Sziasztok!
Nálunk is betegség heyek,jót tett ez a hirtelen hideg...
Mézeskalácsot sütök,kér valaki?
Kriszti
Én is nagyon drukkolok ma és sok arőt és kitartást!!!!
Nálunk is asszem most kezdődik a vizsgaidőszak,de én januárra raktam mindent,4 vizsgám lesz,a többi gyakjegy volt,már elvileg megvannak...
De furi lesz megint ennyit tanulni....
Kezem lábam Xben érted
!
Takido
Semmi gond,hidd el,engem is meglepett,hogy így összefutottunk
!Ugye,ha az ember nem számít ilyesmire
!
A fekete kabát egész jól takarta a pocidat
.
Szt normális,ha fáj néha a vizsgálat,nem mindig tudják eltalálni jól.Nekem is volt iylen,és máskor,amikor uez az ember vizsgált,semmit nem éreztem...a kancsal dokira gondolok
!
Nyugi,menni fog a szülés
.engem már a szülés napján azzal idegesített a doki,hogy a végéig meglátjuk,csaszi lesz-e belőle,mert túl kicsi vagyok
.és lám....
Gerda baba pedig ügyi
.
És hogy bíztatót is írjak, a szülésznő ismerősöm mondta,hogy a ksebb termetű nők sokkal könnyebben szülnek,ők sem rétik,miért...
Hajrááá
!
Tontica
Hát csak nyugi,lesz,ami lesz.Ha sikerül,akkor onnantól majd úgy kell koncentrálni
.
Mondjuk szt a spermiumok nem a kijárat előtt nem sokkal érkeznek a húgycsőbe,hanem a húgyhólyag alatt nem sokkal, a prosztata előtt,de tk ez mindegy is,mert nem a spermiumok sérülnek,hanem ugye a bacik kerülhetnek át beléd.Én csak azért írtam,hogy vigyáznék a helyedben,mert soha nem lehet tudni....De ne legyen igazam
.Egyébként 9-10 nap simán jó...Ab kúra 1 hét,szuper
.
A könyvet küldöm szt az ünnepek után,mert félek,hogy elkveredik itt anagy hajtásban a postán....Egyébként már útra kész
.Pedig szép aji lett volna a fa alá
!
gyógyuljatok
.
Athiz
Szuper,hogy elhagyhattad az Utrot,most már biztosan nem lesz baj
.
Zsóka
Drukk az UH-hoz
.