy fogpiszkálóval ügyeskedjük rá, az a biztos, ha felvert tojássárgájával rá is ragasztjuk. Sütőpapíron előmelegített, közepesen meleg sütőben (190 fok, légkeverésesben kb. 175 fok) 12-15 perc alatt megsütjük. A kihűlt elemeket olvasztott cukorral ragasztjuk össze.

Képek:

Kép
Kép

Sonjus!
Biztos hogy ehhez a dokihoz akarsz jarni??? :shock: :?: Sajnalom :evil:

Zoldi!
En meg nem is homerozok! :oops: Akkor nekem mi a buntetesem??

Athiz!
Nagggyon orulok hogy minden rendben van veletek!! :) :) Es nagyon szep ez a kep a babocarol!!!

Afi!
Nem is irtam meg neked hogy nagyon orulok hogy megvannak a papirok!! :) Mielobbi babat kivanok(vagy igy vagy ugy)

Nekunk csak egy picike cserepes fank van! :( Ezen a 28m2-en orulunk hogy legalabb ez elfer!Ez is a pelenkazon!Kekkel kezdtunk de evrol evre szinesedik!
Kép

Ma voltunk iden utoljara oviban!Megvolt az elso unnepsegunk!Nem akarmilyen szerepet kapott :D !Majdnem elsirtam magam amikor meglattam!
Kép Kép

Egyenlore ennyi,mar nagyon hosszu lettem! :oops: Meg osszeszedem magam es jovok meg!
ancsa81

Ancsa!
Még mindig milyen jó kiállású ez a srác :)

Na én már nem is tudom melyik dokihoz szeretnék menni!
Szerintem én vonzom ezeket a helyzeteket! Ma kértem egy jelet az angyalkáktól, hogy megtudjam mi is van ezzel a babadologgal, hát így utólag szerintem azt akarták jelezni, hogy nem lesz egyszerű a menet :)
sonjus

Kata! Nem vagyok szabin! Miért?
Nekünk is színes fánk van! Én is azt szeretem! :lol:

Ancsa! Úgy bírom a kis pasikat, amikor így ki vannak öltözve! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Sonjus! Ez a doki k..ja be!

Purc, férjed nem magyar?

Kata, köszönöm érdeklődésed, 5-ig itt voltam, de Cocán kívül senki nem reagált soraimra... :cry: : csütörtökön megy férjem kiskatona vizsgálatra!!! :lol: Remélem minden ok lesz!!!

Fánk: még nincs meg, de 2,5m vagy afölötti szokott lenni! 3. éve kék-ezüst, jövőre újítok már!

Puszi:

snufi

Van itt még VALAKI? Egyedül vok itthon, férjem céges karácsonyi buliban van... :roll:

snufi

Köszi a recit, na ilyenről álmodok :)
Snufi, drukk a vizsgálatokhoz.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Köszi Csikken! :D

snufi

Snufi, de magyar.